Avalon Hotel 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.010
№59 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
7.8 Numurs
4.0 apkalpošana
6.8 Tīrība
5.8 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca Avalon atrodas Saulainā Krasta rietumu daļā, 10 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Šī viesnīca atrodas 1,5 km attālumā no Saulainā Krasta un Kakao pludmales centra un 4 km attālumā no vienas no Eiropas vecākajām pilsētām Nesebras. Senajā Nesebārā ir saglabājušies daudzi interesanti vēstures un arhitektūras apskates objekti. Tā celta 2009.gadā. Piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар deychuk
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika nopirkta Bulgā rijas vietnē č etrus mē neš us pirms ieraš anā s. Viesnī cas maksa par 7 naktī m, viss iekļ auts diviem pieauguš ajiem un bē rnam 10 gadi palika 384 (196 eiro). Par š o naudu man patika viss. Ļ oti baž ī jā mies, ka bū s daudz viesu no Zaporož jes, cerī bas bija veltas. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika nopirkta Bulgā rijas vietnē č etrus mē neš us pirms ieraš anā s. Viesnī cas maksa par 7 naktī m, viss iekļ auts diviem pieauguš ajiem un bē rnam 10 gadi palika 384 (196 eiro). Par š o naudu man patika viss. Ļ oti baž ī jā mies, ka bū s daudz viesu no Zaporož jes, cerī bas bija veltas. Jū nija sā kumā.80% atpū tnieku ir viesi no Moldovas.
Viesnī cā nav daudz istabu, jo lielā ko daļ u Avalon kompleksa dzī vokļ u iegā dā jā s daž ā du valstu pilsoņ i.
Uzreiz uzrakstī š u, ka viesnī ca nav Donava un nevis Meridiā ns, kas atrodas pā ri ceļ am un ir Saulainā Krasta top viesnī cas.
Viesnī ca ir garš ī gi pabarota, ē diens labs. Telpas ir normā lā stā voklī , bet nedaudz iepelē , jo. Lī dz jū nija sā kumam neviens nav dzī vs. Vannas istaba ir skaista, bez sū dzī bā m.
Ļ oti jauks lielais baseins, kas ir ļ oti aktuā li sezonas sā kumā , jo. jū ra daž reiz bija auksta.
Lī dz jū rai 8-10 minū tes, ceļ š pie viesnī cas Arda, ī sā kais lī dz jū rai.
Man patika viesnī ca, brauktu vē l.
аватар Biktopobich
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s apmeklē jā m Avalon no 10.07 lī dz 20.07. 13. Maksa par tū ri ar autobusu Ukrainā.3 pieauguš ajiem (dē lam 16 gadi) viss iekļ auts 1300 oiro (+ vī zā m 55 oiro par katru). Mē s braucā m 28 stundas. Man likā s, ka bū s sliktā k, bet patiesī bā nebijā m ī paš i noguruš i un lī dzbraucē ji bija adekvā ti. … Tomēr ▾ Mē s apmeklē jā m Avalon no 10.07 lī dz 20.07. 13. Maksa par tū ri ar autobusu Ukrainā.3 pieauguš ajiem (dē lam 16 gadi) viss iekļ auts 1300 oiro (+ vī zā m 55 oiro par katru). Mē s braucā m 28 stundas. Man likā s, ka bū s sliktā k, bet patiesī bā nebijā m ī paš i noguruš i un lī dzbraucē ji bija adekvā ti.
Mē s piebraucā m lī dz diskotē kai "Grand", no kurienes pie galvenā s ieejas mū s atveda ar autobusu uz Avalonu. Un lū k pirmais iespaids – bū vlaukums. Bija 13.30, bet viņ i iekā rtojā s un uzlika rokassprā dzes principā.14. 00, lai mē s tā s neē dam no ceļ a (pusdienas lī dz 14.00). Recepcijas izskats diezgan pieklā jī gs un ir arī siltummainis ar normā lu likmi, kā jau visos apmainī tā jos, kas "neiemet".
Apmetā mies diezgan pieklā jī gā istabiņ ā.5. stā vā ar skatu uz ceļ u un viesnī cu "Meridian". Tas ir normā li, jo no lielā kā s daļ as numuru paveras skats uz blakus esoš o viesnī cu logiem vai iepriekš minē to bū vlaukumu, labā kajā gadī jumā uz baseinu, kurā bē rni kliedz visu dienu. Lifts ir, bet no lifta ir tikai viens atslē gas piekariņ š , un, ja kā ds agrā k gā ja uz istabu, tad pā rē jie skribelē lī dz augš ai, klusi lamā jas (vairs nedod, aizliegts).
Mana sieva uzreiz konstatē ja tī rī š anas trū kumus, proti, putekļ us un netī ras flī zes duš ā , kā arī drebuļ u trū kumu skapī , par ko uzreiz tiku nosū tī ta uz reģ istratū ru, kur pē c ilgas skaidroš anas, ko no viņ iem gribu. , Man ir 6 pakaramie.
Numurā ir 3 lieliskas gultas ar tī ru veļ u un mī kstiem spilveniem. Liels spogulis, skapis, ledusskapis, TV, conder (viss darbojas). Paklā js uz grī das ir diezgan tī rs un bez smarž as, un milzī gs displeja tipa logs ar durvī m uz balkonu.
Balkons ir milzī gs ar ž ā vē tā ju, galdu un krē sliem, kā bonusu no baseina paņ ē mu arī sauļ oš anā s krē slu, jo to ir daudz (lai gan, kad palū dzu to atnest, visi darbinieki man teica, ka tas ir aizliegts un nostiprinā ts Eiropas Savienī bas un NATO valstu starptautisko lī gumu lī menī ).
Vannasistabā ir izlietne, spogulis, fē ns (darbojas), tualetes pods, boileris, duš as kabī ne (visu laiku bija pieejams karstais un aukstais ū dens), neliels logs (ir telpas, kurā s nav tikai logu nav, bet arī kabī nes, piemē ram, duš a karā jas un bedre grī dā ), nu ar tī rī bu nespī d.
Teritorijas kā tā das nav. Peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem, kas ir pietiekami, atš ķ irī bā no matrač iem (ja jautā , tad nē ). Ū dens ir tī rs un nav ļ oti hlorē ts.
Tā saucamais restorā ns ir ē dnī ca, bet godī gi sakot karā jas zī me, ka š ai iestā dei ir 2 zvaigznes. Ē dinā š ana ir diezgan ē dama, vienmuļ a, bet jā saprot, ka par tā du naudu foie gras ar aveņ u mē rci neizvā rī s. Problē mas ar vē deru nebija. Arī alkohols ir pieņ emams un izvē le liela (baltais un zeltainais rums, viskijs, dž ins, parastais degvī ns un to brendijs un visā di liķ ieri, vī ns). Ē dinā š anas laikā galdi netiek tī rī ti, tikai trauki, tie nedod ū deni telpai (ej, nopē rc veikalā uz vietas).
Bā rs pie baseina strā dā no 10.00 lī dz 22.30. Bā rmeņ i ir slinki un augstprā tī gi, man tika nozagta viena no Ray Ban brillē m, kuru aizmirsu uz letes. Kopumā zā dzī bu tē ma viesnī cā plaukst. Manas sievas tunika un jauna iedeguma eļ ļ as pudele tika aizvilkta pie baseina, kamē r mē s devā mies uz istabu. Punkti pē c draudiem. ka izsaukums policijai tika atgriezts, bet tunika un eļ ļ a nebija. Visi reģ istratū ras darbinieki ir než ē lī gi un slinki; ko nejautā , tas neeksistē vai nav iespē jams. Viņ i ņ em naudu par internetu, bet tas biež i vien nesavienojas, un viņ i padara jū s par muļ ķ i.
Un vissvarī gā kā viesnī cas š ķ irš anā s; Š ī nav pirmā rinda un pat ne otrā vai treš ā . Lī dz jū rai pa trim ceļ iem jā brauc apmē ram 20 minū tes.
Kopumā iespaidi par paš u viesnī cu nav slikti, bet viss izsvī tro personā la attieksmi. Bulgā rija ir tik brī niš ķ ī ga valsts. Bijā m bulgā ru ciematā un braucā m pa kalniem ar maš ī nā m, 2 reizes Nesebā rā . Visiem patika un laiks bija lielisks.
аватар irina198
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
iekā rtojā s istabā ar lifta š ahtu, 24h č ī kstē ja, kaimiņ i vā cieš i visu nakti pirms izbraukš anas staigā ja, klauvē ja visu laiku pa stā vu augš ā , privā tais dzī voklis un taisī ja remontu. ī sa atpū ta nav tā lu. … Tomēr ▾ iekā rtojā s istabā ar lifta š ahtu, 24h č ī kstē ja, kaimiņ i vā cieš i visu nakti pirms izbraukš anas staigā ja, klauvē ja visu laiku pa stā vu augš ā , privā tais dzī voklis un taisī ja remontu. ī sa atpū ta nav tā lu.
аватар budzinska
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Plusi: peldbaseins, plaš a istaba, ē dinā š ana (bē rni bija pieslē gti tī klā - un tas man ir svarī gi), labi zinā mais lielveikals "Jaunatne", fē na klā tbū tne, gludeklis un gludinā mais dē lis. Mī nusi: tī rī š ana ir š ausmī ga, laikam neviens nekad nav sū cis, š ampū nu iedeva tikai vienu reizi ierodoties, "padomi" ietekmē ja tikai ikdienas dvieļ u un gultas veļ as maiņ u. … Tomēr ▾ Plusi:
peldbaseins, plaš a istaba, ē dinā š ana (bē rni bija pieslē gti tī klā - un tas man ir svarī gi), labi zinā mais lielveikals "Jaunatne", fē na klā tbū tne, gludeklis un gludinā mais dē lis.

Mī nusi:
tī rī š ana ir š ausmī ga, laikam neviens nekad nav sū cis, š ampū nu iedeva tikai vienu reizi ierodoties, "padomi" ietekmē ja tikai ikdienas dvieļ u un gultas veļ as maiņ u. Viesnī ca tieš ā m ir tā lu no jū ras, it ī paš i, ja dodaties ar bē rniem.
Guļ amvietas - viena skaista divguļ amā gulta, un vecs dī vā ns. . .
аватар Elena_TP
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Noī rē jā m dzī vokli no ī paš niekiem (cena ir zemā ka nekā viesnī ca pā rdod). Istabai ir sava virtuve, jo bijā m kopā ar bē rniem, kuri neē d restorā na ē dienu, tad mums š is ir lielisks variants. Viesnī ca ir nesen uzcelta un ir lieliskā tī rā un sakoptā stā voklī . … Tomēr ▾ Noī rē jā m dzī vokli no ī paš niekiem (cena ir zemā ka nekā viesnī ca pā rdod). Istabai ir sava virtuve, jo bijā m kopā ar bē rniem, kuri neē d restorā na ē dienu, tad mums š is ir lielisks variants.
Viesnī ca ir nesen uzcelta un ir lieliskā tī rā un sakoptā stā voklī . Viesnī cas 1. stā vā ir diennakts lielveikals ar visiem nepiecieš amajiem produktiem, lai pagatavotu sev vai restorā ns par pieņ emamā m cenā m. Pludmale - apmē ram 5 minū š u gā jienā , lieliski silta jū ra, smiltis, nav dziļ a. Bē rniem tā ir tikai klase.
5 minū š u gā jiena attā lumā ir liels skaits bā ru, restorā nu un veikalu.
Вид на бухту с Несебра Вечер в баре отеля. Вид с балкона Так выглядит отель вечером. Волны здесь небольшие, были только 2 дня, остальное-штиль, берег песчаный, песочек-супер, по вечерам его чистят спец машиной.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Avalon расположен в западной части курорта Солнечный берег, в 10 минутах ходьбы от пляжа. От этого отеля — 1,5 км до центра Солнечного берега и пляжа Какао, а до одного из старейших городов Европы, Несебра, — 4 км. В древнем Несебре сохранилось множество интересных исторических и архитектурных достопримечательностей. Был построен в 2009 г. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Аэропорт Бургаса находится в 20,1 км.
Pludmales apraksts Отель в 800 метрах от пляжа.
  • 3. un tālāk
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports
  • biljards
  • sporta zāle
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 240 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Sunny beach, 8240, Bulgaria
Tālruņi: (+359 554) 2 25 75
Tīmekļa vietne: Avalon Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.