Garden Cliff Resort & Spa 4*– Atsauksmes

23
Novērtējums 8.410
№6 viesnīcas reitingā Pataja
8.7 Numurs
8.8 apkalpošana
9.2 Tīrība
9.1 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas blakus privātai pludmalei Patajas ziemeļu daļā, 15 minūšu brauciena attālumā no centra. Uzcelta 2005. gadā, pēdējo reizi renovēta 2016. gadā. Viesnīcas kopējā platība ir 16 000 kvadrātmetru. Viesnīca ir piemērota klusai, noslēgtai atpūtai.Vairāk →
аватар a-lana
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Delfī ni atrodas pastaigas attā lumā . Patiesī bas templis nav tik tuvu, kā š ķ iet, skatoties kartē – jā met diezgan liels lī kums. Bezmaksas transporta pakalpojumi kursē.6 reizes dienā uz iepirkš anā s centriem Big C un Central Festival. … Tomēr ▾ Delfī ni atrodas pastaigas attā lumā . Patiesī bas templis nav tik tuvu, kā š ķ iet, skatoties kartē – jā met diezgan liels lī kums. Bezmaksas transporta pakalpojumi kursē.6 reizes dienā uz iepirkš anā s centriem Big C un Central Festival. Depozī ts - 200 USD par numuru. Wi-Fi tiek apmaksā ts (150 bati stundā , 400 bati dienā ). Ir trenaž ieru zā le, SPA centrs, bē rnu istaba un krievu aukle. Vakaros vestibilā skan dzī vā mū zika.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2012. gada septembrī . Gribu atzī mē t, ka viesnī ca nav domā ta jaunieš iem, tā ir paredzē ta relaksē još ai ģ imenes atpū tai: maza, mā jī ga, ar sakoptu teritoriju. Daudzas krā sas. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2012. gada septembrī . Gribu atzī mē t, ka viesnī ca nav domā ta jaunieš iem, tā ir paredzē ta relaksē još ai ģ imenes atpū tai: maza, mā jī ga, ar sakoptu teritoriju. Daudzas krā sas. Viesnī cā ir divi peldbaseini, ū dens, atklā ti sakot, vē ss. Brokastis ir garš ī gas un daudzveidī gas. Personā ls ir draudzī gs, pieklā jī gs un visu laiku smaidī gs. ) Laba uzkopš ana telpā s. Vienī gais mī nuss ir neliela pludmale bez sauļ oš anā s krē sliem un ne pā rā k tī ra jū ra, jo blakus ir bū vlaukums. Bet jū s varat doties uz blakus esoš ā s Longbī č as viesnī cas pludmali vai peldē ties uz salā m, ar to nav problē mu. Par nelielu samaksu var paņ emt lī dzi lietussargu un sauļ oš anā s krē slus. Viesnī cas pludmalē nav sauļ oš anā s krē slu. Pludmale ir vienī gais negatī vais, un viss pā rē jais ir vienkā rš i lieliski. Viesnī ca atrodas netā lu no pilsē tas, vairā kas reizes dienā kursē bezmaksas marš ruta autobuss. Viesnī cā labā k nepusdienot, pilsē tā ir lē tā k. Blakus viesnī cai ir pā rtikas veikals. Var iegā dā ties nepiecieš amos ē dienus un dzē rienus. Taizeme ir vienkā rš i pā rsteidzoš a valsts! Ī sā k sakot, tas ir jā redz! Izmantojot tū roperatora Sanmar vietni, mē s ā tri atradā m ī sto ceļ ojumu un rezervē jā m ekskursijas. Ļ oti ē rti. Un to cenas ir ļ oti pievilcī gas! Iesaku visiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmā s 2-3 dienas atrodoties Vā cijā un Francijā , nevarē ju saprast, kā pē c krievi mī l š o zemi. Patieš ā m, "smarž a" joprojā m ir tā da pati un atkritumu izgā ztuves ir klā t, bet pē c daž ā m dienā m es sā ku redzē t tikai labas lietas un mans garastā voklis nemanā mi pacē lā s. … Tomēr ▾ Pirmā s 2-3 dienas atrodoties Vā cijā un Francijā , nevarē ju saprast, kā pē c krievi mī l š o zemi. Patieš ā m, "smarž a" joprojā m ir tā da pati un atkritumu izgā ztuves ir klā t, bet pē c daž ā m dienā m es sā ku redzē t tikai labas lietas un mans garastā voklis nemanā mi pacē lā s. Es ļ oti priecā jos, ka tikā m iekā rtoti bungalo. Daudzi satikā s un kļ uva par draugiem. Bungalo ir neliels peldbaseins, tī rs un labi uzturē ts. Ž ē l tikai, ka daž i krievi pē c naksnī gā s pastaigas baseinā daž kā rt nesakopa sevi. Istabas tiek tī rī tas katru dienu un mainī ta gultas veļ a neatkarī gi no tā , vai iedod dzeramnaudu vai ne. Virtuve ir diezgan normā la. Novē lē jums tiem, kas ierodas š ajā viesnī cā - nepē rciet daudz ekskursiju ekskursijā m no mū su gidiem, cena ir ļ oti atš ķ irī ga nekā vietē jiem taizemieš iem un jū s zaudē siet daudz laika, lī dz milzī gi autobusi visus aizvedī s uz viesnī cā m. Mana ceļ ojuma rezultā ts ir š ā ds: priecā jos, ka apmeklē ju Taizemi, iemī lē jos š ajā valstī un vē los atgriezties vē lreiz!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laipni lū dzam Garden Cliff Resort Pattaya, ja jums ir kā di jautā jumi par viesnī cu, es atbildē š u uz jū su jautā jumiem grm@gardencliffpattaya. com … Tomēr ▾ Laipni lū dzam Garden Cliff Resort Pattaya, ja jums ir kā di jautā jumi par viesnī cu, es atbildē š u uz jū su jautā jumiem grm@gardencliffpattaya. com
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ganami
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca pilnī bā attaisno savus 4 *, un es liktu 5 *. Personā ls ir labi apmā cī ts un neuzkrī toš s, pieprasī jumus apmierina pē c pieprasī juma. Jautā jums par mū su ar meitā m pā rcelš anu uz vī ra un dē la stā vu palika neatrisinā ts, lai neskraidī tu tā lu no istabas uz istabu. … Tomēr ▾ Viesnī ca pilnī bā attaisno savus 4 *, un es liktu 5 *. Personā ls ir labi apmā cī ts un neuzkrī toš s, pieprasī jumus apmierina pē c pieprasī juma. Jautā jums par mū su ar meitā m pā rcelš anu uz vī ra un dē la stā vu palika neatrisinā ts, lai neskraidī tu tā lu no istabas uz istabu. Bijā m divas reizes uz reģ istratū ru un vairs nejautā jā m, pieradā m. Uz cipariem nav piezī mju.
Фонтан у Бассейн верхнего уровня Бар, работает вечером Бассейн нижнего уровня Вид на Первый этаж правого крыла Волейбольная площадка
аватар agent-si
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atbildes uz daž iem jautā jumiem: 1) Ē st tur var visur, viss atkarī gs no attieksmes pret iestā des izskatu, virtuvi un, piedodiet, tualeti. Neatkarī gi no izskata esiet droš s, ka visi ē dieni bū s kvalitatī vi un svaigi. Vairā kas reizes vakariņ ojā m viesnī cā , izcila virtuve, pā ris reizes naš ķ ojā mies grilbā rā pie baseina, bet pā rsvarā ē dā m centrā - ir daudz kafejnī cu, bā ru, restorā nu, katrai gaumei un ar jebkuru virtuvi un mū ziku. … Tomēr ▾ Atbildes uz daž iem jautā jumiem:
1) Ē st tur var visur, viss atkarī gs no attieksmes pret iestā des izskatu, virtuvi un, piedodiet, tualeti. Neatkarī gi no izskata esiet droš s, ka visi ē dieni bū s kvalitatī vi un svaigi. Vairā kas reizes vakariņ ojā m viesnī cā , izcila virtuve, pā ris reizes naš ķ ojā mies grilbā rā pie baseina, bet pā rsvarā ē dā m centrā - ir daudz kafejnī cu, bā ru, restorā nu, katrai gaumei un ar jebkuru virtuvi un mū ziku. Viesnī cā vidē jais rē ķ ins par vakariņ ā m bez alkohola ir 700-1500 bati (tur jebkurā ē dinā š anas iestā dē alkohols ir dā rgs, pat vietē jais Singha alus veikalā.25-30 bati, citviet 60-200), cenas pilsē ta ir aptuveni vienā da. Mana sieva absolū ti noraida ielu gatavoš anu (pat tikai atvē rtos bā ros), lai gan es pats esmu daž as uzkodas makaronos un pilsē tas pludmalē un izdzī vojis.
2) Mē s personī gi iegā dā jā mies ekskursijas no tū roperatora, tas bija saistī ts ar apdroš inā š anas ī patnī bā m (veselī bas problē mu dē ļ maksā jā m par speciā lo apdroš inā š anu, kas ir ļ oti dā rga). Iesaku pirkt no vietē jiem ekskursiju organizatoriem – tas bū s daudz lē tā k un, pē c viesnī cas kaimiņ u atsauksmē m, reizē m arī daudzveidī gā k. Olga strā dā viesnī cas reģ istratū rā , jū s varat lū gt viņ ai palī dzī bu (bet nekā dā gadī jumā ne savu viesnī cas gidu, iegā dā jieties no viņ a vismaz vienu no lē tā kajā m ekskursijā m, piemē ram, okeanā riju, tā sakot, lai uzturē tu draudzī gas attiecī bas ). Zinu, ka netā lu no viesnī cas atrodas birojs "Dynamik-tour", kurā strā dā krievu darbinieki. Draugi arī slavē ja "River Tour", bet š is birojs atrodas netā lu no Cozy Beach Hotel. Parunā jiet ar krievu tū ristiem viesnī cā , kurš kur un cik daudz devā s. Personī gi mums ir visdā rgā kā.2 dienu nakš ņ oš anas ekskursija uz Kwai upi maksā.10 000 batu.
3) Ņ emiet vairā k naudas, jo ir daudz kā rdinā jumu, gribas visu izmē ģ inā t. Mums tas prasī ja 3000 eiro, bet acī mredzot tā ir mū su ar sievu mentalitā tes izpausme: daudz tē rē jā m ekskursijā s, daudz, apmeklē jot tradicionā lā s medicī nas aptiekas, pē rkot suvenī rus, daž i gā ja iegā dā ties zī molu preces, kas joprojā m ir lē tā kas par mums, un tā tas pats par pā rtiku dā rgos restorā nos, nu, mē s pā rvietojā mies tikai ar taksi. Ja jums ir eiro skaidrā naudā , ņ emiet tos labā k, 2011.03. 03. pilsē tas centrā banku maiņ as punktos kurss bija 41.50 bati par eiro, bet 30.80 bati par dolā ru. Lidostā nemainiet 20-30 dolā rus vairā k, noderē s! Likme viesnī cā ir izspiedoš a!
3) Augļ us var nopirkt visur, tirgos un pie pā rdevē jiem uz ielas, un veikalos, visur preces ir izcilas kvalitā tes, turklā t visur tiek tirgoti mizoti un fasē ti augļ i, kā arī svaigas sulas un kokteiļ i no tiem . Ļ oti garš ī gi un lieliski remdē slā pes. Esiet piesardzī gi - rū pē jieties par savu kaklu, taizemieš i visur liek daudz ledus! Es neiesaku pirkt durianu, pē c 10 minū tē m parā dā s raksturī ga pretī ga smaka. Jā , un garš a nebija iespaidī ga - tas pats banā ns bija tikai citas konsistences, kā rezultā tā.95% produkta bija steidzami jā izmet!
4) Viesnī cā var sauļ oties, peldē ties arī , pat pirmajā s dienā s iesaku nepeldē t uz salā m, tur saule ir ļ oti aktī va - izdedziet nieka pusstundas vai stundas laikā . Bet tad no piestā tnes ar prā mjiem uz tuvā kajā m salā m (noteikti pā rbaudi atgrieš anā s laiku), vai arī var patstā vī gi no piestā tnes vai pilsē tas pludmales ar laivā m, sarunā t cenu, kaulē ties, bet nemaksā t naudu avansā . Mazas laivas noma diviem uz dienu tā lā kajā neapdzī votajā Ko-Rin salā ir 5000 batu, lai gan, lai aizbrauktu uz to, ir nepiecieš amas apmē ram 1-1.5 stundas. Paņ emiet naudu par tuvē jā m apdzī votā m salā m, par maziem neapdzī votiem pludmales saulessargiem, ē dieniem un dzē rieniem.
5) Paš ā viesnī cā ir SPA-salons, kur veic masā ž u, otrā baseina lī menī ir lapenes, kur masā ž u veic arī salona darbinieki. Cena dā rga, no rī ta pē c ieraš anā s tur veicā m pē du masā ž u: 15 minū tes pirts, aromā tiskā dž akuzi, duš a, tad masiere vē lreiz nomazgā s pē das ar skrubi, un pati masā ž a ir 30 minū tes katrai kā jai. Vienkā rš i pā rsteidzoš i, bet 1 stunda - 720 bati ar atlaidi - ir par daudz. Tradicionā lā taju masā ž a tiek veikta visur, tač u es neiesaku to darī t pilsē tas pludmalē , mazos salonos un uz ielas - tā ir tikai masā ž a pē c izskata, un turklā t nepieredzē juš i "masieri" var jums kaitē t! Mē s paš i pē c draugu ieteikuma devā mies uz neredzī go masā ž as terapeitu Susiripona salonu. 1 stunda regulā ra masā ž a - 120 bati, masā ž a ar augu kompresē m - 240 bati stundā . Lai gan tas ir tā lu (no viesnī cas ar taksometru 200-250 bati), bet tas ir tā vē rts - vienkā rš i pā rsteidzoš s! Pirmo reizi ņ emiet to 1 stundu, jū s joprojā m nejutī sit efektu, un pē c tam apvienojiet, bet es neiesaku ilgā k par 2 stundā m! Taizemes masā ž u var veikt 2-3 reizes nedē ļ ā , atkarī bā no stā vokļ a, lai gan reģ istratū ra pierunā s ierasties katru dienu.
Ja ir vē l kaut kas, ko vē laties jautā t!
аватар agent-si
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar sievu atpū tā mies Taizemē.2011. gada februā rī -martā . Valsts: attī stī tā kā un pā rtikuš ā kā karaļ valsts Dienvidaustrumā zijā , bez ā rē jiem parā diem, bet, manuprā t, nabadzī ga un netī ra. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu atpū tā mies Taizemē.2011. gada februā rī -martā .
Valsts: attī stī tā kā un pā rtikuš ā kā karaļ valsts Dienvidaustrumā zijā , bez ā rē jiem parā diem, bet, manuprā t, nabadzī ga un netī ra. Vidē jā alga galvaspilsē tā ir 1.000-2.000 batu, mazā kā s pilsē tā s un provincē s vē l mazā k.
Taizemieš i ir ļ oti strā dī gi un labsirdī gi, nekrā pj un nezog, vienmē r palī dzē s, ja varē s.
Neticiet negatī vajā m atsauksmē m, vienkā rš i vienkā rš ā kā s viesnī cā s strā dā viesstrā dnieki no Birmas, Kambodž as, Laosas u. c. , un tie rada problē mas!
Galvenais uzturē š anā s princips š ajā valstī : Smaidi, kaulē jies un atstā j dzeramnaudu!
Viesnī ca: apmetā s Garden Cliff Resort and Spa. Viesnī ca laba, klusa, mierī ga, ar izcilu personā lu (tikai taizemieš i - tas ir svarī gi), atbilst deklarē tajā m 4 zvaigznē m.
Reģ istrē joties tiek iekasē ta depozī ta nauda - 100 USD no personas, kas tiek atgriezta pilnā apmē rā izrakstī š anā s laikā , ja neesat izmantojis mini bā ru, neko nesadauzī jis vai nejauš i ievietojis koferī - numuri ir pā rbaudī ts izrakstī š anā s laikā !
Milzī gs pluss mums, kas nerunā citā valodā kā lieliskā un varenā - reģ istratū rā strā dā brī niš ķ ī ga meitene Olga, kura vienmē r palī dzē s jebkurā jautā jumā . Diemž ē l viņ as lī guma termiņ š drī z beigsies, un viņ a dosies uz dzimteni – uz Ukrainu.
Luksusa numuri ir tī ri un ē rti, kaut arī mazi. Odi, skudras un citas dzī vas radī bas netika manī tas. Telpā s ir viss nepiecieš amais, izņ emot zobu pastu un birstes. Vienkā rš i atgā diniet personā lam katru dienu mainī t gultas veļ u, ja jums tā ir nepiecieš ama. Televī zija cita starpā pā rraida kanā lu Planet RTR, kā arī trī s vietē jos krievu valodas kanā lus. Reģ istratū rā nav seifa. Katrā numurā ir savs seifs ar elektronisko slē dzeni, no kura nekā netrū kst.
Brokastis - zviedru galds - bez liekā m, bet diezgan ē damas un apmierinoš as. Turklā t, ja par viesnī cu maksā vispā r bez ē š anas, par nelielu (250-320 batu) samaksu var pasū tī t vairā ku veidu brokastis paš am.
Pludmale vai drī zā k piekrastes gabals pie viesnī cas nav ī paš i labi kopta, bet bez atkritumiem un bez sauļ oš anā s krē sliem, ū dens jū rā , kaut arī dubļ ains (kā Azovas jū ra vai Kaspijas jū ra Jū ra), bet arī bez atkritumiem. Tač u kaitinoš as pludmales-cī ņ as nav, tā s parasti atrodas netā lu aiz viesnī cas teritorijas neredzamā s robež as.
P. S. Pats svarī gā kais, par ko tū risma kompā nijas klusē :
1) blakus viesnī cai notiek bū vniecī ba (ja skatā ties uz viesnī cu no pludmales puses - pa kreisi un ja tavi logi neskatā s uz baseinu, bet uz ielu, tad tev laikam nav paveicies !
2) no visā m istabā m tieš ā m ir skats uz jū ru, bet to ir problemā tiski redzē t no daž ā m istabā m pat no balkona!
3) staigā t pa viesnī cu nedarbosies, jo viņ a vienkā rš i neeksistē . Viesnī cas priekš ā ir liela teritorija - drī zā k paredzē ta transportam, un ir teritorija, tā teikt, pagalmā , pie baseiniem, sauļ oš anā s krē sliem, masā ž as paviljoniem, mā kslī gā un dabiskā pludmale!
P. S. S. 1) Biež i dzirdē tais apgalvojums, ka nevajag pirkt vietē jā s SIM kartes pa ceļ am uz viesnī cu ir pilnī gs absurds! Mē s nopirkā m divas DTAC Happy SIM kartes autobusā no pavadoš ā ceļ vež a par 150 batiem katra (kontā.50 bati) - bez problē mā m!
2) Lidostā samaini vismaz 20-30 (ne vairā k) dolā rus - ļ oti noderē s!
3) Fotogrā fijas ievietotas tā s, kuras parasti neatrod!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar sievu atpū tā mies Taizemē.2011. gada februā rī -martā . Valsts: attī stī tā kā un pā rtikuš ā kā karaļ valsts Dienvidaustrumā zijā , bez ā rē jiem parā diem, bet, manuprā t, nabadzī ga un netī ra. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu atpū tā mies Taizemē.2011. gada februā rī -martā . Valsts: attī stī tā kā un pā rtikuš ā kā karaļ valsts Dienvidaustrumā zijā , bez ā rē jiem parā diem, bet, manuprā t, nabadzī ga un netī ra. Vidē jā alga galvaspilsē tā ir 1.000-2.000 batu, mazā kā s pilsē tā s un provincē s vē l mazā k. Taizemieš i ir ļ oti strā dī gi un labsirdī gi, nekrā pj un nezog, vienmē r palī dzē s, ja varē s. Neticiet negatī vajā m atsauksmē m, vienkā rš i viesstrā dnieki no Birmas, Kambodž as, Laosas uc viesnī cā s strā dā vieglā k, un tie rada problē mas! Galvenais uzturē š anā s princips š ajā valstī : Smaidi, kaulē jies un atstā j dzeramnaudu! : dzī voja Garden Cliff Hotel Resort and Spa. Viesnī ca ir laba, klusa, mierī ga, ar izcilu personā lu (tikai taizemieš i - tas ir svarī gi), atbilst deklarē tajā m 4 zvaigznē m. Reģ istrē joties tiek iekasē ta depozī ta nauda - 100 USD no personas, kas tiek atgriezta pilnā apmē rā izrakstī š anā s laikā , ja neesat izmantojis mini bā ru, neko nesadauzī jis vai nejauš i ievietojis koferī - numuri ir pā rbaudī ts izrakstī š anā s laikā ! Milzī gs pluss mums, kas nerunā citā valodā kā lieliskā un varenā - reģ istratū rā strā dā brī niš ķ ī ga meitene Olga, kura vienmē r palī dzē s jebkurā jautā jumā . Diemž ē l viņ as lī guma termiņ š drī z beigsies, un viņ a dosies uz dzimteni – uz Ukrainu. Luksusa numuri ir tī ri un ē rti, kaut arī mazi. Odi, skudras un citas dzī vas radī bas netika manī tas. Telpā s ir viss nepiecieš amais, izņ emot zobu pastu un birstes. Vienkā rš i atgā diniet personā lam katru dienu mainī t gultas veļ u, ja jums tā ir nepiecieš ama. Televī zija cita starpā pā rraida kanā lu Planet RTR, kā arī trī s vietē jos krievu valodas kanā lus. Reģ istratū rā nav seifa. Katrā numurā ir savs seifs ar elektronisko slē dzeni, no kura nekā netrū kst. Brokastis - zviedru galds - bez liekā m, bet diezgan ē damas un apmierinoš as. Turklā t, ja par viesnī cu maksā vispā r bez ē š anas, par nelielu (250-320 batu) samaksu var pasū tī t vairā ku veidu brokastis paš am. Pludmale vai drī zā k piekrastes gabals pie viesnī cas nav ī paš i labi kopta, bet bez atkritumiem un bez sauļ oš anā s krē sliem, ū dens jū rā , kaut arī dubļ ains (kā Azovas jū ra vai Kaspijas jū ra Jū ra), bet arī bez atkritumiem. Tač u kaitinoš as pludmales-cī ņ as nav, tā s parasti atrodas netā lu aiz viesnī cas teritorijas neredzamā s robež as. PS Pats svarī gā kais, par ko tū risma firmas klusē : 1) blakus viesnī cai notiek celtniecī ba (ja skatā ties uz viesnī cu no pludmales puses - pa kreisi un ja tavi logi neskatā s uz baseinu , bet iela, tad laikam nepaveicas! 2)visas istabas tieš ā m ar skatu uz jū ru, bet no daž ā m istabā m to ir problemā tiski redzē t pat no balkona! Viesnī cas priekš ā ir liela teritorija - drī zā k ir paredzē ta transportam, un ir zona, tā teikt, pagalmā , pie baseiniem, sauļ oš anā s krē sliem, masā ž as paviljoniem, mā kslī gā s un dabiskā s pludmales! P. S. S. 1) Biež i dzirdē tais apgalvojums, ka nevajag pirkt vietē jā s SIM kartes pa ceļ am uz viesnī cu ir pilnī gs absurds! Mē s nopirkā m divas DTAC Happy SIM kartes autobusā no pavadoš ā ceļ vež a par 150 batiem katra (kontā.50 bati) - bez problē mā m! 2) Lidostā samaini vismaz 20-30 (ne vairā k) dolā rus - ļ oti noderē s! 3) Ieliku tā s bildes kuras parasti neatrod! Kopumā esam apmierinā ti ar braucienu un viesnī cu, ja ir kā di jautā jumi, rakstiet agent-si@yandex. ru es mē ģ inā š u atbildē t!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas 3 km attā lumā . no pilsē tas. Tā dē jā di jū s esat tā lu no pilsē tas burzmas, netī rī bas un samaitā tī bas. Apkalpoš ana laba, istabiņ as mā jī gas, Spa š ausmī gs. Restorā ns izcils. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas 3 km attā lumā . no pilsē tas. Tā dē jā di jū s esat tā lu no pilsē tas burzmas, netī rī bas un samaitā tī bas. Apkalpoš ana laba, istabiņ as mā jī gas, Spa š ausmī gs. Restorā ns izcils. Viss pā rē jais ļ oti patika, nā kamreiz noteikti izvē lē š os š o viesnī cu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар LORA55
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
TIKKO ATGRIEZU NO BRĪ VDIENAS Š AJĀ VIESNĪ CĀ ! VIESNĪ CA ATRAST KLUSUMĀ NO TROKŠ Ņ AS PILSĒ TAS 10 MINŪ Š U BRAUCIENA NO IZKLĀ DES CENTRA AR TAKSOMETI (TUK-TUK) PAR 150-200 THB. Mā jī ga viesnī ca, numuriņ š aizgā ja uz True Temple (augstā kā koka ē ka pasaulē ir 105 metri) un no gultas redzama jū ra! Liela plaš a istaba ar lielu gultas platumu 2 metri Katru dienu mainī ju veļ u un dvieļ us un visas vannas istabas iekā rtas bija iestatī tas 2 pudeles dienā dzeramais Ū DENS, DROŠ S TELPĀ , LEUSSKAIS, TV, TELEFONS, GAISA KONDICIONĒ RS STRĀ DĀ Ļ OTI LABI. … Tomēr ▾ TIKKO ATGRIEZU NO BRĪ VDIENAS Š AJĀ VIESNĪ CĀ ! VIESNĪ CA ATRAST KLUSUMĀ NO TROKŠ Ņ AS PILSĒ TAS 10 MINŪ Š U BRAUCIENA NO IZKLĀ DES CENTRA AR TAKSOMETI (TUK-TUK) PAR 150-200 THB. Mā jī ga viesnī ca, numuriņ š aizgā ja uz True Temple (augstā kā koka ē ka pasaulē ir 105 metri) un no gultas redzama jū ra! Liela plaš a istaba ar lielu gultas platumu 2 metri Katru dienu mainī ju veļ u un dvieļ us un visas vannas istabas iekā rtas bija iestatī tas 2 pudeles dienā dzeramais Ū DENS, DROŠ S TELPĀ , LEUSSKAIS, TV, TELEFONS, GAISA KONDICIONĒ RS STRĀ DĀ Ļ OTI LABI. STARP ISTABU UN VANNU BĪ DĀ MS LOGS UZ VANNAS ISTABU. VAIRĀ KI BASEINI Ū DENSKRITUMI UN DŽ AKUZI, PLUDALDES AR VESTIEM NO SALAS UN JŪ RAS KRASTĀ . Diezgan PIEDĀ RĪ GAS BROKASTIS, JŪ S VARAT IZVĒ LĒ TIES PĒ C SAVAS GARŠ ES, KO Ē ST! VAKARIŅ AS TUVUMĀ LABS RESTORĀ NS STAIGĀ UZ LONG BEACH HOTEL JŪ S VARAT PAŅ EMT LĪ DZI GRILA JŪ RAS VELTES VAI KAUT KĀ DU GAĻ U, CMANDIĀ LU UN KĀ DU GAĻ U. . ) REĢ ISTRĀ CIJĀ VAR PIETEIKTIES NO RĪ TA BEZMAKSAS TAKSOMASI UZ PILSĒ TAS CENTRU DAŽ Ā DIEM LAIKIEM TUR UN ATPAKAĻ !
ХРАМ ИСТИНЫ ГАРДЕН КЛИФ ВОДОПАД В ОТЕЛЕ ШОУ КРОКОДИЛОВ КРОКОДИЛОВАЯ ФЕРМА МОРЕПРОДУКТЫ
Parādīt vairāk »


iemiesojums voiko
Cilvēki, kuri ceļoja no Bangkokas uz šo viesnīcu, kāds ir labākais veids un ar kādu transportu to izdarīt?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
iemiesojums x_air
Sakiet, lūdzu, cik maksā no Garden Cliff Hotel līdz centram ar tuk-tuk (es domāju nevis taksi, bet sabiedrisko transportu, kaut ko līdzīgu mūsu mikroautobusam). Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums x_air
Plašsaziņas līdzekļi ziņoja "kūrortpilsētās karaļvalsts dienvidos. Trīszvaigžņu viesnīcās numuriņi ir kā pieczvaigžņu. Uz ielām veidojas milzu sastrēgumi no automašīnām ar Bangkokas numura zīmēm. Ir tukši plaukti veikalos. Nav ne dzeramā ūdens, ne rīsu, ne konservu. .Karstākā prece ir saldējums." Tā ir taisnība?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
iemiesojums salita
sveiki odien braucam uz Pataju bet es gribu kaut ko nopirkt sev un ar izmeru ir problema ar man un vīram 52 vai varam kaut ko paņemt sev
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums pinkycrisppy
mēs brauksim uz Taizemi otro reizi, es gribētu animāciju ...
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель расположен рядом с собственным пляжем в северной части Паттайи, в 15 минутах езды от центра. Построен в 2005 году, последняя реновация проведена в 2016 году. Общая площадь территории отеля составляет 16 000 квадратных метров. Отель подойдёт для спокойного уединённого отдыха.

Atrašanās vieta 6,2 км от Уокинг-стрит. 48 км от аэропорта Утапао. 123 км от аэропорта Суварнабхуми.
Pludmales apraksts 1-я линия (около моря) – каменистый пляж. 2-я линия сразу за бассейном – пляж с искусственным песком.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi (платно).

Ресторан The Cliff (06.30-10.30, внутри помещения).

Ресторан Chom Talay (международная кухня, морепродукты, 11.00-23.00, внутри помещения).

Ресторан Beach BBQ (барбекю, морекпродукты, 17.30-21.00, рядом с пляжем).

2 бассейна (486 кв.м & 315 кв.м, 7:00-21:00).

3 конференц-зала в конференц-центре (60-330 чел; 90-342 кв.м).

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, места для курения, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 230 номеров в двух корпусах: 6-этажном и 7-этажном.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
Adrese 220/21 Moo 5, Soi 16 Naklua, Pattaya, Chonburi, Thailand 20150
Tālruņi: Tel : +66 (0) 3825 9333,
Fax : +66 (0) 3825 9332,
Mobile : +66 (0) 86 368 5370
Tīmekļa vietne: Garden Cliff Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.