Viesnīca "nogurusi", ēdiens apmierinošs - "4", WiFi, TV, animācija - "3"

Rakstīts: 25 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 6 — 20 augusts 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 6.0
Mē s palikā m 2 nedē ļ as 2017. gada augustā . Braucā m no Mouzenī diem, ko nemaz nenož ē lojā m: serviss no firmas bija izcils: katru dienu Vasilis viesnī cā , ī paš a cieņ a un cieņ a pret kvalitatī vā m neuzbā zī gā m konsultā cijā m, piegā dā ja SIM karti no Cosmote, palī dzē ja ar izvē li. no ekskursijā m ieteica auto nomas servisu par konkurē tspē jī gā m cenā m, un galvenais - maš ī nas tieš ā m bija, un tas ir sezonas (! ) kulminā cijā , kad 7-vietī gu auto vienkā rš i nav iespē jams atrast, Vasilis mē ģ inā ja atrisinā t mū su sadzī ves problē mas ar ū dens noplū di no vannas, ar papildu gultas uzstā dī š anu vairā kas dienas, dē lam, kurš ieradā s atseviš ķ i utt.
Tā tad, ieradā mies 8 no rī ta, tikai pusstundas laikā : mū s sagaidī ja lidostā , iesē dinā ja ē rtā autobusā un vē l 40 minū tes tika aizvestas lī dz Jonijas princesei. Bija paredzē ts reģ istrē ties 14:00, bet jau 11:30 mums iedeva gaidī to istabiņ u, lielā ko viesnī cā , kā solī ts.
Istaba vē l nav izremontē ta kopš uzbū vē š anas, pirms 10 gadiem, mē beles labā stā voklī , bet novecojuš as, kā LG televizors ar 14” ekrā nu un katodstaru kineskopu, ledusskapis kā minibā rā , tomē r , ledus tika sagatavots ā tri. Dā vanā - 2 plastmasas pudeles ū dens pa 0.5 litriem. Ne istabiņ a, ne pati viesnī ca nebija absolū ti piemē rota deklarē tajiem 4*, vairā k par 2* nedotu. Istabā bija vasarā pilnī gi nederī ga dž akuzi, no kuras ū dens tecē ja zem dibena uz grī du, tur bija pastā vī ga peļ ķ e 0.25 kv. m. Pirmajā s dienā s katru dienu lū dza novē rst noplū di, viesnī ca imitē ja remontu, bet tad sapratā m, ka š is trū kums ir bū tisks, kuru var novē rst tikai pē c vannas demontā ž as. Reizē m darbinieki kā du no dvieļ iem nosvieda uz grī das, kas ļ ā va kā du laiku izvairī ties no "atklā ta ū dens". Bija vakari, kad gaismas tika izslē gtas uz 5-7 minū tē m 3-5 reizes, š ajā laikā tika izslē gti lifti, pretē jā gadī jumā cilvē ki tajos vienkā rš i iestrē gst.

Plā ksne tika izkā rta iepriekš izdrukā ta, acī mredzot, lifta izslē gš ana ir ierasta parā dī ba. Vē l viens no lielā kajiem trū kumiem - karstā ū dens pī ķ a analī zes laikā - pulksten 14-15 un vakarā apmē ram pulksten 18, bija nepiecieš ams mazgā t ar vē su, daž reiz gandrī z aukstu ū deni. Kondicionieri bija trokš ņ aini, mē s tos uz nakti izslē dzā m, atvē rā m balkona durvis, bet odi pieskrē ja, neskatoties uz visiem lī dzekļ iem, kā ar tiem tikt galā . Pa dienu nā cā s tos iznī cinā t ar dvieli. Personā la izplatī tie odu apkaroš anas lī dzekļ i nedeva nekā du efektu. Ē diens bija pacieš ams, ļ oti garš ī gas zupas un grieķ u salā ti, aromatizē ti ar olī veļ ļ u, saldē jums - tikai ledus, tikai ā bolu sula likā s dabiska. Ir daudz salā tu, bet viņ i neuzdroš inā jā s tos ē st, izņ emot grieķ us - daudz etiķ a un marinē tus dā rzeņ us. Pē c viena eksperimenta bē rniem sā pē ja vē deri. Bet neviens neaizgā ja izsalcis.
Ī paš ā cieņ ā bija firmas ē diens – virtuļ i, kas aplieti ar š okolā di, tie ā tri tika izš ķ irti. Vakarā palutinā jā m sevi ar arbū ziem un daž ā m melonē m. Persikus un brī niš ķ ī gos ķ irš us paš i iegā dā jā s no tirgotā jiem, kuri ieradā s pludmalē . Bet, kā izrā dī jā s, Brodvejas lauku veikalos viss š is ē diens bija uz pusi lē tā ks. Ē dnī cas brī vā dabā atradā s arī galdi (par restorā nu to nevar nosaukt), bet jau bez galdautiem, biež i vien lipī gi no iepriekš ē jā m ē dienreizē m - bija slikti tī rī ti, bet tajā paš ā laikā tika tī rī ti biež i lietoti trauki. ā tri darbinieki. Pats personā ls nebija zinoš s un nevarē ja saprast, vai ē diens tomē r tiks apē sts, ja tā ī paš nieks uz laiku dotos pē c sulas vai sā ls uz blakus galdiņ u. Uz 3 ē dienu maltī ti trī s reizes nā cā s iet pē c galda piederumiem, kuru deficī ts radā s nepā rtraukti, vajadzē ja skenē t tos galdus, kur galda piederumi gaidī ja jaunus apmeklē tā jus.
Internets vestibilā - zem kritikas, pastā vī gi noliek klausuli. Periodiski, visnepiemē rotā kajā brī dī - nepiecieš ama paroles apstiprinā š ana. Bija divi baseini, bet mē s tos neizmē ģ inā jā m, bē rni peldē jā s un bija apmierinā ti ar ū denspolo. Viesnī cā ir daudz poļ u, slovā ku un č ehu, kuri reti tikuš i pie jū ras un dzē ruš i dzē rienus no baseina bā ra. Pludmale atrodas 150 metrus gar lauku ielu, pludmales josla ir 30 metru tī ru smilš u, bet tā ir ļ oti gara, 3-4 km pa kreisi un pa labi. Tiek maksā ts lietussargu komplekts un divi sauļ oš anā s krē sli, katrs 7 eiro, bet tā kā viesnī cā vispā rē jais bardaks biež i nesanā ca paņ emt, par pirmo nedē ļ u maksā ja 5 reizes.
Vā rdu sakot, apkalpoš ana 3 balles, bet galvenais, ka jū ra ir brī niš ķ ī ga. Pirmā s trī s dienas meklē ju vismaz kā du atkritumu, peldoš u vai pludmalē - ne kripatiņ as! Krastā oļ i ar 2-3 metru joslu, č ī bas nav nepiecieš amas, dibens tī ri smilš ains, iesma 30 metrus no krasta, jū ra “lī dz viduklim” un tā lā k - maiga ieeja, ideā li. bē rniem!

Ē dienu paka bija HB, ko nenož ē lojā m, vakariņ ot devā mies uz Pumphouse - brī niš ķ ī gu mā jī gu restorā nu netā lu no centrā lā "loka" ciematā , ko sauca par "aku". Ir pietura visiem ekskursiju autobusiem. PumpHouse ē dienkarte ir bagā tī ga un demokrā tiska: jū ras asaris un zobenzivs, lieliska virtuve, augstā kā apkalpoš ana, nav iespē jams apē st grieķ u salā tu porciju vienatnē . Restorā na ī patnī ba ir ķ iplokmaize, nesaprata kā to taisa, viss ļ oti garš ī gi un lē ti. Pā ris reizes vakariņ ojā m pretī Odiseja restorā nā , arī uz "akas apļ a" - bet tur mums patika mazā k.
Korfu ir brī niš ķ ī ga sala, brī niš ķ ī ga jū ra, bet Ionian Princess Clud 4 * viesnī ca un serviss tajā ir pagā juš ais gadsimts. Bet kopumā - pacieš ami, brī ž iem ļ oti labi. Vakaros viesnī cas vestibilā skan gandrī z dzī vā mū zika - patī kami pasē dē t pie glā zes un var pat dejot, reizē m bē rniem animatori sarī ko priekš nesumus angļ u valodā uz skatuves ar nosaukumu Theatre. Kā du sestdienu bija gaļ as vakars uz grila.
Nevarē tu teikt, ka saimnieki necentā s, bija sirsnī gi, tač u viss vairā k izskatī jā s pē c amatieru veikuma, nevis profesionā la viesnī cas apkalpoš anas. Tur bija rotaļ u laukums minifutbolam un varbū t pat tenisam, tač u pat mū su bē rni tur netika: netā lu bija autostā vvieta un atkritumu tvertnes neozogē ja gaisu.
Ī paš s paldies Mouzenidim par profesionā lo pieeju nestandarta situā cijā m: mū su lidojumam bija jā bū t 8:20, plā nojā m celties 4:40, brokastī m tik agrā stundā - tikai kafija un sviestmaize, izlidoš ana 5:35, bet reiss aizkavē jā s, ko Mouzenidis laicī gi uzzinā ja pa saviem kanā liem un operatī vi piezvanī ja mums, vē l guļ ot, 4:15 teica, ka varam gulē t tā lā k, tad var paē st brokastis un varbū t pat pusdienot uz saimnieka rē ķ ina, viņ us neizdzina no istabiņ as, visu dienu gulē ja jū rā un peldē jā s, it kā ne izbraukš anas dienā , mē s izgā jā m no viesnī cas tikai 18:00, vā rdu sakot Mouzenidis bija virsū!

Lidostā reiss vē l vairā kas reizes tika atlikts uz pusstundu, tad uz stundu, atsū tī ja citu dē li, Kijevā bija 1:00 nevis 11:00 dē ļ ļ oti neuzticamas aviokompā nijas EllinAir.
Mē s ī rē jā m automaš ī nu uz 5 dienā m, devā mies uz Paleokastritsa, Kerkyra, Aqualand - visi galamē rķ i - 5 *. Virs Paleokastritsa lī č a, 3-4 km gar kalnu serpentī nu, atrodas Angelokastritsa ciems, no kura paveras burvī gs skats uz lī ci un Korfu vistā lā k rietumu bastionu. Paš ā Paleokastricā iesakā m Alpha Beach (? ) centrā lajā lī cī , restorā nu ar Sea Food tieš i krastā un tur no viesmī ļ iem var pasū tī t laivu uz 3-4 stundā m, viņ i parā dī s saimniekam. laiva pie piestā tnes, ar kuru var sarunā t 80 eiro + 10 eiro par benzī nu un dabū lielisku modernu laivu ar 30 ZS Hondu, licence nav nepiecieš ama, tikai jā demonstrē , ka varat sasiet galu astoņ niekā mezgls. Mums bija brī niš ķ ī ga pastaiga pa akvatoriju, nolaidā mies uz tuksneš a salas, pamestā s pludmalē s.
Š ā ds serviss - laivu noma - ir arī pludmalē , bet tur ar laivā m ir sliktā k, arī paš i "operatori" nevieš pā rliecī bu. Atseviš ķ i jums ir nepiecieš ama diena, lai apmeklē tu Ahilejonu, ķ eizarienes Sisi vasaras pili, kas atrodas 20 km uz dienvidiem no Korfu - vē rtē jums - 4 *, lielu skaistu savrupmā ju ar daudzā m skulptū rā m, no kurā m slavenā kā ir Ahillejs, kas ņ em no viņ a bultu. papē dis, apkā rt - skaists parks . Š ķ iet, ka viņ i apmeklē ja Krimas Livadia pili, lai gan iekš ē jā un ā rē jā apdare ir bagā tā ka. Apmeklē jā m paš u Korfu Kanoni ragā ar skatu laukumu uz lidostas skrejceļ a, atcerē jā mies, cik iespaidī ga bija nosē š anā s – kā tu nolaiž ies uz ū dens lī cī , ko iespieduš i kalni. Piezemē joties bē rni un sievietes bija satraukti. Iespaidā majam labā k neskatī ties pa logiem.
Pa ceļ am no Kerkyras uz Dasijas ciemu, lī cī atrodas gleznaina niecī ga pussala, uz kuras atrodas neliela bazilika - pareizticī go baznī ca ar 3-4 mū kiem.

Š is ir pareizticī go templis - Korfu simbols, ir visos ceļ vež os. Tur var izbraukt ar laivu apmē ram. Pele. Tā s ir visas galvenā s Korfu apskates vietas. Vislielā ko iespaidu atstā ja Sv. Spiridona baznī ca ar liturģ iju un arī Korfu vecā cietokš ņ a apmeklē jums ar brī niš ķ ī gu skatu uz pilsē tu, lī ci un jū ru. No 11. lī dz 13. augustam pienā ca ikgadē jā Svē tā Spiridona diena, Korfu glā bē js no mē ra un turkiem. Notika grandioza pū tē ju orķ estru parā de, reliģ iskais gā jiens ar š ķ irstu ar Svē tā relikvijā m. Neaizmirstams skats, ī sti svē tki! Tiesa, svē tku laicī gais raksturs patiesi pareizticī gos iegremdē stuporā – nu, tā nebū t nav reliģ iska darbī ba! It kā es bū tu bijis maija demonstrā cijā!
Pā rē jā sala nav pelnī jusi ī paš u uzmanī bu un laiku. Tikai jū ra!
Tas, kurš dodas uz dienestu, nav Jonijas princesē , bet kuram vajag brī niš ķ ī gu tī ru jū ru, garš ī gus augļ us un jū ras veltes - tas viss ir pā rpilnī bā Acharavi ciemā , Korfu, un tajā paš ā laikā Jonijas princeš u kluba izvē le. 4 * viesnī ca nav labā kā pē dē jā izvē le!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu