Esperides Beach Family Resort 4*– Atsauksmes

23
Novērtējums 7.410
№9 viesnīcas reitingā Rodas
7.5 Numurs
8.0 apkalpošana
7.9 Tīrība
8.2 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Slavenais četrzvaigžņu ģimenes kūrorts savulaik bija pirmā ģimenes brīvdienu viesnīca Rodā. Un šodien Esperides viesnīca joprojām tiek uzskatīta par unikālu vietu ģimenēm ar bērniem. Viesnīca ir uzcelta uz Zilā karoga piekrastes līnijas ar dārziem un peldbaseiniem. Mūsdienās tas ir salas aizraujošākais ģimenes kūrorts, kurā viss iekļauts. Visas trīs viesnīcas ēkas - vienu galveno un divus spārnus - savieno segti koridori.Vairāk →
аватар taya1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2019. gada augusta sā kumā , divu pieauguš o un 6 gadus veca bē rna ģ imene. Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. Tur viss ļ oti patika. Ģ imenes tips, gandrī z visi atpū tnieki ar bē rniem. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2019. gada augusta sā kumā , divu pieauguš o un 6 gadus veca bē rna ģ imene. Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. Tur viss ļ oti patika. Ģ imenes tips, gandrī z visi atpū tnieki ar bē rniem. Uztraucas par vē lu ieraš anos un vē lu izbraukš anu. Bet, kā izrā dī jā s, tā nemaz nav problē ma! Ā tri iekā rtojies, dzeramais un ē diens viesnī cā lī dz 24.00 viegli atrodams. Izbraukš ana pulksten 12.00, izlidoš ana uz lidostu pulksten 20.00. Tā tad, viesnī cā viss ir tik ē rti organizē ts, ka mē s praktiski nepamanī jā m, ka nav telpas. Un es rakstī š u vē l.
1. Skaitlis. Dzī vojā m centrā lajā ē kā , 2. dzī vojamā stā vā , skat. room. Istaba ir maza, bet mā jī ga un patiesī bā mē s tur tikai gulē jā m, tā pē c pā rē jai tā s izmē ram kopumā nav nozī mes. Slē dzene ir elektroniska, atveras ar karti, aktivizē arī gaismu telpā . Neliela priekš nams ar skapi (ir pakaramie), griestos iebū vē ts kondicionieris. Starp citu, kad balkons bija vaļ ā , nedarbojā s kondicionieris, tā pē c ar elektrī bas taupī š anu viss ir kā rtī bā . Divguļ amā gulta pieauguš ajiem un atseviš ķ a gulta bē rnam. Spilveni mums bija par augstu, bet matracis izcils. Divi naktsgaldiņ i lielā s gultas sā nos. Garš rakstā mgalds, sā nos televizors (nekā di krievu vai ukraiņ u kanā li tur netika atrasti), zem televizora paslē pts minibā rs (divas pudeles ū dens, divi gā zē tie dzē rieni, it kā vē l č ipsi). Virs galda ir spogulis un blakus tam ir fē ns. Kā dā pā rskatā viņ i sū dzē jā s, ka viņ iem nav iespē jams izž ā vē t matus un izvē lē ties savu matu tipu. Tā tad ar viņ u viss ir kā rtī bā un nenesiet smagas lietas. Kas vē l? Divi krē sli istabā , galds uz balkona un divi krē sli, uz kuriem ž ā vē jā m peldkostī mus un dvieļ us - citur nav kur tos pakā rt. Vannas istaba: tualete, vanna, izlietne, liels spogulis, ziepju dozatori. Tas ir kvalitatī vs, bet kam patī k viss atseviš ķ i (š ampū ns, kondicionieris) - ņ emiet lī dzi!
2. Pludmale. Akmens. Kā ds to uzskata par trū kumu, bet es redzu tikai priekš rocī bas. Tur biež i ir vē jains un nav lidojoš u smilš u! Un oļ us var š ķ irot stundā m ilgi: ir daudz skaistu, interesantu, daudzkrā sainu oļ u - tie tikai jā saslapina, un dabiskais krā š ņ ums neatstā s vienaldzī gu. Jū ra ir ļ oti sā ļ a, izž ū stot, sā ls paliek uz ā das. Dziļ i, bet piekrastē ir gana vieta bē rniem peldē ties. Apakš ā ir daž ā di akmeņ i – gan parastie oļ i, gan milzī gas plā tnes un akmeņ i. Pludmale ir tī ra, ū dens pā rsteidzoš s – gan temperatū ras, gan tī rī bas ziņ ā . Neesmu pat bijusi baseinā , kad zem deguna ir tik brī niš ķ ī ga jū ra, gribas tam veltī t maksimā li daudz laika. Pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu ar saulessargiem, ir tualete, ir pā rģ ē rbš anā s kabī ne, ir atvē rta duš a ar svaigu ū deni. Pludmales malā ir mini piestā tne, tur piebrauc laiva, ar kuru var nokļ ū t Rodā un Lindosā .
3. Ē diens. Š ī ir gastronomiskā paradī ze. Katru reizi, ierodoties restorā nā , nož ē lo, ka ir tikai viens vē ders! Milzī ga ē dienu izvē le. Mani ļ oti interesē , cik cilvē ku strā dā virtuvē ? Viss ir garš ī gs, tikai daudz. Piekļ uve pā rtikai no rī ta lī dz pusnaktij daž ā dā s vietā s. Vakariņ ā s vajadzē ja tikai tē ju, bija jā pacieš as un jā dzer vī ns.
4. Ū dens. Viņ i saka, ka viss Rodas ū dens ir dzerams tieš i no krā na. Bet mē s labā k pirkā m ū deni pudelē s tirgū . Lē tā kais maksā ja 80 centus par 2 litriem. Ū dens pat no automā ta bā rā , netā lu no reģ istratū ras, negarš o ī paš i labi. Lai gan es to dzē ru daudz, tā pē c kvalitā te ir diezgan.
5. Bē rniem. Ir viss. Un izklaide, un peldbaseini, un ū dens slidkalniņ i, un mini klubs, un diskotē ka ar animatoriem vakarā . Tualetē s ir pat pā rtinamo galdi. Neuztraucieties par bē rnu ē dienkarti, viņ i joprojā m ē dī s frī kartupeļ us, picu, grauzdiņ us vai graudaugus ar pienu. Vakarā uzkodas ar kokvilnu, popkornu un saldē jumu bā rā Junior. Bet, ja vē laties mē ģ inā t barot viņ us ar normā lu pā rtiku, tad arī jū s to varat viegli atrast.
6. Tī rī š ana telpā s. Draudzī gas istabenes, standarta labas kvalitā tes uzkopš ana katru dienu. Dvieļ i tika mainī ti biež i. Un es vienmē r brī nos, kā pē c viesnī cā s neviens neiedomā jas nodroš inā t istabu ar daž ā diem dvieļ iem vai ar atš ķ irī bā m? Kad istabā ir divi cilvē ki, ne vienmē r var pateikt, kur ir kura, es klusē ju par lielā ku skaitu. Tā tad, lū k, viesnī cnieku dzī ves uzlauzums: uz dvieļ iem izveidojiet glī tas mazas daž ā du krā su svī triņ as, lai katram viesim istabā bū tu savs dvieļ u komplekts, kas marķ ē ts ar noteiktu krā su. nepateicos)
7. Personā ls. Lieliski! Vienmē r bija prieks sazinā ties. Un Rodas iedzī votā jiem kopumā patika, ļ oti pozitī vi iespaidi.
8. Tikš anā s puse ir Ambotis. Ne jau reklā mas dē ļ , es pat nezinu, kā viņ iem tas var noderē t, jo tū risti neizvē las, kad ceļ o. Bet paslavē š u (lai gan nedaudz kritizē š u). Pē c ieraš anā s lidostā devā mies pie viņ u rakstā mgalda, kur mums teica, kur atrodas autobuss un kā to atrast, viņ i mums iedeva bukletu par Rodu un informē ja par tikš anā s laiku ar viesnī cas gidu (mums bija Tatjana ). Parasti tū risti ļ oti nelabprā t dodas uz š ā du tikš anos, iedomā joties garu stā stu par kaut ko, kas viņ us ī paš i neinteresē . Bet tikš anā s reizē ar Tatjanu bija otrā di, mē s viņ u apbē rā m ar jautā jumiem par Rodu, par vietē jo dzī vi. Klausī jā mies ar interesi un bija sajū ta, ka varē tu un gribē tu ar viņ u vē l pā ris stundas papļ ā pā t. Starp citu, viņ a mū s patī kami pā rsteidza ar savā m ukraiņ u valodas zinā š anā m.
Sā kotnē ji nekā das ekskursijas neplā nojā m doties, jo lidojā m tikai uz nedē ļ u, bet rezultā tā iegā dā jā mies apskates tū ri pa salu. Un viņ i to nenož ē loja! Mums sekoja kompaktā maš ī na 8 cilvē kiem. Š oferis-gids Iļ ja visu dienu brauca un runā ja, redzē jā m un uzzinā jā m daudz interesanta. Marš ruts ir labi pā rdomā ts un labi organizē ts. Kad Iļ ja atveda mū s uz viesnī cu, atvadoties, bija sajū ta, ka esam viņ u pazī stami jau sen. Starp citu, tieš i viņ a stā sti mani iedvesmoja uzrakstī t iepriekš minē to rakstu. Ko lai saka, lidot uz Rodu un nebraukt š ā dā ekskursijā ir noziegums. Brauciet noteikti! Starp citu, uz lidostu mū s aizveda ar to paš u automā tu, ā tri un ē rti.
Un es tevi aizrā dī š u par piegā di uz viesnī cu. Ieradā mies vē lu un piegā dā jā m viesnī cā m lielu autobusu ar š ausmī gi aukstu gaisa kondicionē tā ju. Labi, ka esmu taupī ga dā ma un tā diem gadī jumiem ņ ē mu zagļ us - tas mani izglā ba no saaukstē š anā s pirms svē tkiem. Nu labi, ilgi braucā m, vedot citus tū ristus, bet patiesī bā tieš ā piegā de uz viesnī cu aizņ em lī dz pusstundai.
9. Ekoloģ ija. Aicinu ikvienu atvaļ inā jumā paņ emt lī dzi atkā rtoti lietojamā s glā zes dzē rieniem! Daž ā s vietā s ir tirdzniecī bas automā ti ar dzē rieniem + vienreizē jā s lietoš anas krū zes. Viesnī cas rada milzī gu daudzumu atkritumu, un š ķ iet, ka tā nav jū su problē ma, tač u ir skumji dot savu ieguldī jumu. Mē s visi dzī vojam uz vienas Zemes un vē lamies saglabā t š ā dus planē tas debesu nostū rus. Un es novē lu Rodai vispā r un principā aizliegt izmantot vienreizlietojamos traukus.
Paldies par uzmanī bu! Taisija Romanovskaja
аватар arise
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m no 2019. gada 2. lī dz 9. augustam 2 vecā ku + bē rns 6 gadi sastā vā. Ieradā mies 22:30, uzreiz iekā rtojā mies, ieteica kur paē st. Uzkodu bā rs ir atvē rts lī dz pulksten 00:00. Grieķ ijas nodoklis par numuru - 3 eiro par nakti, jā samaksā nekavē joties. … Tomēr ▾ Bijā m no 2019. gada 2. lī dz 9. augustam 2 vecā ku + bē rns 6 gadi sastā vā.

Ieradā mies 22:30, uzreiz iekā rtojā mies, ieteica kur paē st. Uzkodu bā rs ir atvē rts lī dz pulksten 00:00. Grieķ ijas nodoklis par numuru - 3 eiro par nakti, jā samaksā nekavē joties. Mums bija istaba ar skatu uz jū ru (apmē ram 5% dā rgā ka nekā parasti) - iesaku ņ emt tieš i tā du. Saule lec no jū ras puses un no 13-14 stundā m lī dz saulrietam jau spī d no salas puses. Istaba ir maza, bet mums pietiek. Tī rī ts ik pē c 2 dienā m.

Jū ra ir silta, tī ra un mierī ga. Piekraste ir akmeņ aina, lai gan vietā m ir rupju smilš u nogulsnes. Koraļ ļ u č ī bas bū s nepiecieš amas, lai iekļ ū tu tikai vislielā kajā m mā sā m.

Izdevā mies apskates ekskursijā pa salu (dienā paspē jā m apbraukt: Lindos, Prasonisi rags, Monolithos pils, vī ndaru ciems zem Ataviros kalna, 7 avoti - maksā ja 50 eiro pieauguš ajiem, 30 bē rniem) - I ļ oti patika.

Uz Rodas pilsē tu devā mies ar sarkanu laivu, kas paceļ as tieš i no piestā tnes netā lu no pludmales (14 eiro - turp un atpakaļ , bē rniem puscena).
Rodas pilsē ta ir interesanta, jā iet.

Izstaigā jā m kalnu, kas atrodas virs viesnī cas - tur ir zoodā rzs un skatu laukums, tas ir bez maksas. Ir jē ga iet kopā ar bē rniem.

Kopumā : viesnī ca ir laba, tā atbilst tā s 4 *. Patika vairā k turku un ē ģ iptieš u 5 *. Jū ra ir tī ra, ē dieni daudzveidī gi, ir iespē jas izklaidē ties. Ir kur iet kā jā m, ir kur doties ekskursijā . Kontingents: 90% ģ imeņ u ar bē rniem. Pā rsvarā : vā cieš i, poļ i, itā ļ i, skandinā vi, franč i, pat grieķ i. Ir daudz "krievvalodī go", bet ne tagil stilā , arī ģ imenes.

Noteikti plusi:

1) Skaidra jū ra: nav medū zu, nav aļ ģ u vai peldoš u gruž u. Godā tais Zilais karogs.

2) ū dens slidkalniņ u klā tbū tne (4 gabali no viena torņ a).

3) Vairā kas ē dinā š anas vietas: no 7 rī tā lī dz vakaram var atrast kur paē st. Ē dienu izvē le laba, ir svaigi augļ i un dā rzeņ i, daudz gaļ as veidu, ir zivju izvē le, saldē jums, saldumi, rieksti, tradicionā lā virtuve, vī ni vakarā . (Mē s ē dā m daudz, bet nepieņ ē mā mies svarā.
Iespē jams, tā pē c, ka viņ i daudz peldē jā s jū rā . )

4) Labs bē rnu baseins bē rniem + bradā jamais baseins pavisam mazajiem.

5) Vakara animā cija divā s vietā s: pieauguš ajiem bā rā , bē rniem bē rnu klubā . Animatori darī ja visu iespē jamo.

6) Blakus piestā tnei, no kuras vairā kas reizes dienā kursē laiva uz Rodas ostu un 2 reizes nedē ļ ā uz Lindosu.

7) Personā ls ir draudzī gs, kas ir ievē rojams - lielā kā daļ a sievieš u. Grieķ iem kopumā patika daudz vairā k nekā turkiem un ē ģ iptieš iem. Draudzī gā ks un godī gā ks.

8) Netā lu atrodas zoodā rzs un skatu laukums kalnā (viesnī cā Esperos Village), milzī gs akvaparks un atrakciju parks.

Funkcijas, daž iem tā s bū s trū kumi:

1) Jū ras dzelmē (teritorijā boju iekš pusē ) atrodas vairā kas caurules un betona konstrukciju daļ as. Viņ u ir maz, viņ i jau ir dziļ umā , bet tie ir.

2) Seifi tiek apmaksā ti, netā lu no reģ istratū ras. 3 eiro dienā , depozī ts 30 eiro.

3) Wifi ir visur, pat pludmalē . Kad tas ir pamests, varat pat veikt videozvanus.
Bet, kad kā dā vietā sakrā jas daudz cilvē ku, tas darbojas nestabili. Kas attiecas uz mani, tas ir normā li.

4) Gaisa kondicionē š ana nav individuā la, bet gan centrā lā . Diezgan labi atdzesē ja un arī vē dinā ja. Es nezinu, kā pē c atsauksmes par to sū dzas, tā ir normā la iespē ja.

5) Spē ļ u automā ti un biljards - maksas. Galda teniss – bez maksas.

6) Pieauguš o baseini nav ī paš i lieli, tā pē c tie tiek noslogoti ļ oti cieš i.

7) Teritorija nav milzī ga, bet vietas pietika visiem. Daudzi sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir "aizņ emti" ar pludmales dvieļ iem un stundā m ilgi pie tiem nenā k (krievi par to ir vairā kkā rt pamanī ti, un eiropieš i visu atstā j bez maksas). Bet tomē r vienmē r varē jā m atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slu un lietussargu.

Reā li trū kumi:

1) Vienā no naktī m (7. vai 8. augusts) vē jš mainī ja virzienu: vienmē r pū ta no jū ras, bet š ajā dienā no salas. Tas arī stipri smarž oja pē c piedeguš as plastmasas. Lī dz pulksten 11-12.
Saprotu, ka kaut kur salas dzī lē s atrodas atkritumu sadedzinā š anas iekā rta. Acī mredzot ne pā rā k dziļ i. Smarž o ne tikai š o viesnī cu, bet visu piekrasti pie Faliraki.

2) Tornī pludmalē nav glā bē ja, kas ir ļ oti dī vaini. Lai gan tie atrodas pie baseiniem.

Ieteicams: Ģ imenē m ar bē rniem.
аватар kristinasalam
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopumā laba viesnī ca, lai arī ar kaudzi trū kumiem, bet patiesī bā tā nav dā rga un ir viss nepiecieš amais atpū tai. Galvenais trū kums ir pludmale. Viesnī cā nez kā pē c atpū š as daudzas ģ imenes ar bē rniem, lai gan tieš i pludmales dē ļ ar bē rniem uz š ejieni nebrauktu. … Tomēr ▾ Kopumā laba viesnī ca, lai arī ar kaudzi trū kumiem, bet patiesī bā tā nav dā rga un ir viss nepiecieš amais atpū tai. Galvenais trū kums ir pludmale. Viesnī cā nez kā pē c atpū š as daudzas ģ imenes ar bē rniem, lai gan tieš i pludmales dē ļ ar bē rniem uz š ejieni nebrauktu. Ieeja jū rā akmeņ ainas č ī bas peldē š anai, noteikti paņ emiet lī dzi, vai arī varat iegā dā ties uz vietas viesnī cā . Pabraucot garā m akmeņ iem, nav viļ ņ u, lai labi nopeldē tu, tā pē c vienī gā problē ma ir iekļ ū š ana ū denī . Pati pludmale ir tī ra. Ir peldbaseini, bet vienmē r ir daudz cilvē ku. Bet ē diens un kvalitā te un izvē le ir ļ oti apmierinā ti. Ir bē rnu ē dienkarte. Labs alkohols un dzē rieni š eit, es drosmī gi ievietoju ļ oti labi. Arī viesnī ca ir ļ oti aktī va. Animā cijas komanda labi sadarbojas, viss ir ļ oti profesionā li organizē ts, garlaicī gi te nevienam nebū s. Bē rniem ir spē ļ u automā ti. Netā lu no viesnī cas ir ū dens atrakciju parks. Vispā r, acī mredzot, š o nianš u dē ļ un ne jau jū ras dē ļ , š eit nā k ģ imenes. Bē rniem š eit nav garlaicī gi. Daudz sporta aktivitā š u jogas volejbols un tamlī dzī gi. Mū s tas viss iepriecinā ja, tač u mū su plā nā bija arī interesantu vietu apskate. Ž ē l, ka nā cā s izmantot tū roperatora pakalpojumus, ļ oti gribē ju atrast gaļ as firmu ar labu servisu, bet pē c sarunā m noskaidrojā m, ka vismaz taksometra vadī tā ja lī menis bū tu tā ds pats) Pilnī gi iespē jams apskatī t daudzā s vietā s patstā vī gi. Bet, piemē ram, Ē ģ iptē mē s izmantojā m vietē jā s tū risma aģ entū ras Tiba tour pakalpojumus, to var viegli atrast pē c nosaukuma, izmantojot jebkuru pā rlū kprogrammas meklē tā jprogrammu. Tā tad izmaksas ir trī s reizes zemā kas nekā viesnī cā . Ļ oti laba organizā cija, vietē jais gids ar lielu pieredzi zina un parā dī s interesantā ko. Apkalpoš ana ir lieliska, pat vakariņ as bija vienkā rš i lieliskas. Š eit viss ir kaut kā nabadzī gā ks un blā vā ks, lai gan tas ir dī vaini, jo š ajā valstī tieš ā m ir ko redzē t. Nu, varbū t mums vienkā rš i nepaveicā s. Izmitinā š ana viesnī cā ir ē rta un ē rta. Istaba ir pietiekami liela. Laba uzkopš ana. Bet tomē r bija arī mī nusi (Maksas internets un maksas seifs, kas par tā du naudu ir dī vaini. Nu vispā r, ja uz š iem mī nusiem vienkā rš i piever acis, tad viesnī ca var teikt diezgan lī dz savam lī menim .
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kopumā laba viesnī ca. Ģ imenes atpū tai ar bē rniem. Ja paveiksies var labi atpū sties. Ja neesi kaprī zs un neizvē lī gs, tad 5+. Bijā m tieš ā m pā rsteigti! ? Bē rnu ē dienkarte! Ar š ito bē rnus nevar pabarot! ē d! Desiņ as ar keč upu un pā rceptiem tī rradņ iem ē diet paš i, cienī jamais š efpavā r un noņ emiet uzrakstu "bē rnu ē dienkarte", jums tā nav. … Tomēr ▾ Kopumā laba viesnī ca. Ģ imenes atpū tai ar bē rniem. Ja paveiksies var labi atpū sties. Ja neesi kaprī zs un neizvē lī gs, tad 5+. Bijā m tieš ā m pā rsteigti! ? Bē rnu ē dienkarte! Ar š ito bē rnus nevar pabarot! ē d! Desiņ as ar keč upu un pā rceptiem tī rradņ iem ē diet paš i, cienī jamais š efpavā r un noņ emiet uzrakstu "bē rnu ē dienkarte", jums tā nav. Mī ļ ie vecā ki! Ī paš i mazi bē rni! Izvē lies mazā ku un klusā ku viesnī cu, tad risks saslimt ar infekciju bū s mazā ks, attiecī gi arī nervi stiprā ki, un ar patī kamu sajū tu atcerē sies atvaļ inā jumu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Shuherr
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Beidzot mazliet pieradu pie Krievijas laukiem, atkal iesaistī jos krievu dzī vē , un nu varu uzrakstī t atsauksmi par mū su neaizmirstamo atpū tu Esperides beach hotel. Sā kš u no sā kuma, dā rgie draugi, atceroties, ka es pats, sē rfojot internetā , meklē jot piemē rotu viesnī cu, meklē ju visos iespē jamos veidos un, to atradis, ļ oti priecā jos par pilnvē rtī gajā m plaš ajā m atsauksmē m. … Tomēr ▾ Beidzot mazliet pieradu pie Krievijas laukiem, atkal iesaistī jos krievu dzī vē , un nu varu uzrakstī t atsauksmi par mū su neaizmirstamo atpū tu Esperides beach hotel.
Sā kš u no sā kuma, dā rgie draugi, atceroties, ka es pats, sē rfojot internetā , meklē jot piemē rotu viesnī cu, meklē ju visos iespē jamos veidos un, to atradis, ļ oti priecā jos par pilnvē rtī gajā m plaš ajā m atsauksmē m.
Gandrī z trī s nedē ļ as, kamē r mū su Krievijas Federā lais migrā cijas dienests publicē ja savus ā rzemniekus, mē s ar sievu bezmiega naktis pavadī jā m internetā , meklē jot kaut ko visbrī niš ķ ī gā ko, ē rtā ko un skaistā ko savam atvaļ inā jumam. Bū tiski nepiecieš amie nosacī jumi bija viesnī cas koncentrē š anā s uz ģ imenes brī vdienā m, lai bē rniem bū tu vieta rotaļ ā m, konfliktu neesamī ba valstī , smilš aina pludmale, 15.000 budž ets un viss iekļ auts. Klusī bā arī lū rē ju, ka viesnī ca nav orientē ta tikai uz bē rnu atpū tu, lai mē s ar sievu tur varē tu kaut ko darī t. Un tā mē s nejauš i atradā m Esperides.
Apskatī jā mies youtube bildes, atsauksmes, video, principā - patika. Atstā j kā vienu no galvenajā m opcijā m un turpinā ja meklē š anu. Mē s meklē jā m un meklē jā m, apskatī jā m daž ā das valstis, simtiem, ja ne tū kstoš iem daž ā du viesnī cu, bet kaut kas tomē r mū s vilka uz Esperides. Lai gan mē s nekad neesam bijuš i Grieķ ijā , mū s piesaistī ja gan atseviš ķ a bē rnu zona, gan paš as ē kas dzī vespriecī gā daudzkrā sainī ba ar standarta arhitektū ru, un daudzē jā dā ziņ ā Grieķ ijas draudzī gums un tuvī ba pareizticī gajam krievu cilvē kam.
Kad beidzot paņ ē mā m pases, lī dz atvaļ inā jumam bija palikuš as burtiski divas nedē ļ as, un mē s pilnā ā trumā metā mies uz tū risma aģ entū ru. Mani savaldzinā ja Biblioglobusa "senatne" un nemitī gā iepirkš anā s tā da paš a nosaukuma veikalā . Knapi paspē jā m nokā rtot vī zas, ceļ ojumu apdroš inā š anu vairs nevarē ja dabū t, apstiprinā jums no viesnī cas bija apš aubā ms - vispā r visi bija uz kniedes.
Uz spē les bija likts viss – gan nauda, ​ ​ gan pirmais divu nedē ļ u atvaļ inā jums, kas tik tikko tika izrauts starp saspringto darba grafiku pē dē jo 2.5 gadu laikā . Beidzot atskanē ja ilgi gaidī tie zvani no tū roperatora – sā kumā mums apstiprinā ja viesnī cu, pē c tam visiem izsniedza vī zas. Bija daudz prieka! ! ! Jau aizmirstas tā s garā s š aubu stundas, pretstats atsauksmē m...Mē s joprojā m ejam! Dokumenti bija sagatavoti dienu pirms izlidoš anas. Mē s izsniedzā m biļ eti Lubjankas birojā , mū su iecienī tajā grā matnī cā . Un tur mē s pieļ ā vā m savu pirmo kļ ū du – nolē mā m iegā dā ties ceļ vedi. Protams, trī ssimt rubļ u nav ž ē l, bet, kā vē lā k izrā dī jā s, mums, ierodoties lidostā , uzreiz tika iedots lī dzī gs ceļ vedis no Biblio-globusa. Tā pē c neņ emiet lī dzi nekā das kartes un ceļ vež us – tur viss jums tiks nodroš inā ts un bez maksas.
Transaero Airlines mū s droš i nogā dā ja lidostā , pa ceļ am aizvedot bē rnus ar dā vanu komplektiem ar krā sojamā m grā matā m un zī muļ iem (nez kā pē c viņ i nebija atgrieš anā s lidojumā ). Lidostā mū s sagaidī ja tū roperatora - Beleon tours pā rstā vji, iesē dinā ja lielā autobusā ar tonē tiem logiem un kondicionieri, un pē c nelielas mū s pavadoš ā s gida lekcijas, apmē ram pē c pusstundas ieradā mies mū su Esperides pludmales ģ imenes kū rorts.
Mums bija stunda pirms oficiā lā s reģ istrā cijas (14-00), kuru mums piedā vā ja pavadī t vakariņ ā s. Mū s uzreiz uzlika rokassprā dzes un, nostiprinā juš i spē kus ar grū tā m pusdienā m (kā saka, tik daudz nevar apē st, bet tik garš ī gi, ka arī nepaē st nevar), un devā mies izpē tī t teritoriju. .
14:00 mē s iereģ istrē jā mies mū su ģ imenes istabā.
Tī ra, kā rtī ga, ne pā rā k liela telpa, kas sastā v no koridora-ieejas halles ar skapi (ar daudzā m atvilktnē m, kas ir ļ oti ē rti), atseviš ķ as vannas istabas, tā lā k par mū su guļ amistabu un aiz aizslietņ a (kas atš ķ irī bā no rakstī tā atsauksmes, aizveras no grī das lī dz griestiem), bē rnu guļ amistaba ar balkonu. Balkona durvis ir diezgan cieš as (virzā s uz sā niem), kas novē rš iespē ju, ka balkonā var iekļ ū t “nepiederī gi” bē rni. Sī kums - bet nepiecieš ams))).
Mē s detalizē ti aprakstī sim katru mū su uzturē š anā s dienu vē stulē s mū su vecmā miņ ā m, un mē s pē c bū tī bas pastā stī sim par visā m viesnī cas priekš rocī bā m un trū kumiem. Tā tad kā rtī bā.

Uzturs

Brokastis vienmē r ir vienā das, ko pilnī bā kompensē pusdienas un vakariņ as, bet 14 dienu laikā tomē r paliek nedaudz garlaicī gi) Lai gan pie labā m lietā m ā tri pierod.
Brokastī s vienmē r ir ceptas olas, cepts bekons, cepti kartupeļ i, mē rcē sautē tas pupiņ as, olu kultenis ar kaut ko (2-3 veidi), vienkā rš ā s pankū kas un pankū kas ar sieru un š ķ iņ ķ i zem mainī gā m mē rcē m, pā ris dā rzeņ u ē dieni veģ etā rieš iem, č etri lī dz seš u veidu aukstā s gaļ as, č etru veidu siers, sviests, margarī ns, trī s lī dz piecu veidu musli, divu veidu (katru reizi savā dā ki) mā jas jogurts, piena kokteiļ i, svaigi augļ i, konservē ti augļ i, milzī ga ievā rī jumu un ievā rī jumu izvē le - no standarta zemenē m un aprikozē m lī dz vī ģ u ievā rī jumam, valriekstiem un...! ! ! gurķ i! ! ! , nu, protams, piens, krē jums, tē ja, kafija, pufi, kruasā ni, bezgalī ga visu veidu cepumu izvē le un superī gi mafini (15-20 gab. ), zī daiņ u pā rtika (jo nelietoju - nelietoju). neatceros uzņ ē mumu) un kaut kā da putra - manna nekam neder - tikai piens, daž reiz ir “makaronu putra”, krieviski sauc par piena nū delē m, to var ē st))).
Maizes izvē le vienmē r ir milzī ga, pieļ auju, ka no savas maizes ceptuves. Ir 8-10 š ķ irnes un daž ā dā s formā s - gan bulciņ as, gan klaipiņ i.
Ir bezjē dzī gi aprakstī t pusdienas un vakariņ as, es tikai teikš u, ka katru reizi ir pieejami 20 siltie ē dieni, gan gaļ a, gan zivis, gan dā rzeņ i. Katru otro dienu ir jū ras veltes - mī dijas gliemež vā kos, astoņ kā ji, kalmā ri un tā tā lā k.
Sulas no koncentrā tiem, bet ir daudz svaigu augļ u - ā boli, bumbieri, apelsī ni, greipfrū ti un kivi neizž ū st, un tiem pē c kā rtas pievieno arbū zus, melones un nedaudz retā k arī mango.
Jū s varat uzrakstī t veselu traktā tu par desertiem, kas tiek pasniegti pusdienā s-vakariņ ā s - š eit ir trī s lī dz piecas ž elejas š ķ irnes, smalkā kā s bezgalī gā s kū kas un olu krē ms a la “rum women”, un vienkā rš i krē mī gi viegli deserti un lieliski austrumu saldumi. , neatļ auti nosū tī ts mā jā s , un ar apetī ti es apē stu tagad))).
Lielu prieku bē rniem sagā dā neierobež ots piecu š ķ irņ u saldē jums, bet pieauguš ajiem - alus (starp citu, pā rsteidzoš i garš ī gs un neatš ķ aidī ts) un trī s vī nu veidi - baltais, rozā un sarkanais.
Es nekad neesmu redzē jis nevienu rindu, kurā bū tu vairā k par č etriem cilvē kiem, un ē diena paplā tes tiek nomainī tas uz pilnā m, pirms tā s beiguš ā s. Tā tad tas, ko raksta par rindā m un ē diena trū kumu, ir pilnī gas muļ ķ ī bas. Vienī gā rinda bija pē c veselas (lielas kā jas) zaļ umos ceptas jē ra gaļ as. Tas smarž oja pā rsteidzoš i garš ī gi un bija vismaigā kais, un š efpavā ram vienkā rš i nebija laika to sagriezt - tā bija vienī gā rinda, kā jau teicu iepriekš , č etri cilvē ki. Viesmī ļ i strā dā atš ķ irī gi vecuma un spē ju dē ļ . Katram no viesmī ļ iem ir iedalī ti noteikti galdiņ i un, ja patī k operatī va apkalpoš ana, jau otrajā dienā atradī siet savu vietu, ko apkalpos jauna, prasmī ga viesmī le.
Viesmī ļ i vecā ki - sabiedriskā ki, blakus pavisam savā dā k, kaut kā mā jā s. Kopumā viesmī ļ i vienmē r apkalpo laikā , uzturē š anā s laikā viņ i kļ ū st par ļ oti labiem draugiem un vienmē r priecā jas jū s redzē t.

Pludmale

Pludmale ir tī ra smilš aina, reti kur ir oļ i. Saulriets jū rā , un daž reiz neliela josla jū ras priekš ā (viļ ņ a apskalota) - mazi oļ i, un tad smiltis. Betona plā tnes atrodamas tikai piestā tnes tuvumā . Nekad neesmu sastapis jū ras ež us, medū zas un citus netī rumus un neesmu dzirdē jis no citiem. Pludmalē ir daudz lietussargu un sauļ oš anā s krē slu, vienmē r ir daudz brī vu vietu, bet, protams, ja vē laties ieņ emt labā ko vietu tieš i pretī centrā lajai izejai uz pludmali un pirmajā rindā , jums ir nepiecieš ams nā kt agri))). Pludmalē ir tualete, duš a un ģ ē rbtuves, kā arī volejbola laukums un ū dens sporta un ekstrē mo sporta veidu noma. Ekstrē muma lī meni uz piepū š amā m lietā m viegli regulē t saruna ar laivas vadī tā ju))).
Kā man teica, ir daž i priekš meti, kuros jā š anas laikā "jā lū dz par savu dzī vī bu"))). Mē s ar sievu atpū tā mies uz izpletņ a (lī dzi jā ņ em fotoaparā ts un fotoaparā ts! ! bez kontakta ar ū deni! ), iepriecinā jā m bē rnus ar banā nu izbraucienu un arī izklaidē jā mies uz trakā dī vā na. Ir banā ni, ufa, dī vā ni, slē pes un citi traki ū dens ē dieni no aptuveni 15 lī dz 25 eiro no cilvē ka. Grupu peldē jumos NEPIECIEŠ AMS kaulē ties))). Esperides pludmales viesiem ir bezmaksas katamarā ns un kanoe — 30 minū tes katru dienu rindas kā rtī bā , kas nekad nenotiek).
Mazas viltī bas: pie blakus esoš ā s viesnī cas mola labajā pusē tiek ieē sti mazo sardī ņ u (brē tliņ u) bari. Mē s viņ us ar lielu prieku pabarojā m no rī ta diviem vai trim maizes klaipiem, kas bezkaunī gi izņ emti no brokastī m).
Nedaudz tā lā k, aiz Blue sea viesnī cas pludmales, atrodas laivu noma, kur var patstā vī gi izbraukt ar motorlaivu uz blakus esoš ajā m Anthony Queen & Ladico bay pludmalē m. Karte, kontroles metodes, vestes utt. pievienots. Nav licences.
Viss, ko viņ a dara, ir ne tikai garš ī gs, bet arī piepildī ts ar siltumu un laipnī bu, viņ as patieso mī lestī bu pret visiem. Dievs svē tī viņ u!
treš ais - starp baseinu un amfiteā tri, pie izejas uz jū ru. Populā rā kais bā rs - š eit visu laiku ir daudz cilvē ku ...Bā rmeņ u ā trums un pacietī ba pā rsteidz - ikvienam ir laiks to izdarī t uzreiz, nav iespē jams gaidī t nekā dā veidā ))).
Alkohols ir par kā rtu labā ks un labā ks nekā Turcijā un Ē ģ iptē . Labs brendijs, laba tekila un daudz kas cits.
- kafejnī ca ar elektroniskā m spē lē m,
mums tik pazī stami no mū su bē rnu centriem. Biljards (amerikā ņ u), kaudze daž ā du ierī č u pa 1-2 eiro.
- 3 ā ra peldbaseini (ar saldū deni;
- kā pš anas slidkalniņ š ar baseinu 2 m dziļ umā zem tā
- autonoma
Viesnī cā ceļ a malā . Cenas 2013. gadā - no 30 lī dz 110 eiro diennaktī (micro fawn un kabriolets Mercedes). Ja ne kabriolets, apdroš inā š ana pilna, maksā tikai ī ri + degviela un smē rvielas uz sava rē ķ ina.
Ja jums ir kabriolets, jū s atstā jat depozī tu 200 eiro apmē rā vai arī viņ i to iesaldē jū su kredī tkartē , ja rodas skrā pē jumi vai citas nepatikš anas. Degviela un smē rvielas: pirms izbraukš anas viņ i uzpilda jū s ar pilnu tvertni (noteikti PĀ RBAUDIET !!!!!! ! ! ) savā degvielas uzpildes stacijā š eit. Atbraucot uzpilda arī pilnu bā ku – maksā jat starpī bu 1.74 eiro par litru. Degvielas uzpildes stacijā s ap salu ir nedaudz lē tā k — dienas beigā s varat tur uzpildī t degvielu. Papildus automaš ī nā m ir mikro un miniveni (septiņ vietī gi un mikroautobusi). Brauciet, tā pat kā citur, jums jā bū t uzmanī giem. Paņ ē mā m Lancia Epsilon par 40 eiro - apceļ ojā m visu salu pa apli (vē l 35 eiro tika iztē rē ti benzī nam) - tā tad nesatikā m nevienu ceļ u policistu...Bet maš ī nas uz salas - 70% ī rē tas - brauc tū risti un tū risti viņ iem neierastā s automaš ī nā s. Ceļ i š auri, bet labi. Tiesī bas ir diezgan jaunas krievu valodas (kur uzvā rds un vā rds ir dublē ts latī ņ u valodā ) un vismaz viena gada pieredze.
- kino
Reizi nedē ļ ā - krievu multfilma.
Un tā - katru dienu no 18 lī dz 20 - multfilma vienā valodā ar subtitriem citā , un arī filma no 20 lī dz 22. Bet neviens tur neiet, jo visi iet uz vakara izrā di. Bet par animā ciju vairā k vē lā k.
- sauļ oš anā s krē sli un celiņ i
Vienmē r ir daudz sauļ oš anā s krē slu, jū s varat sē dē t uz jebkura zā liena un lielā s platī bā s ar un bez nojumē m pie baseiniem.
Takas gar malā m apstā dī tas ar zaļ umiem un puķ ē m, vienmē r tī ras.
Viesnī cas TERITORIJA nav ne liela, ne maza - viss ir tik ē rti un kodolī gi izvietots. Š ķ iet, ka viesnī cā bija daudz cilvē ku, bet iedzī votā ju blī vuma sajū tas nav.

Bē rniem

Pirmsskolas un sā kumskolas vecuma bē rniem š ī viesnī ca ir paradī ze.
Viņ iem š eit ir viss: batuts, karuselis ar zirgiem, elektromobiļ i (kā mū su atrakciju parkos), atrakcija Lidojoš ais kuģ is, bē rnu rotaļ u istaba galvenajā ē kā , divi bē rnu baseini (diezgan "š ļ akatu baseins") ar strū klaku vardes un liels baseins ar daž ā diem dziļ umiem (manuprā t, lī dz 90 cm, precī zi neatceros un ar visā dā m sē nī tē m-slī dkalniņ iem un strū klakā m), divi ū dens slidkalniņ i (sieva arī izvē lē jā s lielu) , bē rnu klubi (vā cu, franč u, krievu un itā ļ u; krievā ir lielā kā telpa, tikko izremontē ts), bē rnu bā rs ar vati un popkornu neierobež otā daudzumā , lai gan tikai no 16 lī dz 18 (š is ir labā kais, citā di kaut kas turē sies kopā ), bē rnu diskotē ka, bē rnu ē dienkarte un mini golfs. Mū sē jie jau ceturtajā vai piektajā dienā sastā dī ja sev grafiku, pē c kura knapi paspē ja visu apmeklē t.
Un tad jau tika atvē rts bē rnu klubiņ š (atveras jū nija pirmajā s dienā s, bet vī zu problē mu dē ļ (kā mums stā stī ja) atvē ra tikai 7. ). Bē rnu klubiņ ā mums uzreiz uzdā vinā ja koš u T-kreklu, kurā lū dza (ja iespē jams) atvest bē rnus uz pulciņ u. Tikai vecā ks atnes un aizved un zem paraksta. Ar bē rniem strā dā ja divas mazas meitenes - Anija un Ira. Priecā jos, ka viņ i ar bē rnu animā ciju nodarbojas jau vairā k kā gadu - viņ u profesionalitā te ir redzama jau pē c pirmā s dienas - bē rni negrib braukt prom un labprā t skrien pa taku. diena. Klubā ir gan ā ra spē les, gan vingrojumi, gan dejas, un tematiskas spē les, spē les baseinā , zī mē š ana, sejas apgleznoš ana un daudz kas cits. Uzskaitī ju tikai to, ko paspē jā m pielaikot paš i trī s bē rnu pulciņ a apmeklē juma dienu laikā . Tā tad bē rni tur ir mā jā s, pateicoties kam arī vecā kiem atliek laiks atpū sties.

Animā cija
Vingroš ana, ū dens basketbols, boč ija, š autriņ as, galda teniss, pludmales volejbols, kokteiļ u spē le, ū dens vingroš ana, dejas, fitness, ū denspolo, futbols...Un tas viss gan starp pieauguš ajiem, gan bē rniem. Nav laika garlaikoties. Animatori mū sdienā s ir kļ uvuš i gandrī z kā ģ imene – Lū ka, Martina, Emanuels, Klaudio, Filips, Kaš a, Usč i, Anna, Kristī na, Vika, Fabians, Aleiš a un, protams, dī dž ejs Dado. Ikviens ir forš s atseviš ķ i, un viņ i visi kopā - tas kopumā ir jautrī bas un aktivitā tes sprā dziens. Un viss tiek pasniegts nevis rupji, bet tik viegli un jautri, ka aizmirstat par visu - par svaru, spē les prakses trū kumu un tā tā lā k, un dodieties cī ņ ā . Jau pirmajā vakarā pē c izrā des nodomā ju - lauzu galvu - kā tas nā kas, ka visi daž ā du valstu animatori saka, ka pirmo reizi satikuš ies š eit, bet viņ i bez š aubī š anā s uztaisī ja tik labi saskaņ otus, forš us š ovus. Un katru dienu mē s arvien vairā k apbrī nojā m puiš u talantu un viņ u galvenā animatora Lū kasa trako enerģ iju un oriģ inalitā ti.
Pē c vakara konkursa programmā m "lobī jā mies", vē derus turē dami no smiekliem. Un krā saini deju š ovi, veselas ainas no mū zikliem, akrobā tiski cipari bija vienkā rš i fantastiski. Tiesa, daž i momenti bija nedaudz vulgā ri, bet. ja tā padomā , tik un tā jā prot ieinteresē t tik atš ķ irī gu publiku kultū rā , humora izjū tā un temperamentā . Un, spriež ot pē c tā , ka uz izrā di pulcē jā s ievē rojams skaits cilvē ku, viņ iem tas izdevā s ar panā kumiem. Piedalī jos daudzā s lietā s, par ko ļ oti priecā jos - ļ oti apmierinā ta un daudz iespaidu. Liels paldies visiem animatoriem un ī paš i viņ u priekš niekam LUKAM! ! ! ! Un no bē rniem, kuri joprojā m dejo visas bē rnu diskotē kas dziesmas, paldies visiem animatoriem, kuri piedalī jā s bē rnu diskotē kā!

Un vē l mazliet

Mū su gides Liā na un Elena ir ļ oti jaukas un draudzī gas meitenes. Viņ i lieliski dara savu darbu.
Bet: ekskursijas no Beleonas ir droš as un uzticamas, tač u ļ oti dā rgas, un Rodā vai pat vienkā rš i pludmalē tā s paš as ekskursijas bez licences (par briesmā m neviens nesū dzē jā s) ir uz pusi lē tā kas.
Ja tavā istabā kaut kas saplī sis, vari pastā stī t gidei, viņ a ziņ os reģ istratū rā , tač u prakse ir parā dī jusi, ka uzticamā k ir pastā stī t istabenei uz grī das – viss momentā ni atgriezī sies savā s sliedē s.
Noī rē jā m seifu, uz divā m nedē ļ ā m iznā ca nedaudz mazā k par trī sdesmit eiro (varē tu kļ ū dī ties, jo precī zi neatceros).
Blakus esoš ajā viesnī cā pa kreisi (Esperos pils) ir a-la-carte restorā ns, kas ir atvē rts no 10 lī dz 22, ja atmiņ a neviļ . Tur saka, ka viss ir labi pagatavots no dā rzeņ iem lī dz gaļ ai un omā riem, bet nepiecieš amī ba pē c tā ir nulle, jo no pusdienā m, tā pat kā no vakariņ ā m, “aizrā po” tikai nedaudz pamē ģ inot, un arī tad ne. visi...
Pretī viesnī cai atrodas lielveikals, kas ir daudz lē tā ks nekā lielveikals viesnī cā.
Nedaudz pa labi no lielveikala, kas atrodas pretī viesnī cai, netā lu no ieejas Esperos ciematā , pa labi ir ceļ š.
Tas ved uz zoodā rzu, Ejot kalnā un tā lu, labā k ir atstā t š o pastaigu uz dienu, kad ī rē jat automaš ī nu. Bet vajag tikt pie pā viem, augstprā tī giem kā vistā m, jo ​ ​ tie ir ļ oti tuvu. Bez maizes un fotoaparā ta neiztikt - bū s jā iet vē lreiz.
Likumsakarī gi, ka tautī bu attiecī ba vienmē r svā rstā s. Bet bū tī bā apmē ram š ā di: 40% vā cieš i, 35% krievi, 10% briti, 15% itā ļ i, poļ i un franč i.
Bē rni viesnī cā visu vecumu - no seš iem mē neš iem lī dz astoņ desmit, maziem bē rniem gultiņ a numurā un augstais krē sliņ š restorā nā un krodziņ ā bez maksas

Godī gi sakot, esam tikai priecī gi, ka atklā jā m Esperides pludmali. Es nevē los š ajā apskatā taisī t antireklā mu kaimiņ u viesnī cā m, tač u kā du rī tu kopā ar sievu izgā jā m cauri visā m viesnī cā m no Calypso pludmales lī dz Louis Colossos, apskatot to teritorijas, pludmales un animā ciju, sapratā m, ka mums ir izvē lē ts labā kais. Un labā kais ar milzī gu starpī bu.
Un es runā š u arī par visiem tiem krieviem, kurus satiku atvaļ inā juma laikā , kuriem, iespē jams, vienkā rš i nav laika vai ir slinkums rakstī t atsauksmes, bet kuri vienbalsī gi teica, ka viesnī ca ir forš a, un ģ imenē m ar bē rniem tas ir labā kais! . Mū su uzturē š anā s laikā no 10 ciemojoš ā m ģ imenē m 9 bija ar bē rniem. Bē rni ir visur, un ne tikai bē rni, bet laimī gi, pastā vī gi aizņ emti bē rni. Nā kamgad gaidiet mū s paplaš inā tā sastā vā , Esperides! ! !

Ņ ikita.
Ceļ ojis no 28.05. 13 lī dz 9.06. trī spadsmit
2 pieauguš ie un 2 bē rni - 4 un 6 gadi.
аватар 555444
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Visi ir ļ oti apmierinā ti. … Tomēr ▾ Visi ir ļ oti apmierinā ti.
Родос. Линдос. Пляж Прасониси.
аватар denis7
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ja ceļ ojat uz Rodu ar bē rniem, labā ku viesnī cu nevarat iedomā ties. Mazajiem tū ristiem ir tik daudz daž ā du izklaiž u, ka 8 dienā s nepaspē jā m tā s visas izmantot. Paš ā viesnī cā ir bē rnu klubiņ š ar krievu skolotā jiem, batuts, karuselis, autodroms, atrakciju laiva, bē rnu bā rs, popkorns, kokvilna, saldē jums, 2 slidkalniņ i, minigolfs. … Tomēr ▾ Ja ceļ ojat uz Rodu ar bē rniem, labā ku viesnī cu nevarat iedomā ties. Mazajiem tū ristiem ir tik daudz daž ā du izklaiž u, ka 8 dienā s nepaspē jā m tā s visas izmantot. Paš ā viesnī cā ir bē rnu klubiņ š ar krievu skolotā jiem, batuts, karuselis, autodroms, atrakciju laiva, bē rnu bā rs, popkorns, kokvilna, saldē jums, 2 slidkalniņ i, minigolfs. Un tas viss ir bez maksas. Turklā t ierodoties iedod biļ eti uz atrakciju parku, kas atrodas pā ri ceļ am. Tuvumā atrodas arī zoodā rzs un ū dens atrakciju parks. Un, protams, jū ra. Lieliska pludmale, pie ieejas jū rā , nedaudz oļ i, tad smiltis. Ē damistabā ir arī bē rnu galds ar produktiem bez garš vielā m. Š o viesnī cu iesaku visiem, kas gatavojas ceļ ot ar bē rniem vecumā no 2 lī dz 12 gadiem.
аватар lk93mt2a
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikko atgriezos no š ī s brī niš ķ ī gā s salas. Sā kš u no paš a sā kuma. Mē s lidojā m ar Transaero. Jau bijā m izdalī juš i saldumus, gatavojā mies pacelš anā s brī dim un pē kš ņ i atklā jā m tehnisku kļ ū mi. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no š ī s brī niš ķ ī gā s salas. Sā kš u no paš a sā kuma. Mē s lidojā m ar Transaero. Jau bijā m izdalī juš i saldumus, gatavojā mies pacelš anā s brī dim un pē kš ņ i atklā jā m tehnisku kļ ū mi. Kamē r pā rstā dī t uz citu zaudē ja 2.5 stundas, un galu galā ieradā s 21:00 viesnī cā . Biblioglobus tū roperatora tikš anā s Beleon tū re. Istabiņ u dabū jā m piebū vē ar skatu uz jū ru un baseiniem, 2 stā vs, vienkā rš i super, jo. k. lai mainī tu numuru, jā maksā.15 eiro par dienu piemaksu. Ceļ ojā m ar bē rniem 3.5 un 10 gadi. Viņ i ir sajū smā . Ir viss bē rniem: peldbaseini, ū dens slidkalniņ i, kā pš anas siena virs baseina, bezmaksas batuts, karuselis, popkorns un cukura vate (no 4-6 h), dejas, spē ļ u automā ti, golfs, galda teniss. Ž ē l, ka biljards ir apmaksā ts! Otrpus ceļ am luna parks un akvaparks (20 eiro pieauguš ajam, 15 bē rnam uz visu dienu, var nā kt pē c vakariņ ā m) ir tā vē rts! Viesnī cā ē dienkarte bija pē c daudzveidī bas neatš ķ ī rā s, bet viss bija ļ oti garš ī gs, atš ķ irī bā no Turcijas. Un Dž ordž a kungs, laikam jau vadī tā js, ir atseviš ķ s personā ž s, tā du profesionā li diez vai kur var atrast. Viņ š satika visus un visur viss bija viņ a kontrolē . Ar sulā m tikai kaut kā da problē ma! No automā tiem nav skaidrs kas. Mē s paņ ē mā m automaš ī nu un apceļ ojā m visu salu: pirmkā rt, skaistā kos Entonija Kvī na un Ladiko lī č us. Viņ i ir ļ oti tuvu. Tad Lindos: ar maziem bē rniem bez ē zeļ iem neiztikt, tie ļ oti palī dz! Tad abu jū ru skū psts ir neizsakā ms, noteikti nā c ciemos, un tad sajutu, ka meitai ir drudzis un pā rē jais pagā ja ā tri uz viesnī cu. Apskatī jā m jonī tu pili no 11. gadsimta augstuma-super skats! Viesnī cā ir daudz bē rnu, tā pē c infekcijas nav retums tiem, kam ir zarnu infekcijas, kam ir drudzis un pē c tam klepus ar iesnas, kā mums (vai varbū t pā rsolī t, biež i slimo arī bez jū ras). Daktere ieradā s tikai angliski, bet, ja valodu nemaz neproti, tad tulka pakalpojumi. Uz Rodu braucā m ar taksi par 15 eiro, maš ī nā novietot nevar. Ļ oti skaista vecpilsē ta! Bū tu ar ekskursiju gida pavadī bā un bez maziem bē rniem (visu ceļ u mums ir slikti un nepatī k staigā t ar kā jā m). Volkswagen Polo auto noma ir 55 diennaktī , un ja par 3, tad 80 eiro, un ekskursijas ir gandrī z visi pieauguš ie. 60, reb. 30. M) Pludmalē nopirka gardus augļ us par 3 eiro. Vispā r man ļ oti patika, tikai kā di 40% krievu. Kalispero (uz redzē š anos)!
аватар lesharr
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ak, grieķ u dievi! tomē r jū s tikā t cauri manam savtī gajam raksturam, un seš us mē neš us pē c atpū tas es tomē r nolē mu atstā t atsauksmi - lai tū risti, kuri lasa š o pareizrakstī bu, varē tu uzzī mē t - nu, vismaz kaut ko noderī gu))). … Tomēr ▾ Ak, grieķ u dievi! tomē r jū s tikā t cauri manam savtī gajam raksturam, un seš us mē neš us pē c atpū tas es tomē r nolē mu atstā t atsauksmi - lai tū risti, kuri lasa š o pareizrakstī bu, varē tu uzzī mē t - nu, vismaz kaut ko noderī gu))).
Sā kš u pē c kā rtas: sā kotnē ji darba kā rtī bā bija 3 valstis: Bulgā rija, Kipra un Grieķ ija. Pē c konsultē š anā s ar savu tū roperatoru (caur kuru braucu pa daž ā dā m valstī m jau 5 gadus), izvē le krita uz Grieķ iju - proti, Rodas salu, jo tur bija labā kā viesnī ca bē rnam.
Izlidoš ana no Maskavas, Š eremetjevo - lielais un varenais Transaero. . . man ik pa laikam ir tā laime lidot ar š ī m "skaistajā m" aviokompā nijā m. Neaprakstī š u kā viņ i lidoja - bet ja 5 skalā - tad lidojums ir 3 - jo no "+" - tad labi lidoja un nolaidā s - un apkalpoš ana un ē dinā š ana - fuuuu.
Nolaiž amies Rodas lidostā - pirmais iespaids ir divē jā ds - neskatoties uz to, ka uz ielas 25. maijā - vē ss vē jš pū š - un bez jakas nav ī paš i karsts (((....tā lā k - plkst. tajā paš ā laikā apmē ram daudzi simti cilvē ku aizsprosto, lai izietu pasu kontroli - drupinā t kā padomju rindu bē rnī bā.... 2 stundas grū stī š anā s - un ak Dievs, ejam uz pā rsē š anos - kur vē l 1 stunda gaidī š ana - lī dz pulcē jas visi tū risti - un jau vē lu vakarā dodamies uz mū su viesnī cā m. Esam izmitinā ti ģ imenes istabā - kur viss ir ļ oti jauki un glī ti. Milzī gs pluss - bē rnam ir atseviš ķ a gulta - kas atrodas aiz koka aizslietņ a durvis - lai mī ļ š bē rns nekļ ū tu par vienaldzī gu liecinieku saviem vecā kiem "pā rē jiem".
Izeju uz balkona ieelpot jū ras gaisu - un maigi sakot, pē c pā ris minū tē m nodrebē š u....smadzenes atgā dina, ka ir samaksā ta normā la naudas summa - un tā kā ir tik auksti, tad nav optimisma)))). Par laimi mums tā s bija pirmā s un pē dē jā s negatī vā s emocijas. NU UN TAGAD PIE BŪ TĪ BAS.
VIESNĪ CAS INFRASTRUKTŪ RA:
izcili un kvalitatī vi. Bez atš ķ aidī š anas un ķ ermeņ a dzerš anas – kā daudzā s kū rortvalstī s. Lū dzu - varat izmē ģ inā t visu, kas ir jū su prā tā - viņ i ir gatavi atvē rt vismaz 20 pudeles jū su priekš ā - un no katras jū s mē ģ inā t uz decl, vā rdi netiks teikti.
11 daž ā di viskija veidi, daudz liķ ieru, degvī ns, dž ins, sambuka, š nabis (iesaku persiku), alus, vī ns un daudz kas cits.
Pirmajā nedē ļ ā , protams, izvē le bija ļ oti bagā ta - lī dz sā kā s krievu tū ristu plū sma)))) - sortiments samazinā jā s uzreiz 2 reizes)))
Diezgan ā tri atrada kopī gu valodu ar bā rmeņ iem (nezinot sveš valodu))). . . ) - tā pē c iedeva padzerties tī ru "Martini Asti" - kas bija paredzē ts strikti kokteilim))
LAIKAPSTĀ KĻ I:
mē s ieradā mies - kā vē lā k izrā dī jā s - pē dē jā aukstuma dienā - pirmā s 3-4 dienas bija atklā ti vē sa jū ra - bet tad viss kļ uva vienkā rš i forš i. Atš ķ irī bā no tropiem - tur ir diezgan karsts un sauss - tā pē c karstumu bija daudz vieglā k panest. nekā Taizemē . Jū ra ir lieliska - neskaitot - oļ u pludmale - man tā subjektī vi nepatī k
IZKLAIDE:
garlaikoties te var tikai slinks. Jau no paš a rī ta sā k darboties - ū dens slidkalniņ i, atrakcijas, - bezmaksas ū dens velosipē di un kanoe laivas + par maksu, viss kas saistī ts ar motoru un benzī nu - t. i. laivas, banā ni un daudz kas cits.
Animatori - tur ir vesela komanda - viņ i spē lē volejbolu ar jums no rī ta lī dz vakaram. futbols - ir bē rnu istabas - krieviem un ā rzemniekiem - var atstā t bē rnus uz visu dienu - bez maksas. ū dens aerobika, darsts, dejas, ū dens polo, daž ā das programmas un konkursi + kā jau minē ts kinoteā tris bē rniem
KO REDZĒ T:
Jū s varat staigā t, skrejritenis, automaš ī na, velosipē ds - kas jums patī k. Netā lu no viesnī cas varat iznomā t visu iepriekš minē to. Pa kreisi no viesnī cas - Faliraki ciems (3-4 km) - bū s interesanti klī st, ī paš i interesanti kā pt kalnos - es ņ ē mu riteni vai taksi - un uzkā pu tā dos dž ungļ os - kur maš ī nas nebrauks garā m - un savvaļ as pamestas pludmales, un citu cilvē ku dā rzi, un vientuļ nieku mā jas un nuzhistu pludmales - un es redzē ju daudz interesantu lietu - š eit kā ds kaut ko meklē ))). Pa labi no viesnī cas - Rodas pilsē ta (10-15 km) - varat droš i iekā pt garā mbraucoš ā autobusā . Tur ir sens forts - no tā mē s sā kā m pilnī bā - tieš ā m skaisti un forš i.
Pirmo reizi sapratu, kā pē c grieķ iem ir tā da tipa krī ze)))) - viņ i nestrā dā vispā r - nu vispā r - brī vdienā s - nestrā dā ne viens veikals, restorā ns vai cita iestā de - tikai tū ristā platī ba - tad viņ i pusdieno. tad siesta - tad vienkā rš i pā rā k slinks strā dā t))) - svē tie cilvē ki))
Netā lu no viesnī cas - ir milzī gs brī vdabas zoodā rzs - kur var atrast putnus, ē zeļ us, stirnas, lamas un pat tī ģ erus - ī si sakot, forš i. Ir arī ū dens slidkalniņ i (20 eiro no cilvē ka) - ļ oti patika, iesaku.
Neizmantojā m gidu pakalpojumus - bet turpat krastā izbraucā m pa jū ru uz visu dienu: ar prieku pateikš u - personī gi - kam tas interesē s - jo atskaite bū s tik liela
Ir skatu laukums ar mega cauruli - kur 10 km garumā var redzē t visu - kā kurš un kur iet. Daudz daž ā du baznī cu.
CILVĒ KI:
labestī gs, slinks, dzī vespriecī gs, neuzbā zī gs - vā rdu sakot, raisa pozitī vas emocijas
Es tieš ā m vē los daudz pastā stī t - tagad rakstu un manas atmiņ as lož ņ ā )) - bet es izteicu galveno domu (kā man š ķ iet) - es vai nu atbildē š u uz pā rē jiem jautā jumiem, vai tu redzē si pats.
KOPSAVILKUMS:
viesnī ca ir ļ oti laba tieš i ģ imenē m ar bē rniem - viņ u ir daudz - bet viņ i netraucē . Liku milzī gu un resnu 4 plus...
Nenož ē lo, ka nedaudz pā rmaksā ji - jo jū s redzē jā t kapeikas gabalu piekrastē.... nu, tas ir skumji)))
Veiksmi visiem un lieliskas emocijas atvaļ inā jumā .
Bonusā - daž as bildes
живут же люди)) местный пейзаж вода на берегу отеля водная горка на территории отеля часть из ассортимента каждодневного неограниченного вкуснейшего айскрима)) павлин в парке ))) 1 из бассейнов
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cas mī nusi. 1. Viņ i tieš ā m zog tajā , telefonus, naudu, datoru. Ja nav droš ī bas un novē roš anas kameru, jū s esat neaizsargā ts. Paņ emiet seifu. Saka – paņ em seifu, mē s teicā m. Un jā saka - viņ i mums zog ! ! ! 2. … Tomēr ▾ Viesnī cas mī nusi. 1. Viņ i tieš ā m zog tajā , telefonus, naudu, datoru. Ja nav droš ī bas un novē roš anas kameru, jū s esat neaizsargā ts. Paņ emiet seifu. Saka – paņ em seifu, mē s teicā m. Un jā saka - viņ i mums zog ! ! ! 2. Pludmales dvieļ u nav, proti, dabā to vienkā rš i nav. Jū s pē rkat pats un izmantojat savus dvieļ us, nemazgā tus par 7.14 un tā tā lā k, kas nopirkti š eit, viesnī cā . 3. Ieeja jū rā ir oļ i, reklā mas daļ a 30-100 mm, vai tiltus varē ja ielikt vā ji? 4. Ē diens ir slikts, kurš bija Turcijā -Ē ģ iptē č etriniekos bū s š ausmā s. Salvetes vakariņ ā m (kā arī brokastī m, pusdienā m) tikai papī rs. Var noslaucī t sevi ar tualetes papī ru, bet tas viss liecina par attieksmi pret atpū tniekiem, statusa lietā m un pā rspī lē ti viesnī cas cenas. 5. Personā ls praktiski nesmaida, dā mu sejas reģ istratū rā ir tā das paš as, kā das mums bija labā kajos izsalkuš ajos 90 gados veikalos. Lī dz ar to š is ir trī skā rš s, par viltu, par zagš anu nolaiž u bumbiņ u no sevis personī gi uz 2. Jā , un tie nav visi mī nusi (mazas istabiņ as, personā la blē dī ba, rupjī bas, viesnī cas dizains, pareizā k sakot, tā trū kums) Ar cieņ u Dr Novoselov V . M.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Mey30
Pastāsti man, vai Esperides Beach Hotel vai Esperos Palace ir ūdens slidkalniņi??? Kur ir labākā animācija un kura ir ērtāka bērniem? Paldies
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Mey30
Kad labāk (izdevīgāk - lētāk), bet Pludmales sezonā iegādāties ģimenes ceļojumu uz Grieķiju (augusta beigās vai jūnija beigās)?
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Mey30
Laba diena. Vai ir pieņemts dot dzeramnaudu, (piemēram, istabenei vai izlīgumā) kam))) cik? pastāstiet man ekskursiju vai vienkārši cik interesanti ir pavadīt laiku))) Es došos oktobra vidū ar 8 gadus vecu bērnu. Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums Mey30
Labdien, interesē: dvieļi, saulessargi, sauļošanās krēsli - par maksu? Kā? Drošs numurā vai kā viesnīcas pakalpojums, cik daudz, ja jāmaksā? Pastāstiet, lūdzu, par izklaides izmaksām. Kādi vēl neparedzēti izdevumi? pateicos jau iepriekš.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
iemiesojums Mey30
lūdzu, pastāstiet man, kādi ir laikapstākļi oktobra vidū no 7.-20.10. Cik ērti ir jūra? Iespēja atpūsties kopā ar bērniem. Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Известный 4-звездочный семейный курорт в свое время был первой гостиницей для семейного отдыха на Родосе. И сегодня по-прежнему отель Esperides считается уникальным местом для отдыха с детьми. Отель построен на побережье, отмеченном Голубым флагом, на его территории разбиты сады и построены бассейны. Сегодня это самый увлекательный семейный курорт на острове, который работает по системе «всю включено». Все три здания отеля — одно главное и два крыла — соединяются крытыми коридорами.

Atrašanās vieta Отель находится в районе Фалираки, на восточном побережье Родоса — в 3 км от центра поселка Фалираки, в 12 км от центра г. Родос и в 17 км от аэропорта Диагорас г. Родос. Вблизи отеля проходит общественный транспорт, у входа останавливаются многочисленные такси.
Pludmales apraksts На пляже есть душ и туалет, кабинки для переодевания, деревянные пандусы. Пляжные полотенца: бесплатно (замена 3 раза в неделю).
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточное стойка регистрации, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi на всей территории отеля (бесплатно), высокоскоростной Wi-Fi (платно), ежедневная уборка номера, магазины: мини-маркет, сувенирный магазин, ТВ-комната, 3 бара — главный бар Diana, бар у бассейна Lagoon, бар у бассейна Tropicana, детский бар, основной ресторан Diana, таверна Tropicana, обеденный буфет (с июня по сентябрь), диетическое меню (по запросу), 3 открытых бассейна с пресной водой.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с пресной водой, радио-няня (по запросу, платно), аренда колясок (по запросу, платно), мини-диско, киносеансы, анимационные программы для детей 4-14 лет, детский бар.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 теннисных корта (вечернее освещение платно, ракетки платно), пляжный волейбол, бочча, дартс, гимнастика, водная аэробика, электронные игры, водные виды спорта на пляже (платно). В соседнем отеле Esperos Palace, по предварительному бронированию — платно: массаж, сауна, парикмахерская. Греческий вечер 1 раз в неделю, дневная и вечерняя анимационная программа, вечерние представления 6 раз в неделю. Совсем недалеко от отеля находится крытый парк аттракционов Magic Castle и уникальный аквапарк Water Park (один из крупнейших в Европе).
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • futbola laukums
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 3 корпуса, один главный и два крыла — соединяются крытыми коридорами. В основном здании расположены стандартные номера, в боковых корпусах семейные номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • apkure (ne visās istabās)
Adrese Leoforos Kallitheas, PO Box: 202, Kallithea, Rhodes 85100, Greece
Tālruņi: Tel: +30 2241 084200
Fax: +30 2241 084299
Tīmekļa vietne: Esperides Beach Family Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.