Flora Grand Hotel 4*– Atsauksmes

AAEDubaija
16
Novērtējums 7.610
№29 viesnīcas reitingā Dubaija
7.9 Numurs
7.8 apkalpošana
8.1 Tīrība
8.5 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca Flora Grand atrodas Dubaijas centrā, slavenajā Al Rigga ielā, tikai dažu soļu attālumā no Dubaijas metro stacijas un īsa brauciena attālumā no Dubaijas Starptautiskās lidostas. Tā piedāvā plašu papildu pakalpojumu klāstu, kā arī ikdienas starptautiskās virtuves bufeti. Viesnīcā ir arī à la carte restorāns Monsoon. Viesnīca atvērta 2005. gadā, atjaunota 2013. gadā (vestibils). Sastāv no 7 stāvu ēkas. Šī viesnīca ir ideāla vieta gan biznesa braucieniem, gan ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Neznakomka_ni
Es pats izvē lē jos viesnī cu. Man vajadzē ja viesnī cu netā lu no metro un promenā des ielas. Paliku nedē ļ u pie savas 16 gadus vecā s meitas. Izmitinā š ana ir absolū ti briesmī ga. Ieradā s agri. Mē s visu nakti negulē jā m lidmaš ī nā , nokritā m. … Tomēr ▾ Es pats izvē lē jos viesnī cu. Man vajadzē ja viesnī cu netā lu no metro un promenā des ielas. Paliku nedē ļ u pie savas 16 gadus vecā s meitas. Izmitinā š ana ir absolū ti briesmī ga. Ieradā s agri. Mē s visu nakti negulē jā m lidmaš ī nā , nokritā m. Izkrā mē jā m savas mantas, nolikā m pie ieejas un teicā m ejam pastaigā ties, jo istabas bū s pē c 14.00. Brī dī bija 7 no rī ta, un uz ielas bija +38 un bijā m dž insos un dž emperi, mē s kaut kā pā rģ ē rbā mies tualetē un devā mies augš ā uz baseinu. Neviens mums nepiedā vā ja glā zi ū dens, lai gan visiem arā biem ierodoties tika pasniegta sula. Apmetā s 12. Depozī ts 200 dirhami, tas tiek atgriezts. Un 15 dirhami par istabiņ u tū risma nodevu ! ! Brokastis nevarē jā m pat sapņ ot!!!! ! ! Mē s neskatī jā mies uz ainavā m aiz loga - mums pat nebija laika. Aizkari vienmē r ir aizvē rti! ! Brokastis vienmuļ as, bet vienmē r izbraucā m paē duš i. Transports katru dienu uz jū ru 9:00 un no jū ras 12:00. Ne minū ti nevienu negaida !!! ! pludmalē maksā.5 dirhami, ū deni var nopirkt par 1 dirham ledu. Viss pā rē jais tiek apmaksā ts. mē s to zinā jā m. Istaba ir eleganta. Viss jauns ! Ir seifs! Rozetes der! Bija gludinā mais dē lis un gludeklis, tē jkanna un piederumi. Plazmas un 2 krievu kanā li. Visus svē tkus aizē noja zā dzī ba! ! Nozagts dā vanu maisiņ š ! Par mū su naudu nebija daudz, bet tomē r ne jauki 1800! ! ! Lai kā viņ i mē ģ inā ja to pierā dī t, viss bija bezjē dzī gi ! ! ! Un vē l viens svarī gs punkts, viesnī ca atrodas kaut kā dā joslā , kur dzī vo migranti ! ! ! Ap Kunga kaislī bā m!! ! ! Fotoattē lā viesnī ca ir skaista, bet patiesī bā tā ir ļ oti netī ra un biedē još a no ā rpuses. Bet kad tu ienā c, tu beidz par to domā t! ! Iekš ā viss ir tī rs. Lifti ir apkalpojami, dvieļ i pie baseina dod zem rekorda bez naudas. Istaba nav labi iztī rī ta, dvieļ i tika mē tā ti uz grī das, tie vienmē r tika mainī ti (mums neko citu nevajadzē ja), gulta 6 naktis nesasmē rē jā s. Apkopē jas iznesa atkritumus, traukus mazgā jā m paš i. 20 metru attā lumā atrodas parasts tirgus. Tur ir viss! ! Un nav ļ oti dā rgi! ! Grilē ta vista-10, tomā ti-6, siers, jogurts. Augļ i ir dā rgi! Zā dzī bas dē ļ es vairs nenā kš u un neiesaku ! ! ! Pajautā jiet, kas ir interesants. .
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Cenas un kvalitā tes attiecī ba. Operators ieteica š o viesnī cu. Reģ istrē š anā s noritē ja ļ oti raiti, tiklī dz mē s ieradā mies. Lai gan mē s ieradā mies agrā k, mē s neiekasē jā m nekā das papildu izmaksas. … Tomēr ▾ Cenas un kvalitā tes attiecī ba. Operators ieteica š o viesnī cu. Reģ istrē š anā s noritē ja ļ oti raiti, tiklī dz mē s ieradā mies. Lai gan mē s ieradā mies agrā k, mē s neiekasē jā m nekā das papildu izmaksas. Istaba bija ļ oti mā jī ga un ē rta.
Viesnī cai nav savas teritorijas. Vienkā rš i laba infrastruktū ra un netā lu no metro, kas ir tieš i tas, kas mums bija vajadzī gs. Al-Mamzar sasniedzā m kā jā m, bet principā cilvē ki piebrauc ar taksi, ir piegā des serviss.
Mē s tur paē dā m brokastis. Brokastis bija ļ oti labas un daudzveidī gas. Personā ls ļ oti uzmanī gs un izpalī dzī gs, gatavs palī dzē t.
Mums visiem patika, svē tki bija lieliski. Jū s varat doties tur.
аватар lidia_-
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kad devā mies pirmo reizi, tū res aģ ents teica: septiņ as dienas ar galvu, lai visu redzē tu. Man ļ oti patika pilsē ta, ne visi skatī jā s un nā ca apskatī t)))) Laba viesnī ca, izcila atraš anā s vieta pie metro stacijas ALL Rī ga, tieš i aiz viesnī cas atrodas iela ar kafejnī cā m un lielu lielveikalu. … Tomēr ▾ Kad devā mies pirmo reizi, tū res aģ ents teica: septiņ as dienas ar galvu, lai visu redzē tu. Man ļ oti patika pilsē ta, ne visi skatī jā s un nā ca apskatī t))))
Laba viesnī ca, izcila atraš anā s vieta pie metro stacijas ALL Rī ga, tieš i aiz viesnī cas atrodas iela ar kafejnī cā m un lielu lielveikalu. Starp citu mums kaut kā nepaveicā s ar pā rtiku, dā rgu fast food vai nedā rgu, bet ne pā rā k garš ī gs taju, indieš u ē diens. Uz viesnī cas baseina jumta ne pā rā k liels un ļ oti hlorē ts. Gaisa temperatū ra ir ļ oti ē rta pastaigai, jū ra diemž ē l ļ oti auksta. Iepriekš ē jo reizi arī bijā m janvā rī , bet tad peldē jā m 20. , š oreiz vienkā rš i plungā mies ((auksts. No viesnī cas ar metro ir vairā kas pieturas lī dz Zabeel parkam, pē c atsauksmē m no metro lī dz tam ir tā lu nokļ uvā m ā tri un bez problē mā m, parks atrodas uz divā m pusē m gar ceļ u, ļ oti liels, ne pā rā k skaidrs (. Ja gribi tikt pie Rā mja, ieeja tajā ir pa 4 vā rtiem, nevajag lai ieietu paš ā parkā , ja gribi apskatī t dinozaurus un dā rzu, tad jā iet cauri parkam pa tiltu pā ri ceļ am, viss š is skaistums ir atvē rts no 18.00 man ļ oti patika ē rti braukt ar BigBusu, bet jā ņ em vē rā , ka pē dē jais autobuss kursē laicī gi 17-18 atkarī bā no pieturas vietas. Brī vdienu rindas ir trakas, slidoš anas vietā stā vē ja rindā s ((((. Parks forš s, bet vajag nokļ ū t agri, starp citu, no vairā kiem centriem uz parku kursē bezmaksas autobusi (pē dē jais plkst. 19.00) un autobusi par 5 lirā m.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tas bija nesen, man ļ oti patika, ī paš s paldies meitenei Nilufarai (Lilijai), kura tirgo ekskursijas viesnī cā . Atsaucī ga, laba krieviski runā još a meitene. Faja un Ramsija no Kazaņ as, liels paldies, lai viņ ai veicas! … Tomēr ▾ Tas bija nesen, man ļ oti patika, ī paš s paldies meitenei Nilufarai (Lilijai), kura tirgo ekskursijas viesnī cā . Atsaucī ga, laba krieviski runā još a meitene. Faja un Ramsija no Kazaņ as, liels paldies, lai viņ ai veicas!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар sistematour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pilsē ta 4ka Deiras rajonā . Tī ri, ē rti numuriņ i. Draudzī gs personā ls. Pastaigas attā lumā no metro. Tas aizņ em apmē ram 7 minū tes ar taksometru no Nasser laukuma. Ē diens: viss ir ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. … Tomēr ▾ Pilsē ta 4ka Deiras rajonā .
Tī ri, ē rti numuriņ i.
Draudzī gs personā ls.
Pastaigas attā lumā no metro.
Tas aizņ em apmē ram 7 minū tes ar taksometru no Nasser laukuma.
Ē diens: viss ir ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs.
аватар tanushka1987
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s reģ istrē jā mies š ajā viesnī cā.9. janvā rī un, tiklī dz tajā iegā jā m, mū s uzreiz sagaidī ja smaidī gs personā ls reģ istratū rā . kamē r mē s stā vē jā m, no kafejnī cas, kas atradā s pretī reģ istratū rai, pie mums pienā ca darbinieks un atnesa 2 tases apelsī nu sulas. … Tomēr ▾ Mē s reģ istrē jā mies š ajā viesnī cā.9. janvā rī un, tiklī dz tajā iegā jā m, mū s uzreiz sagaidī ja smaidī gs personā ls reģ istratū rā . kamē r mē s stā vē jā m, no kafejnī cas, kas atradā s pretī reģ istratū rai, pie mums pienā ca darbinieks un atnesa 2 tases apelsī nu sulas. kas bija ļ oti jauki. Viesnī ca atrodas 10 minū š u brauciena attā lumā no lidostas. Viņ i reģ istratū rā iemaksā ja 200 USD depozī tu. tiks izsniegts jū su izbraukš anas laikā no viesnī cas. viesnī cas vestibils ir ļ oti mā jī gs pie ieejas ir milzī ga lustra, mī kstie krē sli ir ļ oti ē rti. Uzreiz sajutu, ka š ajā viesnī cā ir laba atmosfē ra un enerģ ija. arī pirmajā stā vā ir strū klakas ar apgaismojumu, mī ksti dī vā ni. ā tri pabeigta. Mē s uzkā pā m uz savu istabu un 5 minū š u laikā atnesā m tur koferus. istaba ir ideā li tī ra, plaš a 28 kv. metri, TV ar vienu krievu kanā lu (pirmais), tī rā kā gultas veļ a ideā lā kā rtī bā vannas istaba. visa santehnika spī d, viss strā dā . istabā ir ļ oti pieklā jī gs skapis ar iekš ē jo apgaismojumu, baltu frotē halā tu un vienreizē jā s lietoš anas č ī bas. Es atkā rtoju, ka istaba ir tī ra, mē beles ir lieliskā stā voklī , tualete ir sniegbalta, grī das ir dzirkstoš as. starp citu, viesnī ca ir 2005. gadā . paš i devā mies uz turieni pē c tū ristu atsauksmē m un nenož ē lojā m. Numurā ir fē ns, tē jkanna, kafija un tē ja. zem televizora naktsskapī š a ledusskapī . istabu tī rī ja katru dienu, mainī ja veļ u, dvieļ us, izmazgā ja krū zes, ielika jaunu kafiju, tē ju, ū deni pretī jau lietotu. . tī rī š ana par 5 plus. Viesnī cai ir 7 stā vi ar jumta peldbaseinu ar sauļ oš anā s krē sliem. ū dens ir silts, tī rs un piedā vā interesantu skatu uz pilsē tu. mū su numurs bija 1119. tas ir otrais stā vs, bet liftā nospieda pirmo numuru, un zā le tiek uzskatī ta par nulli. š ī ir numerā cija. logi vē rsti uz ielu. trokš ņ ains pat ar aizvē rtiem logiem. tur lidmaš ī nas lido precī zā k paceļ as, iegū st augstumu un troksni no dzinē jiem. kā jau teicu, dzī vojam lidlaukā . bet mē s par to nestresojā m. netā lu no moš ejas. kad ir viņ u lū gš ana, to var ļ oti labi dzirdē t, ir skaļ ruņ i un ir raidī jums. viesnī cā.7. stā va spa. Iesaku uz to aiziet. Tur strā dā filipī nieš i un veic lielisku ķ ermeņ a kopš anu, sejas, muguras masā ž u. Pati viesnī ca atrodas Deiras rajonā . autobuss uz pludmali dodas 9:00, un atpakaļ paveicas pulksten 12.00. labā k nekavē ties. gaida 2 minū tes un izlido tieš i 12:00 no pludmales uz viesnī cu. lai nokļ ū tu pludmalē apmē ram 12 minū tes. Var arī braukt ar taksi, lai nebū tu piesiets pie autobusa. lai nokļ ū tu pludmalē , maksā.20 dirhamus. Viens dirhē ms ir piesaistī ts USD 1. atpakaļ uz viesnī cu *)) Es gribu uzrakstī t par ē dienu. PALDIES Š AVĀ RUM!!!!! ! tik garš ī gi vē l knapi nekur neesmu. paē dā m brokastis un vakariņ as. tik ē rti. no rī ta tu visu dienu ē d un staigā un neesi piesiets pie vakariņ ā m. brokastis no 7:00 lī dz 10:30, pusdienas no 13:00-15.30, un vakariņ as no 19.00-22.30. daudzveidī gs ē diens un gaļ a un zivis, liela piedevu izvē le, salā ti, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi. VISS Ļ OTI GARŠ Ī GI! labs restorā ns, uzmanī gs personā ls. Es uzreiz paē du, no galda noņ ē ma netī ros traukus, atnesa tē ju un kafiju. Mums ļ oti patika ē dienkarte, kas ir š ajā viesnī cā . š efpavā rs SUPER! RESPECT VIŅ U!!!!! ! Es pat joks teicu, bet vai varu aizsū tī t tavu š efpavā ru uz Maskavu uz nedē ļ u *)tā tad viss ir brī niš ķ ī gi! viņ am ir zelta rokas! lai draugi tur sanā k labā k ļ oti ā tri, jo ka viss ir garš ī gi un daž ā di ē dieni, laba izvē le. Starp citu, ja jums ir ekskursija vakarā un nevarat pavakariņ ot, jū s mainā t vakariņ as pret pusdienā m. mē s daž reiz tā darī jā m. Man jau apnika rakstī t *))))))) Rezumē ju! Iesaku FLORA GRAND visiem saviem paziņ ā m, draugiem un vienkā rš i labiem cilvē kiem. izvē lies š o viesnī cu. Esmu ļ oti pozitī vi noskaņ ots no mū su uzturē š anā s tajā !
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē loties š o viesnī cu, mani piesaistī ja ē rtā atraš anā s vieta, jo braucu uz turieni tikai, lai apskatī tu pilsē tu un iepirktos) Kopumā viesnī cā labs, pieklā jī gs personā ls, garš ī gs ē diens, labi numuriņ i. … Tomēr ▾ Izvē loties š o viesnī cu, mani piesaistī ja ē rtā atraš anā s vieta, jo braucu uz turieni tikai, lai apskatī tu pilsē tu un iepirktos) Kopumā viesnī cā labs, pieklā jī gs personā ls, garš ī gs ē diens, labi numuriņ i. Kā jau minē ts, netā lu no viesnī cas atrodas neskaitā mi veikali, ir iepirkš anā s centri, kursē daž ā di autobusi un taksometri, tā pē c nokļ ū t jebkurā vē lamajā punktā nav problē mu. Tā dē jā di viesnī cai nav teritorijas. Peldbaseins atrodas uz jumta, ir dž akuzi, bē rnu š ū poles, dā vanu veikals, frizē tava. Istaba bija plaš a, viss tī rs. Vannas istabā ir lieliska santehnika, pati vanna, bidē , tualetes pods, izlietne, halā ti, č ī bas, ž elejš ampū ns, vienreizē jā s zobu birstes, skuvekļ i. Ir seifs, liels iebū vē tais skapis, skaista gulta, televizors, ledusskapis ar daž ā diem dzē rieniem papildus ū denim, pilda par naudu, ir fē ns, principā ar to pilnī gi pietiek! Istaba tika tī rī ta katru dienu. Personā ls ir draudzī gs. Viesnī cā ē du tikai brokastī s, citā di ē du viesnī cas teritorijā , visur gatavo diezgan garš ī gi, galvenais izvē lē ties vietu pē c maciņ a) Lī dz pludmalei ved speciā ls autobuss, tā ir paš valdī bas , tā pē c tas ir pilns ar visu - bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, saulessargi. Vienmē r ir brī vas vietas. Mana atpū ta bija mierī ga, visu ko gribē ju redzē t - ieraudzī ju, ē st - ē du, izgulē ju. Es domā ju, ka par budž etu, bet tajā paš ā laikā ē rtiem AAE - tas ir tieš i tas, kas jums nepiecieš ams ! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар kondraleks
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti pieklā jī ga viesnī ca Deirā . Paņ ē mā m tikai brokastis, jo. š ī nav pirmā reize emirā tos un mē s jau zinā m, ka viesnī cā s, kas atrodas tā lu no jū ras, nav jē gas ņ emt puspansiju vai pilnu pansiju. … Tomēr ▾ Ļ oti pieklā jī ga viesnī ca Deirā . Paņ ē mā m tikai brokastis, jo. š ī nav pirmā reize emirā tos un mē s jau zinā m, ka viesnī cā s, kas atrodas tā lu no jū ras, nav jē gas ņ emt puspansiju vai pilnu pansiju. Diezgan jauks standarta numurs, salī dzinoš i liels, kvadrā ti 28-30. Reģ istratū rā strā dā krieviski runā još i darbinieki. Ir neliels peldbaseins ar bē rnu sekciju un sauļ oš anā s krē sliem, bezmaksas trenaž ieru zā le un sauna. Transporta pakalpojumi pareizi devā s uz pludmali un Deiras pilsē tas centru. Skaists vestibils, panorā mas lifti. No visa, ko esmu redzē jis Deirā , š ī viesnī ca ir lī dz š im labā kā . Lidoju no Art Tour, konsultē ju Unitours, arī lī dz š im labā ku operatoru neesmu satikusi.
аватар davekz
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Maija vidū ceļ oju kopā ar sievu. kas man patika - tī ras, ē rtas istabas, liela gulta, daudz spilvenu. Ņ ē mā m puspansiju, daž reiz pusdienas nomainī jā m pret vakariņ ā m, ļ oti ē rti, kad dodies vienas dienas izbraucienā : ) Visur iekš ā augā svaigs. … Tomēr ▾ Maija vidū ceļ oju kopā ar sievu. kas man patika - tī ras, ē rtas istabas, liela gulta, daudz spilvenu. Ņ ē mā m puspansiju, daž reiz pusdienas nomainī jā m pret vakariņ ā m, ļ oti ē rti, kad dodies vienas dienas izbraucienā : ) Visur iekš ā augā svaigs. Viesnī ca atrodas netā lu no iepirkš anā s centriem un tirgiem, mē s vienmē r gā jā m kā jā m. No logiem pavē rā s skats uz mazajā m ieliņ ā m, tā pē c mē s ī paš i nenoslogojā mies maš ī nu trokš ņ a dē ļ . Viena lieta bija ļ oti nomā kta, viņ i naktī tī rī ja un pā ris reizes putekļ sū cē js no pusnakts lī dz trijiem naktī zumē ja tieš i virs auss - tā bija spī dzinā š ana, izglā ba spilvenu kaudzi. Viesnī cas restorā ns ir lielisks - ē dienkarte ir daudzveidī ga un ļ oti garš ī ga virtuve. nedē ļ u ē dieni nekad neatkā rtojā s. Nā kamreiz izvē lē š os š o viesnī cu : )
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Flora Grand 4 * - ļ oti iesaku visiem. Ar visu apmierinā ts; apkalpoš ana, ē dinā š ana, istabas pieklā jī gā lī menī . Bijā m gandarī ti par viesnī cas atraš anā s vietu, transfē ru pieejamī bu, halles noformē jumu Valentī na dienai. … Tomēr ▾ Flora Grand 4 * - ļ oti iesaku visiem. Ar visu apmierinā ts; apkalpoš ana, ē dinā š ana, istabas pieklā jī gā lī menī . Bijā m gandarī ti par viesnī cas atraš anā s vietu, transfē ru pieejamī bu, halles noformē jumu Valentī na dienai. Ī paš s paldies darbiniekiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums musiclady50
Atbildiet, lūdzu, kurš tur atpūtās - vai no visām istabām paveras skats uz ielu, vai ir tādas, kas iet uz pretējo pusi? Kurš no tiem ir tips? Un balkoni jebkurā - "de-luxe"?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums Perchinka007
Es un mans draugs dosimies apmeklēt Dubaiju un reģistrēties viesnīcā Flora Grand Hotel 4 *. Un uzreiz radās vairāki jautājumi ... 1. Cik maksā ēšana kafejnīcās/restorānos Dubaijā? (Vienkārši visi runā ļoti abstrakti, es gribētu sīkāk.) 2. Ko jūs ieteiktu apmeklēt/redzēt? 3. Kas atrodas netālu no viesnīcas? 4. Ar kādu valūtu vislabāk lidot, lai to apmainītu pret dirhamu? 5. Vai ir iespējams iegādāties ekskursijas lētāk tieši Dubaijā, lai ne caur tūroperatoru7 Ja jā, tad kur? 6. Cik stingri ir apģērba ierobežojumi tūristiem? 7. Kā ar alkoholu Dubaijā? (Man teica, ka pat tad, ja istabā dzer alkoholu, pudeli vajag izmest, lai neviens to neredz) Pateicos jau iepriekš.
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 11 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Flora Grand Hotel расположен в самом сердце Дубая на знаменитой улице Аль-Ригга, всего в нескольких шагах от метро Дубая и в нескольких минутах езды от международного аэропорта Дубая. К услугам гостей широкий выбор дополнительных услуг, а также ежедневно сервируют "шведский стол" из блюд интернациональной кухни. Кроме того, в отеле открыт ресторан Monsoon с обслуживанием по меню.

Отель открыт в 2005 году, обновлен в 2013 году (лобби). Состоит из 7-этажного здания.

Этот отель является идеальным местом как для деловых поездок, так и для отдыха с семьей.

Atrašanās vieta Гранд-отель Flora находится в районе Дейра, в 200 метрах от станции метро Al Rigga. Поездка от отеля до международного аэропорта Дубая займет всего 10 минут. До торгового центра Al Ghurair от гранд-отеля можно дойти за 5 минут. Историко-этнографическая деревня Дубая и знаменитый Золотой рынок находятся всего в 10 минутах езды от отеля.
Pludmales apraksts Каждый день для гостей организуется бесплатный трансфер до пляжа.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Стойка регистрации и охрана работают круглосуточно. На территории ресторан и кафе, 5 конференц-залов, барбекю на крыше отеля, терраса, магазины, места для курения, магазин подарков. Доступна доставка еды и напитков в номер, доставка прессы (платно), услуги консьержа (круглосуточно), секретаря, парковщика, услуга глажки одежды (платно), чистка обуви, обслуживание номеров. Есть русскоязычный персонал, продажа билетов, камера хранения багажа, пресс для брюк (платно), факс/ксерокс (платно), кондиционер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Закрытый бассейн.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 200 номеров.

Istabās

гостиная зона, письменный стол, бесплатный Wi-fi, ванная комната, телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, принадлежности для чая/кофе, ежедневная уборка, звукоизоляция

  • vanna/duša
  • bidē (ne visās istabās)
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
Adrese Al Riqqa Street, Deira, Dubai. U.A.E, P.O. Box: 120328
Tālruņi: +971-4-2309999
Tīmekļa vietne: Flora Grand Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.