Ravindra Beach Resort & Spa 4*– Atsauksmes

36
Novērtējums 8.810
№1 viesnīcas reitingā Pataja
9.1 Numurs
8.8 apkalpošana
9.2 Tīrība
8.4 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tālu no Patajas izklaides centriem, atrodas Patajas dienvidu daļā, 12 km attālumā no Patajas naktsdzīves centra – Walking Street. Iekopta zaļā zona, 3 brīvas formas āra baseini, restorāni un bāri, kvalitatīvs serviss, komfortabli numuri, tīra jūra un lēzena pludmale. Piemērots noslēgtai ģimenei vai romantiskai atpūtai un stimulējošām ekskursijām. Viesnīca tika atklāta 2008. gadā, pēdējais renovācija notika 2018. gadā. Tas sastāv no četrām 4 stāvu ēkām, divām 6 stāvu ēkām un piecām villām. Iemaksa reģistrējoties (skaidrā naudā vai bloķēšana ar kredītkarti).Vairāk →
аватар Aleksandr351583
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca mums bija lieliski piemē rota. Vienī gi Vecgada vakars mums nederē ja. Bijā m spiesti pirkt biļ etes uz Vecgada vakara vakariņ ā m, uz kurā m vē lamies, lai nebū tu pirktas biļ etes, jo tā s nebija ne pusi no naudas, ko par tā m samaksā jā m, vē rtas. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums bija lieliski piemē rota. Vienī gi Vecgada vakars mums nederē ja. Bijā m spiesti pirkt biļ etes uz Vecgada vakara vakariņ ā m, uz kurā m vē lamies, lai nebū tu pirktas biļ etes, jo tā s nebija ne pusi no naudas, ko par tā m samaksā jā m, vē rtas. Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba. Un uztura ziņ ā mē s sā kotnē ji iekļ ā vā m brokastis, viņ i mums noorganizē ja. Bet š eit ir Jaungada vakariņ as - lē ta bufete, un mē s par to maksā jā m, kā par vismodernā ko restorā nu. Nebija iekļ auts pat alkohols. Tā pē c mē s vē lamies atmaksā t naudu par š ī m Jaungada vakariņ ā m, jo ​ ​ tā s nebija tā s naudas vē rtas.
Viesnī ca laba, adekvā ta, bet mums nez kā pē c radā s pā rmaksa. Š ā dos brī ž os jums jā bū t uzmanī giem.
аватар dasia1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Apbrī noju mū su tik labo viesnī cas izvē li. Ravindra atpū tā mies divas nedē ļ as. Lidojā m ar t/a tpg lidojumu bez kavē š anā s, transfē rs uz viesnī cu norā dī tajā laikā bija. Man patika viss no viesnī cas personā la lī dz istabu uzkopš anai. … Tomēr ▾ Apbrī noju mū su tik labo viesnī cas izvē li. Ravindra atpū tā mies divas nedē ļ as. Lidojā m ar t/a tpg lidojumu bez kavē š anā s, transfē rs uz viesnī cu norā dī tajā laikā bija. Man patika viss no viesnī cas personā la lī dz istabu uzkopš anai. Personā ls ir ā rkā rtī gi pieklā jī gs, neviens no mū su lū gumiem netika palaists garā m, viss tika izpildī ts. Viesnī cas teritorijā valda perfekta tī rī ba, visur zaļ umi, ziedi. . . ī stā eksotika. Baseinos ū dens tī rs, vienmē r bez problē mā m bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, dvieļ i un lietussargi. Brokastis garš ī gas, neaprakstā mi. Ē dienu daudzveidī ba ir pā rsteidzoš a, apvienotas vairā ku veidu virtuves. Istaba. . . maģ iska. . . Tī ra, plaš a, gaiš a. Aprī kots ar visu nepiecieš amo ē rtai atpū tai. Ravindra ir brī niš ķ ī ga viesnī ca.
аватар kyzigor35
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Par braucieniem uz Tai vē rsā mies tū risma aģ entū rā TPG. Pā rskatī jā m daudzas viesnī cu iespē jas, bet ī paš i patika Ravindra. Š ī viesnī ca ir nedaudz dā rgā ka, bet tā ir tā vē rta. Perfekta teritorija, viss zaļ š , kopts. … Tomēr ▾ Par braucieniem uz Tai vē rsā mies tū risma aģ entū rā TPG. Pā rskatī jā m daudzas viesnī cu iespē jas, bet ī paš i patika Ravindra. Š ī viesnī ca ir nedaudz dā rgā ka, bet tā ir tā vē rta. Perfekta teritorija, viss zaļ š , kopts. Tur jau ir trī s lieli baseini. Personā ls ir neticami draudzī gs. Mū s labi uzņ ē ma, aizveda uz istabiņ u, katru reizi, kad satikā mies, interesē ja, vai mums pietiek. Uzmanī ba no personā la puses bija liela, tač u tā absolū ti nebija uzbā zī ga. Istaba vienkā rš i š ika, forš s remonts, labas mē beles, logi ar skatu uz jū ru. Istabā bija gan vannas istaba, gan halā ts ar č ī bā m, vispā r pilnī gs pildī jums. Kā jau minē ts, viesnī ca atrodas pirmajā rindā . Mū su tū rē bija iekļ autas tikai brokastis, jo ē diens viesnī cā ir dā rgs, bet protams atbilst savam lī menim. Parasti pusdienojā m pilsē tā (gā jā m kā jā m, ceļ š aizņ ē ma daudz laika, bet ielas skaistas), cenas tur zemā kas, vakariņ ā m nopirkā m kaut ko lī dzi ņ emamu vietē jos veikalos un tirgos. Pē c š ī m brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m ar prieku varu ieteikt viesnī cu saviem draugiem.
аватар tyristtt
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pataijā jau treš o reizi viesnī ca ir ļ oti zaļ a nomalē un klusumā pē c vē lē š anā s. Ē diens izcils (tik lielu izvē li vē l nebiju redzē jusi - vismaz 5 veidu augļ i, gaļ a, zupas, salā ti, izcirtņ i - viss ļ oti garš ī gi un apmierinoš i). … Tomēr ▾ Pataijā jau treš o reizi viesnī ca ir ļ oti zaļ a nomalē un klusumā pē c vē lē š anā s.
Ē diens izcils (tik lielu izvē li vē l nebiju redzē jusi - vismaz 5 veidu augļ i, gaļ a, zupas, salā ti, izcirtņ i - viss ļ oti garš ī gi un apmierinoš i). Viesmī ļ i cenš as ā tri sakopt un atnest dzē rienus, smaida un cenš as izpatikt. Wi-Fi viesnī cā visur ir bezmaksas, pludmalē gandrī z nesasniedz.
Reģ istrē š anā s un apkalpoš ana viesnī cā ļ oti pieklā jī ga, visu cenš as atrisinā t uzreiz. Viesnī cā ieradā mies no rī ta 8, check-in pē c 1.00, bet izdarī jā m visu iespē jamo un iekā rtojā mies 1.30, lai gan viņ iem tas nebija pienā kuma.
Istabas skaistas, lielas, 2 gultas lielas un ē rtas, vannasistaba ļ oti patika ar komfortu un iepriecinā ja duš as kabī ne - liela, ē rta, labi notek ū dens, neiztecē t no kabī nes. Visā di daž ā di vannasistabas aksesuā ri, bet es to neizmantoju, jo vienmē r nē sā ju lī dzi, jo ir alerģ ija pret daudziem tualetes piederumiem (bet tā s ir manas personī gā s problē mas), bet draugi no blakus istabas izmantoja un bija apmierinā ti ar visu.
Peldbaseini - 2 gab - tī ri, ū dens nedod balinā tā ju, peldē jā mies ar prieku))))
Teritorija Ļ OTI zaļ a, kopta, putni dzied, tauriņ i lido, vā veres lē kā un cī nā s, ziedu smarž a, pat nespē ju noticē t, ka tas viss ir Pataijā .
Uzreiz rakstī š u, ka apskats nav pē c pasū tī juma! Man tas vienkā rš i ļ oti patika, un es vē los padalī ties ar jums, varbū t mans pā rskats kā dam noderē s)
Iekļ uvā m lietū un bija ļ oti smacī gs (pirmo reizi nokļ uvu tā dā smacī bā , teikš u uzreiz, bija ļ oti smacī gs), lija gandrī z visu dienu, bet peldē jā mies, gā jā m, devā mies ekskursijā s.
Jū ra pie viesnī cas uzreiz pateiks, NE Ļ OTI! Ebb, paisums, labi, netī rs. Mē s reizē m nopeldē jā mies un ī paš i netraucē jā m. Devā mies atpū sties, masā ž as OBLIGĀ TAS, ē st jū ras veltes un apskatī t Taizemi - ko dabū jā m))))))
Ķ ī nieš i nemitī gi apstā jas uz 1 dienu un aizbrauc, bet viņ i netraucē ja, tikai mū su pē dē jā vakarā daudzi no kaut kurienes brauca, bet tas joprojā m nebija stresa.
Aizbraucā m uz masā ž u uz tuvē jo Botani viesnī cu (agrā k tajā atpū tā mies, laba viesnī ca, bet Ravindra daudz labā ka).
Vienreiz gā jā m ē st uz Goš u (normā li), un pā rē jo laiku kafejnī cā tieš i pretī Goš ai (starp viņ iem ir augļ u tirgus), tur liela ģ imene uztur kafejnī cu, viss vienmē r garš ī gi, bez problē mā m vē deram.
Mē s devā mies pie Ambassador iepirkties, un netā lu gar ceļ u ir veikali un tirgi.
Viss par viesnī cu))), un tagad par tū roperatoru CORAL TRAVEL !!!! !
Mē s devā mies no viņ iem par Koh Chang uz viesnī cu Emireld 5+ (varbū t ne gluž i precī zu nosaukumu, es neatceros)
Ceļ š noteikti ir smags, bet koraļ ļ iem ir visneē rtā kie mikroautobusi, ļ oti š aurs, sabā zt 10 cilvē kus mugurā pretī , tiem kas sē ž priekš ā vē l labi, aizmugurē stipri kratā s - protams, 5h ceļ ā ir grū ti izturē t.
Viesnī ca ļ oti laba, skaista, numuriņ i izcili, bet esiet gatavi, ka tiksiet novietoti sliktā kajā pusē , jo atbraucā t uz 1-2 naktī m. Nebijā m sarū gtinā ti, jo nenā cā m sē dē t istabā uz balkona.
Par ē dienu - gids, pē rkot ekskursiju, iedeva info, ka ē diens ir pilna pansija bufete, bet NĒ !!! ! ! Ē dinā š ana stingri laikā ! Visi, kas bija atvesti grupā , tika sē dinā ti pie gara galda un katram tika dota zupa, rī si, kaut kā da pā rcepta zivs, gabaliņ š ananā sa, gabaliņ š arbū za un tē ja, kafija. Mē ģ inā ja bļ austī ties, ka esam apmā nī ti, bet tas ir bezjē dzī gi, vienī gais, ko vē lā k brokastī s nomainī ja uz zviedru galdu, vismaz ē da normā li, vakariņ as arī tika pasniegtas porcijā s un katrs ē diens atseviš ķ i - ē d salā tus, tad kad tu ē d to viņ i atnesī s tikai gaļ u (sauso vistu) tu sē di un aizrijies ar sauso pā rtiku, nu tad mikrodeserts! Koraļ s taupa uz tevis, cik var, sarunā jas ar viesnī cu, it kā esi paē dis, bet kā un ar ko.
Mū s atveda ar 2 mikroautobusiem - kopā.20 cilvē ki un sē dē jā m pie kopī ga gara galda, nu, š ī arī nav strū klaka, mē s atbraucā m atpū sties ar ģ imeni, parunā ties un atpū sties vakariņ ā s vai pusdienā s, nē , man ir sē di un skaties uz pilnī gi sveš iem cilvē kiem, nu tas ir kā bars savā kts, ganī ts un ē d kaudzē . Tiesa, pē c mū su dumpjiem mū s pā rstā dī ja atseviš ķ i un ē diens š ķ ita ē damā ks.
Un nesaki neko koraļ ļ u ceļ vež iem, viņ iem ar visu nav nekā da sakara, viņ i nevienu nemaldina, un visam tā ir jā bū t, viņ i atspē ko, atmasko, ka neapmierinā tī ba esi tu. Es sen neesmu ceļ ojis ar Coral un vairs nebraukš u,
Bet teikš u, ka patika pati sala, patika arī viesnī ca un teritorija. Un mē s paš i devā mies uz ū denskritumu (noķ ē rā m taksi 50 bati vienā virzienā no cilvē ka) un viņ š arī mū s sagaidī ja, jo taksi nav kur noķ ert. Izgā jā m pa zī mē m cauri dž ungļ iem, atbraucā m, un neviena tur nebija, klusums, skaistums, nopeldē jā mies, bildē jā mies un ļ oti jautri pavadī jā m. ! Es ļ oti iesaku!
Nu tad mū s atkal gaidī ja grū ts ceļ š atpakaļ , atkal neē rti Koral miniveni un klusais gids, kurš neko nestā stī ja par salu! Teztour veda cilvē kus normā los minivenos, tū risti teica, ka viņ iem visu ceļ u kaut ko stā stī ja, nu, tu izvē lies vai braukt ekskursijā s ar Coral.
Mē s ar Coral pirmajā dienā devā mies bezmaksas ekskursijā - templis kalnā , tad viņ i ielika 5 veikalus (tas ir tikai 4 stundu veikali) un akmeņ u, krokodilu, ziloņ u parku - protams, viņ i nogura beigas un ne visi sasniedza pē dē jo ekskursiju. Bet sū dzī bu nav - ekskursija ir bezmaksas)))
Viesnī ca ir Ļ OTI ieteicama!!! ! !
аватар eliya.bondik
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atstā ju arī savu atsauksmi par viesnī cu. Janvā rī atpū tā mies, iespaids svaigs un ir ko stā stī t. Viesnī ca mums tika izvē lē ta tū risma aģ entū rā , bet man izdevā s palasī t atsauksmes un redzē t bildes, pā rliecinā jos, ka viesnī ca nav slikta, lai gan bija arī negatī vas atsauksmes. … Tomēr ▾ Atstā ju arī savu atsauksmi par viesnī cu. Janvā rī atpū tā mies, iespaids svaigs un ir ko stā stī t. Viesnī ca mums tika izvē lē ta tū risma aģ entū rā , bet man izdevā s palasī t atsauksmes un redzē t bildes, pā rliecinā jos, ka viesnī ca nav slikta, lai gan bija arī negatī vas atsauksmes. Kopumā apraksts un fotogrā fijas atbilda realitā tei. Transfē rs no lidostas tieš ā m aizņ em pienā cī gu laiku, pagā ja divarpus stundas, bet pati viesnī ca nav tā lu no okeā na un pludmale izrā dī jā s tī ra, un tas mums bija svarī gi. Mū s ā tri sasē dinā ja, viss aizņ ē ma kā das piecpadsmit minū tes. Istaba bija ē rta un ē rta. Ir ledusskapis. Ē diens viesnī cā ir labs. Tā pat kā visur citur, tā s bija brokastis, bet ļ oti garš ī gas un apmierinoš as! Viss ir svaigs. Un, godī gi sakot, pat manam jauneklim pietika, lai lī dz vakariņ ā m piepildī tos. Vispā r apkā rt ir daudz daž ā du kafejnī cu, tā pē c vienmē r varē jā m kaut kur tuvumā kaut ko uzkost. Te tiek pagatavota ļ oti garš ī ga kafija, novē rtē ju kā kafijas cienī tā ja! Viesnī cas infrastruktū ra ir parasta, nekas pā rdabisks, viss ir kā citā s č etrzvaigž ņ u viesnī cā s. Protams, mū su atpū tai š ajā viesnī cā bija mī nuss. Tā ir interneta problē ma. Nebiju gaidī jusi, ka viss bū s tik skumji. . . bet nu, bet es atpū tinā ju galvu. Viņ i mums piedā vā ja arī ekskursijas. Bet mē s nolē mā m izbaudī t pludmales brī vdienas un okeā nu. Viņ š š eit ir pā rsteidzoš s. Kopumā viesnī ca nav slikta, es liktu č etrus plusus.
аватар ogoncharova.94
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pē c brī vdienā m piespiež u sevi uzrakstī t objektī vu atsauksmi par viesnī cu. Es vienmē r rū pī gi izpē tu atsauksmes un katru reizi pā rliecinos, ka puse no tā m ir pā rā k tā lu un pā rspī lē tas negatī vā virzienā . … Tomēr ▾ Pē c brī vdienā m piespiež u sevi uzrakstī t objektī vu atsauksmi par viesnī cu. Es vienmē r rū pī gi izpē tu atsauksmes un katru reizi pā rliecinos, ka puse no tā m ir pā rā k tā lu un pā rspī lē tas negatī vā virzienā . Tā arī notika š oreiz - izvē loties, kur atpū sties Pataijā , nebiju cerē jis atrast nevienu ideā lu variantu - galu galā š is nav labā kais kū rorta reģ ions Taizemē . Neskatoties uz to, manis izvē lē tā s Ravindra Beach Resort & Spa 4 * viesnī cas apstā kļ i pā rsniedza visas manas cerī bas, un tas attiecā s ne tikai uz paš u servisu un dzī ves apstā kļ iem, bet arī uz tī ro pludmali un okeā nu. Bet vispirms vispirms.
Mē s devā mies oktobrī ar jaunu vī rieti, mē s nemeklē jā m trokš ņ ainu izklaidi un gribē jā m vienkā rš i pavadī t parastā s pludmales brī vdienas, pietiekami gulē t un ielekt jū rā . No lidostas bija jā brauc gandrī z 3 stundas ar vienu pieturu pie veikala, bet apmetnē gaidī jā m burtiski piecas minū tes.
Istaba man patika no pirmā acu uzmetiena, parasta istaba ar visu nepiecieš amo, diezgan plaš a un galvenais tī ra. Ledusskapī , kā parasti, ir 2 pudeles ū dens, un uz galda, kā sveicienu, augļ u š ķ ī vis. Sī kums, bet noskaņ ojums radī ja lielisku. Starp citu, ierodoties viesnī cā , mū s cienā ja ar gardu vē su sulu. No pirmā acu uzmetiena arī tas š ķ iet sī kums, bet pē c ilgas sē dē š anas autobusā tas mū s lieliski uzmundrinā ja. Vā rdu sakot, jū tams, ka viesnī ca cenš as iekarot un novē rtē t jaunos viesus.
Tagad daž i vā rdi par uzturu. Kā jau vairums atpū tnieku, arī mē s š eit ē dā m tikai brokastis. Tas ir diezgan pamatoti – pastaigas attā lumā atrodas daž ā das kafejnī cas, ē stuves un restorā ni, kur katru dienu var nobaudī t jaunus vietē jos ē dienus par diezgan zemā m cenā m. Runā jot par viesnī cu brokastī m, tā s ir pelnī juš as vislielā ko atzinī bu. Pirmkā rt, jū s varat ē st sā tī gi un nejust izsalkumu lī dz pusdienā m. Otrkā rt, visi ē dieni un uzkodas ir garš ī gi un svaigi, par aizvakardienas š ķ iņ ķ i nav iespaidu par kā du “otrreizē jo apstrā di” un salā tu gatavoš anu. Viss izskatī jā s apetī ti, bet, godī gi sakot, 2 nedē ļ u laikā mē s visi nevarē jā m pat mē ģ inā t. Atseviš ķ i vē los uzslavē t viesnī cas kafiju – tā tieš ā m to ir pelnī jusi.
Infrastruktū ra ir diezgan parasta, manuprā t, š ajā ziņ ā visas viesnī cas ir lī dzī gas viena otrai. Baseini ir tī ri, un tajos ir patī kami peldē ties. Teritorija tika iztī rī ta. Personā ls ir draudzī gs. Elektromobiļ i brauc pa takā m un audzina visus. Par braucienu darbinieki gaida dzeramnaudu, bet tie te ir niecī gi - par tī rī š anu kafejnī cā un restorā nā pieņ emts dot 20 batus. Katru dienu atstā jā m dzeramnaudu istabā un bijā m pilnī bā apmierinā ti ar tī rī š anu.
Izpē tot atsauksmes par Ravindra Beach Resort & Spa 4 *, es jau sapratu, ka bū s problē mas ar internetu, tač u, tā kā visas lietas atstā ju mā jā s, es par to ī paš i neuztraucos. Kopumā es domā ju, ka tas joprojā m ir mī nuss, iespē jams, vienī gais. Domā ju, ka internetam reģ istratū rā jā bū t obligā tam, jo ​ ​ dzī vojam 21. gadsimtā un, ja arī ne biznesa jautā jumos, tad reizē m vajag uz minū ti sazinā ties ar radiem un paziņ ot, ka viss ir kā rtī bā .
Vē l viens mū su brī vdienu mī nuss ir mū su viesnī cas gids Vladimirs. Nu viņ š tieš ā m mums uzspieda savas ekskursijas. Kad viņ i teica, ka gribam padomā t, viņ i redzē ja sejā tā du grimasi, ka vē lme turpinā t komunicē t, protams, pazuda. Es pat neizrakstī ju apskates ekskursiju, bet tad, kā izrā dī jā s, viņ i rī kojā s pareizi, ka mē s nedevā mies. Sazinoties ar citiem atpū tniekiem, sapratā m, ka ekskursijas no operatora ir pilnī ga iepirkš anā s pieredze. Vienas stundas ekskursija plus trī s stundu iepirkš anā s. Mums tā das ekskursijas nav vajadzī gas. Viesnī cā satikā m Jekaterinu un Vitā liju, kuri mums ieteica Aleksandru – tas tieš ā m ir ceļ vedis. Piezvanī ja viņ am un sarunā ja tikš anos. Viņ š visu izstā stī ja, konsultē ja. . . tā kā paciņ u paņ ē ma, viņ š mums uzdā vinā ja (ekskursija uz otru izrā di), man patika visas tū res un arī pati Aleksandra attieksme. Arī cenas ir zemā kas nekā mū su Coral cenas.
Bet kopumā tie, protams, ir sī kumi. Es ļ oti iesaku š o saviem draugiem. Es nezinu, vai es vē l apmeklē š u š o viesnī cu. Ja pē kš ņ i izlemš u doties uz Pataiju, tad, protams, apmetos tikai š eit.
аватар Busyanya200
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba diena. Pirmo reizi atpū tos Taizemē , izvē lē jos viesnī cu Ravinra, kas bija ļ oti veiksmī ga. Skaista viesnī ca, zaļ a zona, ļ oti tī ra un mā jī ga. Visā palmu un orhideju teritorijā skaistums ir neticams. Privā tā pludmale ar oranž ā m tī rā m smiltī m un smaragda (zaļ o) jū ru)))) tā ds skaistums)). … Tomēr ▾ Laba diena. Pirmo reizi atpū tos Taizemē , izvē lē jos viesnī cu Ravinra, kas bija ļ oti veiksmī ga. Skaista viesnī ca, zaļ a zona, ļ oti tī ra un mā jī ga. Visā palmu un orhideju teritorijā skaistums ir neticams. Privā tā pludmale ar oranž ā m tī rā m smiltī m un smaragda (zaļ o) jū ru)))) tā ds skaistums)). Ir trī s peldbaseini, no kuriem vienā ir jū ras ū dens. Baseinos ir uzbū vē ti mā kslī gie ū denskritumi, kurus ieslē dzot, joprojā m skan mierī ga taju mū zika. Arī pakalpojums viesnī cā ir ļ oti pieņ emams. Brokastis ļ oti garš ī gas un bagā tī gas. Ā da atradī s gardas brokastis pē c jū su vē lmē m. Daudz augļ u un dabī go sulu (smū tiju). Es arī vē lē tos pievienot š ā du informā ciju. ka uz mū su uzturē š anā s stundu Ravindra - mē s ar vī ru bijā m no Ukrainas. Krievu arī nebija daudz, atpū tnieku absolū tais vairā kums ir ķ ī nieš i. vakariņ as tika pasū tī tas arī viesnī cas restorā nos. gatavot vienkā rš i super. ļ oti garš ī gs.
Pā ri ceļ am no viesnī cas ir kafejnī ca - tur reiz bijā m pusdienā s (bet tas ir dā rgi un ne pā rā k garš ī gi. ). Vislabā k ir ē st tajā s vietā s, kur ē d taizemieš i. tur un cenas gan taizemieš iem, gan tur ir ļ oti garš ī gi. jū s sajutī siet atš ķ irī bu.
Tagad uz ekskursiju rē ķ inu gribu teikt: Nopirkā m 4 ekskursijas. Viens no mū su viesmī lī gajiem gidiem ir Bangkoka (par ko vē lā k nož ē lojā m), pā rē jā s trī s ekskursijas arī iegā dā jā mies pā ri ielai aģ entū rā ar nosaukumu "Arbū zu tū re". Cena ir daudz zemā ka, bet pastā stī š u vairā k - tū risti, kuri iegā dā jā s ekskursijas no viesnī cu gidiem, brauca ar mums vienā autobusā un kopā bijā m vienā ekskursiju grupā . Š eit es jums parā dī š u mū su iegā dā tā s ekskursijas un cenas.
1) Bangkoka - paņ ē ma viesnī cas gidu 100 USD no personas. (Uz ielas 80 USD)
2) Kwai upe 2 dienas - 65 USD vienai personai - arbū zu tū re - 100 USD viesnī cā
3). Atklā š anas tū re 40 USD no personas – 70 USD viesnī cā
4) Sea Safari - 80 $ no cilvē ka - viesnī cā nebija tā das ekskursijas. Militā rā pludmale un vē l 4 salas.
Daudz zī lē š anas, pilnī gs kontakts ar savvaļ as apbrī nojamo dabu. daudzi dzī vnieki. Noteikti apmeklē jiet tī ģ eru zoodā rzu, kur varat samī ļ ot mazus tī ģ eru mazuļ us)))) skaista valsts Taizeme. Augustā mū su atvaļ inā juma laikā lietus vispā r nebija. Labi iedegā mies, atpū tā mies. Un taju virtuve ir atseviš ķ a tē ma. Es savu komentā ru rakstī ju tieš i ukraiņ u valodā , jo tas attiecas uz ukraiņ iem. Ukraiņ i iet atpū sties kam tā da iespē ja. Uz visā m salā m atstā jā m savu krā š ņ o saukli "Slava Ukrainai" Pievienoju foto. Paldies jums visiem. Uzdot jautā jumus. GO gandrī z aizmirsu. Uz keš atmiņ as rē ķ ina. Vē lams paņ emt lī dzi naudas summu, ko grasā ties tur tē rē t. , jo viņ u maksā jumu sistē ma ir ļ oti ā tra.
Lai norē ķ inā tos ar Visa karti, piemē ram - veikalā un jebkurā citā pilsē tā - un pat viesnī cā - jū s ņ emat un pilnī bā pā rrakstā t kartes numuru, datumu un trī sciparu numuru kartes aizmugurē . esi uzmanī gs – neļ auj veikt š ā dus darī jumus ar savu karti.
Ar cieņ u, Valentino.
SLAVA UKRAINAI!
аватар olesiabrovkina
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ilgi meklē ja, bet atrada š o brī numu. Lī dz š im patī kamas atmiņ as. Viss rakstī tais ir absolū ta patiesī ba, bet to var sajust tikai uz vietas, jo to nav iespē jams nodot -svaigums, zaļ ums, SMARŽ A, no krū miem skan valdzinoš a taju mū zika. … Tomēr ▾ Ilgi meklē ja, bet atrada š o brī numu. Lī dz š im patī kamas atmiņ as. Viss rakstī tais ir absolū ta patiesī ba, bet to var sajust tikai uz vietas, jo to nav iespē jams nodot -svaigums, zaļ ums, SMARŽ A, no krū miem skan valdzinoš a taju mū zika. Brokastis ļ oti garš ī gas un daudzveidī gs! Un vispā r uz visu atvaļ inā jumu bada sajū ta ne reizi necē lā s-augļ i, garneles. Personā ls pieklā jī gs, neuzkrī toš s un neuzbā zī gs! VISS VIENKĀ RŠ I SUPER!
аватар tutitam
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī viesnī ca ir piemē rota tiem, kuri joprojā m vē las apvienot Pataju un pludmali. Tā kā lī cis š eit ir tī rā ks nekā Pataijā . Skaista teritorija, var iet, ļ oti labi, visi tū risti bija apmierinā ti ar š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir piemē rota tiem, kuri joprojā m vē las apvienot Pataju un pludmali. Tā kā lī cis š eit ir tī rā ks nekā Pataijā . Skaista teritorija, var iet, ļ oti labi, visi tū risti bija apmierinā ti ar š o viesnī cu
аватар KVB1213
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Biju kopā ar ģ imeni. . Viesnī cā ir lieliskas brokastis, ļ oti garš ī gas un apmierinoš as. Personā ls atsaucī gs, viesnī cas teritorija tī ra, mierī ga, pludmale blakus viesnī cai nebija atkritumi kā uz citā m, jū ra bija normā la, visu laiku peldē jā s (ar bē rnu), nebija par ko sū dzē ties. … Tomēr ▾ Biju kopā ar ģ imeni. . Viesnī cā ir lieliskas brokastis, ļ oti garš ī gas un apmierinoš as. Personā ls atsaucī gs, viesnī cas teritorija tī ra, mierī ga, pludmale blakus viesnī cai nebija atkritumi kā uz citā m, jū ra bija normā la, visu laiku peldē jā s (ar bē rnu), nebija par ko sū dzē ties.
Parādīt vairāk »


iemiesojums anna.kerch
Vai nepieciešamības gadījumā vakariņas var nomainīt pret pusdienām?
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
iemiesojums RAISAGK
Viņi saka, ka ļoti bīstami odu un citu kukaiņu kodumi. Vai man kaut kas jāņem līdzi? Vai pirms ceļojuma uz Taizemi man ir jāveic vakcinācija, īpaši bērniem? Vai es varu peldēties jūrā vai kaut kur doties? Paldies.
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums RAISAGK
Ceļojam ar bērnu 5 gadi 30. novembrī. Kādi ir parastie laikapstākļi šajā gadalaikā? Kur var pusdienot un vakariņot ar bērnu? Vai jūs varat peldēties jūrā? Viņi raksta netīri un ir daudz medūzu. Paldies visiem, kas var atbildēt.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums RAISAGK
Ar mazdēlu 5 gadus dodamies uz Taizemi pirmo reizi. Esmu dzirdējusi, ka ēdiens ir ļoti pikants. Mazdēls ēd ļoti slikti un tad "mūsu" ēdiens. Baidos, ka varu viņu kaut kur pabarot. Pirms tam viņi bija Turcijā, Horvātijā, Apvienotajos Arābu Emirātos. Sakiet, lūdzu, kur ir krievu ēdieni, jo jau pirmajā dienā saskaršos ar šo jautājumu.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums KVB1213
Dodamies uz 17.05.2013 TAI, pēc prognozēm laikapstākļi nelutina.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель удален от развлекательных центров Паттайи, расположен в южной части Паттайи, в 12 км от центра ночных развлечений Паттайи – Walking Street. Ухоженная зеленая территория, 3 открытых бассейна свободной формы, рестораны и бары, качественный сервис, уютные номера, чистое море и пологий пляж. Подходит для уединенного семейного или романтического отдыха и инсентив-туров. Отель был открыт в 2008 году, последняя реновация прошла в 2018 году. Состоит из четырех 4-этажных, двух 6-этажных зданий и пяти вилл. Депозит при заселении (наличными или блокировка на кредитной карте).

Atrašanās vieta Отель расположен на берегу моря, южнее города Паттайя, на пляже Джомтьен, в 1,3 км от торгово-развлекательного центра Мимоза (16 мин ходьбы/5 мин езды), в 12 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (18 минут езды), в 140 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 25 минут), в 27 км от аэропорта U-Tapao (30 минут езды).
Pludmales apraksts Собственная зона общественного песчаного пляжа. Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, услуги консьержа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), компьютерный интернет-уголок (бесплатно), 7 конференц-залов (до 700 чел), 3 открытых бассейна свободной формы, у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца (бесплатно), шаттл-бас в центр Паттайи-Central Festival (80 бат на взр/40 бат на реб, 12:00, 14:00, 18:00 /обратно 15:00, 20:00, 22:00).

Ресторан Raveena (международная, тайская кухни, 06.00-10.30, внутри и снаружи помещения);

Ресторан Reva Beach (международная кухня, морепродукты, 10.00-23.00, внутри и снаружи помещения);

Ресторан The Reef (средиземноморская кухня, 10.00-23.00, внутри помещения).

Бар Praotawan Lobby Bar (10.00-23.00);

Бар у бассейна Splash Pool Bar.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей от 2-8 лет. Услуги няни с 08:00-21:00.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Караоке, библиотека, пляжный волейбол (бесплатно), занятие в комнате йогой (платно), массаж (платно), водные виды спорта платно (на пляже, принадлежат 3-й компании).
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 277 номеров с видом на сад и бассейн:

173 Superior (макс. 2+1 чел., 42 м²);

36 Deluxe (спальня с гостиной зоной, макс. 2+1 чел., 42 м²);

50 Deluxe Triple (спальня с гостиной зоной, двуспальная и односпальная кровати, макс. 3 чел., 42 м²);

8 Family Suite (спальня с дверью, гостиная с кухней и обеденной зоной, макс. 2+2 чел., 84 м²);

4 One Bedroom Pool Villa (спальня с дверью, гостиная, частный бассейн, терраса с шезлонгами, макс. 2+2 чел., 128 м²);

1 Two Bedrooms Pool Villa (вид на море, 2 этажа, гостиная, 2 спальни с дверьми, частный бассейн, терраса с шезлонгами, макс. 2+2 чел., 203 м²).

Istabās

Центральный кондиционер (villa — индивидуальный кондиционер), LCD-телевизор со спутниковыми и кабельными каналами, DVD-проигрыватель, телефон (платно), Wi-Fi (платно), электронный сейф в номере (бесплатно), мини-бар (платно), 2 бут.воды ежедневно бесплатно, набор для приготовления чая /кофе (бесплатно), кухня с СВЧ (family suite, villas), утюг/гладильная доска, душ и ванна (с туалетными принадлежностями), фен (бесплатно), халаты и тапочки (бесплатно), балкон/терраса. Уборка номера: ежедневно, room service: платно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese 246 Moo 4, Sukhumvit Road. (km.157), Na Jomtien, Sattahip, Chonburi 20250 Thailand.
Tālruņi: Tel: +66 (0) 3823 5777
Fax: +66 (0) 3823 5767
Tīmekļa vietne: Ravindra Beach Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.