DoubleTree by Hilton Dubai Al Jadaf 4*– Atsauksmes

AAEDubaija
2
Novērtējums 9.010
Viesnīca atrodas ērtā vietā starp Dubaijas Starptautisko lidostu (DXB) un pilsētas centru. Viesnīca atrodas blakus metro stacijai Al Jadaf un Kalcheral ciematam, tikai 10 minūšu attālumā no Dubaijas Pasaules tirdzniecības un izstāžu centra (DWTC) un Dubaijas Starptautiskā finanšu centra (DIFC). Pilsētas viesnīca, kas atrodas blakus metro stacijai. Viesnīca uzcelta 2018. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota gan ekskursijām, gan biznesa braucieniem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Problē ma, ar kuru saskā rā mies, bija tā , ka mums nebija pareizi rezervē ta istaba, vienas divguļ amā s gultas vietā bija divas vienvietī gā s gultas. Mū s pā rcē la uz citu istabu tikai pē c 2 dienā m, jo ​ ​ viesnī ca bija pilna. … Tomēr ▾ Problē ma, ar kuru saskā rā mies, bija tā , ka mums nebija pareizi rezervē ta istaba, vienas divguļ amā s gultas vietā bija divas vienvietī gā s gultas. Mū s pā rcē la uz citu istabu tikai pē c 2 dienā m, jo ​ ​ viesnī ca bija pilna. Bet š ī kļ ū da tika pieļ auta Kijevā , tā nav viesnī cas vaina. Citā di viss bija kā rtī bā . Viesnī cā viss ir jauns un skaists. No ē diena bija tikai brokastis, tā s mums patika: garš ī ga kafija, garš ī gi un saldi augļ i. Ā rpus viesnī cas nekā nav, tā kā tur bū vē veselu teritoriju, domā ju, ka pē c pā ris gadiem, kad bū s pabeigta celtniecī ba, tur bū s labi. No pirmā s telpas pa logu varē ja redzē t bū vlaukumu un dzirdē t troksni, kas nebija ī paš i ē rts. No otrā s istabas, kur mū s vē lā k pā rcē la, bū vlaukumu vairs neredzē jā m un nedzirdē jā m, logi bija vē rsti uz otru pusi. Citā di atraš anā s vieta ir laba, jo atrodas netā lu no metro. Viesnī cai nav teritorijas, uz jumta bija peldbaseins. Runā jot par pludmali, mē s tur bijā m vienu reizi, jo transfē rs uz pludmali ir reizi dienā . Vienreiz ienes, tad vienreiz paņ em, un viss. Viesnī ca ir pilsē tvide, mē s par to zinā jā m. Par personā la darbu komentā ru nav, viss bija kā rtī bā . Viesnī ca laba, ja neņ em vē rā , ka apkā rt notiek apbū ve.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atraš anā s vieta ir lieliska, viesnī ca atrodas netā lu no metro. Ē diens vienkā rš i super, visiem 5+ (pē c 5 ballu sistē mas). Serviss visaugstā kajā lī menī . Viesnī ca nav domā ta atpū tniekiem, bet tiem, kas š eit ierodas darba dē ļ . … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta ir lieliska, viesnī ca atrodas netā lu no metro. Ē diens vienkā rš i super, visiem 5+ (pē c 5 ballu sistē mas). Serviss visaugstā kajā lī menī . Viesnī ca nav domā ta atpū tniekiem, bet tiem, kas š eit ierodas darba dē ļ . Viesnī cai ir jumta baseins, tač u tas ir mazs. Kas gā ja uz darbu, tad viss mierī gs, patī kama vide. Bet tiem, kas š eit ierodas ar ģ imeni - neiesaku. Un tā , viesnī ca patieš ā m ir visaugstā kajā lī menī .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Отель удобно расположен между международным аэропортом Дубая (DXB) и центром города. Отель находится рядом со станцией метро Al Jadaf и районом Калчерал-Виладж, всего в 10 минутах от Всемирного торгово-выставочного центра Дубая (DWTC) и Международного финансового центра Дубая (DIFC). Городской отель, расположен рядом со станцией метро. Отель построен в 2018 году. Отель отлично подойдет как для экскурсионных, так и для деловых поездок.

Atrašanās vieta Отель в 6,6 км от международного аэропорта Дубая (DXB), в 55,3 км от аэропорта Дубая (DWC), в 34,6 км от аэропорта Шарджи (SJH) и в 126 км от аэропорта Абу-Даби (ABU DHABI).
Viesnīcā

В главном ресторане отеля, Somaya, подается завтрак, приготовленный по заказу. Здесь сервируются завтрак, обед и ужин, а также осуществляется круглосуточная доставка еды и напитков в номер. Гости смогут заказать коктейль или приобрести в магазине The Shop напитки, блюда быстрого приготовления и предметы первой необходимости в путешествия.

В распоряжении гостей 5 универсальных залов для проведения совещаний, встреч, мероприятий и конференций с фойе для вместимостью до 300 человек.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas  FREE 
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Гости смогут заказать расслабляющие процедуры в спа-центре на крыше или отдохнуть у бассейна с видом на городской горизонт Дубая. Фитнес-центр и бизнес-центр открыты круглосуточно. Марокканская баня (платно), массаж (платно).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 326 номеров. Есть специально оборудованные номера для людей с ограниченными возможностями (4, King Rooms), номера connect (67, все типы номеров), номера для некурящих (56). Представлен одним 15-этажным зданием с лифтами.

Istabās

В числе удобств всех номеров телевизор с плоским экраном и технологией HD, бесплатный Wi-Fi, мини-холодильник, кондиционер, сейф и принадлежности для чая/кофе. В числе удобств люксов гостиная зона, мини-кухня и диван-кровать.

Adrese Al Jadaf, Бур-Дубай, Дубай, ОАЭ
Tālruņi: + 971-4-5171111
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.