Oceana Hotel 2*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.410
№10 viesnīcas reitingā Pieria
8.0 Numurs
8.4 apkalpošana
8.6 Tīrība
9.0 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Neliela piekrastes viesnīca Neos Panteleimon ciematā ar skatu uz slaveno Olimpa kalnu. Atrodas savā pludmalē. Numuri tika atjaunināti 2011. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ekonomiskai ģimenei, romantiskām un relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар sashasamoylova83
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Medusmē nesi pavadī jā m viesnī cā Oceana. Mē s meklē jā m nelielu, mā jī gu, klusu viesnī cu. Mū su pilsē tas tū risma aģ entū ras vadī tā js konsultē ja š o viesnī cu, par ko viņ iem liels paldies. … Tomēr ▾ Medusmē nesi pavadī jā m viesnī cā Oceana. Mē s meklē jā m nelielu, mā jī gu, klusu viesnī cu. Mū su pilsē tas tū risma aģ entū ras vadī tā js konsultē ja š o viesnī cu, par ko viņ iem liels paldies. Tieš ā m saņ ē mā m visu, ko prasī jā m. Neliela viesnī cas teritorija ar mā jī gu zā lienu un lielisku pludmali. Istabas ļ oti sakoptas, ar visu nepiecieš amo, teicama uzkopš ana. Kompliments no viesnī cas vakariņ ā s - lielisks vī ns ierodoties. Ē diens ir daudzveidī gs un ar ļ oti labu grieķ u virtuvi. Viesnī cas teritorijā ir izcila taverna, tā pē c ē dā m tajā , bijā m ļ oti apmierinā ti, neko citu nemeklē jā m. Personā ls ir neslavē jams, smaidī gs, atsaucī gs, atsaucī gs jebkurai vē lmei. Noī rē jā m automaš ī nu un apceļ ojā m apkā rtni. Uzkā pā m uz Olimpu skatī ties saulrietu, romantika! ! ! Iespaidu ir daudz, visu vā rdos ietē rpt nav iespē jams. Mē s iesakā m ikvienam apmeklē t š ī s skaistā s vietas. Peldoties Egejas jū rā viesnī cas teritorijā , Jū s baudā t majestā tisko Olimpa kalnu un Bizantijas laika Platomonas cietoksni, kas atrodas kalnā netā lu no ciema, kurā dzī vojā m. Un iepretim Halkidiki Kasandras pussalai. Vakarā izstaigā jā m Nea Panteleimonas ciemu. Ciemats nav liels ar veikaliem un suvenī ru veikaliem. Tā tad š eit tika pirktas dā vanas radiem. Paldies visiem par lieliskajā m brī vdienā m. Vai mē s atkal atgriezī simies š ajā viesnī cā vai š ajā s daļ ā s? Noteikti - un vairā k nekā vienu reizi. Pateicī gi tū risti no Tambovas.
аватар dianko-kisa
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atvaļ inā jumu vasarā pavadī jā m viesnī cā Ocean, netā lu no Olimpa. Viesnī ca tika izvē lē ta uz ī su brī di, tač u tur apstā jā s. Ģ imenes viesnī ca, viesmī lī gi, izpalī dzī gi cilvē ki. Labs serviss. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumu vasarā pavadī jā m viesnī cā Ocean, netā lu no Olimpa. Viesnī ca tika izvē lē ta uz ī su brī di, tač u tur apstā jā s. Ģ imenes viesnī ca, viesmī lī gi, izpalī dzī gi cilvē ki. Labs serviss. Viņ i bija sajū smā par ē dienu, viesnī cai ir savs krogs, tā pē c dienas laikā no viesnī cas nekur nebija jā iet. Vienmē r svaigas jū ras veltes. Viesnī cas teritorija ir neliela, bet diezgan mā jī ga un aprī kota ar savu pludmali. Es vienmē r izvē los viesnī cu netā lu no pludmales, tā pē c š eit tas ir....jū s atstā jat viesnī cu, daž i soļ i un esat jū rā.... Vakarā izstaigā jā m ciematu, kurā atrodas viesnī ca, to sauc Paralia Panteleimon. Ciemats ir mazs, ar maziem veikaliņ iem un veikaliem. Braucā m vilcienā , kas brauc uz kaimiņ u ciematu Platamonas, pē c pulksten septiņ iem vakarā sā k savu marš rutu, cena no cilvē ka 3 eiro turp un atpakaļ . Jū rai š ajā reģ ionā ir plaš a piekraste, smalkas smiltis un ieeja jū rā ir smiltis, bet ar oļ iem. Mē s atpū tā mies pē dē jā atvaļ inā jumā Halkidiki, bija daudz iespaidu, tač u vecuma un attā luma no galvenajiem apskates objektiem dē ļ nedevā mies daudzā s ekskursijā s. . Š im nolū kam, lai tomē r apmeklē tu Meteoru un Olimpu, viņ i izvē lē jā s š o reģ ionu un nekļ ū dī jā s. Vairā k iemī lē jies š ajā valstī . Tagad nopietni domā ju par ī paš uma iegā di Grieķ ijā . Pieskatam reģ ionu un iepazī stamies ar cenā m.
аватар N_V_V
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā s 2015. gada augustā . Patika: - virtuve; - pludmales tuvums. Nepatika: - tā saucamā plaš ā teritorija ir 18m x 20m. Turklā t š ajā vietnē jū s nekur nevarē sit sē dē t ē nā , neko nepasū tot bā rā . … Tomēr ▾ Atpū tā s 2015. gada augustā .
Patika:
- virtuve;
- pludmales tuvums.
Nepatika:
- tā saucamā plaš ā teritorija ir 18m x 20m. Turklā t š ajā vietnē jū s nekur nevarē sit sē dē t ē nā , neko nepasū tot bā rā . Tas ir kā viesnī cas rajons, bet TIEŠ Ā M ir bā ra zona. Tiklī dz bū siet apsē dies, pie jums pienā ks viesmī lis ar paplā ti un pateiks "HELLO! ".
Ja tu parā dī si vai saki, ka tev neko nevajag, tad tevi pametī s. BET viņ i atradī s iespē ju parā dī t, ka esat nepareizā vietā .
Piemē ram, atnes jums skaistu karafe ar aukstu ū deni un glā zi, parā dot, ka tas ir uz iestā des rē ķ ina un par to nav jā maksā . Ja jū s lietojat š o ū deni, jū s esat kā parā dnieks, un ja nē , tad esat nepieklā jī gs cilvē ks.
Mē s ar sievu pasū tī jā m tē ju. Viņ i atnesa glā zi auksta ū dens, tasi verdoš a ū dens un maisiņ u tē jas. Cena - 2 eiro! Tagad jū s varat sē dē t pie galda. Bet, ja piecē lies un devies peldē ties, tad atgriež oties viss atkā rtosies - "Č AU! " utt. It kā viņ i jū s redzē tu pirmo reizi, lai gan tas ir tas pats viesmī lis, un jū s esat tas pats viesis, kurš dzī vo jau nedē ļ u.
Rezultā tā viņ iem izdevā s tā : saimniecī bas pagalmā atrada pussalauztu š ū puļ krē slu un apmetā s uz tā ē nā .
- Tā sauktā "plaš ā istabiņ a" (mums bija 102) bija tā da, ka sā kumā vajadzē ja nedaudz pierast. izmē rs ir aptuveni 3.5 x 3.5 m. Bet problē ma ir tā , ka lodž ijā s nav aizsargā još u saulessargu. Jo ī paš i mū su dienvidu pusē saule spī dē ja no pulksten 10 lī dz 17. Š ajā periodā nebija iespē jams atrasties lodž ijā .
Un pretī esoš ajā viesnī cā tā di vizieri ir VISUR, neatkarī gi no pasaules virziena.
– Sī kums, bet TV nepieņ em raidī jumus krievu valodā .
- Atpū tā mies pē c formulas "brokastis-vakariņ as". Tā tad brokastī s ir tē ja un kafija, vakariņ ā s - tikai auksts ū dens karafes.
- starp viesnī cu un pludmali ir ceļ š , pa kuru lē ni brauc maš ī nas. Grieķ i š eit brauc atpū sties ar automaš ī nu. Š Ī IR PILSĒ TAS PLUDMA. Un grieķ iem patī k atpū sties. Automaš ī nas kursē no pulksten 10 lī dz 23.
Starp citu - pludmalē nav tualetes. Uzminiet, kā ar to tiek galā grieķ i, kuri brauc ar automaš ī nu uz visu dienu.
Nav ģ ē rbtuvju. Un mē s ar sievu esam pieraduš i pē c vannas pā rģ ē rbties sausā s drē bē s. Daž iem tas ir sī kums. Bet š ī s mazā s lietas ir pā rē jais.
Š eit ir desa.
KOPĀ , ja esat gatavs atpū sties uz 2 zvaigznē m, tad esat š eit.
аватар natevg51
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Dodoties uz Grieķ iju, mē s ar draugu meklē jā m nelielu ģ imenes viesnī cu, kas atrodas pirmajā lī nijā , vē lams ar savu pludmali. Gribē ju atpū sties, nopeldē ties un, protams, palutinā t sevi ar grieķ u virtuvi, par kuru man ir palikuš as atmiņ as glabā jas kopš. … Tomēr ▾ Dodoties uz Grieķ iju, mē s ar draugu meklē jā m nelielu ģ imenes viesnī cu, kas atrodas pirmajā lī nijā , vē lams ar savu pludmali. Gribē ju atpū sties, nopeldē ties un, protams, palutinā t sevi ar grieķ u virtuvi, par kuru man ir palikuš as atmiņ as glabā jas kopš.1985. gada, kad man gadī jā s tos pirmo reizi nogarš ot.
Un tagad esam jau Salonikos, un pē c 2 stundā m izkā pjam no autobusa pie Ocean Hotel durvī m.
Neliela zā le, lete, uz tā s istabu atslē gu kaudze, garā m iet laimī gie peldkostī mos. Pazemī gi gaidā m, jo ​ ​ ir tikai pulksten 10, un norē ķ inā š anā s ir pē c pulksten 14. Nepaiet pat 10 minū tes, kad parā dā s jauns vī rietis ar bā rdu, kā izrā dī jā s, viens no viesnī cas ī paš niekiem, Dimitros, paņ em mū su talonu, salī dzina ar kaut ko, izvē las atslē gu no istabas, paņ em mū su koferus un, salā m kā jā m jautri sitot pa kā pnē m, aicina mū s viņ am sekot. Uz otro stā vu, kur esam apmetuš ies, balts marmora kā pņ u izvadi, absolū ti tī ri jebkurā diennakts laikā .
Mē s iegū stam labu istabu ar standarta mē belē m, gaiš u, plaš u, ar lielu vannas istabu ar starojoš u tī ru santehniku, gandrī z zem griestiem uzstā dī tu ledusskapi, televizoru. Gultas izrā dī jā s ļ oti ē rtas, uz tā m lieliski jutā s muguriņ as. Regulā ri mainī ta gultas veļ a un dvieļ i vienmē r bija sniegbalti. Omulī gs balkons ar skatu uz viesnī cas pludmali, un protams uz jū ru. Ir apaļ š galds un 2 krē sli uz balkona. Visur ļ oti tī rs.
Viesnī cas teritorija ir diezgan maza, bet ļ oti mā jī ga, iekā rtota tā , lai visiem bū tu ē rti. Zaļ o zā lienu no saules sargā dekoratī vs koku vainags, ar kuru labi sader arī bā ra salmu jumts.
Maza pludmale ar pilniem saulessargiem ar sauļ oš anā s krē sliem, un viss bez maksas. Pludmale smiltis un mazi oļ i, mī ksta nolaiš anā s jū rā , dzidrs ū dens. Jū s varat pasū tī t dzē rienus bā rā , ko varat atnest tieš i uz pludmali, bet tas jau ir par naudu. Starp sauļ oš anā s krē sliem ir mazi "naktsgaldiņ i" ar padziļ inā jumiem pudelē m, glā zē m un urnā m, vakarā piepildī ti, no rī ta jau tukš i. Pludmalē visu dienu fonā skan mū zika. Ir galda tenisa galds volejbola laukums, ieskaitot
Bezvadu internets. Tagad vienā , tad otrā stū rī kā ds sē ž ar portatī vo datoru.
Mū su istabiņ a atradā s virs restorā na, un katru rī tu mū s modinā ja tikko pagatavotas kafijas smarž a. Knapi sagaidī juš i brokastu laiku, steidzā mies lejā . Brokastis eiropeiskas, bagā tī gas, ar neaizstā jamā m olī vā m, katra labas plū mes lielumā . , svaigi cepti kruasā ni, grieķ u jogurts. Sā tī gi, garš ī gi .
Vakariņ as sā kā s ar zupu, kuru izlē ja pats š efpavā rs. Visu neizmē ģ inā jā m, bet bezgarš ī go nebija. Tad sā kā s mocī bas, jo š is pavā rs gatavoja ļ oti garš ī gi, gribē ju pamē ģ inā t, ja ne visu, tad tiecā mies pē c š ī , bet nevarē jā m. 10 dienas ē dienu komplektā nebija atkā rtoš anā s. Tradicionā li bija tikai ciema salā ti, tie, kurus mē s saucam par grieķ iem, un olī vas.
Starp citu, š ajos salā tos grieķ i fetu negriež mazos gabaliņ os, bet gan vienā lielā gabalā liek virsū dā rzeņ iem. Jū ras veltes, zivis, gaļ a visu veidu un daž ā dos veidos, kartupeļ i pavisam neparastā s versijā s, dā rzeņ i, biež i grilē ti.
Vakariņ as tika pabeigtas ar neaizstā jamo arbū zu un meloni, un pē c tam pastaiga cauri, kā mē s to saucā m, mū su ciematā .
Kad pusdienojā m viesnī cas restorā nā , deserts bija bonuss.
Jebkurš mū su lū gums sastapā s ar pilnī gu sapratni, kurā mums aktī vi palī dzē ja viesnī cas gide Mouzenidis - Ņ ina, mī ļ a, ļ oti draudzī ga jauniete.
Ar viņ as palī dzī bu mē s ne tikai baudī jā m jū ru un grieķ u virtuvi, bet arī uzkā pā m Olimpa kalnā , klejojā m pa seno Diasu, redzē jā m Filipa II bruņ as Vergenā , peldē jā mies lietū baseinā ar termā lo ū deni. Bet, pats galvenais. , bijā m klosteros uz Meteoras, apmeklē juma iespaidu ar ko citu nevar salī dzinā t. Un vē l paveicā s, ka š ajā ceļ ojumā gide bija Maryana.
Viesnī ca patika gan man, gan kompanjonam. Priecā jamies, ka "Okeā na" attaisnoja mū su cerī bas. Tī ri, omulī gi, ē rti, garš ī gi, saimnieki, istabenes, viesmī ļ i vienkā rš i izstaro labvē lī bu un jau sā k saprast krievu valodu. Grieķ i atpū š as , daudzi Kijevas iedzī votā ji, precē juš ies pā ri, biež i vien ar bē rniem, pat lī dz gadam. Nelielā viesnī cas stā vvietā automaš ī nas ar daž ā du valstu numuriem.
Ieteicā m saviem draugiem un paziņ ā m atpū tai Grieķ ijā izvē lē ties viesnī cu Oceana, kas atrodas Neos Panteleimonas.
аватар Kolia_oro.egor
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Plā nojot atvaļ inā jumu pavasarī un nez kā pē c meklē ju viesnī cas, kuru klase nav augstā ka par 2*, uzzinā ju, ka zems zvaigž ņ u vē rtē jums nenozī mē zemu viesnī cas lī meni. Vienkā rš i š ajā gadī jumā trū kst viena vai divu vienumu no parastā opciju saraksta. … Tomēr ▾ Plā nojot atvaļ inā jumu pavasarī un nez kā pē c meklē ju viesnī cas, kuru klase nav augstā ka par 2*, uzzinā ju, ka zems zvaigž ņ u vē rtē jums nenozī mē zemu viesnī cas lī meni. Vienkā rš i š ajā gadī jumā trū kst viena vai divu vienumu no parastā opciju saraksta. Teiksim, viesnī cā viss ir kā rtī bā , bet istabā s nav TV, vai tikai brokastis vai bā ra nav. Es izvē lē jos "Okeā nu", jo. Baseina trū kumu uzskatu drī zā k par plusu, un fē na trū kums istabā ir pilnī gs absurds. Viss pā rē jais "Okeā nā " ir, ieskaitot savu (ī rē tu) pludmali ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem.
Viesnī ca izrā dī jā s viena no labā kajā m manā mū ž ā . (Es ceļ oju jau 18 gadus divas reizes gadā un ir ar ko salī dzinā t). Okeā ns stā v pludmalē , un es nekad neesmu dzī vojis tuvā k jū rai. Pat dā rgos klubos pirmajā rindā pati viesnī cas ē ka parasti atrodas zinā mā attā lumā no jū ras. "Okeā nā " papildus standarta numuriem ir divistabu ģ imenes apartamenti un istaba invalī diem. Interesentiem uztaisī ju nedaudz garlaicī gu, bet detalizē tu fotoreportā ž u, tā pē c pie telpu apraksta nekavē š os.
Ē diens ir pā rā ks par daudz dā rgā kā m viesnī cā m. Brokastis-vakariņ as. Pusdienas tiek apmaksā tas no ē dienkartes vai arī varat doties uz ciemu. Ē diens ir absolū ti mā jā s gatavots un bagā tī gs. Piemē ram, brokastī s bez vienkā rš i vā rī tā m olā m ir arī ceptas olas un olu kultenis.
Pludmale ir smilš aina, ieeja ū denī ir gluda. Viesmī ļ i pieņ em pasū tī jumus un nes novā rī jumu lī dz pat sē rfoš anas lī nijai. Diemž ē l krustmā tes tantes nav. Pludmalē ir maz cilvē ku, izņ emot nedē ļ as nogales, kad cilvē ki no Salonikiem ierodas Oceana pludmalē . Ja bē rni naktī nepamostas, varat noorganizē t romantisku jaga-jagu ar savu pusī ti pludmalē . Naktī s cilvē ku nav vispā r.
Televī zijā ir krievu kanā ls. Ja ceļ ojat ar bē rniem, ņ emiet lī dzi vieglu DVD atskaņ otā ju. Var pieslē gties pie kastes, ieslē gt Maš u ar lā ci un nosnausties pusotru stundu.
Pats ciemats ir mazs. Viena iela. Vairā ki restorā ni un veikali. Atrakciju parks bē rniem un pasā ž a pusaudž iem. Nomalē aplokā dzī vo ē zelis un vakaros var pastaigā ties ar bē rniem un pabarot viņ u ar maizi un sā li. (Ir arī dzī vespriecī gs, labsirdī gs kā das japā ņ u š ķ irnes viesnī cas suns Orfejs. Var arī paglaudī t un pabarot, bet ne ī paš i acī mredzami, jo saimnieki baidā s, ka neizspiedī s).
Auto noma notiek pa telefonu. Tač u aizved uz viesnī cu un tur savā c. Ja apbursi nomas meiteni, iespē jama atlaide lī dz 10 dienā .
Tū ristu vilciens dodas uz kaimiņ u, dzī vī gā ku un trokš ņ ainu pilsē tu un apstā jas tur 30 minū tes. Ļ oti trokš ņ aina un ballī š u vieta ir vietas olimpiskajā pludmalē pie SKOTINAS pilsē tas. Pie ieejas š ajā ballī š u centrā klajā laukā atrodas neliela bū diņ a ar uzrakstu "Striptī zs" un rupji uzzī mē tas sievietes negliž ā . Vieta izskatā s tik mē ma, ka uz piecā m minū tē m samazinā ju ā trumu, cerot ieraudzī t dzenis, kas uzdroš inā s tur iekļ ū t. Negaidiet.
Š ajā s pilsē tiņ ā s ir patī kami klī st pū lī , lū koties pa veikaliem, dzert alu. Uz turieni nevajadzē tu laist vienu sievu un bē rnus, jo. liela skaita ne visai prā tī gu, atslā binoš u cilvē ku klā tbū tne š ajā s vietā s piesaista apmeklē još us noziegumus. Visā di albā ņ u albā ņ i un bulgā ru č igā ni. Nomalē ap nometni tiek bakstī tas teltis, un daž as no tā m dī vaini kustas. Kad atgriezos pie maš ī nas par aizmirstā m cigaretē m, pie manis pienā ca 12-13 gadus veca meitene un angliski viņ u pā rsteidza frā ze - "Kungs, ja tu man iedosi 5e. , es tev parā dī š u mā su. . . " Es viņ ai jautā ju, no kurienes viņ a nā k (Kosovas albā niete), un pē c tam izmetu visas viņ a vā jā s zinā š anas par angļ u lā stiem. Un vispā r uz ielā m pē kš ņ i var uzdurties ā rkā rtī gi nesimpā tiskā m sejā m.
Turpat var iznomā t daž ā das kubatū ras kvadraciklus un diezgan jaukus bagijus.
Kontingents. "Okeā nu" apdzī vo galvenokā rt grieķ i, austrieš i, cilvē ki no Austrumeiropas (Serbija, Ukraina, Č ehija, Baltijas valstis, Moldova) un mē s. Puse cilvē ku nā k ar savā m automaš ī nā m. Cilvē ki, galvenokā rt turī gi un paveikti, un es nejutu diskomfortu no saziņ as ar uzņ ē mē ju no Rietumukrainas. Gluž i pretē ji, es pats sarunā ar viņ u uzzinā ju vairā kus jautā jumus par ukraiņ u nacionā lisma un rusofobijas problē mā m. Dabiski, ka viesnī cā ir cilvē ki, kuri vienkā rš i ietaupa naudu, nospļ aujoties uz izrā dē m. Galvenais, ka "Okeā nā " nav tā das cilvē ku sugas, kas atpū tu un nakš ņ oš anu viesnī cā uztver kā sava veida atrakciju, kur, atš ķ irī bā no viņ u ikdienas, visam jā bū t augstā kā s sabiedrī bas, dolce vita un iedomī bas gadatirgum. Š ī tauta principā ir nekaitī ga, bet kaitinoš a, kad kaimiņ š pludmalē vaimanā par to, ka Š ODIEN aizmirsuš i nomainī t dvieli pret kreiso ausi. (Katru reizi mē ģ inu izdomā t, cik reizes gadā š ā ds pipars nomaina savu, visiem gadī jumiem, paš taisī to dvieli. )
Personā ls. Atš ķ irī bā no lielajā m viesnī cā m, kur darbinieki ir atrauti un korekti, "Okeā nā " viss ir daudz jautrā k. Viesnī cas lī dzī paš nieks ir Dimitri. Jautrs, dzī vespriecī gs kē ksiņ š.32 gadi. Apmē ram katru treš o glā zi viņ š izlej no sevis, sauc tevi par draugu, lido pē c tavas sievas un piedā vā pā rdot viesnī cu. Sapņ o apprecē ties ar krievu meiteni. Viņ a kompanjone ir dzī vespriecī ga, mierī ga tante, kura, ierodoties viesnī cā , mani pā rsteidza, sakot, ka viņ ai nevajag ne pases, ne anketas. Viņ a jau redz, ka mē s neesam blē ž i un izsniedza atslē gas. Viesmī ļ i sadraudzē jā s ar bē rniem un mē ģ inā ja viņ us slepus pabarot ar bezmaksas saldē jumu no manis.
Pirkumi. Saistī bā ar krī zi grieķ i pilnī bā atslā ba. Veikalā , kas nav Oza un Metaxa, ir gandrī z neiespē jami nopirkt kaut ko uz vietas raž otu. Lai iegū tu autentiskas karikatū ras, dodieties uz kalniem. Lai iepirktos, dodieties uz Mediterenian Cosmos. Veselī gs tirdzniecī bas centrs kā Mega ar standarta Eiropas zī molu klā stu. Tikai daudz lē tā k nekā Maskavā . Ir ļ oti labs bē rnu rotaļ u laukums. Neskatoties uz valodas barjeru, mani nelieš i tur pavadī ja 2 stundas un neteica ne vā rda. Vienī gā atraš anā s vieta nav viegla. Mums jā jautā .
Intereses labad apmeklē ju vē l vairā kas 1-2 ** viesnī cas. Nekur neatradu neko pretī gu. Tā pē c ir jē ga mē ģ inā t aizbē gt no sī kstā visa iekļ autā apskā viena.
Jā beidz, citā di moderatori ir dusmī gi. Es rakstī ju daudz, bet ne visu. Atbildē š u uz jautā jumiem. (Ekskursijas, transports utt. )
P. S. Bildi nedaudz papildinā s arī fotoreportā ž a.
 Название..  Вид с балкона. Это Олимп.  Хиповская Вестфалия. Не мог пройти мимо.  Фиат Добло (убитый) 80е. в день. Можно выпросить за 70. 7 полноценных мест. Форд Фокус , новый - 60е. в день. После торга 50е.  Балкон семейного сьюта. У меня за спиной еще стол с двумя стульями.  Хозяйская спальня в семейном сьюте.  Стоянка гостиницы 2*. Новая Ашка, флагманский Вольво, Большой Шырокий и Кайен. Тачи постояльцев.  Гостиничный бар вечером.


iemiesojums BalIrina
Kurš jau ir bijis šajā viesnīcā šogad? Dalieties savos iespaidos un ieteikumos par ekskursijām, krodziņiem, jūru un suvenīriem.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums boguczkaNeti
Lasu visādas lietas par Okeānu.Un attiecīgi mazi jautājumi sēž galvā bez atbildēm.kā izlemt ar administrāciju vai labāk neapkaunot? vai iet uz to Par.katerini? 4. Nu un pēdējais - Ierodamies 8-9 no rīta Mūs izmitinās (vai varbūt arī pabaros? Tūlīt vai lūgs sauļoties pludmalē līdz 14-00? Kas zina atbildes, atbildiet atpakaļ!Paldies par uzmanību!
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums BalIrina
Vai netālu no viesnīcas (gājiena attālumā) ir veikali un ceļojumu aģentūras. Iespaidi no pašas viesnīcas
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Verginas arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.0
Grieķija, Pieria
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Olimpa nacionālais parks
Novērtējums 7.0
Grieķija, Pieria
Atpūta, Daba, Stats
Dionas ciems
Novērtējums 6.0
Grieķija, Pieria
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Небольшой прибрежный отель в посёлке Неос Пантелеймон с видом на знаменитую гору Олимп. Расположен на собственном пляже. Номера обновлены в 2011 году. Отель отлично подойдёт для экономичного семейного, романтичного и спокойного отдыха.

Atrašanās vieta Курортный поселок Неос Пантелеймон, в 5 км от п. Платамонас, в 35 км от г. Катерини, в 100 км от г. Салоники, в 115 км от аэропорта «Македония».
Pludmales apraksts Отель расположен на частном пляже с баром и рестораном.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Бесплатный Wi-Fi в лобби. 2 бара: на пляже и в саду отеля. Центральный ресторан (в обеденное время a la carte).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детское питание по запросу.
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Пляжный волейбол.
  • volejbols  FREE 
Telpu apraksts

Всего в отеле 30 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Paralia Panteleimonos, 60065, Pieria, Greece
Tālruņi: 00 30 23520 41624/00 30 6978018866
Tīmekļa vietne: Oceana Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).