Nestor Hotel 3*– Atsauksmes

25
Novērtējums 7.910
№8 viesnīcas reitingā Aija Napa
7.6 Numurs
7.7 apkalpošana
7.9 Tīrība
8.0 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Ģimenes viesnīca ir iekārtota tradicionālā grieķu stilā un nosaukta viena no Trojas kara varoņiem - Nestora, Pylos valdnieka vārdā. Pilnībā renovēts 2013. gadā. Atrodas kūrorta centrālajā daļā.Vairāk →
аватар inna-azarovaa
Pirmo reizi atpū tā s Kiprā . Ieradā mies agri no rī ta, lidostā bija vajadzī gas 30-40 minū tes, lai izietu muitu un nokā rtotu testu. Viesnī cā ieradā mies ap 9 no rī ta. Istaba bija aizņ emta, mums piedā vā ja koferus atstā t bagā ž as nodalī jumā . … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā s Kiprā . Ieradā mies agri no rī ta, lidostā bija vajadzī gas 30-40 minū tes, lai izietu muitu un nokā rtotu testu. Viesnī cā ieradā mies ap 9 no rī ta. Istaba bija aizņ emta, mums piedā vā ja koferus atstā t bagā ž as nodalī jumā . Patiesas brokastis tika maksā tas 10 eiro. Apmetā s apmē ram 14 stundas Istaba ir maza, pat ļ oti. Bet tī rs, moderns, atjaunots, viss strā dā ja pareizi. Istabā ir tē jkanna, glā zes, kafija, tē ja, cukurs. Papildinā ts katru dienu. Tī rī ts katru dienu, mainī ti arī dvieļ i. Par tī rī š anu sū dzī bu nav. Viņ i ļ oti labi barojā s katrai gaumei, vairā ku veidu zivis, gaļ u - vistu, cū kgaļ u, jē ru, liellopu gaļ u. Sieri, daudz augļ u, deserti, saldē jums. Viesmī ļ i lieliski, viss tiek iztī rī ts uzreiz. Vienī gais, ka vakariņ ā s visi dzē rieni ir apmaksā ti. Bezmaksas tikai brokastī m. Mums bija viss iekļ auts, tā pē c tas mū s netraucē ja.
Jauks baseins, vakara animā cija. Viesnī cā ir ļ oti kluss, mierī gs, lai gan dzirdamī ba istabā s, it kā kaimiņ i tavā istabā runā . Vakariņ ā s vī rieš i uz restorā nu nā k biksē s, ja š ortos, tad vasaras verandā . Lī dz jū rai 5-7 minū tes. Jū ra ir krā š ņ a, smilš aina ieeja ir maiga, ir akmeņ i, bet ne daudz, un dziļ ums ir lielisks. Ja tuvā k ostai, Okeanos viesnī ca tur ir sekla, nu, gara pastaiga. Netā lu no viesnī cas atrodas atrakciju parks, veikali, kafejnī cas, kopumā Ayia Napa centrs. Gā jā m 20-25 minū tes lī dz kaktusu un skulptū ru parkam, Mī lē tā ju tiltam.
Kopumā ar atpū tu esam ļ oti apmierinā ti, viesnī ca arī super. Mē s š ajā grū tajā laikā bijā m pasakā . Iesaku š o viesnī cu, viss ir lieliski.
аватар IrochkaLeshenko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es ļ oti ilgi un rū pī gi izvē lē jos viesnī cu Ayia Napa, izvē lē jos Nestor Hotel un nekad to nenož ē loju. Lieliska viesnī ca. Viņ i nekavē joties apmetā s bez problē mā m. Numurs bija tieš i tas, kas tika izvē lē ts un par to tika samaksā ts, lai gan, par ļ oti smieklī gu papildu samaksu viesnī cā , jū s varat viegli reģ istrē ties citā numurā ar citu skatu. … Tomēr ▾ Es ļ oti ilgi un rū pī gi izvē lē jos viesnī cu Ayia Napa, izvē lē jos Nestor Hotel un nekad to nenož ē loju. Lieliska viesnī ca. Viņ i nekavē joties apmetā s bez problē mā m. Numurs bija tieš i tas, kas tika izvē lē ts un par to tika samaksā ts, lai gan, par ļ oti smieklī gu papildu samaksu viesnī cā , jū s varat viegli reģ istrē ties citā numurā ar citu skatu.
Ī paš s paldies viesnī cas personā lam. Visi ir draudzī gi, jebkura problē ma tiek atrisinā ta uzreiz. Un, kas man ļ oti patika, neviens neskrien pē c tevis, lai izlū gtos dolā ra dzeramnaudu, kā tas biež i notiek Turcijā .
Atseviš ķ i liels paldies viesnī cas Nestor restorā na darbiniekiem un protams š efpavā ram! Sā kotnē ji pasū tī jā m tikai brokastis, bet, kad pamē ģ inā jā m pusdienas un vakariņ as š eit, nekur citur negā jā m un neko nemeklē jā m. (Protams, ka arī paš ā Aijanapā neizpalika kafejnī cas ar gardu saldē jumu un lielisku kafiju, tač u viesnī cā ē dā m labi. ) Tā tad, ē diens: lieliska ē dienu izvē le katrai gaumei gan gaļ as ē dā jiem, gan veģ etā rieš i. Gaļ as, zivju, dā rzeņ u, augļ u, desertu daudzveidī ba. Viss, ko dvē sele vē las. Patika arī punkts, ka ir norā dī ts, kuri ē dieni satur glutē nu. Tas ir ļ oti svarī gi.
Vakariņ as ir tematiskas, katra diena veltī ta kā dai jaunai valstij. Tā tad restorā nā varat nobaudī t meksikā ņ u, itā ļ u un Eiropas virtuves ē dienus. Pirmdien viesnī cas vadī tā ja aicina visus viesus uz glā zi kokteiļ a ar vieglā m uzkodā m!
Pludmale atrodas ļ oti tuvu viesnī cai. Lī dz slavenajai Nissi pludmalei ir nepiecieš ams neliels brauciens ar autobusu, tač u, tā kā transports kursē pē c grafika, tā nav problē ma.
Ī sā k sakot, es ļ oti iesaku š o viesnī cu.
аватар serg10kv
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba treshka, blakus pludmalei. Neliela sakopta teritorija, tuvu visai ballī tei … Tomēr ▾ Laba treshka, blakus pludmalei. Neliela sakopta teritorija, tuvu visai ballī tei
аватар yudanova.jana
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es aprakstī š u prelū diju dē monu un pē c iespē jas ī si. Istaba ir normā li piebā zta, vietas pietiek. Ir viss nepiecieš amais normā lai atpū tai. Gulta ir ē rta. Matracis moderns labas kvalitā tes vidē jas cietī bas. Gultas veļ a ļ oti labā stā voklī , nav nolietota. … Tomēr ▾ Es aprakstī š u prelū diju dē monu un pē c iespē jas ī si. Istaba ir normā li piebā zta, vietas pietiek. Ir viss nepiecieš amais normā lai atpū tai. Gulta ir ē rta. Matracis moderns labas kvalitā tes vidē jas cietī bas. Gultas veļ a ļ oti labā stā voklī , nav nolietota. Mē beles nav salauztas bez defektiem, nu, ja neskaita pā ris skrā pē jumus. Istaba nesen tika izremontē ta un viss ir glī ti izdarī ts. Televizors ir moderns tā pat kā visa elektronika. Vannas istaba sakopta. Š ampū na ķ ermeņ a ž eleja regulā ri papildinā ta. Kondicionieris gandrī z klusē ja un netraucē ja gulē t. Pakaramā plaukta skapī ir arī seifs. Skapis ir pietiekami ietilpī gs lietā m, kas ir vairā k nekā pietiekami daudz vietas. Tie tī ra virspusē ji un neslauka putekļ us. Viņ i griež gulbjus no dvieļ iem. Bet negaidiet, ka kaut ko lejupielā dē sit. Personā ls ir pieklā jī gi cilvē ki. WiFi gan istabā , gan ap viesnī cu ir lē ns, bet viberam pietiek. Teritorija maza, ir vispā rē ja izklaide kā visur citur. Tenis biljards. par papildus samaksu: masā ž a, sauna, dž akuzi. Vakaros ir dzī vā mū zika un nelieli š ovi. Pē cpusdienas aerobika un tamlī dzī gi. Kopumā animā cija nav slikta. Kas attiecas uz bē rniem, tad pirmais pluss ir bē rnu ē dienkarte un augstie krē sli restorā nā . Rotaļ u laukums utt. Bē rni ir pieskatī ti un jautri bē rnu animatori. Mū sē jiem viss ļ oti patika. Viesnī ca ir labvē lī gā ka mē renai atpū tai ar bē rniem. Tieš i tā das brī vdienas mē s vē lē jā mies, un, protams, plus par pieņ emamu cenu. Pludmale un jū ra. Ir nianse, jo tuvā k ostai, jo vairā k akmeņ u. Lī dz jū rai kā das piecas minū tes kā jā m lē nā m ar bē rnu. Es domā ju, ka tas ir tuvu. Nu par ē dienu. Protams, nav gardē ž u ē dienu, bet pietiek ar gaļ u, jū ras veltē m. Atpū stas divas nedē ļ as nav pall. Vienī gais nav ļ oti liela augļ u izvē le, bet daudz. Ja kaut kas ir par maz, tad pie viesnī cas ir restorā ni, gā jā m uz zivju vienu. Viesnī cā tika veiktas ekskursijas. Kopumā noteikti teikš u, ka par samaksā to naudu noteikti nezaudē jā m un atpū tā mies tieš i tā , kā gribē jā m. Bet es nevaru ieteikt viesnī cu ballī š u cienī tā jiem š eit, jums bū s garlaicī gi)
аватар albiwa.ivanova
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labā kie 3 *, kuros man bija iespē ja atpū sties! Sveiki! Biež i ceļ oju kopā ar ģ imeni un draugiem un 2015. gada septembrī mums paveicā s apmeklē t Nestor 3* viesnī cu. Tieš ā m priecī gs! Mē s vienmē r izvē lamies brī vdienas pē c principa "cena / kvalitā te", mē s nekad nenoniecinā m 3 * viesnī cas, un š ī viesnī ca mū s ļ oti patī kami pā rsteidza. … Tomēr ▾ Labā kie 3 *, kuros man bija iespē ja atpū sties!
Sveiki! Biež i ceļ oju kopā ar ģ imeni un draugiem un 2015. gada septembrī mums paveicā s apmeklē t Nestor 3* viesnī cu. Tieš ā m priecī gs! Mē s vienmē r izvē lamies brī vdienas pē c principa "cena / kvalitā te", mē s nekad nenoniecinā m 3 * viesnī cas, un š ī viesnī ca mū s ļ oti patī kami pā rsteidza. Mē s izvē lē jā mies, pamatojoties uz atsauksmē m, un nekļ ū dī jā mies. Viesnī ca nav liela, tač u tajā ir viss nepiecieš amais lieliskai atpū tai jebkurai cilvē ku kategorijai. Viesnī cas teritorija nav liela, numuriņ i arī nemaz nav lieli, iespē jams, tas bū s vienī gais mazais mī nuss, bet visas mē beles jaunas, plazmas televizori, istabā ir fē ns, seifs, mini bā rs, kondicionieris un viss darbojas nevainojami. Ir arī tē jkanna ar tē jas un kafijas komplektu, kas ir ļ oti ē rti). Tē jas komplekts tiek papildinā ts pē c vajadzī bas. Kopumā serviss viesnī cā ir lielisks! Viesnī ca ir tieš i tā da, kā aprakstī ts. Teritorijā ir liels baseins un dž akuzi, ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nebija, tie nā ca ap 9 un vienmē r bija brī vas vietas. Ē diens izcils, Vidusjū ras virtuve priecē ar jū ras veltē m, vistu un liellopu gaļ u, vienmē r ir piedevas, no kurā m izvē lē ties, daudz dā rzeņ u un augļ u. Pat brokastis bija ļ oti apmierinoš as: jogurts, musli, olu kultenis, desiņ as, izcirtņ i, daž ā di konditorejas izstrā dā jumi un augļ i!
Tiem, kas vē las izmē ģ inā t vietē jo virtuvi, ā rpus viesnī cas ir daudz tavernu, vidē jais rē ķ ins diviem ir 25-30 eiro.
Kopumā viesnī ca atrodas ļ oti labi. Apkā rt ir daudz veikalu un kafejnī cu, 5 minū š u gā jienā - klubi, 10 minū tes - lunopark, blakus viesnī cai ir pietura, ja vē laties kaut kur aizbraukt patstā vī gi.
Š o viesnī cu iesaku gan ģ imenē m ar naudu, gan aktī viem jaunieš iem.
Š ogad arī plā nojam atgriezties Kiprā un visdrī zā k nemainī sim mū su mī ļ o Nestoru)!
аватар Sultanova3
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī ir mana treš ā vizī te Ayia Napa, pirms tam 2 reizes paliku Napa Plaza ...ja jums ir kā di jautā jumi ...jautā jiet ...es ar prieku atbildē š u))) Uzrakstī š u visu patiesī bu: Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 22. … Tomēr ▾ Š ī ir mana treš ā vizī te Ayia Napa, pirms tam 2 reizes paliku Napa Plaza ...ja jums ir kā di jautā jumi ...jautā jiet ...es ar prieku atbildē š u)))

Uzrakstī š u visu patiesī bu: Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 22.09 lī dz 06.10. 201.1. stā va 110. kabinetā.

1. Viesnī cā viss ir izremontē ts un atjaunots, izņ emot standarta numurus, tie tiks remontē ti tikai š oziem. Tā pē c standarta numurs sagā dā ja lielu vilš anos! Vecs, netī rs un smirdoš s paklā js, tas pats kondicionieris, mē beles un santehnika arī nav pirmais svaigums, gultas veļ a un dvieļ i atstā j daudz ko vē lē ties...vienī gais, kas labi istabā ir sienas, griesti...nu aizkari joprojā m ir labā stā voklī ((( Padoms - kamē r nav remonts, paņ emiet luksusa...tie ir lieliski! )

2. Istabas uzkopš ana kā rtī gam divkosim! ! ! Lai gan mē s vairā kkā rt izteicā m komentā rus un vienkā rš i lū dzā m labā k sakopt! Godī gi sakot, gribē ju viņ iem palū gt putekļ u sū cē ju un lupatu, lai visu izdarī tu pati! ! !

3.
Viesnī cas teritorija + peldbaseins + rotaļ u laukums - bez pretenzijā m! Viss ir tī rs, jauns un skaists!

4. Restorā ns arī ir atjaunots un atjaunots!

5. Ē diens par trī s rubļ u banknoti (un viņ š joprojā m ir trī s rubļ u banknote) - ļ oti pieklā jī gi! Vienmē r ir izvē le! Brokastī s viss bū tī bā tā pat kā visur citur! Tikai katru rī tu pie ieejas smarž o pē c deguma...un vafeles sanā k kā pankū kas - mī kstas un mitras (Putra jā pasū ta tieš i pie š efpavā ra. Dzē rieni no aparā ta - atš ķ aidī ti pulveri kā sulas un kafija, š okolā de utt. ...Nav silta piena, ir tikai aukstas vakariņ as! Vakariņ as daudzveidī gas, katra diena tematiska. . gatavo jebkuras valsts virtuvi... ir pat ļ oti garš ī gi ē dieni) Dzē rieni tiek apmaksā ti (tā pati kafija utt. . , kā jau brokastī s) ...Kokteiļ i bā rā ir tik-tā ( Bet izsalcis nepaliksi! ! ! ! Ir diezgan garš ī gi ē dieni)))

6. ledusskapis un seifs ir maksas. ledusskapis uz 2 nedē ļ ā m maksā ja 50 eiro + depozī ts 10 eiro, tiek atdots.
viņ i iedod atslē gu (lai gan maksā , bet nez kā pē c viņ i arī neuztraucā s to mazgā t (! ! ! ) ...

7. wi-fi - 15 eiro nedē ļ ā...diezgan pacieš ami. Viņ i to lietoja 2 nedē ļ as, tā pē c ar bē rnu jums nepatī k iet uz kafejnī cu, kur Wi-Fi ir bezmaksas).

8. Lai telpā parā dī tos elektrī ba, speciā lajā jā ievieto atslē ga ar dzelzs kloķ i. bedre, bet ja iziet no istabas, tad viss izņ emot ledusskapi izslē dzas! ! ! Tas ir viens liels mī nuss, tā pē c bija normā li uz nakti uzlā dē t vienu lietu ar vienu kontaktligzdu...vai nu planš eti bē rnam, vai telefonu, vai kameru...((((tas ir ļ oti neē rti!

9. pie baseina uz pontoniem ir maksas sauļ oš anā s krē sli - 9 eiro dienā vai 4.5 eiro no cilvē ka (ar dvieli un atsvaidzinoš ā m salvetē m visas dienas garumā ) ...

10. Reģ istratū rā strā dā.2 krieviski runā još as meitenes Tatjana un Jeļ ena (velti par viņ ā m raksta visā das blē ņ as), diezgan atsaucī gas un normā las meitenes! jā prot runā t! Tatjana un Ļ ena - sveicieni JUMS))))))

vienpadsmit.
Animā cija viesnī cā - ir, bet tikai pieauguš ajiem...katru dienu kaut kas, kā ds uzstā jas...bet visbiež ā k meitene dzied vienas un tā s paš as dziesmas (bet ne slikti...tiem, kas sē ž viesnī cā bezvylazno). Ir arī animators Seryoga, kurš mudina visus spē lē t tenisu))) Bet trī s rubļ u banknotei ar to pilnī gi pietiek! Pē c standarta numuru remonta viesnī ca plā no ieņ emt 4. zvaigzni - un tā bū s cita cena! )

Jū ra š oreiz bija diezgan viļ ņ aina...krastā daudz akmeņ u...ieeja biež i vien neē rta...bet ē rtī bai uz tiem ir smilš u maisi, principā ir ē rti iebraukt jū rā... piekrasti biež i tiek tī rī ti!

Daž i padomi par ē dienu un restorā niem, kurus apmeklē jā m:

1. Ocean Basket --- tik garš ī gi! ka pieauguš ajiem, ka bē rniem - trū kst vā rdu ...vienkā rš i satriecoš i garš ī gi! un laba nauda! mē s iesakā m visiem! ! !

2. Tekilas meksikā ņ u dā rzs ---- Nu ļ oti garš ī gi! Pirmo reizi apmeklē jā m meksikā ņ u restorā nu Rovaniemi - bijā m ļ oti apmierinā ti!
Tā nu Ayia Napa nolē ma nemainī t iedibinā to tradī ciju un devā s uz Tekilas dā rzu (kas atrodas paš ā ielas galā ar veikaliem pret Nissi pludmali) ...un š oreiz meksikā ņ i mū s nepievī la!

Porcijas milzī gas, viss ļ oti garš ī gi, mē reni pikanti, atš ķ irī bā no Rovaniemi restorā na...ribiņ as izrā dī jā s visgarš ī gā kā s...mmmmm...laizī t pirkstus))) Kā komplimentu pasniedz zemeņ u margaritu vakariņ u beigā s) Arī ļ oti interesanta un skaista restorā na apkā rtne un ainava! ) Iesakā m apmeklē t š o iestā di! )

3. Olive Tree Cafe-Restaurant ---- Labi ar +! Vakariņ ojā m š ajā restorā nā pē dē jā vakarā pirms izbraukš anas...tā kā vē lamais itā lis bija pā rpildī ts, iegriezā mies Olive Tree kafejnī cā -restorā nā un principā bijā m apmierinā ti)))

Bē rnam pasū tī ju tā du kā minestroni. . Tie ir mazi pelmeņ i krē mī gā mē rcē ar speķ i un sē nē m, pagatavoti cepeš krā snī - garš ī gi! ) Vī rs pasū tī ja steiku...un, lai gan prasī ja ļ oti labu cepeti...
tik un tā bija nedaudz necepts...bet ē dams. . Garda ļ oti karaliska kafija un labs ā bolu pī rā gs. Pankū kas apelsī nu sī rupā nav garš ī gas....Mani iepriecinā ja arī bē rnu rotaļ u laukuma klā tbū tne))) Ē dā m mierī gi un bē rns pietiekami spē lē jā s))) Kā komplimentu no restorā na manam vī ram pasniedza konjaku, Man bija glā ze garš ī ga š okolā des liķ iera)))

Ekskursijas:

1. Mē s paš i bijā m uz Protaras - uz Magic Dancing Waters Show. Mums ļ oti patika))) Mū su 2 gadus vecais dē ls mierī gi pavadī ja visu izrā des stundu))) Ā ra restorā na tipa zā le - galdi + krē sli ...par maksu var ē st bufetē ar ieeju biļ ete ...viņ i piedā vā arī dzē rienus (bet viņ u kokteiļ i nav garš ī gi! )...un shoi ir ļ oti interesanti))) mē s nenož ē lojā m, ka apmeklē jā m š o objektu)))))) ...

Notiek 2 izrā des - plkst. 21.00 un plkst. 23.00
Protarā vakariņ ojā m Tradicionā lajā Kipras krodziņ ā (tā to sauc ...iesakā m apmeklē t...garš ī gi un lē ti. . komplimentu kā biezpiena desertu mans dē ls apē da vienā piegā jienā ) netā lu no Q-club, tas atrodas veikala otrajā stā vā ar suvenī riem. . pie ieejas ir aka ar ē zelī ti - lē ti un ļ oti garš ī gi! ! !

2. Viņ i arī peldē ja uz Melno pē rli ...50/50 ...mums ar mazo nebija ī paš i labi ...viņ š neinteresē ja (viņ š bija pā rā k jauns) ...viņ i daudz runā angļ u valoda ...nepietiek krievu ...stipri krata ...augš ē jā klā jā vismazā k, bet ir tik karsti saulē ! Zilā lagū na ir pā rsteidzoš a! )

Ī sumā par svarī go:

Tī rī š ana istabā uz cieta 2-ku!

Dvieļ i un gultas veļ a 2+!

Restorā na ē diens 4+!

Baseins 5+!

Rotaļ u laukums 5!

Pieauguš o animā cija 3!

Vakara š ovu programmas 4!

Darbs reģ istratū rā.4+!

Numura padoms: Lī dz standarta numuru remontam rezervē jiet luksusa numurus!...Bet tie pā rsvarā atrodas viesnī cas stū ros!
аватар greben_ukr
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kiprā bijā m pirmo reizi, š ajā viesnī cā nokļ uvā m nejauš i. Viesnī ca man ļ oti patika, praktiski nav par ko sū dzē ties. Atzī mē š u to, kas nav rakstī ts aprakstos: 1. Ledusskapis, seifs - par kā du naudu kondicionieris bez maksas, dizains ī paš i viltī gajam ļ auj strā dā t kā ledusskapis))) 2. … Tomēr ▾ Kiprā bijā m pirmo reizi, š ajā viesnī cā nokļ uvā m nejauš i. Viesnī ca man ļ oti patika, praktiski nav par ko sū dzē ties. Atzī mē š u to, kas nav rakstī ts aprakstos:
1. Ledusskapis, seifs - par kā du naudu kondicionieris bez maksas, dizains ī paš i viltī gajam ļ auj strā dā t kā ledusskapis)))
2. Nezinu, varbū t HB ē diens visur ir tā ds - dzer tikai brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s - par naudu, starp citu, var izvē lē ties starp pusdienā m un vakariņ ā m, tas ir ē rti!
3. Neiesaku pilnī bā aizvē rt balkona durvis, atrodoties uz balkona, bū s jā skrien cauri kaimiņ iem uz reģ istratū ru pē c atslē gā m)))
4. Ziemā viņ i plā no uzlabot telpas, lai iegū tu ****.
аватар Svelta_k
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca, un, kas attiecas uz deklarē to trijotni, tā kopumā ir super! Atrodas 400 m lī dz pludmalei un 3 km. uz Ayia Napa centru, kur tie, kas vē las dejot klubos, var ē rti nokļ ū t ar autobusu vai taksometru. (ir pakalpojums pasū tī t bezmaksas piegā di uz klubiem ar viņ u automaš ī nā m, bet atpakaļ paš i). … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, un, kas attiecas uz deklarē to trijotni, tā kopumā ir super! Atrodas 400 m lī dz pludmalei un 3 km. uz Ayia Napa centru, kur tie, kas vē las dejot klubos, var ē rti nokļ ū t ar autobusu vai taksometru. (ir pakalpojums pasū tī t bezmaksas piegā di uz klubiem ar viņ u automaš ī nā m, bet atpakaļ paš i). Strā dā pie energosistē mā m; puspansija, pansija un viss iekļ auts. Numuri ir ē rti, tī ri, minibā rs, fē ns, TV, seifs (3 € dienā ), ledusskapis (3 € dienā un 100 € depozī ts). Wi-Fi ir pieejams visā viesnī cā (1 nedē ļ a - 15 € un 24 stundas - 6 €, un luksusa numuros tas ir bez maksas). Paš valdī bas smilš u pludmale (sauļ oš anā s krē sli un guļ amkrē sli par maksu). Viesnī ca apkalpoš anas, apkalpoš anas un komforta ziņ ā ir labas 4 *, piemē rota visu kategoriju tū ristiem, ī paš i piemē rota ģ imenē m.
Бассейн Бассейн Лобби Standard Standard Deluxe Двухкомнатный номер Junior
аватар sistematour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pieklā jī gi renovē ta 3* viesnī ca kū rorta centrā . 250 m lī dz Napas pludmalei, 500 m no pilsē tas centra. Nav pludmales dvieļ u. 100% jū su naudas vē rts. Viesnī ca izmitinā s atjaunotos numuros par standarta cenu, atkarī bā no pieejamī bas. … Tomēr ▾ Pieklā jī gi renovē ta 3* viesnī ca kū rorta centrā . 250 m lī dz Napas pludmalei, 500 m no pilsē tas centra. Nav pludmales dvieļ u. 100% jū su naudas vē rts. Viesnī ca izmitinā s atjaunotos numuros par standarta cenu, atkarī bā no pieejamī bas. Tas darbojas arī pē c visaptveroš as sistē mas, kas piemē rota gan jaunieš iem, gan ģ imenē m ar bē rniem. Subjektī vi - tas ir 4 *. Visi.
детская площадка закрытый бассейн отреновированные номера отреновированные номера санузел в отреновированных номерах санузел в отреновированных номерах отреновированные номера отреновированные номера
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atbraucu no š ī s viesnī cas. Pirmo reizi devā mies uz 3 zvaigž ņ u viesnī cu (agrā k nenokrita zem 4*) pieci (es, vī rs, mazmeita un dē ls ar draudzeni), visi bija ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu. Numuri ir lieliski - mums bija skats uz jū ru un baseinu. … Tomēr ▾ Tikko atbraucu no š ī s viesnī cas. Pirmo reizi devā mies uz 3 zvaigž ņ u viesnī cu (agrā k nenokrita zem 4*) pieci (es, vī rs, mazmeita un dē ls ar draudzeni), visi bija ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu. Numuri ir lieliski - mums bija skats uz jū ru un baseinu. Tī rī š ana katru dienu - reakcija uz galu vienmē r ir bijusi firmas š okolā des : ) Mē s esam ļ ooooti apmierinā ti ar virtuvi - vienmē r ir zupas - gaspač o ir mans mī ļ ā kais, ir daudz jū ras velš u - no austerē m un garnelē m lī dz ceptā m un ceptā m. Visu veidu piedevas, dā rzeņ i, daž ā das gaļ as, kebabi, picas, brī niš ķ ī gi citroni (nebiju domā jusi, ka mani varē tu pā rsteigt ar citroniem! ), Ir daudz augļ u un galvenais garš ī gi - ķ irš i, arbū zi, melones, persiki, plū mes...un protams saldē jums. Viesnī cas teritorija pē c remonta - ir divi baseini, tagad tur tā ds karsts, pa dienu peldē jā s baseinā mī nus pirmajā stā vā . Reģ istratū rā skaistā Jeļ ena no Sanktpē terburgas un burvī gā kā Tatjana. Viss personā ls ir ļ oti draudzī gs. Viesmī ļ i tik mī ļ i, pieklā jī gi, meitenes vienkā rš i skaistas! Vakaros bā rā un baseinā tiek rī koti daž ā di š ovi. Nav animā cijas, blakus ir jū ra un ir forš i.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums petrenko2
Sveiki!Lūdzu padalieties iespaidos!!! Kurš atpūtās Kiprā viesnīcā Nestor 3 *. Vēlos uzzināt par viesnīcu, klubiem, kafejnīcām, ekskursijām. Kādi ir laikapstākļi, cik daudz naudas nepieciešams vidēji 10 dienām. Mēs ar draugu braucam jūlijā. Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Семейный отель декорирован в традиционном греческом стиле и назван в честь одного из героев Троянской Войны – Нестора, правителя Пилоса. Полностью обновлен в 2013 г. Находится в центральной части курорта.

Atrašanās vieta 300 м до пляжа, 40 км от международного аэропорта Ларнаки, 200 м от гавани для яхт, в 10 минутах ходьбы от центра ночных развлечений Айя Напы.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Крытый бассейн с подогревом, ресторан Minos, ресторан Thetis, бар у бассейна Dionysus, бар Dionysus в здании, лобби.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Видеоигры.
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • animācija
Telpu apraksts

206 номеров: Superior Rooms, Superior Family Rooms, Deluxe Rooms, Family Junior Suites.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 8, 1st October street, P.O.Box 30265, 5342 AGIA NAPA – CYPRUS
Tālruņi: TEL:+357-23722880
FAX: +357-23722881
Tīmekļa vietne: Nestor Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).