Aqua Sun Village & Water Park 4*– Atsauksmes

23
Novērtējums 6.910
№45 viesnīcas reitingā Herakliona
6.5 Numurs
6.9 apkalpošana
6.8 Tīrība
7.6 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Šī brīnišķīgā viesnīca, kas atrodas tikai 1 km attālumā no Hersonisas pilsētas, piedāvā saviem viesiem lieliskas ģimenes brīvdienas gleznainā vietā, ko ieskauj jūra un kalni. Viesnīcas numuri ir iekārtoti minimālisma stilā un mierīgos, pasteļtoņos.Vairāk →
аватар Elena596945
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar istabu problē mu nebija, mums tas derē ja. Š o viesnī cu izvē lē jos nejauš i un nenož ē loju. Ē diens izcils, daudzveidī gs. Teritorija arī laba, bija baseini, vispā r liela un zaļ a zona, netā lu no kalniem. Vienī gais negatī vais ir tas, ka lī dz jū rai ir tā lu, bet tas netraucē ja mū su atpū tai, pati pludmale nav liela, bet tas arī netraucē ja. … Tomēr ▾ Ar istabu problē mu nebija, mums tas derē ja. Š o viesnī cu izvē lē jos nejauš i un nenož ē loju. Ē diens izcils, daudzveidī gs. Teritorija arī laba, bija baseini, vispā r liela un zaļ a zona, netā lu no kalniem. Vienī gais negatī vais ir tas, ka lī dz jū rai ir tā lu, bet tas netraucē ja mū su atpū tai, pati pludmale nav liela, bet tas arī netraucē ja. Man patika viesnī ca.
аватар yaroslav_razin
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Visa Kalimera) Vē los ar jums visiem dalī ties iespaidos par savu uzturē š anos viesnī cā Aqua Sun Village Krē tā . Atpū tā s ar visu ģ imeni (bē rni 4 un 6 gadi). Es vē los sā kt ar to, ka š ī viesnī ca sevi pozicionē kā viesnī cu ģ imenē m. … Tomēr ▾ Visa Kalimera)

Vē los ar jums visiem dalī ties iespaidos par savu uzturē š anos viesnī cā Aqua Sun Village Krē tā . Atpū tā s ar visu ģ imeni (bē rni 4 un 6 gadi).

Es vē los sā kt ar to, ka š ī viesnī ca sevi pozicionē kā viesnī cu ģ imenē m. Tā tieš ā m ir! Daudz izklaides bē rniem: peldbaseini, akvaparks, rotaļ u laukumi, rotaļ u istabas, trenaž ieru zā le, animā cija - brī niš ķ ī gi Grekoleto kompā nijas puiš i-animatori, kuri nevienam neļ ā va garlaikoties - konkursi, spē les, mū zika, dejas!

Kas attiecas uz ē dienu, arī viss ir kā rtī bā ! Bufetes sistē ma, viss iekļ auts, vienī gais, ko gribē tos, lai brokastis bū tu nedaudz daudzveidī gā kas) Pusdienas un vakariņ as top-viss vienmē r garš ī gi, svaigi, karsti! Milzī ga silto ē dienu, salā tu, saldumu izvē le. Augļ i, dā rzeņ i, siers, gaļ as izcirtņ i, dzē rieni katrai gaumei un vecumam neierobež otā daudzumā.

Dzī vojā m Apollo ē kā , 2223. istabā . Istaba plaš a, tī ra, ar nelielu balkoniņ u.
Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, tī rī š ana arī tika veikta katru dienu un ļ oti kvalitatī vi. Tas ir liels pluss.

Viesnī ca atrodas pieklā jī gā attā lumā no jū ras, var staigā t ar kā jā m vai ik pē c 2 stundā m kursē bezmaksas transports no viesnī cas uz pludmali un atpakaļ . Reģ istratū rā strā dā divas krieviski runā još as meitenes - Inna un Anna, kuras ir ļ oti draudzī gas un vienmē r bija gatavas palī dzē t jebkā dos jautā jumos, par ko viņ ā m liels paldies.

Tā kā mū su viesnī cā jau ir akvaparks, tad uzreiz nolē mā m, ka nedosies ekskursijā uz akvaparku, bet gan devā mies ekskursijā s uz Neizpē tī to Krē tu un Spinalongu. Viņ us mums ieteica mū su viesnī cas gide Daria. Mē s bijā m pilnī bā sajū smā par programmā m kopumā , viss ir pieejams, saprotams, interesants un, galvenais, neuzkrī toš s.
Izsakā m dziļ u pateicī bu gidē m - Sofijai un Elī nai - viņ as mū s iepazī stinā ja ne tikai ar Krē tas vē sturi, apskates vietā m, bet arī ar visu Grieķ iju, sniedza daudz noderī gas informā cijas.

Pā rē jais paskrē ja nemanot, nu jau esam mā jā s, atkal darbā , bet esam pā rliecinā ti, ka nā ksim vē l, jo iemī lē jā mies Grieķ ijā , Krē tas salu. Vē lamies no sirds ieteikt apmeklē t š o forš o vietu.
аватар latlena81
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzturē jā s 2019.  gada jū nijā . Es saņ ē mu lielisku ģ imenes numuru, aiz otrā baseina, ļ oti kluss vakarā un naktī (paldies meitenē m reģ istratū rā ). Uzkopš anas standarts, dvieļ i mainī ti katru dienu. Personā ls ā tri reaģ ē uz jebkā diem pieprasī jumiem: ledusskapis nedarbojā s - viņ i teica reģ istratū rā - pē c pusstundas viņ i atnesa jaunu, un tajā paš ā dienā uzpildī ja arī gaisa kondicionieri. … Tomēr ▾ Uzturē jā s 2019.  gada jū nijā . Es saņ ē mu lielisku ģ imenes numuru, aiz otrā baseina, ļ oti kluss vakarā un naktī (paldies meitenē m reģ istratū rā ). Uzkopš anas standarts, dvieļ i mainī ti katru dienu. Personā ls ā tri reaģ ē uz jebkā diem pieprasī jumiem: ledusskapis nedarbojā s - viņ i teica reģ istratū rā - pē c pusstundas viņ i atnesa jaunu, un tajā paš ā dienā uzpildī ja arī gaisa kondicionieri. Ē diens izcils, izvē le ir milzī ga š ī s kategorijas viesnī cā m (gaļ a katrai gaumei daž ā da, sieru sortiments pietiekoš s, tika pasniegtas arī jū ras veltes, ir piedevu, dā rzeņ u un augļ u izvē le), puiš i ē damistaba strā dā ļ oti gudri, labi darī ts. Bē rniem izklaide vakarā ir stabila: zī mē š ana, dejoš ana - viss ir labi, jautri. Teritorija milzī ga, kopta, pietiekoš i daudz apstā dī jumu. Ar prieku lidoja slidkalniņ i jebkura vecuma bē rniem, maniem 8 gadī gajiem un pieauguš ajiem. Vienī gais mī nuss visā brī vdienā ir ceļ ojums uz jū ru un atpakaļ . Jū s varat braukt lejā : tas aizņ em 7-10 minū tes, un tas mū s netraucē ja, bet bē rni nelabprā t dodas atpakaļ siltumā . Puisis minivenā (ja š o veco auto tā var nosaukt) brauc kā traks, pa ceļ am trī sreiz apstā jas ceļ a vidū , pļ ā pā ar vietē jiem, un laikam noteikumus neiemā cī ja, bet liek. piezī mes pasaž ieriem: "nevar sē dē t mums trijatā priekš ā , policija viņ am uzliks naudas sodu", un tas, ka viņ š sē ž.10-12 cilvē kus aizmugurē paredzē tajā s seš ā s vietā s, gandrī z kaudzes - tas ir pieņ emams. Kad bijā m ieraduš ies norā dī tajā starta punktā.12:13, viņ š paņ ē ma pilnu maš ī nu un pateica, ka vietu vairs nav un pā rsē š anā s ir beigusies. Es nebiju gaidī jis tā du nekaunī bu. Kad devā mies augš ā uz viesnī cu, viņ š jau 12:35 cepurē stā vē ja uz paplā tes ar saldē jumu (tajā paš ā laikā no bē rniem saldē jumu neviens nekā rā s), tikai augstprā tī ba un necieņ a pret atpū tniekiem (tas viņ am sejā rakstī ts). No administrā cijas vē lmes - pē rc traktorus ar vaļ ē jā m piekabē m un ņ em atpū tniekus pa reizei, problē ma tiks atrisinā ta uzreiz, bet visi zina, ka no jū ras jau pirms brauciena ir 800-1000 metri (tas nav noslē pums) !
аватар dentist.apz
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
4 * viesnī ca atpū tā s pē c "viss iekļ auts" programmas. Viesnī ca atrodas uz STĀ VĀ KALNA Hersonisā!! ! Apmē ram 1km no jū ras! ! BET TAS BRĪ Ž IEM PĀ RSNIEDZ VISUS VIESNĪ CAS PLUSUS!! ! Ē diens viesnī cā ir pieņ emams un gaļ as ē dienu izvē le nav slikti - cū kgaļ a, liellopu gaļ a, putnu gaļ a, truš i, jē ra gaļ a ! ! Jū ras produkti ir svaigi vā rī tas grilē tas mencas veidā bez marinā des. … Tomēr ▾ 4 * viesnī ca atpū tā s pē c "viss iekļ auts" programmas. Viesnī ca atrodas uz STĀ VĀ KALNA Hersonisā!! ! Apmē ram 1km no jū ras! ! BET TAS BRĪ Ž IEM PĀ RSNIEDZ VISUS VIESNĪ CAS PLUSUS!! ! Ē diens viesnī cā ir pieņ emams un gaļ as ē dienu izvē le nav slikti - cū kgaļ a, liellopu gaļ a, putnu gaļ a, truš i, jē ra gaļ a ! ! Jū ras produkti ir svaigi vā rī tas grilē tas mencas veidā bez marinā des. Alkohols - izņ emot alu - NAV IESPĒ JAMS ! ! ! Sulas - ELLES Ķ Ī MIJA no automā tiem ! ! WIFI deklarē ts tikai centrā lajā ē kā un pie baseina, citā s vietā s NĒ! ! telpas mazas, it ī paš i vannas istabas istabā ir ļ oti mazas vietas. Personā ls ir draudzī gs un nekaitinoš s (Eiropa), lai gan sievietes (viņ as pestrē jas, bet pareizi (turku senč i) ! ! Kontingents ir 60% Krievija, 30% Polija, 10% pā rē jā Eiropa un Izraē la. Animā cija ir nav slikti - katru dienu vakarā ir bē rnu diskotē ka un pieauguš ie, krieviski runā još ie animatori. Reģ istratū rā strā dā krievvalodī gie hohluš ki ! ! Par pludmales dvieli JĀ MAKSĀ DEPOJUMS 20 eiro, kas pē c tam tiks atgriezti mī nus 2 eiro par dvieļ a mazgā š anu - manuprā t hohlovič a valodas reģ istratū ras izgudrojums, kopš.4* viesnī cā s tā du servisu nebiju redzē jis : -((pē c bū tī bas viesnī ca ir normā la, bet braukš ana kalnā visu pozitī vo sagrauj un atmiņ ā paliek tikai MINUSS ! ! ! NEIESAKU š o viesnī cu
аватар lavrenko2
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s 2018.  gada septembra sā kumā , pirms apmeklē ja Ē ģ ipti, Turciju. Personā ls ir draudzī gs, lai gan istabā nebija pā rā k daudz, blakus istabā pastā vī gi strā dā ja daž i dzinē ji vai sū kņ i, troksnis bija ī paš i jū tams naktī . … Tomēr ▾ Atpū tā s 2018.  gada septembra sā kumā , pirms apmeklē ja Ē ģ ipti, Turciju. Personā ls ir draudzī gs, lai gan istabā nebija pā rā k daudz, blakus istabā pastā vī gi strā dā ja daž i dzinē ji vai sū kņ i, troksnis bija ī paš i jū tams naktī . Ē dienu vienmē r pietika, devā mies uzņ emš anas beigā s, rindu nebija. Iedzī votā ju vidū bija poļ i, č ehi, ukraiņ i - nu kur nu bez katsapiem (vī rieš iem un sievietē m), kuri neizgā ja no bā riem, un kliedza uz saviem bē rniem pa visu viesnī cu, vai vilka alkoholu uz rotaļ u laukumu un dzē ra tur sē ž ot uz muguras. soliņ u un kā ju ielikš ana kurpē s uz sē dekļ a ir pastā vī gi neapmierinā ta.
аватар varvara.let
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
mī nusi: - slikts wifi. Vienkā rš i briesmī gi. Bū tu labā k, ja tas bū tu maksas un normā ls, nevis bezmaksas, bet faktiski nedarbojas. Skaidrs, ka mē s nebraucam atvaļ inā jumā sē dē t internetā , bet vienkā rš i pat neskatā mies uz apskates objektiem! - nedraudzī gs reģ istratū ras personā ls - ļ oti ā tri paņ em lī dzi ē dienu pusdienā s. … Tomēr ▾ mī nusi:
- slikts wifi. Vienkā rš i briesmī gi. Bū tu labā k, ja tas bū tu maksas un normā ls, nevis bezmaksas, bet faktiski nedarbojas. Skaidrs, ka mē s nebraucam atvaļ inā jumā sē dē t internetā , bet vienkā rš i pat neskatā mies uz apskates objektiem!
- nedraudzī gs reģ istratū ras personā ls
- ļ oti ā tri paņ em lī dzi ē dienu pusdienā s. Un tā kā es biju viena un gā ju ā rā pē c cita ē diena, un man bija skumji, ka man vienmē r tika atņ emts ē diens.
- istabā nav nekā , kur ž ā vē t lietas - (veļ u aukla vai drē bju š ķ ipsnas)
– Daudzi jau rakstī ja, ka vajag kā pt kalnā . Vispā r man ceļ š patī k. Gleznaina, kalni un tas viss. + Man nav nekas pret staigā š anu. Jū s varat sakratī t taukus pirms vakariņ ā m. Bet man nepatika, ka ceļ š ir š aurs. Pa to visu laiku notiek satiksme, bet ietves nav. Pat kaut kā baisi, ka nolaidī s. Joprojā m nepatī k pā reja no ceļ a no viesnī cas uz pludmali. Nav ne zebru, ne luksoforu! Cī nies par savu dzī vī bu, kā vē lies! Tas ir ļ oti neē rti, ņ emot vē rā to, cik daudz cilvē ku tur dodas.
- Pludmale kopumā ir maza. Es nebiju sezonas virsotnē . Cilvē ku nebija daudz. Bet, iespē jams, ī sta bradā jamā baseina vidū .
- Vannas istabā bija daž as kļ ū das. Mazliet, bet tomē r.
- Seifs nav uz koda, bet ar atslē gu. Kas vienam tū ristam ir ļ oti neē rti - man jau ir bail pazaudē t istabas atslē gu un tā s izī rē t. Kā da velna pē c man vajadzī gas seifa atslē gas? ! Bū tu labā k, ja bū tu kods. Kopumā tas ir bezjē dzī gi, un es nenopirku š o iespē ju.
- Kondicionieris apmaksā ts - 30 eiro par 10 dienā m! Bā c! Un š ī ir 4 zvaigž ņ u viesnī ca! + paņ ē ma kaut kā du tū risma nodokli 30 eiro. Vispā r š is sanā ca un 5000 rubļ u (pē c jaunā kursa) kā nebija.
- slikti dzē rieni. ļ oti sliktas kvalitā tes tē ja. kafija nez kā pē c tikai brokastī s, bet ne pusdienlaikā . vī ns ir tas pats. Bet jū s vē laties dzert to (vieglu dzē rienu), nevis brendiju ar 2 veidu degvī nu.
plusi:
- ū dens pludmalē ir tī rs, labs, silts.
- labs ē diens un diezgan daudzveidī gs
- tī rī t katru dienu
- Apkā rtnē ir daudz jauku baseinu.
- laba pilsē tas atraš anā s vieta - tuvu daudzā m apskates vietā m
аватар opaleshkina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
augustā ceļ oja kopā ar ģ imeni. Viesnī ca laba, daudz baseinu, slī dkalniņ i bē rniem, ē diens labs un dabū jā m lielu istabu ar skatu uz jū ru. Bet visi plusi izsvī tro protams kā piens kalnā ! ! ! Un nē , tas nav 800 m! ! ! Tā kā tieš a ceļ a nav, tad vismaz 1. … Tomēr ▾ augustā ceļ oja kopā ar ģ imeni. Viesnī ca laba, daudz baseinu, slī dkalniņ i bē rniem, ē diens labs un dabū jā m lielu istabu ar skatu uz jū ru. Bet visi plusi izsvī tro protams kā piens kalnā ! ! ! Un nē , tas nav 800 m! ! ! Tā kā tieš a ceļ a nav, tad vismaz 1.5 km ja ne vairā k dodies lī dz jū rai pa lī kumotu ceļ u! Kas attiecas uz solī to pā rsē š anos: š is vecais mikroautobuss ar 18 sē dvietā m ir jā redz! Š is tā saucamais transfē rs varē tu ierasties 30 minū tes vē lā k par solī to laiku, neskatoties uz to, ka pie viņ a nā k cilvē ku pū lis un viņ am jā brauc 4 reizes, lai visus aizvestu. Kopumā , ja izvē laties š o viesnī cu, tad jā stā v rindā uz pā rsē š anos 40-60 minū tes ((ā rzemnieki parasti neseko rindai, viņ iem vienalga, ka viņ i ieradā s pē dē jie, viņ i paliek pie pirmā zvana , gandrī z jau sanā k kautiņ i. Vispā r atvaļ inā jumā gribas atpū sties , bet nā cā s nervozē t un stā vē t rindā s (((Bija ž ē l cilvē ku ar maziem bē rniem kas ir ratos. viņ i nevarē ja tikt lī dz transfē ram, bija jā iet kā jā m, bet ir š ausmī gi uzkā pt tā dā kalnā un ar ratiem ! ! ! Starp citu, ir ekonomiskā s istabas, kas atrodas zem baseina! ! ! Nedod Dievs tur nokļ ū t, balinā tā ja smaka un mitrums telpā ir garantē ts. Es vairs neriskē tu doties uz š o viesnī cu.
аватар osipova.len12
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vidē ja viesnī ca, bet labā vietā . Tas atrodas uz kalna un prom no trokš ņ a. Viesnī cai ir liela teritorija, vakara pastaigā m - tas arī viss. Ceļ š uz leju lī dz jū rai mums aizņ ē ma apmē ram piecpadsmit minū tes, tā lu, ī paš i grū ti tikt augš ā karstumā . … Tomēr ▾ Vidē ja viesnī ca, bet labā vietā . Tas atrodas uz kalna un prom no trokš ņ a. Viesnī cai ir liela teritorija, vakara pastaigā m - tas arī viss.
Ceļ š uz leju lī dz jū rai mums aizņ ē ma apmē ram piecpadsmit minū tes, tā lu, ī paš i grū ti tikt augš ā karstumā . Daž kā rt braucā m ar taksi, lai tur nokļ ū tu, jo bijā m ļ oti noguruš i.
Istaba, kurā apmetā mies, bija standarta, ne pā rā k liela. Bet mums patika, ka tas bija treš ajā stā vā un no turienes pavē rā s skaisti skati uz jū ru.
Ē diens viesnī cā vidē js, izvē le maza, ē diens kvalitatī vs, garš ī gi pagatavots. Bet mē s negaidī jā m kaut ko izsmalcinā tu, tā pē c nesū dzē simies. Mē s biež i gā jā m vakariņ ot vietē jā s krodziņ ā s, kas atrodas vecajā Hersonisā . Man ļ oti patika vietē jā mussaka, kā š efpavā ra kompliments mums tika pasniegtas jū ras veltes un ā rprā tī gi garš ī gi deserti.
Visu mū su atvaļ inā jumu laiks bija skaists, jū ra tī ra un silta. Ū dens ir kristā lzils. Atradā m sev nomaļ u stū rī ti vienā no mazajā m pludmalē m un lieliski atpū tā mies tur.
Atgriež oties pie viesnī cas, vē los atzī mē t arī to, ka viesnī cā ir ū dens slidkalniņ i, daudzi baseini un laba animā cijas komanda. Katru dienu viņ i organizē ja daž ā dus š ovus un aktivitā tes.
Bijā m arī vairā kā s ekskursijā s. Apskatī jā m Spinalongas salu. Š ī mazā sala atrodas Mirabello lī cī . Bija prieks kuģ ot pirms viņ a ar laivu pa š o lī ci. Man patika arī Ajos Nikolausa pilsē ta. Pilsē ta apvieno skaistu arhitektū ru un dabu.
Noteikti vē l atgriezī simies Krē tā . Pā rē jais mums ļ oti patika, un mē s apmeklē jā m tikai nelielu daļ u no tā , ar ko sala ir bagā ta. Tā pē c jau plā nojam ceļ ojumu nā kamajai vasarai.
аватар ljalju
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā ieradā mies jū lija beigā s. Inna mū s uzreiz iekā rtoja reģ istratū rā . Ļ oti labs krieviski runā još s administrators. Ē damistaba jau bija slē gta, bet pē c mū su lū guma mū s paē dinā ja. Atkal, pateicoties Innai, viņ a smagi strā dā ja. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies jū lija beigā s. Inna mū s uzreiz iekā rtoja reģ istratū rā . Ļ oti labs krieviski runā još s administrators. Ē damistaba jau bija slē gta, bet pē c mū su lū guma mū s paē dinā ja. Atkal, pateicoties Innai, viņ a smagi strā dā ja. No rī ta reģ istratū rā bija administratore - Taņ a, kura arī runā krieviski. Viņ a atbildē ja uz visiem mū su jautā jumiem. Un, kad mē s rezervē jā m ekskursiju un autobuss kavē jā s, Tanja piezvanī ja aģ entū rai un visu nokā rtoja. Liels paldies meitenē m par labo un apzinī go darbu. Mē s bijā m mā jā s. Bē rni tika izklaidē ti no rī ta lī dz vakaram. Visi baseini ir tī ri un labi uzturē ti. Bijā m labi paē duš i, daž ā di ē dieni. Vienmē r pilns. Alkohols ir brī vs no rī ta lī dz vakaram, dzer cik gribi. Netā lu no 3 pludmalē m, viss ir labi. Autobuss dodas uz pludmali 4 reizes dienā . Braucā m ekskursijā s, visi tū roperatori runā krieviski
Mē s gā jā m uz diskotē ku daž ā dos klubos, daudzi krievi. Ieeja bez maksas.
Sveiki bā rmenim Vasilis, kurš vienmē r mani uzmundrinā ja.
Mē s noteikti atgriezī simies pie jums vē l! ! !
аватар maximgaryanov
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tā mē s pā rcē lā mies uz Krē tu. Atvaļ inā jumu pavadī jā m viesnī cā Aqua Sun Village. Viss patika, viesnī cas teritorija pietiekami liela, ir kur pastaigā ties. Katru rī tu devā mies lejā uz jū ru ar viesnī cas nodroš inā to autobusu. … Tomēr ▾ Tā mē s pā rcē lā mies uz Krē tu.
Atvaļ inā jumu pavadī jā m viesnī cā Aqua Sun Village. Viss patika, viesnī cas teritorija pietiekami liela, ir kur pastaigā ties. Katru rī tu devā mies lejā uz jū ru ar viesnī cas nodroš inā to autobusu. Pludmale nav ī paš i liela, bet laba ieeja jū rā . Tā tad, kā jau mū su reģ ionā , kur ī paš i atpū tā mies un nav labu pludmaļ u.
Kas attiecas uz ē dienu, tad brokastī s bija pieticī gā ka ē dienu izvē le, bet ē diena pietika visiem. Daudzveidī gā ka pusdienā m un vakariņ ā m. Laba augļ u un desertu izvē le.
Istabā s viss ir standarta, lai gan wi-fi nebija, tikai reģ istratū rā es to noķ ē ru. No mū su istabas mums pavē rā s lielisks skats uz jū ru. Tas mums patika visvairā k. No rī ta rī tausmā jū s izejat uz balkona un sveicat jaunu dienu ar tasi kafijas.
Starp citu, bē rniem viesnī cā ir ū dens slidkalniņ i, daudzi baseini. Tas ļ oti atviegloja mū su atvaļ inā jumu, jo bē rniem vienmē r bija ko darī t.
Tā pat bijā m vairā kā s ekskursijā s. Apskatī jā m salas vizī tkarti – Knosas pili. Vieta ir ļ oti iespaidī ga, tač u tur jā iet tikai gida pavadī bā , kā mē s to darī jā m. Turklā t vakarā devā mies uz tradicionā lo Krē tas vakaru, skatī jā mies tē rpu š ovu, dejojā m sirtaki, ē dā m garš ī gus ē dienus un dzē rā m grieķ u vī nu. Š is vakars mums bija ļ oti neaizmirstams.
Mums patika mū su brī vdienas Krē tā , mē s š eit atgriezī simies ne reizi vien, lai to iepazī tu vē l vairā k un izbaudī tu senatni un varenī bu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums arestovam
Sakiet lūdzu, vai kursē autobuss uz jūru 3 reizes dienā?
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Этот замечательный отель, раскинувшийся всего в 1 км от города Херсониссос, предлагает своим гостям отличный семейный отдых в живописном месте, окруженном морем и возвышенностями. Номера отеля выдержаны в стиле минимализма и спокойных, пастельных тонах.

Atrašanās vieta В 25 км от аэропорта г. Ираклион.
Pludmales apraksts Пляж в 800 м от отеля. Курсирует бесплатный минибас отеля до пляжа (3 раза в день). Аниссарас – необыкновенно красивое критское побережье с чистым морем и песчаными ухоженными пляжами. Район Аниссарас находится всего в двух километрах к западу от города Херсониссос. Практически каждый из участков побережья Аниссарас подходит для купания, так как пляжи, практически все идеально ухожены.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Полностью кондиционированный ресторан с обеденной террасой и превосходной греческой и международной кухней. Бар предлагает широкий выбор алкогольных и безалкогольных напитков, коктейлей, свежих соков, кофе и коктейлей.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • ārsts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых бассейна.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс, 2 теннисных корта.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 330 номеров. Состоит из одного 4-этажного корпуса и четырнадцати 3-этажных корпусов.

Istabās

В номерах представлено: кондиционер (бесплатно в высокий сезон), ванна/душ, фен, ТВ, телефон, сейф, холодильник.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • (ne visās istabās)
Adrese L. Hersonissou 70014, Greece
Tālruņi: +30 28970 25481
Tīmekļa vietne: Aqua Sun Village & Water Park
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).