Ionian Princess Club Hotel 4*– Atsauksmes

11
Novērtējums 6.610
№25 viesnīcas reitingā Korfu
6.2 Numurs
6.3 apkalpošana
6.5 Tīrība
6.2 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Ionian Princess Club Suite Hotel ir četrzvaigžņu viesnīca, kas atrodas slavenajā piejūras kūrortā Acharavi, piejūras pilsētā Korfu ziemeļos. Viesnīcas komplekss atrodas 7 km garas smilšu pludmales un kristāldzidru ūdeņu malā. Mājīga teritorija ar dārzu, draudzīgs personāls, skaista pludmale, atklāta tīra jūra, plaši komfortabli numuri un apartamenti. Restorāni un bāri, peldbaseini, amfiteātris, bērnu animācija un miniklubs, internets, sporta, izklaides programmas. Lieliska izvēle gan ģimenēm, gan jauniešiem.Vairāk →
аватар fai364274
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ogad mē s ar vī ru apmeklē jā m viesnī cu Ionian Princes 4 *. Godī gi sakot, man pret viņ u ir dalī tas jū tas. Pirmais iespaids par viesnī cu bija diezgan pozitī vs, teritorija diezgan zaļ a, patī kami dekori, ļ oti mā jī ga liela zā le. … Tomēr ▾ Š ogad mē s ar vī ru apmeklē jā m viesnī cu Ionian Princes 4 *. Godī gi sakot, man pret viņ u ir dalī tas jū tas. Pirmais iespaids par viesnī cu bija diezgan pozitī vs, teritorija diezgan zaļ a, patī kami dekori, ļ oti mā jī ga liela zā le. Ierodoties mū su numuriņ i vē l nebija gatavi, bet tikā m cienā ti ar kafiju un cepumiem, un, kamē r gaidī jā m, mū su gidi pastā stī ja par viesnī cā m, kā nokļ ū t pilsē tā , ko var izmē ģ inā t Ač aravā un palī dzē ja saplā not. mū su braucieni.

Pē c reģ istrē š anā s mē s sā kā m saskarties ar daž ā m viesnī cas dī vainī bā m. Mū su istabā bija tē jkanna, bet trauku nebija, lū dzā m reģ istratū rā iedot krū zes, mū s uzklausī ja, bet nekad netika atnesta. Pē c mū su pieprasī juma mū su viesnī cas gidi sazinā jā s ar viesnī cu, pē c kā mē s tomē r tikā m nodroš inā ti ar traukiem istabā.
Pā ris dienas pē c mū su ieraš anā s viesnī cā iebrauca diezgan daudz cilvē ku, un tas noveda pie tā , ka visiem nepietika pludmales dvieļ u, mē s pat nevarē jā m tos nomainī t par papildu samaksu. Ē damzā lē bija arī nelielas neē rtī bas, jo tur nebija daudz vietas, bija neliela rinda pē c ē diena, labi, ē dieni ā tri beidzā s un daž reiz bija jā gaida, lai paķ ertu kaut ko garš ī gu.

Pati virtuve bija ar vislielā ko izvē li, bet labā ziņ a bija tā , ka viss bija gana garš ī gi. Viesnī cas teritorijā bija divi baseini ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem, nu, tiem garā m ejot uzreiz nokļ uvā m jū rā , jū ras krastā sauļ oš anā s krē sli jau bija par maksu. Pati jū ra ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, patī kama smilš aina pludmale ar mierī gu jū ru, kurā ik pa laikam parā dī jā s nelieli patī kami viļ ņ i.
аватар nester1001
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Patika viesnī ca. Laba istabas uzkopš anas kvalitā te (dzī vojā m 202B istabā kopā ar vī ru), fē ns, seifs, karstais ū dens, diezgan ē rta istaba. Garš ī gs un daudzveidī gs ē diens, bet ja vajag visdaž ā dā kos konditorejas izstrā dā jumus, tad š ī te nav. … Tomēr ▾ Patika viesnī ca.
Laba istabas uzkopš anas kvalitā te (dzī vojā m 202B istabā kopā ar vī ru), fē ns, seifs, karstais ū dens, diezgan ē rta istaba.
Garš ī gs un daudzveidī gs ē diens, bet ja vajag visdaž ā dā kos konditorejas izstrā dā jumus, tad š ī te nav.
Pludmale atrodas akmens metiena attā lumā , no š ī gada sauļ oš anā s krē sli tiek apmaksā ti, visiem (un viss iekļ auts).
Pludmale laba, oļ i tikai pie ieejas, dibens smilš ains un ciets. Jū ra ir ļ oti skaista, ī paš i saulrietā , bet diezgan vē sa.
Mē s rekomendē jam! Paldies "Mouzenidim" par viesnī cas gidi Larisu!
Ņ esterenko ģ imene.
Jā . internets tikai vestibilā un ļ oti vā jš.. .
аватар valya.levina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies Korfu ziemeļ os Acharavi. Apmetā mies viesnī cā Ionian Princess. Pats reģ ions ir neticams: ļ oti, ļ oti zaļ š , kas, protams, uzreiz aizrauj. Tuvumā ir daudz vietu, kur var pavadī t vakarus, tuvumā ir pat mini tirgi, vienī gais, ka svē tdienā s nestrā dā . … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Korfu ziemeļ os Acharavi. Apmetā mies viesnī cā Ionian Princess. Pats reģ ions ir neticams: ļ oti, ļ oti zaļ š , kas, protams, uzreiz aizrauj. Tuvumā ir daudz vietu, kur var pavadī t vakarus, tuvumā ir pat mini tirgi, vienī gais, ka svē tdienā s nestrā dā . Un tiem, kas interesē jas par iepirkš anos, ir ļ oti mī ļ š itā ļ u veikals Yours.

Runā jot par viesnī cu, varu teikt, ka kopumā viss ir kā rtī bā . Mē s saņ ē mā m jauku istabu ar fē nu un seifu, un daudz ko citu, kam vajadzē ja bū t - bija. Mē beles diezgan labā stā voklī , viss darbojā s pareizi, uzkopš ana kvalitatī va un veļ a tiek mainī ta 3x nedē ļ ā.

Mani ļ oti iepriecinā ja animā cija viesnī cā gan bē rniem, gan pieauguš ajiem: no rī tiem un vakarā neļ auj garlaikoties, bet, ja gribi doties pensijā , tad jū rai ir tieš i tā . Pati jū ra atrodas 2-3 minū š u attā lumā no viesnī cas, un labajā pusē bū s Albā nija, kas š ai vietai pieš ķ ir vairā k krā su.
Vienī gais, ko es vē lē tos mainī t š ajā viesnī cā , ir virtuve. Viss ir ļ oti garš ī gs, bet bū tu vairā k daž ā dī bas, vairā k augļ u un desertu.

Starp citu, ja vē laties nokļ ū t galvaspilsē tā , varat to izdarī t zaļ ajā autobusā . Sastā di grafiku autobusa pieturā vai vienkā rš i dodies pie sava viesnī cas gida, un viņ š jau tevi orientē s) Paldies par pā rē jo.
аватар vkuznietsov_gmail.com
Mē s palikā m 2 nedē ļ as 2017. gada augustā . Braucā m no Mouzenī diem, ko nemaz nenož ē lojā m: serviss no firmas bija izcils: katru dienu Vasilis viesnī cā , ī paš a cieņ a un cieņ a pret kvalitatī vā m neuzbā zī gā m konsultā cijā m, piegā dā ja SIM karti no Cosmote, palī dzē ja ar izvē li. … Tomēr ▾ Mē s palikā m 2 nedē ļ as 2017. gada augustā . Braucā m no Mouzenī diem, ko nemaz nenož ē lojā m: serviss no firmas bija izcils: katru dienu Vasilis viesnī cā , ī paš a cieņ a un cieņ a pret kvalitatī vā m neuzbā zī gā m konsultā cijā m, piegā dā ja SIM karti no Cosmote, palī dzē ja ar izvē li. no ekskursijā m ieteica auto nomas servisu par konkurē tspē jī gā m cenā m, un galvenais - maš ī nas tieš ā m bija, un tas ir sezonas (! ) kulminā cijā , kad 7-vietī gu auto vienkā rš i nav iespē jams atrast, Vasilis mē ģ inā ja atrisinā t mū su sadzī ves problē mas ar ū dens noplū di no vannas, ar papildu gultas uzstā dī š anu vairā kas dienas, dē lam, kurš ieradā s atseviš ķ i utt.
Tā tad, ieradā mies 8 no rī ta, tikai pusstundas laikā : mū s sagaidī ja lidostā , iesē dinā ja ē rtā autobusā un vē l 40 minū tes tika aizvestas lī dz Jonijas princesei. Bija paredzē ts reģ istrē ties 14:00, bet jau 11:30 mums iedeva gaidī to istabiņ u, lielā ko viesnī cā , kā solī ts.
Istaba vē l nav izremontē ta kopš uzbū vē š anas, pirms 10 gadiem, mē beles labā stā voklī , bet novecojuš as, kā LG televizors ar 14” ekrā nu un katodstaru kineskopu, ledusskapis kā minibā rā , tomē r , ledus tika sagatavots ā tri. Dā vanā - 2 plastmasas pudeles ū dens pa 0.5 litriem. Ne istabiņ a, ne pati viesnī ca nebija absolū ti piemē rota deklarē tajiem 4*, vairā k par 2* nedotu. Istabā bija vasarā pilnī gi nederī ga dž akuzi, no kuras ū dens tecē ja zem dibena uz grī du, tur bija pastā vī ga peļ ķ e 0.25 kv. m. Pirmajā s dienā s katru dienu lū dza novē rst noplū di, viesnī ca imitē ja remontu, bet tad sapratā m, ka š is trū kums ir bū tisks, kuru var novē rst tikai pē c vannas demontā ž as. Reizē m darbinieki kā du no dvieļ iem nosvieda uz grī das, kas ļ ā va kā du laiku izvairī ties no "atklā ta ū dens". Bija vakari, kad gaismas tika izslē gtas uz 5-7 minū tē m 3-5 reizes, š ajā laikā tika izslē gti lifti, pretē jā gadī jumā cilvē ki tajos vienkā rš i iestrē gst.
Plā ksne tika izkā rta iepriekš izdrukā ta, acī mredzot, lifta izslē gš ana ir ierasta parā dī ba. Vē l viens no lielā kajiem trū kumiem - karstā ū dens pī ķ a analī zes laikā - pulksten 14-15 un vakarā apmē ram pulksten 18, bija nepiecieš ams mazgā t ar vē su, daž reiz gandrī z aukstu ū deni. Kondicionieri bija trokš ņ aini, mē s tos uz nakti izslē dzā m, atvē rā m balkona durvis, bet odi pieskrē ja, neskatoties uz visiem lī dzekļ iem, kā ar tiem tikt galā . Pa dienu nā cā s tos iznī cinā t ar dvieli. Personā la izplatī tie odu apkaroš anas lī dzekļ i nedeva nekā du efektu. Ē diens bija pacieš ams, ļ oti garš ī gas zupas un grieķ u salā ti, aromatizē ti ar olī veļ ļ u, saldē jums - tikai ledus, tikai ā bolu sula likā s dabiska. Ir daudz salā tu, bet viņ i neuzdroš inā jā s tos ē st, izņ emot grieķ us - daudz etiķ a un marinē tus dā rzeņ us. Pē c viena eksperimenta bē rniem sā pē ja vē deri. Bet neviens neaizgā ja izsalcis.
Ī paš ā cieņ ā bija firmas ē diens – virtuļ i, kas aplieti ar š okolā di, tie ā tri tika izš ķ irti. Vakarā palutinā jā m sevi ar arbū ziem un daž ā m melonē m. Persikus un brī niš ķ ī gos ķ irš us paš i iegā dā jā s no tirgotā jiem, kuri ieradā s pludmalē . Bet, kā izrā dī jā s, Brodvejas lauku veikalos viss š is ē diens bija uz pusi lē tā ks. Ē dnī cas brī vā dabā atradā s arī galdi (par restorā nu to nevar nosaukt), bet jau bez galdautiem, biež i vien lipī gi no iepriekš ē jā m ē dienreizē m - bija slikti tī rī ti, bet tajā paš ā laikā tika tī rī ti biež i lietoti trauki. ā tri darbinieki. Pats personā ls nebija zinoš s un nevarē ja saprast, vai ē diens tomē r tiks apē sts, ja tā ī paš nieks uz laiku dotos pē c sulas vai sā ls uz blakus galdiņ u. Uz 3 ē dienu maltī ti trī s reizes nā cā s iet pē c galda piederumiem, kuru deficī ts radā s nepā rtraukti, vajadzē ja skenē t tos galdus, kur galda piederumi gaidī ja jaunus apmeklē tā jus.
Internets vestibilā - zem kritikas, pastā vī gi noliek klausuli. Periodiski, visnepiemē rotā kajā brī dī - nepiecieš ama paroles apstiprinā š ana. Bija divi baseini, bet mē s tos neizmē ģ inā jā m, bē rni peldē jā s un bija apmierinā ti ar ū denspolo. Viesnī cā ir daudz poļ u, slovā ku un č ehu, kuri reti tikuš i pie jū ras un dzē ruš i dzē rienus no baseina bā ra. Pludmale atrodas 150 metrus gar lauku ielu, pludmales josla ir 30 metru tī ru smilš u, bet tā ir ļ oti gara, 3-4 km pa kreisi un pa labi. Tiek maksā ts lietussargu komplekts un divi sauļ oš anā s krē sli, katrs 7 eiro, bet tā kā viesnī cā vispā rē jais bardaks biež i nesanā ca paņ emt, par pirmo nedē ļ u maksā ja 5 reizes.
Vā rdu sakot, apkalpoš ana 3 balles, bet galvenais, ka jū ra ir brī niš ķ ī ga. Pirmā s trī s dienas meklē ju vismaz kā du atkritumu, peldoš u vai pludmalē - ne kripatiņ as! Krastā oļ i ar 2-3 metru joslu, č ī bas nav nepiecieš amas, dibens tī ri smilš ains, iesma 30 metrus no krasta, jū ra “lī dz viduklim” un tā lā k - maiga ieeja, ideā li. bē rniem!
Ē dienu paka bija HB, ko nenož ē lojā m, vakariņ ot devā mies uz Pumphouse - brī niš ķ ī gu mā jī gu restorā nu netā lu no centrā lā "loka" ciematā , ko sauca par "aku". Ir pietura visiem ekskursiju autobusiem. PumpHouse ē dienkarte ir bagā tī ga un demokrā tiska: jū ras asaris un zobenzivs, lieliska virtuve, augstā kā apkalpoš ana, nav iespē jams apē st grieķ u salā tu porciju vienatnē . Restorā na ī patnī ba ir ķ iplokmaize, nesaprata kā to taisa, viss ļ oti garš ī gi un lē ti. Pā ris reizes vakariņ ojā m pretī Odiseja restorā nā , arī uz "akas apļ a" - bet tur mums patika mazā k.
Korfu ir brī niš ķ ī ga sala, brī niš ķ ī ga jū ra, bet Ionian Princess Clud 4 * viesnī ca un serviss tajā ir pagā juš ais gadsimts. Bet kopumā - pacieš ami, brī ž iem ļ oti labi. Vakaros viesnī cas vestibilā skan gandrī z dzī vā mū zika - patī kami pasē dē t pie glā zes un var pat dejot, reizē m bē rniem animatori sarī ko priekš nesumus angļ u valodā uz skatuves ar nosaukumu Theatre. Kā du sestdienu bija gaļ as vakars uz grila.
Nevarē tu teikt, ka saimnieki necentā s, bija sirsnī gi, tač u viss vairā k izskatī jā s pē c amatieru veikuma, nevis profesionā la viesnī cas apkalpoš anas. Tur bija rotaļ u laukums minifutbolam un varbū t pat tenisam, tač u pat mū su bē rni tur netika: netā lu bija autostā vvieta un atkritumu tvertnes neozogē ja gaisu.
Ī paš s paldies Mouzenidim par profesionā lo pieeju nestandarta situā cijā m: mū su lidojumam bija jā bū t 8:20, plā nojā m celties 4:40, brokastī m tik agrā stundā - tikai kafija un sviestmaize, izlidoš ana 5:35, bet reiss aizkavē jā s, ko Mouzenidis laicī gi uzzinā ja pa saviem kanā liem un operatī vi piezvanī ja mums, vē l guļ ot, 4:15 teica, ka varam gulē t tā lā k, tad var paē st brokastis un varbū t pat pusdienot uz saimnieka rē ķ ina, viņ us neizdzina no istabiņ as, visu dienu gulē ja jū rā un peldē jā s, it kā ne izbraukš anas dienā , mē s izgā jā m no viesnī cas tikai 18:00, vā rdu sakot Mouzenidis bija virsū!
Lidostā reiss vē l vairā kas reizes tika atlikts uz pusstundu, tad uz stundu, atsū tī ja citu dē li, Kijevā bija 1:00 nevis 11:00 dē ļ ļ oti neuzticamas aviokompā nijas EllinAir.
Mē s ī rē jā m automaš ī nu uz 5 dienā m, devā mies uz Paleokastritsa, Kerkyra, Aqualand - visi galamē rķ i - 5 *. Virs Paleokastritsa lī č a, 3-4 km gar kalnu serpentī nu, atrodas Angelokastritsa ciems, no kura paveras burvī gs skats uz lī ci un Korfu vistā lā k rietumu bastionu. Paš ā Paleokastricā iesakā m Alpha Beach (? ) centrā lajā lī cī , restorā nu ar Sea Food tieš i krastā un tur no viesmī ļ iem var pasū tī t laivu uz 3-4 stundā m, viņ i parā dī s saimniekam. laiva pie piestā tnes, ar kuru var sarunā t 80 eiro + 10 eiro par benzī nu un dabū lielisku modernu laivu ar 30 ZS Hondu, licence nav nepiecieš ama, tikai jā demonstrē , ka varat sasiet galu astoņ niekā mezgls. Mums bija brī niš ķ ī ga pastaiga pa akvatoriju, nolaidā mies uz tuksneš a salas, pamestā s pludmalē s.
Š ā ds serviss - laivu noma - ir arī pludmalē , bet tur ar laivā m ir sliktā k, arī paš i "operatori" nevieš pā rliecī bu. Atseviš ķ i jums ir nepiecieš ama diena, lai apmeklē tu Ahilejonu, ķ eizarienes Sisi vasaras pili, kas atrodas 20 km uz dienvidiem no Korfu - vē rtē jums - 4 *, lielu skaistu savrupmā ju ar daudzā m skulptū rā m, no kurā m slavenā kā ir Ahillejs, kas ņ em no viņ a bultu. papē dis, apkā rt - skaists parks . Š ķ iet, ka viņ i apmeklē ja Krimas Livadia pili, lai gan iekš ē jā un ā rē jā apdare ir bagā tā ka. Apmeklē jā m paš u Korfu Kanoni ragā ar skatu laukumu uz lidostas skrejceļ a, atcerē jā mies, cik iespaidī ga bija nosē š anā s – kā tu nolaiž ies uz ū dens lī cī , ko iespieduš i kalni. Piezemē joties bē rni un sievietes bija satraukti. Iespaidā majam labā k neskatī ties pa logiem.
Pa ceļ am no Kerkyras uz Dasijas ciemu, lī cī atrodas gleznaina niecī ga pussala, uz kuras atrodas neliela bazilika - pareizticī go baznī ca ar 3-4 mū kiem.
Š is ir pareizticī go templis - Korfu simbols, ir visos ceļ vež os. Tur var izbraukt ar laivu apmē ram. Pele. Tā s ir visas galvenā s Korfu apskates vietas. Vislielā ko iespaidu atstā ja Sv. Spiridona baznī ca ar liturģ iju un arī Korfu vecā cietokš ņ a apmeklē jums ar brī niš ķ ī gu skatu uz pilsē tu, lī ci un jū ru. No 11. lī dz 13. augustam pienā ca ikgadē jā Svē tā Spiridona diena, Korfu glā bē js no mē ra un turkiem. Notika grandioza pū tē ju orķ estru parā de, reliģ iskais gā jiens ar š ķ irstu ar Svē tā relikvijā m. Neaizmirstams skats, ī sti svē tki! Tiesa, svē tku laicī gais raksturs patiesi pareizticī gos iegremdē stuporā – nu, tā nebū t nav reliģ iska darbī ba! It kā es bū tu bijis maija demonstrā cijā!
Pā rē jā sala nav pelnī jusi ī paš u uzmanī bu un laiku. Tikai jū ra!
Tas, kurš dodas uz dienestu, nav Jonijas princesē , bet kuram vajag brī niš ķ ī gu tī ru jū ru, garš ī gus augļ us un jū ras veltes - tas viss ir pā rpilnī bā Acharavi ciemā , Korfu, un tajā paš ā laikā Jonijas princeš u kluba izvē le. 4 * viesnī ca nav labā kā pē dē jā izvē le!
аватар sashenka-nt
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ilgu laiku izvē lē jos, kurā viesnī cā apmesties ar bē rniem, man ir trī s, pē c ilgā m pā rdomā m mana izvē le krita uz Ionian Princess Hotel, kas sevi pozicionē kā.4 zvaigž ņ u viesnī cu. Un tā , ierodoties vietā , es ilgi nevarē ju atpazī t š o viesnī cu, jo fotogrā fijas š ī s viesnī cas vietnē s bija daudz pievilcī gā kas, bet labi, tagad tas notiek ļ oti biež i. … Tomēr ▾ Ilgu laiku izvē lē jos, kurā viesnī cā apmesties ar bē rniem, man ir trī s, pē c ilgā m pā rdomā m mana izvē le krita uz Ionian Princess Hotel, kas sevi pozicionē kā.4 zvaigž ņ u viesnī cu.
Un tā , ierodoties vietā , es ilgi nevarē ju atpazī t š o viesnī cu, jo fotogrā fijas š ī s viesnī cas vietnē s bija daudz pievilcī gā kas, bet labi, tagad tas notiek ļ oti biež i. Otra problē ma, ar kuru saskā rā mies, bija tā , ka istaba izrā dī jā s diezgan maza un mums pieciem bija nedaudz š aurs, bija arī problē ma ar vannas istabu, bet mums laipni piekrita mainī t istabu, jo atpū tā mies maijā , un tas nebija sezonas maksimums.
Runā jot par ē dienu, daudz š iks nebija jā gaida, viss pieticī gs, bet garš ī gs, gaidī ju, ka katru dienu mū s baros ar vienu un to paš u ē dienu, bet biju patī kami pā rsteigta par piedā vā to ē dienu daudzveidī bu. Vē l viens liels pluss ir tas, ka š eit tiek savā ktas pusdienu kastī tes, mē s ar ģ imeni mī lam doties ekskursijā s, tā pē c brokastis netiekam, jo ​ ​ izbraukš ana ir agri.
Viesnī cā ir 2 neslikti peldbaseini, 5 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales. Mums ar vī ru ļ oti patika sē dē t vakarā un klausī ties dzī vo mū ziku, valdī ja ļ oti patī kama atmosfē ra.
No sevis vē los piebilst, ka, ja viesnī ca pozicionē tu sevi kā.3 zvaigž ņ u viesnī cu, daudzas problē mas atrisinā tos paš as no sevis.
аватар madden4
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki Grieķ ijas mī ļ otā ji! Tā pē c nolē mā m atpū sties Halkidiki, bet atcerē jā mies, kā pagā juš ajā vasarā izbaudī jā m brī vdienas Korfu. Pē c tam devā mies uz Acharavi (tas ir mazs ciematiņ š salas ziemeļ u daļ ā ). … Tomēr ▾ Sveiki Grieķ ijas mī ļ otā ji! Tā pē c nolē mā m atpū sties Halkidiki, bet atcerē jā mies, kā pagā juš ajā vasarā izbaudī jā m brī vdienas Korfu. Pē c tam devā mies uz Acharavi (tas ir mazs ciematiņ š salas ziemeļ u daļ ā ). Mē s izvē lē jā mies Ionian Princess Club Hotel, jo tā atrodas netā lu no jū ras un netā lu no ciemata, kur var pastaigā ties un kaut ko ē st no vietē jā s virtuves.
Savas uzturē š anā s laikā es varē ju izmē ģ inā t daudzas lietas. Protams, viesnī cā ir arī laba virtuve, bet gribē jā s pamē ģ inā t arī ko jaunu. Varu ieteikt Acharavi Park krodziņ u. Tur ļ oti garš ī gas jū ras veltes. Un tā pē c ciematā jū s varat atrast visu, ko vē laties: suvenī rus, drē bes, pā rtiku un daudz ko citu.
Istaba patiesī bā ir diezgan laba. Vannas istabā ir standarta komplekts: peldmē teļ i, dvieļ i, fē ns. Numurā ir arī televizors ar krievu kanā liem, gaisa kondicionieris, un vakaros uz balkona var iedzert grieķ u vī nu vai kumkvatu (nopē rkams tikai Korfu) un ieelpot Grieķ ijas svaigo gaisu. Vienī gais, ka vakarā ir daudz odu, istabā mū s izglā ba jau tur esoš ie adapteri. Paldies viesnī cai par lielisko uzturē š anos, labu personā lu.
аватар sensey
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
1. Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, pamatojoties uz to, ka tā ir deklarē ta kā.4 *. Reģ istrē š anā s aizņ ē ma pusstundu, jo. izrā dī jā s, ka numura magnē tiskā karte nedarbojas, kā rezultā tā viņ i cieta ar durvju atvē rš anu ar atslē gu. … Tomēr ▾ 1. Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, pamatojoties uz to, ka tā ir deklarē ta kā.4 *. Reģ istrē š anā s aizņ ē ma pusstundu, jo. izrā dī jā s, ka numura magnē tiskā karte nedarbojas, kā rezultā tā viņ i cieta ar durvju atvē rš anu ar atslē gu.
2. Viesnī cas plusi - liela platī ba. Diezgan kopts un zaļ š . Nekā di citi nopelni netika atrasti.
3. Mū su numurs izrā dī jā s divistabu (106), š ķ ietami pieklā jī gs. Vannasistaba izskatā s normā li, bet tieš ā m pē c duš as visa grī da peld un nā cā s noslaucī t ar dvieli kā jā m, citā di jā gaida puse dienas, lai viss nož ū tu, jo. no grī das tecē ja ū dens (ir noliktavu caurumi). Tas ir ļ oti milzī gs trū kums, ja jums ir jā mazgā grī das atvaļ inā juma laikā .
4. Mū su brī vdienu 3. dienā sā kā s remonts otrajā stā vā no augš as, bija ļ oti trokš ņ ains, no metā la skaņ ā m uz flī zē m lī dz urbjam, tas ilga atlikuš ā s 6 atpū tas dienas, no plkst. lī dz pulksten 11. Visi mū su pieprasī jumi galu galā tika ignorē ti. Pat tad, kad man bija slikti, es nevarē ju iziet no istabas, viņ i turpinā ja urbt, neskatoties uz to, ka mē s nevienam nesū dzē jā mies.
5. istabiņ a 1. stā vā , attiecī gi, nav balkona, ir it kā terase ar skatu uz zaļ o zonu, kur var iet kā jā m ejoš i cilvē ki no ielas, tā pē c neuzdroš inā jā mies tur atstā t lietas. Uz ielas nepā rtraukti trokš ņ o strā dnieki, kuri vairā kas dienas cirta krū mus un tur atpū tā s. Attiecī gi mē s nevarē jā m sē dē t pie galda uz mū su terases. Jā , un tur nebija kur ž ā vē t drē bes.
6. Istabas uzkopš ana bija pirmā s 2 dienas, un tad bija jā prasa. Biež i atgriezā s istabā , un tur nebija ne dvieļ u, ne papī ra, ī paš i tī rī š anas. Mē s pavadī jā m daudz laika, lai noskaidrotu. Dvieļ i pat tika izdalī ti ar caurumiem.
7. Pā rtikas ir ļ oti maz. Dā rzeņ i no rī ta - sliktas kvalitā tes tomā ti un gurķ i. Daudzi ē dieni - ar etiķ i, jū s varat sabojā t kuņ ģ i. No augļ iem viņ i pā ris reizes noķ ē ra smalki sagrieztu arbū zu, kas tika izņ emts maksimā li 10 cilvē kiem, un vismaz 70 sē dē ja ē damistabā . Ir gaļ a. Daž kā rt nepietika maizes, ī paš i tumš ā s.
8. Deklarē tais wi-fi nedarbojā s vispā r vairā kas dienas, un, ja darbojā s, ā trums bija ļ oti lē ns.
9. Daudz krievu, ī paš i ar maziem bē rniem.
10. Ū dens baseinā vairā kas dienas bija dubļ ains un netī rs, un sievieš u tualete baseina teritorijā vienmē r bija slē gta, man bija jā iet vai nu uz vī rieš u (ļ oti netī rs), vai uz istabu.
Daudzi pirms tam atpū tuš ies, pat 3* apstā kļ os ir labā ki nekā pie mums. Varu pateikt vienu, ka par cilvē kiem š ajā viesnī cā nedomā , nav cieņ as ne pret vienu, pat sievietē m amatā un ar bē rniem.
аватар yaroshevskaya.s
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
No 2014. gada 20. maija lī dz 2. jū nijam atpū tā mies Korfu salā , tā s tā lā kajā ziemeļ u daļ ā , Acharavi ciemā , viesnī cā Ionian Princess. Biļ eti nopirkā m nedē ļ u pirms izlidoš anas, nopirkā m gandrī z akli. … Tomēr ▾ No 2014. gada 20. maija lī dz 2. jū nijam atpū tā mies Korfu salā , tā s tā lā kajā ziemeļ u daļ ā , Acharavi ciemā , viesnī cā Ionian Princess. Biļ eti nopirkā m nedē ļ u pirms izlidoš anas, nopirkā m gandrī z akli. Viesnī ca, protams, bildē s bija redzama no cita rakursa, bet ar daudz ko nerē ķ inā jā mies. Mani iepriecinā ja tas, ka tas bija ļ oti tuvu jū rai. Istaba laba, redzams, ka pē c remonta, bet kondicioniera remonts bija jā gaida divas dienas. Izvē le restorā nā atstā j daudz ko vē lē ties, tač u mē s š eit ieradā mies nevis ē st, bet gan atpū sties, tā pē c tas mums nav svarī gā kais. Paldies viesnī cas darbiniekiem par centieniem tikt galā ar visā m viesnī cā esoš ā m nesaskaņ ā m, arī meitenes - tū roperatora pā rstā ves visu laiku atradā s savā postenī , un viņ ā m ī paš s paldies. Tā pat atpū tas laikā bijā m apskates ekskursijā pa salu un iemī lē jā m to vē l vairā k, apskatī jā m salas skaistā kā s vietas. Un tad noī rē jā m maš ī nu, apbraukā jā m daž ā das brī niš ķ ī gas vietas un guvā m daudz iespaidu. Nu, es ieteiktu Ionian Princess Hotel ģ imenē m ar bē rniem, katru dienu ir bē rnu animā cija. Kas attiecas uz ieeju jū rā , tā ir ļ oti maiga, ar smilš ainu dibenu, bet, protams, vilnis brī ž iem pacē lā s liels, bet tas netraucē ja gū t daudz iespaidu.
аватар staruha_izergil
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
1. Iepazī š anā s ar viesnī cu notika reklā mas un informatī vā s tū res laikā pa Grieķ iju. 2. Atraš anā s vieta: 0.2 km no Acharavi ciema centra. Lī dz Korfu pilsē tai (Kerkyra) - 37 km. 3. Teritorija: maza, ļ oti zaļ a, daudz ziedu. … Tomēr ▾ 1. Iepazī š anā s ar viesnī cu notika reklā mas un informatī vā s tū res laikā pa Grieķ iju.
2. Atraš anā s vieta: 0.2 km no Acharavi ciema centra. Lī dz Korfu pilsē tai (Kerkyra) - 37 km.
3. Teritorija: maza, ļ oti zaļ a, daudz ziedu.
4. Istabas - 100 istabas: promo istabas, apartamenti (viesistaba + guļ amistaba), apartamenti (viesistaba + guļ amistaba, daž os dž akuzi + duš a, citos - tikai vanna). Istabā s: balkons/terase, kondicionieris, satelī ttelevī zija (ar krievu kanā liem, bez Ukrainas kanā liem), telefons, seifs (par papildus samaksu), ledusskapis, vanna/duš a, fē ns.
5. Ē dinā š anas plā ns: viss iekļ auts vai puspansija vai tikai brokastis vai bez ē dienreizē m. Restorā ns, a la carte taverna, vestibila bā rs, baseina bā rs, pludmales bā rs.
6. Pludmale: smiltis un oļ i, 50 m. Lietussargi + sauļ oš anā s krē sli par maksu. Pilns iekļ auts viesiem - dvieļ i ir bez maksas, pā rē jiem - dzē rienam.
7. Wi-Fi - bezmaksas sabiedriskā s vietā s.
8. Bē rniem: bē rnu zona baseinā , rotaļ u laukums, augstie krē sli restorā nā . Bē rnu animā cija krievu valodā - sezonas laikā .
9. Brī vdabas entuziastiem: tenisa korts, pludmales volejbols, minifutbols, ū denspolo. Augstajā sezonā - ū dens sporta veidi (piemaksa).
10. Izklaide: izklaides programmas pieauguš ajiem un bē rniem, grieķ u vakars 1 rub. /nedē ļ ā .
11. Ir krieviski runā još i darbinieki.
12. Ē rta viesnī cas atraš anā s vieta - klusā vietā , bet ciema tieš ā tuvumā (veikali, bā ri, krodziņ i - 200 m).
12. Neskatoties uz svaigo remontu istabā s, nez kā pē c tas radī ja ekonomiskas viesnī cas iespaidu.
Kopsavilkums: 3 piecu ballu skalā . Vairā k kā.3 zvaigznes. Cilvē kiem, kuri mī l nesteidzī gu atpū tu, vakara pastaigas, dabu, kuri novē rtē skaisto jū ru.
аватар Boguk
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Laba diena. Priecā jos, ka viesnī cā nodzī voju tikai pā ris dienas (pirms tam dzī voju tepat netā lu). Es pat nezinu ar ko sā kt. . . 1. istabā divas dienas nemainī ja dvieļ us un netī rī ja 2. Pē c iepriekš ē jiem ī rniekiem pat nesteidzā s izmest miskasti!! ! 3. … Tomēr ▾ Laba diena.
Priecā jos, ka viesnī cā nodzī voju tikai pā ris dienas (pirms tam dzī voju tepat netā lu). Es pat nezinu ar ko sā kt. . .
1. istabā divas dienas nemainī ja dvieļ us un netī rī ja
2. Pē c iepriekš ē jiem ī rniekiem pat nesteidzā s izmest miskasti!! !
3. nestrā dā ja kondicionieris, telefons! ! ziņ oš ana par to reģ istratū rā nekur nevedī ja...neviens negrasī jā s neko labot
4. vannasistabā tecē ja caurules, grī da nemitī gi ū denī...(man teica, ka tā ir celtnieku kļ ū da un visiem tā , bet es pati noslaucī ju grī du)
5. Ē diens: tas ir pelnī jis ī paš u uzmanī bu...Nav nekā...precī zā k, ir ē diens, bet, lai to apē stu, ir nepiecieš ams laiks, jo, atnā kot uz pusdienu vidu (brokastis, vakariņ as) , tad dabū si to, kas pielipa pie sienā m salā tu bļ odas un katlus. . .
Izvē le ir maza, un ē diens nav ī paš i labi sagatavots. Ļ oti taukaina un pat smarž oja pē c piedeguš as eļ ļ as.
Priecā jos, ka viesnī cā krievu praktiski nav, un tur tieš ā m ir ļ oooti klusi un mierī gi!
Es tur vairs neieš u, un vispā r domā ju, ka no š ī s viesnī cas zvaigzni vajadzē tu noņ emt.
Parādīt vairāk »


iemiesojums c.conka2014
operators piedāvā apmēram tikai viss iekļauts.
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kūrorts Paleokastritsa
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
ēzeļu patversme
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Izklaide

Ionian Princess Club Suite Hotel – это четырехзвездочная гостиница, находящаяся на известном морском курорте Ахарави – приморском городке на севере острова Корфу. Гостничный комплекс расположен у кромки песчаного пляжа протяженностью 7км и кристально чистой воды. Уютная территория с садом, дружелюбный персонал, красивый пляж, открытое чистое море, просторные комфортные номера и сюиты. Рестораны и бары, бассейны, амфитеатр, детская анимация и мини-клуб, интернет, спорт, развлекательные программы. Отличный выбор как для семейного отдыха, так и для молодежного.

Atrašanās vieta Северная часть острова, пос. Ахарави, в 37 км от г. Корфу и аэропорта.
Pludmales apraksts Протяженностью 7 км пляж располагается прямо перед гостиницей, поддерживается в чистейшем состоянии, является идеальным местом для семейного отдыха и любителей спорта, расслабления и восстановления сил.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В кондиционированном помещении ресторана-таверны опытный и приветливый персонал поможет Вам выбрать блюда из предлагаемых шведским столом деликатесов греческой и международной кухни.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в центральном бассейне, мини-клуб (4-12 лет), детские аниматоры в мини-клубе и амфитеатре
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Анимация (развлекательные программы – 6 раз в неделю), театр (представления, конкурсы), серфинг, водные лыжи, банан, парашют, морские велосипеды и др., мини-футбол, освещение корта за доплату, стрельба из лука.
  • džakuzi
  • tenisa korti  FREE 
  • futbola laukums
  • aerobika  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 97 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 49081 Acharavi - Corfu Greece
Tālruņi: (+30) 2663 0 63110, 63135, 63157, 63777, Fax: (+30) 2663 0 63111
Tīmekļa vietne: Ionian Princess Club Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.