Iesācēja hawker piezīmes. Piezīme Nr.5. Holesterīna-alkoholiskā Prāga

22 Janvāri 2020 Ceļošanas laiks: no 30 Septembris 2018 ieslēgts 04 Oktobris 2018
Reputācija: +4847.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Iepriekš ē jie opusi:

Piezī me Nr. 1. Ievadprakse

Piezī me Nr. 2. Mitrā Prā ga

Piezī me Nr.  3. Pastkarte Prā gā

4. piezī me. Prā ga ir nesaprotama prā ts

Dzert vai nedzert?

Es neesmu ī paš s alus cienī tā js un pazinē js, mans vī rs š ajā ziņ ā ir liels gardē dis. Bet tā kā mē s ar vī ru esam gan bē dā s, gan priekos, es viņ u atbalstī ju alus kaunā .

Un nekas tamlī dzī gs, tas bija garš ī gi. Tagad atmiņ ā grū ti atveidot iestā ž u nosaukumus un alus veidus (nu jā , ar tā du un tā du daudzumu nevar visu atcerē ties), kaut kas patika, kaut kas nepatika, bet patika vairā k.

Par darbu )

Parasti mē s izvē lē jā mies daž ā das š ķ irnes. Vispirms pamē ģ ini, tad otrs, pē c atjaunotajiem datiem : ) Un atkal alus, jau savā dā ks.


Ak, tikai pā ris mē neš us pirms brauciena uz Prā gu kā dā smacī gā vasaras vakarā mē s ar vī ru nolē mā m pastaigā ties un nobaudī t glā zi alus “mū su rajonā ”, tā sakot, kultū ras ziņ ā , nevis mā jā s pie televizora. Tas ne tikai izrā dī jā s tikai pretī gs sā rtums, bet arī maksā ja trī s simti (! ) rubļ u, un tā ir cenu zī me Maskavas pagalmos. Š ausmas! ! ! Vispā r, atceroties š o mū su “izieš anu”, ar vē l lielā ku prieku iegā jā m pirmajā Prā gas krodziņ ā , lai apgā ztu krū zi vai divas par 30.40, nu, kaut vai 50 kronas, mē s jau bijā m skopi: )). Rubļ os tas ir 100–150.

Reklā ma Prā gas dzelzceļ a stacijas pazemes pā rejā . Uzreiz gribē ju alu : )

Attiecī bā uz pā rtiku ī paš i spilgtu iespaidu no atmiņ as nav. Garš ī gi, labi, bet kaut kur citur.

Daudzi cilvē ki ir dzirdē juš i par restorā nu ar vilcieniem "Vytopna". Vieta ir saviļ ņ ota, pat unikā la savā laikā . Tur par ieeju jā maksā tikai 25 kronas.

Tagad jū s vairs nepā rsteigs š ā das iestā des, kur ē diens kaut kā nokļ ū st pie galda bez viesmī ļ a. Bet tieš i š ajā restorā nā Vā clava laukumā mē s satikā m, iespē jams, visgardā kā s cū kgaļ as ribiņ as.

Vā clava laukums

Un kā ta paliekas no "Ferdinanda". . .

. . . ē dā m tikai Maskavā , nevis tā pē c, ka garš oja, vienkā rš i izrā dī jā s ļ oti liela. Milzī gs! Un pā rē jā s nebija pieejamas : )

Vienā vietā tika novē rots noguris viesmī lis-bā rmenis, iespē jams, ī paš nieks.

Kad mē s ieradā mies, viņ š jau bija nedaudz sastindzis, tač u mē s tam nepieš ķ ī rā m nekā du nozī mi. Kamē r mē s tur pusdienojā m, viņ š lē nā m uzpildī ja alu, un kļ uva diezgan labs. Viss jau bū tu labi, bet izrā dī jā s diezgan nervozs, pat agresī vs. Kopumā apmeklē tā ji nepā rprotami traucē ja viņ a mieru)).

Protams, Č ehijā kopumā un jo ī paš i Prā gā ir jā dzer! Alus. Daž ā di. Svaigi brū vē ts. Jā , un krū ze no rī ta tur netiek uzskatī ta par apkaunojoš u : )

Turpinā t:

Piezī me Nr.  6. Prā gas zooloģ iskais dā rzs

Piezī me Nr. 7. Kauls

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Реклама в подземном переходе ж\д вокзала в Праге. Прям сразу пивка захотелось :)
Не отходя от производства )
Вацлавская площадь
komentāri (10) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums