Rio Grande 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.510
10.0 Numurs
7.5 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.5 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas kūrorta kompleksā Sunny Beach. Tuvākie veikali un restorāni atrodas 500 metru attālumā. Viesnīca atrodas 3 km attālumā no ūdens atrakciju parka Paradise un 3,5 km attālumā no Nesebāras vēsturiskās daļas. Komplekss uzcelts 2012. gadā, pēdējais renovācija veikts 2015. gadā. Viesnīca ir piemērota jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар miss_nastea
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieradā mies 10.00, iekā rtojā mies ap 15-15.30, lai gan reģ istrā cijai bija jā bū t 14.00. Bet aizgā jē ju bija daudz un istabenē m nebija laika visu iztī rī t, viņ as iekļ uva situā cijā . Paspē jā m pastaigā ties, izpē tī t apkā rtni, samainī t naudu, aizstaigā t lī dz jū rai. … Tomēr ▾ Ieradā mies 10.00, iekā rtojā mies ap 15-15.30, lai gan reģ istrā cijai bija jā bū t 14.00. Bet aizgā jē ju bija daudz un istabenē m nebija laika visu iztī rī t, viņ as iekļ uva situā cijā . Paspē jā m pastaigā ties, izpē tī t apkā rtni, samainī t naudu, aizstaigā t lī dz jū rai. 14.00 mums iedeva rokassprā dzes un devā mies gaidī t istabiņ u bā rā (bagaž a tika atstā ta noliktavas telpā ).
Iekā rtojoties, ofigeli no istabas, 2 istabas, guļ amistaba un pusvirtuve. Guļ amistabā bija 2 vienguļ amā s gultas, kuras mē s tikko pacē lā m. Bija 2 sienas naktslampas, kondicionieris, naktsgaldiņ i, skapis ar 6 pakaramiem, un blakus galds daž ā diem aksesuā riem, kā arī galds meitenē m ar spoguli. Un, protams, balkons, kas ved uz citu istabu. Bija papildus treš ais spilvens un 2 segas vē sas nakts gadī jumam. Otrā istabā bija izvelkamais dī vā ns un dī vā ns, plakanā ekrā na televizors, telefons, skapis zem televizora, bā ra lete ar krē sliem, 2 glā zes. Bija pat plī ts, cepeš krā sns, trauku mazgā jamā maš ī na, ledusskapis. Vannas istabā : tualete ar lī mlenti "sterila", vanna, 2 ziepes, 2 š ampū na paciņ as, 2 tualetes papī ri, spilventiņ u maisiņ š . Iedeva 2 lielos dvieļ us, 1 dvieli rokā m, 1 sejai, 1 kā jā m. Un tur bija mops. Istabu tī rī ja katru dienu, izmazgā ja grī das, iznesa atkritumus un iztī rī ja pelnu trauku, it kā vairā k nevajadzē ja, kā centā s necū kot.
Ē diens bija vienmuļ š , bet daudz, proti, katru rī tu bija makaroni, 3 veidu salā ti, pā ris gaļ as veidi, desiņ as, rī si vai kartupeļ i, un var pamī š us. Izsalcis noteikti neaizbrauksi, jo ē diens ir garš ī gs un to tieš ā m ir daudz. Plus tiek pasniegtas daž ā das mē rces, garš vielas, bija grauzdiņ š , olī vas, olī vas, marinē ti gurķ i. No deserta viņ i deva saldumus, arbū zu, meloni, plū mes, persikus, aprikozes, ā bolus, vī nogas. Uzkodā m tika izņ emti augļ i un grauzdiņ i. Izrā dā s, ka kopā ar uzkodā m - 5 ē dienreizes dienā . Mums nebija laika izsalkt, jo mums atkal bija jā iet ē st. Personā ls ir 5 zvaigznes, viņ i tikko pabeidza ē st, viņ i paņ ē ma š ķ ī vi, viņ i tikko to pabeidza, viņ i paņ ē ma glā zi un jautā , vai esam pabeiguš i to paņ emt.
Treš dienā s rā da mini koncertu ar nacionā lo bulgā ru deju, man ļ oti patika. Katru dienu ir arī sporta programma: š autriņ as, ū dens vingroš ana (fitness), ū denspionieru bumba, galda teniss, ir arī trenaž ieru zā le ar trenaž ieriem un tvaika pirts, ja biljards (2lv) un pā ris trenaž ieri bē rniem . Internets tikai reģ istratū rā , istabā maksā (10lv 1 diena), lai cik dā rgi, lē tā k bū s paņ emt vietē jo karti, kam nepiecieš ams internets. Nolē mā m paņ emt pauzi sociā lajos tī klos un sazinā jā mies tikai ar saviem radiniekiem. Bija viss, sā kot no dzē rieniem: alus, vī ns, degvī ns, viskijs, menta, kola, fanta, sprite, sulas. Baseinam bija maks. dziļ ums 1.50 m, bet var peldē t. Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi protams bez maksas, bija arī pludmales gultas (nezinu kā pareizi darī t). Ir arī rotaļ u laukums un vakarā bija arī animā cija bē rniem. Bija lifts (dzī vojā m 3. stā vā , no 5).
Kopumā bijā m ļ oti apmierinā ti, lai gan paskatī jos atsauksmes, bija daudz sliktu, bet mū su ceļ ojumu aģ ents saka, ka mē s nekad nekur nebrauksim, ja koncentrē simies tikai uz atsauksmē m. Ik pē c pusstundas kursē bezmaksas mikroautobuss lī dz jū rai (600m lī dz jū rai), netā lu ir Nesebā ras sala, kuru pā ris reizes apbraucā m, neaprakstā mas emocijas. Dienā , kad nogā jā m 15-17 km, nevarē jā m atrauties no daiļ avā m. Jū ra ir tī ra, jā iet tā lu, lai ū dens bū tu lī dz kaklam, tā pē c, ja kā ds ceļ o ar bē rniem, droš i var ielaist jū rā . Ja jū s joprojā m vilcinā ties, izvē lieties š o viesnī cu un jū s bū siet apmierinā ts.
аватар Nad237
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tos pie vī ra, godī gi sakot, neticē ju Bulgā rijas sistē mai "viss iekļ auts" un biju gatava sliktā kajam. Turklā t lasī ju atsauksmes par viesnī cā m š ajā kū rortā . Bet . . viss izrā dī jā s vienkā rš i labi. … Tomēr ▾ Atpū tos pie vī ra, godī gi sakot, neticē ju Bulgā rijas sistē mai "viss iekļ auts" un biju gatava sliktā kajam. Turklā t lasī ju atsauksmes par viesnī cā m š ajā kū rortā . Bet . . viss izrā dī jā s vienkā rš i labi.
Mani apmierinā ja viesnī ca. Kā izrā dī jā s celta 2010. g. tā tad viss mē beļ u lī menī , santehnika. Balkons. TV, krievu kanā li, tai skaitā kondicionieris un ledusskapis (bez maksas). , tā tad runā t ē diens-gaļ a, zivis, vista, kartupeļ i, makaroni. Ē dā m vienmē r. Kafija-tē ja-limonā de-alus.
Iespē jams, ka jū ra ir tā lu (10 minū tes), bet tas mū s netraucē ja, turklā t viesnī ca atradā s mierī gā klusumā no galvenā s ielas un vienmē r lieliski aizmiga.
Pludmale ir paš valdī bas (ir divas puses, maksas (sauļ oš anā s krē sli un saulessargi 8 levas) un bezmaksas, kur var gulē t uz dvieļ a).
Pavisam netā lu no vē sturiskā s Nesebā ras (skaistumkopš anas) devā mies uz Akvaparku.
Ī sā k sakot, man ļ oti patika. Un viesnī ca nav pē dē jā lieta, kad ir patī kami atgriezties tī rā un vē sā istabā .


iemiesojums lisavetka333
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в курортном комплексе Солнечный берег. Расстояние до ближайших магазинов и ресторанов составляет 500 метров. Гостиница расположена в 3 км от аквапарка Paradise и в 3,5 км от исторической части города Несебыр. Комплекс построен в 2012 году, а последняя реновация проведена в 2015 г. Отель подойдет для молодежного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 30 км от аэропорта г. Бургас.
Pludmales apraksts Муниципальный песчаный пляж расположен в 700 м от отеля. До пляжа курсирует бесплатный автобус.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Развлекательные программы.
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает гостям 130 комфортабельных апартаментов.

Istabās

В номерах представлено: кондиционер, ТВ, телефон, холодильник, Wi-Fi, ванная комната с душем или ванной, фен, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 8240 Солнечный берег, Болгария
Tālruņi: +359 89 553 09 17
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.