viesnīca ļauj lieliski atpūsties, organizējot ekskursijas

Rakstīts: 29 marta 2019
Ceļošanas laiks: 22 — 30 novembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī ca Bin Majid Acacia Hotel and Apartments atrodas Ras Al Khaimah un ir daļ a no Bin Majid Hotels & Resorts. Viesnī ca, varē tu teikt, nav paš ā pilsē tā , bet gan tā s nomalē , industriā lā zonā . Pases tika paņ emtas lī dzi reģ istrē š anā s brī dī un izsniegtas pē c viesnī cas maksas samaksas 15 dirhamu apmē rā par numuru. Maksā t var ar karti.
Viesnī ca atbilst savā m zvaigznē m. Istabas tī ras, uzkoptas katru dienu, katru dienu tiek mainī ti arī dvieļ i. No ē rtī bā m: ikdienas pudeles ū dens, tē ja un kafija (protams, š ķ ī stoš ā ), elektriskā tē jkanna, fē ns, seifs, gaisa kondicionieris, TV, WiFi. Peldmē teļ i tiek nodroš inā ti pē c pieprasī juma. No nepatikš anā m š ī s ir attiecī gi durvis uz nā kamo istabu ar absolū tu dzirdamī bu. Relatī vs traucē klis ir skats pa logu.


Bufete (daudz kas, visu nevar uzskaitī t - izsalcis nepaliks: augļ i, jogurti, garš augi, ievā rī jumi, svaigi pagatavots olu kultenis, desiņ as, olas, smalkmaizī tes, kafija, piens, sulas, olī vas utt.
Ē dienkarte ir plaš a, bet atkā rtojas katru dienu.

Autobuss uz pludmali (pludmale citā viesnī cā , kas, tā pat kā mū su viesnī ca, ir daļ a no Bin Majid Hotels & Resorts sistē mas). Autobuss mazs, sē dvietas 25, ne pirmais svaigums. Paņ em, kā visur norā dī ts, tikai mazkustī gs. Ja nepietiek vietu, tad autobuss atgriež as (15-20 minū tes) un paņ em pā rē jos. Autobuss pē c grafika. Paņ emiet karti, lai dotos uz pludmali (to pā rbauda un paņ em pie pludmales ieejas) un dvieļ a biļ eti (paš ā pludmalē viņ i izsniedz dvieli un atdod biļ eti pē c dvieļ a atgrieš anas) reģ istratū rā . . Es nemē ģ inā ju iziet bez caurlaides, bet bez dvieļ a talona var tikt pie dvieļ a, pierunā jot smaidoš u strā dnieku. Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, ir baseins, ir arī sauļ oš anā s krē sli. Baseina iekš pusē ir bā rs - viņ i to ielej citā s viesnī cā s, kurā s ir viss iekļ auts. Bet viņ i neskatā s pā rā k cieš i, un jū s varat kaut ko ā rstē t bez maksas. Ir neliels ū dens centrs ar slidkalniņ iem. Ir ū dens aktivitā tes, piemē ram, "banā ni", skrejriteņ i un tamlī dzī gi.
Pludmalē darbojas animators, turklā t krievvalodī go un krievu pludmalē ir pā rliecinoš s vairā kums.
Atpakaļ ar taksometru (pie izejas no pludmales ir automaš ī nas) - 17 dirhami.


Uz pā rvada pā ri ceļ am veikals ir 300 soļ u attā lumā , bet piebraukš ana pā rvadam pa smiltī m. Veikals pavirš s, katram pirkumam cenas tikpat kā nav, jā skrien pie kases un jā skatā s cena. Netā lu atrodas Pakistā nas kafejnī ca. Vē l viens veikals viesnī cas otrā pusē atrodas 800 soļ u attā lumā.

Tuvā kais lielais veikals Al Hamra Mall (Al Hamra Mall), ar taksometru 12 dirhami. Divi stā vi, kā parasts tirdzniecī bas centrs - boutiques, ē dinā š ana, valū tas maiņ a, bankomā ts, veikals Spinneys.

Viesnī cas attā lums no pludmales ir diezgan nosacī ts. Neē rti ir tikai tas, ka, ja atnā c vienu reizi, tad otrreiz, piemē ram, pē c vakariņ ā m, vairs negribas tur iet.
Diemž ē l par baseinu neko nevaru pateikt. Tiek norā dī ts, ka vakarā tas ir slē gts, un pa dienu uz turieni "nebija ē rti" doties.
Lejā ir daudz ko ē st, iepirkties un atpū sties!
Patika trenaž ieru zā le! Daudz aprī kojuma un pilnī gi jauns! Pieejams ū dens un dvieļ i! Neaizmirstiet par sporta apģ ē rbu un apaviem!
Vanna ir nedaudz nolaista. Nevis tī rī bas un kā rtī bas, bet gatavī bas ziņ ā . Temperatū ra ir zema (65) un to droš i vien uztur nevis apkalpojoš ais personā ls, bet gan klienti. Apkure ir jā ieslē dz paš am un jā gaida, kad tā uzsilst. Kamī ns nav mū rē ts ar akmeņ iem un pliki sildelementi izceļ as. Ir arī lejkanna un no tā s tieš i uz "labvē ļ u" sildelementiem lej ū deni. Iztvaikoš anas dē ļ tas kļ ū st siltā ks, un rezultā tā tas kļ ū st nevis sauss, bet mitrs.
Dež uranti ir slinki (neizrā da iniciatī vu), bet izpilda.
Pē c vannas piedā vā karstu tē ju - garš ī gu un patī kamu, lai arī no maisiņ iem.

Secinā jums: viesnī ca nav ī paš i piemē rota pludmalei un atpū tai. Mū su izkā rtojumā viesnī ca ir ē rta un tajā var ē rti pavadī t laiku. No vē lmē m es gribē tu diennakts baseinu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu