Ivana Palace 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 3.610
9.0 Numurs
7.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Saulainā Krasta rietumu krastā, 300 metru attālumā no smilšu pludmales. Viesnīca uzcelta 2004. gadā, pēdējā renovācija veikta 2017. gadā. Lieliska izvēle relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар Svetlana_Kabanova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ī viesnī ca nav 4 zvaigž ņ u. Reģ istratū rā ī sti neko nepaskaidro. Piemē ram, viņ i mums nepaskaidroja, ka telpā nevar ieslē gt gaismu, kamē r speciā lā nodalī jumā nav ievietots metā la atslē gu piekariņ š . … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca nav 4 zvaigž ņ u. Reģ istratū rā ī sti neko nepaskaidro. Piemē ram, viņ i mums nepaskaidroja, ka telpā nevar ieslē gt gaismu, kamē r speciā lā nodalī jumā nav ievietots metā la atslē gu piekariņ š . Nav skrejlapu par vietē jā m apskates vietā m, nav bezmaksas apgabala kartes. Wi-Fi nedarbojas, slikta skaņ as izolā cija, uz gultas veļ as ir traipi un caurumi. Vannas istabā pē c duš as uz grī das parā dī jā s peļ ķ e, lai gan aizkars tika lietots regulā ri. Kad viņ i noslaucī ja grī du sausu un vairs neizmantoja duš u, atkal parā dī jā s ū dens. Acī mredzot iekš ā tek caurules, un ū dens sū cas cauri flī zē m. Brokastī s biež i bija gara rinda, nepietika tasī š u un glā ž u. Sliktā kais bija tas, ka mums istabā nozaga naudu.
аватар janita123
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceļ š uz viesnī cu: Tieš ā m aizņ em tikai 30 minū tes, ne vairā k (netā lu no lidostas). Bet tas ir tad, ja jums paveicas ar vadī tā ju. Mums nepaveicā s ne lī dz viesnī cai, ne atpakaļ . Viņ i nezinā ja ceļ u, viņ i apmulsa, un mē s ceļ ojā m gandrī z stundu! Viesnī ca: Piecstā vu ē ka katrā stā vā , liela halle ar dī vā niem, sadalot ē ku divos spā rnos, ar istabā m uz baseinu un istabā m uz dā rzu) 2 lifti (diezgan ē rti, ar spoguļ iem). … Tomēr ▾ Ceļ š uz viesnī cu: Tieš ā m aizņ em tikai 30 minū tes, ne vairā k (netā lu no lidostas). Bet tas ir tad, ja jums paveicas ar vadī tā ju. Mums nepaveicā s ne lī dz viesnī cai, ne atpakaļ . Viņ i nezinā ja ceļ u, viņ i apmulsa, un mē s ceļ ojā m gandrī z stundu!
Viesnī ca: Piecstā vu ē ka katrā stā vā , liela halle ar dī vā niem, sadalot ē ku divos spā rnos, ar istabā m uz baseinu un istabā m uz dā rzu) 2 lifti (diezgan ē rti, ar spoguļ iem). Funkcionē tikai 4 stā vi, piektais stā vs slē gts, nezinu, kas tur notiks.
Pirmajā stā vā atrodas reģ istratū ra (ir krieviski runā još s personā ls, bet joprojā m ne visi saprot, ko jū s viņ iem sakā t), konferenč u telpa (tā vienmē r bija tukš a, tā bija piepildī ta tikai uz tikš anos ar viesnī cu ceļ vedis), bā rs (piepildī ts ar ā rzemniekiem no rī ta lī dz pē dē jam klientam), neliels veikals (cenas, protams, ir pā rspī lē tas, bet pieļ aujamas, ja vē laties iegā dā ties saldē jumu vai alkoholu, bet esat pā rā k slinks, lai tiktu tā lu) , valū tas maiņ as punkts, atvē rts lī dz 19:00, kurss tā ds pats kā ielu apmaiņ as automā tos. trenaž ieru zā le (ar pussalauztiem trenaž ieriem, gandrī z vienmē r tukš a), skaistumkopš anas salons (neesmu bijis, nezinu vai ir apmeklē ts, ir arī pirts un dž akuzi. Neko nevaru pateikt arī par viņ u apmeklē š anu, neesmu bijis), bē rnu klubs (daudz rotaļ lietu, bet platī ba maza, ģ ē rbtuvē , pie restorā na, ir pat bē rnu velosipē di), restorā ns (piezemē š anā s vietu ir daudz - ir vietas restorā nā , bet terasē zem eglē m (smē ķ ē tā jiem), tualete pretī restorā nam.
Istabas: Istabas, cik sapratu pē c daž ā diem aprakstiem un fotogrā fijā m viesnī cā ir daž ā das, dabū jā m studiju ar virtuvi (bez traukiem un bez visa pā rē jā ē diena gatavoš anai). Istabu sadala skapis divā s zonā s - guļ amistabā un viesistabā . Neē rti, ka ieeja tualetē ar vannu ir no guļ amzonas, paš ā istabas galā ! Vannas istabā ir š ampū ns, ziepes, fē ns, ar elektrī bas kontaktligzdu (aizklā ts ar aizkaru, tā pē c nav ī paš i pamanā ms). Mani iepriecinā ja tikai balkons, kurš bija 7 m garš un 2 m. plaš a, lielā kā no visā m viesnī cā . Uz balkona ir plastmasas galds, 2 plastmasas krē sli un ž ā vē tā js. Tas bija arī ļ oti noderī gi, jo š ajā vietā Bulgā rijā ir daudz mitruma un veļ a ž ū st ilgu laiku pē c saulrieta. TV ir daudz programmu, krievu -5 programmas! Ir pat "Makš ķ erē š ana"! Internets ir tikai reģ istratū rā un restorā nā , un tas slikti uztver, kad cilvē ki to "paņ em" vestibilā . No numura paveras skats uz baseinu, dā rzu vai kalniem. Visi skati ir patī kami, un zemā k esoš ā auditorija netraucē , jū s to nevarat dzirdē t, ja aizverat balkonu. Nekā das mā jturī bas! Apkopē jas neprot nevienu citu valodu kā tikai bulgā ru, tā pē c viņ ā m ir ļ oti grū ti izskaidrot, kas no viņ iem tiek prasī ts. Ziniet, ka viņ i nemainī s jū su dvieļ us, kamē r nenometī siet tos uz grī das gaitenī ! Un gultas veļ a tiks mainī ta tikai pē c tam, kad par to paziņ osiet reģ istratū rā . Grī da ir mazgā ta ar vienu lupatu, iespē jams, visas istabas, jo smiltis tur palika visu mū su uzturē š anā s laiku. Es vispā r klusē ju par skapī š iem, putekļ i no plauktiem un mē belē m nekad nav notī rī ti visā viesnī cas pastā vē š anas laikā ! Tā pat kā balkons, nekad nav mazgā ts.
Teritorija. Cik saprotu, Bulgā rijā pie viesnī cā m nav teritoriju, lielā kā daļ a ir bez ž ogiem, un no viesnī cas uz viesnī cu var droš i staigā t tieš i pa viesnī cas gā jē ju celiņ iem. Ivanai nav arī nož ogotas teritorijas, tā pē c viņ a ne reizi vien pamanī jusi, ka viesnī cas baseinā peldē ties nā kuš i iedzī votā ji no kaimiņ u dzī vojamā m ē kā m. Viesnī cā ir divi baseini (bē rniem un pieauguš ajiem), atdalī ti ar tiltiņ u, pa vidu katram baseinam divas sē nes, no kurā m plū st ū dens straume, tas ī paš i iepriecinā ja bē rnus, viņ i bija tieš i zem sē nī tes! baseinus katru rī tu tī ra un ū deni maina, no rī tiem no balkona visu laiku skatī jos, tā pē c apkā rt nav spē cī ga balinā tā ja smaka. ? Starp baseinu un dzī vojamā m ē kā m (kas atrodas pretī viesnī cai) ir zā liens, kur var gulē t uz sauļ oš anā s krē sliem zem saulessargiem vai bez tiem. Viesnī cā ir bē rnu rotaļ u laukums ar slidkalniņ u, š ū poles, rotaļ u laukums, kas atrodas skaistā parkā , kur ir daudz daž ā du veidu koki. Netā lu no galvenā s ieejas viesnī cā aug vairā kas cidonijas, kas ļ oti labi nes augļ us ar gardiem augļ iem (paš i izmē ģ inā jā m). Tuvumā atrodas lielveikals ZORA, kur var iegā dā ties bulgā ru produktus lī dzņ emš anai mā jā s.
Restorā ns. Mums bija brokastis un vakariņ as, tā pē c ir daudz par ko runā t. Brokastis (7.30-10.00), kā jau daudzi rakstī juš i, ir vienmuļ as, bet izsalcis nepaliksi. Garda omlete, biezpiens no rī ta man nepietrū ka, bet putrai bē rni droš i vien nekaitē s. Brokastī s vai vakariņ ā s nav daž ā du konditorejas izstrā dā jumu. No augļ iem mums (augustā ) bija tikai arbū zi, melones, plū mes, persiki. Un ne gluž i nobriedis. Vakariņ ā s (18.30-21.00) situā cija ir labā ka, ir no kā izvē lē ties, ir pat zupas, kuras man ļ oti garš oja. Un arī makaronu mē rces ir garš ī gas. Š ajā viesnī cā mani pā rsteidza fakts, ka bez ū dens vakariņ ā s š eit tiek piedā vā ta arī tē ja, jo citā s viesnī cā s HB vakariņ ā s par visiem dzē rieniem ir jā maksā . Tē ja tiek dota augu izcelsmes, garš ī ga (ar kumelī tē m, timiā nu, mež a zā lē m, piparmē tru). Brokastī s kafija, arī normā li no aparā ta, var ar pienu, var bez. Vietas restorā nā vienmē r bija pietiekami, cilvē ku bija maz. No televizora, kas karā jas pie sienas, virs dzē rieniem, skan patī kama maiga mū zika. Bet es ļ oti slikti tī ru galdus, paš am jā nokrata netī rumi no galda vai jā maina netī rais galdauts, paņ emot tī ru no blakus galda.
Ekskursijas: Visi devā s ekskursijā s uz ielu aģ entū ru See More (ī paš nieks Nikolajs), kas atrodas viesnī cā Efir, pretī Ivanai, ja pa ceļ am uz jū ru. Viņ am tā s ir daudz lē tā kas nekā operatoram (lido no Pegas Touristic). Aizbraucu uz Stambulu (iesaku, patika) uz vienu dienu, pietiek, divas dienas neņ em. “Akmens mež s” (arī apskates vē rts), tikai mums bija ekskursija apvienota ar Balč iku (Botā niskais dā rzs un Rumā nijas karalienes pils) + Kaliakra rags. Lī dz ar to viss ir ļ oti ā tri, bija maz laika konkrē ti apskatī t. Bet viss ir interesanti! Bijā m arī bulgā ru ciematā , tur var aizbraukt, bet izrā dā s gala pieturā (kaimiņ os St. Vlas virzienā ) ir restorā ns, kur tā da pati programma pieejama par mazā ku naudu. Labā k tur aiziet, par š o restorā nu uzzinā jā m tikai pirms izbraukš anas!
Pludmale un jū ra: Ejiet lī dz jū rai ne vairā k kā.7 minū tes, daudzi par to jau š eit ir rakstī juš i, ka nav tā lu. Jū s pat varat to nedaudz redzē t no viesnī cas augš ē jā stā va. Jū ra ne ar ko neatš ķ iras no mū su Melnā s jū ras, bijā m augustā , katru dienu bija vē tra, vienmē r bija dzeltens, tad sarkans karogs, zaļ ā nekad nebija. Tā kā pludmalē sauļ oš anā s krē slus un saulessargus ir dā rgi ī rē t, sauļ ojā mies, tā pat kā vairums mū su tautieš u, nelielā s bezmaksas pludmales strē melī tē s, kas atrodas starp maksas pludmalē m visā Saulainā krasta piekrastē , tā pē c vieta zem Bulgā rijas saules jū s vienmē r varat atrast. Vienī gā atš ķ irī ba no Krievijas Melnā s jū ras piekrastes ir tā , ka Bulgā rijā Saulainajā krastā ir skaistas dzeltenas smiltis un ļ oti laba ieeja jū rā . Bet jū rā pie krasta neatradī si nevienu zivi! Pludmalē ir daudz kafejnī cu, pā rdevē ji ar augļ iem un pā rtiku dodas tieš i gar pludmali, gar pludmales lī niju ir arī veikali, kur var iegā dā ties visu nepiecieš amo, ja neesi iegā dā jies mā jā s (pludmales saulessargi, peldkostī mi , sarafā ni, pludmales aksesuā ri bē rniem utt. . d. )
Наш балкон ( самый большой в отеле)! Гостиная в номере Кухня в номере Банный набор в номере Ванная комната номера


iemiesojums felena56
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на западном побережье Солнечного Берега, в 300 метрах от песчаного пляжа. Отель построен в 2004 году, последняя реновация проведена в 2017 году. Прекрасный выбор для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta 1,5 км от центра курорта Солнечный берег. 30 км от аэропорта города Бургас. 90 км от города Варна.
Pludmales apraksts Пляж в 300 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ресторан на 180 человек. Лобби-бар, бар у бассейна. Конференц-зал на 100 человек. Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, магазин.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб (2-8 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

Всего 224 номера в 5-этажном здании отеля.

Istabās

В номерах представлено: душ/ванна, фен, полотенца, кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, бесплатный Wi-Fi, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Sunny Beach, 8230
Tālruņi: +359(554)24130
+359(89)8778853
Tīmekļa vietne: Ivana Palace
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.