Ko darīt "karstajā" novembrī Čehijā

06 Decembris 2017 Ceļošanas laiks: no 27 Novembris 2017 ieslēgts 30 Novembris 2017
Reputācija: +8
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Novembris un decembris tradicionā li tiek uzskatī ti par brī vdienu sezonas mē neš iem, tač u biež i vien tū ristus piesaista ar labā m biļ eš u un naktsmī tņ u cenā m. Ko darī t Č ehijā , ja vairs nav spē ka sē dē t krogos vai doties uz muzejiem, un laikapstā kļ i nav pā rā k labvē lī gi pastaigai?

Parasti š ajā laikā Č ehijā gandrī z vienmē r ir apmā cies laiks, rudens un ziema cī nā s savā starpā - vai nu sniegs, vai lietus (jā atceras arī , ka gandrī z visas Č ehijas pilis tiek slē gtas plkst. oktobra beigā s un labā kajā gadī jumā strā dā t brī vdienā s.

Automaš ī nas ī rē š ana un doš anā s vienas dienas izbraucienā pa Č ehijas "ciemu", apvienojot vingroš anu svaigā gaisā ar daž iem kultū ras un izklaides pasā kumiem, ir labs veids, kā pavadī t laiku un gū t pozitī vas emocijas.


Tā pē c mē s braucam ar automaš ī nu uz Bohē mijas paradī zi. Š is ir liels dabas parks uz ziemeļ austrumiem no Prā gas. Patiesī bā labos laikapstā kļ os š eit ir skaisti un pā rsteidzoš i - klinš u veidojumi, kas raduš ies pirms daudziem gadu tū kstoš iem, skaisti mijas ar priež u segā m, ir vairā kas skatu platformas, no kurā m paveras skats uz visu Č ehiju, celiņ i ir iekopti un aprī koti. Tač u novembrī un decembrī tikai paš i izmisī gā kie dabas mī ļ otā ji var stundā m ilgi staigā t Bohē mijas paradī zē un palikt entuziasma pilni. Tā pē c mē s piedā vā jam konkrē tu mē rķ i - apskatī t Vojtě ch Kopica klinš u galeriju, kas atrodas netā lu no Kopikovas valsts fermas. Š is ir satriecoš s tautas arhitektū ras paraugs, klinš u reljefi veidoti "naiva super" stilā un raisa tikai pozitī vas emocijas. Punkts kartē navigatoram automaš ī nā ir Kopicuv Statek, 94 km no Prā gas.

Iepazī stoties ar naivu tautas mā kslu, varat iegriezties Jawas motociklu muzejā , kas atrodas 27 kilometru attā lumā , Rabakovas ciems. Š eit divi entuziasti, tē vs un dē ls, savā kuš i vairā k nekā.140 daž ā du raž oš anas gadu Č ehijas zī mola Yawa motociklu eksemplā rus. Unikā li eksponā ti un aksesuā ri, kas demonstrē slaveno č ehu sakā mvā rdu par to, ka č ehiem ir zelta rokas. Google var atrast atsauksmes par š o muzeju, tā s visas ir pozitī vas un iesaka kā du apskates vietu.

Nu, ir pienā cis laiks bū t arī tradicionā lajiem tū ristiem - iesim uz lielisko izklaides vietu - viduslaiku krogu Detenice. Tā atrodas 8 km attā lumā no Java Motociklu muzeja. Š eit katru dienu no pulksten 9 izklaides viduslaiku programma. Pā rē jā laikā var lieliski ieturē t maltī ti atbilstoš ā interjerā ar viesmī lī giem viesmī ļ iem. Tavernas adrese — http://www. krcmadetenice. cz/stredoveka-krcma/

Tas arī viss — mē s atgriež amies Prā gā . Š ā da programma ir neatkarī gu lē mumu un meklē jumu auglis, un tā nevar nesniegt gandarī jumu. Interesanti, spraigi un patiesi!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Экспонат музея Ява
Экспонат музея мотоциклов Ява
Скальные рельефы скульптора Войтеха Копицы
Скальные рельефы скульптора Войтеха Копицы
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums