Iesācēja hawker piezīmes. Piezīme Nr.4. Prāga ir prātam neaptverama

21 Janvāri 2020 Ceļošanas laiks: no 30 Septembris 2018 ieslēgts 04 Oktobris 2018
Reputācija: +4847.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Iepriekš ē jā s pā rdomas par Prā gas tē mā m:

Piezī me Nr. 1. Ievadprakse

Piezī me Nr. 2. Mitrā Prā ga

Piezī me Nr.  3. Pastkarte Prā gā

Prā ga nav tikai klasiska skaistule, tā ir huligā niska dā ma, kura, š ķ iet, dzī vo pē c sen pieņ emtiem noteikumiem un likumiem, bet nē , nē , un viņ a izmetī s kā du Ferdibobeli: )).

"Dejojoš s" nams

Jū s staigā jat tik mierī gi, apbrī nojot arhitektū ru. . .

. . . un tad bam! – cilvē ki, kas lido ar lietussargiem (Waiting for Happiness, 2013, Michal Trpak, Arodbiedrī bu laukums):

Š eit ir halucinogē nā s sē nes:

Jā , tagad briesmoņ i ir rā pojuš i gar sienā m : ))

Vai negaidī ti grafiti starp klasiskā m askē tiskā m ē kā m:

Vai arī pilna ž okļ u muca vitrī nā :

Protams, es skatos uz saviem bē rniem, kas gandrī z bez drebuļ iem ē d marmelā des tā rpus un zirnekļ us, bet es nekad neesmu redzē jis tik neparastu saldumu dumpjus!


Vai š eit: mē s devā mies uzSpā nijas sinagogu, satikā mies (autors Jaroslavs Rons, 2003, Vezenskaya ielā . Tā ir skulpturā la grupa, kurā attē lots Francs Kafka jā j uz bezgalvas figū ras pleciem . Pieminekļ a forma veidota, iedvesmojoties no Franč a Kafkas stā sta "Cī ņ as apraksts"):

Mē s neko nezinā jā m par skandalozā tē lnieka Deivida Č ernija darbu. Kaut kā gatavoš anā s laikā viņ us arvien vairā k interesē ja vē sturiskie apskates objekti. Pareizā k sakot, tū res apskatos bija fotogrā fijas ar “pič oš anos” un “grieš anos”, “karā š anos” utt. , bet kaut kā man prā ts nebija nofiksē jies uz š o. Tā pē c tikš anā s ar viņ a "Rā pojoš ajiem mazuļ iem" mums bija ļ oti š okē još a un pat tumsā :

Protams, internets mani iepazī stinā ja ar Č ernija darbiem, bet, iespē jams, man tas bū s jā redz savā m acī m. . . Lū k, vē l viena lieta, kas radā s nā kamajam Prā gas braucienam - izskriet cauri modernā s mā kslas objektiem . Mums ir jā iet lī dzi laikam. Visi tempļ i un pilis, ar tiem viss ir skaidrs. Un jū s mē ģ inā t izdomā t, ko mā kslinieks gribē ja pateikt ar š o...es nezinu, ko : )).

Un š eit, piemē ram, ir radoš as zī mes krogā , kas pats ir stilizē ts kā viduslaiku krogs un atrodas vecas savrupmā jas pagrabā . Š ķ iet, ka ar ī paš u morā les stingrī bu neatš ķ iros (jā , es pat varu izteikties), tomē r atzī stos, negaidī ti:

Jā , iepazī stot Prā gu, jā bū t gatavam visā dā m neparastā m un neparastā m lietā m, tik skaistam un tik. . . nesaprotamam : )).

Turpinā t:

Piezī me Nr. 5. Holesterī na-alkoholiskā Prā ga

Piezī me Nr.  6. Prā gas zooloģ iskais dā rzs

Piezī me Nr. 7. Kauls

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
 Бросаешь денежку - берешь газетку.
komentāri (28) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums