Golden Tulip Khatt Springs Resort & Spa 5*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.010
№13 viesnīcas reitingā Rasalhaima
7.8 Numurs
6.8 apkalpošana
7.5 Tīrība
6.5 Uzturs
4.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 30 km attālumā no Ras Al Khaimah, Hajar kalnu pakājē. Tā tika atklāta 2003. gadā, pēdējā renovācija veikta 2007. gadā. Sastāv no vienas 5 stāvu ēkas. Kūrorta galvenā vērtība ir karstie dziednieciskie avoti, kuru ūdens palīdz osteohondrozes un balsta un kustību aparāta ārstēšanā. Tīrs gaiss, lieliska vieta, kur atpūsties no pilsētas burzmas. Ir krieviski runājoši darbinieki. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskam ceļojumam vai ceļojumam ar draugiem.Vairāk →
аватар Svetlana910810
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ai viesnī cai man bija 2 argumenti: karstie avoti (termā lie) un cena. Viesnī ca bija daudz lē tā ka nekā lī dzī gas Dubaijā utt. , atš ķ irī ba bija gandrī z 2 reizes. Mē s negaidī jā m, ka mū s iekā rtos istabā . … Tomēr ▾ Š ai viesnī cai man bija 2 argumenti: karstie avoti (termā lie) un cena. Viesnī ca bija daudz lē tā ka nekā lī dzī gas Dubaijā utt. , atš ķ irī ba bija gandrī z 2 reizes. Mē s negaidī jā m, ka mū s iekā rtos istabā . Tiklī dz ieradā mies, ap pulksten 12 un bez papildus piemaksā m, saņ ē mā m istabiņ u, negaidot 14:00 (reģ istrē š anā s laiks). Numuriņ š diezgan normā ls, atbilst š ā da tipa viesnī cai. Vienī gais, ka tagad tur vajag maksā t tū risma nodokli. Reljefs ir parasts, nav teritorijas, kur cilvē ki parasti staigā un sē ž uz soliņ iem, bet tas nav nepiecieš ams. Ī paš i man patika ikdienas rutī na. Dienas 1. pusē viņ us uz pludmali nogā dā ja mikroautobuss, skaidri pē c grafika, pat ja pirmajā autobusā diviem cilvē kiem nepietiktu vietas, viņ us aizvestu ar otro. Un skaidri pacē la no pludmales. Un dienas 2 pusē bija termā lie avoti. Š o viesnī cu izvē lē jos tikai avotu dē ļ . Bija brī dis, kas man nepatika, kad aizbraucu, man bez iemesla prasī ja samaksā t noteiktu summu. Bet, prasot konkrē tu atskaiti par ko, jautā jums nekavē joties tika noņ emts. Vienmē r jā kontrolē , ja par kaut ko prasa maksā t, jā prasa cenrā dis. Personā ls š eit ir ļ oti draudzī gs un uzkopts katru dienu. maksā jumu. Arī mū s katru dienu no 5 lī dz 8 vakarā veda uz pilsē tas centru. Varē ja 3 stundu laikā apskatī t pilsē tu, pasē dē t paē st un kaut ko nopirkt veikalos. Viss ir ļ oti mierī gi. Jums vienmē r ir jā saprot, par ko jū s maksā jat. Nebiju vī lusies š ī s viesnī cas izvē lē .
аватар severinv
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m (nesaprotu, kas tos raksta, vai arī viņ i dzē š sliktas atsauksmes? ) Pagā ja ilgs laiks, lai nokļ ū tu no lidostas, mū s veda vienus. . Norē ķ ins bija ā trs, normā ls. Istabas ir vecas, bet personā ls cenš as visu iespē jamo (visa nepietiek, dvieļ i, peldmē teļ i utt. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m (nesaprotu, kas tos raksta, vai arī viņ i dzē š sliktas atsauksmes? )
Pagā ja ilgs laiks, lai nokļ ū tu no lidostas, mū s veda vienus. . Norē ķ ins bija ā trs, normā ls.
Istabas ir vecas, bet personā ls cenš as visu iespē jamo (visa nepietiek, dvieļ i, peldmē teļ i utt. )
Teritorijas vienkā rš i nav, nav!! ! smilš u kalni, kazas, netī ras. Pilnī gi nav kur iet, gulē t devā mies 21:00.
Lī dz jū rai ar vecu vecu autobusu jā brauc vismaz 40 minū tes. Dienā ir tikai divi reisi, 8 un 10. Pludmale ir brī va, netī ra un bez ē rtī bā m (nav sauļ oš anā s krē slu, bez saulessargu, bez duš as, bez tualetes ) maksā ja labi, bet vienā reizē USD 10.
Vakarā viens lidojums uz tirdzniecī bas centru trī s stundas, visi brauc aiz garlaicī bas.
Brī vdienā s piebrauc vietē jā s ģ imenes ar bē rniem, kļ ū st ļ oti skaļ š un pat pie baseina nevar pasē dē t.
Kopumā padoms: pievienojiet un dodieties jebkur, bet ne tur.
Tagad rakstu un priecā jos, ka rī t atgriezī š os mā jā s! ! !
аватар shibon1980
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki! ! ! Pirms nedē ļ as atgriezā mies no AAE, mums ļ oti patika š ī apbrī nojamā valsts. Apmetā mies Tulip Khatt Springs 4 * viesnī cā . Viesnī ca tuksnesī uz kalna. Karstais avots mums bija bez maksas. Brokastis normā las, tā das paš as, bet sā tī gas, izcila kafija. … Tomēr ▾ Sveiki! ! ! Pirms nedē ļ as atgriezā mies no AAE, mums ļ oti patika š ī apbrī nojamā valsts. Apmetā mies Tulip Khatt Springs 4 * viesnī cā . Viesnī ca tuksnesī uz kalna. Karstais avots mums bija bez maksas. Brokastis normā las, tā das paš as, bet sā tī gas, izcila kafija. Personā ls ir draudzī gs, runā angliski. Tī rī ts katru dienu, veļ a un dvieļ i mainī ti katru dienu. Transfē rs uz pludmali un tirdzniecī bas centru pē c vienoš anā s, laicī gi. Istabā s ir tē ja un kafija, cukurs, sausais krē jums, 2-3 pudeles ū dens katru dienu. Viesnī cā ir laba SPA zona, ā ra un iekš ē jie baseini (vī rieš u un sievieš u), sauna, hammam, hidromasā ž a. Jaukais glā bē js spē lē jā s ar manu meitu, bet bez animā cijas (kas bija jauki). Visur tī rī ba un skaistums. Kazas klī st pa ž ogiem, gaiļ i dzied)) tā ds arā bu ciemats. Labi.
аватар luda56
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu izvē lē jā s avota dē ļ , numuriņ u katru dienu tī rī ja ar ū deni, tē ju, kafiju. Ja prasī s, iedos halā tu un č ī bas. viesnī ca atrodas tā lu no pilsē tas - 30 minū tes lī dz pludmalei un vakarā arī Mola - bet Hilton viesnī cas cena ir attiecī gi 3-4 reizes dā rgā ka. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā s avota dē ļ , numuriņ u katru dienu tī rī ja ar ū deni, tē ju, kafiju. Ja prasī s, iedos halā tu un č ī bas.
viesnī ca atrodas tā lu no pilsē tas - 30 minū tes lī dz pludmalei un vakarā arī Mola - bet Hilton viesnī cas cena ir attiecī gi 3-4 reizes dā rgā ka.
Mī nusi: Istabā s nav WiFi, tikai vestibilā . tā lu no civilizā cijas, atkritumi ceļ ā uz avotu, iet - 200 soļ i! BET mē s zinā jā m uz kurieni ejam, un tie, kas nezinā ja, nospļ ā va. Viesnī ca NAV domā ta jaunieš iem!
аватар diligen
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viena no reklā mas tū res viesnī cā m. Viesnī ca atrodas starp smiltī m, Ras Al Khaimah, pusotras stundas attā lumā no Dubaijas. Mū s sagaidī ja Bondarč uka filmas "Kin-dza-dza" jeb "Sala" ainavas....Klusas š ausmas. . . Pirmā doma: kā to pā rdot un piedā vā t klientiem? Vakarā devā mies uz termā lo sulfā tu avotu, guvā m patiesu prieku. … Tomēr ▾ Viena no reklā mas tū res viesnī cā m. Viesnī ca atrodas starp smiltī m, Ras Al Khaimah, pusotras stundas attā lumā no Dubaijas. Mū s sagaidī ja Bondarč uka filmas "Kin-dza-dza" jeb "Sala" ainavas....Klusas š ausmas. . . Pirmā doma: kā to pā rdot un piedā vā t klientiem? Vakarā devā mies uz termā lo sulfā tu avotu, guvā m patiesu prieku. Un pats galvenais, mē s satikā m tū ristus, kuri bija apmierinā ti ar visu un pastā stī ja, kā pē c viņ i izvē lē jā s tieš i š o viesnī cu. Pē c viņ u stā sta viņ i sā ka rū pī gi aplū kot viesnī cu un skatī jā s uz to ar pavisam citā m acī m ! ! ! Atrada daudz pozitī va. Tagad mē s zinā m, kā to var piedā vā t tū ristiem. Galvenais ir pareizi novietot akcentus. 1. Jaukas telpas, laba apkalpoš ana, labs ē diens. 2. Skats no viesnī cas ir pā rsteidzoš s. No rī ta brokastī s mū s aizkustinā ja gaiļ u dziedā š ana tuksneš a vidū un vakar apbrī nojā m biedē još ā s ainavas. . Neparasti, jauni piedzī vojumi. 3. Tū ristus uz Hilton viesnī cas pludmali ved bez maksas, un tur ir vienkā rš i skaistums! Š ī s pludmales dē ļ ir vē rts doties uz š o vietu! 4. Bezmaksas transfē ri uz tirdzniecī bas centriem. 5. Un galvenais ir izmaksas. Ja vē laties saņ emt labu apkalpoš anu, ņ emot vē rā iepriekš minē to, jums vajadzē tu pievē rst uzmanī bu š ai viesnī cai. Tū risti, ar kuriem mē s runā jā m, iegā dā jā s biļ eti divā m personā m uz divā m nedē ļ ā m ar vī zā m apmē ram 5.000 rubļ u. Manuprā t, š ī viesnī ca tuksnesī ir labā ka par Claridge 3 * viesnī cu Dubaijā , kur arī mums bija iespē ja pavadī t veselas divas naktis! (bet tas ir pavisam cits stā sts)
Территория и пляж отеля Хилтон. Трансфер бесплатный. На пляж этого отеля вас будут возить. Там просто здорово. Вид из отеля действительно завораживает. Ведь едешь в другую страну, посмотреть, то чего нет дома! Вид из отеля. Скоро эта пустыня будет цветущим садом! Спа комплекс, где находится горячий источник
аватар dinara.bayzak81
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien. Es devos uz š o viesnī cu savu bē rnu atvaļ inā jumā novembrī kopā ar savu meitu. Man patika viesnī ca un pati uzturē š anā s. Ē rts numurs, tī rs, viss ir. Izsalkuš i nemaz nebijā m, lai gan ē dā m tikai brokastis. … Tomēr ▾ Labdien. Es devos uz š o viesnī cu savu bē rnu atvaļ inā jumā novembrī kopā ar savu meitu. Man patika viesnī ca un pati uzturē š anā s. Ē rts numurs, tī rs, viss ir. Izsalkuš i nemaz nebijā m, lai gan ē dā m tikai brokastis. Kā dam patī k pilsē tas burzma, veikali, bet man ļ oti patika tas, ka viesnī ca atradā s kalnā un tā lu no visa. Apkā rt neviena, klusums, nav trokš ņ a no rī ta, arī naktī . Katru dienu mē s devā mies uz pludmali pie Hiltones. kur tur aiziet kā das 25 minū tes, nu nekas nav normā li. Pludmalē lī dz 3-30 un atpakaļ , tad arī autobusu pieveda uz veikalu bez maksas.
Mē s ar meitu pē dē jā dienā negribē jā m doties prom. Viesnī cā pā rsvarā krievvalodī gie, visi draudzī gie atpū š as, sanā k kopā , sakraujas autobusā un brauc uz Dubaiju kur grib, tā sanā k lē tā k.
Tas, kas man nepatika viesnī cā , ir tas, ka viesnī cā nav neviena krieviski runā još a menedž era, tas viņ iem ir liels mī nuss. Cilvē kiem bija grū ti izskaidrot, ko viņ i vē las. Un viņ iem nav pietiekami daudz tī rī š anas darbinieku. . Viņ iem nav laika atnest ne dvieli, ne ū deni. Un komanda viņ iem ir draudzī ga un laipna.
Pirmo reizi tur nokļ ū stot, visiem ir š oks sejā – kur es nokļ uvu. Tomē r viņ i vē las uzreiz redzē t palmas, smiltis, jū ru no loga)))) un tā tad kanjonus . . Bet ir dziedinoš s avots, radons. Jū s varat staigā t katru dienu bez maksas. Un citiem tū ristiem š ī procedū ra maksā.70 USD. Starp citu, Molsti veikalā pā rdod dimanta rotaslietas. Lē ts. Es salī dzinā ju visur un nopirku sev 0.5 karā tu gredzenu par 1170 USD.
Ir labi turp doties, veciem cilvē kiem vai ar bē rniem, bet ne jaunieš iem.
Astana. RK Dinā ra


iemiesojums ell-lena20250
Wi-fi viesnīcā ir bezmaksas? kā uzlādēt planšetdatoru (izdot adapteri?)
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums ell-lena20250
Esmu ieinteresēts : ko var redzēt, kāds garšīgs ēdiens ir lēts, un vispār cik jāņem un kādā valūtā par 8 naktīm ???
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums ell-lena20250
Vai kāds ir bijis šajā viesnīcā "Golden Tulip Khatt Springs Resort & Spa 4*", Ras Al Khaimah, AAE, Digdaga ??? vai ir vērts iet vienam???
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель находится в 30 км от г. Рас-Аль-Хайма, у подножия гор Хаджар. Был открыт в 2003 году, последняя реновация проводилась в 2007 году. Состоит из одного 5-этажного здания. Основная ценность курорта — горячие целебные источники, вода которых помогает в лечении остеохондроза и опорно-двигательного аппарата. Чистый воздух, прекрасное место для отдыха от городской суеты. Есть русскоговорящий персонал. Отель подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для поездки с друзьями.

Atrašanās vieta Отель расположен в окружении Хаджарских гор, пальмовых плантаций и пустыни, у горячих лечебных источников, в 103 км от международного аэропорта Дубая (DXB), в 147 км от аэропорта Дубая (DWC) и в 83,2 км от аэропорта Шарджи (SJH). До аквапарка Ice Land Water Park — 15 минут езды.
Pludmales apraksts Предоставляется бесплатный трансфер (1 раз в день, по расписанию) на частные платные пляжи Al Hamra Beach — Casa Beach в 38 км отеля и бесплатный общественый пляж Bin Majid Open Beach. Пляжные полотенца — бесплатно (из отеля).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, услуги по продаже билетов, услуги консьержа, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды, факс/ксерокопирование (платно), сувенирный магазин, 1 открытый бассейн с контролируемой температурой, 1 крытый гидротерапевтический бассейн с контролируемой температурой (отдельно для женщин и отдельно для мужчин), у бассейна полотенца: бесплатно, главный ресторан La Palmeraie, вегетарианское меню, бар у бассейна (09:00-20:00), трансфер до центра города (бесплатно), конференц зал (платно, площадь 100 кв.м, рассчитан на 70 чел.)

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Оздоровительный центр (сауна бесплатно, массаж платно), гостям предоставляется скидка 50% на горячие источники Khatt. Гидро бассейны с нежными массажными струями с температурой воды в 38 градусов, 14 процедурных кабинетов, паровые и сауны, кровать виде подогреваемого камня. Аюрведический центр — Harmony Ayurveda Centre. В аюрведическом центре гостей ждет широкий спектр травяных и минеральных лекарств, лечебные процедуры для улучшения здоровья и лечения болезней. Центр состоит из: горячих термальных бассейнов, обогащенных минералами и натуральными средствами; VIP комнаты для массажа и лечения; частный бассейн Hot Spring.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 125 номеров.:

30 Standard Room — площадь: 35 кв.м., максимальное размещение 2+1 человека, одна комната, ванная комната, вид на бассейн, горы или город, балкон.

55 Superior Room — площадь: 40 кв.м., максимальное размещение 2+1 человека, одна комната, ванная комната, вид на бассейн, горы или город, балкон.

40 Deluxe Room — площадь: 45 кв.м., максимальное размещение 2+1 человека, одна комната, ванная комната, балкона нет.

Istabās

Ванная комната с ванной, халат и тапочки (по запросу, бесплатно), фен, центральный кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар пустой (минеральная вода — бесплатно), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), утюг и гладильная доска (бесплатно), Wi-Fi в номере до 2 устройств (бесплатно), сейф (бесплатно), балкон (кроме Deluxe). Уборка номера: ежедневно, смена белья и полотенец: ежедневно, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese P.O.Box 16000, Ras Al Khaimah, United Arab Emirates
Tālruņi: Tel: +971 (7) 244-87-77 Fax: +9 (717) 244-88-82
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.