Bin Majid Acacia Hotel & Apartments 4*– Atsauksmes

16
Novērtējums 5.910
№15 viesnīcas reitingā Rasalhaima
5.8 Numurs
6.1 apkalpošana
6.1 Tīrība
6.5 Uzturs
4.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas blakus Ras Al Khaimah brīvajai ekonomiskajai zonai, 40 minūšu brauciena attālumā no Dubaijas un dažu minūšu attālumā no krasta. Netālu esošie Musandamas kalni ir lieliski piemēroti pārgājieniem. Viesnīca tika atvērta 2009. Ideāli piemērots ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар luce.55
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca patiesī bā nav slikta, ja sē di kondicionē tā istabā , tā lu no civilizā cijas, kā saka, tur ir alkohola tirgus, Maskavas cenas, bet produkti tieš ā m ir importē ti, piemē ram, Pironi Italy alus oriģ inā lajā iepakojumā . … Tomēr ▾ Viesnī ca patiesī bā nav slikta, ja sē di kondicionē tā istabā , tā lu no civilizā cijas, kā saka, tur ir alkohola tirgus, Maskavas cenas, bet produkti tieš ā m ir importē ti, piemē ram, Pironi Italy alus oriģ inā lajā iepakojumā . 24 gab. Par 147 dirhamiem, bet pludmale ir dupā no viesnī cas neviens nebrī dina, ka jā ņ em biļ etes un dvieļ a biļ ete, autobusi kursē no 9 00 un dienā ir 4, satrakotas sievietes ar onkoloģ iskā m kā jā m vē tra, vakariņ ā s ir ā rprā tī gi daudz cilvē ku un raibi, var sanā kt nejauki un pat trā pī t
Отель Отель Отель Пляж Пляж Пляж Пляж Пляж, аккупированный русскоговорящими
аватар ampion
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca Bin Majid Acacia Hotel and Apartments atrodas Ras Al Khaimah un ir daļ a no Bin Majid Hotels & Resorts. Viesnī ca, varē tu teikt, nav paš ā pilsē tā , bet gan tā s nomalē , industriā lā zonā . Pases tika paņ emtas lī dzi reģ istrē š anā s brī dī un izsniegtas pē c viesnī cas maksas samaksas 15 dirhamu apmē rā par numuru. … Tomēr ▾ Viesnī ca Bin Majid Acacia Hotel and Apartments atrodas Ras Al Khaimah un ir daļ a no Bin Majid Hotels & Resorts. Viesnī ca, varē tu teikt, nav paš ā pilsē tā , bet gan tā s nomalē , industriā lā zonā . Pases tika paņ emtas lī dzi reģ istrē š anā s brī dī un izsniegtas pē c viesnī cas maksas samaksas 15 dirhamu apmē rā par numuru. Maksā t var ar karti.
Viesnī ca atbilst savā m zvaigznē m. Istabas tī ras, uzkoptas katru dienu, katru dienu tiek mainī ti arī dvieļ i. No ē rtī bā m: ikdienas pudeles ū dens, tē ja un kafija (protams, š ķ ī stoš ā ), elektriskā tē jkanna, fē ns, seifs, gaisa kondicionieris, TV, WiFi. Peldmē teļ i tiek nodroš inā ti pē c pieprasī juma. No nepatikš anā m š ī s ir attiecī gi durvis uz nā kamo istabu ar absolū tu dzirdamī bu. Relatī vs traucē klis ir skats pa logu.

Bufete (daudz kas, visu nevar uzskaitī t - izsalcis nepaliks: augļ i, jogurti, garš augi, ievā rī jumi, svaigi pagatavots olu kultenis, desiņ as, olas, smalkmaizī tes, kafija, piens, sulas, olī vas utt.
Ē dienkarte ir plaš a, bet atkā rtojas katru dienu.

Autobuss uz pludmali (pludmale citā viesnī cā , kas, tā pat kā mū su viesnī ca, ir daļ a no Bin Majid Hotels & Resorts sistē mas). Autobuss mazs, sē dvietas 25, ne pirmais svaigums. Paņ em, kā visur norā dī ts, tikai mazkustī gs. Ja nepietiek vietu, tad autobuss atgriež as (15-20 minū tes) un paņ em pā rē jos. Autobuss pē c grafika. Paņ emiet karti, lai dotos uz pludmali (to pā rbauda un paņ em pie pludmales ieejas) un dvieļ a biļ eti (paš ā pludmalē viņ i izsniedz dvieli un atdod biļ eti pē c dvieļ a atgrieš anas) reģ istratū rā . . Es nemē ģ inā ju iziet bez caurlaides, bet bez dvieļ a talona var tikt pie dvieļ a, pierunā jot smaidoš u strā dnieku. Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, ir baseins, ir arī sauļ oš anā s krē sli. Baseina iekš pusē ir bā rs - viņ i to ielej citā s viesnī cā s, kurā s ir viss iekļ auts. Bet viņ i neskatā s pā rā k cieš i, un jū s varat kaut ko ā rstē t bez maksas. Ir neliels ū dens centrs ar slidkalniņ iem. Ir ū dens aktivitā tes, piemē ram, "banā ni", skrejriteņ i un tamlī dzī gi.
Pludmalē darbojas animators, turklā t krievvalodī go un krievu pludmalē ir pā rliecinoš s vairā kums.
Atpakaļ ar taksometru (pie izejas no pludmales ir automaš ī nas) - 17 dirhami.

Uz pā rvada pā ri ceļ am veikals ir 300 soļ u attā lumā , bet piebraukš ana pā rvadam pa smiltī m. Veikals pavirš s, katram pirkumam cenas tikpat kā nav, jā skrien pie kases un jā skatā s cena. Netā lu atrodas Pakistā nas kafejnī ca. Vē l viens veikals viesnī cas otrā pusē atrodas 800 soļ u attā lumā.

Tuvā kais lielais veikals Al Hamra Mall (Al Hamra Mall), ar taksometru 12 dirhami. Divi stā vi, kā parasts tirdzniecī bas centrs - boutiques, ē dinā š ana, valū tas maiņ a, bankomā ts, veikals Spinneys.

Viesnī cas attā lums no pludmales ir diezgan nosacī ts. Neē rti ir tikai tas, ka, ja atnā c vienu reizi, tad otrreiz, piemē ram, pē c vakariņ ā m, vairs negribas tur iet.
Diemž ē l par baseinu neko nevaru pateikt. Tiek norā dī ts, ka vakarā tas ir slē gts, un pa dienu uz turieni "nebija ē rti" doties.
Lejā ir daudz ko ē st, iepirkties un atpū sties!
Patika trenaž ieru zā le! Daudz aprī kojuma un pilnī gi jauns! Pieejams ū dens un dvieļ i! Neaizmirstiet par sporta apģ ē rbu un apaviem!
Vanna ir nedaudz nolaista. Nevis tī rī bas un kā rtī bas, bet gatavī bas ziņ ā . Temperatū ra ir zema (65) un to droš i vien uztur nevis apkalpojoš ais personā ls, bet gan klienti. Apkure ir jā ieslē dz paš am un jā gaida, kad tā uzsilst. Kamī ns nav mū rē ts ar akmeņ iem un pliki sildelementi izceļ as. Ir arī lejkanna un no tā s tieš i uz "labvē ļ u" sildelementiem lej ū deni. Iztvaikoš anas dē ļ tas kļ ū st siltā ks, un rezultā tā tas kļ ū st nevis sauss, bet mitrs.
Dež uranti ir slinki (neizrā da iniciatī vu), bet izpilda.
Pē c vannas piedā vā karstu tē ju - garš ī gu un patī kamu, lai arī no maisiņ iem.

Secinā jums: viesnī ca nav ī paš i piemē rota pludmalei un atpū tai. Mū su izkā rtojumā viesnī ca ir ē rta un tajā var ē rti pavadī t laiku. No vē lmē m es gribē tu diennakts baseinu!
аватар lukmanov2004
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Neprā tī gi piekrita Kaļ iņ ingradas "Travel Bureau" piedā vā jumam un devā s uz š o viesnī cu Pats par sevi nav slikti, tī rs, ē diens labs, tī ra katru dienu, apsildā ms baseins, blakus alkohola veikals, lē ta kafejnī ca un pretī. … Tomēr ▾ Neprā tī gi piekrita Kaļ iņ ingradas "Travel Bureau" piedā vā jumam un devā s uz š o viesnī cu
Pats par sevi nav slikti, tī rs, ē diens labs, tī ra katru dienu, apsildā ms baseins, blakus alkohola veikals, lē ta kafejnī ca un pretī.11. sept. veikals. Likā s, ka pā rsvarā mū sē jie. Un tie, kas zog ē dienu restorā nā , viņ i to redzē ja savā m acī m.
Bet katrā mā jā tas viss ir, kā pē c, pie velna, kur iet.
Tagad, kas mums nav: pludmale ir 2 km pā ri tuksnesim, ir nereā li staigā t, viņ i brauc ar autobusiem, bet daž reiz ir drū zma. Pludmale nav slikta, smilš u krasts, paisums, baseins, palmas, viss ir, var sauļ oties un peldē ties. Ierodoties agri, var izvē lē ties sauļ oš anā s krē slu pē c savas patikas. Nedē ļ as nogales ir nedaudz grū tā kas.
Uz Dubaiju braucā m paš i, ar autobusu, transports maksā.30 USD, viss ir viegli un vienkā rš i. Mē s joprojā m runā jam angliski. Ja nerunā jat, varat vienkā rš i meklē t Google. Katrs meklē ja sevi - vecpilsē tu, zelta tirgu, Dubaijas jahtu piestā tni, brauca ar monorail uz Palm Jumeirah lī dz akvaparkam, un protams Dubai Mall un strū klaku š ovs.
Pati viesnī ca vakaros ir blā va. Bet uz beigā m atklā jā m, ka esam aizņ emti - trenaž ieru zā le, pirts, saules apdegumu ā rstē š ana, dzē rienu veikala izpē tī š ana, ē diena meklē š ana (mē s paņ ē mā m tikai brokastis) atņ em daudz laika un pū ļ u.
Pati viesnī ca, personā ls, cena nav slikta, bet atraš anā s vieta. . .
аватар Sterva
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vispirms es vē los pateikt lielu paldies par ekskursijā m, kuras mē s paņ ē mā m no Viktorijas (viņ a sē ž kreisajā pusē starp divā m durvī m pie ieejas istabā ). Sā kumā gandrī z vai paņ ē mā m ekskursiju uz Dubaiju no gida, bet staigā š ana barā mū s nesaista, lai nekautrē tos ar komandu un klausī tos gida stā stus, vē l jo vairā k. … Tomēr ▾ Vispirms es vē los pateikt lielu paldies par ekskursijā m, kuras mē s paņ ē mā m no Viktorijas (viņ a sē ž kreisajā pusē starp divā m durvī m pie ieejas istabā ). Sā kumā gandrī z vai paņ ē mā m ekskursiju uz Dubaiju no gida, bet staigā š ana barā mū s nesaista, lai nekautrē tos ar komandu un klausī tos gida stā stus, vē l jo vairā k. Viņ i gribē ja izkļ ū t pilsē tā kā mež onī gie un pastaigā ties, kā un kur mē s vē lamies par zemā kajā m izmaksā m, tā pē c mē s mā cī jā mies, par ko esam ļ oti priecī gi. Lieliski pavadī jā m dienu pastaigā joties pa Dubaiju, paš as izvē loties marš rutu, ko un uz cik ilgu laiku vē lamies apmeklē t. Par 34 dolā riem vienai personai tiek izī rē ts auto, kas visas dienas garumā aizved lī dz apskates vietā m (maš ī na 7 personā m, izbraukš ana 12:00, atgrieš anā s 22:05). Nā kamajā dienā mē s arī devā mies caur Viku uz Ras Al Khaimah pilsē tu par 16 dirhamiem vienai personai. Ir vairā ki tirdzniecī bas centri un zī molu veikali no 1 lī dz 10 dirhamiem, izvē le ir milzī ga. Tur viņ i uzņ ē mumu veikalos vā ca suvenī rus, magnē tus un dā vanas radiem. Labā k doties pē dē jā dienā , lai visi dirhē mi tiktu iztē rē ti. Starp citu, ja maksā dolā ros, tad kurss ir lielisks - 3.65. Pat blakus bankā mazā k izdevī gi -3.57 un komisijas maksa. Vispā r laba viesnī ca, ē diens normā ls, vakariņ as garš ī gas. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Tiklī dz apstā jā mies, uzreiz prasī ja č ī bas un halā tus, atnesa 15 minū tē s. . Gribu brī dinā t - ierodoties, par katru atpū tas dienu no istabas tiek iekasē ti 15 dirhami. To ieviesa vī zas vietā , lai gan lidostā gids mū s brī dinā ja, ka viņ i ņ em 15 vienā reizē , nevis reizina ar dienu skaitu. Tā pē c paturiet prā tā . Baseins ir apsildā ms, kas ir ļ oti patī kami, jo vieta vienmē r ir ē nā . Un tas tiek uzskatī ts par forš u, jo biež ā k viņ iem vasarā uz termometra ir +50. Dž akuzi laba, bet nav liela (4 cilvē ki maksimums, lai bū tu ē rti un netraucē tu viens otram), sienu remonts tur noteikti nenā ktu par ļ aunu.
аватар shurganova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tā mē s atgriezā mies mā jā s pē c brī vdienā m Acacia by Bin Majid Hotels 4 * Ļ aujiet man sā kt uzreiz ar faktu, ka viesnī ca ir briesmī ga, un visas pozitī vā s atsauksmes par to ir tī ra reklā ma. Vē lā k pā rlasot tā s paš as atsauksmes, es biju pā rsteigts, kā es to iepriekš nebiju sapratis. … Tomēr ▾ Tā mē s atgriezā mies mā jā s pē c brī vdienā m Acacia by Bin Majid Hotels 4 * Ļ aujiet man sā kt uzreiz ar faktu, ka viesnī ca ir briesmī ga, un visas pozitī vā s atsauksmes par to ir tī ra reklā ma. Vē lā k pā rlasot tā s paš as atsauksmes, es biju pā rsteigts, kā es to iepriekš nebiju sapratis. Un visi, ko satikā m, no tikko atbraukuš ajiem atpū tniekiem, vienbalsī gi teica, ka ir lasī juš i pozitī vas atsauksmes, tač u realitā te bija tā lu no realitā tes. Un, lai saprastu, kur jū s dodaties, es pietiekami detalizē ti aprakstī š u viesnī cu un pā rē jo tajā . Principā mē s, tā pat kā visi, arī lasī jā m atsauksmes par viesnī cu, mū s ļ oti mulsinā ja, tač u nolē mā m, ka, ja ir tik daudz pozitī vu atsauksmju, varbū t ne viss ir tik biedē još i, un nolē mā m riskē t.
Pirmo š oku piedzī vojā m pē c ieraš anā s. Mums iedeva istabiņ u 10. stā vā , istaba izrā dī jā s smē ķ ē tā jiem, visapkā rt smirdē ja pē c tabakas, un bija arī ļ oti netī rs, ar kaut kā du mazu lodziņ u, pa kuru pat gaisma slikti iekļ uva, pirms tas bija netī rs. Uzreiz jā saka, ka, pē rkot biļ eti, lū dzā m precizē t savu vē lmi, izvē loties istabu ar skatu uz baseinu. Jā , mē s sapņ ojā m, neviens tam pat nepievē rš uzmanī bu, tā pē c ir bezjē dzī gi par to jautā t. Ī sā k sakot, mē s uzreiz atgriezā mies reģ istratū rā ar lū gumu mainī t istabu. Mums piedā vā ja citu istabu, bet tā nebija labā ka, turklā t tur ledusskapis un wi-fi nedarbojā s, nā cā s atgriezties vē lreiz. Tad mums lī dzi atsū tī ja vienu no darbiniekiem, kurš atvē ra mums telpas un deva mums iespē ju izvē lē ties. Pā rliecinoties, ka visas telpas ir vienā das, tomē r apmetā mies vienā no tā m. Viesnī ca tieš ā m atrodas industriā lajā zonā un naktī piedzī vojā m otro š oku, gulē t nebija iespē jams, istabā vispā r nebija skaņ as izolā cijas, un vai nu klausī jā mies iekrā vē ju darbu un smago maš ī nu atbraukš anu, vai mū zika no kluba, kas atradā s zemā k. Papildus visam, un es to nemaz nesaprotu, koridorā aiz durvī m skanē ja mū zika. Kuram viņ a spē lē ja, kurš man pastā stī s? Bet tas bija dzirdams arī istabā . Tā pē c, ja pē c manas apskates jū s tomē r nolemjat doties un jums nav paveicies iekā rtoties istabā ar skatu uz baseinu, paņ emiet lī dzi ausu aizbā ž ņ us. Tagad par istabu uzkopš anu, viņ i tī rī ja istabu katru dienu, es nevaru teikt, ka bija ļ oti labi, bet mē s tam nepievē rsā m uzmanī bu. Tiesa, divas dienas pirms izbraukš anas dvieļ us istabā nenesa, bija jā sazinā s ar reģ istratū ru, pē c kā mums atnesa tikai pludmales dvieļ us un pē dē jā dienā nesakopa nemaz. Tā pat ņ emiet vē rā , ka reģ istratū rā nav neviena krieviski runā još a darbinieka, viņ i visi sen pamet, tur runā tikai angliski, tikai viens viesmī lis no restorā na nedaudz runā krieviski, daž reiz viņ š ir reģ istratū rā . Un, kad mū su tautieš i nā k risinā t kā dus jautā jumus, viņ i viņ iem tikai smaida un neko nedara, it kā nesaprot, un mū sē jie aiziet bez nekā .
Pē c tam bija tikš anā s ar gidu. Atpū tā mies no tū risma firmas Coral. Tikš anā s bija formā la, tur ī sti neko nestā stī ja, mē rķ is bija tikai viens – pā rdot ekskursijas. Nu, mē s devā mies ekskursijā uz Abū Dabī , cena ir 50 USD no personas, izbraukš ana no viesnī cas 13.50, faktiski 14:00. Tika paziņ ots, ka bū s Ferrari kluba, Š eiha Zajeda moš ejas, Paklā ju muzeja apmeklē jums, vakariņ as Hilton viesnī cā un randiņ u tirgus. "Ferrai Club" izrā dī jā s tikai iepirkš anā s centrs, kuram viņ i deva 20 minū tes, kuru laikā jums ir laiks tikai aiziet uz tualeti. Pē c tam moš eja, 1 stundā jā apskrien apkā rt tā s plaš ā teritorija. Vakariņ as ir diezgan pieklā jī gas, bet nav laika aiziet uz muzeju un aizved uz randiņ u tirgu, kur aizved uz konkrē tu veikalu 20m tā lā k, kur viss pū lis ir piebā zts no autobusa, un viņ i piedā vā jam iegā dā ties dateles un citus saldumus (kaut ar degustā ciju) par pā rlieku dā rgu cenu. Ieraš anā s viesnī cā pulksten 2 naktī .
Tagad infrastruktū ra. Viesnī cai praktiski nav teritorijas, ir tikai peldbaseins, vienā viesnī cas pusē tiek bū vē ts ceļ š , bet otrā noliktavas, naftas pā rstrā des rū pnī ca utt. Vakarā nav kur iet, var tikai atpū sties istabā . Starp citu, telpā ir divi Krievijas kanā li, tie ir Channel 1 un Russia Planet. Tā pat, lai godinā tu, ir labs wi fi, viss tiek ielā dē ts bez problē mā m. Netā lu no viesnī cas, pa labi pā ri ceļ am ir neliels lielveikals strā dniekiem, ar ļ oti skopu preč u sarakstu un apš aubā mu kvalitā ti, neliels restorā ns, arī vietē jiem strā dniekiem, kur viņ iem pat neiesaka iet , lai gan daž i iet. Netā lu no viesnī cas, pie izejas pa kreisi, atrodas dzē rienu veikals ar ļ oti pieņ emamā m cenā m un lielu izvē li. Var aizbraukt uz Al Hamra Mall, ar taksi 12 dirhami, ir daudz kafejnī cu un liels lielveikals, tur var arī samainī t naudu. No viesnī cas divas reizes nedē ļ ā viņ i jū s aizvedī s uz Rak Mall bez maksas, jums ir jā pierakstā s reģ istratū rā .
Tagad pludmale un jū ra. No viesnī cas pē c grafika katru stundu ar pā rtraukumu no 12.00 lī dz 15.00 kursē bezmaksas autobuss uz pludmali, grafiks arī reģ istratū rā . Bet tas ir vē l viens murgs. 9.00 pie viesnī cas ieejas pulcē jas cilvē ku pū lis, kam noteikti jā iespiež as š ajā konkrē tajā autobusā , lai gan, ja visi vienā autobusā nesatilpst, tad pā rē jie var izbraukt nā kamajā . Un sā kas uzbrukums, cilvē ki gandrī z metas zem riteņ iem. Joprojā m adrenalī ns. Ierodoties pludmalē , jū s sā kat nā kamo posmu, tas ir, lai atrastu vietu zem saules. Brī vu sauļ oš anā s krē slu nav, pirmajā dienā nā cā s sauļ oties smiltī s. Tā pē c turpmā k bū s atkal jā bē g no autobusa, lai pē c iespē jas ā trā k atrastu brī vu sauļ oš anā s krē slu. Fakts ir tā ds, ka, kā mē s saprotam, sauļ oš anā s krē sli ar dvieļ iem var stā vē t nedē ļ ā m ilgi, neviens tos netī ra. Reģ istratū rā jums ir jā saņ em karte, lai saņ emtu dvieļ us, un mē s lī dz galam nesapratā m š o karš u nozī mi, jo. vai tu nodod dvieli vai nē , neviens neinteresē . Animā cija pludmalē , tas ir tikai nosaukums, praktiski nav, lai gan ir animatori. Kad jums tiks piedā vā ts spē lē t ū denspolo, š autriņ as un vingrot baseinā , un tas arī viss, mē s neievē rojā m nekā das citas kustī bas. Jū ra bija ļ oti silta, bet ne pā rā k tī ra, ī paš i bē guma laikā . Visi atkritumi palika krastā maisu, korķ u, pudeļ u utt. Un vietā , kur nesen bija jū ra, atklā jā s dubļ ains dibens ar aļ ģ ē m, kas nebija ī paš i patī kami. Uz smiltī m ir daudz izsmē ķ u, rezultā ts krieviem atpū š oties, lai gan darbinieki lika pelnu traukus un regulā ri tī rī ja pludmali.
Uzturs. Š eit nebija nekā du pretenziju, viss bija ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi. Mums bija brokastis un vakariņ as. Brokastis ir standarta. Vakariņ ā s bija ļ oti liela daž ā du ē dienu izvē le un ļ oti garš ī gi deserti. No dzē rieniem sā kumā par brī vu bija tikai ū dens, tad sā ka dot sulas.
Tagad gribu uzrunā t savus tautieš us, kuri dodas atvaļ inā jumā . Kungi, mā cieties pieklā jī gi uzvesties sveš ā valstī , neapkaunojiet Krieviju. Nesteidzieties restorā nā tā , it kā tur bū tu palicis pē dē jais gabals, stumjot visus bē gļ us. Nedrū zmē ties pie ieejas, tas ir nepiedienī gi. Un tad nabaga viesmī ļ iem, atverot restorā na durvis, nav laika mesties malā . Iemā cieties lietot galda piederumus un nezā ģ ē jiet ar dakš iņ u gaļ as gabalu ar č ī kstē š anu uz š ķ ī vja visam restorā nam. Liek ē dienu uz š ķ ī vja mazā s porcijā s, apstā jies, kad esi jau paē dis. Vairā kas rindas nestā v, ē diena pietiek visiem. Diemž ē l to visu novē rojā m vienā no skrē jieniem. Sā kumā bija normā li atpū tnieki, tad atveda veselu baru, nezinu, no kura ciema, un sā kā s viss š is kauns. Viesmī ļ i uz to visu skatī jā s ar smī nu, un mums vienkā rš i bija kauns par saviem tautieš iem. Turklā t no restorā na nekavē joties tika izņ emtas vī na glā zes un ievietotas vienreizē jā s lietoš anas krū zes sulai, un deserts tika pasniegts milzī gā s paplā tē s, lai gan pirms tam tā s tika pasniegtas mazā s krū zē s, skaisti dekorē tas. Gribu teikt arī par daž iem atpū tniekiem, kuri uzvedas kā mā jā s. Skatī jā mies, kā trī s meitenes no Jekaterinburgas, guļ ot pie baseina, vispirms visā pludmalē ieslē dza Ļ ubovas Uspenskas mū ziku, nedomā jot, ka kā dam tas varē tu nepatikt vai traucē t atpū tu, tad sarunā zvē rē ja augš ā . viņ u balsis, nepievē rš ot uzmanī bu tam, ka tur ir bē rni. Un, kad viņ iem tomē r aizrā dī ja, viņ i teica, ka ir atbraukuš i visu Dubaiju nolikt uz ausī m.
Un, paturiet prā tā , ka neviens jū s neinformē s par jū su izbraukš anu no viesnī cas, nav aplokš ņ u ar informā ciju, nav stendu vai citu. Jums vajadzē s, priekš vakarā , vakarā doties uz reģ istratū ru un, iespē jams, uz papī ra f. A4 jū s atradī siet informā ciju par izbraukš anu.
Ceru, ka mans pā rskats kā dam noderē s. Ja ir kā di jautā jumi, jautā jiet, es atbildē š u.
Бассейн на пляже Обед в ресторане Бра в номере Окно Драга чистит дно пляжа Милота Просто мама Внутренний двор отеля
аватар vip171717
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz cenu un kvalitā ti. Ja esat jauns, aktī vs un nevē laties vienkā rš i gozē ties saulē astoņ as dienas - kā variantu varu ieteikt. Kā jau minē ts, mī nus viesnī cas atraš anā s vieta. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz cenu un kvalitā ti.
Ja esat jauns, aktī vs un nevē laties vienkā rš i gozē ties saulē
astoņ as dienas - kā variantu varu ieteikt. Kā jau minē ts, mī nus viesnī cas atraš anā s vieta. Š ī ir industriā la zona, kurā atrodas vairā kas rū pnī cas un rū pnī cas. Lī dz jū rai - ar mikroautobusu tieš i 5 minū tes blakus
tā das paš as sistē mas viesnī ca. Mums bija tikai brokastis. Tas pats tips, bet izcils. Pusdienas un vakariņ as tiek pasniegtas tuvē jos vietē jos restorā nos. No septiņ iem emirā tiem č etrus izdevā s apmeklē t ekskursiju dē ļ . Nā kamreiz ņ emsim lī dzi meitu (bet laikam uz citu viesnī cu - kā jau ukraiņ iem (ne musulmaņ iem) viesnī ca nav 100% ģ imene))) Novē lu visiem labi atpū sties "Acacia"! )) Vispā r Emirā ti - brī numzeme. Es un mana sieva esam laimī gi))
аватар btshnvxk
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pie trū kumiem jā min interneta trū kums, par halā tu un č ī bā m jā atgā dina, jā prasa adapteris. . . Laiks reģ istratū rā nolikt krieviski runā još u cilvē ku. Tā kā ceļ ojumu aģ entū ras pā rstā vis Marufs krievvalodī gajiem ir tikai dieva dā vana, lai gan viesnī cā par tulku nav viņ a darbs. … Tomēr ▾ Pie trū kumiem jā min interneta trū kums, par halā tu un č ī bā m jā atgā dina, jā prasa adapteris. . . Laiks reģ istratū rā nolikt krieviski runā još u cilvē ku. Tā kā ceļ ojumu aģ entū ras pā rstā vis Marufs krievvalodī gajiem ir tikai dieva dā vana, lai gan viesnī cā par tulku nav viņ a darbs. Un tomē r, ja tev ir paredzē ts paē st brokastis un dodaties prom agrā k, vienkā rš i PRASIET lī dzi, viņ iem ir pienā kums tā s dot ! ! ! Kopumā mums viss patika un mā jī gi un tī ri. Tiesa, pludmale, uz kuru viņ i brauc, nav ļ oti.... krasts š ķ iet smiltis, bet jū s ieejat ū denī , tas ir kā dū ņ as uz kā jā m, tas nav ī paš i patī kami.. .
аватар vitalikvyalte
‹ Viesnīca Lana 1*
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu, pē c atsauksmē m ņ ē mā m tikai brokastis, mums pietika. Š ķ ita, ka viss atbilst. Ierodoties 21.00 bez problē mā m, ā tri un precī zi norē ķ inā jā s, depozī tu neņ ē ma, uzreiz paņ ē ma adapteri lā dē š anai reģ istratū rā , Wi-Fi ir maksas un neķ eras labi, video neizdevā s. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu, pē c atsauksmē m ņ ē mā m tikai brokastis, mums pietika. Š ķ ita, ka viss atbilst. Ierodoties 21.00 bez problē mā m, ā tri un precī zi norē ķ inā jā s, depozī tu neņ ē ma, uzreiz paņ ē ma adapteri lā dē š anai reģ istratū rā , Wi-Fi ir maksas un neķ eras labi, video neizdevā s. t ielā dē ja caur skype, puisis atnesa mantas uz istabu, paskaidroja, ka par velti, un kā da nauda.
Brokastis no 6.00 lī dz 10.00 zviedru galds, visiem pietika ar visu, nā c un ņ em lī dz pā rsprā gsi, ko krievi darī ja.
Kafijas, tē jas un š ampū nu komplekts, papildinā ts katru dienu - tas ir bez maksas, istabā ir tē jkanna.
Autobuss uz jū ru ik pē c pusstundas, nekad nekavē jot, no viesnī cas divas reizes nedē ļ ā bezmaksas autobuss uz Ras al Khaimah Mall. Par jū ru jau viss ir uzrakstī ts, neatkā rtoš os. Pirms pusdienā m dabū jā m pludmali, bet pē cpusdienā devā mies ekskursijā s.
Vestibilā pie reģ istratū ras ekskursijā sē ž viesnī cas gids, cena ir divas reizes lē tā ka nekā operatoram. Tā kā viesnī cas rajonā vienkā rš i nav ko darī t, katru vakaru braucā m uz Dubaiju pē c "kaž okā dā m". Stundu tur, divas atpakaļ . Un, kamē r lielā kā daļ a cilvē ku bija ģ ē rbuš ies kaž okos, mē s š oreiz pastaigā jā mies pa Dubaiju. Š eit ir viens no veikaliem, kur pieklā jī ga preč u izvē le un cena: www. gift-village. com
Varbū t kā dam noderē s.
Kā viesnī ca - klase. Bet es nevē los tur doties otrreiz, viņ š atrodas industriā lajā zonā . Labā k ir pievienot naudu Dubaijai.
аватар shvecz16
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man patika personā ls, istabu tī ra katru dienu, lī dz pludmalei ar autobusu aizņ em 5 minū tes, jū ra ir nedaudz netī ra aļ ģ ē s un bail, ka uzkā ps uz kā da diega, bū s slikti, baseins ē nā ir pat ļ oti labi jo ir tik karsts, … Tomēr ▾ Man patika personā ls, istabu tī ra katru dienu, lī dz pludmalei ar autobusu aizņ em 5 minū tes, jū ra ir nedaudz netī ra aļ ģ ē s un bail, ka uzkā ps uz kā da diega, bū s slikti, baseins ē nā ir pat ļ oti labi jo ir tik karsts, ka gribas vē sumu pie viesnī cas un aiz stū ra ir klubs, veikali nav tā lu, tuvā kā piestā tne ir Alhamramol, kur var nokļ ū t par 10 derhamiem un nopirkt suvenī rus un kaulē ties labi, boutique ar drē bē m nav pat slikta F&F izvē le, paš ā viesnī cā var atpū sties klusumā , bet brī vdienā s tur viņ i nā k no visapkā rt, un brī vdienā s mammas ar bē rniem ir ļ oti trokš ņ ainas, es arī gribu atzī mē t, ka tur ir viens gids, ļ oti labs vī rietis, viņ š ar mammu mums sarī koja ekskursiju uz Dubaiju, no 10:00 lī dz 12:00, viņ i visu parā dī ja, viņ i man teica, iesaku sazinā ties ar viņ u, viņ a vā rds ir Š ukrata Guļ as mamma, ja kā dam interesē , varu uzrakstī t viņ a telefona numuru un pastu
аватар Avtomaxxx
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Motivā cija š ā dai š ķ ietami nepā rdomā tai rī cī bai bija ekskursijas izmaksas. Trī s, 8 naktis HB maksā ja nedaudz vairā k par 1000 USD. Atklā ti sakot, viņ i lidoja ar baž ā m, ka karstuma dē ļ pā rē jais tiks sabojā ts. … Tomēr ▾ Motivā cija š ā dai š ķ ietami nepā rdomā tai rī cī bai bija ekskursijas izmaksas.
Trī s, 8 naktis HB maksā ja nedaudz vairā k par 1000 USD.
Atklā ti sakot, viņ i lidoja ar baž ā m, ka karstuma dē ļ pā rē jais tiks sabojā ts.
Bet vasarā AAE nav nekā briesmī ga.
Jā , ir karsts, bet jū ra ir gandrī z karsta.
Bet tas viss nav kritiski, ja jums nav individuā las siltuma nepanesī bas, tad pā rē jais veiksies labi.
Un ū dens temperatū ra 32 grā di noveda mū su bē rnus uz pilnī gu sajū smu.
Vē l viena vasaras AAE priekš rocī ba ir neliels tū ristu skaits ekskursijā s.
Tajā paš ā Dubaijā nav cilvē ku pū ļ a, visur ē rti staigā un fotografē.
Pirms turpinā t pā rskatī t viesnī cu, es vē lē tos atzī mē t vē l vienu niansi par vasaras brī vdienā m AAE.
Š is ir Ramadā ns.
Jums jā saprot, ka š is ir ļ oti nopietns amats musulmaņ u valstī s, tā pē c esiet gatavi tam, ka gandrī z visas kafejnī cas un daudzi veikali ir slē gti dienas laikā , viss tiek atvē rts pē c 1.00.
Par alkoholu var aizmirst, Ramadā nā to vienkā rš i nav kur nopirkt, un tas slavinā tais alkohola tirgus pie viesnī cas Acacia tiks slē gts.
Tā pē c ņ emiet visu lī dzi un izmantojiet tikai istabā.

Tā tad viesnī ca Acacia.
Ieradā mies vienos no rī ta, paprasī jā m istabu ar skatu uz baseinu, paprasī jā m adapteri izvadam, paprasī jā m halā tus un č ī bas. Visi mū su lū gumi tika izpildī ti zibens ā trumā un neapš aubā mi.
Viesnī ca.
Tieš ā m atrodas industriā lajā zonā un izskatā s nedaudz pē c tū ristu viesnī cas.
Bet mē s bijā m tam gatavi un ne pā rā k sarū gtinā ti.
Viesu kontingentu galvenokā rt veido indieš i, kuri š ajā apgabalā ieradā s biznesa darī š anā s.
Un š ajā atmosfē rā jū s jū taties ne visai ē rti.
Visos citos aspektos viesnī ca ir lieliska. Tik perfektu servisu sen nebiju redzē jis.
Viesnī cā ir laba trenaž ieru zā le ar ļ oti labu aprī kojumu.
Atseviš ķ i vē los atzī mē t Muganada viesnī cas darbinieka augsto profesionalitā ti un viesmī lī bu, kurš pā rdod ekskursijas.
Jū tieties brī vi vē rsties pie š ī s personas.
Numurs.
Mē s saņ ē mā m parasto standarta numuru.
Seifs, ledusskapis komplektā . Galvenais telpas trū kums ir balkona trū kums.
Viņ i labi iztī rī ja. Viņ i atstā ja dolā ru uz naktsgaldiņ a, viņ i to nepaņ ē ma. Esmu š okā.

Uzturs.
Mums bija 2 ē dienreizes dienā.
Viss bija augstā kā lī menī.
Sortiments nav ī paš i liels, bet viss ir garš ī gs.
Vakariņ ā s tiek maksā ti dzē rieni, pat ū dens, par 1.5 litriem ū dens 11 derhami.
Nepatī kami.

Teritorija.
Ļ oti mazs, bet tur.
Pienā cī gs peldbaseins, divi desmiti sauļ oš anā s krē slu, bā rs, rotaļ u laukums.
Lielā kais pluss ir tas, ka baseins ir atdzesē ts. 40 grā du karstumā š is brī dis bija ļ oti piemē rots.
Pludmale.
Atrodas viesnī cas teritorijā , tajā paš ā tī klā , Bin Majid Beach Resort 4 *, kur autobuss brauc ik pē c pusstundas. ar pā rtraukumu pusdienā m no 1.00 lī dz 1.00.
Ī paš i pamanī ts, dodieties uz turieni 6 minū tes, atpakaļ.8.
Pludmale atrodas mā kslī gā lī č a teritorijā , tā dē ļ jū ras dibens ir aizaudzis ar aļ ģ ē m, pa kurā m staigā t kā paklā ju. Mani tas netraucē ja, bet kaut kā kaitinā ja.
Jū ra ir sekla.
Nepatī kami ir arī tad, kad no rī ta paisums ir zems, jū ra pā rvē rš as purvā . Stundas pē c pulksten 10:00 sā kas paisums un tas kļ ū st normā ls.
Pie ieejas pludmales viesnī cā absolū ti nevienam neinteresē ja, kas mums ir somā s, nē sā jiet ko gribat.
Bet tas, visticamā k, ir Ramadā na dē ļ.

Vispā rē jais iespaids.
Neskatoties uz to, ka viesnī ca ne tuvu neatrodas kū rorta zonā , un tū ristu tur gandrī z nav, viesnī ca neatstā ja aiz sevis nekā du negatī vismu. Redzams, ka darbinieki cenš as kompensē t viesnī cas atraš anā s vietu ar labu servisu.
Un, ja jū s ieradā ties AAE, lai vē rotu valsti, nevis sē dē tu viesnī cā , tad š ī iespē ja principā ir piemē rota.
Principā.
Bet es joprojā m ieteicu izvē lē ties viesnī cu ar vairā k tū ristu aizspriedumiem, tas pats Bin Majid Beach Resort 4 * no š ī tī kla, iespē jams, bū s saprā tī gā ks tū ristam.
No viesnī cas ieteikuma es laikam atturos.
Parādīt vairāk »


iemiesojums vitalikvyalte
jebkura informācija ir apsveicama.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Avtomaxxx
Vai vasarā baseins ir atdzesēts?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Avtomaxxx
Tā kā pludmali ir plānots apmeklēt 2 reizes dienā (no rīta un vakarā), un biļete tiek ņemta pie ieejas, vai ir iespējams paņemt 2 biļetes uzreiz vienai personai? Turklāt, vai šī viesnīca ņem depozītu?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums shadrina4
kā es varu nokļūt no viesnīcas uz Ras el Khaimah
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums baklyusya
Informācija visur ir atšķirīga.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен рядом со свободной экономической зоной Рас-эль-Хайма, в 40 минутах езды от Дубая и в нескольких минутах от побережья. Близлежащие горы Мусандам прекрасно подходят для пеших походов. Отель открыт в 2009 году. Прекрасно подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Шарджа находится в 89 км от отеля.
Pludmales apraksts Пляж принадлежит сети отелей Bin Majid Hotels & Resorts. Протяженность пляжа 1 км. Автобус на пляж бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Есть камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно. На территории есть магазин. По запросу еда и напитки доставляются в номер.

Бесплатный вызов врача (скорая).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Финская сауна.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 373 комфортабельных номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese Al Jazira al Hamra, United Arab Emirates
Tālruņi: Телефон: +971 7203 4000, +9 717 243 44 21 Факс: +9 717 243 44 29
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).