Lieliska viesnīca, ļoti iesaku

Rakstīts: 14 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 5 — 19 jūnijs 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma (noteikti veltī š u atseviš ķ as brī vdienas, š ī ir mū su pastā vī gā kompā nija).
Ieradā mies no rī ta, domā jā m, ka bū s jā pagaida lī dz pusdienā m, bet mū s uzreiz nokā rtoja. Istabas tī ras, plaš as, gulta karaļ a izmē ra, iekš ā viss jauns, daudz dvieļ u, tē jas aksesuā ri, gludeklis, pat odu fumigators un ir klā t, bet bijā m iepriekš brī dinā ti un gatavi aizstā vī bai)
Apkalpoš ana viesnī cā ir ļ oti augstā lī menī , tas jū tams uzreiz pie reģ istrā cijas, personā ls pieklā jī gs, vienmē r smaidī gs, jebkurš lū gums tiek izpildī ts efektī vi un ā tri, kas man ir galvenais, pē c lē najiem gliemež iem iekš ā Dominikā nas Republika.

Kas attiecas uz pā rtiku, tad viesnī ca sā kotnē ji rezervē ja tikai brokastis, domā jā m, kā vienmē r, viss bū s vienmuļ i, bet reā li katru dienu ir kaut kas jauns, viss ir ļ oti, ļ oti garš ī gi, sulī gi augļ i un dabī gie jogurti, 10 piedevas omletē , daž ā di saldumi, sieri brie, ņ ē mā m arī vakariņ as, dā rgi protams, bet ir tā vē rts.

Mums patika arī pludmale, tač u bija bē gums, bet tas netraucē ja sauļ oties, snorkelē t, peldē ties, viss bija kā parasti. Vienī gā s aļ ģ es ne vienmē r tika izņ emtas operatī vi, bet mē s tā diem niekiem vainu neatrodam

Ir plaš ums ģ imenē m ar bē rniem, ir bē rnu klubs, ir atseviš ķ i galdi un krē sli restorā nos, ir zona bē rniem, ir daudz pā ru, tā pē c nekavē jieties, ar bē rniem tas ir Westin

Vakaros bija arī animā cija, bet mē s negā jā m, gā jā m pastaigā vai bijā m ekskursijā s

Es ļ oti iesaku visiem lidot uz Bali un izvē lē ties Westin Resort, jū s to nenož ē losit!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu