Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort 5*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.910
№7 viesnīcas reitingā Rasalhaima
8.8 Numurs
8.8 apkalpošana
8.5 Tīrība
6.8 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Apstādījumu ieskautais kūrorts atrodas gleznainajā Persijas līča piekrastē, 25 km attālumā no Rasal Khaimah centra. Uzcelta 1999. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2013. gadā. Viesnīca sastāv no vienas trīsstāvu ēkas un villu kompleksa. Mājīga viesnīca ģimenēm: labi attīstīta infrastruktūra āra aktivitātēm pieaugušajiem un bērniem. Ūdens atrakciju parks Dreamland atrodas 25 minūšu brauciena attālumā no viesnīcas.Vairāk →
аватар onikerova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vakar atgriezā mies no š ī s viesnī cas. Par viesnī cu ī si un objektī vi: Ļ oti skaists un tī rs viesnī cas rajons, nevainojama pludmale, daudz sauļ oš anā s krē slu, pludmale tī ra, vienmē r uzkopta, pieklā jī gs personā ls, vienmē r palī dzē s. … Tomēr ▾ Vakar atgriezā mies no š ī s viesnī cas. Par viesnī cu ī si un objektī vi: Ļ oti skaists un tī rs viesnī cas rajons, nevainojama pludmale, daudz sauļ oš anā s krē slu, pludmale tī ra, vienmē r uzkopta, pieklā jī gs personā ls, vienmē r palī dzē s. Personī gi es vē los pateikties Mukhamedam par ā tro palī dzī bu pā rcelš anā s uz citu istabu, jo mē s vispirms dzī vojā m villā ar skatu uz jū ru, tač u tā izrā dī jā s ļ oti trokš ņ aina un istabā bija cigareš u dū mu smaka, it kā viņ i bū tu tuvumā smē ķ ē t. Mū s pā rcē la uz galveno ē ku, kur bija ne mazā k skaisti, varē ja dzirdē t kaimiņ us, viņ u sarunas utt. . Kopumā viesnī cai ir slikta skaņ as izolā cija. Tī rī š ana arī nav ī paš i laba, putekļ i visur ir uz mē belē m, bet lielā kais š ī s viesnī cas mī nuss ir PĀ RTIKA, ar bē rniem neiesakā m tur iet, viss ir ļ oti pikanti, nav garš ī gi, vienkā rš ā kie tvaicē ti dā rzeņ i, tie piparo, traucē kaut kā dā labourda kā mē rcē izvē le nav liela un vienmuļ a.
аватар juliyagordienko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lidojums: Flydubai lidoja, pirmo reizi saskā ros ar to, ka pat par ū deni uz kuģ a bija jā maksā . Privā ts transfē rs: ā trs un ē rts, nav jā gaida citi tū risti (TPG Ras Al Khaimah nodroš ina tikai privā tu transfē ru) Un tagad par viesnī cu. … Tomēr ▾ Lidojums: Flydubai lidoja, pirmo reizi saskā ros ar to, ka pat par ū deni uz kuģ a bija jā maksā .
Privā ts transfē rs: ā trs un ē rts, nav jā gaida citi tū risti (TPG Ras Al Khaimah nodroš ina tikai privā tu transfē ru)
Un tagad par viesnī cu.
Reģ istrē joties reģ istratū rā bija krieviski runā još a meitene Kristī na, kura iedeva viesnī cas karti, pastā stī ja, kam un kur bū t un atbildē ja uz visiem mū su jautā jumiem. Reģ istrē š anā s bija jā gaida aptuveni stundu, tač u tas nav kritiski, ņ emot vē rā , ka ieradā mies viesnī cā pirms pulksten 12:00.
Istaba ir lieliska! Plaš s un ē rts ar lielu vannas istabu. Numurā ir fē ns, gludeklis ar dē li un viss nepiecieš amais tē jas un kafijas pagatavoš anai (kā visā s 5 zvaigž ņ u viesnī cā s AAE). Mē s dzī vojā m villā otrajā lī nijā ar daļ ē ju skatu uz jū ru.
Pie trū kumiem varu atzī mē t skaņ as izolā ciju, ja sanā k sastapties ar trokš ņ ainiem kaimiņ iem, tad ik pa laikam tos dzird vai, piemē ram, blakus istabā televizors ir pā rā k skaļ š (nedē ļ as laikā bija pā ris gadī jumi, bet varbū t tas ir saistī ts ar faktu, ka mū su istabai bija savienotas durvis ar blakus esoš ā m).
Pludmale ir liela un tī ra. Sauļ oš anā s krē slu pietiks visiem (pie baseina vienmē r ir brī vi), BET, ja vē lies sauļ oties kā dā noteiktā vietā (netā lu no savas villas, piemē ram), tad pirms brokastī m nā ksies aizņ emties sauļ oš anā s krē slus. Pludmalē ieradā mies ap 7.30 - 90% no sauļ oš anā s krē sliem ir aizņ emti, tikai atpū tnieki tajos var parā dī ties pē c 10 vai 11 no rī ta. Es nesaprotu, kā pē c sauļ oš anā s krē sli tiek aizņ emti un netiek izmantoti...
Ē diens: nepamosties izsalcis, bet kaut kā viss ir vienmuļ i. Ē dieni ir daudz un daž ā di, bet dienu no dienas viens un tas pats. Nedē ļ u, izņ emot zivis, citas jū ras veltes (garneles, kalmā ri) nebija. Ir arī augļ u izvē le, bet pē c mango, vī nogā m vai banā niem jā dodas uz veikalu.
Viena no galvenajā m š ī s viesnī cas priekš rocī bā m: Al Hamra Mall (lielais iepirkš anā s centrs) atrodas 15 minū š u pastaigas attā lumā . Nopirkā m dzē rienus, alu, vī nu, augļ us, š okolā di. Alkohols viesnī cā nav lē ts: glā ze vī na 40 AED, veikalā paņ ē ma pudeli par 45; alus viesnī cā.30 AED, veikalā.6 skā rdenes iepakojums - 35.
Bijā m uz Manar Mall (taksometrs 40 - 45 AED) produkti ir nedaudz lē tā ki, nopirkā m iPhone 7 Carrefour. cena ir nedaudz lē tā ka nekā citos veikalos, jo ī paš i Dubai Mall, salī dzinot ar cenā m Ukrainā , mē s ietaupī jā m 280 USD.
Mū su atvaļ inā juma laikā jū rā bija zilā s medū zas (dzē la kā nā tres), izņ emot divas dienas, to bija maz, ir pilnī gi iespē jams nopeldē ties un netikt iedzelts. Pā ris reizes gandrī z uzkā pu uz nelielas nogā zes, tā pē c labā k uzmanī gi paskatī ties zem kā jā m. Jū ra ir tī ra un silta!
Ar viesnī cu bijā m apmierinā ti, iespē jams, apmeklē sim vē l. Iesaku tiem, kam patī k klusas un relaksē još as brī vdienas.
аватар minaeva9
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Teikš u daž us vā rdus par viesnī cu. Dzī vojā m villā ar skatu uz dā rzu, beigā s varē ja redzē t jū ru. Teritorija š ika, zaļ a, ziedu un palmu jū ra! Ļ oti skaisti, kā paradī zē . Numuri ir mā jī gi un tī ri. … Tomēr ▾ Teikš u daž us vā rdus par viesnī cu.
Dzī vojā m villā ar skatu uz dā rzu, beigā s varē ja redzē t jū ru. Teritorija š ika, zaļ a, ziedu un palmu jū ra! Ļ oti skaisti, kā paradī zē . Numuri ir mā jī gi un tī ri. Tī rī ts katru dienu, ielikt bez maksas 2 ū dens un tē ja, kafija, krē jums.
Brokastis lieliskas - visā m gaumē m, liela izvē le un viss ļ oti garš ī gs.
Ieeja jū rā ir maiga, smilš aina. Sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem. Vienī gais mī nuss bija medū zas.
Arī skats uz pludmali ir ļ oti skaists – ar baltu akmeni apš ū tas molas un gaiš as kaimiņ u viesnī cas. Pirts, trenaž ieru zā le un dž akuzi – bez maksas.
Autobuss Dubaijā ir apmaksā ts - 75 dirhami vienai personai - tas ir aptuveni 150 UAH, nav lē ts. Brauciet apmē ram stundu. Tie tiek atvesti uz Dubai Mall un atpakaļ pulksten 17:30. Iepirkš anā s laika pietiek un viss. Autobuss vienā dienā ! Tas ir mī nuss, jo. rindas. Jū s nevarat uzkā pt Burj Khalifa - iegā dā jieties biļ etes iepriekš , jo, ja vē laties iekļ ū t nekavē joties, maksā jiet 400 dirhamus - 800 UAH!
Fantā na š ovs pā ris minū tes dienas laikā , viss pē c 18-00.
10 minū š u gā jiena attā lumā pa skaistu ceļ u, no kura paveras gleznains skats uz Mall, ir ā trā s ē dinā š anas iestā des un milzī gs lielveikals ar veikaliem, kas ir ļ oti ē rti.
Viesnī cā nav lē ti ē st un dzert - veikals ietaupa. Alkohols netika atrasts, labā k ņ emt lī dzi.
Ekskursijas:
1. Dubaijā aptaujā.100 dolā ri
2. Safari $ 80 - tas ir tā vē rts, ticiet man! Nereā las sajū tas.
3. Laiva - 120 USD
Viesnī ca super! Ar prieku braukš u vē lreiz.
Viesnī cā pā rsvarā krievi un ā rzemnieki 5050. Un pā rsvarā ģ imenes ar bē rniem. Jaunieš iem var bū t garlaicī gi, ja ballī tes Dubaijā ir paredzē tas tikai jums.
терасса Бассейн
аватар Ksyuper
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labvakar) Tikko š odien atbraucu no AAE! Mē s lidojā m ar budž eta Fly Dubai! Es gribē tu teikt sekojoš o: 1) jauni un tī ri lidaparā ti; 2) komanda, kas zina angļ u, vā cu, franč u, arā bu un krievu valodu! Tas ir, jebkurš sapratī s un varē s palī dzē t! Lidmaš ī nā nav pā rtikas! Pareizā k sakot, ē dienu izvē las no ē dienkartes un apmaksā atseviš ķ i! Nevaru teikt, ka tas ir dā rgi, tač u arī ē dienkarti ir grū ti nosaukt par daudzveidī gu, un ē diens ir garš ī gs! Bet tas ir tikai mans viedoklis! Atbildē š u uz jautā jumu, kas mani satrauca pirms lidojuma! Vai var ienest pā rtiku lidmaš ī nā ? - Var! ! ! Ū dens ir dī vains! No Ukrainas - tas nav iespē jams! (tā notika ar mums), un no Dubaijas - nekā du problē mu! Un visbeidzot! Par viesnī cu Istabas nav lielas, bet mā jī gas un tī ras! Gulta un dvieļ i ir balti un garš ī gi smarž o pē c pulvera vai tamlī dzī gi! Tā lā k! Slaukot "ciema" iemī tniekus istabā s nav č ī bu un dvieļ u! Arī krū zes un tē jkanna! Bet! Pieprasī t var reģ istratū rā BEZ MAKSAS! ! ! Bet, ja jū s neprasī sit, viņ i to nedos), iemesli man ir palikuš i noslē pums! Katram numuram ir balkons, diezgan liels ar skatu uz golfa laukumu vai baseinu un restorā nu! Viesnī ca ir ļ oti mierī ga un klusa! Personā ls ir draudzī gs! Tagad par pludmali un baseiniem! Pludmale liela, plata, daudz sauļ oš anā s krē slu gan saulē , gan zem lietussargiem! Pludmalē ir bā rs! Tagad par mī nusiem! Š obrī d pludmalē un lī cī notiek aktī va bū vniecī ba! Tas ir, kurš vē las redzē t skaistu bezgalī gu "okeā nu", tas neiet uz turieni! Tur jū s redzē siet traktorus, ekskavatorus un celtņ us! Ieeja nav slikta, bet ir daž i diezgan asi akmeņ i! Tā pē c uzmaniet savas kā jas! Par lī ci! Tagad viņ a temperatū ra ir aptuveni 32-35 grā di! Tas nav silts ū dens! Un karsti! Lai gan rī ts (lī dz 9-10) ir ļ oti patī kams! Bet mē s esam saprā tī gi cilvē ki un saprotam, ka var bū t siltas un aukstas straumes! Kas arī ietekmē ū deni! Lī cis, pareizā k sakot, ū dens nav caurspī dī gs! Bet es domā ju, ka tas ir tī rs! Nebija eļ ļ as un medū zas! Tā lā k! Baseini! Ir 2 no tiem! ! "Ciematā " - ū dens ir ļ oti silts! Neatsvaidzina un neatvē sina! Kā pē c? Noslē pums! Un kad t gaiss ir lielā ks par 40! Jā , plus mitrums – gribas atsvaidzinā ties ū denī ! Mans padoms jums! Dodieties uz baseinu galvenajā ē kā vairā ku iemeslu dē ļ ! 1) tie atdzesē ū deni! 2) tas ir gandrī z pludmalē + netā lu no tenisa korta un galda tenisa! Un tā lā k! Es palē kš u nedaudz uz priekš u! Abu š ī kompleksa viesnī cu iemī tniekiem ir tiesī bas ieturē t brokastis ciematā un galvenajā ē kā , tas ir, restorā nā un 4k un 5k! 5k ē diens ir tas pats! Ir tikai apelsī nu sula! Un tā. … Tomēr ▾ Labvakar)
Tikko š odien atbraucu no AAE!
Mē s lidojā m ar budž eta Fly Dubai! Es gribē tu teikt sekojoš o: 1) jauni un tī ri lidaparā ti; 2) komanda, kas zina angļ u, vā cu, franč u, arā bu un krievu valodu! Tas ir, jebkurš sapratī s un varē s palī dzē t! Lidmaš ī nā nav pā rtikas! Pareizā k sakot, ē dienu izvē las no ē dienkartes un apmaksā atseviš ķ i! Nevaru teikt, ka tas ir dā rgi, tač u arī ē dienkarti ir grū ti nosaukt par daudzveidī gu, un ē diens ir garš ī gs! Bet tas ir tikai mans viedoklis!
Atbildē š u uz jautā jumu, kas mani satrauca pirms lidojuma! Vai var ienest pā rtiku lidmaš ī nā ? - Var! ! ! Ū dens ir dī vains! No Ukrainas - tas nav iespē jams! (tā notika ar mums), un no Dubaijas - nekā du problē mu!
Un visbeidzot! Par viesnī cu
Istabas nav lielas, bet mā jī gas un tī ras! Gulta un dvieļ i ir balti un garš ī gi smarž o pē c pulvera vai tamlī dzī gi! Tā lā k! Slaukot "ciema" iemī tniekus istabā s nav č ī bu un dvieļ u! Arī krū zes un tē jkanna! Bet! Pieprasī t var reģ istratū rā BEZ MAKSAS! ! ! Bet, ja jū s neprasī sit, viņ i to nedos), iemesli man ir palikuš i noslē pums!
Katram numuram ir balkons, diezgan liels ar skatu uz golfa laukumu vai baseinu un restorā nu!
Viesnī ca ir ļ oti mierī ga un klusa! Personā ls ir draudzī gs!
Tagad par pludmali un baseiniem!
Pludmale liela, plata, daudz sauļ oš anā s krē slu gan saulē , gan zem lietussargiem! Pludmalē ir bā rs! Tagad par mī nusiem! Š obrī d pludmalē un lī cī notiek aktī va bū vniecī ba! Tas ir, kurš vē las redzē t skaistu bezgalī gu "okeā nu", tas neiet uz turieni! Tur jū s redzē siet traktorus, ekskavatorus un celtņ us! Ieeja nav slikta, bet ir daž i diezgan asi akmeņ i! Tā pē c uzmaniet savas kā jas!
Par lī ci! Tagad viņ a temperatū ra ir aptuveni 32-35 grā di! Tas nav silts ū dens! Un karsti! Lai gan rī ts (lī dz 9-10) ir ļ oti patī kams! Bet mē s esam saprā tī gi cilvē ki un saprotam, ka var bū t siltas un aukstas straumes! Kas arī ietekmē ū deni! Lī cis, pareizā k sakot, ū dens nav caurspī dī gs! Bet es domā ju, ka tas ir tī rs! Nebija eļ ļ as un medū zas!
Tā lā k! Baseini! Ir 2 no tiem! !
"Ciematā " - ū dens ir ļ oti silts! Neatsvaidzina un neatvē sina! Kā pē c? Noslē pums! Un kad t gaiss ir lielā ks par 40! Jā , plus mitrums – gribas atsvaidzinā ties ū denī !
Mans padoms jums! Dodieties uz baseinu galvenajā ē kā vairā ku iemeslu dē ļ ! 1) tie atdzesē ū deni! 2) tas ir gandrī z pludmalē + netā lu no tenisa korta un galda tenisa! Un tā lā k! Es palē kš u nedaudz uz priekš u! Abu š ī kompleksa viesnī cu iemī tniekiem ir tiesī bas ieturē t brokastis ciematā un galvenajā ē kā , tas ir, restorā nā un 4k un 5k! 5k ē diens ir tas pats! Ir tikai apelsī nu sula! Un tā.... Man vairā k patī k ciemata restorā ns)
Tagad par pā rtiku!
Mums bija brokastis un vakariņ as! Vakariņ as pē c vē lē š anā s var aizstā t ar pusdienā m! Ē diens garš ī gs, svaigs, galda piederumi un trauki tī ri. . . Daudz augļ u! Nevaru teikt, ka ē dieni bū tu ļ oti daudzveidī gi, bet ir no kā izvē lē ties!
Es runā ju par dzē rieniem! Ū dens uz vietas, visos restorā nos un bā ros salī dzinoš i dā rgs! Jebkurš š ķ idrums! Piemē ram! Pepsi 0.33 maksā.18 dirhamus! Tas ir aptuveni 40 UAH! Alus 0.5 - 30 dirhami! Attiecī gi aptuveni 65 UAH! Brokastī s! Sulas un kafija, tē ja - bez maksas! Š eit ir cenas pusdienā m un vakariņ ā m! Tā pē c! Paņ emiet lī dzi no savas dzimtā s pilsē tas vai iegā dā jieties vietē jā tirgū ! Viņ š ir tirdzniecī bas centrā ! 5 minū š u braucienā no viesnī cas! Ir mazie autobusi! No 19:00 katru pusstundu! Bezmaksas! cenas tirgū ļ oti labas!
Bet tas, protams, attiecas uz tiem, kuriem nav visu)
Tirdzniecī bas centrā ir kafejnī cas, kafejnī cas un restorā ni! Cenas tā das paš as kā Ukrainā...Tad kad rezervē siet maltī tes! Parē ķ iniet, cik maksā vakariņ as viesnī cā ! Mū su gadī jumā - apmē ram 40 dolā ri par diviem! Pietiek ar galvu! Ko ē st un ne viesnī cā ! Pasū tiet to, ko vē laties, nevis izvē lieties no tā , kas ir! Nu, protams, tas ir ē rti ikvienam)
Atpū ta š ajā viesnī cā , godī gi sakot - garlaicī gi!
Es ieteiktu iegā dā ties ekskursijas vai Dubaijā - iepirkš anā s, neticamas ē kas, daudzas izklaides iespē jas utt.
Vai arī , ja vē laties relaksē još as brī vdienas un labu lī ci-okeā nu, tad š ī ir Fudž eira (varbū t es nepareizi uzrakstī ju emirā ta nosaukumu)! Temperatū ra lī dzī ga kā Dubaijā ! Bet ū dens! Jau caurspī dī gs, un tā temperatū ra ir aptuveni 25 grā di!
Ekskursijas ir dā rgas! Visas al-khaimah sacī kstes nav lē tā kas par 100 dolā riem vienai personai!
Atvainojos par kļ ū dā m, izdrukas! Rakstu no telefona)
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir veca, bet tas nav galvenais. Acī mredzot viesnī cas ģ enerā lmenedž eris nolē ma uz visu ietaupī t. Tā tad ū dens istabā tiek ievests tikai vienu reizi ieraš anā s dienā . Esmu bijis daudzā s valstī s pieczvaigž ņ u viesnī cā s un vienmē r bija ū dens arī nekarstā s valstī s. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir veca, bet tas nav galvenais. Acī mredzot viesnī cas ģ enerā lmenedž eris nolē ma uz visu ietaupī t. Tā tad ū dens istabā tiek ievests tikai vienu reizi ieraš anā s dienā . Esmu bijis daudzā s valstī s pieczvaigž ņ u viesnī cā s un vienmē r bija ū dens arī nekarstā s valstī s. Š ajā viesnī cā ū deni piedā vā iegā dā ties 14 reizes dā rgā k nekā lielveikalā . Un tas neskatoties uz to, ka viesnī cas cenas nav zemas. Un š is skopums it visā . Viņ i izdomā ja veselu mī klu ar dvieļ u piegā di un saņ emš anu, izdomā ja fiksē tas cenas viesnī cas taksometram, kas ir pusotru reizi dā rgā ks nekā parasti. Taksi viesnī cā neviens nepasū ta, visi ņ em no tirdzniecī bas centra. Personā ls izliekas pieklā jī gs, bet neko nedara. Var zvanī t un palū gt kaut ko atnest, teiks "jā ", bet pē c tam nekas nesanā ks. Periodiski darbinieki joprojā m ir rupji. Rajons nav slikts, bet viesnī ca ir jā remontē . Tas nodiluš ie logi kaitina. Cena 3.5 vai 4 zvaigznes, bet ne piecas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir ļ oti eleganta, es biju ļ oti priecī ga par atpū tu, iesaku tur doties ar maziem un pieauguš ajiem bē rniem, un starp citu, ļ oti labs personā ls. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti eleganta, es biju ļ oti priecī ga par atpū tu, iesaku tur doties ar maziem un pieauguš ajiem bē rniem, un starp citu, ļ oti labs personā ls.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Treš ā diena mā jā s. Viesnī ca ir diezgan laba, ja dzī vojat galvenajā ē kā . Villā m ir problē ma – celtniecī ba. neizgaist pat naktī (pie villā m ceļ milzī gu viesnī cu). Otra problē ma ir tā , ka viņ i brauc ar autobusu uz pludmali no villā m. … Tomēr ▾ Treš ā diena mā jā s. Viesnī ca ir diezgan laba, ja dzī vojat galvenajā ē kā . Villā m ir problē ma – celtniecī ba. neizgaist pat naktī (pie villā m ceļ milzī gu viesnī cu). Otra problē ma ir tā , ka viņ i brauc ar autobusu uz pludmali no villā m.
Ē diens labs, svara pieaugums ir jū tams. Daž ā di. Bet. . . Ja samaksā jā t par vakariņ ā m, sagatavojieties papildu maksā jumiem (par vī nu un dzē rieniem - tas ir dabiski, bet katru reizi viņ i prasa 44 dirhamus no cilvē ka (ap 12 USD) par daž ā diem ē dieniem! Nu 40-50 dolā ri dienā papildus - tas ir absurds, bet iespaids, ka esat ī paš i audzē ts, ir noturī gs. Starp citu, jū s varat maksā t dolā ros un eiro.
Pludmale ir tī ras smalkas smiltis. No rī ta vē l pirms brokastī m itā ļ i un vā cieš i grā bj sauļ oš anā s krē slus. Pirms brokastī m jums ir jā paņ em dvielis no baseina un pē c tam jā paņ em bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. var bū t rindas uz brokastī m restorā nā , ja dodaties uz turieni pē c astoņ iem. Kurš pirmais piecē lā s - tas un č ī bas!
Sieva skumst - veikalos Dubaijā sortiments sliktā ks nekā Pē terburgā un, uzmanī bu - ne lē tā k, bet pat nedaudz dā rgā k! Pasakas par beznodokļ u iepirkš anos viņ a pā rbauda personī gi, un š ajā gadī jumā es viņ ai uzticos.
Ekskursijas. Nav nekā ī paš a, ko redzē t, un ir š ausmī gi karsts. Vē rtī ga ekskursija - uz Musandamu (Omā na). Tas ir ļ oti relaksē još s, visi nira un apbrī noja koraļ ļ us, peldē jā s tieš i okeā nā , un viņ i to ē da.
Par slikto. PAR Ļ OTI SLIKI. Mū s un visas pā rē jā s sacī kstes nenokā rtojā m uzreiz rezervē tajā viesnī cā , bet gan ielika satelī tviesnī cā - Hut Springs, kalnos, 40 minū š u attā lumā no jū ras. Ja palasa kā da tū rista atsauksmi par Libā nas menedž eri, tad varu apliecinā t: nelā de ir augstā kā s klases. Noņ em mū su rezervā cijas un pā rdod viesnī cu daž ā dā m konferencē m un sanā ksmē m. Rezultā tā jū s atrodaties kalnos, bet atkritumos. Viesnī ca tur ir brī niš ķ ī ga, bet apkā rt nekā nav un nav ar ko braukt! Naktī s gulē jā m zem segā m un rī tasvā rkos - kondicionieris neizslē dzā s. Pievē rsiet uzmanī bu - viņ i tā tikai ņ irgā jā s par krieviem, pē c tam viņ š pats noskatī jā s, kā briti, vā cieš i un citi tiek nokā rtoti, un mū sē jie tika nosū tī ti uz "celmu", kas liecina par uzņ ē mē jas tū risma aģ entū ras slikto kvalitā ti. Nā kamajā dienā es tomē r panā cu reģ istrā ciju iegā dā tajā viesnī cā (pats strā dā ju š ajā biznesā un zinu nianses), bet citi tū risti tika turē ti prom vē l 3 dienas (no 10! ). Tiesa, ar mums nā cā s braukt daudz un par velti, bet te savē jo garā m nepalaidā m. Kliedziens un skandā ls š ajā situā cijā ir bezjē dzī gi. Ir krieviski runā još a meitene no Baltkrievijas, bet viņ a ir tī ri tehniska darbiniece un nekā di nepalī dzē s, tikai tulkos.
Jū ra aizskaloja visas bē das. Tajā sastopami tikai kautrī gi dzeloņ rajas un mazas zivtiņ as. Ū dens temperatū ra ir aptuveni 30 grā di. Paisums bija skaidrs un bija viļ ņ i. 100 metru attā lumā no krasta tas kļ ū st dziļ š , un tā tad - lī dz viduklim. Bē rni izplatā s.
Jū s varat atpū sties. Jū s pat varat ieturē t pauzi. Bet Rods ir labā ks.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Krupinson
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tieš ā m ļ oti laba. Pat blakus esoš ais bū vlaukums kopē jo iespaidu nebojā . Vienī gais trū kums ir augstā s pā rtikas izmaksas. Par pā ris 70-100 dolā riem vienā reizē . Tikai viesnī cas galvenais menedž eris par sevi atstā ja nepatī kamas atmiņ as, libā nieš u izcelsmes, viņ a vā rdu neatceros. … Tomēr ▾ Viesnī ca tieš ā m ļ oti laba. Pat blakus esoš ais bū vlaukums kopē jo iespaidu nebojā . Vienī gais trū kums ir augstā s pā rtikas izmaksas. Par pā ris 70-100 dolā riem vienā reizē .
Tikai viesnī cas galvenais menedž eris par sevi atstā ja nepatī kamas atmiņ as, libā nieš u izcelsmes, viņ a vā rdu neatceros. Pilnī gi augstprā tī gs, nesavaldī gs bubulis un negodī gs cilvē ks. Viņ š organizē ekskursijas caur mū su bijuš o tautieti Marinu, vai viņ š dala ar viesnī cu vai ieliek naudu kabatā , es nezinu. Mē s (18 cilvē ki krievu tū ristu) rezervē jā m ekskursiju uz Dubaiju, bet ekskursijas dienā sā ka stipri lī t. Un tā vietā , lai pā rceltu ekskursiju uz citu dienu vai atgrieztu naudu, mū s tomē r nosū tī ja uz Dubaiju. Situā cija Dubaijā mums nebija zinā ma un mē s iegrimā m š ajā murgā . Acī mredzot tū res rī kotā jus interesē ja tikai 60 USD par cilvē ku, un viņ i nedomā ja par mū su dzī vi un veselī bu.
Braucot tuvā k Dubaijai, Š ā rdž as reģ ionā , redzē jā m, ka ceļ i pā rvē rš as upē s (drenā ž a vai nu trū ka, vai nestrā dā ja), logi netī ri no lietus un miglaini no mitruma, sastrē gums auga, un Dubaijā automaš ī nas peldē ja lī dz jumtam ū denī . Nebija runas par izslē gš anu. Visi vienbalsī gi nolē ma atgriezties, par ko tika ziņ ots gan Marinai Ras Al Khaimah, gan gidam, kas mū s gaidī ja Dubaijā . Bet tur nebija, lika š oferim turpinā t braukt uz noteikto punktu (tā kā naudu atdot negribē ja), š oferis neizpildī ja mū su prasī bas apgriezties, turklā t ne. pat uz tualeti atlaidā m, tā kā viņ am par to nejautā jā m, iespē jas to darī t civilizē ti bija tik, cik vajag. Rezultā tā visiem mū su tū ristiem, un puse bija sievietes, nā cā s atslogoties daudzu kilometru sastrē gumu priekš ā . uz to laiku bijā m jau 5 stundas ceļ ā .
Kad beidzot nokļ uvā m Dubaijā , nevienam nebija š aubu, ka nakš ņ osim autobusā , atpakaļ ceļ a nebija. Bet Dievs mū s apž ē loja, š oferis saņ ē ma padomu pa telefonu un, neskatoties uz viņ a zemo kvalifikā ciju (neprot ne ceļ us, ne autobusu braukt, ne angļ u valodu), mē s daž u stundu laikā aizbē gā m no Dubaijas š ausmī gā sastrē gumā . Nā kamajā dienā pieklā jī gi, bez paaugstinā tiem toņ iem pieprasī jā m, lai Marina atdod mums naudu, vienkā rš i nebija spē ka doties ekskursijā citā dienā . Viņ a mū s noveda pie š ī Libā nas menedž era. Š is rū gs ar mums runā ja necienī gi, burtiski sā ka uz mums kliegt, mē s viņ am nedevā m iemeslu, viņ š runā ja par kaut kā du lī gumu, viņ š negribē ja atdot naudu. Es gribē ju saplē st biļ eti un atstā t to uz viņ a galda, bet citi tū risti mani neatbalstī ja, varbū t pamatoti. Atgā dinu, ka tie bija kā di 60 dolā ri no cilvē ka, man bija riebums skatī ties uz š o cienī jamas viesnī cas vadī tā ju. Ne jau lielī š anā s dē ļ , bet salī dzinā š anas labad teikš u, ka es pametu Emirā tus, neskaitot ekskursiju, apmē ram 6000 USD, un mums bija jā pā rspē j puse ar spē ku (30 USD no personas). Tas ir pretī gi. . . Es ļ oti vē lē tos, lai Natā lijas Tū ras administrā cija un š ī Libā nas menedž era priekš nieks izlasī tu manu atsauksmi.
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tieš ā m ļ oti laba. Pat blakus esoš ais bū vlaukums kopē jo iespaidu nebojā . Vienī gais trū kums ir augstā s pā rtikas izmaksas. Par pā ris 70-100 dolā riem vienā reizē . Tikai viesnī cas galvenais menedž eris par sevi atstā ja nepatī kamas atmiņ as, libā nieš u izcelsmes, viņ a vā rdu neatceros. … Tomēr ▾ Viesnī ca tieš ā m ļ oti laba. Pat blakus esoš ais bū vlaukums kopē jo iespaidu nebojā . Vienī gais trū kums ir augstā s pā rtikas izmaksas. Par pā ris 70-100 dolā riem vienā reizē . Tikai viesnī cas galvenais menedž eris par sevi atstā ja nepatī kamas atmiņ as, libā nieš u izcelsmes, viņ a vā rdu neatceros. Pilnī gi augstprā tī gs, nesavaldī gs bubulis un negodī gs cilvē ks. Viņ š organizē ekskursijas caur mū su bijuš o tautieti Marinu, vai viņ š dala ar viesnī cu vai ieliek naudu kabatā , es nezinu. Mē s (18 cilvē ki krievu tū ristu) rezervē jā m ekskursiju uz Dubaiju, bet ekskursijas dienā sā ka stipri lī t. Un tā vietā , lai pā rceltu ekskursiju uz citu dienu vai atgrieztu naudu, mū s tomē r nosū tī ja uz Dubaiju. Situā cija Dubaijā mums nebija zinā ma un mē s iegrimā m š ajā murgā . Acī mredzot tū res rī kotā jus interesē ja tikai 60 $ par cilvē ku, un viņ i par mū su dzī vi un veselī bu nerū pē jā s. . Braucot tuvā k Dubaijai, Š ā rdž as reģ ionā , redzē jā m, ka ceļ i pā rvē rš as upē s (drenā ž a vai nu trū ka, vai nestrā dā ja), logi netī ri no lietus un miglaini no mitruma, sastrē gums auga, un Dubaijā automaš ī nas peldē ja lī dz jumtam ū denī . Nebija runas par izslē gš anu. Visi vienbalsī gi nolē ma atgriezties, par ko tika ziņ ots gan Marinai Ras Al Khaimah, gan gidam, kas mū s gaidī ja Dubaijā . Bet tur nebija, lika š oferim turpinā t braukt uz noteikto punktu (tā kā naudu atdot negribē ja), š oferis neizpildī ja mū su prasī bas apgriezties, turklā t ne. pat uz tualeti atlaidā m, tā kā viņ am par to nejautā jā m, iespē jas to darī t civilizē ti bija tik, cik vajag. Rezultā tā visiem mū su tū ristiem, un puse bija sievietes, nā cā s atslogoties vairā ku kilometru sastrē gumā , jo lī dz tam laikam jau bijā m ceļ ā.5 stundas. Kad beidzot nonā cā m Dubaijā , nevienam nebija š aubu, ka nakš ņ osim autobusā , atpakaļ ceļ a nebija. Bet Dievs mū s apž ē loja, š oferis saņ ē ma padomu pa telefonu un, neskatoties uz viņ a zemo kvalifikā ciju (neprot ne ceļ us, ne autobusu braukt, ne angļ u valodu), mē s daž u stundu laikā aizbē gā m no Dubaijas š ausmī gā sastrē gumā . Nā kamajā dienā pieklā jī gi, bez paaugstinā tiem toņ iem pieprasī jā m, lai Marina atdod mums naudu, vienkā rš i nebija spē ka doties ekskursijā citā dienā . Viņ a mū s noveda pie š ī Libā nas menedž era. Š is rū gs ar mums runā ja necienī gi, burtiski sā ka uz mums kliegt, mē s viņ am nedevā m iemeslu, viņ š runā ja par kaut kā du lī gumu, viņ š negribē ja atdot naudu. Es gribē ju saplē st biļ eti un atstā t to uz viņ a galda, bet citi tū risti mani neatbalstī ja, varbū t pamatoti. Atgā dinu, ka tie bija kā di 60 dolā ri no cilvē ka, man bija riebums skatī ties uz š o cienī jamas viesnī cas vadī tā ju. Ne jau lielī š anā s dē ļ , bet salī dzinā š anas labad teikš u, ka es pametu Emirā tus, neskaitot ekskursiju, apmē ram 6000 USD, un mums bija jā pā rspē j puse ar spē ku (30 USD no personas). Tas ir pretī gi. . . Es ļ oti vē lē tos, lai Natalie Tour administrā cija un š ī Libā nas menedž era priekš nieks izlasī tu manu atsauksmi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika, uz AAE braucam regulā ri, tā pē c ir ko salī dzinā t ar villā s nodzī voto, jū ra ir pā rsteidzoš a, kopumā pā rē jais izdevā s! ! ! … Tomēr ▾ Man ļ oti patika, uz AAE braucam regulā ri, tā pē c ir ko salī dzinā t ar villā s nodzī voto, jū ra ir pā rsteidzoš a, kopumā pā rē jais izdevā s! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums Kom-nn1
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums zebra71-05
Vai šajā laikā ir iespējams peldēt?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Утопающий в зелени курорт расположен на живописном побережье Персидского залива, в 25 км от центра Рас-аль-Хаймы. Построен в 1999 году, последняя реставрация прошла в 2013 году. Отель состоит из одного трехэтажного здания и комплекса вилл. Уютный отель для семейного отдыха: развитая инфраструктура для активного отдыха взрослых и детей. В 25 минутах езды от отеля расположен аквапарк «Дримлэнд».

Atrašanās vieta На побережье Персидского залива, в районе Al Hamra эмирата Рас-аль-Хайма, в 4 км от г. Рас-аль-Хайма, в 78 км от аэропорта Дубая и в 70 км от аэропорта Шарджи.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 600 м. Вход в море: песок. Пляжные полотенца (еесплатно), есть душ на пляже.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда (платно), камера хранения багажа, услуги консьержа, экскурсионное бюро, услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), диетическое меню (по запросу), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в общественных местах (бесплатно), интернет-уголок (платно), конференц-центр (6 комнат для переговоров и 1 банкетный зал, макс. 600 чел.), 2 открытых бассейна с температурным контролем, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), автобус до торговых центров бесплатно (Al Hamra Mall по расписанию), магазины, места для курения.

Рестораны и бары:

3 ресторана: Al Shamal международная кухня: завтрак — шведский стол и a la carte, обед и ужин – шведский стол и a la carte), 2 A la Carte): средиземноморский Le Chalet, ливанский Al Jazeera (платно).

2 бара: Scirocco, Trader Vic's Mai Tai Lounge, Lobby Lounge.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs  FREE 
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский открытый бассейн (с подогревом в зимний период), детский клуб платно (4–12 лет), детская коляска (бесплатно), детский горшок.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Теннисный корт бесплатно (2 корта с жестким покрытием, освещение), прокат теннисных ракеток и мячей платно, поле для гольфа платно (на 18 лунок), волейбол на пляже бесплатно, водные виды спорта платно (виндсерфинг, банан, парашют, каноэ), дайвинг-центр платно.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего 265 номеров: 84 номера в основном корпусе и 181 номер в виллах. Есть специально оборудованные номера для людей с ограниченными возможностями, номера connect и номера для некурящих.

42 Guest Room Garden View (48 м2, расположен в виллах, однокомнатный, с видом на город или сад, с балконом или террасой, макс. 3 или 2+2 чел.);

344 Deluxe Room At Sea Front (48 м2, однокомнатный, с видом на море, с балконом или террасой (на первом этаже), кровать king-size / 2 queen-size beds, макс. 3 или 2+2 чел.);

84 Superior Room (44 м2, однокомнатный, с балконом или террасой, 2 кровати queen-size, макс. 3 или 2+2 чел.);

48 Superior Room Sea View (44 м2, однокомнатный, с видом на море, с балконом или террасой, кровать king-size, макс. 3 или 2+2 чел.).

Istabās

Ванная комната, биде, халаты и тапочки (по запросу, бесплатно), фен (бесплатно), туалетные принадлежности, индивидуальный кондиционер, LCD-телевизор, спутниковое телевидение, CD/DVD-проигрыватель, телефон (платно), Wi-Fi (платно), сейф (бесплатно), мини-бар (платно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно) .Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service: 24 часа (платно), услуга звонок-будильник.

  • vanna/duša
  • bidē (ne visās istabās)
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Vienna St, Al Jazirah Al Hamra, Ras Al Khaimah, United Arab Emirates
Tālruņi: Tel: +971-7-244 6666 Fax: +971-7-244 6677
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.