Grieķu 2 zvaigznes

Rakstīts: 2 augusts 2012
Ceļošanas laiks: 12 — 26 jūlijā 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 6.0
Plā nojot atvaļ inā jumu pavasarī un nez kā pē c meklē ju viesnī cas, kuru klase nav augstā ka par 2*, uzzinā ju, ka zems zvaigž ņ u vē rtē jums nenozī mē zemu viesnī cas lī meni. Vienkā rš i š ajā gadī jumā trū kst viena vai divu vienumu no parastā opciju saraksta. Teiksim, viesnī cā viss ir kā rtī bā , bet istabā s nav TV, vai tikai brokastis vai bā ra nav. Es izvē lē jos "Okeā nu", jo. Baseina trū kumu uzskatu drī zā k par plusu, un fē na trū kums istabā ir pilnī gs absurds. Viss pā rē jais "Okeā nā " ir, ieskaitot savu (ī rē tu) pludmali ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem.
Viesnī ca izrā dī jā s viena no labā kajā m manā mū ž ā . (Es ceļ oju jau 18 gadus divas reizes gadā un ir ar ko salī dzinā t). Okeā ns stā v pludmalē , un es nekad neesmu dzī vojis tuvā k jū rai. Pat dā rgos klubos pirmajā rindā pati viesnī cas ē ka parasti atrodas zinā mā attā lumā no jū ras. "Okeā nā " papildus standarta numuriem ir divistabu ģ imenes apartamenti un istaba invalī diem. Interesentiem uztaisī ju nedaudz garlaicī gu, bet detalizē tu fotoreportā ž u, tā pē c pie telpu apraksta nekavē š os.
Ē diens ir pā rā ks par daudz dā rgā kā m viesnī cā m. Brokastis-vakariņ as. Pusdienas tiek apmaksā tas no ē dienkartes vai arī varat doties uz ciemu. Ē diens ir absolū ti mā jā s gatavots un bagā tī gs. Piemē ram, brokastī s bez vienkā rš i vā rī tā m olā m ir arī ceptas olas un olu kultenis.

Pludmale ir smilš aina, ieeja ū denī ir gluda. Viesmī ļ i pieņ em pasū tī jumus un nes novā rī jumu lī dz pat sē rfoš anas lī nijai. Diemž ē l krustmā tes tantes nav. Pludmalē ir maz cilvē ku, izņ emot nedē ļ as nogales, kad cilvē ki no Salonikiem ierodas Oceana pludmalē . Ja bē rni naktī nepamostas, varat noorganizē t romantisku jaga-jagu ar savu pusī ti pludmalē . Naktī s cilvē ku nav vispā r.
Televī zijā ir krievu kanā ls. Ja ceļ ojat ar bē rniem, ņ emiet lī dzi vieglu DVD atskaņ otā ju. Var pieslē gties pie kastes, ieslē gt Maš u ar lā ci un nosnausties pusotru stundu.
Pats ciemats ir mazs. Viena iela. Vairā ki restorā ni un veikali. Atrakciju parks bē rniem un pasā ž a pusaudž iem. Nomalē aplokā dzī vo ē zelis un vakaros var pastaigā ties ar bē rniem un pabarot viņ u ar maizi un sā li. (Ir arī dzī vespriecī gs, labsirdī gs kā das japā ņ u š ķ irnes viesnī cas suns Orfejs. Var arī paglaudī t un pabarot, bet ne ī paš i acī mredzami, jo saimnieki baidā s, ka neizspiedī s).
Auto noma notiek pa telefonu. Tač u aizved uz viesnī cu un tur savā c. Ja apbursi nomas meiteni, iespē jama atlaide lī dz 10 dienā .
Tū ristu vilciens dodas uz kaimiņ u, dzī vī gā ku un trokš ņ ainu pilsē tu un apstā jas tur 30 minū tes. Ļ oti trokš ņ aina un ballī š u vieta ir vietas olimpiskajā pludmalē pie SKOTINAS pilsē tas. Pie ieejas š ajā ballī š u centrā klajā laukā atrodas neliela bū diņ a ar uzrakstu "Striptī zs" un rupji uzzī mē tas sievietes negliž ā . Vieta izskatā s tik mē ma, ka uz piecā m minū tē m samazinā ju ā trumu, cerot ieraudzī t dzenis, kas uzdroš inā s tur iekļ ū t. Negaidiet.

Š ajā s pilsē tiņ ā s ir patī kami klī st pū lī , lū koties pa veikaliem, dzert alu. Uz turieni nevajadzē tu laist vienu sievu un bē rnus, jo. liela skaita ne visai prā tī gu, atslā binoš u cilvē ku klā tbū tne š ajā s vietā s piesaista apmeklē još us noziegumus. Visā di albā ņ u albā ņ i un bulgā ru č igā ni. Nomalē ap nometni tiek bakstī tas teltis, un daž as no tā m dī vaini kustas. Kad atgriezos pie maš ī nas par aizmirstā m cigaretē m, pie manis pienā ca 12-13 gadus veca meitene un angliski viņ u pā rsteidza frā ze - "Kungs, ja tu man iedosi 5e. , es tev parā dī š u mā su. . . " Es viņ ai jautā ju, no kurienes viņ a nā k (Kosovas albā niete), un pē c tam izmetu visas viņ a vā jā s zinā š anas par angļ u lā stiem. Un vispā r uz ielā m pē kš ņ i var uzdurties ā rkā rtī gi nesimpā tiskā m sejā m.
Turpat var iznomā t daž ā das kubatū ras kvadraciklus un diezgan jaukus bagijus.
Kontingents. "Okeā nu" apdzī vo galvenokā rt grieķ i, austrieš i, cilvē ki no Austrumeiropas (Serbija, Ukraina, Č ehija, Baltijas valstis, Moldova) un mē s. Puse cilvē ku nā k ar savā m automaš ī nā m. Cilvē ki, galvenokā rt turī gi un paveikti, un es nejutu diskomfortu no saziņ as ar uzņ ē mē ju no Rietumukrainas. Gluž i pretē ji, es pats sarunā ar viņ u uzzinā ju vairā kus jautā jumus par ukraiņ u nacionā lisma un rusofobijas problē mā m. Dabiski, ka viesnī cā ir cilvē ki, kuri vienkā rš i ietaupa naudu, nospļ aujoties uz izrā dē m. Galvenais, ka "Okeā nā " nav tā das cilvē ku sugas, kas atpū tu un nakš ņ oš anu viesnī cā uztver kā sava veida atrakciju, kur, atš ķ irī bā no viņ u ikdienas, visam jā bū t augstā kā s sabiedrī bas, dolce vita un iedomī bas gadatirgum. Š ī tauta principā ir nekaitī ga, bet kaitinoš a, kad kaimiņ š pludmalē vaimanā par to, ka Š ODIEN aizmirsuš i nomainī t dvieli pret kreiso ausi. (Katru reizi mē ģ inu izdomā t, cik reizes gadā š ā ds pipars nomaina savu, visiem gadī jumiem, paš taisī to dvieli. )
Personā ls. Atš ķ irī bā no lielajā m viesnī cā m, kur darbinieki ir atrauti un korekti, "Okeā nā " viss ir daudz jautrā k. Viesnī cas lī dzī paš nieks ir Dimitri. Jautrs, dzī vespriecī gs kē ksiņ š.32 gadi. Apmē ram katru treš o glā zi viņ š izlej no sevis, sauc tevi par draugu, lido pē c tavas sievas un piedā vā pā rdot viesnī cu. Sapņ o apprecē ties ar krievu meiteni. Viņ a kompanjone ir dzī vespriecī ga, mierī ga tante, kura, ierodoties viesnī cā , mani pā rsteidza, sakot, ka viņ ai nevajag ne pases, ne anketas. Viņ a jau redz, ka mē s neesam blē ž i un izsniedza atslē gas. Viesmī ļ i sadraudzē jā s ar bē rniem un mē ģ inā ja viņ us slepus pabarot ar bezmaksas saldē jumu no manis.

Pirkumi. Saistī bā ar krī zi grieķ i pilnī bā atslā ba. Veikalā , kas nav Oza un Metaxa, ir gandrī z neiespē jami nopirkt kaut ko uz vietas raž otu. Lai iegū tu autentiskas karikatū ras, dodieties uz kalniem. Lai iepirktos, dodieties uz Mediterenian Cosmos. Veselī gs tirdzniecī bas centrs kā Mega ar standarta Eiropas zī molu klā stu. Tikai daudz lē tā k nekā Maskavā . Ir ļ oti labs bē rnu rotaļ u laukums. Neskatoties uz valodas barjeru, mani nelieš i tur pavadī ja 2 stundas un neteica ne vā rda. Vienī gā atraš anā s vieta nav viegla. Mums jā jautā .
Intereses labad apmeklē ju vē l vairā kas 1-2 ** viesnī cas. Nekur neatradu neko pretī gu. Tā pē c ir jē ga mē ģ inā t aizbē gt no sī kstā visa iekļ autā apskā viena.
Jā beidz, citā di moderatori ir dusmī gi. Es rakstī ju daudz, bet ne visu. Atbildē š u uz jautā jumiem. (Ekskursijas, transports utt. )
P. S. Bildi nedaudz papildinā s arī fotoreportā ž a.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu