Dassia Chandris & Spa Hotel 4*– Atsauksmes

11
Novērtējums 7.910
№9 viesnīcas reitingā Korfu
8.3 Numurs
9.1 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Eleganta 4 zvaigžņu viesnīca, kas atrodas tieši pludmalē. Sakopta teritorija, elpu aizraujošs skats uz jūru, komfortablu numuru izvēle, internets, restorāns un taverna, bāri, baseins ar skatu uz jūru, fitnesa centrs, pakalpojumi bērniem, sports. Kūrorta ciematā Dassia ir attīstīta tūrisma infrastruktūra. Ideāla izvēle ērtām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Jū ra silta, pludmale oļ u smiltis, man ļ oti patika !!! ! Priekš namā ir vecas nolietotas 1970. gada parauga mē beles, viesnī cā uz grī das ir nobruž ā ts pā rklā jums, kas izraisa riebumu! Vannas istabā ir prusaki. Restorā nu, kurā ē dā m, nav iespē jams sazvanī t, jo istabā bija galdi bez galdautiem un salvetē m, visa atmosfē ra ir primitī va. … Tomēr ▾ Jū ra silta, pludmale oļ u smiltis, man ļ oti patika !!! ! Priekš namā ir vecas nolietotas 1970. gada parauga mē beles, viesnī cā uz grī das ir nobruž ā ts pā rklā jums, kas izraisa riebumu! Vannas istabā ir prusaki. Restorā nu, kurā ē dā m, nav iespē jams sazvanī t, jo istabā bija galdi bez galdautiem un salvetē m, visa atmosfē ra ir primitī va. Darbinieku ir daudz, bet viņ i visi ir aizņ emti ar apmeklē tā ju reģ istrā ciju, un tikai divi apkalpo viesus, nevar sagaidī t strauji augoš us pasū tī jumus. Viņ i pusdienoja vē l nož ē lojamā kā iestā dē , pirms ū denslī duma galdiem un krē sliem, uz tiem vispā r nekā nebija! Izklaide: 2 ballī tes pludmalē desmit dienu laikā . Nav brī vā laika organizē š anas! Istaba tika iztī rī ta katru dienu perfekti, tualetes piederumi tika papildinā ti katru dienu. Istaba ir laba, bet gultas pā rklā ji ir netī ri un aizkari saplē sti. Administratori ir draudzī gi un izpalī dzī gi. Viņ i aizlidoja pulksten 7 uz brokastī m, bulciņ u un tē ju, nebija pat sviesta. Secinā jums.......
reģ istrē ties tuvē jā s viesnī cā s. Siltā mierī gā jū ra paspilgtinā ja atvaļ inā jumu, cenas nesaskan ar sniegtajiem pakalpojumiem, trī skā rš s ar mī nusu un cena kā pieciniekam !!!! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар galya-yakin
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū nijā atpū tā s Korfu, Kordu Dassia Chandris. Novī tusi 4 zvaigznes, bet patiesī bā ir 3 - 3+. Garais lidojums, reģ istrā cija bija tikai 14:00, bija jā gaida, bet viesiem kā sveiciena ž ests piedā vā tais š ampanietis š ī s gaidas nogludinā ja) Istaba ieguva tī ru, glī tu balkonu ar skatu uz ceļ u, kalns bija redzams kaut kur no plkst. … Tomēr ▾ Jū nijā atpū tā s Korfu, Kordu Dassia Chandris. Novī tusi 4 zvaigznes, bet patiesī bā ir 3 - 3+. Garais lidojums, reģ istrā cija bija tikai 14:00, bija jā gaida, bet viesiem kā sveiciena ž ests piedā vā tais š ampanietis š ī s gaidas nogludinā ja) Istaba ieguva tī ru, glī tu balkonu ar skatu uz ceļ u, kalns bija redzams kaut kur no plkst. pusē , bet tas nav tik slikti. Neskatoties uz to, viss nepiecieš amais bija pieejams - neliels ledusskapis, fē ns (man tas ir ļ oti svarī gs punkts), televizors, kondicionieris, bija pat vieta seifam. Tiesa, kaimiņ i sū dzē jā s, ka viņ iem blakus telpai esot bijusi ventilā cijas sistē ma – tā traucē jusi gulē t. Bet š eit, kā saka, kuram paveicas. Neesmu izvē lī ga - man viss derē ja) Gardi pabaroja, katru dienu vakariņ ā s deva grieķ u pī rā gus (cepa uz lielas loksnes un visi sagriež gabaliņ os) - tā ir mana vā jī ba - tad ar tomā tiem, ar sieru un zaļ umiem, ar gaļ u...ļ oti garš ī gi. Sā tī gas brokastis - š eit ir vairā kas iespē jas standarta olu kulteni visur, kā arī musli / graudaugi / popkorns / jogurti, augļ i, deserti. Brokastī s pankū kas ar apelsī nu ievā rī jumu ļ oti neko. Viesnī ca stā v pirmajā krasta lī nijā – tā tad nā cā s "tikt" lī dz pludmalei. . 2-3 minū tes. Oļ u-smilš u pludmale, sauļ oš anā s krē sli mums par brī vu (patī kami), ū dens tī rs, silts, pie krasta peld mazas zivtiņ as. Kopē jais iespaids pozitī vs, tikai nedaudz spī dums, vai kaut kā pietrū kst. Bet es domā ju, ka laika gaitā viņ i salabos / nokrā sos. Diezgan ē rti uzturē ties.
аватар robinzon-tour
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2014.  gada rudenī apmeklē ja š o viesnī cu reklā mas tū res ietvaros. Vidē ja lī meņ a viesnī ca, kas atrodas pirmajā piekrastē ar lielu zaļ u zā lienu, uz kura var novietot sauļ oš anā s krē slus, un milzī gu pludmali. … Tomēr ▾ 2014.  gada rudenī apmeklē ja š o viesnī cu reklā mas tū res ietvaros.
Vidē ja lī meņ a viesnī ca, kas atrodas pirmajā piekrastē ar lielu zaļ u zā lienu, uz kura var novietot sauļ oš anā s krē slus, un milzī gu pludmali. Pludmale ir oļ u, ieeja jū rā ir oļ i.
Pati viesnī ca nav jauna, kā vairums Korfu viesnī cu, bet mā jī ga, ar labu virtuvi un panorā mas restorā nu. Ē dienu izvē le liela, viss garš ī gi, č etriem, ļ oti labi. Teritorija stiepjas gar jū ru, daudz vecu koku, vecas olī vas. Bet ī paš as ē nas nav, jo koki tiek apgriezti un stā dī ti reti.
Netā lu atrodas otrā ķ ē des viesnī ca - Corfu Chandris 5 *, kur var pastaigā ties un apmeklē t vakara pasā kumus. Starp viesnī cā m nav ž oga un nav skaidrs, kur viena beidzas un sā kas otra. Spa centrs atrodas Korfu Chandris 5 *, divā m viesnī cā m, bez maksas.
Mū su istaba atradā s pirmajā stā vā , un no tā s paveras skats uz zā lienu ar skatu uz jū ru. Mē s izmantojā m galvenokā rt tikai balkona durvis, izgā jā m no istabas un uz pludmali.
Viesnī ca ir piemē rota relaksē još ai kvalitatī vai atpū tai visu kategoriju tū ristiem.
 Отель  Наш номер  вид с номера, территория  Номер  номер  наш номер, тнрасса  Наш номер пляж
аватар staruha_izergil
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
1. Iepazī š anā s ar viesnī cu notika reklā mas un informatī vā s tū res laikā pa Grieķ iju. 2. Atraš anā s vieta: kū rortciemā . Dassia, 11 km no Korfu. Autobusa pietura pie viesnī cas. 3. Teritorija: liela, ļ oti zaļ a, daudz ziedoš u augu un dabiska koku ē na. … Tomēr ▾ 1. Iepazī š anā s ar viesnī cu notika reklā mas un informatī vā s tū res laikā pa Grieķ iju.
2. Atraš anā s vieta: kū rortciemā . Dassia, 11 km no Korfu. Autobusa pietura pie viesnī cas.
3. Teritorija: liela, ļ oti zaļ a, daudz ziedoš u augu un dabiska koku ē na. Viesnī ca ir vienots komplekss ar Corfu Chandris Hotel & Villas.
4. Istabas: 251 numurs: vienvietī gs, divvietī gs un ģ imenes. 2014. gadā -1 stā vs izremontē ts. Telpas ir diezgan plaš as patī kamā s pasteļ toņ os. Skats uz dā rzu vai jū ru. Numuros: kondicionieris, satelī ttelevī zija ar krievu kanā liem (diemž ē l bez ukraiņ u), radio, minibā rs, telefons, seifs (bez maksas), Wi-fi (par papildu maksu), vanna/duš a, fē ns, balkons / terase. Peldmē teļ i pē c pieprasī juma (bez maksas).
5. Ē dinā š anas plā ns: puspansija vai viss iekļ auts. Restorā ns, a la carte taverna, baseina bā rs, pludmales bā rs, vestibila bā rs.
6. Pludmale: pie viesnī cas, smilš u un oļ u. Lietussargi + sauļ oš anā s krē sli - par maksu, dvieļ i - bez maksas.
7.
Bē rniem: saldū dens bē rnu baseins, miniklubs (4-12 g. v. ), rotaļ u laukums, spē ļ u istaba, augstie krē sli restorā nā , bē rnu pieskatī š ana – pē c pieprasī juma (par papildus samaksu).
8. Spa: tiek izmantoti slavenā grieķ u zī mola Apivita produkti, pievienojot medu un bioloģ iski aktī vā s vielas. Pirts, dž akuzi, hammam, masā ž a, trenaž ieru zā le, sejas un ķ ermeņ a kopš anas programmas. Ieeja spa 15 eiro.
9. Ā ra cienī tā jiem: 2 tenisa korti, galda teniss, minifutbols, volejbols, ū dens sporta veidi. Biljards (par papildu samaksu). Izjā des ar zirgiem 4 km no viesnī cas, burā š ana 5 km no viesnī cas, golfs 13 km no viesnī cas.
10. Viesnī cas pakalpojumi: pasta pakalpojumi, valū tas maiņ a, suvenī ru un juvelierizstrā dā jumu veikali, autostā vvieta. Netā lu no lielveikala.
11. Ir nosacī jumi viesu ar kustī bu traucē jumiem uzņ emš anai.

Kopsavilkums: 4 piecu ballu skalā . Labas 4 zvaigznes.
Drī zā k cilvē kiem, kuri apvieno mierī gu un izsvē rtu atpū tu viesnī cā ar iespē ju tikt tā lā k par to.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi Grieķ ijā , pirmo reizi Korfu. Viesnī cu izvē lē jā mies paš i caur internetu, bildes patika, atsauksmes bija maz, tā pē c paļ ā vā mies uz instinktiem, nekļ ū dī jā mies. Ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem, jū ra silta tirkī za, tī ra. … Tomēr ▾ Pirmo reizi Grieķ ijā , pirmo reizi Korfu. Viesnī cu izvē lē jā mies paš i caur internetu, bildes patika, atsauksmes bija maz, tā pē c paļ ā vā mies uz instinktiem, nekļ ū dī jā mies. Ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem, jū ra silta tirkī za, tī ra. Viesnī ca atrodas pasakainā vietā tieš i pludmalē , kalnu, palmu un jū ras ieskautā vietā . Paņ ē mā m saimniecī bas istabu, nav ī paš i ē rti, ka ir divas gultas, ne viena liela, bet tas bija vienī gais mī nuss. Ē diens ļ oti labs, paņ ē mā m brokastis un vakariņ as. Brokastī s vienmē r bija konditorejas izstrā dā jumi, jogurti un sulas, un vakariņ as bija apmierinā tas ar daudzveidī bu, tikai dzē rieni par papildu samaksu. Pati pludmale ir smiltis ar maziem oļ iem, dvieļ us deva bez maksas, ļ oti ē rti. Un, tas arī mums bija ļ oti svarī gi, netā lu no ciemata, ko sauc arī par Dassia, mē s vakaros gā jā m pastaigā ties, ir daudz visā du vietē jo tavernu un kafejnī cu, vienmē r gribas izmē ģ inā t vietē jo virtuvi, atnā ca izslē gts. Š ogad plā nojam turp doties. Aģ entū ra norā dī ja, ka ir notikuš as daž as izmaiņ as. Cerams, ka tas cenu pā rā k neietekmē s.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар mr.milsan
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s devā mies 2013. gada augustā ar manu vī ru apmē ram. Korfu. Esam jauns aktī vs pā ris, tā pē c galvenais kritē rijs viesnī cas izvē lē mums bija aktī va ciemata tuvums, lai vakarā bū tu kur iziet un Korfu pilsē ta, kuru sapņ ojā m redzē t, un, protams, mē s gribē jā m labas kvalitā tes viesnī cu. … Tomēr ▾ Mē s devā mies 2013. gada augustā ar manu vī ru apmē ram. Korfu. Esam jauns aktī vs pā ris, tā pē c galvenais kritē rijs viesnī cas izvē lē mums bija aktī va ciemata tuvums, lai vakarā bū tu kur iziet un Korfu pilsē ta, kuru sapņ ojā m redzē t, un, protams, mē s gribē jā m labas kvalitā tes viesnī cu.
Mē s apstā jā m savu izvē li Dassia Chandris viesnī cā Dasya ciematā .
Vispirms vē los padalī ties iespaidos par paš u salu. Mē s vē lamies tur atgriezties vē lreiz un noteikti to darī sim nā kamgad. Sala ir pā rsteidzoš i skaista, zaļ a, bagā ta ar vē sturisko mantojumu. Ir vē rts ī rē t automaš ī nu un braukt apkā rt. Salas galvaspilsē ta - Kerkyra, atstā ja neizdzē š amu atmiņ u! Labā k vienreiz redzē t, nekā simts reizes dzirdē t.
Man patika viesnī ca Dassia Chandris. Atrodas pirmajā lī nijā , jū ra ir pasakaina. Pludmale ir smilš aina, ieejot jū rā ir daž i oļ i. Teritorija ir zaļ a, daudz olī vkoku. Ciema tuvums ir ļ oti ē rts, vakarā var pastaigā ties un pasē dē t krodziņ ā .
Mū su istabiņ a bija maza, mā jī ga, ar skatu uz jū ru, bet viņ i ieradā s tikai nakš ņ ot, jo Korfu ir ko darī t! Gribu izcelt personā la darbu, draudzī gs, labestī gs. Viņ i nerunā krieviski, bet jū s varat izskaidrot sevi skolas lī meņ a angļ u valodā . Izņ ē mums ir krieviski runā još ā meitene Olga reģ istratū rā . Viesnī ca atbilst tā s 4 *, laba cenas un kvalitā tes attiecī ba
Ļ oti svarī gi, lai pie viesnī cas bū tu autobusu pietura, no kuras var nokļ ū t Korfu. Autobusi kursē biež i. Iesaku doties gan dienā , gan naktī , jo pilsē tai ir sava burvī ba gan dienā , gan naktī !
Pā rē jais bija brī niš ķ ī gs, gribam atgriezties Korfu vē lreiz!
аватар katerina73
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca nav slikta, ir tikai viens liels "BET". Š o pusi sauc par "kalnu skatu". Patiesī bā š is ir skats uz ceļ u, un Pantokratora kalns bū s redzams tikai tad, ja pakā rsies pā ri balkona margā m un pagriezī si galvu pa labi. Bet, pat ja š is kalns nemaz nebija redzams, labi, bet troksnis, kas nepā rtraukti stā v virs ceļ a (starp citu, mazs ceļ š ), ir kaut kas. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav slikta, ir tikai viens liels "BET". Š o pusi sauc par "kalnu skatu". Patiesī bā š is ir skats uz ceļ u, un Pantokratora kalns bū s redzams tikai tad, ja pakā rsies pā ri balkona margā m un pagriezī si galvu pa labi. Bet, pat ja š is kalns nemaz nebija redzams, labi, bet troksnis, kas nepā rtraukti stā v virs ceļ a (starp citu, mazs ceļ š ), ir kaut kas. Patiesī bā , kad izvē lē jā mies istabu, mē s par to zinā jā m, bet ceļ ojumu aģ entū ras vadī tā ja teica, ka ceļ š ir š aurs un maš ī nu maz. Un es arī pie sevis domā ju, ka pa dienu vienalga netiksim istabā , bet pa nakti visi gulē ja. Cik es kļ ū dī jos! Viņ i neguļ . Nekad. Turklā t naktī s pa ceļ u steidzas motocikli un motorolleri, kuru ir neskaitā mi daudz. Izrā dā s itā ļ i speciā li nā k uz š ejieni braukt pa naksnī gajiem ceļ iem, viņ iem ir tā das izklaides. . . Gulē t var tikai ar aizvē rtu balkonu, ja kā dam der, tad te var dzī vot. Bet tas mums kategoriski nederē ja. Tā pē c nolē mā m pā rcelties uz "skata uz jū ru" pusi. Otrajā stā vā bija pieejama tikai viena istaba. Labi, ka lū dzā t to apskatī t vispirms. Tā bija telpa ar skatu. . . uz restorā na jumtu. Tā ds liels jumts, tieš i zem balkona. Nu kaut kur tā lumā bija jū ra, pie apvā rš ņ a. Bet pats interesantā kais ir tas, ka arī š eit nav klusuma. Netā lu no restorā na ir kaut kā da dū š ī ga izmē ra iekā rta (vai nu ventilā cijas sistē ma, vai ū dens automā ts, vai viss kopā ) un garlaicī gi zum. Un š is "prieks" ir uzcelt par 20 eiro vairā k dienā . Protams, ne jau viss "jū ras skats" tā dū c, bet tikai ī stā (skatoties uz jū ru) viesnī cas daļ a. Pieklā jī gi atsakoties no restorā na jumta apceres prieka, devā mies satikt mū su gidu. Jauka meitene atrisinā ja mū su jautā jumu, pā rvā coties uz Corfu Chandris viesnī cu, arī "č etrinieku", tajā paš ā pirmajā lī nijā , kas atrodas netā lu. Abas viesnī cas ir viens komplekss. Bet Korfu nav nekā da "kalnu" skata. Tas tika uzcelts vē lā k, un vietē jā iezī me - ceļ š - jau ir ņ emts vē rā . "Skats uz jū ru", starp citu, š eit ir arī par 20 eiro dienā vairā k, lai gan Kijevas tū risma aģ entū ras š o viesnī cu pā rdeva dā rgā k. Kas attiecas uz ē dienu - abā s viesnī cā s tas ir vienā ds. Es pie tā nekavē š os, jo. lī dz jaunajai sezonai viss var mainī ties. Pludmale pie viesnī cā m ir izplatī ta, liela, un pludmale š eit ir labā kā no visa, ko esam redzē juš i salā . Pludmalē ir ne tikai mazi oļ i, bet arī diezgan liels un ļ oti ē rts zā liens, kurā var sē dē t olī vu ē nā un prom no pludmales trokš ņ a. Jū ra bija vienkā rš i satriecoš a – ļ oti silta, ļ oti tī ra, ļ oti mierī ga. Atkal - nekur uz tā das jū ras salas neesam atraduš i. Ir ļ oti gluda dziļ uma samazinā š anā s, bet ne tik gluda, lai bū tu garlaicī gi, meklē jot "lielo ū deni". Turklā t jū rā jau ir smiltis (nezinu, kā tur sanā k), un var spē lē t bumbu, bet bē rniem š eit ir prieks peldē ties.
Tagad par paš u salu. Noī rē jā m auto uz 3 dienā m (40 eiro dienā ar apdroš inā š anu), izbraukā jā m gandrī z visu salu. Pirmajā dienā devā mies uz ziemeļ iem. . . un neko ī paš i interesantu tur neatradā m. Mū su galvenais mē rķ is bija Sidari, mī lestī bas kanā ls. Teikš u tā - fotogrā fijā s š ī vieta izskatā s krā š ņ i, dzī vē - netī ra peļ ķ e, kurā peld "mī lestī bas" lī dzekļ i, un ceļ š uz š o "mī lestī bas" vietu ir aprakts atkritumos un cilvē ku atkritumos. Arī jū ra š eit ir ļ oti netī ra. Mums bija vē lme ielē kt š ajā mī lestī bas kanā lā (kā vē sta sludinā jums, kurš lec, tas mū ž am bū s kopā ar savu mī ļ oto), bet uz vietas negribē jā s ielekt š ajā mī lestī bas kanā lā...Secinā jums - ceļ ojot garā m auto uz ziemeļ iem sevi neattaisnoja. No viesnī cas pludmales katru dienu uz ziemeļ iem atiet izpriecu jahta, kas iebrauc lī č os un atpū š as uz ū dens. Mē s tam pievē rsā m uzmanī bu jau "pē c", domā ju, ka tajā brauciens uz tā m vietā m mums bija daudz interesantā ks. Otrā diena - Kerkyra. Noteikti jā redz pilsē ta. Bet atkal, ī rē t automaš ī nu tā dē ļ absolū ti nav tā vē rts. Pie Korfu viesnī cas piestā j autobuss - 1.5 eiro biļ ete, un pati viesnī ca, š ķ iet, piedā vā vispā r bezmaksas autobusu uz Korfu. Turklā t tur nav viegli novietot automaš ī nu. . . Pilsē tā bijā m vairā kas reizes, gan no rī ta, gan vakarā , interesanti, ka daž ā dos diennakts laikos pilsē ta sevi parā da no daž ā dā m pusē m. Tas, kas bija redzams dienā , tiek paslē pts vakarā , un tas, kas bija redzams vakarā , nav redzams no rī ta. Kopumā Kerkyras aprakstī š ana ir laika izš ķ ieš ana, jums tas tikai jā redz. Obligā ti. Treš ā diena – Rietumkrasts. Š im braucienam ir nepiecieš ama automaš ī na. Lai arī vadī jā mies pē c ekskursijas marš ruta, nereti to izslē dzā m un atradā m lietas, kuras ekskursiju laikā vienkā rš i izpaliktu. Ir ļ oti jauki ciematiņ i ar š aurā m bruģ ē tā m ieliņ ā m un laukumiem, krā saini, bet tie atrodas tā lu no tū risma marš rutiem (kas, starp citu, labi), un pa tā m ielā m var braukt tikai ar ļ oti mazu auto (mums bija Panda - mē s tik tikko iespiedā mies). Un labā k, protams, tur pastaigā ties, it ī paš i vakarā . Daž i vā rdi par š ā du izreklamē tu vietu - Makrades ciemu. Tū ristu ceļ vedis mums apliecina, ka š ajā vietā var iegā dā ties suvenī rus un mā jā s gatavotu olī veļ ļ u, kā arī vī nu. Tagad patiesī ba ir tā da, ka suvenī ri ir visur un par vienā dā m cenā m. Eļ ļ a patieš ā m ir ļ oti garš ī ga. Bet vī ns. . . Es, protams, izmē ģ inā ju š o dzē rienu pirms pirkš anas. Nu jauns vī ns, kas labi garš o. Tač u viņ i man iedeva vē l vienu pudeli, saka, aiztaisī tu ar korķ i un pilnu. . . Mē s atvē rā m š o pudeli jau Kijevā , un tur atradā m duļ ķ ainu š ķ idrumu fermentā cijas stadijā . Š ajā sakarā iesaku atturē ties no tā diem stulbiem pirkumiem, jo ​ ​ ī paš i tā pē c, ka grieķ u vī ns, ko regulā ri ņ ē mā m degustā cijai veikalā , bija ļ oti labs (mē s daudz ko izmē ģ inā jā m). Bet viņ i nolē ma vest mā jā s))) Vietas rietumu krastā ir skaistas, tomē r ceļ i ir ļ oti stā vi, pusdienlaikā bremzes jau č ī kstē ja pie maš ī nas. Daž i vā rdi par reklamē to Glyfada pludmali. Jā , liels, jā smilš ains, bet uz tā ir daudz cilvē ku. Nav prieka. Lai gan atpū tniekiem š ajā piekrastē viesnī cā s š ī , iespē jams, ir vienī gā vieta, kur var normā li peldē ties. Visā m viesnī cā m, kuras mē s š eit esam redzē juš i, ir ļ oti mazas akmeņ ainas pludmales.
Jā , uzpildī t degvielu var ļ oti pieticī gi – ir ļ oti mazas distances. Uzpildī jā m degvielu par 50 eiro (25 litriem) - trī s dienas neaizbraucā m, lai kā pū lē jā mies.
Lai tev labs ceļ ojums!
аватар mail.ru75
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atbilst tā s 4 zvaigznē m. Plaš a koplietoš anas zona ar Corfu-Chandris viesnī cu. Lieliska mazu oļ u pludmale, lieliska iespē ja atpū sties sauļ oš anā s krē slos zem kokiem zā lienā . Bez smalkiem ē dieniem, bet daudz daž ā du. … Tomēr ▾ Viesnī ca atbilst tā s 4 zvaigznē m. Plaš a koplietoš anas zona ar Corfu-Chandris viesnī cu. Lieliska mazu oļ u pludmale, lieliska iespē ja atpū sties sauļ oš anā s krē slos zem kokiem zā lienā . Bez smalkiem ē dieniem, bet daudz daž ā du. Noī rē jā m maš ī nu uz 5 dienā m (30 eiro dienā ). Apceļ ojā m visu salu! Apbrī nojamā Pleokastritsa, noslē pumainā ziemeļ u piekraste ar smilš u kā pā m, uzliesmojoš ais South Key, "debesu" Panteokrā ts un, protams, Korfu galvaspilsē ta! Pa dienu ir ko redzē t un kur pastaigā ties, un vakarā tā ir tikai pasaka! Automaš ī na ļ ā va gandrī z katru vakaru apmeklē t galvaspilsē tu - tas ir 15 minū š u brauciens. Man ļ oti patika Ahileo parka pils un zvejnieku krodziņ i austrumu krastā . Esam "vecuma" tū risti (no 60 lī dz 70) un sen neizmantojam dā rgas ekskursijas, bet atpū š amies uz saviem riteņ iem un pē c saviem ieskatiem, ko arī novē lam ikvienam.
аватар Elena144
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca, numuriņ i lieli, tī ri, katru dienu tī ra un maina veļ u, lielisks skats uz jū ru, 4 peldbaseini 2 viesnī cā m, kas atrodas netā lu, milzī ga smilš u pludmales josla ar olī vkokiem un palmā m. Vakara programmas - krā saini š ovi, jū s var izvē lē ties, kurā viesnī cā katru dienu skatī ties filmu (ar subtitriem angļ u valodā ). … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, numuriņ i lieli, tī ri, katru dienu tī ra un maina veļ u, lielisks skats uz jū ru, 4 peldbaseini 2 viesnī cā m, kas atrodas netā lu, milzī ga smilš u pludmales josla ar olī vkokiem un palmā m. Vakara programmas - krā saini š ovi, jū s var izvē lē ties, kurā viesnī cā katru dienu skatī ties filmu (ar subtitriem angļ u valodā ). Ē diens uz 5 zvaigznē m, ī paš i vakarā - daudz jū ras velš u, gaļ as ē dieni. Skats no restorā na uz jū ru ir ļ oti skaists! Jū ra ir tī ra, skati uz lī ci ļ oti skaisti. Ā rpus viesnī cas atrodas mazā pilsē tiņ a Dasia, kur ir daudz suvenī ru veikaliņ u, kafejnī cu un restorā nu. Vienmē r ir iespē ja izvē lē ties, kur doties pē c vakariņ ā m.
Kopumā svē tki bija izdevuš ies, iesaku apmeklē t Corfu Chandris hoteli, jums patiks!!! ! Novē lu neaizmirstamas brī vdienas un jaunus piedzī vojumus! ! !
аватар Obayda
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi Grieķ ijā Korfu tika izvē lē ta iespē jai izkļ ū t no pā rē jā s Austrumeiropas biotopu vidē . Nakš ņ oš ana gandrī z atbilst 4 *, problē ma bija nepietiekama ventilā cija telpā , kad tika izslē gts kondicionieris, bija mitruma smaka. … Tomēr ▾ Pirmo reizi Grieķ ijā Korfu tika izvē lē ta iespē jai izkļ ū t no pā rē jā s Austrumeiropas biotopu vidē .
Nakš ņ oš ana gandrī z atbilst 4 *, problē ma bija nepietiekama ventilā cija telpā , kad tika izslē gts kondicionieris, bija mitruma smaka. Gaisa kondicionē tā js ar sliktu temperatū ras kontroli (skalas gradā cija 5 grā di). Vai sastinga pie +20 vai nosmaka pie +25.
Mē s gulē jā m ar atvē rtiem logiem, nedaudz odi izkā pa...
Pludmale ir vienkā rš i lieliska! Piekrastes josla 7-10 metru garumā ir mazi oļ i, tad zā lains zā liens, no kura pa dienu bija vē ss, jo naktī regulā ri laistī ja. Pludmalē aug daudz 600-700 gadus vecu olī vkoku, ē nā neparasts mikroklimats! Par sauļ oš anā s krē sliem maksā.3 eiro gab.
Ē dinā š ana - 2 reizes bufete. Grieķ u virtuve ir pā rsteidzoš a, vienpadsmit dienā s nekas nav apnicis. Liela izvē le un vienmē r noliktavā . Liela augļ u un dā rzeņ u izvē le!
Jonijas jū ra ir nedaudz dubļ aina, kad piekrastes tuvumā parā dā s neliels daudzums aļ ģ u, kad vē jš no jū ras puses piekrastē .
Auto noma ļ oti lē ta 35-40 eiro/dienā , ja uz trī s dienā m, tad treš daļ a dienas bez maksas! Slē dzot lī gumu, esiet uzmanī gi, daž as nomas ierobež o ikdienas nobraukumu. . .
Ī paš a vieta ir Korfu galvaspilsē ta! Vecpilsē ta vienkā rš i burvī ga, arhitektū ra, kolorī ts, draudzī ga attieksme pret tū ristiem - neslavē jami!
Adrijas jū ra! Jū s nevarat viņ u nemī lē t! Salas rietumu daļ a ir dā rgakmens! Ū dens tī rī ba un vē sums, apvienojumā ar akmeņ ainajiem krastiem, kas veido lī č us un grotas, ir jā redz vienreiz, lai iemī lē tu mū ž ī gi! ! !
Западная часть, Адриатика Один из бассейнов отеля Пляж Центральная часть острова
Parādīt vairāk »


iemiesojums Krivenko10
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kūrorts Paleokastritsa
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
ēzeļu patversme
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Izklaide

Изысканный четырехзвездочный отель расположен прямо у пляжа. Ухоженная территория, захватывающий вид на море, выбор комфортных номеров, интернет, ресторан и таверна, бары, бассейн с видом на море, фитнес-центр, услуги для детей, спорт. Курортный поселок Дассья имеет развитую туристическую инфраструктуру. Идеальный выбор для комфортного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Курортный поселок Дассья, в 11 км от центра города Корфу и в 12 км от аэропорта.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Сувенирный и ювелирный магазины, 3 бара, таверна a la carte, интернет-зал в лобби.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб 4-12 лет
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Верховая езда в 10 км, гольф в 5 км, 2 теннисных корта с освещением, водный велосипед, мини футбол. Спа-центр (релаксация и омоложение): Процедуры по уходу за лицом и телом, массаж, косметические процедуры для мужчин, маникюр, педикюр, свадебные пакеты, сауна, джакузи, хамам, фитнес-зона (тренажерный зал), спа-магазин. Использование известной косметической Apivita из натуральных природных компонентов. Пилатес, йога, аэробика.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • golfs
  • volejbols
  • izjādes centrs
  • sporta zāle
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 251 номер:

Double Rooms,

Doubles Superior,

Family Rooms,

Junior Suites,

Deluxe Junior Suites,

Twin Bungalows.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Dassia Bay, 491 00 Corfu, Greece
Tālruņi: +30 26610 97 100-3, Fax: +30 26610 93 458
Tīmekļa vietne: Dassia Chandris & Spa Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, гольф (платно), волейбол. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой, йогой. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.