Pateicīgs par ģimenes brīvdienām

Rakstīts: 1 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 15 — 29 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Visa Kalimera)

Vē los ar jums visiem dalī ties iespaidos par savu uzturē š anos viesnī cā Aqua Sun Village Krē tā . Atpū tā s ar visu ģ imeni (bē rni 4 un 6 gadi).

Es vē los sā kt ar to, ka š ī viesnī ca sevi pozicionē kā viesnī cu ģ imenē m. Tā tieš ā m ir! Daudz izklaides bē rniem: peldbaseini, akvaparks, rotaļ u laukumi, rotaļ u istabas, trenaž ieru zā le, animā cija - brī niš ķ ī gi Grekoleto kompā nijas puiš i-animatori, kuri nevienam neļ ā va garlaikoties - konkursi, spē les, mū zika, dejas!


Kas attiecas uz ē dienu, arī viss ir kā rtī bā ! Bufetes sistē ma, viss iekļ auts, vienī gais, ko gribē tos, lai brokastis bū tu nedaudz daudzveidī gā kas) Pusdienas un vakariņ as top-viss vienmē r garš ī gi, svaigi, karsti! Milzī ga silto ē dienu, salā tu, saldumu izvē le. Augļ i, dā rzeņ i, siers, gaļ as izcirtņ i, dzē rieni katrai gaumei un vecumam neierobež otā daudzumā.

Dzī vojā m Apollo ē kā , 2223. istabā . Istaba plaš a, tī ra, ar nelielu balkoniņ u.
Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, tī rī š ana arī tika veikta katru dienu un ļ oti kvalitatī vi. Tas ir liels pluss.

Viesnī ca atrodas pieklā jī gā attā lumā no jū ras, var staigā t ar kā jā m vai ik pē c 2 stundā m kursē bezmaksas transports no viesnī cas uz pludmali un atpakaļ . Reģ istratū rā strā dā divas krieviski runā još as meitenes - Inna un Anna, kuras ir ļ oti draudzī gas un vienmē r bija gatavas palī dzē t jebkā dos jautā jumos, par ko viņ ā m liels paldies.

Tā kā mū su viesnī cā jau ir akvaparks, tad uzreiz nolē mā m, ka nedosies ekskursijā uz akvaparku, bet gan devā mies ekskursijā s uz Neizpē tī to Krē tu un Spinalongu. Viņ us mums ieteica mū su viesnī cas gide Daria. Mē s bijā m pilnī bā sajū smā par programmā m kopumā , viss ir pieejams, saprotams, interesants un, galvenais, neuzkrī toš s.
Izsakā m dziļ u pateicī bu gidē m - Sofijai un Elī nai - viņ as mū s iepazī stinā ja ne tikai ar Krē tas vē sturi, apskates vietā m, bet arī ar visu Grieķ iju, sniedza daudz noderī gas informā cijas.

Pā rē jais paskrē ja nemanot, nu jau esam mā jā s, atkal darbā , bet esam pā rliecinā ti, ka nā ksim vē l, jo iemī lē jā mies Grieķ ijā , Krē tas salu. Vē lamies no sirds ieteikt apmeklē t š o forš o vietu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu