Laba viesnīca sliktā vietā

Rakstīts: 9 marta 2018
Ceļošanas laiks: 28 februāris — 8 marta 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 3.0
Neprā tī gi piekrita Kaļ iņ ingradas "Travel Bureau" piedā vā jumam un devā s uz š o viesnī cu
Pats par sevi nav slikti, tī rs, ē diens labs, tī ra katru dienu, apsildā ms baseins, blakus alkohola veikals, lē ta kafejnī ca un pretī.11. sept. veikals. Likā s, ka pā rsvarā mū sē jie. Un tie, kas zog ē dienu restorā nā , viņ i to redzē ja savā m acī m.
Bet katrā mā jā tas viss ir, kā pē c, pie velna, kur iet.

Tagad, kas mums nav: pludmale ir 2 km pā ri tuksnesim, ir nereā li staigā t, viņ i brauc ar autobusiem, bet daž reiz ir drū zma. Pludmale nav slikta, smilš u krasts, paisums, baseins, palmas, viss ir, var sauļ oties un peldē ties. Ierodoties agri, var izvē lē ties sauļ oš anā s krē slu pē c savas patikas. Nedē ļ as nogales ir nedaudz grū tā kas.
Uz Dubaiju braucā m paš i, ar autobusu, transports maksā.30 USD, viss ir viegli un vienkā rš i. Mē s joprojā m runā jam angliski. Ja nerunā jat, varat vienkā rš i meklē t Google. Katrs meklē ja sevi - vecpilsē tu, zelta tirgu, Dubaijas jahtu piestā tni, brauca ar monorail uz Palm Jumeirah lī dz akvaparkam, un protams Dubai Mall un strū klaku š ovs.
Pati viesnī ca vakaros ir blā va. Bet uz beigā m atklā jā m, ka esam aizņ emti - trenaž ieru zā le, pirts, saules apdegumu ā rstē š ana, dzē rienu veikala izpē tī š ana, ē diena meklē š ana (mē s paņ ē mā m tikai brokastis) atņ em daudz laika un pū ļ u.
Pati viesnī ca, personā ls, cena nav slikta, bet atraš anā s vieta. . .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu