Royal Hotel 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 6.910
№28 viesnīcas reitingā Šārdža
7.3 Numurs
7.4 apkalpošana
7.3 Tīrība
8.1 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Šardžā. Uzcelta 2017. gadā. Viesnīca atrodas 13 km attālumā no Sahāras centra un 2,1 km attālumā no Islāma civilizācijas muzeja. Šārdžas akvārijs atrodas 7 km attālumā.Vairāk →
аватар k.olena2017
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man tas patī k. Jā , nav teritorijas, jā , nav baseina, jā , uz pludmali jā brauc ar autobusu (divas trī s reizes no rī ta un pusdienā s arī ), uz otro pludmali var doties pats, bet ja jū s nā kat ceļ ot pa emirā tiem, tad jū s esat š eit. … Tomēr ▾ Man tas patī k. Jā , nav teritorijas, jā , nav baseina, jā , uz pludmali jā brauc ar autobusu (divas trī s reizes no rī ta un pusdienā s arī ), uz otro pludmali var doties pats, bet ja jū s nā kat ceļ ot pa emirā tiem, tad jū s esat š eit.
Jo š efpavā rs ir krievs, tad ē diens bija š ajā virzienā , viss garš ī gi, apkalpoš ana laba.
Reģ istratū rā visi vienmē r ir draudzī gi, smaidī gi un draudzī gi. Nokā rtots 5 minū š u laikā .
Viesnī cā ir pieejama arī valū tas maiņ a.
Numuri ir mazi, bet tī ri un ē rti. Tī rī š ana katru dienu.
Es ņ ē mu ekskursijas no tū risma operatora (es devos no Join up). Var ņ emt lī dzi arī pludmalē , nedaudz lē tā k.
Kopumā jū s varat atgriezties š eit vē lreiz. Paldies visam viesnī cas personā lam.
аватар LJUDMILA933226
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums š ajā viesnī cā nebija nekā du problē mu, mums viss ļ oti patika, gan personā ls, gan naktsmī tne. Kopumā viesnī ca ir ļ oti laba. Droš i varu teikt, ka cenas un kvalitā tes attiecī ba ir visaugstā kajā lī menī . … Tomēr ▾ Mums š ajā viesnī cā nebija nekā du problē mu, mums viss ļ oti patika, gan personā ls, gan naktsmī tne. Kopumā viesnī ca ir ļ oti laba. Droš i varu teikt, ka cenas un kvalitā tes attiecī ba ir visaugstā kajā lī menī . Man ir ļ oti labi iespaidi par ē dienu, jo viss bija diezgan garš ī gs un daudzveidī gs. Viesnī ca visos aspektos ir 5 no 5, man nav pretenziju ne par ko, lai gan š ī viesnī ca ir 3 *. Esam apmierinā ti ar pilnī gi visu, un ne tikai man, bet arī citiem tū ristiem, kas atpū tā s pie mums, viss patika. Š ai viesnī cai nav teritorijas, bet man tā nebija vajadzī ga. Uz vietas nav peldbaseina, bet man, piemē ram, nevajag, kad ir jū ra.
аватар ilika15
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cas ē ka ir jauna, tā pat kā viesnī cas aprī kojums. Daudzvalodu personā ls ir labi apmā cī ts, pieklā jī gs, pieklā jī gs un draudzī gs. Mums patika viesnī cas stils ar klasisku interjeru un dā rgu interjeru. Jauks gaiš s restorā ns. … Tomēr ▾ Viesnī cas ē ka ir jauna, tā pat kā viesnī cas aprī kojums. Daudzvalodu personā ls ir labi apmā cī ts, pieklā jī gs, pieklā jī gs un draudzī gs. Mums patika viesnī cas stils ar klasisku interjeru un dā rgu interjeru. Jauks gaiš s restorā ns. Dā rgi ē dieni ar restorā na apkalpoš anu. Ļ oti iesaku izmantot All Inclusive. Izbaudī jā m virtuves ē dienus, tikā m vienkā rš i lutinā ti ar kulinā rijas gardumiem. Brokastu bufete, pusdienas un vakariņ as pasniedza viesmī ļ i. Pavā ra dā snā roka un prasme ir pelnī jusi lielu pateicī bu. Istabas gaiš as, mē beles baltas. Logi lieli un vaļ ā.

Liels pluss ir siets uz logiem. Numurā ir tē jkanna ar tē jas komplektu. Veļ a š ika, jauna. Man patika, ka segas tika ievietotas segas pā rvalkos. Kondicionieri ir jauni ar individuā lu regulē š anu. Gaitenī ir arī regulē jami gaisa kondicionieri. Ledusskapis, seifs ir bez maksas. Vannas istabā ir duš a. Televī zijā daudz kanā lu krievu valodā.
Transfē rs uz pludmali ir bezmaksas, pulksten 9 un 10, atpakaļ pulksten 12 un 13. Ieeja Radisson Blue viesnī cas pludmalē ir aptuveni 6 USD, Beach Sharjah viesnī cas pludmalē ir aptuveni 4 USD, ieeja publiskajā pludmalē netā lu no Beach Sharjah viesnī cas ir bezmaksas. Dvieļ i reģ istratū rā . Saskaņ ā ar grafiku ir pieejami bezmaksas transporta pakalpojumi uz tirdzniecī bas centriem.

Viesnī cai nav balkonu, tač u elegantais stils pieš ķ ir viesnī cai vieglu un gaisī gu sajū tu. Divi lifti uz stā viem. Blakus atrodas vairā ki lielveikali. Taksometrs lī dz tuvā kajai Dubaijas metro zaļ ā s lī nijas stacijai aizņ em apmē ram 15 minū tes un maksā apmē ram 15-17 USD. 10 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas tiek rekonstruē ta liela publiskā bezmaksas pludmale. Atpū tā mies divā s Khalidiah viesnī cā s. Ļ oti apmierinā ts.
аватар lipkoli
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi AAE. Tiem, kas pieraduš i atpū sties Turcijā un Ē ģ iptē - pā rē jais ir savā dā k, vismaz š ajā viesnī cā. Nav savas pludmales, ir transfē rs uz publisko pludmali, kur nav ne lietussargu, ne sauļ oš anā s krē slu, ne ē nas. … Tomēr ▾ Pirmo reizi AAE. Tiem, kas pieraduš i atpū sties Turcijā un Ē ģ iptē - pā rē jais ir savā dā k, vismaz š ajā viesnī cā.

Nav savas pludmales, ir transfē rs uz publisko pludmali, kur nav ne lietussargu, ne sauļ oš anā s krē slu, ne ē nas. Vienu reizi tur devos pirmajā dienā . Varat arī doties uz Radisson Blue viesnī cas maksas pludmali (400 metru attā lumā no viesnī cas) 20 dirhami vai Beach Sharjah viesnī cas pludmalē - 15 dirhami. Transfē rs tikai dienas pirmajā pusē , turp 9.00 un 10.00, atpakaļ.12. 00 un 13.00. Pē c pusdienā m nav jū ras! Un tas ir lielā kais trū kums. Bezmaksas pludmale ir tā lu (20 minū tes) lī dz Radisson Blue viesnī cas pludmalei var aiziet ar kā jā m, bet atkal ir jā maksā ieejas maksa! Viesnī cā nav baseina. Nav arī animā cijas.

Divas dienas nedē ļ ā ir pieejams bezmaksas transports uz tirdzniecī bas centriem.

Pati viesnī ca jauna, tī ra, ir internets (pat istabiņ ā ! ), labas mē beles, garš ī gs ē diens. Izvē le nav liela, bet katru dienu kaut kas jauns.
Vienmē r bija iespē ja izvē lē ties no diviem piedevā m, diviem karstajiem ē dieniem (zivis un vistas vai liellopa gaļ a), zupu, divu veidu augļ iem (mums bija arbū zs un apelsī ni) un salā tiem. Starp citu, zupas ir ļ oti garš ī gas, normā las un ne sautē jumi kā Turcijā vai Ē ģ iptē . Bija kotletes, zirņ i un spinā ti un pat borš č s. Dzē rieni tikai brokastī s un tad kafija, tē ja un negā zē ts ū dens un viss! Pusdienā s un vakariņ ā s pat ū dens netiek nodroš inā ts. Tikai naudas dē ļ . Istabā arī nav ū dens. Ū dens tika pirkts veikalā vai savā kts pie moš ejas bez maksas. Netā lu no viesnī cas ū dens nav ī paš i garš ī gs, pie moš ejas pie Radisson Blue viesnī cas tas garš o labā k)))

Netā lu no paš as viesnī cas atrodas moš eja, tā pē c, ja jums ir logi, no kuriem paveras skats uz to, jū s nevarē sit kā rtī gi izgulē ties. Lai gan es viņ u nepamanī ju no otrā s nakts, dī vainā kā rtā.

Pati pilsē ta ir ļ oti skaista, ir daudz ekskursiju. Ekskursijā uz Dubaiju pie gida viesnī cā devā mies par 20$. Man ļ oti patika.
Apskatī jā m š eiha rezidenci, Palmas Dž umeiras mā kslī gos skeletus, viesnī cu Parus, Dubai Mall ar slaveno akvā riju, dziedoš ā s strū klakas ir vienkā rš i maģ iskas un, protams, Bursh Khalifa (par kā pumu maksā atseviš ķ i).

Mē s bijā m vasarā , jū nijā . Laikapstā kļ i ir vienkā rš i elle!!! ! uz ielas ir vienkā rš i neiespē jami! temperatū ra ir kā di 35-40, bet liekas, ka viss ir 55-60. Mitrums ir ļ oti augsts, tā pē c jū s svī dat pat naktī . Pieļ aujams tikai jū ras vai baseina tuvumā . Bet vē lreiz atkā rtoju, ka viesnī cā tā du nav! Tā pē c labā k ir piemaksā t nedaudz un vasarā ņ emt viesnī cu ar mū su pieejamī bu uz bezmaksas vai privā tu pludmali.
аватар Valerij570903
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es ierados naktī , viņ i man nedeva neko ē st (man bija iekļ autas brokastis un vakariņ as). Man bija jā iet uz veikalu. Balkona nav, tuvumā ir moš eja, naktī ļ oti spē cī gi dzirdams mulla. Viesnī ca ir maza un tī ra. Uz brī vo pludmali nevajag braukt, pē c peldes jū rā uz kā jā m mazuts, izlutinā tas flip flops, uz 10 minū tē m devos uz pludmali Radissonā . … Tomēr ▾ Es ierados naktī , viņ i man nedeva neko ē st (man bija iekļ autas brokastis un vakariņ as). Man bija jā iet uz veikalu. Balkona nav, tuvumā ir moš eja, naktī ļ oti spē cī gi dzirdams mulla. Viesnī ca ir maza un tī ra. Uz brī vo pludmali nevajag braukt, pē c peldes jū rā uz kā jā m mazuts, izlutinā tas flip flops, uz 10 minū tē m devos uz pludmali Radissonā . Mē s devā mies ekskursijā s. Ē diens labs, mā jā s gatavots.
аватар JAna920959
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, jo tā bija lē ta, cenas un kvalitā tes attiecī ba. Ā tri iekā rtojā s. Ar visu bijā m apmierinā ti, izņ emot tī rī š anas kvalitā ti, bet kopumā viss ir kā rtī bā . … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, jo tā bija lē ta, cenas un kvalitā tes attiecī ba. Ā tri iekā rtojā s. Ar visu bijā m apmierinā ti, izņ emot tī rī š anas kvalitā ti, bet kopumā viss ir kā rtī bā . Savas teritorijas nav, ap viesnī cu notiek apbū ve, visi saprotam, ka tas ir zemo izmaksu dē ļ , tā pē c viss ir ok. Pludmale nebija ī paš i laba, nokļ uvā m pilsē tas pludmalē , tur viss bija ok. Veikali un restorā ni bija pastaigas attā lumā . Internets darbojā s labi. Paē dā m tikai brokastis, viss bija labi.
аватар krolik902
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un neizdevā s, tiem, kam patī k ceļ ot paš iem - sagatavojiet 26 dirhamus taksometram turp un atpakaļ lī dz basu stacijai, jebkurš brauciens ar taksometru Š ardž ā sā kas no 13.50, ja vairā k, piemaksā jiet. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un neizdevā s, tiem, kam patī k ceļ ot paš iem - sagatavojiet 26 dirhamus taksometram turp un atpakaļ lī dz basu stacijai, jebkurš brauciens ar taksometru Š ardž ā sā kas no 13.50, ja vairā k, piemaksā jiet. , ja mazā k, tomē r 13.50. Aizmirstiet par vietē jiem autobusiem. Ļ oti ē rti aiziet lī dz vietē jai pludmalei, 10 min. progress, bet bez ē rtī bā m, kurus kaitina vietē jie "novē rotā ji", var braukt ar autobusu, bet ir lē ciens ar sē dekļ iem, kaut kā da makš ķ ere, kā aita, bez rekorda. Tas bija kaitinoš i, pat bailes no vietu trū kuma atpakaļ , lai gan pati pludmale ir laba. Galvenā viesnī cas priekš rocī ba – jaunums, personā ls un ē dinā š ana. Viss daudzveidī gs un garš ī gs, galvenais, lai nav garlaicī gi, gā ja ē st kā uz brī vdienu. Manai sievai (51) nedē ļ as laikā pazuda maisiņ i zem acī m. Varbū t tā ir sakritī ba, es tā nedomā ju. Wifi novē rtē ja dē ls (15). ES iesaku.
аватар Nadiya20081
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
mani sauc Nadija. pirmo reizi atpū tā s AAE no 04.10 lī dz 11.10. Viesnī ca izvē lē jā s cenas un kvalitā tes attiecī bu. Ieraš anā s dienā mē s nevarē jā m reģ istrē ties š ajā viesnī cā . . ieteica Halidija. … Tomēr ▾ mani sauc Nadija. pirmo reizi atpū tā s AAE no 04.10 lī dz 11.10. Viesnī ca izvē lē jā s cenas un kvalitā tes attiecī bu. Ieraš anā s dienā mē s nevarē jā m reģ istrē ties š ajā viesnī cā . . ieteica Halidija. tas ir nedaudz labā ks, jo iekš pusē atrodas atpū tas zona (baseins) Neveiksmī gas tikš anā s ar gidu dē ļ viņ a kļ ū daini nokļ uva no pludmales uz nepareizu transfē ru un apstā jā s citā viesnī cā (pievē rsiet uzmanī bu, atstā jot pilsē tas pludmali) katrai viesnī cai savs transfē rs! ! ! Royl Hotel administrā cija š o incidentu laboja bonusa veidā (pievienoja bezmaksas pusdienas) Ekskursijā nopirku brokastis + vakariņ as. Tas bija ļ oti jauki! ))) viesnī ca ir ē rta! bet izvē loties š o viesnī cu tū ristiem bū tu jā zina. . ka tas atrodas uz ielas, kur notiek bū vniecī ba un lī dz š im ir zemes ceļ š , tas ir, nav kur iet. . . Jums par to vajadzē tu uzzinā t vairā k. . pludmales apmeklē jums š eit tiek nodroš inā ts tikai no rī ta. . . tā pē c jā domā , kā pavadī t dienas otro pusi. Es domā ju, ka tam ir daudz iespē ju. Daudzas daž ā das ekskursijas, ieskaitot bezmaksas transfē rus uz tirdzniecī bas centriem. . kas tiek pasniegti pē cpusdienā . Es domā ju, ka tas ir pareizi, jo. š ajā valstī neredzē t kā dus pā rsteigumus visa pasaule ir grē ks! Pludmales ir visur. . bet tas, kas ir š ajā valstī , jū s pā rsteigs un iepriecinā s! Es nerakstu par pā rtiku un personā lu. . . lasiet to citos recenzijā s. Visiem patika! ! ! Paldies!
аватар ElenV
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca tiem, kam nepatī k "roņ u" brī vdienas. Tai nav savas pludmales, bet ir 7-10 minū š u gā jiena attā lumā no parastā s pilsē tas pludmales, kur maš ī na katru dienu kā rtī gi iztī ra, lai pludmale bū tu tī ra un cilvē ki tikai no š ī s viesnī cas vai 3-5 vietē jie iedzī votā ji (uz tū ristiem š ķ ebinā s, bet zaglī gi, nelī p un netraucē ), ir iespē ja peldē t un nirt, 100 metru attā lumā ir bojas. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca tiem, kam nepatī k "roņ u" brī vdienas.
Tai nav savas pludmales, bet ir 7-10 minū š u gā jiena attā lumā no parastā s pilsē tas pludmales, kur maš ī na katru dienu kā rtī gi iztī ra, lai pludmale bū tu tī ra un cilvē ki tikai no š ī s viesnī cas vai 3-5 vietē jie iedzī votā ji (uz tū ristiem š ķ ebinā s, bet zaglī gi, nelī p un netraucē ), ir iespē ja peldē t un nirt, 100 metru attā lumā ir bojas. Daudziem nepatī k, ka nav lietussargu, tā pē c ņ em savu, un dvieļ us iedod reģ istratū rā . Uz pusi dienas ved uz viesnī cā m par 15 un 20 dirhamiem, jo ​ ​ tur pludmale ir miniatū ra un cilvē ki sē ž ū denī.0, 5 metrus viens no otra, jo lī dz 25 metriem bojā m nav kur peldē t, un var. nepeld viņ u dē ļ . Sē di visu dienu ū denī nekustī gi kā nī lzirgs, varbū t kā dam tas priecē .
Ē dieni pē c PSRS valstu receptē m, viesnī ca ir "ieslodzī ta" galvenokā rt š ā diem tū ristiem. , Bija arī borš č s un kā postu tī teņ i un zirņ u zupa))), bet viss ir garš ī gs un pietiekami. Brokastis, kā jau vairumā viesnī cu, pā rslas, olas daž ā dā s versijā s, desiņ as, konditorejas izstrā dā jumi, gurķ i, tomā ti, sieri, piemē ram, siers, ievā rī jumi, sviests, tosteris un kā dreiz bija pankū kas. Pusdienā s un vakariņ ā s zivis, vistas gaļ a un liellopa gaļ a ir garš ī gi un visiem pietiek.
Blakus (3-5 min. ) Lielveikals, ū dens, jogurts u. c. jū s varat iegā dā ties, un 10-15 minū tē s. staigā t pa lielu lielveikalu (nesto).
Ar visiem jautā jumiem var sazinā ties ar gidi Nataš u. Ir ekskursijas. Stingri iesaku doties uz Abū Dabī ar Genā diju, viņ š pastā stī s daudz interesanta, bet Dubaijā labā k paš am, bet vajag paskatī ties uz muzikā lajā m strū klakā m Dubai Mall, tas ir iespaidī gi.
Istabas tī ras, viss nepiecieš amais ir un viss strā dā , tī ra un maina dvieļ us normā li.
Krastmala un Irā nas tirgus pastaigas attā lumā . Apkā rtē jie nav uzmā cī gi, pat izglī toti (š ī nav Ē ģ ipte).
Kopumā lieliska viesnī ca, ja gribas apskatī t valsti un izpeldē ties Persijas lī cī , nevis "roņ ot" pa viesnī cu.
аватар llhamlja-gaffarova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Kad ienā cā m istabā , tā bija netī ra. Tie netiek noņ emti. Jā , darbinieki smaida. Bet tā ir tikai aisberga redzamā daļ a. Viņ i nekavē joties lika saprast, ka ubagi balstā s uz trim zvaigznē m. Dvieļ i tika pacelti no grī das trī s reizes. … Tomēr ▾ Kad ienā cā m istabā , tā bija netī ra. Tie netiek noņ emti. Jā , darbinieki smaida. Bet tā ir tikai aisberga redzamā daļ a. Viņ i nekavē joties lika saprast, ka ubagi balstā s uz trim zvaigznē m. Dvieļ i tika pacelti no grī das trī s reizes.
Parādīt vairāk »


iemiesojums stepanov1963
Ja jā, cik tas maksā? Paldies
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в Шардже. Построен в 2017 году. Отель находится в 13 км от торгового центра Sahara Centre и в 2,1 км от Музея исламской цивилизации. В 7 км расположен аквариум Шарджи.

Atrašanās vieta 25 минут езды от аэропорта г. Шарджа. 30 минут езды от аэропорта г. Дубаи.
Pludmales apraksts Трансфер на открытый публичный пляж Al Khan (вход на пляж – бесплатно) и на пляж отеля Beach Hotel Sharjah (вход платный). Ближайший из них в 1 км.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

​Бесплатный трансфер в торговые центры Шарджи: Sahara Center & Mega Mall, 3 раза в неделю, 1 раз в день: понедельник, четверг, суббота, 16:00-20:00.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 80 номеров в 4-этажном здании отеля.

Istabās

Бесплатный Wi-Fi, спутниковое телевидение (русские каналы), телефон (междугородние и международные звонки за дополнительную плату), индивидуальный кондиционер, сейф, уборка номеров (ежедневно), фен (по запросу, на ресепшн), утюг (по запросу, на ресепшн).

Adrese Al Qulayyah area, Al Sharq road, Sharjah, UAE
Tālruņi: +971 6 527 2233
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.