Dor-Shada Resort by The Sea 4*– Atsauksmes

25
Novērtējums 8.210
№8 viesnīcas reitingā Pataja
8.9 Numurs
8.8 apkalpošana
9.1 Tīrība
8.4 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2008. gada janvārī, renovēta 2018. gadā. Sastāv no divām 4 stāvu ēkām Deluxe Building un Dor-Shada Building un sešpadsmit villām. Viesnīca ir iekārtota taju stilā, sienas rotā mākslas gleznas, kuru pamatā ir nacionālais eposs. Smilšaina pludmale un skaidra jūra. Viesnīca atrodas tālu no Patajas izklaides centriem, un to ieskauj tropisks dārzs. Piemērots relaksējošām brīvdienām, arī ar bērniem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Gribu atstā t pozitī vu atsauksmi par Glanzu! Nopirkā m biļ etes, rezervē jā m numuriņ u Dor-Shada Resort by the Sea, izvē lē jā mies krieviski runā još u gidu - pozitī vu un ar labu humora izjū tu, pastā stī ja daudz interesanta par Taizemi, cilvē kiem, rā dī ja daudz brī niš ķ ī gu skatu. … Tomēr ▾ Gribu atstā t pozitī vu atsauksmi par Glanzu! Nopirkā m biļ etes, rezervē jā m numuriņ u Dor-Shada Resort by the Sea, izvē lē jā mies krieviski runā još u gidu - pozitī vu un ar labu humora izjū tu, pastā stī ja daudz interesanta par Taizemi, cilvē kiem, rā dī ja daudz brī niš ķ ī gu skatu. Peldē ties pilsē tas pludmalē nebija ī paš i patī kami. Pa dienu ū dens ir ļ oti dubļ ains un nā cā s pā rcelties kaut kur kilometru tā lā k. Jū s varat doties uz salā m ar prā mi. Š eit valdī ja ī sta paradī ze.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар macmurphym
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Uz š o viesnī cu braucam jau 2 gadus. Mē s atkal brauksim pē c nedē ļ as. Ceļ ojam ar divā m daudzbē rnu ģ imenē m, katrā pa 10-15 cilvē kiem. Garlaicī gi nekļ ū st. Par viesnī cu: tā nav centrā , mū su lielajai kompā nijai tas ir pluss, nav trokš ņ aina, nav puspliku meitenes, kas staigā kā centrā . … Tomēr ▾ Uz š o viesnī cu braucam jau 2 gadus. Mē s atkal brauksim pē c nedē ļ as. Ceļ ojam ar divā m daudzbē rnu ģ imenē m, katrā pa 10-15 cilvē kiem. Garlaicī gi nekļ ū st. Par viesnī cu: tā nav centrā , mū su lielajai kompā nijai tas ir pluss, nav trokš ņ aina, nav puspliku meitenes, kas staigā kā centrā . Pludmale atrodas netā lu, ū dens ir tī rā ks nekā Pattaya Beach un Jomtien. Milzī gs pluss ir tas, ka blakus viesnī cai atrodas Ocean Marina jahtklubs, kur var braukt ar laivu un doties ekskursijā s. Ļ oti ē rti mū su lielajam uzņ ē mumam. Vī rieš u daļ a dodas makš ķ erē t, sievietes ar bē rniem dodas ekskursijā uz salā m. Viesnī cas personā ls, kā vienmē r Taizemē , smaida, bet neko nevar pateikt. Tī rī š ana katru dienu. Katrs atradī s ē dienu pē c savas gaumes. Teritorija ir sakopta, vismaz pē dē jos 2 gadus tā bija. Mums te viss patī k, tā pē c uz š o viesnī cu braucam jau treš o reizi. Atjauninā s atsauksmi pē c atgrieš anā s.
аватар _445166
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ir pagā juš as tikai daž as nedē ļ as, kopš atgriezā mies no š ī s brī niš ķ ī gā s viesnī cas. Man ļ oti patika dizains - pati viesnī ca un numuriņ i taju stilā , uzreiz saproti, no kurienes esi nā cis. Un neapš aubā ma viesnī cas priekš rocī ba bija tā s atraš anā s vieta - Pataijā var nokļ ū t bez problē mā m, bet klusi, mierī gi. … Tomēr ▾ Ir pagā juš as tikai daž as nedē ļ as, kopš atgriezā mies no š ī s brī niš ķ ī gā s viesnī cas. Man ļ oti patika dizains - pati viesnī ca un numuriņ i taju stilā , uzreiz saproti, no kurienes esi nā cis. Un neapš aubā ma viesnī cas priekš rocī ba bija tā s atraš anā s vieta - Pataijā var nokļ ū t bez problē mā m, bet klusi, mierī gi. Lidostā ieradā mies laicī gi, izgā jā m pasu kontroli un mū s jau gaidī ja transfē ra autobuss. Viesnī cā ieradā mies ī si pirms reģ istrē š anā s, viss bija gatavs, tā pē c iedevā m pases un mū s pavadī ja uz istabu. Jau no pirmajā m minū tē m reģ istratū ras darbiniekiem ļ oti patika, tad viņ i palī dzē ja it visā un ieteica daudz noderī ga un interesanta. Istaba, ko mums iedeva, bija diezgan liela un ē rta. Istabā ir lieliskas mē beles (dī vā ns, gulta, skapis, naktsgaldiņ š , galds), viss nepiecieš amais aprī kojums. Vannas istaba ir aprī kota ar vannu un duš u, vienmē r tiek atnesti svaigi un balti dvieļ i, gultas biež i tiek mainī tas.
Uzkopš ana bez pretenzijā m, kā apkalpoš ana numurā . Teritorija Viesnī cas teritorija ir sakopta, jauka un tī ra, daudz apstā dī jumu, krū mu, viss izskatā s ļ oti kopts. Mū su ekskursijā bija iekļ autas tikai brokastis. Tie tiek pasniegti kā bufete, ē dieni kā mums ierasts - omlete, olu kultenis, grauzdiņ i, un nacionā lā virtuve. Daudz augļ u, liela dā rzeņ u, gaļ as, zivju izvē le, kā arī zupas, salā ti, saldumi, dzē rieni. Pludmale ir blakus, nav slikta, plata, tī ra. Peldē jā s daudz un ar lielu prieku. Ū dens bija vienkā rš i pā rsteidzoš s! ! ! Viesnī ca nav paredzē ta tiem, kam patī k atpū sties ar izklaidi un animā ciju, bet gan tiem, kam patī k izmē rī ta gulē š ana pludmalē . Nu, patiesī bā mē s meklē jā m tik klusu, nomaļ u vietu, kur atpū sties, tā pē c esam pilnī gi apmierinā ti. Ī paš s paldies viesnī cas darbiniekiem, kuri ir tik uzmanī gi un vē rī gi pret viesiem, cenš oties neuzkrī toš i iepriecinā t visus.
No viesnī cas varat staigā t lī dz veikaliem, tirgiem, suvenī ru veikaliem. Kopumā viesnī ca atbilst aprakstiem un atsauksmes patiesas, iesaku ikvienam, kas baudī s pludmali un okeā nu patī kamā , mā jī gā , mā jī gā atmosfē rā . Bijā m akmeņ u dā rzā un fermā ar krokodiliem Pataijā - ļ oti iesaku, tik interesanti))
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Taizeme 7 reizes! Bija uz salā m un Pataijā un Bangkokā . Ir ko salī dzinā t! Atpū tos pie mā sas Dor Shada, apkalpoš ana izcila, turpat atsaucas uz jebkuru vē lmi vai lū gumu, numuriņ i milzī gi, brokastis garš ī gas un svaigas! Labi, puiš i, tā turpinā t! Iesaku draugiem un labprā t paliktu š ajā viesnī cā vē lreiz! Liels paldies!. … Tomēr ▾ Taizeme 7 reizes! Bija uz salā m un Pataijā un Bangkokā . Ir ko salī dzinā t! Atpū tos pie mā sas Dor Shada, apkalpoš ana izcila, turpat atsaucas uz jebkuru vē lmi vai lū gumu, numuriņ i milzī gi, brokastis garš ī gas un svaigas! Labi, puiš i, tā turpinā t! Iesaku draugiem un labprā t paliktu š ajā viesnī cā vē lreiz! Liels paldies!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар melihova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esam ļ oti priecī gi, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu, viss ir tik skaisti, tī ri, ē rti! Personā ls ir draudzī gs, lai gan viņ i nerunā labi krieviski, bet ir gatavi jebkurā brī dī palī dzē t, kā var. jū ra ir tī ra, viļ ņ i nav lieli, baseins iekā rtots taju stilā , un vakarā , kad kļ ū st tumš s, tiek ieslē gtas gaismas - tikai klase! tik skaisti. … Tomēr ▾ Esam ļ oti priecī gi, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu, viss ir tik skaisti, tī ri, ē rti! Personā ls ir draudzī gs, lai gan viņ i nerunā labi krieviski, bet ir gatavi jebkurā brī dī palī dzē t, kā var. jū ra ir tī ra, viļ ņ i nav lieli, baseins iekā rtots taju stilā , un vakarā , kad kļ ū st tumš s, tiek ieslē gtas gaismas - tikai klase! tik skaisti
аватар goririn05
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir tī ra, kā rtī ga un sakopta. Cilvē ku nav daudz, vienmē r ir vietas brokastī m un gardiem ē dieniem. Viesnī cas teritorija liela, tī ra, var atpū sties kopā ar bē rniem. Tā ir sava pludmale un bezmaksas sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tī ra, kā rtī ga un sakopta. Cilvē ku nav daudz, vienmē r ir vietas brokastī m un gardiem ē dieniem. Viesnī cas teritorija liela, tī ra, var atpū sties kopā ar bē rniem. Tā ir sava pludmale un bezmaksas sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem. Pludmales viesnī cas restorā ns, atvē rts 6:00, garš ī gas jū ras veltes. Ļ oti laba masā ž a viesnī cas spa. Š ā da masā ž a uz ielas netiks veikta. Salī dzinā jumā . Serviss visaugstā kajā lī menī .
аватар pens2012
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca no pirmā acu uzmetiena izskatā s dī vaina. Manuprā t, stils dominē pā r funkcionalitā ti. Mē s dzī vojam Deluxe numurā , tā pē c viss ir par viņ u. Š ī ir lē tā kā numuru kategorija š ajā viesnī cā . … Tomēr ▾ Viesnī ca no pirmā acu uzmetiena izskatā s dī vaina. Manuprā t, stils dominē pā r funkcionalitā ti. Mē s dzī vojam Deluxe numurā , tā pē c viss ir par viņ u. Š ī ir lē tā kā numuru kategorija š ajā viesnī cā . Istaba ir pietiekami liela, bet neē rta. Telpā ir trī s lieli skapji, savā dā k to nosaukt nevar. Nevienā no tiem nav ne plaukta, ne skapja, ne atvilktnes. Viņ i vienkā rš i aizņ em vietu! Skapis ir vienas lapas, kopā ar č etriem pakaramiem. Turklā t naktsskapī š i zem pakaramiem un pakarinā t lietas, kas garā kas par kreklu, nav iespē jamas. Kur ir kleitas un bikses? Tā pē c ir pat problē ma novietot lietas. Gaisa kondicionē š ana ir atseviš ķ a dziesma! Trokš ņ ains, nevaldā ms, vismaz 2114. istabiņ ā . Š ī ir jau ceturtā istabiņ a, kurā mē s tikā m pā rvietoti mū su uzturē š anā s laikā viesnī cā . Pirmais bija 2307, nodzī voja pusotru dienu, kondicionieris nomira! Pā rcē la uz 2204, nodzī voja pusotru dienu, kondicionieris nomira! Pā rcelts uz 2402. Tajā kondicionieris sā kotnē ji neatdzisa, bet tikai pū ta kā ventilators. Visi darbinieki noslē pumaini paskatī jā s uz viņ u un mudinā ja mū s pagaidī t 30 minū tes, viņ i saka, ka izdosies! Mē s ar viņ iem gaidī jā m stundu, nestrā dā jā m! Pā rcelts uz 2114. Tas joprojā m darbojas, lai gan rada lielu troksni. Turklā t, izslē dzot gaismu tualetē , gaisa kondicionieris un televizors un gaisma telpā izslē dzas! Otrais cipars istabas numurā ir grī da. Tā tad, vai varat iedomā ties pā reju no treš ā s uz otro, tad no otrā s uz ceturto, tad no ceturtā s uz pirmo? Ē kas gaiteņ os ir tā da pati problē ma - ir kondicionieri, bet tie nedarbojas. Tā pē c aizlikts, atvē rti logi un attiecī gi odi. Un istabā nav fumigatora! Ledusskapji istabā s ir tas pats! Tie ir pietiekami lieli un darbojas. Tikai vē ss, ne zemā ks par +15 grā diem. Par ledu kopumā nevar bū t ne runas, jo š ajos ledusskapjos, ja tā drī kst teikt, nav pat mazas saldē tavas, kā visos viesnī cu ledusskapjos. 4* viesnī cā nav marš ruta autobusa uz Pataju! Visā apkā rtnē (Ravindra, Botani un Ambassador) ir autobuss uz Pataiju. Ravindrā turklā t katrā istabā ir fumigators un pā ris brī niš ķ ī gu lietussargu! Ka sezonā , kad lietus katru dienu nebū t nav traucē klis? Brokastis, kā visi saka, jū s neatstā s izsalkuš u, lai gan Ravindra un pat vē stnieks tā s ir daudzveidī gā kas un interesantā kas. Mē s kā dreiz dzī vojā m š ajā s viesnī cā s, mums ir ar ko salī dzinā t Clean normā li. Baseins ir tī rs. Gultas krē slu pietiek, gan pie baseina, gan pludmalē pie jū ras. Pludmales dvieļ i neierobež oti. Tagad par jū ru. Š ī s viesnī cas (Ambassador, Botani, Ravindru un Dor Shadu) tiek izvē lē tas galvenokā rt tā pē c, ka ir iespē ja peldē ties salī dzinoš i (attiecī bā pret Pataiju) dzidrajā jū rā ? Vakar, 20.11. 12. š ī iespē ja ir aizvē rta un varbū t pat uz visiem laikiem! Smirdī gā upe, kas plū da cauri vē stniekam un ieplū da jū rā.500 metrus uz ziemeļ iem no vē stnieka, stipro lietusgā ž u dē ļ izlauzā s cauri krastam un iegā ja jū rā uz dienvidiem no vē stnieka. Tas ir, kilometru tuvā k DorShad, Ravindra un Botani viesnī cā m. Viss, ko š ī smirdī gā upe ir atnesusi, tagad atrodas krastā un ū denī gar krastu. Atbilstoš a ū dens krā sa un smarž a. Par jebkā dā m peldē m jū rā š ajā s viesnī cā s bū s ilgi jā aizmirst. Lai cik uz visiem laikiem, jo ​ ​ diezin vai kā ds atjaunos upes kā dreizē jo tecē jumu?
аватар panchenko2
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Klusa mā jī ga viesnī ca. Personā ls pieklā jī gs visos uzturē š anā s posmos, no reģ istrē š anā s stundu pē c ieraš anā s viesnī cā lī dz izlidoš anai uz lidostu. Brokastī s bufete daudz daž ā du ē dienu, tai skaitā jū ras velš u zupas. … Tomēr ▾ Klusa mā jī ga viesnī ca. Personā ls pieklā jī gs visos uzturē š anā s posmos, no reģ istrē š anā s stundu pē c ieraš anā s viesnī cā lī dz izlidoš anai uz lidostu. Brokastī s bufete daudz daž ā du ē dienu, tai skaitā jū ras velš u zupas. Sava tī ra pludmale. Dzī vojā m 2214. istabā . Ikdienas maiņ as veļ a un uzkopš ana. Istabā personī gais seifs, koda atslē ga, kodu izdomā pats. Viesnī cas reģ istratū rā var pasū tī t bezmaksas transportu uz veikaliem. Pats var braukt ar tuk-tuk par 20bahiem. Ekskursijas caur Sayama Travel, aģ ents Arturs. Tur nebija problē mu. organizē tas un interesantas ekskursijas.
аватар IrInKAS
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezā mies no Patajas, izvē loties viesnī cu, vadī jā mies pē c tā , ka tā atrodas ā rpus pilsē tas - negribē jā m Patajas burzmu. . Apkalpoš ana viesnī cā ir visaugstā kajā lī menī , Taizemieš i ir neticami draudzī gi un pieklā jī gi. … Tomēr ▾ Tikko atgriezā mies no Patajas, izvē loties viesnī cu, vadī jā mies pē c tā , ka tā atrodas ā rpus pilsē tas - negribē jā m Patajas burzmu. . Apkalpoš ana viesnī cā ir visaugstā kajā lī menī , Taizemieš i ir neticami draudzī gi un pieklā jī gi. Arī Sayama Travel saimnieks nepievī la , daudz apskatī jā mies, bet ir daudz vietu, kur nesanā ca nokļ ū t, tomē r gribas atgriezties) Istabas ļ oti tī ras , gaiš s, ē rts. Tī ra lī dz sirdsapziņ ai, personā ls ļ oti apzinī gs. Mū s iepriecinā ja arī brokastis-augļ i, supersulas, gaļ a, zivis. . . Blakus pludmalei ieteica kafejnī ca-gids t. s. "tumbledown", sā kumā bija š okē ti par viņ as izskatu, bet ē diens tur ir vienkā rš i super-viss svaigs, man ir nedaudz -uzreiz vē dera problē mas, te -nekad nav bijis- viss ir tī rs un svaigs, paradoksā li salī dzinot ar izskatu no kafejnī cas. Kad nokavē jā m "savu" ē dienu, devā mies uz "Botany Beach" - kas atrodas aiz "Ravindra", tameļ i un borš č s, un hodgepodge, un pelmeņ i ar č eburekiem)
Ekskursijas nemaz nesaspringa, nož ē loja, ka mums bija maz laika – tikai 10 dienas. Bijā m ļ oti nobaž ī juš ies par "lietus sezonu", bet - uzlija 1 reizi, un tad naktī , saule nededzino, gaisa temperatū ra ļ oti komfortabla. Un tomē r mū su viesnī cā nesezonā cilvē ku bija ļ oti maz, baseinā biež i bijā m tikai mē s č etri.
Iespaidu ir daudz, tie visi ir ļ oti patī kami un neaizmirstami. Taizeme tieš ā m ir "paradī ze", iemī lē jā s š ajā valstī . Nemaz negribē jā s iet prom
аватар vinnichuks
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska, ē rta viesnī ca. Es jutos kā paradī zē . Tishtna, tī rī ba, brī niš ķ ī gs baseins, labs serviss, labs numurs, nekā du sū dzī bu. Braucā m ar tuk-tuk, tas ir sabiedriskā transporta veids. Samaksā jot 150 batus, viņ š varē ja mū s aizvest jebkur. … Tomēr ▾ Lieliska, ē rta viesnī ca. Es jutos kā paradī zē . Tishtna, tī rī ba, brī niš ķ ī gs baseins, labs serviss, labs numurs, nekā du sū dzī bu. Braucā m ar tuk-tuk, tas ir sabiedriskā transporta veids. Samaksā jot 150 batus, viņ š varē ja mū s aizvest jebkur. Daudz laba sakā mā , jā iet un jā bauda. !
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель был открыт в январе 2008 года, реновирован в 2018 году. Состоит из двух 4-этажных зданий Deluxe Building и Dor-Shada Building и шестнадцати вилл. Отель оформлен в тайском стиле, стены украшает художественная роспись по мотивам национального эпоса. Песчаный пляж и чистое море. Отель удален от развлекательных центров Паттайи, расположен в окружении тропического сада. Подходит для спокойного отдыха, в том числе и с детьми.

Atrašanās vieta Расположен южнее города Паттайя, на пляже Джомтьен, прямо на берегу моря, в 14 км от центра Паттайи, в 12 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (20 минут езды), в 130 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 35 минут), в 30 км от аэропорта U-Tapao (30 минут езды). Underwater Aquarium, Alangkarn Theater, Seafood Restaurant — 5 мин. езды. Outlet Shopping Mall, City Center, Nongnuch Tropical Garden — 15 мин. езды. Khao Khaew Open Zoo, Golf Course — 45 мин. езды.
Pludmales apraksts Отель расположен возле пляжа Джомтьен. Пляжные полотенца — бесплатно. Talay House — бар на пляже, 08:00-17:00.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование (платно), лимузин-сервис, услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), компьютерный интеренет-уголок (бесплатно), TV room, 7 конференц-залов (50-300 чел), 2 ресторана, 3 бара, 1 открытый бассейн 450 м2 (часы работы с 07:00-19:00), у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно. Банкомат не на территории отеля.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый бассейн, площадь: 120 м2, часы работы с 08:00-20:00.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Массаж (платно), поле для гольфа с 6 лунками (бесплатно), водные виды спорта платно (на пляже, принадлежат 3-й компании).
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 172 номера в двух зданиях: 6-этажном Deluxe (250 м от пляжа, номера deluxe, deluxe family); 4-этажном основном здании Ocean View (50-230 м от пляжа) и 16 вилл — расположенных дальше от пляжа (в 450 м).

104 Deluxe (здание Deluxe, макс. 2+1 чел., 54 м²);

42 Dor-Shada Ocean View (макс. 2+1 чел., 56 м²);

13 Dor-Shada Pool View (макс. 2+1 чел., 56 м²);

6 Dor-Shada One Bedroom Suite (спальня, гостиная с зоной кухни, ванная комната с джакузи, макс. 2+1 чел., 112 м²);

4 Dor-Shada Two Bedroom Elegant Suite (2 ванные комнаты, 2 спальни, гостиная, макс. 4+1 чел., 168 м²);

3 Grand Suite (в здании Deluxe, 2 спальни, гостиная, макс. 4+1 чел., 106 м²);

8 One Bedroom Pool Villa (спальня, гостиная, джакузи на открытом воздухе, бассейн, макс. 2+1 чел., 90 м²);

1 Two Bedrooms Pool Villa (2 спальни, гостиная, частный бассейн, макс. 4+1 чел., 102 м²).

Istabās

Кондиционер, спутниковое ТВ (2 русскоязычных канала), IDD телефон (платно), Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), стол и стул, мини-бар (платно), мини-холодильник, 2 бут.воды ежедневно (бесплатно), набор для приготовления чая/кофе, раздельные душ и ванна (с туалетными принадлежностями), фен (бесплатно), весы, халаты и тапочки (бесплатно), балкон/терраса, бассейн 3 х 6.8м, глуб.1.30 м (pool villa), мини-кухня с СВЧ (suites), room service: кругслосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese 256 Moo 4 Najomtien, Sattaheap, Chonburi 20260, Thailand
Tālruņi: Tel: +66 038 235 870-884
Fax: +66 038 235 885
Tīmekļa vietne: Dor-Shada Resort by The Sea
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.