The Cove Rotana Resort 5*– Atsauksmes

23
Novērtējums 8.410
№2 viesnīcas reitingā Rasalhaima
8.3 Numurs
8.4 apkalpošana
8.4 Tīrība
9.1 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Kūrorts atrodas gleznainajā Ras Al Khaimah krastā, tikai 600 metru attālumā no privātās pludmales. No logiem paveras skats uz Persijas līci. Viesnīca tika atvērta 2009. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ir brī niš ķ ī gs iespaids par š o viesnī cu. Tuvu jū rai, š ī ir pirmā lī nija, bijā m apmierinā ti. Viesnī ca aizņ em milzī gu platī bu, ir daudz kompleksu. Ē diens ir izcils. Mē s braucā m tā lu uz veikaliem un restorā niem. … Tomēr ▾ Man ir brī niš ķ ī gs iespaids par š o viesnī cu. Tuvu jū rai, š ī ir pirmā lī nija, bijā m apmierinā ti. Viesnī ca aizņ em milzī gu platī bu, ir daudz kompleksu. Ē diens ir izcils. Mē s braucā m tā lu uz veikaliem un restorā niem. Nav nekā ī paš a.
аватар hotim.i.edem
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca pā rsteidza galvenokā rt ar milzī gu teritoriju, kas ir neliela ciemata lielums austrumu stilā . Jū s varat staigā t pa apkā rtni visu vakaru. Viss ļ oti tī rs un kopts gan teritorijā , gan istabā s. Numuri ir ļ oti stilī gi, aprī koti ar visu nepiecieš amo, wi-fi nozvejas visā viesnī cā , un ā trums ir labs. … Tomēr ▾ Viesnī ca pā rsteidza galvenokā rt ar milzī gu teritoriju, kas ir neliela ciemata lielums austrumu stilā . Jū s varat staigā t pa apkā rtni visu vakaru. Viss ļ oti tī rs un kopts gan teritorijā , gan istabā s. Numuri ir ļ oti stilī gi, aprī koti ar visu nepiecieš amo, wi-fi nozvejas visā viesnī cā , un ā trums ir labs.
Viņ i apmetā s ļ oti ā tri un uzreiz paē dinā ja vakariņ as (pilnas vakariņ as, nevis sauso devu), lai gan mē s reģ istrē jā mies vē lu, gandrī z pusnaktī , un vakariņ u laiks jau bija beidzies. Puisis reģ istratū rā runā ja krieviski un ļ oti ā tri atrisinā ja raduš ā s problē mas, un tad jau atpū tas laikā palī dzē ja izsaukt taksometru, kad bija kaut kur jā brauc.
Liela, plaš a pludmale, vairā k nekā pietiekami daudz vietas, vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Ja istaba atrodas tā lu no pludmales, tad varat izsaukt automaš ī nu un viņ i jū s aizvedī s uz pludmali. Paisuma laikā (plkst. 15-16) var aplū kot daž ā dus jū ras dzī vniekus – jū ras zvaigznes, krabjus un pat starus.
Ē diens viesnī cā nav tik daudzveidī gs kā Ē ģ iptē , bet garš ī gā ks. Bija pat krabji. Restorā nā ir indieš u ē dienu stū rī tis, viņ iem ļ oti garš oja daž ā da veida č atnijs. Ļ oti garš ī ga gaļ a, kas tiek grilē ta tieš i apmeklē tā ju acu priekš ā . Vienmē r ir zivju ē dieni un jū ras veltes. Dzē rieniem bija pat š ampanietis. Dzē rieni tiek atnesti ļ oti ā tri, viesmī ļ i nemitī gi nā k un jautā , ko jū s vē laties dzert.
Neliels trū kums - daž reiz pludmalē ir spē cī gi viļ ņ i, kuros jū rā nevar peldē ties.
Кровать в номере Номер Вид с балкона В одном из переулков отеля Еще один вид на море Такую морскую живность можно увидеть на дне во время отлива Морские звезды здесь тоже есть
аватар x_air
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca, eiropieš iem tā patī k. Mē s devā mies ar Lik-tour. Visi numuri ir villas. Galvenajā ē kā tikai reģ istratū ra un restorā ni. Pieticī gs skaistums un stils interjerā , lieli balkoni, neuzkrī toš s inteliģ ents serviss, tuvu pludmalei. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, eiropieš iem tā patī k. Mē s devā mies ar Lik-tour. Visi numuri ir villas. Galvenajā ē kā tikai reģ istratū ra un restorā ni. Pieticī gs skaistums un stils interjerā , lieli balkoni, neuzkrī toš s inteliģ ents serviss, tuvu pludmalei. Teritorija ir liela, tā pē c viesnī ca nā ca klajā ar izsaukumu, lai uz jebkuru istabu bez maksas bū tu elektromobilis (bagijs), un š im nolū kam nav nepiecieš ams zinā t angļ u valodu!
Atseviš ķ i es gribu teikt par pā rtiku. Vai viesnī cā s esat redzē juš i grilē tus omā rus? Š ajā Rotanā es to redzē ju pirmo reizi. Vairā ku veidu franč u mī kstie sieri. Gardas neapstrā dā tas tunč a mē rces gabaliņ i kā uzkodas. Mango piparmē tru zupa. Vairā ku veidu zivis un gaļ a, izklā ta uz ledus, gaidot, kad palū gsiet tā s uzcept tieš i jū su priekš ā...Kā teica kaķ is padomju karikatū rā , "shikaaarno"!
Kamē r numuros nav Wi-Fi. Viņ i sola nā kamo gadu.
В главном ресторане
аватар diligen
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca labā m cienī jamā m pludmales brī vdienā m. Pirmā lī nija. Uz kalna. Milzī ga teritorija. Ja ir grū ti staigā t, varat izmantot mini automaš ī nu (maš ī nas). Zaļ ie dzī vž ogi. Es jutos ļ oti omulī gi un ē rti! Galvenajā ē kā nav istabu. … Tomēr ▾ Viesnī ca labā m cienī jamā m pludmales brī vdienā m. Pirmā lī nija. Uz kalna. Milzī ga teritorija. Ja ir grū ti staigā t, varat izmantot mini automaš ī nu (maš ī nas). Zaļ ie dzī vž ogi. Es jutos ļ oti omulī gi un ē rti! Galvenajā ē kā nav istabu. Viesnī cā ir villas (pirmā lī nija) un bungalo. Nolaiš anā s uz pludmali. Tā pē c ir jā ņ em vē rā fiziskā s ī paš ī bas. Priekš tiem. kuriem netraucē staigā š ana pa lielā m platī bā m un kā pš ana augš ā un lejā pa kā pnē m.
вот что есть в номерах территория отеля территория отеля очень много зелени вид из номера так выглядят бунгало спуск к пляжу
аватар creative_
Pē dē jā pā rskatā AL baroš anas sistē mas fotoattē li kaut kā netika veiksmī gi ielā dē ti. Varbū t kā dam š ī informā cija bū s vajadzī ga. … Tomēr ▾ Pē dē jā pā rskatā AL baroš anas sistē mas fotoattē li kaut kā netika veiksmī gi ielā dē ti. Varbū t kā dam š ī informā cija bū s vajadzī ga.
Система AL Система AL Система AL Система AL
аватар creative_
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ja apsverat š o viesnī cu par brī vdienu, tad vē laties atpū sties bez pā rtraukuma labā pludmalē . Tā kā viesnī cas apkā rtnē nekā nav, nav kur atstā t viesnī cu. Bez tam degvielas uzpildes stacija 10 minū š u gā jienā . … Tomēr ▾ Ja apsverat š o viesnī cu par brī vdienu, tad vē laties atpū sties bez pā rtraukuma labā pludmalē . Tā kā viesnī cas apkā rtnē nekā nav, nav kur atstā t viesnī cu. Bez tam degvielas uzpildes stacija 10 minū š u gā jienā . Vakarā viesnī cā nav ī sti ko darī t, tā pē c vakariņ as sā kas 19:00 un beidzas 23:00, cilvē ki nā k 18:30 ieņ em labas vietas uz ielas un sē ž lī dz slē gš anai, jo nav nekā cita, ko darī t. darī t vai skatī ties TV istabā (1 krievu kanā ls).
No Dubaijas lidostas lī dz viesnī cai pagā ja tieš i 1 stunda.
Es atkā rtoju, ka š ī ir pludmales viesnī ca (600 metri no savas pludmales), tā pē c vispirms ī sumā par pludmali. Visa viesnī ca uzbū vē ta mā kslī gi pē c uzbē ruma principa jū rā , ieieš ana jū rā pa BETONA KĀ PNIEM, kas apakš ā apauguš i ar gliemež vā kiem. Jū ra pastā vī gi mainā s 5 dienas vē tra - dzeltens karogs, 5 dienas bē gums - jū ra ir lī dz ceļ iem.
Vē trā ar bē rniem peldē ties nav iespē jams. Vē rts atzī mē t, ka pat peldē š anas č ī bas neglā bs no traumā m, jo, izkā pjot no ū dens uz pakā pieniem, viļ ņ i ļ oti spē cī gi sitā s uz muguru, vairā k nekā puse no viesnī cas gā ja ar lauztiem ceļ iem, kā jā m, pē dā m. Starp citu, glā bē ji uzreiz sniedz palī dzī bu, pā rsien, smē rē utt. , tad noteikti prasī s telpas numuru. Mums bija pā rtikas veids AL, š ī medicī niskā aprū pe nebija iekļ auta mū su rē ķ inā , bet es nezinu, vai tā bija bezmaksas vai nē . Kad jū ra tur vē traina, ū dens aizsē rē , tā pat kā pakā pieni.
Otrā s briesmas pludmalē ir tad, kad ir plū dmaiņ as. Pludmale krā š ņ a, ū dens aiziet, parā dā s milzī ga smilš u strī pa un tajā paš ā mirklī n-tajā kilometru mā konī izpeld sekls, ej, ej, ej un visu laiku lī dz ceļ iem, skumji jo ū dens septembrī kā svaigs piens - +28 grā di . Nā kamā s briesmas ir tur, kur lī dz ceļ iem ir jū ras dzeloņ rajas, un, ja neskaita jokus, tā s nav 1-2, bet tur, kur peld ap 10, tā s ir ļ oti lielas un indī gas izmē ra. Tur, kur viņ i izdala dvieļ us visā s valodā s ar attē liem, ir brī dinā jumi, ka viņ i š eit peld visur un ko darī t, ja viņ š tevi sadzē la. Ir vē rts atzī mē t, ka mū su acu priekš ā cilvē ki tika iedzelti vairā k nekā vienu reizi, gan angļ u vecmā miņ a, gan jauns vī rietis. Fakts ir tā ds, ka š iem dzeloņ iem ir tā da krā sa kā smiltī m un praktiski ejot tos nevar redzē t, un nedod Dievs to noķ ert vai vē l ļ aunā k uzkā pt, stinim ir 30-40 cm gara aste, ar š o asti tas tev trā pa tieš i zem ceļ gala. Atkal atkā rtoju, peldē š anas č ī bas neglā bs ! ! ! Kopumā es nestā stī š u visas kaislī bas par to, kurš uzdroš inā s iet, izlasiet internetā , kas ir dzeloņ raja (stingray).
Kad paisums ir ā rpusē , jū ra ir lī dz ceļ iem, un pat tur, kur tā ir dziļ a, tā ir pilnī bā izraibinā ta ar jū ras zvaigznē m. Starp citu, tā s ir dzī vas un dzeloņ ainas, proti, bez peldč ī bā m ū denī staigā t ir ļ oti, ļ oti nav patī kami !! !
Pludmales joslā.600 metru garumā ir ļ oti maz sauļ oš anā s krē slu! Lai gan vieta atļ auj, otrajā pusē ir problemā tiski atrast tukš u sē dvietu, kā arī dabū t dvieli. Daudzi tū risti lamā ja, kur tad ir sauļ oš anā s krē sli, bet diemž ē l viņ iem nav pat rezerves, ko likt.
Ja jums ir AL ē diens, tad bā rs pludmalē ir bez maksas - TIKAI dzē rieni pē c saraksta.
Ir vē rts atzī mē t, ka mini bā rs istabā ir maksas! Tā pē c cilvē ki paņ ē ma no pludmales un nesa uz istabu.
Wi-Fi visur tiek apmaksā ts. Par ko tas ir ļ oti dā rgi, 30 minū tes - 7 dolā ri. Ā trums š ausmī gs.
Uzturs. Ļ oti dī vaini, ka mē s sevi nekad neuzskatī jā m par izvē lī giem ē dā jiem, tomē r ar š o nelaimī go š ķ ī vi izstaigā jā m 3 un 4 apļ us, jo ī sti nebija ko garš ī gu paņ emt. Mums tas ļ oti nepatika. 10 dienas bija 3 reizes, kad viņ i uz ielas cepa garneles un zivis, pasniedza omā rus un austeres. Tiesa, viņ iem bija ļ oti lieli musulmaņ u svē tki Eid al-Fitr, kas ilgst 3 dienas, tā pē c es neteikš u, ka pā rē jā nedē ļ ā viņ i arī barojas tā vai nē . Bija meksikā ņ u vakars - kad nebija iespē jams ē st, viss bija č ili. Pastā vī gi deva suš i un daudz Indijas-Taizemes ē dienu. Zupas - cieta zupa no brokoļ iem, burkā niem, tomā tiem, kartupeļ iem - un viss š is pulveris, no ā tri pagatavojamiem maisiņ iem. Deserti tā dos mazos izklā tos plastmasas š ķ ī vjos un krū zī tē s, porcija 2 cm reiz 2 cm (vienam kumosam), deserti 10 dienā s nemainī jā s vispā r.
Vispā r uz visu ceļ ojuma laiku pirmo reizi redzē jā m, ka salā ti un deserti bū tu š ā di iepakoti plastmasas mazos, ļ oti mazos š ķ ī vī š us - lai tie daudz neē d; ) Turklā t tie ir nav vienreizlietojami! ! ! Nu citos jautā jumos labi, jo nav garš ī gi.
Telpas tī ra tikai vī rieš i, pā rē jā ziņ ā , kā secinā jums, tī rī ja - slikti!
Pa teritoriju var pā rvietoties tikai ar elektromobiļ iem, dzī vojā m VIESNĪ CAS ē kā.6. lī menī , tur ir tikai kā di 12, vienreiz gā jā m uz pludmali kā jā m, uz leju ir aptuveni 15 minū tes un atpakaļ.20 minū tes. , jo jā iet zem milzī ga kalna. Tā pē c visas atlikuš ā s 9 dienas nevar iztikt bez elektromobiļ iem.
Par izklaidi runā jot, viņ iem š ā das ballī tes pludmalē ar dī dž ejiem bija vairā kas reizes nedē ļ ā , vienreiz aizbraucā m un sapratā m, ka tas ir ļ oti velti. Cilvē ku tur vispā r nebija, pā ris musulmaņ u vī rieš i sē dē ja pī pes un tā arī bija visa ballī te. Starp citu, daž iem ir arī ieejas maksa!
Baseini ir skaisti, bet baseinā ir ļ oti karsts, lai gan pludmalē vē jš pū š no jū ras, un baseins ir pilnī gi mierī gs. Un ū dens jū rā ir 1000 reizes labā ks nekā baseinā , un galvenais siltā ks : )
Godī gi sakot, viesnī ca skaista, ļ oti krā saina, ciema-ciema stilā par lielu naudu - nav tā vē rts. Mē s bijā m AAE 3 reizes un nebijā m apmierinā ti!
Система питания AL Система питания AL Система питания AL
аватар Tur2013
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cas ir sliktas, labas un ļ oti labas, jo ideā lu nav, vienmē r var atrast trū kumus, ja grib. Vakar atbraucu no Rotanas, dalos iespaidos. Bet, pirmkā rt, vē los uzrunā t tos, kuri lidos no Borispiļ as lidostas ar Fly Dubai. Ja nevē laties ierasties lidostā trī s stundas iepriekš , ir iespē ja iepriekš iegā dā ties sē dvietas caur savu aģ entū ru, tā s pieejamas par: $ 28, pirmā rinda, $ 6. … Tomēr ▾ Viesnī cas ir sliktas, labas un ļ oti labas, jo ideā lu nav, vienmē r var atrast trū kumus, ja grib.
Vakar atbraucu no Rotanas, dalos iespaidos.
Bet, pirmkā rt, vē los uzrunā t tos, kuri lidos no Borispiļ as lidostas ar Fly Dubai. Ja nevē laties ierasties lidostā trī s stundas iepriekš , ir iespē ja iepriekš iegā dā ties sē dvietas caur savu aģ entū ru, tā s pieejamas par: $ 28, pirmā rinda, $ 6.3 un $ 1.5 (attiecī gi pē c attā luma ), pirkā m turp un atpakaļ un par sē dvietā m neuztraucā mies. It ī paš i tas attiecas lidojot uz Kijevu, Dubajā reģ istrā cija nav uz vienu lidojumu, bet rinda uz daudziem lidojumiem uzreiz, nostā vē jā m stundu, vietu gandrī z nebija (sē dē t kopā ar ģ imeni). Tā lā k , atceries, ka ekonomiskā s klases dē lis, viņ i baro - dzer par naudu, ņ ē mā m lī dzi siermaizī tes, cepumus, banā nus), jo uz kuģ a fast food no 22 UAH lī dz 43, bet ū deni labā k pirkt nevis lidostā (28 UAH par 0.5 Morshynska), bet salonā par 10 UAH
Tagad konkrē ti par viesnī cu.
Viss teiktais ir personī gais viedoklis. Viesnī ca ir ļ oti laba, tas ir fakts. Š ī ir Rotana ķ ē de, kurai ir kvalitatī vas viesnī cas daudzā s pasaules valstī s. Viesnī ca bū tiski atš ķ iras no "kolē ģ u" arhitektū ras, apbrī nojama teritorija, tieš ā m ļ oti liela. Bet tomē r jā atzī mē , ka no daudzā m skatu istabā m paveras skats uz citu telpu sienā m (telpas ir kā mā jas, un jums var nebū t skats priekš ā , bet siena) mē s pat redzē jā m puspagraba istabu)) ) dzī vojā m deluxe pool and sea view Nr. 4014 , zem mums nr. 3018, š ie numuriņ i ar brī niš ķ ī giem skatiem, arī premium numuri garantē skatu, classic numuriņ i, neko negarantē , paturiet prā tā . Iekš ā visas istabas ir vienā das - cena ir tikai par skatu. Ir arī villas, bet tā s tieš ā m ir dā rgas, turklā t ir 2-3 stā vu, nevis vienai ģ imenei.
Uzkopš ana ir mana lielā kā sū dzī ba, bet tas attiecas tikai uz mū su istabu, cik es saprotu, puisis uzkopa slikti, gadī jā s, ka mē s atnā kam uz pludmali 2os - nebija iztī rī ta, man bija jā zvana reģ istratū rā vairā kas reizes lū gt, lai iztī ra, bet, atkā rtoju - atseviš ķ s gadī jums, Darbinieku ir daudz un viņ i visi cenš as, cik var.
Pludmale lieliska, liela, cilvē ku nebija daudz, vietu bija daudz. Paisumi bija jautrā ki, jo neko tā du nebiju redzē jis)) no rī ta ū dens bija zem kā pnē m un pē cpusdienā , kā filmā "Dimanta roka", kad puika gā ja pa jū ra)) ū dens bija septiņ us metrus no krasta un sekls, gandrī z lī dz Irā nai))) Bet, tā ir taisnī ba, tā ir garš a, tas ir izcils, un tas arī ir jā redz) Ū dens ir pā rsteidzoš s, sildoš s un tī ri, bet baidī jos no stintī m un pā ris reizes redzē ju (mazos), bet ū dens dzidrs un ej tikai paskaties , aktī vi bija tikai 8-9 no rī ta, tad aizkuģ oja , viņ i joprojā m baidā s no cilvē ka darbī bas. Pā ris reizes izpeldē jā s liels bruņ urupucis, visa pludmale apbrī noja, bet tas arī viss, eksotikas vairs nebija. Es peldē ju daudz un ilgu laiku, ļ oti forš i)
Ē diens - nu. . normā ls ē diens, piektdienā s vakariņ as, protams, svē tku, no krabjiem lī dz....ko vien gribi. Un tā - izsalcis noteikti nebū si, bet par labā ko virtuvi es nerakstī tu, tomē r daž ā dī ba var bū t labā ka, ī paš i brokastī s. Tas ir, ja atrodat vainu, pavā ri patieš ā m cenš as, ē diens ir kvalitatī vs.
Ir maza istabiņ a bē rniem, bet š ī ir sava veida rotaļ u istaba, ne slī dkalniņ us, ne š ū poles neatradā m, bet bija ļ oti karsts un pa ielu tik un tā nebrauktu. Baseins bē rniem slē gts uz remontu, bē rnus drī kst mazgā ties tikai vienā (pieauguš ajā ), bet tur ū dens atš ķ irī bā no otra baseina ir aukstā ks, bet var darī t tikai tā un ne savā dā k, bē rnus nelaiž otrkā rt, arguments ir dziļ ā ks. Bet mē s nonā cā m pie jū ras, nevis pie baseina, tā pē c neuztraucā mies, tas ir tiem, kas rē ķ inā s ar bē rnu baseinu, kura nav. Teritorijā , ja bū s slinkums staigā t jebkurā vietā , izsauks maš ī nu un aizvedī s jebkur, kaut uz diviem metriem) "Dubai Mall" ir lieliska vieta, sā kot no iepirkš anā s lī dz strū klakā m un akvā rijam - viss ir iekš ā . vienu vietu, braucā m ar taksi 500 dirhami turp un atpakaļ - š ie 136 $, vienojā mies ar citu ģ imeni un braucā m kopā ar taksi - 4 pieauguš ie un divi bē rni (par to iepriekš pā rrunā jiet ar taksometra vadī tā ju, lai tas nav pē c skaitī tā ja , bet pē c vienoš anā s) Mē s tikai ļ oti gribē jā m redzē t strū klakas, un autobuss atiet no viesnī cas 10:30 un atpakaļ.18:00, jū s neredzē sit strū klakas, cena ir 27 USD no personas (turp un atpakaļ )
Teikš u uzreiz Ras El Khaimahā "Monar Mall" ir veikals ar mazo tehniku, tur iPhone, planš etdatori lē tā ki nekā Dubai Mall, kam tas interesē . Jū s varat iegā dā ties alkoholu viesnī cā Ben Magic, no durvju aizmugures, visi taksometru vadī tā ji zina, ka tas atrodas netā lu no Rotanas, pastā stiet dzē rienu veikalam)) Alus cienī tā jiem - viesnī cā Carlsberg un Astel - 10 USD un dzē rienā . veikals) 1$, Martini veikalā.10$. Atnā kot uzreiz bū s maza ieliet frī - ja vē lies, pē rc dzē rienus turpat. Tā pat neskrien pē c ū dens (benzī ntankā - 100 m no viesnī cas) No rī ta ieliek ap 5 no cilvē ka + 1.5 vakariņ ā s par brī vu, dod ū deni trenaž ieru zā lē , vispā r ū dens pietiek. .
Nu viss it kā ir, ja ir kā di jautā jumi, rakstiet, kamē r atceros visas nianses. Un viesnī ca ir forš a un status, vakarā reģ istratū rā ierodas tā das maš ī nas, ka acis vienkā rš i priecā jas - cilvē ki nā k vakariņ ot (uz restorā nu Basilik, tas ir kā a la carte)
аватар sistematour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Liela teritorija. Blaktis braukā pa teritoriju (bez maksas). Transfē rs uz tirdzniecī bas centru par maksu. Ir iemaksa, atkarī bā no izvē lē tā s maltī tes. Internets par maksu. Ē diens daudzveidī gs, viss ļ oti garš ī gs. Viss iekļ auts no 11 lī dz 23. … Tomēr ▾ Liela teritorija.
Blaktis braukā pa teritoriju (bez maksas).
Transfē rs uz tirdzniecī bas centru par maksu.
Ir iemaksa, atkarī bā no izvē lē tā s maltī tes.
Internets par maksu.
Ē diens daudzveidī gs, viss ļ oti garš ī gs.
Viss iekļ auts no 11 lī dz 23.
CLASSIC ROOM ir mazi. Telpas ir tī ras. Personā ls ir draudzī gs. Bē rnus labā k nelaist, var apmaldī ties teritorijā .
территория CLASSIC ROOM
аватар otpusknisa
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmkā rt, es gribu pateikties visiem tū ristiem, kuriem nav slinkums rakstī t atsauksmes, PALDIES visiem, es izlasī ju daudz noderī gas lietas, jo es pirmo reizi apmeklē ju AAE. Ceļ ojā m 3 cilvē ku ģ imene: vī rs, sieva un pieauguš ais dē ls 20 gadus vecs. … Tomēr ▾ Pirmkā rt, es gribu pateikties visiem tū ristiem, kuriem nav slinkums rakstī t atsauksmes, PALDIES visiem, es izlasī ju daudz noderī gas lietas, jo es pirmo reizi apmeklē ju AAE.
Ceļ ojā m 3 cilvē ku ģ imene: vī rs, sieva un pieauguš ais dē ls 20 gadus vecs.
Lidojā m ar zemo cenu aviokompā nijā m Air Arabia, viss bija skaidrs laicī gi, lidojums no Kijevas uz Š ardž u ilga 4 stundas un 15 minū tes, aviokompā nija ir budž eta aviokompā nija, tā pē c lidmaš ī nā barojas tikai par naudu, bet ē dienu var ņ emt lī dzi. uz kuģ a. Š ā rdž ā visas skenē š anas un bagā ž as izsniegš anas procedū ras tika pabeigtas minū tē s 20. Izejot, viņ i samainī ja dolā rus pret vietē jo valū tu (kurss ir no 1 USD lī dz 3.66 dirhamiem) Pie lidostas ieejas viesnī cas š oferis jau gaidī ja mums (transfē rs uz AAE uz viesnī cas rē ķ ina) Transfē rs ilga kā das 50 minū tes un jau ieradā mies savā viesnī cā -pilsē tā . Viņ i apmetā s burtiski 10 minū tē s. Pieklā jī gi prasī ja depozī tu, bet es pieklā jī gi atbildē ju, ka mē s neizmantotu mini bā ru un maksā tu par visu skaidrā naudā un jautā jums tika noņ emts. Mū s ar mazo rakstā mmaš ī nu ieveda istabā , palī dzē ja tikt galā ar seifu. Istaba liela un ē rta, tī ra un viss pie rokas Liela vannas istaba ar duš u un bidē .
Viesnī cas darbiniece nogaidī ja kamē r pā rģ ē rbā mies un veda mū s uz vakariņ ā m. Brokastī s un vakariņ ā s tika paņ emts ē diens (pietiek, pat pā rē dā mies) un gaļ as un zivju ē dieni, daž ā das uzkodas, deserti un augļ i. Neteikš u, ka ir visa pā rpilnī ba, bet pagatavots bija ļ oti garš ī gs.
Atseviš ķ i pastā stī š u par dzeramo ū deni: mē s dzē rā m daudz ū dens, tā pē c jums bū s jā iegā dā jas nedaudz ū dens un sulas, istabā tiek ievietotas tikai 2 pudeles (0.5 l) dienā . garš ī gi.
Pludmale liela un tī ra, vē trā nes krastā atkritumus, bet ā tri tiek izvadī ts, ū dens tī rs un silts, pē cpusdienā pat karsts, no rī ta devā mies uz okeā nu un pē cpusdienā uz baseins (tajā ū dens ir vē sā ks)
Atpū ta viesnī cā ir slinka, tiem, kas ir noguruš i no burzmas un vē las klusu atpū tu pie okeā na skaņ as, bez uzmā cī gas apkalpoš anas, tieš i to, ko vē las kungs vai kundze.
Zvana viesnī cas menedž eri un jautā : Vai mums viss patī k un vai var bū t kā das vē lmes. Š ā da personā la attieksme patī kami pā rsteidz un iepriecina.
Pati viesnī ca ir milzī ga, viss puķ ē s un palmā s, katru rī tu pamodos, it kā paradī zē , no putnu dziedā š anas.
Istaba tika tī rī ta katru dienu, dvieļ i tika mainī ti katru dienu, gultas veļ a katru otro dienu. Š ampū ni, ž elejas un balzami tika papildinā ti, kad tie tika izmantoti.
Vienu dienu veltī jā m ceļ ojumam uz Dubaiju. Paņ ē mā m auto no mū su tū res pā rstā vja, pē c brokastī m izbraucā m un 22.00 atgriezā mies viesnī cā (mums izmaksā ja 180$ par 3 personā m), vispirms sastā dī jā m sev plā nu, kur mē s gribu braukt un ko redzē t, tikai mū su š oferī tis teica un viņ š brauca, esam viņ am ļ oti pateicī gi, ka paspē jā m visu apskatī t un pat paspē jā m iepirkties lī dz 3 pē cpusdienā , un tad ejam apskatī t visus pilsē tas skaistums. Vakara strū klakas ir pasakainas, vienkā rš i elpu aizraujoš as.
Man ļ oti patika valsts, viesnī ca ar pienā cī gu apkalpoš anu, virtuvi un teritoriju.
Secinā jums: mē s noteikti nā ksim vē lreiz, bet ne vasarā (ļ oti karsts)
Lai visiem jaukas brī vdienas!
аватар avtobirza
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Apkalpoš ana viesnī cā ir ļ oti augstā lī menī . Es iesaku š o viesnī cu visiem. Vienī gais negatī vais ir tas, ka krieviski runā još o darbinieku nav vispā r. Ja nav pamata angļ u valodas zinā š anas, bū s ļ oti grū ti sazinā ties ar personā lu. … Tomēr ▾ Apkalpoš ana viesnī cā ir ļ oti augstā lī menī . Es iesaku š o viesnī cu visiem. Vienī gais negatī vais ir tas, ka krieviski runā još o darbinieku nav vispā r. Ja nav pamata angļ u valodas zinā š anas, bū s ļ oti grū ti sazinā ties ar personā lu. . Ir nianses par depozī tu, kas tiek ņ emts viesnī cā pē c ieraš anā s. Jums ir jā atstā j depozī ts 300 USD apmē rā , tač u likme viesnī cā ir izspiedoš a, tā pē c labā k ir nomainī t š o naudu lidostā un atstā t depozī tu dirhē mā s. Pat ja jū s neko neiztē rē jā t par š o depozī tu, nauda tiks atgriezta tikai dirhē mos, nevis dolā ros, un atceļ ā lidostā nauda tiek mainī ta pret dolā riem.
Parādīt vairāk »


iemiesojums bighma71
Mēs ejam uz turieni. viņi saka, ka ir ļoti grūti sazināties ar internetu, viber
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums miraggg1982
Draugi, mēs maijā dosimies uz Ras Al Khaimah - The Cove Rotana Resort 5 * viesnīcu. Lidojam tikai 6 pilnas dienas (ielidošanas un izlidošanas dienu neskaitu). Pirmo reizi AAE vēlos atvēlēt vienu dienu interesantāko vietu apskatei! Es lūdzu palīdzību - kurš var pateikt, kuras vietas Dubaijā ir vērts apmeklēt? Visticamāk, dosimies individuālā ekskursijā uz Dubaiju (lido divi pāri). Un vai kāds var pateikt - cik tālu ir Šeiha Zajeda mošeja (baltā mošeja) no Dubaijas - bilde ļoti skaista, gribētos redzēt. Jau iepriekš paldies par jūsu atbildēm!
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums irvo2008
Cik maksā pusdienas/vakariņas (salāti, zupa, sula) vietējā restorānā, vai ir vietas, kur var paēst lēti?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Курортный отель расположен прямо на живописном берегу Рас-Аль-Хайма, всего в 600 м от частного пляжа. Из окон открывается вид на Персидский залив. Отель открылся в 2009 году. Подойдет для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель располагается в эмирате Рас Аль Хайма. Расстояние от аэропорта г. Дубай составляет 94 км (1,5 часа езды). Расстояние от аэропорта Аль Мактум – 103 км. Расстояние до центра эмирата Рас аль Хайма – 15 км.
Pludmales apraksts Пляж протяженностью 600 метров в 50 метрах от отеля. У отеля свой собственный пляж. Предоставляется багги до пляжа. Шезлонги, зонтики, полотенца предоставляются гостям бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 ресторана, 4 бара, 2 бассейна с температурным контролем, 3 конференц-зала, трансфер в торговые центры Дубай, магазины. В ресторанах курортного отеля Cove Rotana Resort - Ras Al Khaimah сервируют «шведский стол», в меню которого входят блюда интернациональной кухни, а также восточные и средиземноморские деликатесы. На пляже и в баре у бассейна подают напитки и легкие закуски.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В оздоровительном фитнес-клубе Bodylines работает современный тренажерный зал и проводятся занятия фитнесом. Гости смогут заняться различными водными видами спорта, рыбной ловлей и гольфом. В детском клубе Flippers можно воспользоваться услугами няни.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 204 номера и 78 одно-, двух- и трехспальных вилл.

Istabās

Все номера оформлены в современном арабском стиле. К услугам постояльцев гостиная зона и телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами. В некоторых номерах обустроены собственный балкон или терраса. Из окон роскошных гостевых вилл открывается вид на сад или лагуну. Гости некоторых вилл могут пользоваться собственным бассейном.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
Adrese Sheikh Mohammed Bin Salim Road, Al Dhaith South , Рас-эль-Хайма, ОАЭ
Tālruņi: +971 (0)7 206 6000
Tīmekļa vietne: The Cove Rotana Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.