Lielisks serviss jaunā viesnīcā

Rakstīts: 11 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 3 — 7 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī cas ē ka ir jauna, tā pat kā viesnī cas aprī kojums. Daudzvalodu personā ls ir labi apmā cī ts, pieklā jī gs, pieklā jī gs un draudzī gs. Mums patika viesnī cas stils ar klasisku interjeru un dā rgu interjeru. Jauks gaiš s restorā ns. Dā rgi ē dieni ar restorā na apkalpoš anu. Ļ oti iesaku izmantot All Inclusive. Izbaudī jā m virtuves ē dienus, tikā m vienkā rš i lutinā ti ar kulinā rijas gardumiem. Brokastu bufete, pusdienas un vakariņ as pasniedza viesmī ļ i. Pavā ra dā snā roka un prasme ir pelnī jusi lielu pateicī bu. Istabas gaiš as, mē beles baltas. Logi lieli un vaļ ā.

Liels pluss ir siets uz logiem. Numurā ir tē jkanna ar tē jas komplektu. Veļ a š ika, jauna. Man patika, ka segas tika ievietotas segas pā rvalkos. Kondicionieri ir jauni ar individuā lu regulē š anu. Gaitenī ir arī regulē jami gaisa kondicionieri. Ledusskapis, seifs ir bez maksas. Vannas istabā ir duš a. Televī zijā daudz kanā lu krievu valodā.

Transfē rs uz pludmali ir bezmaksas, pulksten 9 un 10, atpakaļ pulksten 12 un 13. Ieeja Radisson Blue viesnī cas pludmalē ir aptuveni 6 USD, Beach Sharjah viesnī cas pludmalē ir aptuveni 4 USD, ieeja publiskajā pludmalē netā lu no Beach Sharjah viesnī cas ir bezmaksas. Dvieļ i reģ istratū rā . Saskaņ ā ar grafiku ir pieejami bezmaksas transporta pakalpojumi uz tirdzniecī bas centriem.

Viesnī cai nav balkonu, tač u elegantais stils pieš ķ ir viesnī cai vieglu un gaisī gu sajū tu. Divi lifti uz stā viem. Blakus atrodas vairā ki lielveikali. Taksometrs lī dz tuvā kajai Dubaijas metro zaļ ā s lī nijas stacijai aizņ em apmē ram 15 minū tes un maksā apmē ram 15-17 USD. 10 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas tiek rekonstruē ta liela publiskā bezmaksas pludmale. Atpū tā mies divā s Khalidiah viesnī cā s. Ļ oti apmierinā ts.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu