turpinām atvaļinājumu uz salām

Rakstīts: 6 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 22 — 29 jūnijs 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 7.0
Tā mē s pā rcē lā mies uz Krē tu.
Atvaļ inā jumu pavadī jā m viesnī cā Aqua Sun Village. Viss patika, viesnī cas teritorija pietiekami liela, ir kur pastaigā ties. Katru rī tu devā mies lejā uz jū ru ar viesnī cas nodroš inā to autobusu. Pludmale nav ī paš i liela, bet laba ieeja jū rā . Tā tad, kā jau mū su reģ ionā , kur ī paš i atpū tā mies un nav labu pludmaļ u.
Kas attiecas uz ē dienu, tad brokastī s bija pieticī gā ka ē dienu izvē le, bet ē diena pietika visiem. Daudzveidī gā ka pusdienā m un vakariņ ā m. Laba augļ u un desertu izvē le.

Istabā s viss ir standarta, lai gan wi-fi nebija, tikai reģ istratū rā es to noķ ē ru. No mū su istabas mums pavē rā s lielisks skats uz jū ru. Tas mums patika visvairā k. No rī ta rī tausmā jū s izejat uz balkona un sveicat jaunu dienu ar tasi kafijas.
Starp citu, bē rniem viesnī cā ir ū dens slidkalniņ i, daudzi baseini. Tas ļ oti atviegloja mū su atvaļ inā jumu, jo bē rniem vienmē r bija ko darī t.
Tā pat bijā m vairā kā s ekskursijā s. Apskatī jā m salas vizī tkarti – Knosas pili. Vieta ir ļ oti iespaidī ga, tač u tur jā iet tikai gida pavadī bā , kā mē s to darī jā m. Turklā t vakarā devā mies uz tradicionā lo Krē tas vakaru, skatī jā mies tē rpu š ovu, dejojā m sirtaki, ē dā m garš ī gus ē dienus un dzē rā m grieķ u vī nu. Š is vakars mums bija ļ oti neaizmirstams.
Mums patika mū su brī vdienas Krē tā , mē s š eit atgriezī simies ne reizi vien, lai to iepazī tu vē l vairā k un izbaudī tu senatni un varenī bu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu