Sadaf Hotel 3*– Atsauksmes

AAEDubaija
4
Novērtējums 3.010
3.5 Numurs
2.8 apkalpošana
3.8 Tīrība
3.8 Uzturs
2.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Deiras tirdzniecības rajona centrā, blakus viesnīcai Royalton, pastaigas attālumā no tradicionālajiem Naif un Morshid tirgiem, slavenā zelta tirgus un metro stacijas Union. Piemērots biznesa braucieniem un relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар hsw8
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Esmu bijis Dubaijā daudzas reizes, un sadaf hotel izrā dī jā s visbē dī gā kā pieredze. Neesmu kaprī za, bet nepieņ emu rupjī bas un rupjī bas - tas ir vienī gais, kas viesnī cā bija pā rpilnī bā . Pati ē ka ir veca un, š ķ iet, no paš a sā kuma nezina vā rdu renovā cija. … Tomēr ▾ Esmu bijis Dubaijā daudzas reizes, un sadaf hotel izrā dī jā s visbē dī gā kā pieredze. Neesmu kaprī za, bet nepieņ emu rupjī bas un rupjī bas - tas ir vienī gais, kas viesnī cā bija pā rpilnī bā .
Pati ē ka ir veca un, š ķ iet, no paš a sā kuma nezina vā rdu renovā cija. Istabas, neskatoties uz labo platī bu, ir bē dī gā stā voklī - visas mē beles nobruž ā tas, sienas un griesti notraipī ti, santehnika nosacī ti atbrī vota.
Tie tač u ir sī kumi. . . paš ā pirmajā dienā "restorā na" darbiniece (manuprā t padomju ē dinā š ana ir 100x forš ā ka) man parā dī ja ģ imeni, kura, pē c viņ a vā rdiem, nozaga visu krā jumu dateles un siers. Acī mredzot, redzot mani kā patī kamu sarunu biedru, nā kamajā dienā viņ š mani pieveda pie kā das gados vecas sievietes, paņ ē ma viņ as somu un teica, ka lū k, viņ a mē ģ ina novilkt divus siera iepakojumus. Man nā cā s paskaidrot kapitā listu ī paš umu sargā tā jam, ka viņ am vispirms ir jā bū t tū ristu palī gam un draugam. blakus istabā tika veikti remontdarbi, un strā dnieki nerū pē jā s par neē rtī bā m viesiem. Pē dē jā dienā pē c brokastī m diezgan emocionā li mums piezvanī ja menedž ere - izrā dā s esam izsmē luš i limitu š ai liesajai maltī tei un prasī juš i samaksu. pē c ilgiem ķ ī viņ iem beidzot saprata, ka neesam pā rē duš ies, kā rtē jo reizi teicu, ka nav pieņ emts tā izturē ties pret tū ristiem, vadī tā js man paskaidroja, ka š ī viesnī ca krieviem vienmē r bū s slikta. nu ja vispā r:
1. telpas ir vecas un netī ras. mū su istabiņ a netika tī rī ta divas dienas un, iespē jams, nemaz nebū tu iztī rī ta bez apkopē jas personī gas uzaicinā š anas.
2. ē diens - pusdienā s dos viena veida gaļ u un tā bū s vista, maksimums divi piedevi. un nemē ģ iniet novilkt kaut ko lielā ku par zobu bakstā mo.
3. personā ls - š ī ir viesnī ca tiem, kam patī k noslaucī t kā jas.
4. uz pludmali nav autobusa, baseina vietā - tikai akvā rijs.
5. kā pluss - ē rta atraš anā s vieta, bet nā kamreiz labā k pastaigā š os. vē l viens pluss ir angļ u valodas prakse, neviens ar tevi nerunā s krieviski, nu, viņ iem nepatī k krievvalodī gie.
аромат непередаваемый ремонт идет без оглядки на постояльцев
аватар myrenna
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Priekš rocī bas: 1. Cena. 2. Netā lu no Union metro stacijas. 3. Garš ī gi vā rī ti rī si. Trū kumi: 1. Aukstums. Personā ls pat nesasveicinā s. 2. Otrajā stā vā atrodas bordelis. 3. Brokastī s ir ē dami smalkmaizī tes, grauzdiņ i un dā rzeņ i. … Tomēr ▾ Priekš rocī bas:
1. Cena.
2. Netā lu no Union metro stacijas.
3. Garš ī gi vā rī ti rī si.
Trū kumi:
1. Aukstums. Personā ls pat nesasveicinā s.
2. Otrajā stā vā atrodas bordelis.
3. Brokastī s ir ē dami smalkmaizī tes, grauzdiņ i un dā rzeņ i.
4. Vakariņ ā s ir ē dama zivs vai gaļ a, par ko notika nemitī ga "cī ņ a".
5. Baseina, restorā na, kafejnī cas trū kums. . .
6. Vannas istabas ir vienkā rš i miruš as.
7. Prusaku, maz, bet ir.
8. Logi istabā s neveras.
9. Pā rbrauciet tikai uz vienu pludmali.
аватар Irina250271
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi ā rzemē s. Bez š oka. Viesnī ca pilnī bā atbilst deklarē tajam zvaigž ņ u vē rtē jumam. Mazs, mā jī gs. Istabas nav jaunas, bet tī ras. Viņ i katru dienu tī ra un maina dvieļ us. Vienmē r barojiet pienā cī gi svaigus dā rzeņ us un gaļ u. … Tomēr ▾ Pirmo reizi ā rzemē s. Bez š oka. Viesnī ca pilnī bā atbilst deklarē tajam zvaigž ņ u vē rtē jumam. Mazs, mā jī gs. Istabas nav jaunas, bet tī ras. Viņ i katru dienu tī ra un maina dvieļ us. Vienmē r barojiet pienā cī gi svaigus dā rzeņ us un gaļ u. Atraš anā s vieta nav ī paš i laba: tuvumā ir veikali ar rezerves daļ ā m un bū vlaukums. Bet tas netraucē . Viņ i ieradā s viesnī cā tikai gulē t. Nav baseina, saunas vai gludekļ a. Bet ir ķ ī miskā tī rī š ana un veļ as mazgā š ana. Viena kafejnī ca. Viņ i tur ē da un ē da brokastis. Vestibilā internets, biljards un divi trenaž ieri. Bet nav laika ar tiem nodarboties. Pludmale ir krā š ņ a (ieeja 40 rubļ i) Apmeklē jiet pē c iespē jas vairā k ekskursiju.
аватар Qweeen
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Izvē loties viesnī cu, cita starpā vadī jos arī pē c atsauksmē m. Tā kā tā s nebija biedē još as, uzskatī ju par iespē jamu apmesties norā dī tajā viesnī cā . Viesnī cu kategoriski neiesaku tū ristiem, kuri uz Dubaiju ceļ o pirmo reizi (bojā iespaidu par pilsē tu, atceros š oku par tā diem "jaunpienā cē jiem"). … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, cita starpā vadī jos arī pē c atsauksmē m. Tā kā tā s nebija biedē još as, uzskatī ju par iespē jamu apmesties norā dī tajā viesnī cā . Viesnī cu kategoriski neiesaku tū ristiem, kuri uz Dubaiju ceļ o pirmo reizi (bojā iespaidu par pilsē tu, atceros š oku par tā diem "jaunpienā cē jiem"). Paskaidroš u kā pē c - norā dī ts, ka viesnī ca atrodas Rigga Road (š is fakts ietekmē ja manu izvē li - Dubaijā biju treš o reizi un zinā ju š o ielu). Tā tad, viesnī ca atrodas netā lu no Rigga Road, proti, graustu rajonā (pat taksistiem grū ti izskaidrot, tikko ar taksi aizbraucā m lī dz metro un gā jā m kā jā m, par laimi netā lu), apkā rt bija daž i rezerves daļ u veikali, netī rie pakistā nas indiā ņ i, naktī dzirdē ju mū ziku un nekā dā gadī jumā ne DanBalan hī tus - acī mredzot tuvumā ir "biznesa vietas" (prostitū tā m). Ē ģ iptes iedzī votā ji nav redzē juš i tā du nabadzī bu-netī rī bu visur! Telpas lī dzī gas bildē s, bet bildē s nav redzama nobruž ā tā vannas istaba un netī rais, notraipī tais logs tajā , putekļ i abaž ū ra krokā s. Bet iespaidī gā kie man izrā dī jā s - PRUSAKĀ NI, nedē ļ as laikā nogalinā ju 15, puse no tiem ir pieauguš i (prusaki kā krievu, nevis ē ģ iptieš u vaboles). Turklā t beigto tarakā nu lī ķ i, kas gulē ja uz paklā ja zem durvī m, nekad netika izņ emti (š ķ iet, ka neviens nemē ģ inā ja izsū kt manu singlu 2m reiz 2m). Veļ a slikti mazgā ta - traipa (bet, spriež ot pē c mainī gajiem traipiem, mainī ja biež i - gandrī z katru dienu).
Ē dienu novē rtē ju formalitā tes dē ļ - ē du tikai ieraš anā s dienā (pusdienā s), Rigga ir pilna ar restorā niem, tad kā pē c aizrī ties?
Ā un vē l viena lieta, reģ istratū rā paņ em pasi - izrakstoties atdod, man - tas ir tik necilvē ki! ! ! Visas parastā s viesnī cas veic depozī tu (ņ em naudu vai bloķ ē noteiktu summu uz bankas kartes). Varbū t tev svarī gā ki ir bezmaksas 100 dolā ri, bet bez pases tu jū ties kā kaut kā ds viesstrā dnieks (starp citu, nevajag to nē sā t lī dzi, var paņ emt kopiju - reizē m paprasa ID ieeja naktsklubā ).
P. S. Pirms š ī apmeklē juma es nakš ņ oju viesnī cā s Jumeirah Rotana, Towers Rotana un Emirates Grand Hotel. Pē dē jais ir ļ oti ieteicams (jauncelts, numuri ir lieliskas studijas, kas atrodas Sheikh Zayed Road blakus metro), un atš ķ irī bā no mana mī ļ otā Rotana ir daudz lē tā ka. Viesnī cas izvē le ir jū su ziņ ā , bet mans ieteikums jums ir pā rmaksā t un atrast kaut ko pieklā jī gā ku (tas ir tā vē rts). Lai jaukas brī vdienas!


iemiesojums vikal1974
pastāsti vai istabā ir seifs un kā tur apkalpo
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Отель расположен в самом центре коммерческого района Дейра, рядом с отелем Royalton, в нескольких минутах ходьбы от традиционных базаров Наиф и Моршид, знаменитого Золотого рынка и станции метро Union. Подходит для бизнес поездок и спокойного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в коммерческом районе Дубая — Deira, недалеко от популярных торговых центров Al Ghurair Shopping Mall и Deira City Centre, в 10 минутах езды от международного аэропорта города Дубай. Гостям предоставляется бесплатный трансфер до торговых центров города.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, услуги по продаже билетов, экскурсионное бюро, услуги консьержа, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке (платно), room service: круглосуточно (платно), интернет-кафе, 1 ресторан, 2 бара, открытый подогреваемый бассейн.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Массаж (платно).
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле всего 50 номеров.

Istabās

Ванная комната, фен, кондиционер, мини-бар: платно, набор для кофе и чая, спутниковое ТВ, телефон, Wi-Fi (бесплано), сейф (бесплатно), ежедневная уборка номера, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
Adrese 2nd Street, Omar Bin Al Khattab Rd, Near Fish Roundabout، Al Rigga, Deira, Dubai, UAE
Tālruņi: Tel: +971 42 225-510
Tīmekļa vietne: Sadaf Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).