Olympic Lagoon Resort 4*– Atsauksmes

18
Novērtējums 8.610
№2 viesnīcas reitingā Aija Napa
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.7 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 150 metru attālumā no jūras, tikai dažu minūšu brauciena attālumā no Aijanapas centra. Atvērts 1991. gadā, pēdējais remonts veikts 2018. gada ziemā. Tas sastāv no vairākām ēkām ar atsevišķu zonu tikai pieaugušajiem (tikai pieaugušajiem). Viesnīca ir lieliski piemērota gan aktīvai, gan klusai atpūtai.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m pagā juš ā gada maijā . Viss ir vienkā rš i pasakains! Biļ ete uz š o viesnī cu tika ieteikta Tui (EKR). Viesnī ca š ika, teritorija zaļ a, skaista! Mums paveicā s arī ar laikapstā kļ iem! Karstums nebija stiprs, visu dienu varē ja gulē t pludmalē ! Ļ oti pieklā jī gs apkalpojoš ais personā ls, smaidī gs un labsirdī gs. … Tomēr ▾ Mē s palikā m pagā juš ā gada maijā . Viss ir vienkā rš i pasakains! Biļ ete uz š o viesnī cu tika ieteikta Tui (EKR). Viesnī ca š ika, teritorija zaļ a, skaista! Mums paveicā s arī ar laikapstā kļ iem! Karstums nebija stiprs, visu dienu varē ja gulē t pludmalē ! Ļ oti pieklā jī gs apkalpojoš ais personā ls, smaidī gs un labsirdī gs. Ē diens ir paredzē ts tikai nogalinā š anai. Daudzveidī gs, garš ī gs. Man ļ oti patika vakara animā cija, puiš i centā s visu iespē jamo. Kopumā viss ir kā rtī bā , droš i dodieties uz š o viesnī cu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Es tur biju kopā ar savu lī gavaini. Tikā m ā tri iekā rtojuš ies, labā istabiņ ā , vienkā rš ā , mā jī gā , tī rā bez patosa un dž akuzi, bet gana plaš a. Teritorija super, tur ir viss! Un kur staigā t un sē dē t un pat apgulties. … Tomēr ▾ Es tur biju kopā ar savu lī gavaini. Tikā m ā tri iekā rtojuš ies, labā istabiņ ā , vienkā rš ā , mā jī gā , tī rā bez patosa un dž akuzi, bet gana plaš a. Teritorija super, tur ir viss! Un kur staigā t un sē dē t un pat apgulties. Jū s varat ē st un dzert no rī ta lī dz vakaram. Ē diens brī niš ķ ī gs, viss skaisti, biež i vien brī vdienas. Liela jū ras velš u izvē le. Animā cija pieauguš ajiem ir tikai nodarbī ba, katru vakaru smē jā s, patika dejot. Ļ oti laba viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem, ļ oti uzmanī gi animatori. Visi runā krieviski. Ja brauc uz pilsē tu, tur ir daudz tū risma aģ entū ru, tur var droš i braukt un 2-3 reizes lē tā k. Mē s devā mies un mums patika!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2010. gada jū nija vidū . Viesnī cu izvē lē jā mies pē c Tui VKO konsultanta ieteikuma. Š ī viesnī ca TUI VKO katalogā ir iekļ auta "Kipras labā ko č etriniekā " Tur: Liels peldbaseins ar ī paš u ieeju maziem bē rniem. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2010. gada jū nija vidū . Viesnī cu izvē lē jā mies pē c Tui VKO konsultanta ieteikuma. Š ī viesnī ca TUI VKO katalogā ir iekļ auta "Kipras labā ko č etriniekā " Tur: Liels peldbaseins ar ī paš u ieeju maziem bē rniem. Mums bija ē rti, ar bē rnu atpū tā mies utt. bē rnu diskotē ka, bē rnu ē dienkarte))Tī rā kā , mazā k pā rpildī ta un mierī gā kā pludmale ar maigu seklu ieeju jū rā ! Liels iekš telpu baseins. Viesnī cā nakš ņ o 3 pieauguš ie un viens bē rns-istabai ir bī dā mā s durvis-izrā dā s divas istabas Ļ oti ē rti! Mums viss patika, paldies VKO travel! Mē s iesakā m! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар kam-pod
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s no 12.10. 2010 dzimusi lī dz 23.10. 2010 dzimusi Olimpiskā s lagū nas kū rortā , kas atrodas Aijanapā . Mē s ar sievu devā mies atvaļ inā jumā . Š is ir mū su pirmais ceļ ojums, tā pē c rū pī gi izvē lē jā mies valsti un viesnī cu. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 12.10. 2010 dzimusi lī dz 23.10. 2010 dzimusi Olimpiskā s lagū nas kū rortā , kas atrodas Aijanapā . Mē s ar sievu devā mies atvaļ inā jumā . Š is ir mū su pirmais ceļ ojums, tā pē c rū pī gi izvē lē jā mies valsti un viesnī cu. Citi pat bija iesaistī ti! ! ! ! ! )))
Laikapstā kļ i š ajā s dienā s bija vienkā rš i brī niš ķ ī gi. Jau bija forš i izbraukt no Ukrainas, un Kiprā bija pā ri 30, kas ļ oti priecē ja.
Mū su tū roperators bija TUI, nekā du sū dzī bu. Kad ieradā mies, pie izejas mū s sagaidī ja operatora pā rstā vji un nosē dinā ja pie mikroautobusa un atveda uz viesnī cu, ar ceļ u problē mu nebija. Viesnī cā mū s sagaidī ja krieviski runā još a dzimtene, pastā stī ja par viesnī cu un ierā dī ja istabu. No pirmā acu uzmetiena cilvē ki Kiprā ir ļ oti pieklā jī gi, man arī ļ oti patika!
Viesnī ca atrodas apmē ram 1.5 kilometrus no Ayia Napa pilsē tas, klusā vietā . Jū ra no viesnī cas ir apmē ram 250-300 metrus, bet ir 3 skaisti baseini.
Godī gi sakot, jū rā nopeldē jā mies tikai divas reizes, peldē jā mies un sauļ ojā mies pie viesnī cas baseina!
Viesnī ca sastā v no vairā kā m ē kā m - centrā lā ar reģ istratū ru, 2 mazā kas divstā vu un nelielas vienstā va ē kas. Visas ē kas ir labi aprī kotas un ē rtas. Mū su istaba atradā s otrajā stā vā ar piekļ uvi viesnī cai pie baseina. Bija numuriņ i ar izeju no viesnī cas ā rpuses, kur vienā pusē ir lauks un otrā ceļ š . Istaba tika tī rī ta katru dienu, pat nebija manā ms, kad. Istabā ir kondicionieris, TV, fē ns, neliels ledusskapis, skapis, trī s bufetes un galds ar trim krē sliem! Ir izeja uz balkonu, kur ir arī galds ar krē sliem. Bija diezgan patī kami sē dē t uz balkona vakarā , kad karstums norimst un ir neliels aukstums.
Mē s paņ ē mā m ekskursiju ar dubulto ē dinā š anu - HB, no rī ta un vakarā . Tā kā mē s devā mies katru dienu vai devā mies ekskursijā , mē s vienmē r pusdienojā m viesnī cā , daž reiz pat pusdienā m tikko nopirkā m augļ us.
Starp citu, netā lu no viesnī cas ir pieklā jī gs mazs lielveikals. Katras brokastis bija vienā das, bet ē dienu bija pietiekami daudz, no kuriem izvē lē ties, lai gan lī dz svē tku beigā m visi bija apnikuš i. )) Vakariņ as mainī jā s katru dienu, tač u bija arī regulā ri ē dieni, piemē ram, frī kartupeļ i un desiņ as, kuras ļ oti iecienī ja bē rni. Galvenais atpū tnieku kontingents tolaik bija ģ imenes ar bē rniem. Lielā kā daļ a no viņ iem bija angļ i.
Visiem tiem, kas ierodas atvaļ inā jumā uz Kipru, es neiesaku palikt viesnī cā . Pirmais, ko iesaku apmeklē t, ir AKVAPARKS. Labā kā s atmiņ as par Kipru ir akvaparks. To var sasniegt ar kā jā m no viesnī cas. Izejot no viesnī cas arkas, pagriezieties pa labi un ejiet taisni apmē ram 15 minū tes. un labajā pusē bū s akvaparks. Biļ ete maksā ja 35 eiro, tač u tā jā apmeklē ikvienam. Viņ š strā dā ja no 10:00 lī dz 17:00, bet arī ar to bija par maz! ! ! ! ! )))
Iesaku apmeklē t arī Larnaku, Limasolu un Aijanapu, Pafosu.
Daž ā s pilsē tā s devā mies centralizē tā grupā ar gidu, daž ā s vienkā rš i pastaigā ties. Doš anā s uz Ayia Napa (izeja no arkas pa kreisi - apmē ram 25 minū tes. ) Kur ir daudz tū risma firmu, jū s varat organizē t savu atvaļ inā jumu uz vietas. Mē s tā arī izdarī jā m, un par braucienu mums ir ļ oti labas atmiņ as. Ir vē rts apmeklē t arī Kik klosteri, Afrodī tes dzimš anas vietu, Kurionas drupas un amfiteā tri.
Es arī iesaku apmeklē t Ayia Napa ostu, kur ir daudz laivu, ar kurā m varat doties ekskursijā pa Kipras piekrasti. Spilgti zila jū ra, silta saule jums palī dzē s.
Atpakaļ ceļ š bija skumjš – nebija vē lē š anā s pamest š o skaisto vietu. Lai gan mū s ieveda un lidojā m bez problē mā m, tomē r bija zinā mas skumjas.
Uz servisa un viesnī cas rē ķ ina varu teikt, ka ir tikai labas atmiņ as: jauki cilvē ki, tī ra istaba un sakopta teritorija, pieklā jī gs personā ls. Viesnī cu iesaku visiem!
IESAKU VISIEM APMEKLĒ T KIPRU!
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s tur atpū tā mies ar bē rniem un nenož ē lojam ne mazums, bē rnu programma ir vienkā rš i lieliska, animatori ir lieliski, un ir pat auklī š u pakalpojumi, mē s tač u nekad to neizmantojā m, bet tas, kas mums ir, ir paredzē ts protams. … Tomēr ▾ Mē s tur atpū tā mies ar bē rniem un nenož ē lojam ne mazums, bē rnu programma ir vienkā rš i lieliska, animatori ir lieliski, un ir pat auklī š u pakalpojumi, mē s tač u nekad to neizmantojā m, bet tas, kas mums ir, ir paredzē ts protams. Ē diens tur labs, daudz un garš ī gs, daudzveidī ga ē dienkarte, proti, nekā du sū dzī bu nebija, un, protams, pludmale ir blakus, saule smiltis un tamlī dzī gi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ja vē laties labi atpū sties kopā ar bē rnu - jū s esat š eit. Paldies par ieteikumu Tui Vko. Š eit ir viss nepiecieš amais: bē rnu baseins, bē rnu klubs, rotaļ u laukums un bē rnu animā cija, lieliska jū ra ar gludu ieeju un plaš a pludmale ar smalkā m smiltī m. … Tomēr ▾ Ja vē laties labi atpū sties kopā ar bē rnu - jū s esat š eit. Paldies par ieteikumu Tui Vko. Š eit ir viss nepiecieš amais: bē rnu baseins, bē rnu klubs, rotaļ u laukums un bē rnu animā cija, lieliska jū ra ar gludu ieeju un plaš a pludmale ar smalkā m smiltī m. Man ļ oti patika bē rnu klubs, animatori strā dā ja nevainojami. Viesnī cas numuriņ i ē rti, uzkopti katru dienu, personā ls runā krieviski. Ē diens man patika, bija ko izvē lē ties sev un meitai. Es labprā t atgrieztos š ajā augustā !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bija tur pagā juš ajā gadā . Mē s devā mies no Tui (VKO). Viesnī ca lieliska, personā ls uzmanī gs, numuriņ i tiek uzkopti katru dienu, krā pš anas un zā dzī bas faktu nebija. Ē diens ļ oti garš ī gs. Man ļ oti patika visi ē dieni. … Tomēr ▾ Bija tur pagā juš ajā gadā . Mē s devā mies no Tui (VKO). Viesnī ca lieliska, personā ls uzmanī gs, numuriņ i tiek uzkopti katru dienu, krā pš anas un zā dzī bas faktu nebija. Ē diens ļ oti garš ī gs. Man ļ oti patika visi ē dieni. Pludmale ir tī ra un ļ oti skaista. Kopumā ļ oti labi atpū tā mies, daudz ko atcerē jā mies. Brī vdienas ar bē rniem ir lieliskas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2010. gada vasarā ģ imene devā s uz viesnī cu OLYMPIC LAGOON RESORT, nopirka biļ eti no Austrumkazahstā nas reģ iona tū risma operatora. Pā rē jais izrā dī jā s š iks, tū roperators ņ ē ma vē rā visas mū su vē lmes, viesnī ca arī ļ oti patika. … Tomēr ▾ 2010. gada vasarā ģ imene devā s uz viesnī cu OLYMPIC LAGOON RESORT, nopirka biļ eti no Austrumkazahstā nas reģ iona tū risma operatora. Pā rē jais izrā dī jā s š iks, tū roperators ņ ē ma vē rā visas mū su vē lmes, viesnī ca arī ļ oti patika. Lieliska apkalpoš ana, draudzī gs personā ls, lieliska apkalpoš ana. Ē diens bija ļ oti garš ī gs, katru vakaru daž ā das izklaides programmas, garlaikoties nebija nepiecieš ams. Iesaku visiem š o viesnī cu un tū roperatoru.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti ē rti, ka tieš i pie viesnī cas ir autobusu pietura - devā mies uz Ayia Napa - pastaigā jā mies pa Parku, braucā m ar jahtu, braucā m ar autobusu uz Protaras un Paralimni. Super !! ! Akvaparku apmeklē jā m vairā kas reizes - apmē ram 20 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. … Tomēr ▾ Ļ oti ē rti, ka tieš i pie viesnī cas ir autobusu pietura - devā mies uz Ayia Napa - pastaigā jā mies pa Parku, braucā m ar jahtu, braucā m ar autobusu uz Protaras un Paralimni. Super !! ! Akvaparku apmeklē jā m vairā kas reizes - apmē ram 20 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Biļ ete maksā.16 mā rciņ as pieauguš ajam un 8 bē rniem - uzrā dot autobusa biļ eti atlaide no biļ etes 1 mā rciņ a. . Ē diens arī lielisks - augļ i, speķ is, desiņ as, ceptas un vā rī tas olas, olu kultenis, bulciņ as, ievā rī jumi, pā rslas, piens, fasē ti jogurti, tē ja, kafija, sulas, glazē ti virtuļ i. Vakariņ as vienkā rš i nav slavē jamas - itā ļ u, grieķ u, turku vakari. 19:30 restorā nā pie baseina sā kas š ova programma. 21:30 sā kas nā kamā izrā de. Piano bā rā vairā kas reizes nedē ļ ā ir dzī vā mū zika. Mē s tajā vasarā lidojā m cauri Austrumkazahstā nas ceļ ojumiem, paldies puiš iem par tik lielisko atvaļ inā jumu! Iesaku visiem! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī ir ideā la vieta, kur atpū sties kopā ar visu ģ imeni, jo š eit noteikti ir ko izklaidē t bē rnus, programma bē rniem ir vienkā rš i lieliska, viņ iem ļ oti patika, un pats galvenais, š ajā brī dī pieauguš ie var no viņ iem atpū sties, un tas ir pilnī gi kā rtī bā ; brī niš ķ ī ga pludmale ir pavisam tuvu, vairā ki baseini ar saldū deni un citi lī dzī gi. … Tomēr ▾ Š ī ir ideā la vieta, kur atpū sties kopā ar visu ģ imeni, jo š eit noteikti ir ko izklaidē t bē rnus, programma bē rniem ir vienkā rš i lieliska, viņ iem ļ oti patika, un pats galvenais, š ajā brī dī pieauguš ie var no viņ iem atpū sties, un tas ir pilnī gi kā rtī bā ; brī niš ķ ī ga pludmale ir pavisam tuvu, vairā ki baseini ar saldū deni un citi lī dzī gi. Nu pats serviss arī ļ oti labs. Palicis tikai viens pozitī vais.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums 98765432131
Es nevaru atrast ekskursijas izmaksas uz šo viesnīcu martam-aprīlim, 7 naktis, 2 pieaugušie un bērns 11 gadus vecs. Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Отель расположен в 150 метров от моря, всего в нескольких минутах езды от центра Айя Напы. Открыт в 1991 году, последняя реновация проведена зимой 2018 году. Состоит из нескольких корпусов с отдельной зоной только для взрослых (Adults Only). Отель прекрасно подойдёт и для активного, и для тихого спокойного отдыха.

Atrašanās vieta 150 м до пляжа. 3 км от туристической зоны, в 35 км от международного аэропорта Ларнака.
Pludmales apraksts Пляж в 150 м. Отмечен Голубым флагом.
  • 2. rinda
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

7 ресторанов, 4 бара.

5 открытых бассейнов, 1 крытый бассейн.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс, стрельба из лука.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 314 номеров, оформленных в мягких тонах и обставлены деревянной мебелью. Из некоторых номеров открывается вид на сад, бассейн или Средиземное море.

Istabās

Кондиционер, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), мини-холодильник (бесплатно), телефон, набор для приготовления чая и кофе, фен, халат и тапочки.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese P.O.BOX 30386, 5330 AGIA NAPA, CYPRUS
Tālruņi: Tel: +357 23 500000
Fax : +357 23 722502
Tīmekļa vietne: Olympic Lagoon Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, волейбол, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой, йогой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).