Jauka viesnīca ar skaistu interjeru un skaistu pludmali

Rakstīts: 6 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 15 — 22 maijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Pirmo reizi š ogad apmeklē jā m pludmales brī vdienas Ē ģ iptē . Pirms atvaļ inā juma rezervē š anas es izpē tī ju daudzas atsauksmes par daž ā dā m viesnī cā m, un izvē le krita uz Sentido Mamlouk. Un ne velti. Viesnī ca tieš ā m laba. Ļ oti skaists uzņ emš anas ē kas interjers arā bu-bizantieš u stilā , dzī vojamā s ē kas ir izgatavotas tā dā paš ā stilā . Patī kams neuzbā zī gs personā ls, kas arī ir ļ oti svarī gi ē rtai atpū tai. Pē c citu viesnī cu atsauksmē m mā jaslapā s un no ekskursijā satiktajiem tū ristiem, citā s viesnī cā s darbinieki nemitī gi prasī ja padomus par saviem pakalpojumiem, pludmalē tū ristus apgrū tina visdaž ā dā ko pakalpojumu piedā vā š ana.
Sentido Mamlouk visi darbinieki ir aizņ emti ar savu darbu, neviens neko neuzspiež . Visi darbinieki ir ļ oti pretimnā koš i un draudzī gi. Pludmalē , ja viņ i mums tuvojā s, tas bija ļ oti reti, un, ja viņ i redzē ja, ka mē s neizrā dī jā m interesi par piedā vā tajiem pakalpojumiem, viņ i nekavē joties devā s prom, neviens mums neko neuzspieda un netraucē ja.
Varat arī lū gt sarkano karogu pie dvieļ u letes un paņ emt to zem lietussarga. Tā ir zī me pā rdevē jiem, ka nevē laties, lai jū s pludmalē traucē.

Istaba tika iztī rī ta ļ oti labi. Ja dzeramnaudā atstā jat pā ris dolā rus, tad pē c tī rī š anas atstā jiet vē l vairā k š ampū nu, duš as ž eleju utt. Katru dienu istabā tiek atstā tas 2 aizzī mogotas dzeramā ū dens pudeles.

Ē dieni viesnī cā ir ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi. Galvenajā restorā nā ir vairā kas "sadaļ as": grilē ti ē dieni, cepti ē dieni, sautē jumi, spageti, visa veida salā ti, augļ i, saldumi. Vakariņ ā s diezgan izplatī tas bija arī grilē tas jū ras veltes.
Vienī gais, kas Ē ģ iptē ir drausmī gā kvalitā tē , ir alkohols. Alkohols visā s viesnī cā s tiek liets uz vietas. Lai gan bija daudz tū ristu, kuri visu dienu dzē ra bā ros un nekas netraucē ja.
Bet mums personī gi nepatika ne alus, ne vī ns, ne kokteiļ i, tieš i alkohola kvalitā tes dē ļ.
Tā pē c pā rsvarā dzē rā m toniku, vai arī bā rmeņ iem var palū gt kā du bezalkoholisko kokteili.
Viesnī cā ir 4-5 bezmaksas a la carte restorā ni. Ir nepiecieš ams veikt rezervā ciju restorā nā , izmantojot ī paš u portā lu dienu iepriekš . Mē s devā mies uz arā bu, meksikā ņ u un spā ņ u valodu. Godī gi sakot, kopumā tas ī paš i neatš ķ iras no galvenā restorā na (ē damistabas), tikai a la carte bija ilgi jā gaida, lī dz tika uzklā ts galds un atnesti dzē rieni un ē dieni. Tā pē c galvenajā restorā nā ir vē l labā k, jo vakariņ ā s var ā tri paņ emt to, ko kā ro, un nav jā gaida viesmī lis 20-30 minū tes.

Pludmale ir smilš aina, ļ oti ē rta ieeja jū rā . Labajā pusē , ja paskatā s uz jū ru, ir mols. Netā lu no mola atrodas koraļ ļ u rifi. Devos tur snorkelē t. Pie mola ir daudz zivju.


Bijā m apmierinā ti ar atpū tu un izvē lē to viesnī cu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu