City Avenue Hotel 3*– Atsauksmes

AAEDubaija
1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca City Avenue atrodas izdevīgā vietā Dubaijas rajonā Deira, 7 km attālumā no Lielās mošejas, 8 km attālumā no Dubaijas Pasaules tirdzniecības centra un 12 km attālumā no Dubaijas tirdzniecības centra. Viesnīca atrodas 12 km attālumā no tirdzniecības centra City Walk, 13 km attālumā no debesskrāpja Burj Khalifa un 14 km attālumā no Dubaijas strūklakas. Lielisks variants aktīvam jaunatnes, ģimenes, biznesa un iepirkšanās tūrismam.Vairāk →
аватар 7848349
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ieradā mies pē cpusdienā , tā pē c mū s nekavē joties sē dinā ja. Viņ i nekavē joties izsniedza atslē gas karti, pierakstī ja Wi-Fi paroli, starp citu, tā darbojas labi visā viesnī cā un arī istabā s. Istabas aprī kojums ir standarta: ē rta gulta un spilveni, atzveltnes krē sls, galds, krē sls, televizors, drē bju skapis, seifs, duš ā ir ž elejas un ziepes. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies pē cpusdienā , tā pē c mū s nekavē joties sē dinā ja. Viņ i nekavē joties izsniedza atslē gas karti, pierakstī ja Wi-Fi paroli, starp citu, tā darbojas labi visā viesnī cā un arī istabā s.
Istabas aprī kojums ir standarta: ē rta gulta un spilveni, atzveltnes krē sls, galds, krē sls, televizors, drē bju skapis, seifs, duš ā ir ž elejas un ziepes. Vienī gais, bet - nebija tē jkannas, lai gan istabā ir tē jas, kafijas un krū zes. Viesnī cas pirmajā stā vā atrodas atpū tas telpa, kurā var izmantot verdoš u ū deni un mikroviļ ņ u krā sni.
Tī rī š ana it kā ir katru dienu, bet uz istabiņ as tablo uzlikā m atzī mi ar lū gumu iztī rī t ī stajā dienā , personā ls tā arī darī ja, arī dvieļ i tika nomainī ti.
Brokastis: tē ja, kafija, jupiji, dā rzeņ i (gurķ i, tomā ti, burkā ni, salā ti), olī vas, humuss, salā tu mē rces, sviests, fetas siers, liellopa gaļ as desa, graudaugi ar pienu, desiņ as, ceptu kartupeļ u daiviņ as, makaroni, pupiņ as, zupa, putras, vā rī tas olas, pankū kas vai krutoni, divu veidu saldā s mē rces pankū kā m, vietē jā maize.
Ja uz Dubaiju lidojā t nevis uz pludmali (jo ar autobusu lī dz normā lā m pludmalē m aizņ em 1h), bet gan lai pastaigā tos pa Dubaiju, tikai nakš ņ ojot viesnī cā , pabrokastojot un nomazgā joties, tad š is ir lielisks variants par nelielu naudu.
Transporta pakalpojumi uz pludmali nav pieejami!
Стандартный номер 416


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Отель City Avenue удобно расположен в районе Дейра в Дубае, в 7 км от Большой мечети, в 8 км от Всемирного торгового центра Дубая и в 12 км от торгового центра Dubai Mall. Расстояние от отеля до торгового центра City Walk составляет 12 км, до небоскреба «Бурдж-Халифа» — 13 км, а до Фонтана Дубай — 14 км. Отличный вариант для активного молодёжного, семейного, бизнес- и шопинг-туризма.

Atrašanās vieta Торговый центр Mall of the Emirates находится в 24 км от отеля, а отель «Бурдж-эль-Араб» — в 25 км. Ближайший международный аэропорт Дубая расположен в 6 км от отеля City Avenue.
Viesnīcā

Стойка регистрации отеля работает круглосуточно. Среди прочих удобств бизнес-центр и собственная бесплатная парковка на территории.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 156 номеров.

Istabās

В номерах имеется кондиционер, телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, чайник, биде, фен и письменный стол. В собственной ванной комнате установлен душ, гости могут воспользоваться бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями. В отеле работает бесплатный Wi-Fi. В каждом номере установлен платяной шкаф.

Adrese Al Muteena Street, Next LuLu Center, Al Muteena, PO Box 83021 Deira, Дубай, ОАЭ.
Tālruņi: +971 4 234 3333
Tīmekļa vietne: City Avenue Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.