viss izdevās lieliski, lieliski atpūtos!

Rakstīts: 22 jūnijs 2018
Ceļošanas laiks: 18 — 26 maijā 2018
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Ir pagā juš as tikai daž as nedē ļ as, kopš atgriezā mies no š ī s brī niš ķ ī gā s viesnī cas. Man ļ oti patika dizains - pati viesnī ca un numuriņ i taju stilā , uzreiz saproti, no kurienes esi nā cis. Un neapš aubā ma viesnī cas priekš rocī ba bija tā s atraš anā s vieta - Pataijā var nokļ ū t bez problē mā m, bet klusi, mierī gi. Lidostā ieradā mies laicī gi, izgā jā m pasu kontroli un mū s jau gaidī ja transfē ra autobuss. Viesnī cā ieradā mies ī si pirms reģ istrē š anā s, viss bija gatavs, tā pē c iedevā m pases un mū s pavadī ja uz istabu. Jau no pirmajā m minū tē m reģ istratū ras darbiniekiem ļ oti patika, tad viņ i palī dzē ja it visā un ieteica daudz noderī ga un interesanta. Istaba, ko mums iedeva, bija diezgan liela un ē rta. Istabā ir lieliskas mē beles (dī vā ns, gulta, skapis, naktsgaldiņ š , galds), viss nepiecieš amais aprī kojums. Vannas istaba ir aprī kota ar vannu un duš u, vienmē r tiek atnesti svaigi un balti dvieļ i, gultas biež i tiek mainī tas.
Uzkopš ana bez pretenzijā m, kā apkalpoš ana numurā . Teritorija Viesnī cas teritorija ir sakopta, jauka un tī ra, daudz apstā dī jumu, krū mu, viss izskatā s ļ oti kopts. Mū su ekskursijā bija iekļ autas tikai brokastis. Tie tiek pasniegti kā bufete, ē dieni kā mums ierasts - omlete, olu kultenis, grauzdiņ i, un nacionā lā virtuve. Daudz augļ u, liela dā rzeņ u, gaļ as, zivju izvē le, kā arī zupas, salā ti, saldumi, dzē rieni. Pludmale ir blakus, nav slikta, plata, tī ra. Peldē jā s daudz un ar lielu prieku. Ū dens bija vienkā rš i pā rsteidzoš s! ! ! Viesnī ca nav paredzē ta tiem, kam patī k atpū sties ar izklaidi un animā ciju, bet gan tiem, kam patī k izmē rī ta gulē š ana pludmalē . Nu, patiesī bā mē s meklē jā m tik klusu, nomaļ u vietu, kur atpū sties, tā pē c esam pilnī gi apmierinā ti. Ī paš s paldies viesnī cas darbiniekiem, kuri ir tik uzmanī gi un vē rī gi pret viesiem, cenš oties neuzkrī toš i iepriecinā t visus.
No viesnī cas varat staigā t lī dz veikaliem, tirgiem, suvenī ru veikaliem. Kopumā viesnī ca atbilst aprakstiem un atsauksmes patiesas, iesaku ikvienam, kas baudī s pludmali un okeā nu patī kamā , mā jī gā , mā jī gā atmosfē rā . Bijā m akmeņ u dā rzā un fermā ar krokodiliem Pataijā - ļ oti iesaku, tik interesanti))
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu