Long Beach Garden Hotel & Spa 4*– Atsauksmes

87
Novērtējums 8.010
№4 viesnīcas reitingā Pataja
8.7 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.7 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Patajas ziemeļu daļā. Tā atklāta 2003. gadā, renovēta 2017. gadā. Tas sastāv no vienas galvenās 16 stāvu Longbīčas galvenās ēkas, papildu 7 stāvu Long Beach Plus ēkas un atsevišķas 2 un 3 stāvu Pavillion ēku teritorijas un vienstāvu Villas recepcijas, peldbaseina un sava brokastu restorāna). Viesnīca ir iekārtota mūsdienīgā austrumu stilā ar neitrāliem toņiem. Labs serviss, gandrīz visi numuri ar sānu skatu uz jūru. Viesnīcas apkārtne ir labi attīstīta ar daudziem restorāniem un kafejnīcām. Ierodoties viesnīcā, ir jāiemaksā depozīts. Viesnīca ir piemērota jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар larisakudnina
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s kā pā ris atpū tā mies no 8. lī dz 19. decembrim. Par 11 naktī m samaksā jā m 187t. ar lidojumu no Maskavas, lidojumu Nord Wind. Lidojumi ir nogurdinoš i, uz klā ja ir 400+ cilvē ki, vietas maz. Lidmaš ī nā nebija nevienas tukš as vietas. … Tomēr ▾ Mē s kā pā ris atpū tā mies no 8. lī dz 19. decembrim. Par 11 naktī m samaksā jā m 187t. ar lidojumu no Maskavas, lidojumu Nord Wind. Lidojumi ir nogurdinoš i, uz klā ja ir 400+ cilvē ki, vietas maz. Lidmaš ī nā nebija nevienas tukš as vietas.
Reģ istrē jies ap pulksten 13. Iemaksa 1000 bati. Istaba tika pieš ķ irta blakus ē kā , 4. stā vā , 2408. Skats uz pilsē tu un reģ istratū ru. Istaba ir kā rtī bā , mē beles noguruš as, bet dzī vot var.
Man patika brokastis viesnī cā . Ir izvē le un viss ir garš ī gi. Pusdienas un vakariņ as ē dā m savā dā k. Daž reiz mē s ē dā m ē dienu no 7-11, un bijā m Eurasia restorā nā pā ri ielai (garš ī gi, bet nedaudz dā rgi). Reklamē tā.21. piestā tne 21. terminā lī nemaz negā ja iekš ā , bezgaumī ga, bet lē ta. Ē dā m pankū kas makaš nicā blakus viesnī cai - garš ī gi. Mē s nekad neesam saindē ti, bet rums nā ca palī gā : )
Mē s reiz devā mies uz Volkin ielu, bet manai sievai tas nepatika. Bet ir vē rts iet. Viesnī cas masā ž a ir dā rgā ka par ielu masā ž u, bet ielu masā ž a man patika labā k. Pludmale ir ok, ū dens silts, biež i peldē jā mies. Baseini salī dzinoš i tī ri, tikai vakarā smarž oja pē c hlora.
Sauļ oš anā s krē sli bija bez maksas, lai gan saskaņ ā ar atsauksmē m tiem vajadzē ja gulē t uz smiltī m. No veikaliem uz pludmali nesa pā rtiku un dzē rienus, neviens mū s neizdzina, neviens neprasī ja sodus.
Ekskursijas tika ņ emtas no vietē jiem, uzņ ē mumā Nika Travel. Organizā cija laba, gidi pieklā jī gi, daudz stā stī ja. Tā kā paņ ē mā m ekskursiju paketi, mums uzdā vinā ja krokodilu fermu, un mē s devā mies vieni, kas mū s ļ oti pā rsteidza. Kopumā ar š ī uzņ ē muma darbu bijā m apmierinā ti. Interesentiem kontakti ir viņ u mā jaslapā https://nikatravel. net/ mē s sazinā jā mies caur WhatsApp
Kopumā svē tki bija pozitī vi. Manai sievai Taizeme nepatika, man patī k, es š eit esmu otro reizi. Varu ieteikt viesnī cu. Kontingents 90 procenti ir krievi, pā rē jie ir indieš i un ķ ī nieš i. Ja cena nav augsta, tad droš i var iet.
аватар Marina_Travel
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man patī k ceļ ot un organizē t ekskursijas citiem) Manā krā jkasī tē ir 33 valstis un simtiem viesnī cu. Š ajā ziemoš anas laikā apmeklē jā m budž eta viesnī cu Pattajas ziemeļ os (naktsmī tne ar brokastī m un ikdienas uzkopš anu izrā dī jā s lē tā ka nekā ī rē jot dzī vokli uz š o paš u periodu). … Tomēr ▾ Man patī k ceļ ot un organizē t ekskursijas citiem) Manā krā jkasī tē ir 33 valstis un simtiem viesnī cu. Š ajā ziemoš anas laikā apmeklē jā m budž eta viesnī cu Pattajas ziemeļ os (naktsmī tne ar brokastī m un ikdienas uzkopš anu izrā dī jā s lē tā ka nekā ī rē jot dzī vokli uz š o paš u periodu). Standarta viesnī ca kompleksai ekskursijai. Glī ti numuri ar skatu uz jū ru no katras istabas. Vairā k nekā.700 istabas. Brokastī s tu nepaliksi izsalcis. Pamata bā ze un viss pietiek visiem. Teritorija ar peldbaseinu, trenaž ieru zā li, bā ru un kafejnī cu jū ras krastā . Gultas nepietiek visiem. Bet mē s devā mies pa kreisi gar pludmali ar mazā k cilvē ku, nolaiš anā s ir maiga. Starp citu, pa labi ir brī niš ķ ī gs jū ras velš u restorā ns, dzī vā mū zika un atmosfē ra. Rezervē galdiņ u iepriekš ! Atraš anā s vieta lieliska, viss ir blakus. Ziemeļ pataja man personī gi ir vispiemē rotā kais apgabals. Jū ra nesmarž o. Vispā r tī rs. Bet kaut kas notiek. Lai sā ktu ceļ ot pa Tai, normas. Pē c salā m maz ticams, ka jums tas patiks)
аватар helendol
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar vī ru nolē mā m oktobrī doties uz Taizemi. Katrā ziņ ā mē s jau esam ar viņ iem lidojuš i uz Turciju un Ē ģ ipti. Š ķ iet, ka nebija nekā du sū dzī bu. Puiš i strā dā labi (vienmē r jū tī gi saprot, ko klients vē las par savu naudu). … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru nolē mā m oktobrī doties uz Taizemi. Katrā ziņ ā mē s jau esam ar viņ iem lidojuš i uz Turciju un Ē ģ ipti. Š ķ iet, ka nebija nekā du sū dzī bu. Puiš i strā dā labi (vienmē r jū tī gi saprot, ko klients vē las par savu naudu). Mū su budž ets nebija ī paš i liels, un gribē jā s vairā k apskatī t apkā rtni un apskates vietas. Tā pē c mē s vienojā mies par viesnī cas 4-ku Long Beach Garden viesnī cu Pataijā . Uzreiz jā saka, ka mē s š eit lidojā m pirmo reizi. Sā kumā ļ oti pat neko. Viesnī ca ir veca, bet iekš pusē diezgan tī ra. Viss par numuriņ iem, restorā nu, servisu - stabils č etrinieks ar plusu. Jā , pludmale ir maza. Bet mē s tur negulē jā m. No rī ta ienirstiet baseinā un pē c tam brauciet ar tuk-tuk apkā rtni.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā . Viesnī cas teritorija ir maza, mazs baseins. Pludmale ir ierobež ota. Bē rniem izklaides nav. Istabas mazas, vecas mē beles, neliels balkoniņ š . Interneta nav. Personā ls ir draudzī gs (par jū su naudu, jebkurā m kaprī zē m) Gidi strā dā labi. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā . Viesnī cas teritorija ir maza, mazs baseins. Pludmale ir ierobež ota. Bē rniem izklaides nav. Istabas mazas, vecas mē beles, neliels balkoniņ š . Interneta nav. Personā ls ir draudzī gs (par jū su naudu, jebkurā m kaprī zē m) Gidi strā dā labi. Ar prieku palī dzē š u jebkurā jautā jumā . Ceļ ojumu ļ oti sabojā ja Turkmen Airlines. Neiesaku. Pē c lidojuma viņ i atrada atvē rtus koferus, saplaisā juš as slē dzenes,
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Marinelochka-80
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā nokļ uvā m pē c Dan ceļ ojumu aģ entū ras vadī tā jas ieteikuma, bijā m ļ oti apmierinā ti. Vajadzē ja klusu viesnī cu, netā lu no centra, pieklā jī ga. Ar labu numuru. Mē s rezervē jā m tikai brokastis. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā nokļ uvā m pē c Dan ceļ ojumu aģ entū ras vadī tā jas ieteikuma, bijā m ļ oti apmierinā ti. Vajadzē ja klusu viesnī cu, netā lu no centra, pieklā jī ga. Ar labu numuru. Mē s rezervē jā m tikai brokastis. Pataijā jū ra ir netī ra, tas ir galvenais un vienī gais negatī vais....Nā kamreiz viņ š plā no doties uz Puketu.
отель бассейн
аватар Elopushinskaya
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Septembra sā kumā atpū tā mies. Viesnī ca nav slikta, personā ls draudzī gs, uzkopš ana notika katru dienu, grī das mazgā tas, dvieļ i un peldmē teļ i mainī ti un gultas veļ a arī . Vienī gais, ka mē beles istabā izskatā s mazliet vecas, bet kopumā viss ir kā rtī bā . … Tomēr ▾ Septembra sā kumā atpū tā mies. Viesnī ca nav slikta, personā ls draudzī gs, uzkopš ana notika katru dienu, grī das mazgā tas, dvieļ i un peldmē teļ i mainī ti un gultas veļ a arī . Vienī gais, ka mē beles istabā izskatā s mazliet vecas, bet kopumā viss ir kā rtī bā . Mums iedeva istabiņ u 11. stā vā ar skatu uz jū ru. Baseini bija tī ri, peldē jā s lī dz vē lai naktij. Viesnī cā bija maz cilvē ku un tā pē c nebija problē mu ar sauļ oš anā s krē sliem pie baseina. Nu, pludmale blakus viesnī cai noteikti nav ledus, netī ra, pudeles un pakas guļ apkā rt. Jū rā medū zas pieskā rā s. Brokastis mums derē ja, viss bija svaigs, vismaz nekas bezgarš ī gs no ē diena nesanā ca. Mē s devā mies no Pegasus, laba meitene gide Irina, visu saprotami izskaidroja un atbildē ja uz visiem jautā jumiem. Lielais mī nuss bija ķ ī nieš iem, kuri ceturtajā atpū tas dienā brauca milzī gā pū lī , tā di trokš ņ aini, seš os no rī ta sā ka savu opu pa viesnī cu. Labi, ka viņ i vismaz baseinā nepeldē jā s, mums viņ i bija ļ oti noguruš i. Internets darbojas tikai vestibilā un pie baseina. Mū su istabā rā dī ja trī s krievu kanā lus. Kopumā jū s varat atpū sties š ajā viesnī cā . Un mums patika arī masā ž a, ko viņ i tur dara.
аватар Katu1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izcila viesnī ca. Istaba atradā s 15. stā vā : balkons ar skatu gan uz jū ru, gan uz pilsē tu. Istabu tī rī ja katru dienu: mainī ja palagus un dvieļ us. Istaba teicama: lietoš anai peldmē teļ i, č ī bas, lietussargi no viesnī cas. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca. Istaba atradā s 15. stā vā : balkons ar skatu gan uz jū ru, gan uz pilsē tu. Istabu tī rī ja katru dienu: mainī ja palagus un dvieļ us. Istaba teicama: lietoš anai peldmē teļ i, č ī bas, lietussargi no viesnī cas. Numurā ir seifs, TV, tē jkanna, 2 fē ni, ū dens pudelē s, tē ja, kafija, krē jums, cukurs (papildinā ts, tiklī dz tie tika iztē rē ti). Lieliskas brokastis, ē dieni katrai gaumei un vietē jā s un Eiropas virtuves ē dieni, augļ i. Pludmale ir maza, bet tī ra. Pieejami sauļ oš anā s krē sli, saulessargi. Dvieļ i uz kartē m pie ieejas baseinā . Peldbaseins 2 lī meņ i, regulā ri tī rī ts, var peldē ties pa nakti! Apkalpojoš ais personā ls pieklā jī gs, saprot krievu valodu, bet vā ji. Mē s devā mies no Tez Tour. Vietē jais gids Sergejs mums nepatika. Atbild uz jautā jumiem, rakstot vai dzirdot. viņ š tieš ā m var pā rdot tikai savas ekskursijas, kuras ir dā rgā kas un nav tā vē rtas!
аватар Nekomura
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atvaļ inā jumā ar vī ru. Mū su medusmē neš a ceļ ojums. Viesnī ca pilnī bā atbilda mū su cerī bā m, pat vairā k. Mū s apsē dinā ja uzreiz, lai gan ieradā mies ap 10:00. Istaba laba, 15 stā vā ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar vī ru. Mū su medusmē neš a ceļ ojums. Viesnī ca pilnī bā atbilda mū su cerī bā m, pat vairā k. Mū s apsē dinā ja uzreiz, lai gan ieradā mies ap 10:00. Istaba laba, 15 stā vā ar skatu uz jū ru. Balkons, TV, fē ns, visa veida duš as piederumi. Tī rī ta un mainī ta veļ a katru dienu. Brokastis ir vienkā rš i lieliskas: daž ā di ē dieni katrai gaumei. Wi-Fi ir bezmaksas, bet tikai vestibilā , arī pie baseina. Peldē jā mies jū rā un baseinā (arī naktī ! ). No neē rtī bā m, ierodoties, izrakstī š anā s laikā tiek iemaksā ts depozī ts 2000 batu apmē rā . Tos veiksmī gi pavadī jā m lidostā ! Atpū ties no TEZ TOUR, gids - Sergejs. Viņ š neko nezina, runā kā ar pirkstu pret debesī m, bezjē dzī gi, viņ š ilgi un garlaicī gi runā ja par ekskursijā m. Burtiski uzstā ja, ka krokodilu fermas apskatē jā iekļ auj pusdienas. 12.00 vē l nebijā m izsalkuš i, porcijas milzī gas, bet ē dienu izvē les nebija, beigā s neko neē du. Iztē rē ti 250 bati. It kā nedaudz, bet tomē r. Kopumā atpū ta ir izcila, lietus sezona mums netraucē ja, izdevā s izdegt un izbaudī t silto laiku. ES iesaku!
аватар a-lana
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cai Pattajas ziemeļ os ir savs zemes gabals Wong Amat pludmalē (sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas). Patī kama zaļ ā zona, plaš as telpas, labi attī stī ta infrastruktū ra (SPA centrs, minifutbols, trenaž ieru zā le). … Tomēr ▾ Viesnī cai Pattajas ziemeļ os ir savs zemes gabals Wong Amat pludmalē (sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas). Patī kama zaļ ā zona, plaš as telpas, labi attī stī ta infrastruktū ra (SPA centrs, minifutbols, trenaž ieru zā le). Housing Superior A - tuvā k jū rai nekā Superior B, villas atrodas pā ri ceļ am no jū ras.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atvaļ inā jumā ar vī ru un draugiem. Man tas patī k. sava teritorija. , ir ē rti un ē rti nokļ ū t pludmalē un baseinos. Brokastis nav ī paš i labas. Telpas ir tī ras. Televizori ir veci, un nav pietiekami daudz programmu krievu valodā . Viņ i griež as vienā di. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar vī ru un draugiem. Man tas patī k. sava teritorija. , ir ē rti un ē rti nokļ ū t pludmalē un baseinos. Brokastis nav ī paš i labas. Telpas ir tī ras. Televizori ir veci, un nav pietiekami daudz programmu krievu valodā . Viņ i griež as vienā di. Bet mierī gi, tuvumā restorā ni. Dzī vā mū zika. Droš i vien atgriezī š os š ajā viesnī cā vē l un vē l.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Jullianna_08
Sakiet man, lūdzu, kur Pataijā (netālu no mūsu viesnīcas) var iegādāties kosmētikas maciņu (Long Beach Garden Hotel & Spa 4 *)?
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums lukshinazn
Vai šīs ēkas atrodas pāri ceļam no pludmales vai nav
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums stella9428
Vai ir pieejama bērnu gulta un bezmaksas sagaidīšana no lidostas? Cik maksās lidostas transfērs?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums nadinne
Sveiki! Vai istabā vai viesnīcā ir gludeklis un fēns? Kur var gludināt lietas?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 1 atbildi
iemiesojums semenov16
Operatoram 1-2-zvans ir neierobežoti tarifi mēnesim, tie tiek savienoti ar vienu zvanu. Kas zina numuru, pasakiet man?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель расположен в северной части Паттайи. Был открыт в 2003 году, реновирован в 2017 году. Состоит из одного основного 16-этажного здания Long Beach Main, дополнительного 7-этажного здания Long Beach Plus и отдельно расположенной территории 2-х и 3-х этажных корпусов Pavillion и одноэтажных Вилл (территория в 800 м через дорогу от основного здания, есть отдельный ресепшн, бассейн и свой ресторан для завтрака). Отель оформлен в современном восточном стиле, в нейтральных тонах. Хороший сервис, практически все номера с боковым видом на море. Район вокруг отеля хорошо развит, с множеством ресторанов и кафе. При заезде в отель взимается депозит. Отель подходит для молодежи и семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен к северу от города Паттайя, в 1 км от центра города, на некотором удалении от активной турзоны, в 5,5 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (15 минут езды), в 125 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 35 минут езды), в 48 км от аэропорта U-Tapao (45 минут езды). Рядом со входом в отель — магазины Tesco Lotus, 7 Eleven, Family Mart, несколько ресторанчиков.
Pludmales apraksts Собственная зона общественного песчаного пляжа Вонгамат/Wong Amat. Зонтики, шезлонги (на территории отеля), пляжные полотенца — бесплатно. Между отелем и пляжем есть пешеходная дорога.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, room service: платно, Wi-Fi в общественных местах: лобби, ресторан, бассейн (бесплатно), интернет-уголок с компьютером (в бизнес-центре, платно), магазин сувениров, 8 конференц-залов (до 650 персон), 2 бассейна (17 х 22м , 22 х 33м; 07:00- 21:00), зона Pavilions – 2 бассейна (7.8 х 15м , 8 х 15м; 07:00- 21:00), у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно.

Рестораны и бары:

The Coffee Shop — тайская и международная кухня, (для проживающих в Long Beach Main и Long Beach Plus, находится в Long Beach Main) и Sea Wing restaurant (ресторан для павильонов и вилл, расположен через дорогу от ресепшен зоны вилл и павильонов): завтрак с 06:00-10:00. Шведский стол. Обед и ужин — по меню.

Akamon (японская кухня): 11:00-21:00.

Beer Garden (тайская и японская кухни): 08:00-21:00.

Bistropark (тайская кухня): 09:00-00:00.

Icing Me: 10:00-00:00.

Surf & Turf (международная кухня, морепродукты): 09:00-23:00.

The Elfen Lounge: работает с 08:00-00:00.

The Circle: бар у бассейна, работает с 09:00-21:00.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Массаж (платно).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 670 номеров в двух зданиях (16 и 7 эт.) и 121 номер в Pavilions и Villa :

В 16-этажном корпусе Main Wing 594 номера:

284 Superior А (расположены ближе к морю) и 284 Superior В (расположены дальше от моря, декорированы в разных стилях (тайском, колониальном, балийском), все номера с балконами и боковым видом на море, макс. 2+1 чел., 36 м²);

20 Junior Suite (угловой вид на море, спальня с дверью, гостиная, макс. 2+1 чел., 72 м²);

4 Royal Suite (угловой вид на море, 2 спальни с дверью, гостиная, макс. 4+1 чел., 108 м²);

2 President Suite (вид на море, спальня с дверью, гостиная, макс. 2+1 чел., 144 м²).

В 7-этажном корпусе Deluxe Wing (Plus) 76 номеров:

47 Deluxe (спальня с зоной гостиной, макс. 2+1 чел., 40 м²);

12 Mini Suite (спальня с зоной гостиной, макс. 2+1 чел., 60 м²);

17 Junior Suite (спальня, гостиная, макс. 2+1 чел., 80 м²).

Отдельная зона Pavilions, со своим рестораном для завтраков и бассейном — можно вызвать электрокар для поездок на пляж или к основному зданию отеля.

30 Pavilion A (50 кв.м, кровати dbl+sngl (макс. 3/2+2 чел, 1-й эт, прямой доступ к общему бассейну);

42 Pavilion B (50 кв.м, 10 dbl/32 dbl+sngl, макс. 3/2+2 чел, 2-3 эт, вид на бассейн);

2 Pavilion C (60 кв.м, двуспальная кровать, макс. 2+1 чел, 1-й эт, с собственный бассейн).

Комплекс 1-эт вилл — в чуть более спокойной и чуть более дальней зоне, чем Pavilions. Свой бассейн в начале территории.

18 Villa A (42 кв.м, кровати dbl+sngl, макс. 3/2+2 чел, открытая ванна в спальне);

12 Villa B (42 кв.м, кровати dbl+sngl, макс. 3/2+2 чел);

9 Villa C (62 кв.м, двуспальная кровать, макс. 2+1 чел);

80 Villa D (42 кв.м, 52 dbl / 28 dbl+sngl, макс.3/2+1 чел);

Istabās

Кондиционер, телевизор, телефон (платно), Wi-Fi (платно), сейф (бесплатно), стол и стул, мини-холодильник (бесплатно), мини-бар (платно), 2 бут.воды ежедневно бесплатно, набор для приготовления чая /кофе (бесплатно), душ и ванна (с туалетными принадлежностями), фен (бесплатно), халат и тапочки (бесплатно), балкон или терраса, уборка номера: ежедневно, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese 499/7 Moo 5 Wongamart Beach, 16 Naklua Rd., Banglamung, Chonburi 20150 Thailand.
Tālruņi: Tel: +66 (0) 38 414 616-26
Fax: +66 (0) 38 414 630
Tīmekļa vietne: Long Beach Garden Hotel & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. В отеле есть водные развлечения. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.