Dessole Olympos Beach Resort 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 5.710
№53 viesnīcas reitingā Rodas
7.0 Numurs
8.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
7.8 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Faliraki līcī, tieši pludmalē. Īsa brauciena attālumā no viesnīcas atrodas Faliraki pilsēta ar daudziem veikaliem un izklaides centriem. Rodas pilsēta, Mandraki līcis un vecpilsēta atrodas 12 km attālumā. Daļēja renovācija veikta 2006.-2013.gadā. Sastāv no vienas 6 stāvu ēkas. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар alexander-koch64
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Iegā dā ts, pamatojoties uz iepriekš ē jo vietnes apmeklē tā ju pozitī vajā m atsauksmē m. Otrā reize bija Rodā , iepriekš ē jā.2016. gadā blakus esoš ajā viesnī cā "Esperidos". Viesnī cas teritorija, ē ka un numuri vienmē r ir tī ri, tas ir liels pluss. … Tomēr ▾ Iegā dā ts, pamatojoties uz iepriekš ē jo vietnes apmeklē tā ju pozitī vajā m atsauksmē m. Otrā reize bija Rodā , iepriekš ē jā.2016. gadā blakus esoš ajā viesnī cā "Esperidos".
Viesnī cas teritorija, ē ka un numuri vienmē r ir tī ri, tas ir liels pluss. Tas, ko redzam reklā mas bildē , ir pilnī gs blefs. Teritorija (tenisa korts fotoattē la centrā un pludmales saulessargi, kā arī ū dens slidkalniņ i, tas viss pieder viesnī cai, kas atrodas labajā pusē .
Prieks no viesnī cas nepiedzī vots, vairā k vilš anā s. Sā kā s ar to, ka viņ i apmetā s istabā bez balkona (skats uz pretē jo pusi no jū ras). Par istabas maiņ u prasī ja 25 € dienā . Nekad nebijā m izsalkuš i, bet ī paš u ē dienu daž ā dī bu neievē rojā m. Kā da daž ā dī ba var bū t salā tos uz pā ris metriem galda?
Mana sieva rezervē ja masā ž u. Salona kā tā da nav, tikai aizslietnis pie baseina. Masieris, skaļ i teica. Glā stī š anas speciā lists, periodiski mazgā rokas kā ju mazgā š anas strū klakā .
Ī paš u vilš anos sagā dā ja pludmales bā rs. Tā kā š ajā laikā Rodas dienā ir ļ oti karsts, cilvē ki kopumā . no rī ta devā s uz pludmali un pē c 16 stundā m. Un ap 16:45 bā rs tika slē gts. Bija pastā vī gi jā iet pē c dzē rieniem uz baseinu, un tas nav ļ oti tuvu. Bā rmenis ir viens, viņ š arī periodiski neierodas, lai savā ktu traukus no galdiem un sakā rtotu lietas. Rinda tikai pieaug. Oficiā lais slē gš anas iemesls: bā rs pē c pulksten 17:00 tika pā rkvalificē ts uz a la karti. Divi mū su draugu pā ri pierunā ja doties uz š o "restorā nu", pē c kā viņ i kopā devā s "finiš ē t" koplietoš anas telpā .
Vakara programma: uzaicinā to grupu vai izpildī tā ju vispā r nebija, visas izrā des bija tikai animā cijas spē ki. Skats ir viduvē js. Kā pē c animators visiem neatlaidī gi piedā vā visas dienas garumā braukt ar banā nu, nevis par velti, tā arī nesapratā m. Varbū t akcijā .
Vienī gā iespē ja bija sarunā ties ar labiem cilvē kiem pē c azartspē lē m pludmales volejbolā un 3 dienu brauciena ar automaš ī nu pa salu.
аватар robinzon-tour
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā.2016.  gada maijā reklā mas tū rē . Viesnī ca atrodas jū ras krastā , teritorija kompakta, liels baseins, zaļ š zā liens, viss blakus, baseina bā rs, bā rs pludmalē , kas vakarā kļ ū st par alakarti. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā viesnī cā.2016.  gada maijā reklā mas tū rē . Viesnī ca atrodas jū ras krastā , teritorija kompakta, liels baseins, zaļ š zā liens, viss blakus, baseina bā rs, bā rs pludmalē , kas vakarā kļ ū st par alakarti.
Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē - bez maksas, pludmales dvieļ i tiek izsniegti un mainī ti katru dienu.
Ē diens viesnī cā labs, alacarta apskatā ma bez maksas, iepriekš piesakoties restorā nā (apmeklē juma vē rts). Arī spa centrs, proti, pirts un turku pirts, ir bez maksas, tač u iepriekš jā piesakā s, brī vu vietu ir maz, katru dienu nevarē jā m iekļ ū t.
Viesnī cā ir animā cija, pa dienu aicina uzspē lē t. . . , vakarā amfiteā trī , ala Turcija, amatieru izrā de.
Pludmale jauka, smilš aina, daudz sauļ oš anā s krē slu, vienmē r bija tukš as vietas. Laba smilš aina ieeja jū rā (Vidusjū ra). viļ ņ u praktiski nebija.
Vidē ja lī meņ a viesnī ca ar labu pludmali un labu ē dinā š anu, jebkurai tū ristu kategorijai, atbilst cenas un kvalitā tes attiecī bai!
Наш номер Наш номер Вид с нашего номера Алякарт Пляж Пляж
аватар ershik8888
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cā s atpū tusies 2014. gada jū nijā plusi Gandrī z no visiem numuriem paveras skats uz jū ru. Patika ē diens. Vienmē r ir bijuš as jū ras veltes. Man patika zivju restorā ns (a la carte). Viss ļ oti garš ī gi! ! ! Saldē jums visu dienu!! ! ! Tiesa, augļ u plate ir niecī ga. … Tomēr ▾ Viesnī cā s atpū tusies 2014. gada jū nijā
plusi
Gandrī z no visiem numuriem paveras skats uz jū ru.
Patika ē diens. Vienmē r ir bijuš as jū ras veltes.
Man patika zivju restorā ns (a la carte). Viss ļ oti garš ī gi! ! ! Saldē jums visu dienu!! ! ! Tiesa, augļ u plate ir niecī ga.
Ieeja jū rā ir mazi oļ i un pē c tam koraļ ļ i. Ļ oti skaista jū ra, tī ra un caurspī dī ga. Snorkelē jā m daudz zivju, saskaitī jā m 25 zivju sugas, tā pat kā Sarkanajā jū rā )))
Istabā uzkopju katru dienu, viss tī rs, bet kā du dienu, atgriež oties no jū ras, konstatē jā m, ka mū su istabiņ a ir vaļ ā un ņ em ko gribi ((((nu nebraucā m ekskursijā )))) citā di mē s bū tu palikuš i bez visa)))
Lielisks personā ls bā ros un restorā nos!
Kokteiļ i bā rā ir lieliski!
Viss ir labi, bet vakaros garlaicī gi!
Tautai vienkā rš i nav ko darī t, kā tikai sē dē t un dzert (((nav diskotē kas un š ovprogrammas, viesnī cā s ir daudz traku bē rnu, kuri kā traki skraida pa galdiem un bļ auj. Jo viņ iem nav ko darī t un teritorija ir ļ oti maza, tikai viens baseins un ceļ š uz jū ru.
Nav sporta zā les saunas vai spa.
Pastaigas attā lumā ir Akvaparks un Lunoparks.
Animā cija ir garlaicī ga! Animators Yasha tikai staigā un piedā vā savus pakalpojumus tur, kur viņ š ir jā atceļ (((
Vispā r, ja vē laties relaksē još as brī vdienas, ē diet, dzeriet un guliet š ajā viesnī cā !! ! !
Бассейн
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laiks lielisks, viesnī ca normā la, pludmale laba, atraš anā s vieta ē rta, personā ls draudzī gs. … Tomēr ▾ Laiks lielisks, viesnī ca normā la, pludmale laba, atraš anā s vieta ē rta, personā ls draudzī gs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Ramzan
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies no 2012.  gada maija vidus. Es nevaru teikt neko negatī vu. Vē rtē jums - 5 par apkalpoš anu, atraš anā s vietu utt. Viesnī ca - visi numuri ar piekļ uvi jū rai. Skats ir š iks. (ir 10% istabu ar izeju uz ceļ a, bet man š ķ iet, ka tas ir dež urantiem). … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies no 2012.  gada maija vidus. Es nevaru teikt neko negatī vu. Vē rtē jums - 5 par apkalpoš anu, atraš anā s vietu utt. Viesnī ca - visi numuri ar piekļ uvi jū rai. Skats ir š iks. (ir 10% istabu ar izeju uz ceļ a, bet man š ķ iet, ka tas ir dež urantiem). Beleon Tours ceļ vež i ir uzmanī gi pret tū ristu lū gumiem. Apkalpoš ana un ē dinā š ana ē damzā lē /restorā nā augstā lī menī . Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs. Daudz gaļ as, zivju, sieru, desertu utt. Dzē rieni, ja salī dzina, piemē ram, ar Turciju, Tunisiju, Bulgā riju, ir daudz labā ki. Garš ī gs vī ns, lej vietē jo degvī nu ouzo, metaxa, pagatavo daž ā dus gardus kokteiļ us. Uz vietas ir tenisa korti (bez maksas). Pludmale ir liela, daudz saulessargu un sauļ oš anā s krē slu. Viss ir bez maksas. Ieieš ana ū denī var š ķ ist ne visiem ē rta, ja jums ir nepatī kami staigā t pa oļ iem. Bet pludmale ir liela un var atrast ē rtā ku ieeju. Animā cija ierasta - vingroš ana, š autriņ as, volejbols utt vakarā - minidisko bē rniem un pē c tam apmē ram stundu izklaides pieauguš ajiem. Animatori ļ oti labi - meitene Valentī na no Itā lijas un vē l divi puiš i - viens arī no Itā lijas un Baltijas valstī m. Visi ir ļ oti draudzī gi un uzmanī gi. No ekskursijā m iesaku ņ emt Lindosu (seno Akropoli). Labā k ir ņ emt VIP-Mercedes. Nedaudz pā rmaksā t, bet tū re ir daudz ē rtā ka. Jū s varat doties uz Rodas pilsē tu pats. Tai ir ļ oti skaista vecpilsē ta. Jū s varat staigā t pa to visu dienu. Varat arī doties uz Faliraki. Kopumā man viss ļ oti patika. Iesaku pā riem ar bē rniem un cilvē kiem, kuri nevē las pavadī t brī vdienas dzē rumā dienu un nakti un visu nakti skraidot diskotē kā kā stulbi. Š ī viesnī ca noteikti nav priekš viņ iem. Š o triku var veikt arī mā jā s. Lai visiem labas brī vdienas.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
virsraksts izsaka visu. Ir vē l viens vā rds - miskaste. … Tomēr ▾ virsraksts izsaka visu. Ir vē l viens vā rds - miskaste.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums marushak.o
ēdam 4 pieaugušie, vīrs, sieva un bērni 18 un 19 gadi
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums 15101956vl
Jūnijā dosimies uz šo viesnīcu, vēlos nepārkāpt uzvedības noteikumus
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums velikanov1
Lai nomātu automašīnu, nepieciešama starptautiska autovadītāja apliecība vai pietiek ar apliecību, lai vadītu transportlīdzekli Krievijas Federācijas teritorijā
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в бухте Фалираки, прямо на пляже. В нескольких минутах езды от отеля находится город Фалираки, с большим количеством магазинов и развлекательных центров. До города Родос, бухты Мандраки и старого города 12 км. Частичная реновация производилась в 2006-2013 году. Состоит из одного 6-этажного здания. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 4 км от центра курорта Фалираки, в 15 км от аэропорта Родос, в 12 км от города Родос.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа: 70 метров. Пляжные полотенца (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), Wi-FI в общественных зонах (бесплатно), ежедневная уборка номера, ТВ-зал, сувенирный магазин, 1 конференц-зал площадью 100 кв.м, вмещает до 50 чел., оснащен техническим оборудованием, 3 бара: лобби-бар (17:00-00:00), бар у бассейна (10:00-00:00), бар на пляже (10:00-22:00), 1 основной ресторан (завтрак с 07:00-10:00 (шведский стол), поздний завтрак с 10:00-11:00, обед с 13:00-15:00 (шведский стол), ужин с 19:00-21:30 (шведский стол), 1 ресторан a la carte с 19:00-21:30 (1 ужин бесплатно за время прибывания, необходима предварительная резервация), легкие закуски в течении дня в Таверне на пляже с 11:00-16:00, мороженое с 15:00-18:00, тематические ужины по предварительной записи — посещение платно, 1 открытый бассейн площадью 100 кв.м с пресной водой, работает до заката, зонтики и шезлонги у бассейна: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб Rino Kids Club для детей 4-12 лет, спортивные игры и курсы, тематические дни, игры в бассейне, аквагрим, буфет для детей в главном ресторане, прокат детских колясок (по резервации, платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Водные виды спорта (платно), 1 теннисный корт (бесплатно), оборудование для тенниса бесплатно, освещение платно. Утренняя гимнастика, степ-аэробика, водная гимнастика, уроки танцев, дартс, бочча, шахматы, видеоигры и Playstation, пляжный волейбол (бесплатно). Дневные спортивно-развлекательные мероприятия, живая музыка и DJ выступления.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 213 номеров: 30 Economy Room: площадь 17 м2, 168 Standard Sea View: площадь 20 м2, 15 Family Sea View: площадь 30 м2.

Istabās

Ванная комната, фен (бесплатно), туалет, центральный кондиционер, спутниковое телевидение, телефон (платно), сейф (бесплатно), холодильник (ежедневное пополнение бутылкой воды), балкон или терраса. (Номера Economy Room и Single Room не имеют балкона), ежедневная уборка номера, смена белья: 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • ledusskapis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese 851 00 Faliraki, Rhodes, Greece
Tālruņi: Tel: +30 22410 87511
Fax: +30 22410 86551
Tīmekļa vietne: Dessole Olympos Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.