Ibis Hotel Al Barsha 3*– Atsauksmes

AAEDubaija
25
Novērtējums 6.910
№39 viesnīcas reitingā Dubaija
5.8 Numurs
7.4 apkalpošana
7.5 Tīrība
6.7 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Dubaijas jaunajā biznesa un izklaides rajonā, netālu no Mall of the Emirates, Madinat Souk un Wild Wadi. Tā tika atklāta 2009. gadā, pēdējā renovācija viesnīcā veikta 2016. gadā. Sastāv no vienas 6 stāvu ēkas. Viesnīca ir piemērota cilvēkiem, kuri vēlas apvienot darījumu braucienus ar atpūtu un iepirkšanos.Vairāk →
аватар naziko140382
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirms trim gadiem atpū tā mies Ibis Styles, š ajā sakarā izvē le krita uz š ī s viesnī cas ķ ē di, domā jot, ka tas ir tas pats, kas Ibis Styles, bet izrā dī jā s, ka nē , turklā t tū roperators paskaidroja, ka ir netā lu atrodas metro stacija, kas mums bija ļ oti izdevī gi! Ierodoties viesnī cā ap 13. … Tomēr ▾ Pirms trim gadiem atpū tā mies Ibis Styles, š ajā sakarā izvē le krita uz š ī s viesnī cas ķ ē di, domā jot, ka tas ir tas pats, kas Ibis Styles, bet izrā dī jā s, ka nē , turklā t tū roperators paskaidroja, ka ir netā lu atrodas metro stacija, kas mums bija ļ oti izdevī gi!
Ierodoties viesnī cā ap 13.00 mums iedeva istabiņ u, kamē r no viesnī cas strā dniekiem neviens mū s nepavadī ja, paš i vilka koferus! Kad iegā jā m istabā , man degunā trā pī ja smaka, man likā s, ka esmu š ķ ū nī , istaba metrs reiz metrs, nevarē ju apgriezties, tualete un duš as telpa bija pusmetru iekš ā . izmē rs, apsē ž oties uz grū diena, galva balstā s pret durvī m!
Uzreiz teica, lai mainu istabu, jo smird, uzreiz mainī ja!
Brokastis ir ļ oti sliktas, bet izsalcis tu neizbrauksi!
Metro ir 15 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas, bija jā iet cauri smiltī m!
Vienī gais š ī s viesnī cas pluss ir tas, ka katru dienu viņ i tī rī ja istabu un mainī ja dvieļ us!
Es neiesaku š o viesnī cu Al Barsha, citas tā s paš as ķ ē des viesnī cas bū s labā kas un numuri bū s plaš ā ki!
аватар korjl78
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauka viesnī ca, bet slikti iztī rī ti numuriņ i. Ē diens ir daudzveidī gs un pietiekams. Pā rskaitī jums ir precī zs. Paldies viesmī lim Š avkatam. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca, bet slikti iztī rī ti numuriņ i. Ē diens ir daudzveidī gs un pietiekams. Pā rskaitī jums ir precī zs. Paldies viesmī lim Š avkatam.
аватар gonch.liza
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ieradā mies 7 no rī ta Dubaijā , ap 9 jau bijā m viesnī cā . Reģ istratū rā uzreiz apmetā s brī niš ķ ī ga krievu meitene, viņ i negaidī ja divus pē cpusdienā . Viesnī cas numuriņ š ir mazs, bet viss nepiecieš amais ir: neliels skapis ar pakaramiem, televizors. … Tomēr ▾ Ieradā mies 7 no rī ta Dubaijā , ap 9 jau bijā m viesnī cā . Reģ istratū rā uzreiz apmetā s brī niš ķ ī ga krievu meitene, viņ i negaidī ja divus pē cpusdienā . Viesnī cas numuriņ š ir mazs, bet viss nepiecieš amais ir: neliels skapis ar pakaramiem, televizors. tē jkanna, divi naktsgaldiņ i, galds. Vannas istabā ir fē ns un duš as ž eleja. Uz galda gaidī ja divas ū dens pudeles un tā s parā dī jā s katru dienu pē c tī rī š anas. Ledusskapja nebija, bet mē s to prasī jā m un mums atnesa. Vā rdu sakot, dzī vot ir pilnī gi iespē jams.
Brokastis bija normā las: putra, otrais ē diens, olu kultenis, olu kultenis, vā rī tas olas, dā rzeņ i sasmalcinā tu tomā tu veidā , gurķ i, burkā ni, kā posti, olī vas, desiņ as, sagriezta desa un siers. Bija svaigi kruasā ni, kafija no kafijas automā ta, ā boli, arbū zi, apelsī ni. Turklā t ievā rī jumi, eļ ļ as, medus, jogurts, ž ā vē ti augļ i. Tā ir taisnī ba, ka jū s nemirsit no bada. Viss ir svaigs un garš ī gs.
Autobusi aizveda uz pludmali. Mē s devā mies uz Dž umeiru. Skaista pludmale, brī niš ķ ī ga jū ra. Laiks bija labs, temperatū ra dienā.28-29, jū rā.24 grā di. Viss ir ē rti. Paņ ē ma no pludmales pulksten 14:00. Pirmajā dienā sakā rtojā m metro: nopirkā m sudraba kartiņ as un devā mies uz Dubai Mall. Viņ i vē roja Burj Khalifa, dziedot strū klakas, staigā ja pa Dubaijas tirdzniecī bas centru. Otrajā dienā devā mies dž ipu safari. Ekskursiju pludmalē nopirkā m no krieviski runā još a gida. Mums gā ja labi. Nā kamajā dienā ar metro devā mies pē c pludmales meklē t Golden Frame, lai no 155 m augstuma uzņ emtu attē lus un apskatī tu AAE vē stures muzeju. Biļ ete maksā ja aptuveni 55 dirhamus. Interesanti pavadī jā m laiku, iesaku š o ekskursiju, tas ir labā ks par kā pš anu Burj Khalifa. Tur ir interesants muzejs un skati ir vē l labā ki.
Vakarā pē c Zelta rā mja apmeklē jā m Zelta tirgu. Fotografē ts ar rotaslietā m un 50 kg smagu zelta gredzenu. Turpat, izbraucot ar laivu par 1 dirhamu, nokļ ū stat Vecajā tirgū , kur var iegā dā ties suvenī rus uz mā jā m (saldumus, š alles, rotaslietas, somas utt. ). Jū s varat pusdienot netā lu no viesnī cas, braucot no metro vai jū ras restorā nā vai indieš u ē stuvē , cenas no 15 lī dz 25 dirhamiem. Treš ajā dienā pē c pludmales devā mies uz Apvienoto Arā bu Emirā tu galvaspilsē tu Abū Dabī . Mē s apmeklē jā m visas ikoniskā s vietas: Balto moš eju, Golden Hotel, Ferrari parku. Š ajā ceļ ojumā nopirka dateles un mango. Apmeklē jā t ziedu parku Dubaijā , noteikti dodieties uz Global Village ar autobusu no Emirates Mall. Lieliskas vietas.
Kopumā brauciens ļ oti apmierinā ts. Iesaku visiem paskatī ties, kā cilvē kiem jā dzī vo 21. gadsimtā .
аватар Marija576669
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ja cilvē ks izvē las atpū tu pie jū ras, tad š ī viesnī ca nav piemē rota. Un kā pilsē tas viesnī ca - tas ir ē rti, netā lu no metro. Vienī gais mī nuss ir tas, ka viņ iem ir ļ oti piesmē ķ ē tas telpas, lai gan saka, ka ne visur, bet gandrī z visas telpas ir tā das. … Tomēr ▾ Ja cilvē ks izvē las atpū tu pie jū ras, tad š ī viesnī ca nav piemē rota. Un kā pilsē tas viesnī ca - tas ir ē rti, netā lu no metro. Vienī gais mī nuss ir tas, ka viņ iem ir ļ oti piesmē ķ ē tas telpas, lai gan saka, ka ne visur, bet gandrī z visas telpas ir tā das. Internets viesnī cā ir normā ls. Ja ir daudz lietotā ju, tad tas ir slikti, citā di tas ir diezgan normā li. Ē dienam bijā m Vecgada vakarā , vakariņ ojā m, ar jū ras veltē m un visu ko, tad ļ oti labas vakariņ as. Un mē s paē dā m brokastis - viss ir ļ oti lī dzī gi, bet brokastī m pietiek. Tas nav viss iekļ auts, bet mē s ar to neuztraucā mies.
Bet viesnī cas jā rezervē ļ oti laicī gi, jo rezervē jā m 2 nedē ļ as iepriekš un daudzas viesnī cas mums atteicā s. Un atskaitot to, ka Vecgada vakarā daudzas viesnī cas liek maksā t par Vecgada vakariņ ā m un nevar atteikties. Mums tas ļ oti nepatika. Tā kā mē s tajā palikā m tikai pusstundu un pē c tam devā mies uz restorā nu, kuru rezervē jā m atvaļ inā jumam. Ja š is pakalpojums nebū tu obligā ts, tas bū tu daudz labā k.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzreiz iekā rtojā s, ielidojā m naktī , mī nuss, ka logi nevē rā s vaļ ā , bija jā prasa dvieļ i, bet viss, kas mums nederē ja, visi mū su lū gumi tika izpildī ti. Mums patika daudz bezmaksas transporta, tas ir tuvu Emirates Mall, mē s devā mies uz City Walk. … Tomēr ▾ Uzreiz iekā rtojā s, ielidojā m naktī , mī nuss, ka logi nevē rā s vaļ ā , bija jā prasa dvieļ i, bet viss, kas mums nederē ja, visi mū su lū gumi tika izpildī ti. Mums patika daudz bezmaksas transporta, tas ir tuvu Emirates Mall, mē s devā mies uz City Walk. Atš ķ irī bā no citā m viesnī cā m, jū s varat doties uz 4 pludmalē m, 4 daž ā dā m vietā m (tirdzniecī bas centriem). Galvenā priekš rocī ba ir bezmaksas internets. Puiš i, ja ejat, labā k samainī t naudu bankā , tur ir labā ks kurss nekā viesnī cā .
аватар Alla1988
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Maija sā kumā atpū tā mies. Ekskursiju paņ ē mā m ar brokastī m un vakariņ ā m, brokastis bija pieticī gas, pā rsvarā vā rī tas vai ceptas olas un rī si, kurus nepabeidzā m vakariņ ā s. Serviss nav slikts, bet kurš pirmais ik uz soļ a jautā , kas maksā un kas nav, citā di vakariņ ā s nemanot prasī jā m kafiju, tā kā kafijas automā ts stā vē ja, un uz jautā jumu viesmī lim teica saka, ka neder, es tev atnesī š u un tikai pie izejas no ē damzā les informē ja, ka par kafiju jā maksā. … Tomēr ▾ Maija sā kumā atpū tā mies. Ekskursiju paņ ē mā m ar brokastī m un vakariņ ā m, brokastis bija pieticī gas, pā rsvarā vā rī tas vai ceptas olas un rī si, kurus nepabeidzā m vakariņ ā s. Serviss nav slikts, bet kurš pirmais ik uz soļ a jautā , kas maksā un kas nav, citā di vakariņ ā s nemanot prasī jā m kafiju, tā kā kafijas automā ts stā vē ja, un uz jautā jumu viesmī lim teica saka, ka neder, es tev atnesī š u un tikai pie izejas no ē damzā les informē ja, ka par kafiju jā maksā.18 dirhami par gabalu. (apmē ram 130 UAH) izrā dī jā s dā rga kafija))))) Tikai vē lā k sapratā t, ka viņ i paš apkalpoš anā s kafijas automā tu ieslē dz tikai no rī ta. Atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta, jo metro stacija atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā , un ar to jau var nokļ ū t jebkurā pilsē tas vietā un nav jā tē rē nauda par taksometru. Bezmaksas transfē rs visu dienu uz jebkuru no pludmalē m turp un atpakaļ , grafiks ir norā dī ts reģ istratū rā . Dž umeiras pludmale, dodieties tikai nofotografē ties netā lu no slavenā rarus, ne vairā k. Ne piles ē nas, nekur ņ emt lietussargu, tikai smiltis un saule. Forš ā kā pludmale ir Marina Beach, tur ir promenā de un zā lā ji un veikali, vispā r skaistums! Iesaku. Pati viesnī ca nav slikta un personā ls draudzī gs, bet ir MILZĪ GS MINUSS! ! ! Istabā s logi neveras. Vispā r to atvere pat nav paredzē ta, vienkā rš i sienā iecementē ts stikls. Ņ emiet lī dzi daudz lietu, jo izmazgā tas drē bes un dvieļ i vienkā rš i neizž ū st.
аватар komasergkh
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tū risma aģ entū ra ieteica viesnī cu kā pierā dī tu. Kurā pilnī bā piekrī tu. Istabas nav lielas, bet tī ras un ē rtas. Vannas istabā ir neliela problē ma ar ū deni, kas iziet no duš as. Mums bija tikai brokastis, tā s bija lieliskas, garš ī gas. … Tomēr ▾ Tū risma aģ entū ra ieteica viesnī cu kā pierā dī tu. Kurā pilnī bā piekrī tu. Istabas nav lielas, bet tī ras un ē rtas. Vannas istabā ir neliela problē ma ar ū deni, kas iziet no duš as. Mums bija tikai brokastis, tā s bija lieliskas, garš ī gas. Viesnī cas galvenā iezī me ir tā s atraš anā s vieta Al-Barsha rajonā . Viss blakus kafejnī cas, metro, veikali. Dž umeiras pludmale atrodas 10 minū š u brauciena attā lumā ar autobusu. Ar metro lī dz Dubaijas jahtu piestā tnei 10 minū tes, lī dz Dubaijas tirdzniecī bas centram 15 minū tes. Ir transfē rs uz daž ā dā m pludmalē m. Personā ls ir draudzī gs un cenš as palī dzē t.
аватар af_1974_ukr_net
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies Ibis Hotel Al Barsha 3*. Š o viesnī cu izvē lē jos demokrā tiskā s cenas dē ļ , bijā m apmierinā ti arī ar dzī vojamo platī bu. Izlī gums noritē ja labi. Teritorija laba, ir veranda, bet mē s gandrī z nekad nepalikā m viesnī cā , nakš ņ ojā m un devā mies. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Ibis Hotel Al Barsha 3*. Š o viesnī cu izvē lē jos demokrā tiskā s cenas dē ļ , bijā m apmierinā ti arī ar dzī vojamo platī bu. Izlī gums noritē ja labi. Teritorija laba, ir veranda, bet mē s gandrī z nekad nepalikā m viesnī cā , nakš ņ ojā m un devā mies. Man patika personā ls, viņ i visi ir draudzī gi. Viesnī ca ir tī ra un laba. Blakus viesnī cas restorā ns "Golden Fork". Ekskursijā bija iekļ autas brokastis, parastā standarta bufete, kā Ē ģ iptē , Turcijā . Gidu nesatikā m, acī s neredzē jā m, kas mani ļ oti pā rsteidza, jo, ja cilvē ks ierodas valstī pirmo reizi, tad droš i vien vajadzē tu tikties ar gidu. Citā di mums viss patika, viesnī ca laba.
аватар Tetiana_Z
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nerakstī š u ne par burvī gu atpū tu AAE, ne apskates objektu ceļ vedi, bet gan uzrakstī š u atsauksmi tiem, kas izvē las š o vai citu viesnī cu un nevar izlemt, jo pirms tam lasī ju neglaimojoš as atsauksmes par Ibisu. Emirā tos ne pirmo un ne otro reizi. … Tomēr ▾ Nerakstī š u ne par burvī gu atpū tu AAE, ne apskates objektu ceļ vedi, bet gan uzrakstī š u atsauksmi tiem, kas izvē las š o vai citu viesnī cu un nevar izlemt, jo pirms tam lasī ju neglaimojoš as atsauksmes par Ibisu. Emirā tos ne pirmo un ne otro reizi. Ceļ otā js ar bagā ž u vairā k nekā.15 valstī s. Izvē lē jos š o viesnī cu man ē rtā s atraš anā s vietas dē ļ . Viesnī ca atrodas El Barsha rajonā . Netā lu no metro stacijas un tirdzniecī bas centra Emirates. Izlī gums noritē ja ā tri. Reģ istratū ras personā ls ir draudzī gs un izpalī dzī gs. Ī paš s paldies Nursultā nam (krieviski runā još ajam), kurš reģ istrē jā s viesnī cā un viņ am paveicā s, ka viņ š ieraudzī ja viņ u mā jā s : ) Atcerieties, ka reģ istrē joties ir jā maksā tū risma nodoklis (par to jā brī dina aģ entū rai, kurā iegā dā jaties biļ eti). ). Mana istaba atradā s ceturtajā stā vā . Istaba ir maza, bet kompakta.
Istabā ir viss nepiecieš amais: liela gulta (gultas veļ a ideā li balta, spilveni ē rti), televizors, ledusskapis, tē jkanna (cukurs, kafija, tē ja), ū dens. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Nav absolū ti nekā du sū dzī bu. Nomainī ti dvieļ i, uz grī das nebija smilš u. Ū dens tika piegā dā ts katru dienu. Jā , logi neatveras, bet es vispā r nezinu, ka tie atveras kaut kur Dubaijā ))))
Brokastis ir cietas, lī dzī gas pusdienā m))), vienas no labā kajā m, ko jebkad esmu redzē jis viesnī cā s. Un ne tikai Emirā tos, bet arī Eiropā un Ā zijā . Ē dieni visdaž ā dā kie, ir dā rzeņ i un augļ i (jū lijā bija apelsī ni, ā boli, arbū zi un ananā si), ž ā vē ti augļ i, sieri...Izsalcis noteikti nepaliksi! ! ! Restorā nā ir ļ oti patī kams personā ls, viņ u smaidi mani uzmundrinā ja no rī ta))))
Pludmale. Jū s varat nokļ ū t pludmalē ar ē rtu autobusu ar gaisa kondicionē tā ju, ko nodroš ina viesnī ca. 9:00 autobuss jū s aizvedī s uz pludmali ar skatu uz Burj Al Arab. Un pulksten 10-25 no viesnī cas kursē autobuss uz JBR pludmali (Dubai Marina).
Maksimā li 15 minū tes, un jū s esat klā t. Jū s arī sagaidī s no pludmales. Pā rbaudi grafiku uz vietas.
Viesnī cā ir bā ri, diskotē ka (neapmeklē ju).
Man ļ oti patika viesnī ca. Es nenož ē loju, ka izvē lē jos to. Ieteikt.
Tā tad...sakravā somas un neaizmirsti paņ emt lī dzi savu labo garastā vokli! ! !
Visi labie iespaidi no brī vdienā m AAE! ! !

P. S. Iesaku iegā dā ties suvenī rus un pirkumus Emirates Mall. Pirmajā stā vā , pie lielveikala Carrefour, ir boutique ar AL Jabel suvenī riem (š ķ iet, ka tā saucas)))). Cenas labas un izvē le iespaidī ga. Iesaku dateles no Arabian Delights Chocodate tajā paš ā Carrefour lielveikalā . Viņ iem ir labi piedā vā jumi. Cenas un sortiments labā ki par dutifri. Ir arī T-krekli ar uzrakstu Dubai par 10 AED : )
аватар Saltanat85
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi apmeklē ja Emirā tus. Bija ar draugu. Jā saka, ka pirmais iespaids par Emirā tiem ir super. Man patika valsts, galvaspilsē ta Abū Dabī un pati Dubaija. Vizī tes mē rķ is bija atpū sties pludmalē , apskatī t apskates vietas. Iesaku nekavē joties nomainī t valū tu uz dirhamiem. … Tomēr ▾ Pirmo reizi apmeklē ja Emirā tus. Bija ar draugu. Jā saka, ka pirmais iespaids par Emirā tiem ir super. Man patika valsts, galvaspilsē ta Abū Dabī un pati Dubaija. Vizī tes mē rķ is bija atpū sties pludmalē , apskatī t apskates vietas.
Iesaku nekavē joties nomainī t valū tu uz dirhamiem. Jū s varat ierodoties lidostā . 1 dolā rs - 3.65-3.66 dirhami. Tā kā tie ir nepiecieš ami, lai samaksā tu pludmalē (iebraukš anai viņ i ņ em tikai dirhē mus), par taksometru, kafejnī cā s viņ i biež ā k ņ em dirhē mus. Tas ir iespē jams dolā ros, bet mums tas bija ē rtā k uzreiz vietē jā valū tā .
Viesnī ca Ibis Al Barsha arī patika. Viesnī cā ieradā mies tikai 2300, noguruš i un pā rguruš i. Ā tri dabū jā m istabiņ u, paprasī jā m nesmē ķ ē tā ju istabiņ u. Mums iedeva 3. stā vu, nesmē ķ ē tā ju stā vu. Istaba ir ļ oti maza, bet mā jī ga. Bija televizors, kanā li krievu valodā.1-2, bet mums joprojā m nebija laika skatī ties))), gulta ir ļ oti mī ksta, mē s uz tā s uzreiz aizmigā m))) Arī neliels ledusskapis, ļ oti noderī gs, elektriskā tē jkanna. Tī rī š ana bija katru dienu, tī ra tī ri, atnesa pudeli ū dens, tē ju-kafiju-cukuru-krē jumu maisos. Konteiners strā dā ja labi. Vannas istaba ir ļ oti maza, bet bū tī bā nekā . Ventilators strā dā ja. Mī nuss ir milzī gs, ka ū dens no duš as vienmē r tecē ja uz grī das, jo nebija normā las augstā s puses. Tas bija apgrū tinoš i un neē rti. Š ī iemesla dē ļ vannas istabā vienmē r bija mitrs, mū su peldkostī mi neizž uva))) Telpā nav balkona. Bija arī jā pē rk reģ istratū rā adapteris par 10 dirhamiem, jo ​ ​ to rozetes nederē ja mū su lā dē tā jiem mobilajiem telefoniem, fotoaparā tiem.
Brokastis viesnī cā bija tikai no 6:30 lī dz 9:00. Brokastis ļ oti garš ī gas, bet katru dienu vienā das. Ir pagā jusi mazliet jau nedē ļ a. Bet tas ir labā k nekā nekas. )))
Reģ istratū rā mē s glabā jā m savus dokumentus un naudu. Ir bezmaksas bagā ž as glabā tuve. Atstā jiet savu pasi, pierakstiet savus datus un pē c tam iedodiet atslē gu ar š ū nas numuru, kurā glabā jat savas lietas. Ļ oti ē rti.
Viesnī cai bija bezmaksas marš ruta autobuss (ugunskurs) uz Dž umeiras pludmales parku. Viņ š izbrauca 9:30, aizveda uz pludmali pē c 15-20 minū tē m, pē c tam atgriezā s 13:00. Biež i vien transportā nebija pietiekami daudz vietas, palikuš ajiem bija jā gaida, kad viņ š atgriež as. Reiz mums tā notika. Ieeja pludmalē ir apmaksā ta - 5 dirhami no personas. Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, dvieļ i - par samaksu. Ļ oti patika pludmale, baltas smiltis, ū dens vienkā rš i super! Ir liels skaists parks, kur var pasē dē t un uzcept grilu. Pirmdiena pludmalē ir sievieš u diena, vī rieš i š ajā dienā nav atļ auti)))
Dubaijā mums bija liela kustī ba))), jo pati pilsē ta ir dzī va un ā tra. Satiksme tur notiek ļ oti ā tri. Pā rsvarā braucā m ar metro. Mū su viesnī ca atrodas netā lu no Sharaf DG metro stacijas. No mū su viesnī cas lī dz š ai stacijai ir mazliet tā lu, viss ceļ š iet garā m bū vlaukumam. Pirmajā dienā mums š is ceļ š š ķ ita kā mū ž ī ba, bet pē c tam jau pieradā m. Uzvelc ē rtus apavus un brauc))) Maksa metro ir atš ķ irī ga, atkarī bā no attā luma. Pie kases var jautā t visu. Visur ir metro kartes ar staciju nosaukumiem. Pē dē jais metro atiet 2340. Pā ris reizes braucā m arī ar taksi. Iekā pjot taksometrā noteikti pā rliecinieties, vai skaitī tā js ir ieslē gts, sā kuma summa uz skaitī tā ja ir 3.50 dirhami.
Mē s no viesnī cas gida paņ ē mā m tikai 1 ekskursiju uz Abū Dabī , tā maksā ja 80 USD. no cilvē ka. Ekskursija man ļ oti patika, galvenā ekskursijas daļ a bija Š eiha Zajeda moš ejas apmeklē jums. Ļ oti skaista moš eja. Iesaku apmeklē t. Visu ceļ u gide, kas mū s pavadī ja, stā stī ja stā stu par Emirā tu apvienoš anos, par š eihu Zajedu un daudz ko citu. Klausī jā mies ar interesi.
Visu pā rē jo skatī jā mies un apmeklē jā m paš i. Pā rcelš anā s kur ar metro, kur ar taksometru.
Es ļ oti iesaku apmeklē t slaveno Burj Khalifa torni un dziedoš o strū klaku. Super! Jums jā iet vakarā , kad sā kas strū klaku š ovs. Metro stacija - Dubai Mall. No mū su stacijas diviem turp un atpakaļ tas maksā ja 25 dirhamus (patī k)). Paš ā Dubai Mall ir daudz interesantu un aizraujoš u lietu (liels akvā rijs, strū klaka utt. ).
Iesaku arī doties ar metro uz skaisto Dubaijas jahtu piestā tnes rajonu. Tā sauc metro staciju. Jū s varat doties uz turieni, kad vē l ir gaiš s, un palikt lī dz vē lam vakaram. Tur tiek iegū tas ļ oti skaistas fotogrā fijas))) Ir daudz kafejnī cu, kur var sē dē t un smē ķ ē t ū denspī pi. Iesaku arī izbraukt ar arā bu Dhow laivu, kas atiet katru stundu, izmaksas ir 60 dirhami vienai personai.
Jū s varat braukt ar taksometru (par 22-25 dirhamiem vienā virzienā uz letes), lai dotos uz Burj Al Arab viesnī cu, tā atrodas netā lu no mū su Ibis. Tur jū s varat fotografē t uz viesnī cas fona, sauļ oties bezmaksas atklā tajā pludmalē . Ū dens tur ir vienkā rš i lielisks! Mī nuss - š ajā rajonā viņ i nekur neatrada tualeti)))
Mē s devā mies uz Ibn Batuta Mall. Skaists tirdzniecī bas centrs, ir daž ā du stilu zā les (ē ģ iptieš u, indieš u, tunisieš u, ķ ī nieš u utt. ), Jū s varat atrast boutiques ar atlaidē m))).
Bijā m arī Mall of the Emirates, kur lielveikalā nopirkā m pā rtiku un ū deni. Tač u pā rsvarā viņ i pusdienoja un vakariņ oja kafejnī cā Golden Fork, kas ir atvē rta 24 stundas diennaktī . Atrodas netā lu no mū su Sharaf DG metro stacijas. Bū tī bā nav slikti. Paņ ē mā m zupas, ļ oti garš oja vistas un dā rzeņ u zupas, ņ ē mā m steikus, frī kartupeļ us, tē ju un kafiju, garš ī gas kū kas, saldē jumu. Diviem pusdienas/vakariņ as maksā ja 60-80 dirhamus.
Bijā m ļ oti apmierinā ti ar braucienu. Svē tki bija izdevuš ies. Viņ i ieradā s dzī vespriecī gi un iedeguš i. Dubaijā ir daudz atrakciju, daudzas skaistas un oriģ inā las vietas, ē kas, kuras varat apmeklē t. Ž ē l, ka mums nebija daudz laika. Domā ju, pie nā kamā s izdevī bas noteikti braukš u uz Dubaiju vē lreiz! )))
Dubaija ir vieta, kuru ir vē rts apmeklē t!
Novē lu jums lieliski pavadī t laiku!
Parādīt vairāk »


iemiesojums evgenia984
Sveiki, vai viesnīcā Ibis Al Barsha ir depozīts, cik tas ir un vai var atteikties?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums mishukova
Lūdzu, kādi laikapstākļi ir Dubaijā maijā?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums Iriska1975
cik maksās vakariņas Ibis Hotel Al Barsha 2* 1 personai dienā. Braucu ar vīru uz 7 dienām, lai neskrienu daudz pārtikas meklējumos, domāju kā variantu iegādāties vakariņas viesnīcā.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums lena2223
Pastāsti man, lūdzu, es eju pirmo reizi. Es būšu šajā viesnīcā 2011.gada 15.oktobrī.Paņēmu tikai brokastis.Jautājums.Ņems no manis depozītu vai nē.Jau iepriekš paldies par atbildi
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums helga77
helga77 Aizvakar plkst.15:17 Sakiet, lūdzu, radās vairāki jautājumi: 1. Vai viesnīcā ir wifi, vai tas ir maksas? 2. Vai viesnīcā ir jāiemaksā depozīts? 3. ar kādu transportu un kā vislabāk nokļūt: - BURJ AL ARAB un ATLANTIS THE Palm. 4. zelts par gramu par kādu cenu un kur vislabāk pirkt. Jau iepriekš paldies par jūsu atbildēm.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Отель расположен в новом деловом и развлекательном районе Дубая, вблизи магазинов Mall of the Emirates, Madinat Souk и Wild Wadi. Был открыт в 2009 году, последняя реновация отеля была проведена в 2016 году. Состоит из одного 6-этажного здания. Отель подойдет для людей, которые хотят совместить деловые поездки с отдыхом и с шопингом.

Atrašanās vieta Отель расположен вдоль шоссе Шейха Зайда, в районе Аль Барша. Расстояние от аэропорта г. Дубай составляет 26 км (25 минут езды). Расстояние от аэропорта г. Шарджа — 60 км. Основные достопримечательности — Дубай Молл и Бурж Халифа находятся в 15 км от отеля. Торговый центр Mall of the Emirates в 15 минутах ходьбы от отеля. Станция метро Sharaf DG в 10 минутах ходьбы от отеля.
Pludmales apraksts Автобус до пляжа: бесплатно (3 раза в день), городской (пляж Jumeirah Kite Beach в 20 минутах езды от отеля, данный пляж не оборудован лежаками и зонтами).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), встреча в аэропорту (платно), интернет кафе (платно), 2 конференц-зала (на 50 и 75 чел.), 2 бара: спорт-бар a la carte Madison (открыт 12:00-0:00); бар Casa Latina (диджей, кубинские сигары, коктейли) открыт 6:00-2:00, 1 ресторан At Baharat: международная кухня (открыт 6:30-23:00), Café Bonjour: завтрак (открыто, круглосуточно), автобус до торговых центров бесплатно (Mall of the Emirates, 2 раза в день)

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 480 номеров.

Istabās

Центральный кондиционер, LED-телевизор, спутниковое телевидение, Wi-Fi (бесплатно), телефон, утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), мини-холодильник, набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), бутилированная вода ванная комната, фен, туалетные принадлежности. Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service (платно), услуга wake-up.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • ledusskapis
  • modināšanas pakalpojums
Adrese P.O. BOX 450011, Sheikh Zayed Road, Al Barsha, Dubai, UAE
Tālruņi: Tel: +971 4 399 6699 Fax: +971 4 399 6669
Tīmekļa vietne: Ibis Hotel Al Barsha
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.