Two Seasons Hotel & Apartments Dubai 4*– Atsauksmes

AAEDubaija
16
Novērtējums 8.410
№13 viesnīcas reitingā Dubaija
9.1 Numurs
8.9 apkalpošana
9.1 Tīrība
8.0 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca piedāvā greznus numurus un "suite" numurus ar panorāmas skatu uz Dubaiju un Palmu Džumeiru. Atvērts 2010. gadā, renovēts 2018. gadā. Sastāv no galvenās 41 stāva ēkas. Atrodas New Dubai centrā, Šeiha Zajeda ielā, blakus balto smilšu Džumeiras pludmalei, iepirkšanās centriem, centra biznesa rajonam un tikai dažu soļu attālumā no metro stacijas Dubai Internet City. Viesnīcā strādā krieviski runājoši darbinieki. Reģistrēšanās laikā ir jāiemaksā depozīts. Viesnīca ir piemērota biznesa braucieniem, kā arī ģimenes, jauniešu un romantiskām brīvdienām.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Istaba, kurā dzī vojā m, bija š ika, no ē diena mums bija tikai brokastis. Ļ oti forš as, koptas istabiņ as ir tikai bumba. Bijā m divas reizes uz jū ras, ja iet pa 20 min. Atraš anā s vieta ļ oti ē rta un pie izejas ir metro. … Tomēr ▾ Istaba, kurā dzī vojā m, bija š ika, no ē diena mums bija tikai brokastis. Ļ oti forš as, koptas istabiņ as ir tikai bumba. Bijā m divas reizes uz jū ras, ja iet pa 20 min. Atraš anā s vieta ļ oti ē rta un pie izejas ir metro.
аватар 07012000
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Istabas ir š ikas - paņ ē ma standartu, tā tad š ī s ir divas istabas - guļ amistaba un kabinets, virtuve, atseviš ķ a veļ as telpa, visa telpa ir aptuveni 75 kvadrā tmetri. m. , pā rtika vislabā kajā lī menī - sarkana zivs, paltuss, fasē ti jogurti, daudz augļ u. … Tomēr ▾ Istabas ir š ikas - paņ ē ma standartu, tā tad š ī s ir divas istabas - guļ amistaba un kabinets, virtuve, atseviš ķ a veļ as telpa, visa telpa ir aptuveni 75 kvadrā tmetri. m. , pā rtika vislabā kajā lī menī - sarkana zivs, paltuss, fasē ti jogurti, daudz augļ u. Pirms brokastī m devā mies uz jū ru, viesnī ca nodroš inā ja atseviš ķ u maš ī nu diviem - toyota. Atpū ta visaugstā kajā lī menī .
аватар saxarinka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vē los padalī ties iespaidos par atpū tu Dubaijā un Gloria Hotel Media City 4*. Aviokompā nija Sā kš u savu apskatu ar faktu, ka lidojā m ar Flydubai (FlyDubai), ko, protams, ļ oti nož ē lojā m, bet nebija citas izvē les, jo citas aviokompā nijas uz laiku pā rtrauca lidojumus uz emirā tiem sakarā ar sezonas beigā m. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties iespaidos par atpū tu Dubaijā un Gloria Hotel Media City 4*.
Aviokompā nija
Sā kš u savu apskatu ar faktu, ka lidojā m ar Flydubai (FlyDubai), ko, protams, ļ oti nož ē lojā m, bet nebija citas izvē les, jo citas aviokompā nijas uz laiku pā rtrauca lidojumus uz emirā tiem sakarā ar sezonas beigā m. . Biļ ete bija uz 11 dienā m un 10 naktī m, bet zaudē jā m 2 dienas, jo ieradā mies 15. maijā.21-00, izlidojā m 25. maijā.5-30. Kas lido no Samaras un citā m pilsē tā m, gribu teikt, ka š ī aviokompā nija nesniedz ē dinā š anu, kas, kā izrā dī jā s, ir diezgan svarī gi, ja lidojat ar bē rnu, lai jū s varē tu pagatavot sviestmaizes mā jā s, ievietot tā s savā rokas bagā ž u un mierī gi iziet muitu. Jū s jutī sities ē rti, atrodoties ne tikai uzgaidā majā telpā , bet arī lidmaš ī nā . Starp citu, tas attiecas arī uz ū deni. Vī rs apgalvoja, ka š ķ idrumam nevajadzē tu pā rsniegt 100 ml, un mums lī dzi bija mazas ū dens pudelī tes 0.
5 litri un bez muitnieku vā rdiem devā mies uz uzgaidā mo telpu. Tā pē c droš i ņ emiet lī dzi ū deni un pā rtiku. Kaut kas jā ņ em lī dzi, jo lidostā ierodaties pē c 3 stundā m, plus viņ i var aizkavē t reisu (kā mū su gadī jumā , kavē š anā s 1 stunda) plus 4.5 stundas lidojuma un 1.5 stundas tī klenes skenē š ana muitā AAE. Un vē l gribu teikt par vienu lietu: viena č emodā na svars nedrī kst pā rsniegt 32 kg, ja lidojat kopā ar vienu koferi. Tiem, kas nevē las mocī ties ar pā rtiku, visu var iegā dā ties lidmaš ī nā . Piemē ram, sviestmaize, kola un č ipsi maksā s 30 dirhamus ar mū su naudu nedaudz mazā k par 300 rubļ iem.
Muitoš ana AAE
Mē s lidojā m tieš i 4.5 stundas. Pē c nolaiš anā s mē s devā mies uz tī klenes skenē š anu. Tas viss tiek darī ts ļ oti lē ni un aizņ ē ma apmē ram 1.5 stundu, jo bija daudz cilvē ku, kas ieradā s vienlaicī gi.
Pā rsū tī š ana
Pē c daudzu stundu mocī bā m lidmaš ī nā un muitā , paņ ē muš i koferus, priecī gi devā mies ā rā . Un tad sā kā s mū su pirmais piedzī vojums. Mū su ceļ ojumu kompā nija bija Natalie Tour. Un, protams, pie izejas mē s sā kā m meklē t zī mes, plā ksnes ar mū su tū risma uzņ ē muma logotipu. Bet diemž ē l nekas netika atrasts. Stā vot pie lidostas izejas tī ri nejauš i, vai varbū t ne, pie mums pieskrē ja kā ds arā bs. Vaicā dams mū su ceļ ojumu aģ entū ras nosaukumu, viņ š neko nesakot ā tri skrē ja iekš ā lidostā . Pē c tam pē c 2-3 minū tē m iznā ca kā ds puisis ar tū ristu grupu un kaut kā du A4 lapiņ u par tē mu Natalie Tour, veda cilvē kus uz autobusu. Un tad izlē ca mums pazī stams arā bs. Izsvilpuš i mū s, saka, sekojiet š im pā rstā vim, un esam gandarī ti, ka mū su tū roperators tika atrasts un devā s uz visiem. Sē ž ot autobusā , viņ i sā ka uzskaitī t viesnī cas, kur visus aizvedī s. Un kā ds mums bija pā rsteigums, ka mū su viesnī ca nav š ajā sarakstā . Tad izrā dī jā s, ka iekā pā m nepareizajā autobusā.
Paldies Dievam, ka pieskrē ja krieviski runā još s gids un nokā rtoja situā ciju. Mū s aizveda uz citu autobusu. Mē s tajā bijā m pirmie. Un, kā izrā dī jā s, daudzi cilvē ki kavē jā s uz tī klenes skenē š anu, un, tā kā mē s bijā m pirmie, zī mes ar Natalie Tour zī mi netika izliktas. Tā pē c bū t pirmajam un pē dē jam nav pietiekami labi. Mū su piemē rā nevajadzī gi pā rdzī vojumi. Un visbeidzot, mē s devā mies ilgi gaidī tajā atvaļ inā jumā un Gloria Hotel Media City 4*. Ceļ š ilga kā das 40 minū tes, bet mums š ķ ita ļ oti ā tri, jo apbrī nojā m naksnī go Dubaiju.
Valoda
Valodu zinā š anas š ajā valstī ir ļ oti svarī gas, un, ja jū s tā s nerunā jat, noteikti paņ emiet lī dzi vā rdnī cu. Ceļ ojumā mums ļ oti noderē ja, izvietojot, pē rkot somas, rotaslietas, pat ar medicī nisko apdroš inā š anu, kuru izmantojā m (par š o arī rakstī š u). Vai arī uzrakstiet sagatavotos priekš likumus uz papī ra lapiņ ā m (piemē ram, novietojiet mū s augstā stā vā - kā mē s to darī jā m).
Tas atvieglo saziņ u. Krieviski runā ļ oti maz darbinieku, precī zā k, viena krieviski runā još a meitene Rita, kura mums sniedza lielu palī dzī bu. Viņ a atbildē ja uz visiem jautā jumiem par viesnī cu, par iepirkš anos, par kaž oka iegā di un palī dzē ja man sniegt medicī nisko aprū pi, lai gan tas neietilpst viņ as pienā kumos.
Izmitinā š ana
Reģ istratū rā mū s sagaidī ja labi, bet ir daž i komentā ri. Tā kā mums bija liela grupa, kurā bija 5 pieauguš ie un viens bē rns (3 istabas), lū dzā m, lai mū s novieto vienā stā vā un vē lams augstā . Bet diemž ē l š ā dā veidā izmitinā t nebija iespē jams (varbū t, protams, tieš ā m nebija 3 istabas vienā stā vā , varbū t negribē ja). Tikā m ievietoti 36.30, 29 stā vi, izpildot mū su otro vē lē š anos. Par to bijā m ļ oti apmierinā ti, jo augstā kajos stā vos ceļ a trokš ņ i nav dzirdami.
Istabas
Dzī vokļ i ir lieliski, tajos ir viss, izņ emot plī ti. Mē s izmantojā m mikroviļ ņ u krā sni, un tas mums bija labi. Istabas atš ķ ī rā s tikai ar skatu un mē belē m.
Ja vē laties skatu uz viesnī cas buru un jū ru, tad ņ emiet skaitļ us no 19 un lejupejoš u (piemē rs: mū su numurs bija 3619-36 stā vs No 19 vai 3519 istabas arī bū s skats uz jū ru, bet tikai stā vs bū s 35 ) Viss ir tī rs. Katru dienu tī ra, katru dienu maina veļ u, katru dienu nes ū deni, vispā r viesnī cā s viss ir super. Divā s istabā s bija tikai mē beles, nedaudz vecā kas kā treš ajā (gandrī z jaunas tajā ) un virtuvē , kur miskaste, atverot komplektu bija nepatī kama smaka, bet aizverot , to nemaz nevar just, savā dā k komentā ru nebija
Uzturs.
Mū su komplektā bija iekļ autas tikai brokastis. Brokastojā m 8. stā va restorā nā . Brokastis ir lieliskas, lai gan nedaudz atkā rtojas. Daudz augļ u, daž ā das omletes, jogurti, mafini u. c. . Pievē rsiet uzmanī bu burciņ ā m virsū , kur ir augļ i un desiņ as, ir daž ā di saldumi, kurus var arī paņ emt, tomē r mē s tos pamanī jā m pē dē jā uzturē š anā s dienā.
Kas attiecas uz pā rtikas abonementiem, par kuriem atsauksmē s rakstī ja citi tū risti, tie jau sen ir pazuduš i. Tā pē c vakarā devā mies uz lielveikalu, paņ ē mā m ē dienu un bijā m apmierinā ti un paē duš i. Cenu politika lielveikalos ir pieņ emama, tač u salī dzinā jumā ar Samaru tā ir nedaudz dā rga. Ieteiktu arī paņ emt no mā jā m kū pinā tu vai jē lkū pinā to desu, 3 kociņ us (tur nav) un pusdienā s uzkost. Tas mums ļ oti palī dzē ja. Pē c jū ras paē diet boutique, dzeriet svaigu sulu un skrieniet uz tirdzniecī bas centriem iepirkties.
Persijas lī cis.
Transfē rs uz jū ru iet 2 reizes dienā . 9:00 uz Dž umeiras bezmaksas pludmali, atpakaļ plkst. 13:00.10:00 uz maksas pludmali Dž umeirā , atpakaļ plkst. 14:00. Reģ istratū rā ir jā pierakstā s uz jebkuru pludmali (skatoties no lifta puses, tad reģ istrā cija tiek veikta pie galē jā kreisā letes, ja skatā s no viesnī cas ieejas, tad š ī ir galē jā labajā pusē esoš ā lete pie stikla sienā m). Ja neesi pierakstī jies, tad uz pludmali dosies ar taksi.
Tur š ajā sakarā ir strikti, vietu pieejamī ba autobusā tiek veikta pē c pierakstī juš os saraksta. Protams, var paveicies un vietas bū s, bet labā k neriskē t. Vispirms pastā stī š u par maksas pludmali, kuras transfē rs atiet no viesnī cas 10-00. Š eit ir viena nianse. Treš dienā s un svē tdienā s piekļ uve š ai pludmalei ir slē gta vī rieš iem, jo ​ ​ tur peld arā bu sievietes. Uz pludmali brauc aptuveni 30 min. Ieeja pludmalē.5 dirhami, lietussargus ņ emt nevar, jo pludmalē ir palmas, zem kurā m var paslē pties no dedzinoš ā s saules. Noteikti paņ emiet sauļ oš anā s lī dzekli ar koeficientu 50, tur tas vienkā rš i nav nomainā ms. Š eit ir ļ oti viegli apdedzinā ties nemanot, ī paš i ā dai, kas nav sagatavota iedegumam (ja iepriekš neesat gā jis uz solā riju). Ieeja jū rā laba, bet brī vā pludmale mums patika labā k. Ne jau tā pē c, ka par brī vu, bet tā pē c, ka bē rniem tur labā k iekā pt jū rā . Bet š eit ir arī mī nusi.
Sē ņ u ir ļ oti maz, sē nī ti nā cā s paņ emt ā trā k par visiem, lai gan lielā kā daļ a bijā m pie jū ras, bet tomē r sē ne ļ oti palī dzē ja. Ja ceļ ojat ar bē rnu, noteikti paņ emiet lī dzi lietussargu, pat ja tas nav ī paš i liels (vai iegā dā jieties to tirdzniecī bas centrā ). Spē lē joties ar mazuli smiltī s, nolikā m lietussargu, lai bē rns neapdegtos. Un es gribu teikt, neskatoties uz to, ka mē s uzlikā m lietussargu, uzvilkā m bē rnam T-kreklu, smē rē jā m ar krē mu ar koeficientu 50, bē rns joprojā m iedegā s.
Pazemes.
Lai ē rti pā rvietotos pa Dubaiju, labā k ir izmantot metro. Pirmkā rt, tas ir lē tā k nekā ar taksometru, un, otrkā rt, tas ir daudz interesantā k. Jū s varat paņ emt metro karti no neliela letes, kas atrodas blakus reģ istratū rai (ieejot viesnī cā , lete atrodas labajā pusē ). Pirms ceļ ojuma jā iegā dā jas sudraba karte (sudraba karte), kas maksā.20 dirhamus un tajā jau ir ieskaitī ti 20 dirhami.
Ja metro braucat ar vī rieti, pirms kā pš anas vagonā pā rliecinieties, ka tas ir sajaukts, jo ir speciā li sievieš u vagoni, zelta klases vagoni (tikai bagā tajiem arā biem) un jauktie vagoni visiem. 90% cilvē ku metro ir vī rieš i, un viņ i negaida, ka sē dvieta tiks atbrī vota, jo vī rieš iem tur ir augsts statuss. Maksa mainā s atkarī bā no brauciena attā luma, jo tā lā k dodaties, jo dā rgā ka ir jū su biļ ete. Kad nauda kartē beidzas, karte tiek papildinā ta vai nu automā tā , vai tur, kur iegā dā jā ties karti.
Kaž oka pirkš ana AAE
Mū su ģ imenei š is ir pirmais atvaļ inā jums, kurā bija nepiecieš ams ne tikai izkust saulē , peldē ties jū rā un atpū sties, bet arī iegā dā ties labu kaž oku. Pirms brauciena apbraukā ju visus veikalus ar kaž okiem un dabiski sā ku atš ķ irt ķ ī nieš u ā das kvalitā ti no grieķ u ā das kvalitā tes, kaž okā du izstrā dā jumu š ū š anas tehnoloģ iju.
Lasot daž ā das atsauksmes, man š ķ ita, ka esmu pilnī bā gatava atrast un iegā dā ties kaž oku. Patiesī bā viss izrā dī jā s ne gluž i tā . Visi tirdzniecī bas stā vi ar kaž okiem atrodas pie metro stacijas BANIYAS SQUARE (bijuš ais Nasser Square) zaļ ā s lī nijas. Izejot no metro, mums uzkrita kamaku pū lis, varē tu teikt, cilvē ki, kuriem ir procents no kaž oka iegā des. Tas ir, š is cilvē ks jū s aizved uz daž ā dā m tirdzniecī bas vietā m, piedā vā jot daž ā dus kaž okus, un pā rdevē ji, redzot, ka neesat ieraduš ies viens, nekavē joties ieliek viņ a pakalpojumu izmaksas kaž okā . Pat ja pats camaks stā sta, ka visa viņ a skraidī š ana un palī dzī bas sniegš ana kaž oka iegā dē ir 20 dolā ri, NETICI. Viņ a pakalpojumu izmaksas svā rstā s gandrī z 500–800 dolā ru robež ā s vai pat vairā k. Un, ja pē kš ņ i kaut kā du iemeslu dē ļ (visbiež ā k tie ir caurumi) nolemsi atdot kaž oku, tad, protams, visa summa jums netiks atgriezta.
Izejot no viena kamaka, mums apkā rt bija otrs un tas bija vienkā rš i neizturami, radā s iespaids, ka esi tirgū ar č igā niem. Viens kamaks pat uz adresi pateica tā du frā zi, ka kā tas ir tik krievu tū rists bez kaž oka, tā tad tā di aizbildinā jumi kā : atbrauca paskatī ties, pastaigā ties, ka kaž oki mū s neinteresē , vairs neder. Bet, neskatoties uz to, pirmais, ko izdarī jā m, bija EGO salons, kas atrodas tieš i aiz metro. Š ī salona kaž oku kvalitā te ļ oti iepriecina, tač u nebija cenu politikas un tā da izmē ra un stila pieejamī bas, kā du es ļ oti vē lē jos. Un vē lē jā mies nopirkt divus kaž okus, gaiš u ū deļ u savai svainei, un es gribē tu nopirkt kaž oku 110 cm garumā , ar kapuci, pieguļ oš u, un protams interesantu modeli. Un EGO nebija ne mana izmē ra, ne vē lamā garuma, vispā r viena vilš anā s. Pē c tam devā mies uz ABRAGE CENTRU.
Un, izstaigā jot pirmos 3 stā vus, sapratu, ka 90% Ķ ī nas karā jas, nevaru saprast, kā pē c viņ i to sauc par skandinā vu ū delē m, neatzī stot acī mredzamo ķ ī nieš u kvalitā ti. Atverot kaž oku apmales, uzkrī toš i ir redzami 2 ml caurumi ā dā , kas liecina, ka ā das ir izstieptas. Es saprotu, ka ir tehnoloģ ijas: Pirmkā rt, izejvielu marķ ē š anas pē das. Neapstrā dā tu kaž okā du pircē ji pirms preces nodoš anas pā rģ ē rbš anai marķ ē ar ī paš u zī molu, kas sastā v no daudzā m adatā m. Tas tiek darī ts, lai izvairī tos no iespē jamas apvalku aizstā š anas un marķ ē tu vienu preč u partiju. Otrkā rt, apstrā dā jot izejvielas, ā das tiek uzliktas ī paš iem noteikumiem, un mugurpuses daļ ā tā s ir aizsē rē juš as ar neļ ķ ē m stiepš anai. Treš kā rt, ļ oti izplatī tas ir bedres, kas raduš ā s tehnoloģ iskā s darbī bas laikā - 'kaž okā das griezuma rediģ ē š ana'. Daž ā dā s nozarē s mē rci veic vai nu manuā li ar knaģ iem, vai ar pneimatiskā pistoles palī dzī bu.
Pē c izstrā dā juma iztaisnoš anas gar visu izstrā dā juma vertikā lo š uvi paliek caurumi. Caurumu klā tbū tne nesamazina izstrā dā juma nodilumu un nav laulī ba. Bet es nekad neesmu redzē jis tā dus caurumus. Š ajā dienā mē s apskatī jā m ļ oti maz kaž oku, jo, ieejot jebkurā sadaļ ā , viņ š skrē ja mums pē c, bet tas bija, ka CAMAC skatī jā s. Un mē s nolē mā m atgriezties viesnī cā . Nā kamajā dienā nolē mā m pakonsultē ties ar krievvalodī go meiteni Ritu viesnī cā s par kaž oka iegā di, un viņ a mū s pierakstī ja transfē ram uz FUR PLANET. Mans personī gais viedoklis par š o salonu ir tā ds, ka tur nav ko darī t. Tač u pā rmaiņ ā m vai, ja par kaž okā du zini maz, iespē jams, vajadzē s turp doties, lai redzē tu un izprastu kaž okā du kvalitā ti, š ū š anas tehnoloģ iju. Tā kā Ķ ī nu no Grieķ ijas tur ir ļ oti viegli atš ķ irt. Otrajā stā vā kaž oki nav dā rgi un attiecī gi ķ ī nieš i ar ļ oti garu asi, lai gan pā rdevē ji apliecinā ja, ka š ī ir skandinā vu ū dele.
Pirmajā stā vā kaž oki ir dā rgā ki, var atrast labu kvalitā ti, bet no modeļ iem, ko redzē ju uz ā dā m, bija daudz mazu un daž reiz ne visai mazu caurumu. Kas attiecas uz gaiš o minku, skatoties vizuā li, tas kaut kā du zilu iemeta. Paskatī jusies caur ā du, š ī salona ī paš niece pat pie manis vē rsā s, sā ka ar pretenziju noskaidrot, kā pē c es skatos uz kaž oku ā dā m. Tas arī kaut ko saka. Lielā kā daļ a kaž oku ir š ū ti ar š ķ ī dinā š anu, man negribē jā s kaž oku ar š ā du tehnoloģ iju, jo, ja kaž oks ir slikti š ū ts, tas izplatī sies. Uz caurumiem, ko redzē ju, lai iedegtu ū deles ar š ķ ī dinā š anas tehnoloģ iju, pā rdevē jas atbildē ja, ka kaž okus š uj ar maš ī nu. Bet ja kaž oki ir jauni un caurumi katrs 1 cm, kas notiks tā lā k? Pā rdevē ji klusē ja. Un mē s atkal vī luš ies devā mies uz viesnī cu. Pē c 3 dienā m mē s atkal nolē mā m doties uz Nasser laukumu, bet jau sagatavojā mies.
Sē ž ot metro, kā ds ceļ abiedrs sarunā jā s ar mana vī ra mā su, kuru sauca par Jumbo, no Uzbekistā nas. Nezinot mū su ceļ ojuma mē rķ i, viņ š laipni pastā stī ja, kur un ko varam nopirkt. Mana mā sa, apjautā jusies par visu, kas mū s interesē , pā rgā ja uz tē mu par kaž oka iegā di, un tad viņ š izņ ē ma mazu ū deles ā du, un es uzreiz sapratu, ka tas ir kamaks. Viņ š sā ka jautā t, par cik naudas viņ i runā , bet tad viņ a nebija zaudē jusi un teica, ka viņ ai ir tikai 50 tū kstoš i rubļ u, ka nauda ir tuvu, ka mē s drī z brauksim un viņ a vē las vieglu ū deles kaž oku. par š o naudu (un par manu kā roto kaž oku neteicā m ne vā rda. ) Jumbo atbildē ja, ka tas viss ir pa ī stam, ka par š o naudu nopirksim pat ī stu grieķ u kaž oku, lai gan sapratā m, ka ar tā du budž etu tas vienkā rš i nav iespē jams. Bet, neskatoties uz to, mē s viņ am sekojā m, nolemjot vienkā rš i apskatī t viņ a “grieķ u kaž okus”. Viņ š mū s veda divas stundas daž ā dos posmos, Ķ ī na bija visur, principā tas nav pā rsteidzoš i.
Un tad mē s vē rsā mies pie viņ a, un kur tad ir labas kvalitā tes kaž oki, lai salī dzinā tu kaž okā das, lai zinā tu nā kotnei, kad ietaupī sim un atgriezī simies, jo ar mū su summu 50 tū kstoš i jū s nevarat nopirkt neko, un tad viņ š negribī gi mū s aizveda uz DVĪ Ņ U TORNI. Ierodoties 1. sekcijā , bijā m sajū smā , bet, uzsvē ruš i savus 50 tū kstoš us, drī z vien devā s prom, atvadoties no kamaka un solot atgriezties pē c pusgada. Nu beidzot bijā m vieni, ko arī gaidī jā m. Mē s ar viņ u negā jā m gar DVĪ Ņ U TORNI, tā pē c neviens mū s nepazina, un iegā jā m sekcijā s vieni. Protams, š eit nā ca arī Ķ ī na, bet lielā kā daļ a ā das bija labas, pildī tas. Izbraucot 2 stā vus, sā ku nervozē t, jo nebija mazo izmē ru. Un tad, zaudē jusi cerī bu, iegā ju FOKOS sadaļ ā.2. stā vā (somas, uzvalki un citas blē ņ as bija 1. stā vā , kaž oki bija 2. stā vā ). Mū s sagaidī ja 2 patī kamas sabiedriskas meitenes. Viņ i sā ka piedā vā t daž ā das iespē jas, un š eit ir brī nums !!! ! Es redzē ju savu sapni.
Tas bija 120 cm garš kaž ociņ š (lai gan gribē ju 110 cm, bet kad uzvilku š o uzreiz pā rdomā ju), ar š iku lū š a kapuci, pieguļ kā gribē ju, š ķ ē lumiem sā nos, ar labas kvalitā tes kaž okā du . Bet tad es biju š okā , cena! Š ī kaž oka cena bija apmē ram 8 tū kstoš i dolā ru, man bija acis uz pieres, pilnī gs vilš anā s, vispā r man nebija tā das naudas kaž okam. Skatoties uz vī ru, sapratu, ka sapnis par kvalitatī vu kaž oku izslī d man cauri pirkstiem. Atsaucī gā s pā rdevē jas, sakot, ka ī paš nieks noteikti nolaidī s cenu, zvanī ja š ī salona direktorei. Š ī s brī niš ķ ī gā s personas vā rds ir PANAYOTIS. Pē c sarunas ar pā rdevē jiem Panaeš a kungs man iedeva labu atlaidi 5.8 tū kstoš us dolā ru, bet man joprojā m nebija kabatā vajadzī gā s summas, un es pats palū dzu runā t ar direktoru. Es biju gatava uz visu, pat strā dā t par kamaku viņ a salonā , ja vien viņ š man pā rdos š o kaž oku par nepiecieš amo summu.
Protams, mums iedeva atlaidi, bet ne par to summu, kas svainei bija makā . Un viņ a neapmierinā ta devā s uz istabu. Tač u nā kamajā dienā viņ a devā s uz š o salonu pa jau ierasto ceļ u, it kā uz savā m mā jā m, un ieguva izcilas kvalitā tes baltu mē teli par summu 4000 USD iepriekš deklarē to 7000 vietā . Vē lreiz paldies PANAYOTIS kungam par iespē ju iegā dā ties ne dā rgus, bet kvalitatī vus kaž okā du izstrā dā jumus. Protams, es nevē los, lai tas izskatā s pē c reklā mas, es tikai rakstu š o atsauksmi tā diem tū ristiem kā es, apzinoties, ka ne katra ģ imene var atļ auties iegā dā ties kvalitatī vu kaž okā du izstrā dā jumu, un, ja rodas tā da iespē ja, penss skaitā s, negribu, lai mani apmā na kamak un ilgi gaidī tā grieķ u kaž oka vietā dabū t ķ ī nieš u aizstā jē ju. Un vē l viens padoms, noteikti personī gi runā jiet ar salona direktoru, tas ievē rojami palielina labas atlaides iespē ju.
Pat ja pā rdevē ji tam pretojas, uzstā j uz savu. Š eit mū su gadī jumā pā rdevē ji nedomā ja, ka Panagiotis bū s tik zemā ks par cenu, bet, kā izrā dī jā s, direktors samazinā ja sā kotnē jā s izmaksas un pā rdeva mums š os kaž okus. Tiem, kam ir interese, mē ģ inā š u paskaidrot, kur atrodas DVĪ Ņ U TORNIS. Izejot no metro, nekavē joties sekojiet metro, š ķ ē rsojiet ceļ u, ieraugot labajā pusē EGO salona uzrakstu, tad dodieties pareizajā virzienā . Brauciet garā m EGO, pabrauciet garā m BRASHI un ejiet tā lā k pa ietvi 400-500 metrus pa AL Maktoum Road, un pretī bū s ē ka ar stikla durvī m, (t. i. , jums jā š ķ ē rso ceļ š ) dodieties uz turieni un uzkā piet uz otro stā vu. Ā rkā rtē jos gadī jumos jautā jiet garā mgā jē jiem, tikai uzmanieties, lai neaizķ ertu kamaku. Vē l labā k, apskatiet Google karti.
DVĪ Ņ U TORNIS: 2. stā vs, veikals nr. : 210-V Mob. : +97.50 6521777
Abrazh centrs: b-stā vs, veikals nr. 604 Tā lr. fakss: +97.4 2220434, mob. : +9715.6521777
Sheikh Latifa Building G-stā vs, veikals Nr. : 6 Tā lr. : +97.
4 2280184 Nasser Square, Deira, Dubaija, AAE
Rū pnī ca: 33 km Kozani-Kastoria Agia Kyriaki Kaloneriou 50.00 Siatista. Grieķ ija Tā lr. 003.24650 71033 Fakss. 003.24650 71301 Tī mekļ a vietne: www. fokosfurs. com E-pasts: fokos@eim. ae
Ja jū s nolemjat ienā kt, sveicinā ties un liels paldies viņ am no Jū lijas no Samaras, es domā ju, ka viņ š mani labi atcerē jā s ar manu pā rliecinā š anu un lū gumiem, pastā stiet man par manu kaž oku ar lū š a kapuci un balto kaž oku ar sable kapuci, viņ š atcerē sies, un tiks nodroš inā ta papildu atlaide.
Somu, pulksteņ u, glā ž u un daž ā du suvenī ru iepirkš anā s.
Ja vē lies iegā dā ties nedā rgus suvenī rus, kvalitatī vu firmas somu vai viltotu modes pulksteni, tad droš i dodies uz viltojumu tirgu AL KARAMA souk. Izejot no metro, ejiet taisni pā ri ceļ am, pagriezieties nedaudz pa kreisi un, nenogriež oties, ejiet 200-300 metrus, priekš ā bū s š aura iela starp mā jā m un pa to jā iet taisni. Š eit jū s redzē siet citu, nabadzī gu Dubaiju ar tā s pelē kajā m krā sā m. Dodieties uz ceļ a. Pē c tam š ķ ē rsojot jū s redzē siet daudz daž ā du posmu, tas ir tirgus.
Suvenī ri š eit ir 3 vai pat 4 reizes lē tā ki nekā Dubai Mall, bet, protams, arī š eit ir jā kaulē jas. Jo vairā k jū s ņ emat, jo lielā ka jū su atlaide. Š eit mē s iegā dā jā mies daž ā dus Dubaijas tematikas T-kreklus, magnē tus, stikla Burj Khalifa un citus sī kumus. Arī š ajā tirgū mana sievasmā te nopirka Stella McCartney zī mola somas kopiju par 90 USD, mē s to paš u redzē jā m Dubaijas tirdzniecī bas centrā par 40 tū kstoš iem rubļ u, lai gan oriģ inā lu. Sā kotnē ji pā rdevē ja prasī ja 130 dolā rus vai 140, precī zi neatceros, rezultā tā iedevu par 90. Man arī iepatikā s rokassomiņ a, bet nolē mu neņ emt, domā jot, ka pirkš u lē tā k caur kopī gu. pirkumiem. Es ļ oti nož ē loju š o lē mumu. Pirmkā rt, Samarā š ā das somas nav, un, otrkā rt, tieš saistes veikalā tas maksā.5 tū kstoš us rubļ u, nevis 2.5 Dubaijā . Tā pē c, ja jums kaut kas patī k, kaulē jieties lī dz minimumam un izmantojiet to. Iepē rkoties, mū s biež i izsauca uz kā du slepenu veikalu. Mē s nevarē jā m saprast, kas notiek.
Vai nu tas ir interesants veikala nosaukums, vai arī tas ir sava veida mā nī š ana. Nolē mā m iet, bail, protams, cietā m, bet, kā izrā dī jā s, viss bija droš i. Bez vī rieš a es joprojā m neietu, jo š ajā slepenajā istabā ieskrien 3-4 arā bi un sā k rā dī t somas, firmas pulksteņ u kopijas, mobilos telefonus. Nu, tas ir atkarī gs no jums, vai doties uz turieni vai nē . Principā Dubaijā ir ļ oti droš i, jo par jebkā diem pā rkā pumiem ir nopietnas sekas un pat nā vessods (ja tā ir izvaroš ana). Tā pē c š ajā arā bu valstī jū s varat droš i staigā t bez vī rieš iem. Ja vē laties iegā dā ties modes brilles ar rhinestones vai pulksteņ us ar swarovski kristā liem, jums jā dodas uz Dubai Mall. Š eit, milzī gajā s ejā s starp sekcijā m, tirgo juvelierizstrā dā jumus, skaistas brilles un pulksteņ us, protams, š eit arī atlaides. Te nopirku brilles par 1300.00 un pulksteni par 1500.00 ar Swarovski kristā liem, tik ekskluzī vus modeļ us Samarā vienkā rš i nevar atrast.
Gribu uzrakstī t arī par vienu mazpazī stamu ABU HAIL centru. Tas atrodas pie metro stacijas ABU HAIL, protams, ka ir tā lu no centra, bet arī š eit ir ko redzē t. Dubaijā mē s sapratā m vienu lietu, jo mazā k zinā ms iepirkš anā s centrs, jo lē tā k var kaut ko nopirkt. Š ajā centrā es nopirku sev apavu pā ri par 25 dirhamiem, tas ir, apmē ram 250 rubļ i par pā ri, es nopirku elitā ras rotaslietas: gredzens - 25 dirhami, eleganti auskari - 50 dirhami. Arī š eit nā cā s kaulē ties. Bet lielā koties š ajā centrā tiek pā rdota arā bu sievieš u nacionā lā kleita Abaya. Kā das ir kleitas, caurspī dī gs gipū rs, samts, gandrī z visas ir dekorē tas ar rhinestones. Š ī centra 2. stā vā ir nedā rga ē stuve, kur devā mies kaut ko paē st. Izskatī jā s š ausmī gi, bet ē diens bija garš ī gs. Š eit lē tas svaigas sulas par 6.8 dirhamiem un kā mū su shawarma 10 dirhamiem, tikai garš ī gā kas.
Vē lē jā mies piestā t arī iepirkš anā s centrā OASIS, kas atrodas starp 26 Business Bay un 29 Noor Islamic bank metro stacijā m, bet, diemž ē l, laika nepietika.
Ekskursijas
Sā kš u ar to, kur jā iet, protams, dziedoš ā s strū klakas, tad apskatī š u Marinas krastmalu, aizbraucu uz Abū Dabī , un mums likā s ļ oti interesanti apmeklē t WILD WADI akvaparku, kas atrodas blakus Dž umeiras pludmalei. pretī buru viesnī cai (skats ir krā š ņ s). Kas attiecas uz dziedoš ajā m strū klakā m, tad tā s sā kas 19-00 un uzstā š anā s ilgst apmē ram 3 minū tes (1 skaņ darbs), bet, ja laiks atļ auj, nogaidiet lī dz 20:00. Ļ oti skaists apgaismojums ne tikai strū klakai, bet visam blakus Manhetena. Tas uzņ em ļ oti jaukas bildes. Ja aizbrauc apskatī t Marina, tur arī brī niš ķ ī gs skats, modernas ē kas, griež as viesnī ca (nedē ļ ā tū ristiem manā mi neapgriež as). Viss bū s ļ oti interesanti.
Mū su viesnī cā Gloria pie ieejas ir stends ar mazā m broš ū rā m un sludinā jumiem, izrā dā s tā s ir nelielas atlaides. Rakoties savā somā , atradu 3 gabalus un mums iedeva papildus atlaidi 90 dirhamu apmē rā (1 broš ū ra ir 30 dirhamu atlaide). Un mē s devā mies iekš ā . Š ajā parkā , ja jums ir nepiecieš ams skapī tis, kurā vē laties atstā t savas lietas, jums ir jā maksā.40 dirhami. Bet mē s š o pakalpojumu neizmantojā m, jo ​ ​ bijā m 6, bija kas pieskatī t somas. Lai gan visi atstā j mantas sauļ oš anā s krē slos un skrien prom uz izbraucieniem. Ja ienā ciet un sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti (pā rsvarā tos aizņ em bē rnu baseins), nekautrē jieties, pacelieties augstā k, jū s redzē siet tukš u vietu kaudzi. Mē s to nezinā jā m un ilgi gaidī jā m, kad kā ds aizies, un, kad skrē jā m gar kalniem, ieraudzī jā m kaudzi bezmaksas sauļ oš anā s krē slu.
Ir brī niš ķ ī gs komplekss bē rniem, baseins ar mā kslī giem viļ ņ iem, kur tiek uzturē ts ļ oti silts ū dens un, ja lī dzi ir bē rns, tad viņ š š o apmeklē jumu neaizmirsī s ilgi. Kas attiecas uz pieauguš ajiem. Š ajā parkā ir daudz ekstrē mu, un man personī gi ļ oti biedē još i ū dens slidkalniņ i. Uz visā m š ī m izklaidē m labā k doties pa pā riem, jo ​ ​ uz daž iem slidkalniņ iem viens cilvē ks nav iestā dī ts, un ir ilgi jā gaida, lī dz partneris brauks. Akvaparkā ir pat tā ds slidkalniņ š , kur ū dens neplū st no augš as uz leju, bet, tieš i otrā di, no apakš as uz augš u. Bet es gribu jū s brī dinā t, ja esat vecs vai jums ir slikta sirds, labā k neriskē t. Vismaz pē c diviem ū dens braucieniem man pat palika mē ms. (slī dkalniņ š ar brī vo kritienu un slidkalniņ š uz lielā m siera kū kā m, kur sē ž vismaz 2 cilvē ki).
Bet, neskatoties uz visā m bailē m un daudzajiem cilvē kiem, mē s bijā m sajū smā , un joprojā m pirmais, ko atceramies par savu atvaļ inā jumu, mē s jū tam prieku, domā jot par WILD WADI akvaparku. Ja izdosies vē lreiz, atpū tieties Dubaijā , noteikti vē l apmeklē sim š o jautro un ekstrē mo akvaparku. Un vē l pie ieejas ir plakā ti, ka video un fotografē š ana ir aizliegta. Parkā bildē ties nevar un nevajag, vismaz mē s un citi tū risti tā darī jā m.
Apdroš inā š anas gadī jums.
Vē l viens ļ oti nesvarī gs moments kā apdroš inā š ana, kuru diemž ē l nā cā s izmantot. Peldoties jū rā , nejauš i uzdū ros č aumalas gabalam, kas ar š ķ embu iekļ uva manā kā jas ī kš ķ ā . Sā pē s raudot un skatoties uz kā ju, es ieraudzī ju daļ u no č aulas fragmenta. Neskatoties uz to, ka es uzreiz izvilku š o š ķ embu, mans pirksts sā ka sā pē t un pulsē t.
Ierodoties viesnī cas istabā un apskatot savu brū ci, es sapratu, ka daļ a fragmenta no č aumalas palika manā pirkstā . Mē ģ inot tikt vaļ ā no š ķ embas saviem spē kiem, es situā ciju pasliktinā ju ar to, ka tā tikai vē l dziļ ā k iekļ uva pirkstā . Sā pes kļ uva stiprā kas, pirksts bija ļ oti pietū kuš i. Bija steidzami jā veic pasā kumi, un, izlasī jis padomus no interneta, es sā ku planē t kā ju furacilī nā , apstrā dā t to ar ū deņ raž a peroksī du, smē rē t to ar jodu, bet panā kumu nebija. Nā kamajā dienā mans pirksts jau bija š okā , un es vē rsos pie patī kamas meitenes Ritas mū su viesnī cā . Viņ a man ieteica izmantot medmā sas pakalpojumus bez maksas, un, ja viņ a nevar palī dzē t, tad jā dodas uz slimnī cu. Un, ja jū s istabā izsaucat ā rstu, pirmkā rt, tas maksā s naudu, otrkā rt, viņ š neko nevarē s izdarī t un arī jū s nosū tī s uz slimnī cu. Liels paldies Ritai par padomu, viņ ai bija taisnī ba. Protams, es piekritu tikties ar medmā su.
Bet, kad, paņ ē musi manu pirkstu, jauna filipī niete (viesnī cu medmā sa viņ u sauca Greisa) neko neatrada, es sapratu, ka man jā dodas uz slimnī cu. Zvanot uz Maskavu apdroš inā š anai, izskaidroju visu situā ciju, uz ko man piedā vā ja zvanī t ā rsta kabinetam, bet es atteicos, jo Rita mani par to brī dinā ja un es jutu, ka fragments ir ļ oti dziļ i un ka man jau vajag pā rgriezt spilvenu. no mana pirksta, lai to izvilktu. Apdroš inā š anas kompā nijas aģ ents teica, ka mū su apdroš inā š anai ir paš risks 40 USD, tā pē c es maksā ju 40 USD par pirmo tikš anos, bet pā rē jo apmaksā apdroš inā š anas kompā nija. Dabiski, ka teicu labi, nav kur iet. Pē c 30 min. Saņ ē mu ī sziņ u savā mobilajā telefonā , uz kuru slimnī cu jā dodas un pie kura ā rsta. Izrā dī jā s, ka tā ir neatliekamā s medicī niskā s palī dzī bas dienests Hospital International. No mū su viesnī cas lī dz slimnī cai taksometra biļ ete maksā ja 55 dirhamus. Pē c 30 minū š u nosē dē š anas rindā mani uzaicinā ja uz apskati.
Es novē lu jums visiem patī kamas brī vdienas. Es ceru, ka mans pā rskats jums palī dzē s, dā rgie tū risti. Protams, es priecā š os, ja mans padoms kā dam noderē s, un jū s neesat pā rā k slinks, un rakstiet par to savas atsauksmes un komentā rus. Ja jums ir kā di jautā jumi, lū dzu, rakstiet uz e-pastu. xr25@pasta adrese. ru es mē ģ inā š u atbildē t.
P. S. : Nā kamreiz, kad bū š u atvaļ inā jumā Dubaijā , noteikti izvē lē š os š o brī niš ķ ī go viesnī cu ar patī kamu personā lu un pieklā jī giem viesiem.
аватар alex1_ya
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es gribu jums pastā stī t par brī vdienā m AAE, Emirā tos, Dubaijā . Atpū tā s no 2013. gada 26. aprī ļ a lī dz 3. maijam. Viesnī ca Gloria Media City 4*. Tū risma operators: Natalie Tours. AAE – pirmo reizi. Lidojums (ar EMIRĀ TIEM) pagā ja labi, bijā m paē duš i. … Tomēr ▾ Es gribu jums pastā stī t par brī vdienā m AAE, Emirā tos, Dubaijā . Atpū tā s no 2013. gada 26. aprī ļ a lī dz 3. maijam.
Viesnī ca Gloria Media City 4*. Tū risma operators: Natalie Tours. AAE – pirmo reizi.
Lidojums (ar EMIRĀ TIEM) pagā ja labi, bijā m paē duš i. Vienī gais negatī vais bija pie reģ istrā cijas. Paņ ē mā m vienu koferi diviem, tā svars bija 22 kg. Viņ i mums paskaidroja, ka tas nav iespē jams, viņ i piedā vā ja ielikt 2 kg papildu rokas bagā ž ā , un tikai pē c tam viņ i pieņ ē ma koferi. Skaidrojot: viens pasaž ieris - viens č emodā ns lī dz 20 kg. Jū s lidojat kopā - tā s ir jū su problē mas. Tā kā ir tikai viens č emodā ns, tad prasī bas tam ir vienā das. Bija neveikls brī dis. Mums teica: “Jū s divi nav ierakstī ti kā grupa”, tā pē c nevar dalī t bagā ž u divatā un elektroniskā s reģ istrā cijas gadī jumā var pat nesaņ emt vietu blakus. Kaut kas lī dzī gs š im. . . Bet mē s dabū jā m vietas netā lu, un AAE viņ i uzreiz nopirka otru koferi. Tā pē c sazinieties ar savu ceļ ojumu rī kotā ju. Natā lija Tū ra par to neko nedzirdē ja, ja kas. . . Bet fakts tika atzī mē ts.
Dubaijas lidostā sā kumā , protams, bija Duty Free, alkohola iegā de atvaļ inā jumā . Viss ir lieliski, tikai cigā ri, kurus tur pirkā m (2 veidi) galī gi nepatika.
Diezgan jautri sapulcē jā mies visi vienuviet (par laimi, jau iepriekš mā jaslapā s izlasī ju, ka kompā nija, kas mū s uzņ ē ma, vienkā rš i nav Natā lija) un tikā m iekrautas autobusā . Pē c naksnī gā s pilsē tas apbrī noš anas nonā cā m viesnī cā . Mani pā rsteidza daudzā s meitenes ielā s ī sos svā rkos. . . Es vē rtē ju garos svā rkus, koncentrē joties uz ceļ otā ju atsauksmē m. Bet viņ a to nenož ē loja. Tā s bija vajadzī gas, bija ē rtā kas, ī paš i vecpilsē tā . Pilsē ta ir pā rsteidzoš i skaista!
Patika viesnī ca. Iepriekš sagatavojuš i frā zi par augsto stā vu, mē s ieguvā m brī niš ķ ī gu istabu 37. stā vā . Bet ar divā m atseviš ķ ā m gultā m. Mē s nebijā m ļ oti apmierinā ti ar š o iespē ju, tā pē c atgriezā mies reģ istratū rā . Administratore nenovē rtē ja mū su problē mas dziļ umu, piedā vā jot ar smaidu pā rvietot gultas, mē s negribē jā m un tā pē c dabū jā m istabu 33. stā vā . Bija tikai viena gulta, bet divi matrač i. Bet tie jau bija sī kumi. . . Tā kā mums ļ oti gribē jā s ē st, tad viesnī cā ieradā mies 23.30. Restorā ns ir atvē rts lī dz pulksten 00, bet vakariņ as mums ļ ā va bez problē mā m. Paldies puiš iem reģ istratū rā un restorā nā par apkalpoš anu.
Numurs: š iks - guļ amistaba, viesistaba (katrā - TV), aprī kota virtuve, veļ as telpa, vannas istaba (bija pat svari). Mani ī paš i pā rsteidza un aizkustinā ja ledusskapis. . . Liels un aizslē gts ar atslē gu. Iespē jas: vai nu ceļ otā ji slē dz ē dienu viens no otra, vai ē dienu un alkoholu no personā la...Es nezinu pareizo atbildi...Skats no balkona bija uz pilsē tu...Tas bija elpu aizraujoš s.
Es neko daudz nezinu par krievu kanā liem, maz skatī jos, viņ i paņ ē ma lī dzi filmas un pievienoja disku atskaņ otā jam. Bet noteikti bija viens vai divi. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Kas attiecas uz putekļ iem, tad nezinu, neesmu skatī jies.
Telefona lā dē tā js. Nepiecieš ams adapteris, to var pasū tī t pie administratora, ķ ī lā atstā jot nedaudz naudas, kas pē c tam tiks atgriezta. . . Vai arī , kā izrā dī jā s, aiz televizora un video atskaņ otā ja ir pieejams nepiecieš amais ligzdas formā ts. Atkal nav atcelta skuvekļ a uzlā de vannas istabā . Kopumā krievu cilvē kam vienmē r ir iespē ja...
Restorā ni viesnī cā . Apmeklē ja galveno restorā nu, Libā nas virtuvi un Dienvidaustrumā zijas virtuvi (es domā ju, ka tā ). Galvenais restorā ns: brokastis-vakariņ as bija iekļ autas cenā , bet daž kā rt mainī jā m pret pusdienā m. Viss ir labi, garš ī gi, ir jū ras veltes, dod suš i ruļ ļ us. Deserti ir labi. Ko vē l piebilst - nezinu. Libā nietis (tā pa kreisi, ja stā v blakus restorā niem) - salā ti un deserts bezgarš ī gi, bet kebabs labs. Ā zijas – ē dieni patika, bet ļ oti pikanti.
Bezmaksas Wi-Fi restorā nā nebija pieejams.
Nepavisam nepatika bā rs 40. stā vā . No pasū tī tā kapuč ī no un kū kā m atnesa tikai kafiju...un tad pavisam drī z. . . Par kū kā m viņ i pavisam aizmirsa. Lejā esoš ajā bā rā ir laba kafija.
Ī paš i gribas uzslavē t baseinu un dž akuzi 8. stā vā . Vakarā...Tā ir tikai pasaka.
Pludmale. Bija algu sarakstā . Par to nav entuziasma vē tras. Pludmale un pludmale… Smiltis. Ar tā du cigareš u izsmē ķ u skaitu, kā ds viņ am bija paredzē ts. Š eit nav nekā slikta. Jū ra bija nedaudz satraukta. Es gaidī ju vairā k nekā.10 metrus nož ogotu ar pludiņ iem. Bet arī nav slikti. Lai gan man personī gi Vidusjū ra un Sarkanā jū ra ir vispievilcī gā kā . Jo ī paš i tā pē c, ka pludmale ir tā lu. Sā kotnē ji tū roperatori nebrī dina, ka ne visi var nokļ ū t bezmaksas transfē rā , bet tikai tie, kas satraucas iepriekš...un daudz iepriekš...Bet ne agrā k kā dienu iepriekš . Reģ istrā cija - izmitinā š anas dienesta reģ istratū rā .
Man ļ oti patika metro. Bet noteikti iegā dā jieties sudraba kartiņ u. Izmitinā š anas servisā jautā jiet metro karti. Pati stacija - blakus viesnī cai - ir pluss. Pa pilsē tu braukā jā m paš i, staigā jā m bez ekskursijā m.
Tieš i tur tieš ā m iesaku doties - Madinat Jumeirah (viesnī cas vestibilā ir kartes). Taksometrs. Š ī ir mazā Venē cija. Un tirgus. Viss ir lieliski un brī niš ķ ī gi. Tur tieš ā m ir vē rts pastaigā ties. Atkal ar skaistiem skatiem. . . Un uz Parus arī .
Kaž ociņ š...Pirkums nebija plā nots, bet tā kā tā ds dzē riens ir aizgā jis. . . Viesnī cas vestibilā sē ž sieviete, piedā vā jot ā du un kaž okā das. Parunā jā mies ar viņ u, nolē mā m apskatī t mana mī ļ ā vī rieš a jaku. . . Un kā tas vienmē r notiek. . . Ejot garā m kaž okiem. . . garā m negā ju. . . Noroč ka, grieķ u, rakstaina (balta ar tumš iem rakstiem) , tieš i zem ceļ gala. Satriecoš i skaista. Pē c figū ras. Secinā jums: mana cilvē ka talants sazinā ties ar rež isoru pā rsniedza cerī bas. Kaž ociņ u mums uzdā vinā ja ar 50% atlaidi un tas ir tā vē rts. Mū su valstī pat principā neko tā du neesmu redzē jis, par tā du cenu nemaz nerunā jot.
Rotas. . . Man ir hobijs – es mī lu dabiskos akmeņ us. . . ja iespē jams, sudrabā...Bija slazds ar sudrabu – AAE mē s neatradā m skaistu sudrabu ar cienī giem dabī gajiem akmeņ iem. Ja akmens ir dabī gs, tad tikai zeltā . Daudz skaistu akmeņ u un izstrā dā jumu. Smaragdi ar dimantiem baltajā zeltā izrā dī jā s mū su izvē le. . . Lī dz š im nevaru atraut acis no tā da skaistuma, mū su Krievijas veikali nelī dzinā s. Runā jot par juvelierizstrā dā jumiem, mē s apstaigā jā m juvelierizstrā dā jumu tirgu (tas, kas ir zelts), juvelierizstrā dā jumu centru (vienā no metro stacijā m) un mans dā rgais nopirka man gredzenu mū su paš u viesnī cā...Š eit nav neviena pravieš a. sava valsts. . . Turklā t atseviš ķ i no juvelierizstrā dā jumu centra paņ ē ma dabiskos akmeņ us - smaragdu, peridotus (krizolī tus) - gribu pats ar tiem pasū tī t rotaslietas.
Zelta tirgus. . . Tā bija iespaidu jū ra. Rotas paš as ir labas. . . Daudz skaistu lietu par skaistā m cenā m. Š eit nav lē ta smarž a. Pats interesantā kais tur nebija. Izstaigā jā m tirgu, pusdienas laiks, gribē jā s kaut ko uzkost. Pagriezā mies mazliet uz sā niem pā rtikas meklē jumos. . . Grausti. . . Pat reizē m bija neē rti tur atrasties. Esmu iespaidojama bū tne. . . Mani vienkā rš i pā rņ ē ma š ausmas, kad puiš i netā lu kafejnī cā sā ka ē st olu kulteni ar netī rā m rokā m, smē rē jot to uz š ķ ī vja. Es nebiju tam gatava, uzreiz apnika ē st. Tad jau bija jautrā k. . . Pienā ca klā t senā kā s profesijas austrumu meiteņ u grupa (4). Interese par mani sakustē jā s, aizmirsu par blakus sē doš ajiem pakistā nieš iem ar olu kulteni. . . Meitenes, protams, ir krā sainas. . . Vecums - 40 un vairā k, tā lu no nimfā m ar Afrodī tes figū ru. Grims ir visspilgtā kais, bet tē rpi melni. Lai gan lī dz kā ju pirkstiem, viņ i aktī vi demonstrē ja ķ ermeņ a skaistumu, nedaudz paverot drē bju grī das. Vispā r tas arī bija kuriozs skats. Bet es joprojā m gribē ju ļ oti jautri pamest tik patī kamu iestā di.
Tirdzniecī bas centri. Bija trijos. Outlet, Emirā ti, Dubaija. Es nezinu. . . Es principā neesmu veikalu cienī tā js. Viņ i paņ ē ma kaut ko uz niekiem...Adidas T-krekls, ļ oti skaista tunika, vī rieš u apavi - pirmajā . Pā rē jos divos viņ i pat negā ja iepirkties. Mē s apbrī nojā m okeanā riju, ū denskritumu un skatī jā mies Sky Dubai pa kafejnī cas logu… Viss…
Dziedoš ā s strū klakas. . . Es redzē ju strū klakas Barselonā un Prā gā . Tā pē c man š ie bija "nekas"...Bet, iespē jams, ja nav ar ko salī dzinā t un cilvē ku pū lis netraucē , tad ir vē rts apskatī t...
Mā jā s atnesu kafiju ar kardamonu, pirku turpat viesnī cā lielveikalā . ES iesaku.
Secinā jums: Man patika pilsē ta, man patika viesnī ca.
Ar tiem, kas saka, ka pakalpojums AAE un viss pā rē jais ir "wow, cik pā rsteidzoš s", piemē ram, š ī jums nav kaut kā da Turcija...es personī gi esmu gatavs strī dē ties. Varbū t jū s vienkā rš i neesat saskā ries ar labā m viesnī cā m. Es esmu radī jums, kas nav ļ oti sirsnī gs un prasī gs pret dzī vi. Tā pē c Turcijā un Ē ģ iptē man viss patika viesnī cā s. Bija kļ ū das, bet tā notiek visur. Un es nenovē rtē ju š ā du “WOW! ”...Jā , labi, ē rti, viss ir lieliski...
Bet man, piemē ram, tas ir lieliski un man patī k gandrī z visur, kur es atpū š os. Es nemeklē ju putekļ us plauktos un zirnekļ u tī klus stū ros. Bija Č ehijā , Itā lijā , Grieķ ijā , Spā nijā , Turcijā , Ē ģ iptē . Varbū t ne visa pasaule, bet ne pirmo reizi es eju. Tā pē c man tas viss atkal patika.
Un vē l. . . AAE nav lē tuma. . . Ā da, kaž okā das, zelts. . . Varbū t ir jē ga iet pē c lē tā m lietā m, bet tikai izpā rdoš anas sezonā . Un tā – neievē rojā m. . . Bet varbū t, protams, mē s skatī jā mies nepareizā s vietā s.
No mī nusiem:
1) transfē rs uz pludmali. Autobusā ir skaidri ierobež ots vietu skaits, un, ja jū s neesat starp tiem, jū su izvē le ir taksometrs par 40 dirhamiem.
2) pie viesnī cas nav kafejnī cu, veikalu utt. pat mazā s lietā s
3) viesnī cai nav teritorijas (ja tā kā dam ir svarī ga)
аватар IRISHA888
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta ilgi un sā pī gi. Viesnī cas Deirā nekavē joties tika noraidī tas. Jū s varat doties uz tirgu, bet jū s nevē lē jā ties dzī vot starp tirgu. Glorija piekukuļ oja ar labā m atsauksmē m un metro tuvumu, jo viņ i visu grasī jā s redzē t paš i. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta ilgi un sā pī gi. Viesnī cas Deirā nekavē joties tika noraidī tas. Jū s varat doties uz tirgu, bet jū s nevē lē jā ties dzī vot starp tirgu. Glorija piekukuļ oja ar labā m atsauksmē m un metro tuvumu, jo viņ i visu grasī jā s redzē t paš i. Reģ istrē joties viņ a lū dza istabu ar 2 atseviš ķ ā m gultā m, smē ķ ē tā jiem un augstā ku, viņ a samaksā ja par parasto standartu Un lū k; saņ emts ar 2 guļ amistabā m, 2 vannas istabā m. balkons, terase, aprī kota virtuve, veļ asmaš ī na un saraksts turpinā sies. Viss bija brī niš ķ ī gi. Un kopē jā tī rī ba viesnī cā , un uzkopš ana numurā , un brokastis, un ī paš i vakariņ as. Personā ls smaidī gs, izpalī dzī gs, atsaucī gs. Pirmajā dienā tī rī š anai atstā tais dolā rs gulē ja lī dz pē dē jai. Restorā nā vakariņ u laikā biež i bija klā t š efpavā rs, interesē jā s par gatavoto ē dienu kvalitā ti, administratore vienmē r nā ca klā t un jautā ja vai ir kā di komentā ri, vē lē jumi, pilnī gi visi apkalpotā ji vienmē r sveicina un novē l labu. atpū ta. Jā , starp citu, arī atpū tniekiem iesaku pasmaidī t un izstarot pozitī vas emocijas. Ekskursiju paņ ē mā m vietē jā aģ entū rā = Abū Dabī + moš eja, visas pā rē jā s apskates vietas apskatī jā m paš i, kam ir jautā jumi_atbilde. Vienī gais saspringtais brī dis ir ieieš ana pludmalē . Iesaku nekavē joties pierakstī ties uz visu periodu, pretē jā gadī jumā nesanā k, un daž reiz pludmalē vairs nav vajadzī go vietu. Viesnī ca bija ļ oti apmierinā ta. Visu nevar aprakstī t, es atbildē š u uz konkrē tiem jautā jumiem. Starp citu, pirmo reizi biju Emirā tos, iespaidu bija daudz un visi pozitī vi, bet vairā k nebraukš u, visas top vietas tika apskatī tas, bet smieklī gi to uzskatī t par pludmales brī vdienu . (mana personī gā ceļ ojumu karte ir diezgan apjomī ga) Man ļ oti patika valsts, atvaļ inā jums izdevā s, apbrī noju valdnieku un viņ a izdarī bas, visu, ko izdevā s redzē t un novē lu visiem brī niš ķ ī gus svē tkus un daudz iespaidu!
аватар DimonK
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā ir tikai divistabu (un vairā k) numuri ar virtuvi č etros stilos. Atrodas tieš i blakus Dubai Internet City metro, bet pā ri "autobahn" Sheikh Zayed Rd. , pā reja pā ri ceļ am caur gaisa kondicionē tu (tā pat kā viss Dubaijā ) tuneli. … Tomēr ▾ Viesnī cā ir tikai divistabu (un vairā k) numuri ar virtuvi č etros stilos. Atrodas tieš i blakus Dubai Internet City metro, bet pā ri "autobahn" Sheikh Zayed Rd. , pā reja pā ri ceļ am caur gaisa kondicionē tu (tā pat kā viss Dubaijā ) tuneli.
Reģ istrē joties viņ i prasī ja augstā ku istabu: nekā du problē mu – š eit jums ir pē dē jais 40. stā vs. Es neiesaku, jo tas ir trokš ņ ains (acī mredzot no gaisa kondicionieriem uz jumta tas ir labā k ne augstā ks par 38), viņ i neņ em depozī tu. Un neaizmirstiet paņ emt adapteri, pretē jā gadī jumā parastā izeja ir paredzē ta tikai fē nam (skuveklim).

Istabā:
- ledusskapis
- mikroviļ ņ u krā sns
- tē jkanna
- trauki
- pilns vannas piederumu komplekts
- veļ as maš ī na (nav gludinā mā dē ļ a vai gludekļ a)
- liels seifs (17" klē pjdators bez problē mā m)
- 2 televizori
- modinā tā js ar iPhone savienotā ju (kā pē c? )
- kancelejas preces

Ierodoties, bezmaksas kola, fanta, rieksti, č ipsi, š okolā des. Katru dienu tiek atjaunotas 2 0.5 pudeles ū dens.

Daudz ir rakstī ts par internetu daž ā dos veidos. Š eit ir jaunā kā informā cija: kabelis numurā un Wi-Fi.
Abi ir apmaksā ti, cena bildē . Daž kā rt tā lrunis pieslē dzā s pats, bet internets darbojā s ne vairā k kā.10 minū tes. Bezmaksas internets tikai pie ieejas galvenajā restorā nā (8. stā vā ) un baseinā.

Pie viesnī cas vienmē r ir taksometrs, tač u daudz lē tā k ir braukt ar metro, ja tas atbilst virzienam.

Mī nus viens: lai gan tepat blakus metro - bet no "centra" viesnī ca ir tā lu. Tiem, kam patī k braukt tikai ar taksi un sauļ oties pludmalē - ī sti neiesaku.

Pirmajā stā vā atrodas Ā zijas virtuves ķ ē des restorā ns ar pilnī gi regulā rā m cenā m - tas ir ļ oti ē rti. Un ~ 400 m ir lielveikals.

No ekskursijā m bija Abū Dabī (patstā vī gi) un Omā nā . Ieteikt.
аватар elabuga08
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nolē mu uzrakstī t atsauksmi par savu pirmo ceļ ojumu uz š o maģ isko valsti. . . Emirā ti - tā ir tikai pasaka. tagad es saprotu, kā pē c cilvē ki, kuri kā dreiz devā s uz AAE, sapņ o tur atgriezties vē lreiz. . . Par viesnī cu6 kopš bijā m š ajā valstī pirmo reizi, nav ar ko salī dzinā t. … Tomēr ▾ Nolē mu uzrakstī t atsauksmi par savu pirmo ceļ ojumu uz š o maģ isko valsti. . . Emirā ti - tā ir tikai pasaka. tagad es saprotu, kā pē c cilvē ki, kuri kā dreiz devā s uz AAE, sapņ o tur atgriezties vē lreiz. . . Par viesnī cu6 kopš bijā m š ajā valstī pirmo reizi, nav ar ko salī dzinā t. Viesnī cā ieradā mies 23:00, prasī jā m istabu augš ē jā stā vā . mums iedeva istabiņ u 38. stā vā , 3801. Mē s iegā jā m istabā un bijā m "stulbi". viņ š ir vienkā rš i superī gs! Salī dziniet ar Ē ģ ipti un Turciju nav jē gas! Istaba ir gandrī z 130 kv. m. , dzī vojamā istaba, ē damistabas zona, rakstā mgalds, divas vannas istabas, divas guļ amistabas, divi balkoni, virtuve....Virtuvē ir ledusskapis, mikroviļ ņ u krā sns un trauki. Vispā r pirmajā dienā mē s pat kaut kā apjukā m savā istabā . Mē s devā mies ar draugu un diviem bē rniem, 8 un 5 gadus veciem. tā pē c š ajā istabā mē s ar trokš ņ ainā m bē rnu spē lē m ī sti neapgrū tinā jā mies, jo viņ iem ir sava istaba ar televizoru un viņ i tur pā rsvarā spē lē jā s, kad bijā m istabā . Mums ļ oti patika arī brokastis. Vienmē r iznā cā m pilni, un daž reiz pē c sā tī gā m brokastī m ī sti negribē jā s pusdienot! ))) 8. stā vā ir peldbaseins, ū dens tur ir lielisks, siltā kais. . ir arī bē rnu rotaļ u laukums, baseinā ir bezmaksas Wi-Fi. Starp citu, restorā ns, kurā brokastojā m, ir arī tur, 8. stā vā . Vienī gais negatī vais ir tas, ka viesnī cas tuvumā praktiski nav veikalu un kafejnī cu. Varbū t ir, bet ne pastaigas attā lumā . Bet tas mū s ī paš i netraucē ja, jo vienmē r gā jā m uz centru. Jū ra: braucā m ar taksi, 7-10 minū š u brauciens lī dz bezmaksas pludmalei netā lu no Parus. Pirmajā dienā devā mies uz maksas pludmali, tā atrodas tā lā k. Bet mums tur ī sti nepatika. Cilvē ku daudz, tuvā k jū rai, vietas ar sauļ oš anā s krē sliem jau bija aizņ emtas. Un tā kā mf atpū tā s ar bē rniem, mums bija ē rti atrasties tieš ā jū ras tuvumā . Tā pē c nopirkā m pludmales lietussargu un jau devā mies uz pludmali uz Sailu. Ū dens ir vienkā rš i pā rsteidzoš s, un kā ds lielisks skats. . . blakus burai....Mmmmmmmmm..... Mē s devā mies divā s ekskursijā s: Dubaijas un Abū Dabī aptaujā . Man ļ oti patika, jo pirmo reizi bija interesanti klausī ties ceļ vež us par pilsē tā m, par valsti, par vē sturi. Ekskursijas laikā pa Dubaiju apmeklē jā m piekū nu muzeju, Apvienoto Arā bu Emirā tu vē stures muzeju, braucā m uz zelta tirgu, slaucā mies pa Creek upi, apskatī jā m Dubai Mall, tikā m pie strū klaku š ova. Kopumā ekskursija bija ļ oti bagā ta. Aizbraucā m arī uz Abū Dabī , apmeklē jā m Ferrari parku, pē c tam apskatī jā m š eiha Zajeda moš eju, braucā m pa Abū Dabī krastmalu. vispā r man arī ļ oti patika! Par iepirkš anos nerunā š u! Ļ aujiet man tikai teikt: LIELISKI! Es nekad neesmu apmeklē jis tik daudz veikalu tik ī sā laika periodā...un, atklā ti sakot, pē c atgrieš anā s mā jā s, kamē r tirdzniecī bas centri mani kaut kā nevelk! )))) Reiz viņ i brauca ar metro, arī tas ir forš i. Ē rtī bas, starp citu, viesnī cas atraš anā s vieta ir tā , ka metro pietura atrodas piecu soļ u attā lumā no tā s. Bet metro, jo tas tikai vienu reizi slaucī ja, galvenokā rt ar taksometru. Esot mā jā s, iepriekš ar interneta starpniecī bu rezervē jā m biļ etes uz Burj Khalifa. Tas ir lieliski! ! ! Nekas nav salī dzinā ms ar pieredzi! Ļ oti jauks skats no 125 stā va. Tornis tieš ā m ir milzī gs! Rezumē jot savu atsauksmi, varu teikt, ka Dubaija ir skaista pilsē ta! un ar nepacietī bu gaidu, kad varē tu tur atgriezties vē lreiz... .
аватар 3aduhnmw
… Tomēr ▾
вид с 41го этажа отеля бесплатный пляж рядом с Парусом)) бассейн в отеле вид из окна (и с балкона) отеля ночью бассейн на крыше отеля (8й этаж) ужин в ресторане отеля номер отеля
аватар 3aduhnmw
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Septembrī kopā ar draugu atpū tā s š ajā viesnī cā.11 dienas. Bija karsts, bet karstumu viegli izturē ja! Viesnī ca lieliska, numuriņ i un apkalpoš ana augstā lī menī , paē dā m brokastis un vakariņ as un bijā m apmierinā ti katru dienu. … Tomēr ▾ Septembrī kopā ar draugu atpū tā s š ajā viesnī cā.11 dienas. Bija karsts, bet karstumu viegli izturē ja! Viesnī ca lieliska, numuriņ i un apkalpoš ana augstā lī menī , paē dā m brokastis un vakariņ as un bijā m apmierinā ti katru dienu. Brokastis ļ oti sā tī gas, lai gan kopumā ē diens atkā rtojā s, bet vienmē r brokastis atstā ja sā tī gas un apmierinā tas. Vakariņ as bija ī paš i patī kamas. Katru vakaru ir gaļ as vakariņ as, tad jū ras veltes, daž ā das zupas, salā ti, suš i, augļ u pā rpilnī ba, vispā r ē diens - laizī si pirkstus! Pie baseina vienmē r bija pietiekami daudz vietu, bez maksas no viesnī cas 9 un 10 no rī ta brauca autobuss uz bezmaksas vai maksas pludmali, kur kā dam vajadzē ja, nebija krā mu tirgus. Bezmaksas pludmalē bija ne sliktā k kā maksas pludmalē , vienī gā atš ķ irī ba ir tā da, ka maksas pludmalē maksā par lietussargu, klā ja krē slu un dvieli (ja nav sava), bet par bezmaksas. pludmalē jā ņ em lī dzi savs dvielis un lietussargs (ja tā ds ir), galu galā septembrī vē l bija +40, un 3 dienas bija pat lī dz +48)). Viesnī cas atraš anā s vieta ir nesalī dzinā ma, no tā s lī dz jebkuram Dubaijas punktam ir viegli nokļ ū t un metro atrodas 70 metru attā lumā no ieejas viesnī cā . Jū s varat braukt ar taksometru, arī lē ti, bet tam nav jē gas. Ir vē rts braukt ar Dubaijas metro (nav š ofera), tas ir ā trs, tī rs, ē rts un nav iespē jams apjukt, viss ir taisnā lī nijā pa labi vai pa kreisi. Pat ja jū s kaut ko nesaprotat un zinā t angļ u valodu, metro darbinieki vai vienkā rš i garā mgā jē ji uz ielas jums palī dzē s bez problē mā m, viņ i jums pateiks, kur doties. Valsts kopumā ir ļ oti draudzī ga, viesmī lī ga, kur var atpū sties un kvalitatī vi atpū sties, kā arī veikt daudz patī kamu pirkumu, sā kot no zī mola precē m (pulksteņ i, brilles, smarž as, somas utt. ), kā arī zelts un oriģ inā lais aprī kojums atbilstoš i jaunā kajam vā rdam, piemē ram, iPhone, MacBook, iPad un citi. Vienī gais viesnī cas mī nuss ir tas, ka tajā nav pirmā s palī dzī bas posteņ a, jū s izsauks ā rstu, bet ā rsts bū s privā ts un jums tikai jā maksā.140 USD par zvanu (man bija medicī niskā lieta, apdroš inā š ana man nekā di nepalī dzē ja, nā cā s izsaukt ā rstu uz viesnī cu), un ā rstē š anos dā rgais, tā pē c vai nu neslimo vai savā c no mā jā m visā das zā les, ja zini, ka var saaukstē ties vai iekaisis kakls vai kas cits....Lai visiem jaukas brī vdienas! ! !
аватар honey128011_mail.ru
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir lieliska. Daudz jau ir uzrakstī ts, vienī gais, ko varu teikt - NEŠ AUBIES! Paliec apmierinā ts. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska. Daudz jau ir uzrakstī ts, vienī gais, ko varu teikt - NEŠ AUBIES! Paliec apmierinā ts.
Вид с Бурдж Халифы(самое высокое здание в мире) 8 этаж Глории Пляж в 15 мин от отеля(на такси). 8 этаж Глории, вид.
Parādīt vairāk »


iemiesojums gaynieva
tirgos
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums DimonK
Pastāstiet man tuvāko autobusu staciju Internet City metro, no kuras kursē autobusi uz Abū Dabī. Ar Ibn Battuta metro staciju vai nē? Es īsti nevēlos doties uz vecpilsētu. Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums elabuga08
в отеле нельзя курить даже на территории, неговоря о номере..... как же быть то? может кто былв оетлях с запрещением курения, подскажите....
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 12 atbildes
iemiesojums IRISHA888
Netālu no galvenās ieejas viesnīcā ir ļoti skaista strūklaka un aleja ar arābu zirgu statujām.Vai ir iespējams nofotografēt? viņi saka, ka šī ir slēgta zona un tajā tiek ielaisti tikai viesnīcas viesi.
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums darya34
Vai varat, lūdzu, pateikt, cikos viesnīcas restorāns ir atvērts brokastīm un vakariņām (pusdienām)? Lasīju atsauksmes par pārtikas karti. Vai tas ir paredzēts noteiktam restorāna apmeklējumu skaitam, vai arī varat norādīt savu? Un vai šo karti var izmantot divām personām, vai katram ir nepieciešama atsevišķa? Kas būs lētāk - iegādāties ekskursiju ar brokastīm un izmantot ēdināšanas karti vai sākotnēji iegādāties puspansiju? Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Отель предлагает роскошные номера и апартаменты с панорамным видом на Дубай и Палм Джумейра. Был открыт в 2010 году, реновирован в 2018 году. Состоит из главного 41-этажного здания. Расположен в самом сердце Нового Дубая на улице Шейх Зайед, рядом с белым песчаным пляжем Джумейра, торговыми центрами, центром делового района и всего в нескольких шагах от станции метро — Dubai Internet City. В отеле есть русскоговорящий персонал. При заселении взимается депозит. Отель подходит для деловых поездок, а также для семейного, молодежного и романтического отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в самом центре Дубая на улице Sheikh Zayed Road, с прямым доступом к Абу-Даби и Шардже, всего в 1 минуте ходьбы от станции метро Dubai Internet City, в 5 минутах езды от гольф-клуба Emirates и в 10 минутах езды от торговых центров Dubai Marina и Mall of the Emirates. Международный аэропорт Дубая расположен в 30 минутах от отеля, Старый Дубай (Бур Дубай) в 25 минутах езды. До аквапарка Вайлд-Вади — 6 км. Прогулка до торгово-развлекательного центра Beach Mall в районе Джумейра-Бич-Резиденс займет 10 минут.
Pludmales apraksts Предоставляется бесплатный трансфер на пляж Джумейра Бич Резиденс (10:00-14:00). Также предоставляется бесплатный трансфер на пляж Kite Beach (11:00-15:00). Зонтики, шезлонги, не предоставляются. Полотенца предоставляются на ресепшене 8 этажа.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, улуги консьержа, услуги парковщика (бесплатно), визовый ассистент, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), интернет-уголок, магазин сувениров, 32 конференц-зала, включая банкетный зал (общая площадь залов 1845 м2, вместимость до 600 гостей), 25-метровый открытый бассейн с режимом температурного контроля, терраса для загара. Трансфер до торгового центра Outlet Mall, пляжа JBR Beach, пляжа Jumeirah Open Beach, набережной Marina Walk, парка развлечений Dubai Parks & Resorts — бесплатно.

Рестораны и бары:

La Terrasse Restaurant — находится на 8-ом этаже. Этот круглосуточный ресторан вмещает до 200 посетителей и предлагает обслуживание по заказу, а также интернациональное меню со специализированными отделениями для завтрака, обеда и ужина. Ресторан имеет демонстрационную кухню и каждый вечер предлагает своим гостям тематическое меню. Во время ужина в ресторане La Terrasse гости могут воспользоваться бесплатным доступом к сети Wi-Fi. Работает ежедневно с 6:30 до полуночи.

Ресторан Qutoof — в ресторане подают аппетитные деликатесы ливанской кухни. Расположен на 1-ом этаже. Работает ежедневно с 12:00 до 01:00.

Ресторан Noodle House — ресторан входит в состав известной международной сети ресторанов азиатской кухни. Современную обстановку дополняет уличная терраса. Расположен на 1-ом этаже. Работает ежедневно с 11:00 до 23:30.

Sushi Express — в ресторане гости могут попробовать вкусные свежеприготовленные оригинальные блюда японской кухни, находясь при этом в Дубае. Работает ежедневно с 11:00 до 22:15 в рабочие дни и с 11:00 до 23:15 по выходным.

La Terrasse Lounge — крытое кафе из которого открываются потрясающие виды на побережье Дубая и район Пальмового острова. Расположено на 8-ом этаже. Гости могут попробовать вкусные арабские закуски из меню и отдохнуть с кальяном. Имеется бесплатный доступ к сети Wi-Fi. Работает ежедневно с 9:30 до 3:00.

Le Grand Café — предлагает широкий выбор свежих кондитерских изделий, закусок и здоровой пищи. Находится в главном фойе и работает круглосуточно без выходных.

Бар у бассейна — безалкогольные коктейли, закуски и сэндвичи. Расположен в на 8-ом этаже. Имеется бесплатный доступ к сети Wi-Fi. Работает ежедневно с 8:00 до 20:00.

Sky Lounge — коктейль-бар в котором представлен широкий выбор безалкогольных коктейлей, напитков и легких закусок. Работает ежедневно с 9:00 до полуночи.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • bezalkoholiskā viesnīca
Bērniem Открытый затененный бассейн и детский клуб с крытыми и открытыми игровыми площадками.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Elixir Fitness предлагает хорошо спроектированные помещения для фитнес-тренировок и отдыха, которые включают в себя открытый бассейн с регулируемой температурой воды 25 метров и зону для загорания с видом на горизонт Дубая, джакузи на открытом воздухе, полностью оборудованный тренажерный зал с оборудованием, тренажеры для сердечно-сосудистой системы и зоны для свободных тренировок с отягощениями. Есть раздельные мужские и женские раздевалки с сауной, парилкой и джакузи. В отеле также есть студия аэробики с различными занятиями по фитнесу и фитнес-классы: зумбы, йоги, сальсы. Тренажерный зал открыт 24 часа с бесплатным беспроводным доступом в Интернет. В отеле есть уникальное место для отдыха — тенистая площадка для мини-футбола и баскетбола (платно). Оба расположены на 41-м этаже на крыше и доступны для проката с 9:00 до 23:00 ежедневно. Сквош-корт открыт с 7:00 до 23:00 ежедневно (платно). Рядом с отелем есть поле для гольфа. DreamWorks Spa предлагает 10 процедурных кабинетов и предлагает широкий спектр омолаживающих процедур, в том числе ванны, уход за руками и ногами, скрабы для тела и обертывания, специальные программы и различные виды массажа и процедур для лица. Открыт ежедневно с 10:00 до 23:30.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 1010 номеров.

Istabās

Кондиционер, балкон с панорамным видом на Дубай и остров Пальма-Джумейра, ЖК-телевизор, спутниковое телевидение (музыкальные каналы), CD/DVD-плеер, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), телефон, мини-бар (платно), холодильник (бесплатно), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), мини-кухня или полностью оборудованная кухня (для апартаментов), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), ванная комната, халаты и тапочки (по запросу, бесплатно), фен (бесплатно), туалетные принадлежности. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 1 раз в 3 дня, room service: кргулосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • kabeļa internets
  • virtuve / virtuvīte
  • mikroviļņu krāsns
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • bidē (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Dubai Internet City, Sheikh Zayed Road, P.O.Box 502222, Dubai, UAE
Tālruņi: Tel: +971 4 399 6666 Fax: +971 4 399 6000
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.