Trakia Garden 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.810
№12 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
9.5 Numurs
9.0 apkalpošana
9.3 Tīrība
8.8 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Dārza ieskautā trīszvaigžņu viesnīca Trakia Garden atrodas Saulainā Krasta centrālajā daļā. Ieteicams relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар tkuzina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
2017.  gada septembrī es biju atvaļ inā jumā Saulainajā Krastā Trakia Garden viesnī cā . Izsaku lielu pateicī bu un pateicī bu administrā cijai un direktorei Zlatelynai par augstā kā s klases atpū tas organizē š anu un lielisko viesnī cas darbu, viss tika radī ts mā jas komforta garā un viss viesnī cas interjers, un tas ir dā rzs ar eksotiskiem augiem un dzī vniekiem un lieliska virtuve, viss tiek pagatavots ļ oti garš ī gi - un izcili konditorejas izstrā dā jumi un deserts ir neslavē jami. … Tomēr ▾ 2017.  gada septembrī es biju atvaļ inā jumā Saulainajā Krastā Trakia Garden viesnī cā .
Izsaku lielu pateicī bu un pateicī bu administrā cijai un direktorei Zlatelynai par augstā kā s klases atpū tas organizē š anu un lielisko viesnī cas darbu, viss tika radī ts mā jas komforta garā un viss viesnī cas interjers, un tas ir dā rzs ar eksotiskiem augiem un dzī vniekiem un lieliska virtuve, viss tiek pagatavots ļ oti garš ī gi - un izcili konditorejas izstrā dā jumi un deserts ir neslavē jami. Draudzī gs un uzmanī gs personā ls. Istaba vienmē r ir tī ra un sakopta. Viesnī ca ļ oti skaista, viss kopts un ē rts! ! ! Forš s baseins!! !
Viesnī ca atrodas Saulainā Krasta centrā , 10 minū š u attā lumā no jū ras, 15 minū š u attā lumā no demokrā tiskā veikala "Mladost", ļ oti laba atraš anā s vieta un daudz mazu un patī kamu veikaliņ u apkā rt. Ļ oti mierī gas un relaksē još as brī vdienas, kas ir piemē rotas cilvē kiem, kuri vē las atpū sties garī gi un ē rti.
Laiks bija ļ oti skaists, paspē jā m nosauļ oties un nopeldē ties, un noslē gumā , 4. dienā , apbrī not jau rudenī go jū ru, pastaigā joties gar piekrasti.
Es nā kš u vē lreiz, ar lielu prieku!
Liels paldies! ! !
аватар jlena75
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti jauka un gandrī z nevainojama viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m ģ imenē m ar bē rniem un pā riem. Absolū ti nav piemē rots jaunieš u kompā nijā m. Atrodas klusā vietā , lī dz pludmalei 5 minū tes, lī dz centram 7 minū tes. … Tomēr ▾ Ļ oti jauka un gandrī z nevainojama viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m ģ imenē m ar bē rniem un pā riem. Absolū ti nav piemē rots jaunieš u kompā nijā m.
Atrodas klusā vietā , lī dz pludmalei 5 minū tes, lī dz centram 7 minū tes. Apkā rt pietiekami daudz izklaides, kafejnī cas, blakus neliels atrakciju parks. Arda pietura atrodas burtiski trī s minū š u attā lumā , veikals Mladost atrodas pā ri ceļ am, 10 minū š u gā jiena attā lumā .
Viesnī cas teritorija ir ļ oti, ļ oti sakopta, zaļ a un mā jī ga. 2 rotaļ u laukumi, lapenes, š ū puļ tī kli, ē nainas takas. . Ir mini zoodā rzs ar bruņ urupuč iem, truš iem, putniem.
Baseins ir tī rs, tajā ir bē rnu sadaļ a, 2 lielā ki slidkalniņ i un viens pavisam mazs. Bezmaksas sauļ oš anā s krē slu un lietussargu var atrast jebkurā laikā .
Istaba ir plaš a. Mē beles tajā ir labas, gulta arī bez kļ ū mē m, viss nepiecieš amais ir. Gaisa kondicionē tā js, fē ns, TV, telefons, ledusskapis, veļ as izlietne. . No tualetes piederumiem tikai tualetes papī rs un viena maza ziepju gabaliņ š uz visu uzturē š anā s laiku.
Wi-fi ir bezmaksas un vidē ji vestibilā , par maksu istabā s.
Ē diens mani ļ oti pievī la. . Izsalcis nepaliksi, bet viss ir ļ oti ekonomisks, pieticī gs un savdabī gs. . Pusfabrikā ti, vakariņ ā s 2 veidu kū kas, no rī ta no saldā s halvas un bagā tī gas bulciņ as (katra diena). Augļ i 1-2 veidi brokastī m-vakariņ ā m un visi sagriezti plā nā s š ķ ē lī tē s - apelsī ni, kivi, nektarī ni un ā boli. Reiz bija ķ irsis. Ir 2 veidu zupas - vegā nu zupa-biezenis un otrā , nedaudz ū dens un reti burkā na-kartupeļ a-gaļ as gabaliņ i (ja pirmajā s vakariņ ā s viss nesanā k). Piedevas bija daž ā das, vai nu kartupeļ i, tad frī , tad makaronu rī si. . Bija dā rzeņ i. . Bet no gaļ as. . Viss ē diens kaut kā neizraisī ja gastronomisku prieku. . Neesmu gardē dis, bet ē diens bija vairā k kā nobruž ā ta rū pnī cas ē dnī ca. . Varbū t bē rniem un diē tas cilvē kiem tā ds ē diens ir tieš i piemē rots, bet jauns un vesels vī rietis ar tā dā m vakariņ ā m neiepriecinā s. viss apmaksā ts. Paturiet to prā tā !
Kopumā viesnī ca man patika ļ oti, ļ oti, absolū ti nekā du komentā ru, izņ emot ē dienu. .
Ja vē laties mieru, klusumu un atpū tu, noteikti varu ieteikt Trakia Garden!
Номер Холл Бассейн Бассейн Территория отеля Территория отеля Территория отеля
аватар mitya2017
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nekad nebiju apmetusies tā dā viesnī cā . Ieradā s 18.09. 2015 laika apstā kļ i bija lieliski. Viesnī ca atrodas 5 minū š u attā lumā no jū ras. Atmosfē ra viesnī cā ir kā mā jā s! Atpū ties vienkā rš i super! ! ! Joprojā m iespaidu) IESAKU Š O VIESNĪ CU VISIEM. … Tomēr ▾ Nekad nebiju apmetusies tā dā viesnī cā . Ieradā s 18.09. 2015 laika apstā kļ i bija lieliski. Viesnī ca atrodas 5 minū š u attā lumā no jū ras. Atmosfē ra viesnī cā ir kā mā jā s! Atpū ties vienkā rš i super! ! ! Joprojā m iespaidu)
IESAKU Š O VIESNĪ CU VISIEM
аватар buslovscky
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba diena visiem. Sā kš u ar viesnī cu - viesnī ca vairā k piemē rota ģ imenē m un pensionā riem, kur viņ i bija 90% gadī jumu, viesnī cā bija visu tautī bu pā rstā vji (ukraiņ i, krievi, briti, rumā ņ i un vā cieš i). … Tomēr ▾ Laba diena visiem. Sā kš u ar viesnī cu - viesnī ca vairā k piemē rota ģ imenē m un pensionā riem, kur viņ i bija 90% gadī jumu, viesnī cā bija visu tautī bu pā rstā vji (ukraiņ i, krievi, briti, rumā ņ i un vā cieš i). Viesnī ca atrodas gandrī z Saulainā Krasta centrā , starp citu, vietē jā alfa banka ir tuvu, ir izdevī gs valū tas maiņ as kurss, bet mainot lielas summas (komisija un 3 levas uzreiz paņ emts), lī dz braukš anai vajag 10 minū tes. lī dz centram, lī dz jū rai apmē ram 7 minū tes. Blakus viesnī cai daudz izklaides, restorā ni, lielveikali, bistro utt. Ī paš i pievē rš u uzmanī bu ē dienam viesnī cā , pā rē dā mies tik daudz, ka puspansija pietika visai dienai, ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs, bet par brokastī m maksā vairā k par olu kulteni un daž ā da veida desiņ ā m. Vakariņ ā s ir ī sts mī nuss, viņ i absolū ti nedod dzē rienus, kā mē s saprotam, viņ i ir spiesti pirkt viesnī cas restorā nā , kas nav ī paš i populā rs. Tī rī š ana notika katru dienu, pilnī bā apmierinā ta ar to. Baseins, protams, nav ledus hlors, vienreiz peldē jos un vairs nedarī ju, nesaprotu, kā tur bē rnus vanno. Viesnī cas teritorija nav liela, bet ļ oti mā jī ga, ir soliņ i, lapenes un volejbola laukums.
Bijā m trī s (3 jauni puiš i), mums vajadzē ja izklaidi, to ir pietiekami, teikš u, ka Bulgā rijā viesnī ca nav ī paš i svarī ga, visu var atrast uz ielas, klubos un pludmalē s. Tik apmierinā ts ar savu atvaļ inā jumu. Teikš u arī par pludmalē m, tā s visas ir publiskas un maksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, bet pati pludmale ir tī ra, gluda, labā ka nekā Krimā .
Protams, ka uz ielā m notiek akcijas, visur ir rietā ji, daž i mē ģ ina pā rdot biļ etes uz dā rgā kā m, tā pē c pā rbaudiet visas atlaiž u iespē jas, seksa veikalus, kur piedā vā seksa pakalpojumus, viss ir arī dā rgi un nav racionā li, un neskaitā mi vā cieš i, kuri uzvedas neadekvā ti. Naktsklubi ir atseviš ķ a saruna, ir maksas tualetes, tas ir kā ???????? ? nav normā li un atkal tikai vā cieš i un 15 gadus veci pusaudž i, lai var meklē t, kur kontingents ir vecā ks.
Kopumā iespaids labs, pā rē jo novē rtē š u labi, var iet un nenož ē losit, tur visu atradī si un principā viss ir lē ts.
Мы жили на 1 этаже, можно было зайти с балкона:) Ощущение такое, что на ресепшене всем по фиг Эти лежаки и зонтики по 8 лев за день Не глубокий бассейн 1.30м Телек конечно примитивный, но есть 2 русских канала (первый и новости 24)
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
viss, kas tika rakstī ts par viesnī cu, ir tikai puse patiesī bas. lieliska apkalpoš ana - tiesa, veļ as maiņ a 3x nedē ļ ā , ikdienas uzkopš ana un atpū tnieku prombū tnes laikā . un lielā kais pluss ir tas, ka viņ i nezog, jo darbinieki ir bulgā ri, tā pē c nav vajadzī gs seifs, visu var atstā t publiskajā ī paš umā . … Tomēr ▾ viss, kas tika rakstī ts par viesnī cu, ir tikai puse patiesī bas. lieliska apkalpoš ana - tiesa, veļ as maiņ a 3x nedē ļ ā , ikdienas uzkopš ana un atpū tnieku prombū tnes laikā . un lielā kais pluss ir tas, ka viņ i nezog, jo darbinieki ir bulgā ri, tā pē c nav vajadzī gs seifs, visu var atstā t publiskajā ī paš umā . Mī nusi: brokastī s nav augļ u (griezti apelsī ni un daž reiz sagriezti ā boli), ē dienkarte nav tikai vienmuļ a (tā da ir visā s Bulgā rijas viesnī cā s), bet trū cī ga. Nav kū ku, putu, pudiņ u (kā citā s treš kā s), desiņ as, makaronus, tomā tus, gurķ us, grauzdiņ us, olu kulteni, lai gan viss ir kvalitatī vs. Bet mē s jau 10 gadus atpū š amies Bulgā rijā un 3 gadus neesam redzē juš i tā du trū kumu. Jā , no mazgā š anas piederumiem - tikai ziepes ieraš anā s dienā , paturiet prā tā . Un 12-16 gadus veciem pusaudž iem, ja viņ i iet bez kompā nijas, ilgas ir briesmī gas. Viesnī ca vairā k paredzē ta pensionā riem un vecā kiem ar maziem bē rniem. Kondicionieris istabā , pirts, trenaž ieru zā le ir maksas, un maksa par pirti ir nevis stundā , bet vienai personai stundā . Kopumā pensija Bulgā rijā ir klase, vienkā rš i ņ emiet viesnī cas pē c savas gaumes.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар nataliya54
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Trakia Garden Hotel atpū š amies jau treš o gadu un katru gadu, aizbraucot ar skumjā m, esam pā rliecinā ti, ka nā kamgad š eit atgriezī simies atkal. Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , atrodoties gandrī z Saulainā Krasta centrā , bet tajā paš ā laikā aizsargā ta no trokš ņ a. … Tomēr ▾ Trakia Garden Hotel atpū š amies jau treš o gadu un katru gadu, aizbraucot ar skumjā m, esam pā rliecinā ti, ka nā kamgad š eit atgriezī simies atkal. Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , atrodoties gandrī z Saulainā Krasta centrā , bet tajā paš ā laikā aizsargā ta no trokš ņ a.
Viesnī cai ir plaš a privā ta, ļ oti iekopta teritorija, kas ar gā dī gas saimnieces rokā m pā rvē rsta par ī stu botā nisko dā rzu, kas ir pieejams izstaigā š anai visiem atpū tniekiem un ir viņ u iecienī ts. Ir ļ oti patī kami rī ta agrumā pastaigā ties starp ziedoš ā m rozē m, aplū kot ziedoš us kaktusus un ap 300 daž ā du veidu augus. Š ogad parā dī jā s dzī vais stū rī tis, kurš ļ oti mī l bē rnus, lielā voljē rā mitinā s 3 truš i un dekoratī vie balož i. Mū suprā t, š is ir visē rtā kais un smarž ī gā kais viesnī cas rajons visā Saulainajā Krastā . Viesnī cai ir savs liels peldbaseins ar bē rnu zonu, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pie baseina ir bez maksas. Nekad neizmantojā m baseinu, jo lī dz jū rai ir vajadzī gas 5-7 minū tes. mierī gs solis. Pludmale š ajā rajonā ir lieliska, pirmkā rt, nav daudz cilvē ku, otrkā rt, greznas zelta smiltis un sekla krasts. Par jū ru gribu runā t atseviš ķ i, tī rais dibens ļ oti valdzinoš s, bez akmeņ iem, koraļ ļ iem un gruž iem, ieejot jū rā nav jā skatā s, lai nesavainotos. Seklais krasts ļ auj bē rniem rotaļ ā ties jū rā visu dienu bez pieauguš o uzraudzī bas. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē ir maksas - 7 levas, apmē ram 140 rubļ i, bet var sauļ oties vienkā rš i uz smiltī m, tā s ir mī kstas.
Pē c pludmales jū s varat ē rti atpū sties viesnī cā . Istabas plaš as, tī ras, personā ls draudzī gs, gandrī z visi runā krieviski, gultas veļ a un dvieļ i kā jauni, mainī ti laicī gi, istabenes regulā ri no dvieļ iem izliek lokus, laivas utt.
Ē dinā š ana HB viesnī cā (brokastis un vakariņ as), ī sta bufete, t. i. neatkarī gi no tā , cikos viesis ierodas, brokastis no 8 lī dz 10, vakariņ as no 18 lī dz 20, vienmē r ir pietiekami daudz visu sortimenta ē dienu. Brokastis katrai gaumei. Vakariņ as ļ oti daudzveidī gas, obligā ti 2-3 veidu zupas, dā rzeņ i, gan svaigi, gan sautē ti, cepti, gaļ a, vista, zivis, picas u. c. , augļ i un deserti noteikti. Tas viss ir pietiekami. Galdi tiek notī rī ti, kā jau labā restorā nā , š ķ ī vi atņ em, tiklī dz tas ir brī vs. Nav problē mu ar brī vu galdu. Jū s varat pusdienot gan viesnī cas restorā nā , gan ļ oti daudzos bā ros, restorā nos, kafejnī cā s, kas atrodas visā Saulainā krasta garumā . Vakarā viesnī cā skan dzī vā mū zika, savukā rt repertuā rs tiek izvē lē ts ar cieņ u pret viesiem, lai dzirdami ne tikai ā rzemju hiti, bet arī dziesmas krievu valodā .
Viesnī cā atpū š as daž ā da vecuma un tautī bas cilvē ki, tač u visdroš ā kais viesnī cas veiksmes rā dī tā js ir pastā vī go viesu klā tbū tne, kuru viesnī cā ir ļ oti daudz. Nopelns tajā ir viesnī cas ī paš niecei Anastasijai un viņ as meitai Zlateļ inai, kuras rada mā jī gu, mā jī gu atmosfē ru, rū pē joties par viesiem, ļ auj justies aizsargā tam jebkurā situā cijā . Kopumā brī vdienas Bulgā rijā ir piemē rotas gan jaunieš iem, jo ​ ​ bā ru, diskotē ku un naktsklubu pā rpilnī ba neļ aus jums garlaikoties, gan vecā kiem cilvē kiem, kuri ē rti atpū š as klusos stū ros, bet bē rniem tā ir tikai paradī ze. Apskates cienī tā ji var doties daž ā dā s ekskursijā s, starp citu, autobusa pietura atrodas divu minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas, un biļ eti uz ekskursiju var iegā dā ties paš ā viesnī cā par pievilcī gu cenu. Jū s varat braukt patstā vī gi, netā lu no Nesebā ras, pilsē tas, kas ir iekļ auta UNESCO kultū ras mantojuma sarakstā , Sozopole, Burgasa ir lieliska iepirkš anā s vieta (40 minū tes ar ē rtu autobusu).
Bulgā rijā ir leģ enda, ka tad, kad Dievs cilvē kiem atdeva zemi, bulgā ri strā dā ja un viņ iem nepietika zemes, tad Kungs viņ iem iedeva gabaliņ u no savas paradī zes, kad tu atnā c uz Trakijas dā rzu, tu sā c. lai tam noticē tu.
Райский уголок Болгарии Райский уголок Болгарии Райский уголок Болгарии Райский уголок Болгарии Райский уголок Болгарии Райский уголок Болгарии Райский уголок Болгарии Райский уголок Болгарии
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Trakia Garden Hotel atpū š amies jau treš o gadu un katru gadu, aizbraucot ar skumjā m, esam pā rliecinā ti, ka nā kamgad š eit atgriezī simies atkal. Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , atrodoties gandrī z Saulainā Krasta centrā , bet tajā paš ā laikā aizsargā ta no trokš ņ a. … Tomēr ▾ Trakia Garden Hotel atpū š amies jau treš o gadu un katru gadu, aizbraucot ar skumjā m, esam pā rliecinā ti, ka nā kamgad š eit atgriezī simies atkal. Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , atrodoties gandrī z Saulainā Krasta centrā , bet tajā paš ā laikā aizsargā ta no trokš ņ a. Viesnī cai ir plaš a privā ta, ļ oti iekopta teritorija, kas ar gā dī gas saimnieces rokā m pā rvē rsta par ī stu botā nisko dā rzu, kas ir pieejams izstaigā š anai visiem atpū tniekiem un ir viņ u iecienī ts. Ir ļ oti patī kami rī ta agrumā pastaigā ties starp ziedoš ā m rozē m, aplū kot ziedoš us kaktusus un ap 300 daž ā du veidu augus. Š ogad parā dī jā s dzī vais stū rī tis, kurš ļ oti mī l bē rnus, lielā voljē rā mitinā s 3 truš i un dekoratī vie balož i. Mū suprā t, š is ir visē rtā kais un smarž ī gā kais viesnī cas rajons visā Saulainajā Krastā . Viesnī cai ir savs liels peldbaseins ar bē rnu zonu, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pie baseina ir bez maksas. Nekad neizmantojā m baseinu, jo lī dz jū rai ir vajadzī gas 5-7 minū tes. mierī gs solis. Pludmale š ajā rajonā ir lieliska, pirmkā rt, tajā nav daudz cilvē ku, un, otrkā rt, greznas zelta smiltis un sekls krasts. Par jū ru gribu runā t atseviš ķ i, tī rais dibens ļ oti valdzinoš s, bez akmeņ iem, koraļ ļ iem un gruž iem, ieejot jū rā nav jā skatā s, lai nesavainotos. Seklais krasts ļ auj bē rniem rotaļ ā ties jū rā visu dienu bez pieauguš o uzraudzī bas. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē ir maksas - 7 levas, apmē ram 140 rubļ u. , bet var sauļ oties vienkā rš i uz smiltī m, tā s ir mī kstas. Pē c pludmales jū s varat ē rti atpū sties viesnī cā . Istabas plaš as, tī ras, personā ls draudzī gs, gandrī z visi runā krieviski, gultas veļ a un dvieļ i kā jauni maina laicī gi, istabenes regulā ri taisa no dvieļ iem lokus, laivas utt. Ē dinā š ana HB hotel ( brokastis un vakariņ as), ī sts zviedru galds, tas ir, neatkarī gi no viesu ieraš anā s, brokastis no 8 lī dz 10, vakariņ as no 18 lī dz 20, vienmē r ir pietiekami daudz visu sortimenta ē dienu. Brokastis katrai gaumei. Vakariņ as ļ oti daudzveidī gas, obligā ti 2-3 veidu zupas, dā rzeņ i, gan svaigi, gan sautē ti, cepti, gaļ a, vista, zivis, picas u. c. , augļ i un deserti noteikti. Tas viss pietiekamā daudzumā . Galdi tiek notī rī ti, kā jau labā restorā nā , š ķ ī vi atņ em, tiklī dz tas ir brī vs. Nav problē mu ar brī vu galdu. Jū s varat pusdienot gan viesnī cas restorā nā , gan ļ oti daudzos bā ros, restorā nos, kafejnī cā s, kas atrodas visā Saulainā krasta garumā . Vakarā viesnī cā skan dzī vā mū zika, savukā rt repertuā rs tiek izvē lē ts ar cieņ u pret viesiem, lai dzirdami ne tikai ā rzemju hiti, bet arī dziesmas krievu valodā . Viesnī cā atpū š as daž ā da vecuma un tautī bas cilvē ki, tač u visdroš ā kais viesnī cas veiksmes rā dī tā js ir pastā vī go viesu klā tbū tne, kuru viesnī cā ir ļ oti daudz. Nopelns tajā ir viesnī cas ī paš niecei Anastasijai un viņ as meitai Zlateļ inai, kuras rada mā jī gu, mā jī gu atmosfē ru, rū pē joties par viesiem, ļ auj justies aizsargā tam jebkurā situā cijā . Kopumā brī vdienas Bulgā rijā ir piemē rotas gan jaunieš iem, jo ​ ​ bā ru, diskotē ku un naktsklubu pā rpilnī ba neļ aus jums garlaikoties, gan vecā kiem cilvē kiem, kuri ē rti atpū š as klusos stū ros, bet bē rniem tā ir tikai paradī ze. . Apskates cienī tā ji var doties daž ā dā s ekskursijā s, starp citu, autobusa pietura atrodas divu minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas, un biļ eti uz ekskursiju var iegā dā ties paš ā viesnī cā par pievilcī gu cenu. Jū s varat braukt patstā vī gi, netā lu no Nesebā ras, pilsē tas, kas ir iekļ auta UNESCO kultū ras mantojuma sarakstā , Sozopole, Burgasa ir lieliska iepirkš anā s vieta (40 minū tes ar ē rtu autobusu). Bulgā rijā ir leģ enda, ka tad, kad Dievs cilvē kiem atdeva zemi, bulgā ri strā dā ja un viņ iem nepietika zemes, tad Kungs viņ iem iedeva gabaliņ u no savas paradī zes, kad tu atnā c uz Trakijas dā rzu, tu sā c. lai tam noticē tu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums buslovscky
Kopā atpūtāmies un lieliski pavadījām laiku. Meitenes raksta.
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 25 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Окруженный садом 3-звездочный отель Trakia Garden расположен в центральной части курорта Солнечный берег. Рекомендуем для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta В 29 км от аэропорта г. Бургас, в 40 км от г. Бургас, в 5 км от г. Несебр.
Pludmales apraksts Пляж в 250 м от отеля, через дорогу.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-зоопарк, отделение для детей в бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Игровая комната, библиотека.
Telpu apraksts

В отеле 140 номеров.

Istabās

кондиционер, балкон, спутниковое ТВ, телефон, мини-бар, душ, сушилка для белья.

  • vanna/duša
  • fēns $
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese 8240 Sunny Beach, Bulgaria
Tālruņi: (359) 55 424033
Tīmekļa vietne: Trakia Garden
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.