Cieta C pakāpe, četri nevelk

Rakstīts: 28 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 18 — 27 jūnijs 2019
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 5.0
Iegā dā ts, pamatojoties uz iepriekš ē jo vietnes apmeklē tā ju pozitī vajā m atsauksmē m. Otrā reize bija Rodā , iepriekš ē jā.2016. gadā blakus esoš ajā viesnī cā "Esperidos".
Viesnī cas teritorija, ē ka un numuri vienmē r ir tī ri, tas ir liels pluss. Tas, ko redzam reklā mas bildē , ir pilnī gs blefs. Teritorija (tenisa korts fotoattē la centrā un pludmales saulessargi, kā arī ū dens slidkalniņ i, tas viss pieder viesnī cai, kas atrodas labajā pusē .
Prieks no viesnī cas nepiedzī vots, vairā k vilš anā s. Sā kā s ar to, ka viņ i apmetā s istabā bez balkona (skats uz pretē jo pusi no jū ras). Par istabas maiņ u prasī ja 25 € dienā . Nekad nebijā m izsalkuš i, bet ī paš u ē dienu daž ā dī bu neievē rojā m. Kā da daž ā dī ba var bū t salā tos uz pā ris metriem galda?

Mana sieva rezervē ja masā ž u. Salona kā tā da nav, tikai aizslietnis pie baseina. Masieris, skaļ i teica. Glā stī š anas speciā lists, periodiski mazgā rokas kā ju mazgā š anas strū klakā .
Ī paš u vilš anos sagā dā ja pludmales bā rs. Tā kā š ajā laikā Rodas dienā ir ļ oti karsts, cilvē ki kopumā . no rī ta devā s uz pludmali un pē c 16 stundā m. Un ap 16:45 bā rs tika slē gts. Bija pastā vī gi jā iet pē c dzē rieniem uz baseinu, un tas nav ļ oti tuvu. Bā rmenis ir viens, viņ š arī periodiski neierodas, lai savā ktu traukus no galdiem un sakā rtotu lietas. Rinda tikai pieaug. Oficiā lais slē gš anas iemesls: bā rs pē c pulksten 17:00 tika pā rkvalificē ts uz a la karti. Divi mū su draugu pā ri pierunā ja doties uz š o "restorā nu", pē c kā viņ i kopā devā s "finiš ē t" koplietoš anas telpā .
Vakara programma: uzaicinā to grupu vai izpildī tā ju vispā r nebija, visas izrā des bija tikai animā cijas spē ki. Skats ir viduvē js. Kā pē c animators visiem neatlaidī gi piedā vā visas dienas garumā braukt ar banā nu, nevis par velti, tā arī nesapratā m. Varbū t akcijā .
Vienī gā iespē ja bija sarunā ties ar labiem cilvē kiem pē c azartspē lē m pludmales volejbolā un 3 dienu brauciena ar automaš ī nu pa salu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu