Jautājums par viesnīca Garden Cliff Resort & Spa 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Amir1 un V.I.P, lūdzu, komentējiet šādu informāciju
Plašsaziņas līdzekļi ziņoja "kūrortpilsētās karaļvalsts dienvidos. Trīszvaigžņu viesnīcās numuriņi ir kā pieczvaigžņu. Uz ielām veidojas milzu sastrēgumi no automašīnām ar Bangkokas numura zīmēm. Ir tukši plaukti veikalos. Nav ne dzeramā ūdens, ne rīsu, ne konservu. .Karstākā prece ir saldējums." Tā ir taisnība?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2011-10-3112 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар V.I.P
Lūdzu, norādiet saiti uz to, kur to lasāt.
аватар Nastyak75
Ha ha... Nav nekā tāda! Viss ir lieliski! Un ir ūdens un pārtika. Un pat elektrība. :-)
Pataijā ieradās 31. oktobrī. Mēs dzīvojam Royal Cliff. Sastrēgumi pilsētā parādās vakarā un tikai, kā man likās, jo visi cilvēki virzās tuvāk centram, uz klubiem, uz balli. Visu laiku, kad esam šeit, nekad nav lijis! Silts, saulains, sauss!!! Vispār super! Ļoti uzmanīgi klausījāmies arī medijos izskanējušo informāciju, tāpēc bērni tika atstāti mājās. Tagad nožēlojam.
аватар Amir1
kādas muļķības...
аватар Amir1
Beidzot medijiem šī tēma ir apnikusi. Skatos TV un baudu. Taisnība ir uzvarējusi!!!!! Visi Krievijas kanāli šodien ziņoja, ka plūdus Bangkokā, maigi izsakoties, stipri pārspīlēja mediji, īpaši kanāli, kuriem pieder elektronikas veikalu ķēdes, kuras tika piegādātas no Taizemes. Tas tika darīts (pēc viena no Krievijas kanāliem), lai dubultotu vairumtirdzniecības cenas elektronikas un citu preču tirdzniecībai Krievijā, kuras tika piegādātas no Taizemes rūpnīcām. Vai tā ir taisnība, ka jūsu cieto disku cena ir dubultojusies? Ja tā, tad beidzot sapratu, ko nozīmē tādi meli par plūdiem. Bet, par laimi, viss jau ir atvērts, un visi Krievijas kanāli, kas tiek pārraidīti Pataijā, šodien to ir teikuši. Beidzot!!!!!!!!!!!! Urrā!!!!!!!!!!!!! Vairs neatbildēt uz stulbiem jautājumiem par plūdiem!!!!!!!! Ja godīgi, tas tiešām ir kaitinoši :)
Žēl tikai apkrāpto tūristu, kuriem gabala panikas dēļ nācās nodot biļetes. Un atvaļinājums sabojāts un nauda zaudēta. Un beigās tajā pašā televizorā teica, ka viņi ir galīgi piesūcekņi, ka viņi tam visam tic. Arī pazemots. Šeit ir nelieši...
аватар Nastyak75
Kas bija šis kanāls?
аватар Amir1
ja nemaldos tas bija 2RU kanāls.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Garden Cliff Resort & Spa 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl