Žēl, bet tie guļ tieši manā acu priekšā

Rakstīts: 4 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 3 — 13 augusts 2021
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Ī sumā par plusiem: garš ī gi ē dieni, liela platī ba, lielā kā daļ a darbinieku ir diezgan draudzī gi un profesionā li, jū ra silta un maiga. Principā š ī s priekš rocī bas nodroš ina iegū to punktu skaitu, es pā rliecinoš i pievienoju zvaigznī ti katrai no tā m.

Tagad par mī nusiem: pē c tradicionā li ne tuvu ceļ a mū s atveda no lidostas, lai reģ istrē tos š ajā viesnī cā , process norit salī dzinoš i ā tri, tač u ne bez papildu birokrā tijas pie reģ istrā cijas. Izsniedza aploksni ar apsveikumu un kartiņ u ar istabas atslē gu, uz jautā jumu, kā pē c diviem atpū tniekiem ir tikai viena atslē ga, teica, ka rī t tiks izsniegta vē l viena, loģ ikas nav, bet nav kritiski. Droš i vien nav pieņ emts parā dī t, kur tieš i atrodas istaba, nu, mē s neesam lepni, ka pa ceļ am var ē st. Un visbeidzot 27. ē ka, kurā var pā rģ ē rbties un sā kt atvaļ inā jumu. Sen neesam kļ ū dī juš ies, pā ra istabā mū s gaidī ja pā rsteigums - divas atseviš ķ as gultas.

Nav tā patī kamā kā situā cija, it ī paš i pē c divpadsmit stundu brauciena, bet mums vē l bija spē ks, tā pē c esam optimistiski un dodamies uz uzņ emš anu.

Pē c ī sā m pā rrunā m esam pā rliecinā ti, ka š odien neko mainī t nevar, jo telpu nav, bet rī t ir jā parā dā s un jā pā rceļ . Viss notiek un mums paliek spē ks, tā pē c slē dzam š o jautā jumu lī dz nā kamajam rī tam un dodamies pie miera. Diemž ē l tajā dienā nevarē jā m atrast brī vu guļ amkrē slu pie baseiniem, no sirds novē lu faniem visu to labā ko, lai apsē stos ar dvieli un dotos atpū sties citur. Skrienot uz priekš u, tā da pati bilde bija nā kamajā rī tā pē c brokastī m. Stundu brī vprā tī gi klausoties neticami izdevī gos un unikā los tū roperatora ekskursiju piedā vā jumus, ar prieku dodamies pie administratores atgā dinā t par solī to pā rcelš anos. Jū s neticē siet, bet varianti neparā dī jā s: (apsoli, ka pē cpusdienā jā parā dā s.
Uzminiet, ko mums teica pē cpusdienā...pareizi, viņ i neko nevar darī t. Kā viņ i saka, "valdī ba ir piesardzī ga un š ķ ir rokas. " Skumjā kais š ajā situā cijā ir tieš i meli acī s sā kā s ar slieksni. Vai esmu vī lies? Jā , un š ī ir tikai otrā ilgi gaidī tā atvaļ inā juma diena.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu