Signature 1 Hotel Tecom 4*– Atsauksmes

AAEDubaija
4
Novērtējums 8.010
8.5 Numurs
8.0 apkalpošana
8.8 Tīrība
7.8 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Šī viesnīca atrodas Tecom biznesa rajonā, tikai 500 metru attālumā no tirdzniecības centra Mall of the Emirates un 300 metru attālumā no metro stacijas Sharaf DG. Sastāv no vienas 14 stāvu ēkas.Vairāk →
аватар cherymax
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca, netā lu no Internet Sity metro. 4 lifti, skaists halles un telpu dizains. Reģ istratū rā ir krieviski runā još a meitene, arī restorā nā! Izglī tots un draudzī gs personā ls. Jū s varat staigā t lī dz Al Sufouh pludmalei. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, netā lu no Internet Sity metro. 4 lifti, skaists halles un telpu dizains. Reģ istratū rā ir krieviski runā još a meitene, arī restorā nā!
Izglī tots un draudzī gs personā ls. Jū s varat staigā t lī dz Al Sufouh pludmalei. Telpas tī ri un laicī gi atjauno ū dens, tē jas, kafijas, cukura, krē juma padevi. Autostā vvietā vienmē r gaida vairā ki taksometri.
Ļ oti apmierinā ts ar pā rē jo. Pē c ī sa problē mas apskata - https://www. tu caurule. com / skatī ties? v = wMEB38MJAvI & t = 2 s
аватар Belouk
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viņ i mū s atveda uz viesnī cu lī dz 10-00, uzreiz nokā rtoja mū s, paskaidrojot, ka nav brī vu istabu, bet atļ ā va izmantot jumta baseinu, kur pavadī jā m laiku lī dz reģ istrē š anā s 13-00. Pie ieejas paņ ē ma tū risma nodokli 105 dirhami, depozī tu neņ ē ma. … Tomēr ▾ Viņ i mū s atveda uz viesnī cu lī dz 10-00, uzreiz nokā rtoja mū s, paskaidrojot, ka nav brī vu istabu, bet atļ ā va izmantot jumta baseinu, kur pavadī jā m laiku lī dz reģ istrē š anā s 13-00. Pie ieejas paņ ē ma tū risma nodokli 105 dirhami, depozī tu neņ ē ma. Visi viesnī cas darbinieki ir draudzī gi un pieklā jī gi. Krievvalodī gā Viktorija strā dā ja reģ istratū rā un Irina restorā nā , viņ i mums ļ oti palī dzē ja bez angļ u valodas, vē rsā s pie viņ iem visos jautā jumos, lai gan strā dā ja katru otro dienu. Ja esat nesmē ķ ē tā js, lū dziet nesmē ķ ē tā ju numuru, viesnī cā ir vairā ki smē ķ ē tā ju stā vi.
Istaba tī ra, plaš a, logs pilna siena, bet neveras. Peldkostī mus nav kur ž ā vē t, nā cā s ž ā vē t ar fē nu, diezgan jaudī gs. Ir seifs, tē jkanna, gludeklis, ledusskapis. Katru dienu tiek pievienota tē ja, kafija un 2 litri ū dens. Moderna TV, bet nav krievu kanā lu. Wi-Fi ir pieejams numuriņ ā , visur viesnī cā un pat blakus, ā trums normā ls, bildes un video tika ielā dē tas bez problē mā m. Kas nezina - jū s nevarat runā t pa Skype un WhatsApp, jo. Emirā tos š ī funkcija ir atspē jota. Ē rta plata mī ksta gulta (mums tā da bija) ar jauku veļ u un ē rtiem spilveniem. Kondicionieris darbojā s pareizi, pie sienas bija pults, bija ē rti iestatī t vē lamo temperatū ru. Telpā ir daudz rozetes, bet tā s visas ir angļ u valodas, mū su kontaktdakš as tajā s karā jas, kontakts biež i pazū d, reģ istratū rā paņ ē mā m adapterus, bet ar tiem bija problē mas. Vannas istabā vienmē r bija mazgā š anas lī dzekļ i, ar ū deni nebija problē mu. Tī rī ja katru dienu, bet pā ris reizes neziņ oja par dvieļ iem, nā cā s atgā dinā t.
Restorā ns š ā dai viesnī cai ir plaš s, verandā ir zā le. Ē diens garš ī gs, bet vienmuļ š . Paņ ē mā m brokastis + vakariņ as, 3dien sapratā m, ka vakariņ as labā k neņ emt, dā rgā kas kā restorā nā pie Carefour, un veikalā liela izvē le. Carefur ir ļ oti tuvu, 3 minū š u gā jiena attā lumā . Iesakiet tur esoš ā s sulas, mums patika mango sula. Veikalā var samaksā t un tā dē jā di norakstī t atlikumu no Sudraba Metro kartes. Tajā paš ā ē kā valū tas maiņ a par labu kursu. Viesnī cas restorā nā ir ļ oti dā rgs alkohols, 2 glā zes alus mums izmaksā ja 1300 rubļ us! Un tā s ir 26 pudeles Krusavets mū su Magnē tā : )) Pudele degvī na maksā.800 dirhamus, t. i. 14 tū kstoš i rubļ u, jū s varat maksā t ar Visa karti.
Viesnī cā ir daudz bezmaksas transfē ru, saraksts tiek sniegts reģ istratū rā . Iesaku transfē rus uz La Mer pludmali, visiem patī k pludmale, jā ņ em vē rā , ka uz pludmali dvieļ us neizsniedz, tikai uz baseinu. Un iesaku arī transfē ru uz Al Seef Mall Bur Dubai, no turienes 10 minū tes. gā jiens lī dz laivu stacijai, vē l 10 min. ar laivu uz otru krastu par 2 dirhamiem - un tu esi Vecajā tirgū . Jū s klī st pa tirgiem 2 stundas un atgriež aties tā dā paš ā veidā ar transfē ru. Mē s tur nokļ uvā m ar metro ilgu laiku, nogurdinoš i un dā rgi.
No viesnī cas lī dz metro ir 7 minū š u gā jiens, bet labā k vispirms izpē tī t ceļ u, starp debesskrā pjiem ir viegli apmaldī ties, un cauri citu viesnī cu teritorijai ir neliels ceļ š , ja vā rti ir atvē rti. Viesnī ca ir vairā k piemē rota ekskursijā m, nevis pludmales brī vdienā m. Kopē jais iespaids par viesnī cu ir labs, neskatoties uz nelieliem trū kumiem.
Бесплатные трансферы из отеля
аватар AleDj
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceļ oju kopā ar dē lu (15 gadi). Emirā tos š ī nav pirmā reize, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Viesnī ca atrodas Tekom (Dubaja). Palū dzu, lai mani novieto augstā k un ar skatu - viņ i tā arī izdarī ja, 13. stā vā (1316). … Tomēr ▾ Ceļ oju kopā ar dē lu (15 gadi).
Emirā tos š ī nav pirmā reize, tā pē c ir ar ko salī dzinā t.
Viesnī ca atrodas Tekom (Dubaja). Palū dzu, lai mani novieto augstā k un ar skatu - viņ i tā arī izdarī ja, 13. stā vā (1316). Numurs diviem ar atseviš ķ ā m un ļ oti ē rtā m gultā m. Tika nodroš inā ts viss, kas bija istabā : dvieļ i sejai, rokā m, duš ai, kā jā m un personī gajai higiē nai, papī ra salvetes vannas istabā un istabā , tualetes papī rs. Roku ž eleja, duš as ž eleja, š ampū ns un matu kondicionieris. Vienreizē jā s zobu birstes ar zobu pastu, vienreizē jā s ķ emmes, duš as cepures, komplekts (ausu kociņ i, nagu vī le, vate), vienreizē jā s č ī bas. Tē jas stū rī tis (kafija, melnā un zaļ ā tē ja u. c. ). Ū dens 4-0.5 l katru dienu.
Gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti un istabas uzkoptas katru dienu. Ja mums kaut ko vajadzē ja - nebija problē mu - viņ a zvanī ja no istabas - un tas tika nodroš inā ts ļ oti ā tri.
Personā ls nav uzmā cī gs, patieš ā m pieklā jī gs un draudzī gs, un viņ i ļ oti cenš as nodroš inā t jū su ē rtu uzturē š anos.
Restorā ns - mums ir tikai brokastis, ir viss, kas nepiecieš ams brokastī m. Kad katru rī tu gatavojat ar daž ā dā m sastā vdaļ ā m, olu kulteni.
Bezmaksas transporta pakalpojumi uz pludmalē m: La Mar, Kite Beach un daž ā diem tirdzniecī bas centriem (grafiks ir norā dī ts un atrodas netā lu no reģ istratū ras).
Lī dz metro (st. : Dubai Internet City) 7 minū tes, lī dz autobusiem 2 minū tes. un 7 min (atkarī bā no marš ruta). Ceļ ojumiem tika izmantota sudraba karte visu veidu sabiedriskajam transportam, tostarp tramvajiem. Kas apmeklē Dubaiju, tas saprot, ka transports nav mazsvarī gs. Taksometrs nekā du problē mu, bet tā pē c. mē s ar dē lu apceļ ojā m visus rajonus un gandrī z visas pludmales, katru dienu - forš s metro un tremijs, tas arī viss! Panorā mas skats no metro vagona un tramvaja logiem.
3 minū tes lī dz veikalam Carrefour (aiz stū ra, turpat, valū tas maiņ a). Ā trā s uzkodas tika pasū tī tas caur Talabat - daudz lē tā k.
Dubaijai š ī patieš ā m ir ļ oti ē rta viesnī ca visā dā ziņ ā - cena, atraš anā s vieta, sniegtie pakalpojumi un galvenais - personā ls, kas rū pē jas (un nevis "ā tri atbrī vojas no tā )" par saviem klientiem.
Отель Отель/тыл Отель Отель Отель/холл Отель/холл Отель/коридор Отель/лифт
аватар lenaprokof
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Principā viss ir vairā k vai mazā k, bet ir arī trū kumi. Izbraucam no viesnī cas 00.05. Lidmaš ī na 3.20. Viņ i lū dza mū s atstā t istabu pulksten 12:00, viņ i atteicā s no vakariņ ā m, viņ i saka, ka tas vairs nav atļ auts izbraukš anas dienā , lai gan saskaņ ā ar talonu š ī diena ir pilna un pilnī bā apmaksā ta. … Tomēr ▾ Principā viss ir vairā k vai mazā k, bet ir arī trū kumi. Izbraucam no viesnī cas 00.05. Lidmaš ī na 3.20. Viņ i lū dza mū s atstā t istabu pulksten 12:00, viņ i atteicā s no vakariņ ā m, viņ i saka, ka tas vairs nav atļ auts izbraukš anas dienā , lai gan saskaņ ā ar talonu š ī diena ir pilna un pilnī bā apmaksā ta. . Man bija jā tē rē laiks, braucot uz iepirkš anā s centru ar autobusu, kas ved no viesnī cas, un gulē t uz dī vā niem reģ istratū rā . No trū kumiem jā min arī tas, ka Tū risma aģ entū ra nebrī dinā ja, ka viesnī ca iekasē tū ristu nodokli 15 dirhamus dienā un tas nav atmaksā jams. Nav nepiecieš ams depozī ts. Bā rs, ka ledusskapis ir maksas.
Uz pludmali kursē autobuss pulksten 10 un atpakaļ pulksten 15. Bet 5 stundas plikā pludmalē bez sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem un duš as nav reā li, atpakaļ devā mies ar taksi par 35 AED. Vairā k guļ pie baseina, lai arī mazs, bet blakus un ū dens vē sā ks. (jū rā ū dens ir 35 grā di! ).


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Отель расположен в деловом районе группы компаний Tecom, всего в 500 метрах от торгового центра Mall of the Emirates и в 300 метрах от станции метро Sharaf DG. Состоит из одного 14-этажного здания.

Atrašanās vieta Отель расположен в 600 м от станции метро Dubai Internet City, в 8 км от торгового центра Ibn Battuta, в 14 км от торгового центра Galleria, в 30 км от аэропорта Дубая, в 40 км от аэропорта Аль-Мактум.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), факс/ксерокопирование (платно), магазин, бассейн с подогревом на крыше, полотенца для бассейна, терраса для загара.

Рестораны и бары:

Основной ресторан — завтрак по системе «шведский стол» (6:30-11:00) или a-la carte меню.

NAY Lounge Cafe — блюда арабской и средиземноморский кухни.

The Clavichord — джаз-клуб, широкий ассортимент напитков.

The Bakery by NAY — выпечка.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
Telpu apraksts

В отеле 306 номеров.

Istabās

Кондиционер, телевизор с плоским экраном, бесплатный Wi-Fi, сейф, телефон, мини-бар, электрический чайник, набор для приготовления кофе и чая (бесплатно), ванная комната, фен, халат, утюг и гладильная доска. Ежедневная уборка номера, смена белья по запросу, room service (платно).

Adrese Al Thanayah 1, Barsha Heights (Tecom), Dubai UAE
Tālruņi: Tel.: +971 4 399 9944
Tīmekļa vietne: Signature 1 Hotel Tecom
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).