Izcila viesnīca

Rakstīts: 26 decembris 2021
Ceļošanas laiks: 23 — 30 decembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Decembra beigā s atpū tuš ies 2 pieauguš ie un bē rns. Atbrauca no rī ta, uzreiz uzvilka rokassprā dzes un aizsū tī ja brokastī s. Brokastis parastā s: olas visā s variā cijā s, pā rslas bē rniem, pankū kas, piena putra, dā rzeņ i, tē ja, kafija no automā ta. Pē c brokastī m devā mies uz reģ istratū ru, vietas vē l nebija, teica, lai 30-40 min pastaigā . Teritorija kompakta, viss tuvu, ir tikai viens baseins, tas ir apsildā ms, pludmale diezgan plaš a, ieeja jū rā smilš aina ar pakā penisku dziļ umu, nav nepiecieš ams ilgi staigā t.
Dosimies atpakaļ uz izmitinā š anu. Uzdā vinā ju lielo Roshen š okolā des tā felī ti, bet tas neietekmē ja telpas kvalitā ti, istaba nepatika - tumš a, drū ma, ar skatu uz kaut kā du tranzistoru. Viņ a palū dza pā rģ ē rbties, iedeva 10$, piedā vā ja citu istabu ar skatu uz brauktuvi, kas arī mums nederē ja. Viņ i teica, ka citas telpas varē tu piedā vā t tikai nā kamajā dienā . Otro dienu es ī sti negribē ju tē rē t pā rvā kš anā s un kā rtoš anai, jo. Man lī dzi bija 79 gadus veca mā te un 8 gadus vecs dē ls.
Jau bijā m gatavi reģ istrē ties uz vienu nakti pirmajā piedā vā tajā istabiņ ā , bet tad notika brī nums: otrs puisis no reģ istratū ras teica, ka piedā vā s istabiņ u, kas mums patiks. Gā jā m skatī ties, pa ceļ am man teica, ka tā ir tikai dā vana, ka š ī s ir pavisam citas kategorijas telpas. Patieš ā m, no pirmā acu uzmetiena bija skaidrs, ka š ī ir lieliska telpa: gaiš a, plaš a ar skatu uz baseinu. Turklā t uzreiz tika atnesti peldmē teļ i, kas bija ļ oti jauki. Pē c tam viss bija lieliski.

Noteikti iesaku š o viesnī cu relaksē još ā m brī vdienā m. Priekš rocī bas ir aprakstī tas iepriekš ē jos pā rskatos. Trū kumi ir nelieli: pludmalē nav tualetes, bet tā pē c viss ir tuvu, var ē rti aiziet lī dz tuvā kajai ē kai, kur tā atrodas; vē l viens mī nuss ir vā jais ū dens spiediens duš ā , lejkanna ir maza diametra. Par š o, iespē jams, no mī nusiem visiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu