Dioni Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
7.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca Dioni atrodas Adelianos Kampos, Krētā. Adeles ciemats ar veikaliem, restorāniem un krodziņiem atrodas 2 km attālumā. Sastāv no 2 ēkām.Vairāk →
аватар ivansergfin
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nav daudz par viesnī cu. Jauki, tī ri pē c remonta. Istabas pā rsvarā plaš as, kondicionieris, mini ledusskapis, TV, gultas ē rtas, tualetes un duš as labas. Wi-Fi darbojas visur, ā trums pietiek, lai zvanī tu pa viber vai whatsapp, baseini vidē jā lī menī , bā ra nosaukums ir tikai dzē rieni, kokteiļ us netaisa. … Tomēr ▾ Nav daudz par viesnī cu. Jauki, tī ri pē c remonta. Istabas pā rsvarā plaš as, kondicionieris, mini ledusskapis, TV, gultas ē rtas, tualetes un duš as labas. Wi-Fi darbojas visur, ā trums pietiek, lai zvanī tu pa viber vai whatsapp, baseini vidē jā lī menī , bā ra nosaukums ir tikai dzē rieni, kokteiļ us netaisa.
ALL INCLUSIVE tikai vietē jie dzē rieni ouzo, rums, tekila, alus un vī ns (kas atstā j daudz ko vē lē ties, vienkā rš i brū vē jiet), bez animā cijas. Personā ls lielisks, visi draudzī gi, saziņ a notiek angļ u valodā , lai gan restorā nā strā dā krieviski runā još a pavā re, kas vienmē r gatava palī dzē t. Par restorā nu - tā ds ir bufetes paš reizē jais nosaukums, vienmuļ a izvē le 3-4 siltie ē dieni, arī piedevas, salā ti, dā rzeņ i un augļ i, izvē le neliela, dzē rieni - tē ja, kafija, daž ā das sulas, bezalkoholiskie dzē rieni, alus, vī ns.
Netā lu no viesnī cas atrodas daudzi veikali un restorā ni katrai gaumei un izvē lei. Netā lu no viesnī cas ir auto noma (ieteicams), pilna apdroš inā š ana bez savas atbildī bas 50 eiro dienā , pludmale 5 min gā jienā (Banana Beach), saulessargi un krē sli ir bez maksas, pludmale ir smilš aina, bet saulriets ir oļ i un dibens ir plā ksne BRĪ DINĀ JUMS! ! ! Spē cī gi viļ ņ i var celties, jū s nevarat peldē t !! !
Tā tad, ja neesat izvē lī gs, jums patiks viesnī ca, es to vē rtē ju kā.3 zvaigznes ar mī nusu, jo virtuves ē dienu izvē le, lai gan viss bija ļ oti garš ī gi, š ī ir viss iekļ auts sistē ma. Un tā.3+.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rimondi strūklaka
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Fortezza cietoksnis
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Stats

Отель Dioni расположен в Аделианос Кампос на острове Крит. Расстояние до деревни Адель с магазинами, ресторанами и тавернами составляет 2 км. Состоит из 2 корпусов.

Atrašanās vieta 7 км до города Ретимно, 57,2 км до аэропорта Ираклиона «Никос Казандзакис».
Pludmales apraksts В 120 метрах от отеля, через дорогу.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Сад, терраса для загара, коктейль-бар.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports
Telpu apraksts

Всего 41 стандартных двухместных номеров 25 м², улучшенных номеров 35 м² с мини-кухней и трехместных номеров Делюкс 35 м².

Istabās

Кондиционер, вентилятор, сейф, мини-кухня, холодильник, кофеварка/чайник, телевизор, диван, утюг, бесплатные туалетные принадлежности, фен, ванная комната с ванной или душем, бесплатный Wi-fi, балкон с видом на море или бассейн (не во всех номерах).

Adrese Adelianos Kampos, GR 74100
Tālruņi: +30 697 220 0021
Tīmekļa vietne: Dioni Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.