Ja esat gatavs atpūsties uz 2 zvaigznēm, tad jūs esat šeit.

Rakstīts: 18 oktobris 2015
Ceļošanas laiks: 19 — 31 augusts 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 3.0
Atpū tā s 2015. gada augustā .
Patika:
- virtuve;
- pludmales tuvums.
Nepatika:
- tā saucamā plaš ā teritorija ir 18m x 20m. Turklā t š ajā vietnē jū s nekur nevarē sit sē dē t ē nā , neko nepasū tot bā rā . Tas ir kā viesnī cas rajons, bet TIEŠ Ā M ir bā ra zona. Tiklī dz bū siet apsē dies, pie jums pienā ks viesmī lis ar paplā ti un pateiks "HELLO! ".
Ja tu parā dī si vai saki, ka tev neko nevajag, tad tevi pametī s. BET viņ i atradī s iespē ju parā dī t, ka esat nepareizā vietā .

Piemē ram, atnes jums skaistu karafe ar aukstu ū deni un glā zi, parā dot, ka tas ir uz iestā des rē ķ ina un par to nav jā maksā . Ja jū s lietojat š o ū deni, jū s esat kā parā dnieks, un ja nē , tad esat nepieklā jī gs cilvē ks.
Mē s ar sievu pasū tī jā m tē ju. Viņ i atnesa glā zi auksta ū dens, tasi verdoš a ū dens un maisiņ u tē jas. Cena - 2 eiro! Tagad jū s varat sē dē t pie galda. Bet, ja piecē lies un devies peldē ties, tad atgriež oties viss atkā rtosies - "Č AU! " utt. It kā viņ i jū s redzē tu pirmo reizi, lai gan tas ir tas pats viesmī lis, un jū s esat tas pats viesis, kurš dzī vo jau nedē ļ u.
Rezultā tā viņ iem izdevā s tā : saimniecī bas pagalmā atrada pussalauztu š ū puļ krē slu un apmetā s uz tā ē nā .
- Tā sauktā "plaš ā istabiņ a" (mums bija 102) bija tā da, ka sā kumā vajadzē ja nedaudz pierast. izmē rs ir aptuveni 3.5 x 3.5 m. Bet problē ma ir tā , ka lodž ijā s nav aizsargā još u saulessargu. Jo ī paš i mū su dienvidu pusē saule spī dē ja no pulksten 10 lī dz 17. Š ajā periodā nebija iespē jams atrasties lodž ijā .
Un pretī esoš ajā viesnī cā tā di vizieri ir VISUR, neatkarī gi no pasaules virziena.
– Sī kums, bet TV nepieņ em raidī jumus krievu valodā .
- Atpū tā mies pē c formulas "brokastis-vakariņ as". Tā tad brokastī s ir tē ja un kafija, vakariņ ā s - tikai auksts ū dens karafes.
- starp viesnī cu un pludmali ir ceļ š , pa kuru lē ni brauc maš ī nas. Grieķ i š eit brauc atpū sties ar automaš ī nu. Š Ī IR PILSĒ TAS PLUDMA. Un grieķ iem patī k atpū sties. Automaš ī nas kursē no pulksten 10 lī dz 23.

Starp citu - pludmalē nav tualetes. Uzminiet, kā ar to tiek galā grieķ i, kuri brauc ar automaš ī nu uz visu dienu.
Nav ģ ē rbtuvju. Un mē s ar sievu esam pieraduš i pē c vannas pā rģ ē rbties sausā s drē bē s. Daž iem tas ir sī kums. Bet š ī s mazā s lietas ir pā rē jais.
Š eit ir desa.
KOPĀ , ja esat gatavs atpū sties uz 2 zvaigznē m, tad esat š eit.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu