Man ļoti patika viesnīca, laipns personāls, gatavs atrisināt jebkuru jautājumu

Rakstīts: 1 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 23 — 29 jūnijs 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Pirmo reizi atpū tā s Kiprā . Ieradā mies agri no rī ta, lidostā bija vajadzī gas 30-40 minū tes, lai izietu muitu un nokā rtotu testu. Viesnī cā ieradā mies ap 9 no rī ta. Istaba bija aizņ emta, mums piedā vā ja koferus atstā t bagā ž as nodalī jumā . Patiesas brokastis tika maksā tas 10 eiro. Apmetā s apmē ram 14 stundas Istaba ir maza, pat ļ oti. Bet tī rs, moderns, atjaunots, viss strā dā ja pareizi. Istabā ir tē jkanna, glā zes, kafija, tē ja, cukurs. Papildinā ts katru dienu. Tī rī ts katru dienu, mainī ti arī dvieļ i. Par tī rī š anu sū dzī bu nav. Viņ i ļ oti labi barojā s katrai gaumei, vairā ku veidu zivis, gaļ u - vistu, cū kgaļ u, jē ru, liellopu gaļ u. Sieri, daudz augļ u, deserti, saldē jums. Viesmī ļ i lieliski, viss tiek iztī rī ts uzreiz. Vienī gais, ka vakariņ ā s visi dzē rieni ir apmaksā ti. Bezmaksas tikai brokastī m. Mums bija viss iekļ auts, tā pē c tas mū s netraucē ja.
Jauks baseins, vakara animā cija. Viesnī cā ir ļ oti kluss, mierī gs, lai gan dzirdamī ba istabā s, it kā kaimiņ i tavā istabā runā . Vakariņ ā s vī rieš i uz restorā nu nā k biksē s, ja š ortos, tad vasaras verandā . Lī dz jū rai 5-7 minū tes. Jū ra ir krā š ņ a, smilš aina ieeja ir maiga, ir akmeņ i, bet ne daudz, un dziļ ums ir lielisks. Ja tuvā k ostai, Okeanos viesnī ca tur ir sekla, nu, gara pastaiga. Netā lu no viesnī cas atrodas atrakciju parks, veikali, kafejnī cas, kopumā Ayia Napa centrs. Gā jā m 20-25 minū tes lī dz kaktusu un skulptū ru parkam, Mī lē tā ju tiltam.
Kopumā ar atpū tu esam ļ oti apmierinā ti, viesnī ca arī super. Mē s š ajā grū tajā laikā bijā m pasakā . Iesaku š o viesnī cu, viss ir lieliski.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu