Lieliska viesnīca tiem, kam nepatīk "roņu" brīvdienas.

Rakstīts: 25 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 16 — 22 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 6.0
Lieliska viesnī ca tiem, kam nepatī k "roņ u" brī vdienas.
Tai nav savas pludmales, bet ir 7-10 minū š u gā jiena attā lumā no parastā s pilsē tas pludmales, kur maš ī na katru dienu kā rtī gi iztī ra, lai pludmale bū tu tī ra un cilvē ki tikai no š ī s viesnī cas vai 3-5 vietē jie iedzī votā ji (uz tū ristiem š ķ ebinā s, bet zaglī gi, nelī p un netraucē ), ir iespē ja peldē t un nirt, 100 metru attā lumā ir bojas. Daudziem nepatī k, ka nav lietussargu, tā pē c ņ em savu, un dvieļ us iedod reģ istratū rā . Uz pusi dienas ved uz viesnī cā m par 15 un 20 dirhamiem, jo ​ ​ tur pludmale ir miniatū ra un cilvē ki sē ž ū denī.0, 5 metrus viens no otra, jo lī dz 25 metriem bojā m nav kur peldē t, un var. nepeld viņ u dē ļ . Sē di visu dienu ū denī nekustī gi kā nī lzirgs, varbū t kā dam tas priecē .
Ē dieni pē c PSRS valstu receptē m, viesnī ca ir "ieslodzī ta" galvenokā rt š ā diem tū ristiem. , Bija arī borš č s un kā postu tī teņ i un zirņ u zupa))), bet viss ir garš ī gs un pietiekami. Brokastis, kā jau vairumā viesnī cu, pā rslas, olas daž ā dā s versijā s, desiņ as, konditorejas izstrā dā jumi, gurķ i, tomā ti, sieri, piemē ram, siers, ievā rī jumi, sviests, tosteris un kā dreiz bija pankū kas. Pusdienā s un vakariņ ā s zivis, vistas gaļ a un liellopa gaļ a ir garš ī gi un visiem pietiek.

Blakus (3-5 min. ) Lielveikals, ū dens, jogurts u. c. jū s varat iegā dā ties, un 10-15 minū tē s. staigā t pa lielu lielveikalu (nesto).
Ar visiem jautā jumiem var sazinā ties ar gidi Nataš u. Ir ekskursijas. Stingri iesaku doties uz Abū Dabī ar Genā diju, viņ š pastā stī s daudz interesanta, bet Dubaijā labā k paš am, bet vajag paskatī ties uz muzikā lajā m strū klakā m Dubai Mall, tas ir iespaidī gi.
Istabas tī ras, viss nepiecieš amais ir un viss strā dā , tī ra un maina dvieļ us normā li.
Krastmala un Irā nas tirgus pastaigas attā lumā . Apkā rtē jie nav uzmā cī gi, pat izglī toti (š ī nav Ē ģ ipte).
Kopumā lieliska viesnī ca, ja gribas apskatī t valsti un izpeldē ties Persijas lī cī , nevis "roņ ot" pa viesnī cu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu