Briz Beach 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
6.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Saulainā Krasta kūrortā jūras krastā. No viesnīcas logiem paveras lielisks skats uz jūru un Nesebāras piekrasti.Vairāk →
аватар d.stalmah
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Plā nojot atvaļ inā jumu ģ imenei ar diviem bē rniem 2019. gadā , izvē loties viesnī cu, man bija vairā ki kritē riji: jū ras tuvums, obligā ta dzī vokļ u ar virtuvi pieejamī ba, baseina esamī ba pie viesnī cas un pieņ emama cena. … Tomēr ▾ Plā nojot atvaļ inā jumu ģ imenei ar diviem bē rniem 2019. gadā , izvē loties viesnī cu, man bija vairā ki kritē riji: jū ras tuvums, obligā ta dzī vokļ u ar virtuvi pieejamī ba, baseina esamī ba pie viesnī cas un pieņ emama cena. Pē c visiem š iem kritē rijiem Briz Beach man patika atseviš ķ i. Augusta otrajā dekā dē atpū tā mies.
Viesnī ca atrodas pirmajā krasta lī nijā . Arhitektoniski viesnī ca veidota pusloka formā ar izliektu pusi pret krastu. Starp viesnī cu un pludmali atrodas gā jē ju iela, kurā atrodas daž ā di veikali, bā ri un kafejnī cas. Viesnī cai ir 6 stā vi pē c mū su klasifikā cijas vai 5 dzī vojamie stā vi, sā kot no 2. stā va. Faktiski ē kā atrodas divas viesnī cas - š ī ir Sea Briz un pati apartamentu viesnī ca Briz Beach. Pie ieejas ir divas reģ istratū ras abā s pusē s: Sea Briz labajā pusē , Briz Beach kreisajā pusē . Protams, administratori ir daž ā di. Zā le ir maza ar izklā tiem dī vā niem. Tā pat zā lē ir masā ž as telpa, lifts, tualete, bagā ž as telpa un izeja uz restorā nu. Lifts viesnī cā ir diezgan ā trs.
Viņ i mū s iekā rtoja ceturtajā stā vā , istabā . 413a. Ekskursijas iegā de ietvē ra vienas guļ amistabas dzī vokli ar skatu uz parku. Nu ar skatu, protams, viesnī cnieki kā vienmē r bija viltī gi. No parka skata izriet skats uz viesnī cas autostā vvietu, labajā pusē bija redzama daļ a no blakus esoš ā s viesnī cas baseina, tā s ž ogs, kura priekš ā auga vairā ki koki. Kreisajā pusē skats uz blakus numuriem un daļ u ielas ar viesnī cā m, jo, kā jau teicu, viesnī cas arhitektū ra atgā dina pusloku, bet parka puse ir ieliekta. Nu, tas nav tik svarī gi, ja vien jū s vienkā rš i nepavadī sit visas brī vdienas, sē ž ot uz balkona. Turklā t parka pusē ir daudz klusā ks nekā no jū ras puses, jo. promenā de ir pilna ar nakts bā riem un klubiem, kas strā dā lī dz 4 no rī ta, un mū zika skan diezgan skaļ i un dzirdama pat caur slē gto balkonu.
Runā jot par paš u numuru, š eit tika atklā ts neliels triks. Vienas guļ amistabas dzī vokļ i nozī mē divas istabas, no kurā m viena ir guļ amistaba, otrā ir dzī vojamā istaba. Istabā , kuru ieguvā m, bija guļ amistaba bez logiem, t. viena, diezgan liela telpa, kas ar ģ ipš kartona starpsienu sadalī ta divā s daļ ā s, starp kurā m atradā s bī dā mā s durvis. Kā š is! Lai gan pā rē jā s telpā s bija normā ls plā nojums un katrā istabā bija logi. To man izdevā s nolū rē t, ejot pa gaiteni un netaktiski lū kojoties uz atvē rtajā m durvī m, kamē r tā s tika tī rī tas. Telpas aprī kojums bija diezgan slikts. Es neteiktu, ka lielisks, bet noteikti ne sliktā kais.
Tā tad, priekš ē jā m durvī m ir elektroniskā slē dzene, tā s atveras ar elektronisko atslē gu. No ā rdurvī m ir neliels koridors, uzreiz labajā pusē ir sprauga, kurā jā ievieto elektroniskā atslē ga, lai parā dī tos elektrī ba. Par laimi, ledusskapis netiek darbinā ts caur kopē ju baroš anas sistē mu no elektroniskā s atslē gas. Visas pā rē jā s rozetes, ierī ces un slē dž i darbosies tikai tad, ja atslē ga atrodas slotā . Tā lā k labajā pusē ir ieeja apvienotajā vannas istabā . Santehnika labā stā voklī , flī zes uz grī das un sienā m, fē ns pie sienas. Duš as kabī ne ir flī zē ta paliktņ a un norobež ota ar stikla bī dā mā m durvī m. Viesnī cu š ampū nus un ž elejas neizmantojā m. Dvieļ i tika mainī ti ik pē c trim dienā m.
Pirmā istaba, kas apvienota ar virtuvi, ir diezgan liela. Tajā atradā s divi pufi, kas aprī koti ar spilveniem un noņ emamiem muguras spilveniem. Divi pufi atradā s viens pret otru leņ ķ ī un tika iegū ts stū ra dī vā ns. Ā tri sakā rtojā m tos paralē li vienu otrai un ieguvā m divguļ amo gultu. Bija arī pusdienu galds ar č etriem krē sliem, korpusa mē beles naktsgaldiņ a veidā ar televizoru un sienas skapji, 22 collu televizors un gaisa kondicionē tā js. Virtuves zonā bija ledusskapis, elektriskā plī ts, izlietne. Ierī cē s bija tē jkanna, mikroviļ ņ u krā sns un tosteris. Trauki bija sliktā ki: krū zes, apakš tasī tes, glā zes, tikai dziļ i š ķ ī vji (it kā potenciā lie viesi bū tu aizrā vuš ies ar zupu), panna un viens katliņ š uz 3 litriem.
Bija daudz galda piederumu, kauss, lā pstiņ a, nazis. Atkritumi tika izvesti katru dienu. Tī rī š ana notika arī katru dienu. Dzeramnaudas atstā jā m katru dienu, bet darbinieki tos ņ ē ma tikai tajā s dienā s, kad tika mainī ti palagi vai dvieļ i. Guļ amistabā bija tie paš i divi pufi (izgatavoti divguļ amā s gultas veidā ), skapis ar pakaramiem, kuru bija maz, seifs, divi tualetes galdiņ i un divi naktsgaldiņ i. Nebija gaisa kondicionē š anas. Guļ amistabā bija diezgan smacī gs, tā pē c mē s nekad neslē dzā m durvis. Istabas gaismā m un lustrā m bija enerģ ijas taupī š anas spuldzes, diezgan blā vas. Ne visos ķ ermeņ os un ne visā s lustru ligzdā s bija lampas. Mē beles nav nobruž ā tas, mē beļ u izskats un interjers izskatā s labi.
Internets: viesnī cas internetu nevarē ja izmantot. Istabā stā vē ja lapiņ a ar vā rdu un paroli 7 dienas. Tač u pieslē gties neizdevā s, nepā rtraukti deva kļ ū du. Jā , mē s nebijā m ī paš i ieinteresē ti. Ierodoties lidostā , nopirkā m Telenor 15 GB sim karti uz 15 dienā m ar 4g. Tas maksā.15 levas. Pā rē jam pietiek.
Dzirdamī ba telpā s ir lieliska, t. i. absolū ti nekā das skaņ as izolā cijas. Var dzirdē t visu, kas notiek koridorā un blakus istabā s. Nedaudz aizē noja mū su uzturē š anos pirmajā s dienā s divu vā cu tū ristu no blakus istabiņ as. Pirmajā naktī mū s pamodinā ja briesmī gs troksnis. Sā kumā man likā s, ka blakus istabā ir ieslē gta multfilma par dzeni Vudiju, tad sapratu, ka skaņ as ir dabiskas un tā s radī jis piedzē ries cilvē ks. Troksnis, kņ ada, nemitī gi kaut ko nomet, turklā t no mē belē m, kliegš ana, dziesmu dziedā š ana. 2 stundas klausī jā mies vienas un tā s paš as dziesmas kori. Mē ģ inā jis spriest ar trakajiem kaimiņ iem un pat sastrī dē jies ar viņ iem (ļ oti spē cī gi, lietojot speciā los terminus), nekā da rezultā ta tā arī nesanā ca, devos lejā uz reģ istratū ru sū dzē ties. Tur mani sagaidī ja kā ds apmē ram divdesmit gadus vecs zē ns, kurš smaidot klausī jā s manī , uzgrieza kaut kā du numuru, kaut ko nomurminā ja, nolika klausuli, paraustī ja plecus. Kopumā es sapratu, ka viņ š man nepalī dzē s. Pē c seš iem no rī ta kaimiņ i apklusa.
No rī ta nogā ju lejā uz reģ istratū ru, tur jau bija cita meitene. Viņ a man jautā ja, ko es gribu. Teicu, ja atkā rtosies iepriekš ē jā s nakts farss, pats izsaukš u policiju. To dzirdot, viņ a novē rsā s, zaudē jot jebkā du interesi par mani un izliekoties, ka ir pavisam aizmirsusi krievu un angļ u valodu. Otrā s dienas vakarā nakts maiņ as puika atradā s viesnī cas vestibilā un, kas pats interesantā kais, sagaidī jis manus kaimiņ us, kopā ar viņ iem devā s prom pa vakara promenā di. Tas visu izskaidroja.
Treš ā tikš anā s ar kaimiņ iem notika koridorā , kad es ar bē rnu atgriezos istabā , un viņ i atstā ja savu. Ejot uz sapulci un ieraudzī juš i mani, viņ i iebā za rokas kabatā s, savilkā s un kopā ieņ ē ma visu koridoru, atpū š oties pret mums. Nu lū k, es jau noliecos tieš i sejā trī sstā vī gajam krievam, veicot nenoteiktu ž estu uz tuvā kā rumpja lejasdaļ u....Mē s tač u esam civilizē ti cilvē ki, kaut arī uz ielā m uzauguš i savai Dzimtenei grū tos laikos. Pā rē jā s naktis gulē jā m mierī gi.
Baseins pie viesnī cas izrā dī jā s diezgan mazs, tā pat kā baseina apkā rtne. Ir maz sauļ oš anā s krē slu, pastā vī gi aizņ emti tiem, kuriem paveicā s pamosties agrā k par citiem. Tā pē c mē s vienmē r devā mies uz jū ru, patiesī bā mē s nā cā m tā pē c. Par diviem sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu samaksā jā m 27 levas (salī dzinā jumam Larnakā maija otrajā dekā dē maksā ja 8 eiro).
Viesnī cas restorā ns mums nepatika ar savu apkalpoš anu. Principā tur gatavo ne sliktā k kā citviet, cena pat ir nedaudz lē tā ka kā citā s kafejnī cā s. Mē s to apmeklē jā m divas reizes. Otrajā reizē pē c vairā k nekā.15 minū š u sē dē š anas mums pat ē dienkarti neatnesa, lai gan viesmī le griezā s apkā rt. Apmeklē tā ju nebija daudz, tikai divi galdiņ i bija aizņ emti. Redzams, ka tur tramvaju gaidī t ir bezjē dzī gi, piecē lā mies un devā mies uz citu kafejnī cu. Mē s tur vairs negā jā m. Ieejot viesnī cā , redzē jā m, ka restorā ns nekad nav bijis aizņ emts, tač u tas nepā rsteidz.
Aparthotel Briz Beach apart (par Sea Briz neko nevaru teikt), principā nav pietiekami slikts, attaisno savu C atzī mi: laba atraš anā s vieta, tuvums jū rai un citai kū rorta infrastruktū rai, labs interjers un izremontē ti numuriņ i. Skaņ as izolā cija atstā j daudz vē lamo.
Array Array Array Array Array Array Array


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на берегу моря на курорте Солнечный берег. Из окон отеля открывается великолепный вид на море и побережье Несебра.

Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
Viesnīcā

Доставка еды и напитков в номер, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, семейные номера.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma
Telpu apraksts

Всего 40 номеров.

Istabās

Гости могут остановиться в современных и комфортабельных номерах и апартаментах с ЖК-телевизором, кондиционером, мини-кухней и балконом. В собственной ванной комнате установлен душ.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
Adrese улица „Крайбрежна 27, 8240 Слънчев Бряг, Слънчев бряг, Болгария
Tālruņi: 35955425095
Tīmekļa vietne: Briz Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).